توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ★گروه طرفداران رئال مادرید حرف های خودمونی کهکشانی ها★
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
hala_madrid
01-26-2012, 17:25
سلام بچه ها من یه معذرت خواهی به خوزه :sharmande:بدهکارم بابت اینکه گفتم باید بره اما خوزه به همه ثابت کرد که هنوز بهترین مربی دنیاست در کنار گاس کبیر
hala_madrid
01-26-2012, 17:34
اینجوری که خوزه مصاحبه کرد فک کنم میخواد بره:gahhr:
امیدوارم همچین اتفاقی نیفته:khahesh:
مورینیو در پارکینک تیکسیرا: عجب هنرمندی هستی!! حرفه ای سر مارو بریدی
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو ، از عملکرد تیکسیرا ویتینس ، در الکلاسیکوی دیشب کاملا ناراضی بود و با این که در کنفرانس مطبوعاتی چیزی نگفت ، بنا بر گزارش ال موندو دپورتیوو ، منتظر این داور در منطقه ای که خودرویش را پارک کرده بود ماند و مستقیما به داور به خاطر قضاوتش انتقاد کرد .
این روزنامه گزارش داده که مورینیو به این داور و کمک هاش گفته است :" چه آرتیستی هستی ، حرفه ای سر ما را بریدی ! "
اینجوری که خوزه مصاحبه کرد فک کنم میخواد بره:gahhr:
امیدوارم همچین اتفاقی نیفته:khahesh:
مورینیو اگه بخواد بره باید 20 میلیون یورو به رئال جریمه بده.
hala_madrid
01-26-2012, 17:54
مثل همیشه بازی رو خوب شروع کردیم ولی باز هم گل خوردیم به هر حال دو جام دیگه مونده پس نباید قصه بخوریم
:ajibeee:
واقعا خجالت داره که یه کسی که ادعای هواداری از رئال رو داره بره تو انجمن شانسایی ها ازشون تعریف کنه اونم تو روزی که تمامه دنیا گفتن رئال تیم برتر میدون بود و بارسایها نه شانسایها حرفی واسه گفتن نداشتن قبل از اینکه پست بزنی نیگاه میکردی اونا چی در مورد تیمشون نوشتن بعدش اضهار نظر میکردی لطفا برو تو پروفایلت و اون ارم رئال رو ورش دار بهتره طرفداره همون بایرنت باشی یا اگه دوس داشتی طرفداره شانسلونا شو
هنوز رئال مادرید پر طرفدارترین تیمه دنیاست
و احتیاجی به هوادارهایی مثل تو نداره:-ang
:ajibeee:
واقعا خجالت داره که یه کسی که ادعای هواداری از رئال رو داره بره تو انجمن شانسایی ها ازشون تعریف کنه اونم تو روزی که تمامه دنیا گفتن رئال تیم برتر میدون بود و بارسایها نه شانسایها حرفی واسه گفتن نداشتن قبل از اینکه پست بزنی نیگاه میکردی اونا چی در مورد تیمشون نوشتن بعدش اضهار نظر میکردی لطفا برو تو پروفایلت و اون ارم رئال رو ورش دار بهتره طرفداره همون بایرنت باشی یا اگه دوس داشتی طرفداره شانسلونا شو
هنوز رئال مادرید پر طرفدارترین تیمه دنیاست
و احتیاجی به هوادارهایی مثل تو نداره:-ang
داداش شماهم یادته چطور از مورینیو انتقاد کردی؟! وگفتی ما مورینیو رو نمی خوایم.
Mohammad
01-26-2012, 19:21
بارسایی های کثیف :-ang:-ang
جرارد پیکه، بازیکن تیم فوتبال بارسلونا اسپانیا همراه نامزدش شکیرا به سرزمین های اشغالی سفر کرده است.
به گزارش خبرنگار ورزشی مشرق، مدافع بارسلونا که پیشتر اعلام نامزدی اش با خواننده کلمبیایی خبرساز شده بود این بار در اقدامی جنجالی خشم مسلمانان طرفدار این تیم را برانگیخت.
جرارد پیکه که در تعطیلات تابستانی به پیشنهاد شکیرا راهی بیت المقدس شده در حضور عکاسان و خبرنگاران در مقابل دیوار ندبه قرار گرفت.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
انتشار تصاویر پیکه با کلاه یهودی روبروی 'دیوار ندبه' در بیت المقدس در حالیکه که شکیرا نیز او را همراهی می کند خشم مسلمانان هوادرا این تیم را برانگیخت که این مسئله می تواند تاثیر بسیار زیادی در کاهش محبوبیت او و باشگاه بارسلونا داشته باشد.
Abdollah 202
01-26-2012, 19:38
سلام به رئالی های گل
ان شا الله تو بازی های بعدی حال بارسلونا رو میگیریم
:ohum::rose:
mortezarm
01-26-2012, 20:52
اول افتخار میکنم یه رئالی بودنم
دیشب دهن خیلیا بسته شد
عالی بودیم حقمون صعود بود و واقعا با شهامت و مادریدی بازی کردیم
خیلی خوشحالم خوزه خودشو به همه اثبات کرد و اینکه به همه نشون دادیم هجومی بازی کنیم بارسا رو تو نیوکمپ هم راحت میبریم
امیدوارم درس بگیریم و بدونیم که رئال اینقد بزرگه که با دوتا باخت هیچی از بزرگیش کم نمیشه
بماند شرایط حاشیه ای بازی چطور بود اما واقعا لذت بخش و عالی بازی کردیم و به همه نشون دادیم قدرت مادریدیو
mortezarm
01-26-2012, 20:56
خیلی خوشحالم رئالیم و بی فرهنگی رو یدک نمیکشم
امیدورارم طرفدارا همه مثه رئالی ها عاشق باشن:rose:
نه با باد برن هر طرفی
J. Mourinho
01-26-2012, 21:40
بچه ها تبریک میگم امروز تولد خوزه مورینیو هست
خوزه 49 ساله شد
:/danc:/danc:/danc:/danc
Girl Soccer
01-26-2012, 21:54
دیشب مادرید داشت تاوان بازی رفت رو می داد بنظر من سر دو تا بدشانسی گل خورد در کل مادرید همیشه بد شانس بوده و برعکس مادرید همیشه خوش شانس بوده
منم تولد خوزه رو تبریک می گم.
آغوش اینتر برای مورینیو باز است!
حتا اگر بارسلونا همکاریاش را با گوآردیولا تمام کند، ما باز هم به دنبال وی نیستیم
«سایت گل - مارکو ترونکتی پرووِرا» از سهامداران اینتر درهای این باشگاه را برای بازگشت احتمالی «ژوزه مورینیو» گشود؛ اما خاطرنشان کرد که اینتر به دنبال توز نیست.
«ژوزه مورینیو» که حالا سرمربی تیم رئالمادرید اسپانیا است، در سال 2010 برای نخستین بار در تاریخ ایتالیا توانست سه جام را با اینتر به دست بیاورد. او دو سال را سرمربی نراتزوری بود و پس از قهرمانی اینتر در لیگ قهرمانان که نخستین بار پس از 45 سال به دست میآمد، قراردادی چهار ساله را با تیم کهکشانیهای مادریدی امضا کرد.
([Only Registered And Activated Users Can See Links] nId=8;itime=610364260;key=news:article+2868210+183 3+1822;sub1=[subst];)
به گزارش اینتر دات آی آراین عضو هیأت مدیره در صحبتهایش گفت: «مورینیو با هواداران ما پیوند نزدیکی دارد، پس چرا دوباره به اینتر برنگردد؟ البته ما از رانیری و وضعیت موجود در باشگاه راضی هستیم، اما همواره برخی نکتهها در اولویت قرار دارند.» «باید بگویم حتا اگر بارسلونا همکاریاش را با گوآردیولا تمام کند، ما باز هم به دنبال وی نیستیم.»
اینتر پس از رفتن مورینیو از این باشگاه، برای پیدا کردن وی به مشکل برخورد. پس از او به ترتیب «بنیتز»، «لئوناردو»، «گاسپرینی» و هماکنون «رانیری» سکان هدایت نراتزوری را به دست گرفتند. «ترونکتی» در دنباله سخنانش افزود: «رانیری تا حالا بسیار خوب بوده است. او به بازیکنان روحیه داده و آنها را به راه درستی بازگردانده است. بازیکنان دوباره خودشان را پیدا کردهاند. روند رشد ما در ردهبندی سریآ شگفتانگیز بود. حالا هر بازی مانند یک فینال به نظر میرسد و ما دوباره به رسیدن به لیگ قهرمانان امیدوار شدهایم.»
اینتر حالا با شش امتیاز کمتر از یوونتوس، در رده چهارم سریآ قرار دارد. گفته میشد در پنجره زمستانی خرید و فروش بازیکن، نراتزوری «کارلوس توز»، مهاجم آرژانتینی و جنجالی منچسترسیتی را خواهد خرید. «ترونکتی» درباره این موضوع نیز حرفهایی برای گفتن داشت: «ما دیگر به دنبال توز نیستیم. بازیکنان بزرگ اینتر از آسیبدیدگی برگشتهاند و میتوانند بازی کنند. اگرچه توز بازیکن بزرگی است، اما دیگر علاقهای به امضا قرارداد با او نداریم.»
وی در دنباله صحبتهایش به موضوع داغ این روزهای اینتر، یعنی احتمال جدایی موتا از اینتر نیز اشاره کرد: «آیا موتا از اینتر خواهد رفت؟ ما چیزی در این باره نمیدانیم. باشگاه درباره این بازیکن تصمیم خواهد گرفت. او یک قهرمان به شمار میآید و برای اینتر بسیار تأثیرگذار بوده است.»
Mohammad
01-27-2012, 00:11
یه تبریک خاص برای آقای خاص :hooora:ki::
بچه ها باید بگم که مورینیو بره و مربیه دیگری جای مورینیو بیاد و در هر 3جام هم موفق بشه من خیلی خوشحال نخواهم شد.
من قهرمانی هارو با مورینیو دوست دارم.
mohammad_444_0o
01-27-2012, 01:00
hala_madrid
01-27-2012, 01:16
منم تبریک میگم 49 سالگی خوزه عزیز رو کورشن دشمناش:afarin:
hala_madrid
01-27-2012, 01:33
داداش شماهم یادته چطور از مورینیو انتقاد کردی؟! وگفتی ما مورینیو رو نمی خوایم.
معلومه شما هم موافقی که یه هوادار رئال بره تو انجمن اونایی که نمیخوام اسمشون رو بیارم و ازشون تعریف کنه
اره من عصبانی بودم از باخت خونگی و گفتم خوزه باید بره اما الان میگم بهترین مربی دنیاست و قرار نیست جایی بره
تو اون بازی قبول کن خوزه تیمو بد ارنج کرده بود اما تو بازی برگشت جبران کرد و روی منو وتمامه کسانی که بی دلیل ازش انتقاد میکردن کم کرد بازم مشکلی هست داداش گلم
اما شما بی دلیل از اشتباه دیگران طرفداری نکن داداش من بیشتر از اینا از شما توقع دارم داداش گلم
hala_iker
01-27-2012, 02:01
سلام به تمامه هواداران رئال مادرید
hala_madrid
01-27-2012, 02:12
سلام به تمامه هواداران رئال مادرید
خوش اومدی داداش به جمع مادریدی ها
hala_madrid
01-27-2012, 02:14
دوستان این دوست منه بهش حال بدین ممنون
hala_iker
تازه وارده
جشن 49 سالگي مورينيو (عکس)
شاگردان مورينيو براي تولد او، کيکي با شمع 49 برايش تدارک ديده بودند.
روز خوش در والدبباس. ژوزه مورینیو امروز 49 ساله شد و شاگردان این مربی پرتغالی جشن تولد کوچکی را برای مربیشان تدارک دیده بودند.
کاسیاس و راموس به نمایندگی از بازیکنان رئال، کیک تولدی را منقش به آرم باشگاه رئال برای مورینیو تهیه کرده بودند و روی این کیک نوشته شده بود:« تبریک آقا»
مربی پرتغالی رئال که از دیدن این کیک سورپرایز شده بود ، در حالی که بازیکنان رئال ترانه «تولدت مبارک» را می خواندند، شمع های کیکش را فوت کرد. این بهترین راه برای آغاز روزهای شاد در رختکن رئال بعد از بازی زیبای آنها در ورزشگاه نوکمپ بود.
معلومه شما هم موافقی که یه هوادار رئال بره تو انجمن اونایی که نمیخوام اسمشون رو بیارم و ازشون تعریف کنه
اره من عصبانی بودم از باخت خونگی و گفتم خوزه باید بره اما الان میگم بهترین مربی دنیاست و قرار نیست جایی بره
تو اون بازی قبول کن خوزه تیمو بد ارنج کرده بود اما تو بازی برگشت جبران کرد و روی منو وتمامه کسانی که بی دلیل ازش انتقاد میکردن کم کرد بازم مشکلی هست داداش گلم
اما شما بی دلیل از اشتباه دیگران طرفداری نکن داداش من بیشتر از اینا از شما توقع دارم داداش گلم
داداش من از اون پسر هم طرفداری نمی کنم.
من می گم باید تو هر شرایطی از مورینیو حمایت کنیم نه این که تا یه باخت داد بگیم باید بره.
در جواب توهین های بعضیا!
(این است فرهنگ بارسایی های متعصب)
:ogh::ogh::ogh:
منم 49 سالگی شدن اقای خاص رو تبریک میگم.:hooora::-shad
mortezarm
01-27-2012, 15:15
پرس:من به جاي هواداران بارسلونا خجالت کشيدم
مديرعامل باشگاه رئال مادريد اسپانيا با محکوم کردن شعارهاي نژادپرستانه گفت: من به جاي هواداران بارسلونا خجالت کشيدم.
به نقل ازمارکا اسپانیا، فلورنتینو پرس مدیرعامل باشگاه رئال مادرید اسپانیا تصریح کرد: هواداران بارسلونا در طول بازی تیمشان مقابل رئال مادرید مدام به ما توهین کردند. این توهین ها فراموش می شود اما شخصا نمی توانم توهین به مردم اسپانیا و الفاظ کاملا نژادپرستانه آنها را فراموش کنم.
وی افزود: هواداران بارسلونا خود اسپانیایی هستند، پس از قهرمانی اسپانیا در اروپا و جهان اشک ریختند اما در این بازی به مردم اسپانیا توهین کردند.
پرس تاکید کرد: حمل کردن تابوت مورینیو، توهین به خانواده رئال مادرید، بی احترامی به خود من و باشگاه رئال مادرید در جایگاه ویژه و اسکورت بسیار ضعیف اتوبوس رئال مادرید با چه توضیحی همراه خواهد بود؟ برای پذیرایی از باشگاه بارسلونا و هوادارانش دو هفته کار کردم و هزینه زیادی را متقبل شدم اما حتی گوشه ای از این پذیرایی در نیوکمپ دیده نشد. من به جای هواداران بارسلونا از خودم و از مردم اسپانیا خجالت کشیدم.
این فرهنگ یه مشت بی هویتو نشون میده که چیزی جز خودشونو نمیبینن نهایته دیدشون همون دماغشونه
پرس دو هفته کار واسه امنیت اسایش راحتی و کلیه امکانات بارسا رو میکنه و یه مشت ادم بی هویت که چیزی از فرهنگ احترام صرفه انسان بودن نمیدونن دست به هر کاری میزنن
واقعا الانه که جملاته فیگو بعد بازی با بارسا تو نیوکمپو درک میکنم
جالبه خیلیا به این بی تشخصی افتخار میکنن
mortezarm
01-27-2012, 15:17
تبریک تولده خوزیه عزیزم
امیدوارم سالها سال بمونه و چشم بعضیا در بیاد
hala_madrid
01-27-2012, 17:31
من متاسفم واسه تیمی که ادعای بهترین بودن رو داره با این سازماندهی مسخره هوادارانش و خط دادن به لیدراش واسه
توهین کردن به مورینیو . اسپانیا . رئال مادرید و بازیکنان مادرید و مهمتر
از همه پذیرایی افتضاح شانسایی ها
نبود اسکورت برای کاروان مادرید و مهمترین سلاح شانسلونا داور و اخرین ترفند این تیمه کثیف جنگه روانی بود که راه انداخته بودن از تحت فشار قرار دادن داور خودشون
تا اعلام مذاکره با خوزه قبل از امدن به مادرید ایا این است قدرته بارسلونا واقعا خنده داره خجالت بکشید چشماتنو باز کنید ببینید از چی دارید جانب داری میکنید و رگه گردنتون واسش میزنه بیرون
shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-
سلام برو بچ رئالی حالتون چطوره منم 49 ساله شدن اقای خاص رو به تمام طرفداران خوزه وطرفداران رئال تبریک میگم ایشالا هیچی خودش صد ساله شه صد سال بارئال بمونه .
Girl Soccer
01-27-2012, 18:48
مادرید واقعا لیاقت قهرمانی روداره جام حذفی که چیزی نیست ولی بقیه جام ها مهم مادرید باید تمرکزش رو سر اون دوتا جام بذاره
درباره بازی دیشب بگم که واقعا خوب بازی کردیم ولی قدر لحظات رو ندونستیم.
بهترین بازیکن در بازی دیشب اوزیل هست که دوباره به اوجش برگشته وامیدوارم که این روند رو ادامه بده.
به هیگوائین گیر ندین.یادتون باشه که هر بازیکن بزرگی یه روز خوب داره ویه روز بد.اون روز،روز بد هیگوائین بود.
و یه جمله در وصف بازی دیشب بارسا:اگه اون shancelona بهترین تیم دنیا هست،خاک بر سر فوتبال که این ها توش بهترینن.
Girl Soccer
01-27-2012, 19:48
مادرید همیشه سرور بارسا بوده
بارسا خودش هم بکشه به افتخارات مادرید نمی رسه
تازه بارسا این برد های اخیرش رو خوش شانسی بدست آورده
رونالدو ركورد گلزني در تاريخ لاليگا را شكست
كريستيانو رونالدو مهاجم رئال مادريد با گلي كه در ديدار ال كلاسيكو وارد دروازه بارسلونا كرد ركورد گلزني در تاريخ لاليگا را شكست.
با اين گل تعداد گل هايي كه اين مهاجم پرتغالي در فصل 12-2011 به ثمر رسانده به 23 رسيد و در صدر فهرست بهترين گلزنان تاريخ لاليگا قرار گرفت.
به گزارش سايت باشگاه رئال مادريد ، ركورد قبلي هم با 22 گل متعلق به رونالدو در سال 11-2010 و سزار از بارسلونا در سال 51-1950 بود.
در ميان گلزنان رئال مادريد؛ فقط پوشكاش توانست در سال 61-1960 تعداد گل هاي خود را به 22 برساند.
هوگو سانچز با 20 گل و آلدي و دي استفانو با 19 گل در رده هاي بعدي گلزنان باشگاه رئال مادريد قرار دارند.
hala_madrid
01-28-2012, 02:10
درباره بازی دیشب بگم که واقعا خوب بازی کردیم ولی قدر لحظات رو ندونستیم.
بهترین بازیکن در بازی دیشب اوزیل هست که دوباره به اوجش برگشته وامیدوارم که این روند رو ادامه بده.
به هیگوائین گیر ندین.یادتون باشه که هر بازیکن بزرگی یه روز خوب داره ویه روز بد.اون روز،روز بد هیگوائین بود.
و یه جمله در وصف بازی دیشب بارسا:اگه اون shancelona بهترین تیم دنیا هست،خاک بر سر فوتبال که این ها توش بهترینن.
:afarin:عجیب باهات موافقم داداش:afarin:
خوب بچه ها بحث الکلاسیکو رو تموم کنیم که امشب بازی داریم.
به نظرتون امشب ساراگوسا چند تایی میشه؟mas:-
من می گم 5تاییmas:-
:hehee:
سلام به همه دوستان عزیز رئالی !
باختیم ولی قهرمانانه و با غیرت ! ایشالا چمپیونز و لالیگا رو به برنابئو بیاریم !
راستش منم زده به سرم دارم یه انجمن واسه رئال درست میکنم ! :nishkhand:
دیروز رفتم سوال کردم یارو میگفت هزینه درست کردنش با تمام مخلفات میشه 500 هزار تومن :hihi:
منم در جا کپ کردم و گفتم یه مقدار دسته پایین تر بگیر بعد اون گفت اگه یه انجمن آشغال پاشغال بخوام واست درست کنم میشه 200 هزار تومن ! heee::
فعلا داریم مخ رفیقمون رو میزنیم که اونم بیاد و خرجش نصف بشه که البته بعید میدونم :hihi::hehehe:
خلاصه دوستان اگه درست شد تنهامون نذارید ........
دیروز رفتم سوال کردم یارو میگفت هزینه درست کردنش با تمام مخلفات میشه 500 هزار تومن :hihi:
منم در جا کپ کردم و گفتم یه مقدار دسته پایین تر بگیر بعد اون گفت اگه یه انجمن آشغال پاشغال بخوام واست درست کنم میشه 200 هزار تومن ! heee::
فعلا داریم مخ رفیقمون رو میزنیم که اونم بیاد و خرجش نصف بشه که البته بعید میدونم :hihi::hehehe:
داداش تو درست کن من واسه فعالیتش میام کمکت.
البته باید مدیرم کنیاki::
منظورم گل های سایته با عکس های بازی رئالki::
پرو هستم. نه؟:hehehe:
hadizizo
01-28-2012, 16:06
منم در جا کپ کردم و گفتم یه مقدار دسته پایین تر بگیر بعد اون گفت اگه یه انجمن آشغال پاشغال بخوام واست درست کنم میشه 200 هزار تومن ! Heee::
ایشالله امشب 5 تا میزنیم .....داش رضا تو انجمنت اولین عضو من میشم پس زودتر راش بنداز..
راستش خرج زیاد داره :nishkhand: منم دارم به شدت رو مخ رفیقم کار میکنم که اونم بیاد :nishkhand:
ایشالا اگه درست شد به همتون یه پست مدیریت میدیم:ohum:
داش علی تو رو هم میکنم مدیر کل سایت :hehehe:
راستش خرج زیاد داره :nishkhand: منم دارم به شدت رو مخ رفیقم کار میکنم که اونم بیاد :nishkhand:
ایشالا اگه درست شد به همتون یه پست مدیریت میدیم:ohum:
داش علی تو رو هم میکنم مدیر کل سایت :hehehe:
مدیر کل سایت:ahaaaaaa::ahaaaaaa:
hadizizo
01-28-2012, 16:16
یه بخش بزن به نام عشقم سلطان زیدان
بده من بگردونمش....
فقط زیدان
ایشالا اگه راش انداختم شما هم بیایید کمکم کنید روی این انجمن کهکشانی ها رو کم کنیم lagh::
عجب حرفی زدم ها lagh::
هادی جون زیدان ماله تو dallliii
hadizizo
01-28-2012, 16:24
قول میدم اگه بخش رو بدی به من بخش زیدان رو میترکونم...:sigar:
hala_madrid
01-28-2012, 18:23
امشب یه 6 تا تو
پاچه شون میکنیم
lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;
mortezarm
01-28-2012, 21:29
میبینم که دارن مدیریت قسیم میکنن اقا منم مدیریت میخوام:hehehe:
من مدیریت لالیگا رو میخوام بخشه رائولم واسه خودم
رضا توام بچه خوبی باشی یه سمت کوچیک بهت میدیم
:ohum:
mortezarm
01-28-2012, 21:30
امشب باید قدرتمونو نشون بدیم و ساراگوسا رو حسابی از خجالتش در بیایم
سلام به همه ی بروبچ رئالی.
امشب باید ساراگوسا رو 6 تایی کنیم. ki:::yes:
سلام بچه ها این بازی رو هم که بردیم تبریک میگم .:balesh:خیلی حال دادن دمشون گرم.
خوب بچه ها تبریک می گم بردیم 3-1 با گل های کاکا-رونالدو-اوزیل
ستاره بازی کاکا و دوم اوزیل بود.
سلام داش رضا دست من هم بند کن یه جای زیر دست خودتون کار کنم خیلی وقته بیکارم.:hehehe:
خارج از شوخی ایشالا راش بندازی .موفق باشی داداش .ماهم به عنوان یه عضو کوچیک میایم پیشتون.
بچه ها از تیم نباید توقع داشت وقتی داشتم بازی رو نگاه می کردم در چهره همشون خستگی دیده می شد مخصوصا رونالدو اوزیل
mohammad_444_0o
01-29-2012, 00:54
سلام
برد رئال برابر ساراگوسا تبریک
اره داش علی همینطوره که میگی ولی با این حال هم رئال باز میبره.
انگار رونالدو خیلی خسته بود.
میگم نظرت چیه توی الکلاسیکوها بزاریم اولین گل رو بخوریم بعدش تیم حریف رو نابود کنیم فکر کنم جواب بده.:hehehe:
سلام بر عاشقان رئال میگم به نظرتون مورینیو فصل بعد میمونه:ghelyon::real:
اره داش علی همینطوره که میگی ولی با این حال هم رئال باز میبره.
انگار رونالدو خیلی خسته بود.
میگم نظرت چیه توی الکلاسیکوها بزاریم اولین گل رو بخوریم بعدش تیم حریف رو نابود کنیم فکر کنم جواب بده.:hehehe:
خوبه این جوری رئال دیگه دفاع نمی کنه و رگه غیرتش می گره و حمله می کنه و نابودشون می کنیم.heee::
hala_madrid
01-29-2012, 01:45
سلام بچه ها
این برد شیرین رو به همه بروبچ مادریدی تبریک میگم lay_;;lay_;;lay_;;
واقعا میشد خستگی رو تو بچه ها دید و یه دلیل دیگه که بازی یکم پیچیده شد هماهنگ نبودن بچه های ذخیره تیم با اصلی ها بود از پاسهای اشتباه معلوم بود
خوب هر چی بود بردیم میبینی داورها واسه شما سوت میزنن ! واقعا پرو نیستن؟معلومه دیگه اینا همیشه دست پیش میگیرن که پس نیفتن
hala_madrid
01-29-2012, 01:52
سلام بر عاشقان رئال میگم به نظرتون مورینیو فصل بعد میمونه:ghelyon::real:
امیدوارم بمونه:khahesh: ولی واقعا خیلی فشار رو داره تحمل میکنه
همه اینو خوب میدونم جو مادرید با اینتر و چلسی خیلی فرق داره اون
دوتا تیم سالیان سال بود که قهرمانی انچنانی نداشتن
به جز اینتر که یکی دو تا کالچیو تا قبل از امدن خوزه گرفته بود اما
مادرید یه تیمه همیشه قهرمان بوده
خوب باز هم این بارسا مساوی کردmas:-mas:-
و فاصلمون شد 7 امتیاز.
تبریک واسه برد رئال و مساوی شانسلوناmas:-
حالا هی بگین ما برتریم.
بابا مواظب باشین دیگه فاصلمون نشه 12 امتیازmas:-
فکر کنم جواب خوبی واسه توهین های بعضیا به رئال بود.mas:-
مادرید سرور بارساست
(تا دنیا دنیاست رئال سرور بارساست)
7emtiazooooooooooooooooooo eshgheeeeeeeeeeeeeeeeeeee
سلام بچه ها خیلی خوشحالم بازم مساوی وافزایش فاصله .
واقعا باید رئال هم مثل ویا رئال بتونه دفاع کنه .عجب دفاعی داشت این ویارئال .واقعا مساوی حقش بود.
خب خدا رو شکر که بارسلون مساوی کرد .:balesh:
منم به نوبه خودم وداع بارسلونا با لالیگا رو به طرفداراش تسلیت و به هواداران رئال تبریک میگم .lol:-
hala_madrid
01-29-2012, 03:21
به به
اینا که میگفتن مادرید امشب امتیاز میده :khandeeeee bahal:په چی شد
شما امشب ..... بیچاره ها وا دادین اخه:deldari:
هنو کجا شو دیدین اختلاف باید 2 رقمی بشه و میشه
سوراخه بارسا
:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc
hala_madrid
01-29-2012, 03:26
سوراخلونا
شانسلونا
بدبختلونا
...........................
:khandeeeee bahal:lagh:::khandeeeee bahal:lagh:::khandeeeee bahal:lagh:::khandeeeee bahal:lagh:::khandeeeee bahal:lagh:::khandeeeee bahal:lagh:::khandeeeee bahal:lagh::
همیشه یادتون باشه رئال مادرید پر افتخارترین و پرهوادارترین تیمه دنیاست
نه مثل بعضی تازه به دوران رسیده ها
:hooora: مرسی مورینیو مثل اینکه موتورش تو رئال بالاخره روشن شد
خداروشکر که لالیگا سگ خور نشد مثل جام حذفی
در جریان بازی رئال 3 - 1ساراگوسا
hadizizo
01-29-2012, 10:06
فاصله 7 امتیاز شد....
اینجوری پیش بره که زود تر از تموم شدن فصل قهرمانیمlay_;;
با این که خیلی خسته بودیم ولی عالی بود تبریک میگم:eyvalla:
Great Milan
01-29-2012, 11:56
یه خبر عجیب دیدم در مورد رفتن مورینهو در اخر فصل اگه این اتفاق رخ بده خیلی برای رئال بد میشه و باعث از هم پاشیده شدن این تیم میشه
مثل اینکه اگه بخواد جدا بشه بره به لیگ جزیره و احتمالا منچستر
hadizizo
01-29-2012, 12:16
مورینیو حالا حالاها نمیره اگر هم بخواد بره اول روی بارسا رو کم میکنه بعد میره....
خوب منم این برد رو تبریک میگم.فاصله 7 امتیاز شد.
منم بردو بهتون تبریک میگم
راستی شانسلونایی ها مواظب دومیشون باشن قهرمانی پیش کش
بعضیا می بینن نمی تونن به ما برسن می گن از مساوی تیممون خوشحال شدیم:khandeeeee bahal:
خیلی خنده داره نه؟:khandeeeee bahal:
بیچاره ها داره براشون آرزو میشه که رئال تو لالیگا مساوی کنه.mas:-mas:-
اینا همون هایی هستند که می گفتند رئال با اکثر تیم ها مساوی خواهد کردmas:-
(این است فرهنگ بارسایی های متعصب)
بچه ها گفتم یه سری از سوتی های خیابانی رو بزارم بخندیم
رونالدو محبوب نیست - مشهوره - یعنی همه میشناسنش !
اشتباه کنه کارشون تمومه,حالا ببینیم اشتباه میکنه یا نه
.طرفدارای مکزیک راه زیادی رو از مکزیک تا آفریقا اومدن,البته اگه از مکزیک اومده باشن
همه چیز به بازی آخر میچسبه
داور در سوت خودش میزنه
بذارید به صراحت بگم كه دو دقیقه وقت به پایان مسابقه باقی مونده !
شاید نزدیک ترین کشور به قطب جنوب , آفریقای جنوبی باشه
.تشنش شده داره اب میخوره . نوش جان
.باران هم به شدت میوزه
. وقتی یه بازیکن هوندوراس تنه میزنه , انگار یه درخت تنه میزنه
. تعویض های دلبوسکه خارج از عرفه .
.اسپانیا یه گل زده ، داوید ویا هم زده ، خیلی قشنگم زده ، 5 دقیقه پیشم زده
.نود ثانیه از الان بشمارید تا مسابقه تموم شه
.با شماره 2013 تماس بگیرید و پیامک بدید
.بله ! این گل هم تقدیم به شهدای 8 سال دفاع مقدس
.بدون شک الان مردم شهر چلسی خیلی خوشحال هستند
.داور هند پنالتی رو دیده و میگه نه !
.اسپانیایی ها V وسط رو B میخونن مثل والنسیا که بالنسیا خونده میشه
.بازیکنای اسپانیا در بازی با سوئیس از توپ هم سریعتر می دویدن
.تورس میفرسته روی دروازه ... کسی نیست که استفاده کنه... جای خود تورس اونجا خالی بود
.دومنک بازیگر آماتور وحرفه ای تئاتر
جالبه بدونید كه این دو تیم اولین بازی جام جهانی در اولین جام جهانی رو انجام دادن.... .... ... .... البته نه این دو تیم.بازیكناشون فرق داشتن
.از نظر ران هم در نظر بگیریم.ران بازیكنان هندوراس خیلی بزرگتره
.خوب الان دو تیم باید هر كدوم 5 تا پنالتی بزنن.باید بگم كه هر تیمی كه پنالتی ها رو ببره یعنی اینكه بازی رو برده و هر تیمی هم كه ببازه یعنی اینكه بازی رو باخته
.مسی حرکت میکنه .. مسی ضربه میزنه .. مــــسی .. ولی مسی گل نمیزنه !!!
.مسی مسی گل میزنه ... توز توز گل میزنه!
.یه اشتباه .. اشتباه مرگ بار .. بله .. مرگ مکزیک نزدیک میشه در این مسابقه
.حالا دیگه مکزیک نمیتونه کمر راست کنه
.حرکت توپ رو ببینید : قشنگ در آغوش دروازبان قرار میگیره
.یه گل مسی داد به توز .. و حالا توز باید دنبال این باشه که یه گل بده به مسی
.هلند تنها رقیب جدیش برزیله البته اسلــــــواکــــی هم تیم نــــــــاجــــدی نیســـــــــت
.مــارادونـــا فعــلا ســــــگرمــه هاش تو همه تا ببینیم در جریان بازی چه خواهند کرد
.بعد از شوت سرکش Teves , مارادونا مثل یه تماشاگر مثل یه طرفدار مثل یه فوتبالیست خوشحال میشه
.توپ رو با بادکنک اشتباه گرفته
.سبک بازی او جون میده برای بازی در تیم آرژانتین
.یه دریبلی میزنه که تو گل کوچیک هم نمیشه از این دریبل ها زد
.توپ به وسط زمین میره
.واقعا عجیبه که در تهران ما الان هوا گرمه،ولی در افریقا الان هوا سرده
.کریم انصاری فرد هیچ نسبتی با برادران انصاری فر نداره!بخصوص با محمد حسن
50.پنج حلقه المپیک نمادی از رنگ پرچم همه ی کشورهای دنیاست
.پرتغال 1 بازی 1 امتیاز،ساحل عاج 1 بازی 1 امتیاز،کره شمالی 0 بازی 0 امتیاز،برزیل 0 بازی 0 امتیاز
.صد هزار نفری که در استادیوم نشسته اند،نشان دهنده ی امنیتی است که در کشور وجود دارد
.باقری استپ سینه رو اومد ولی نتونست ادامه بده
.اتسو با کریمی صحبت میکنه،چیکار میخوان بکنن اونجا؟دارن نقشه اش رو میریزن اونجا
.باز شاهدیم که صندلی های بی گناه ورزشگاه به زمین پرت میشه
.افرین علیرضا محمد،افرین.واقعا یکبار دیگه با صراحت میگم،افرین علیرضا محمد
.یک سانتر بی هدف ... و گل
58.از 4 دقیقه وقت تلف شده یک دقیقه تلف شد
.شما از روی قطر 2 بازیکن میتونید بفهمید کدوم قوی تره
.سبک بازی پاراگوئه جوریه که دوست داره بازیو به ضربات پنالتی یا نهایتا وقت اضافه بکشونه
.ساندویچی از بازیکن در اونجا به وجود میاد
.حالا بعد از این مسابقه کشتی اسپانیا از 4/1 عبور میکنه و وارد نیمه نهایی میشه
.حالا توپ رو سانتر میكنه...در واقع پرتاب میكنه
.فعلا با مداد اسم هلند رو در فینال بنویسید
.اوه , عجب برگردونی زد تو صورتش حالا چمن و عرق هر چی بود هم میاد تو صورتش
.امان از دست این دیرک دروازه یه موقع به نفع تیمه یه موقع به ضرر تیم
.حالا این موج ,اسمش موجه مكزیكیه كه تو ورزشگاه الان زده میشه
. بزن خلعتبری .. بزن....ت. میتونی
رایان گیگز با هر دو پا بازی میکنه ولی فقط با یک پا میشوته
الآن تو یه حالتی بین این :ajibeee: و :khandeeeee bahal:هستم
خوب بچه ها بازی بعدیمون با ختافه است این بازی یکم دشواره با توجه به بازی رفت.
ختافه دور رفت یکم خط دفاع رو اذیت کرد.
در مورد این بازی در تاپیک تبادل و نظر بحث کنید
نتیجه نظرخواهی از ۳۰هزار علاقمند فوتبال اسپانیا
بارسا قادر به کاهش فاصله ۷ امتیازی با رئال نیست
خبرگزاری فارس: علاقمندان فوتبال در اسپانیا معتقدند بارسلونا قادر به کاهش فاصله امتیازاتش با رئال مادرید نبوده و به مقام قهرمانی لالیگا نخواهد رسید.
به گزارش خبرگزاری فارس، شنبه شب مسابقات هفته بیست و یکم لالیگا اسپانیا آغاز شد و رئال مادرید، پیشتاز ۵۲ امتیازی مسابقات موفق شد فاصله امتیازاتش را با بارسلونا به ۷ امتیاز افزایش دهد. زیرا خود ۳ بر یک بر ساراگوسا غلبه کرد و بارسا در خانه ویارئال بدون گل متوقف شد تا با ۴۵ امتیاز در رده دوم باقی بماند.
وقوع این شرایط سبب شد تا دو نظر کلی نزد اعضا کهکشانیها و کاتالانها ایجاد شود. در این باره رئالیها در مصاحبههای پس از برد مقابل ساراگوسا، از افزایش بخت قهرمانی خود در لالیگا حرف زدند. اما بارسلونیها پس از توقف در خانه ویارئال ، از دست رفتن دو امتیاز حساس و در نتیجه افزایش فاصله ۷ امتیازی با کهکشانیها اظهار کردند تا پایان فصل راهی طولانی باقیمانده و همچنان امید به کسب مقام نخست لالیگا مثل فصل گذشته دارند.
در این میان نشریه پرتیراژ آس حرکتی قابل توجه داشت. این نشریه اقدام به نظرخواهی از علاقمندان کرد و نظر آنها را در این باره جویا شد. نکته جالب در این میان پس از گذشت چند ساعت از بازی شنبه شب درنظرخواهی که ۳۰۳۹۱ نفر در آن شرکت کردند، ۷۲ درصد رای دهندگان عنوان کردند بارسا قادر به کاهش فاصلهاش با یاران کریس رونالدو نیست و ۲۸ درصد نیز عنوان کردند مردان گواردیولا در ۱۷ مسابقه باقیمانده فصل، این فاصله را جبران خواهند کرد و به هدف خود خواهند رسید.
hadizizo
01-30-2012, 08:31
میبینم که به خاطر فاصله 7 امتیازی ....بعضیا بد جوری داره میسوزه
کوچولو حالا کجاشو دیدی این فاصله بیشتر و بیشتر خواهد شد lagh::
hala_madrid
01-30-2012, 14:57
اره ...خیلی داره میسوزه که میگن بیخیال لالیگا زیاد مهم نیست کوپا مهمترهmas:-om:: واقعا خنده داره میدونید که دیگه لالیگای در کار نیستlay_;;lay_;;lay_;;lay_;;
بچه ها من خيلي خيلي خيلي حال ميكنم بگين از چي؟:hehee:از اينكه بعضي از طرفداران تازه به دوران رسيده يه تيم تازه به دوران رسيده از سرنوشت امشال براي تيمشون ميترسند ولي نميخواند اينو نشون بدنdallliii:hehee:
ميدونند كه والنسيا هم خطرناكه و اگه جام حذفي رو از دست بدن ديگه بايد بي خيال جام شن! البته ميتونند قابلمه ببرند:hehee:
خدا وكيلي همونهايي كه تو تايپيك بعضي (شا.......ا)خودشونو هوادار اصيل اين تيم ميدونند حداكثر 4 سال بيشتر ني هوادار اين تيم تازه به دوران رسيده شدند! اينا از همون هايي هستنند كه ميگن هذب باد:hehee:اينا پيش خودشون گفتند اين بارسا كه خوب ميبره بهتره بريم خودمونو بچسبونيم بهش تو كري ها كم نياريم ديگه:hehee:من ميشناسم از همين دوستان شان.....ايي رو كه اول طرفدار آرسنال بوده بعد رفته سمت بارسا:ogh: هرچند اينكه ميگم اول منظورم 10000 سال پيش ني ! منظورم 4 5 سال پيشه كه اگه دو سال اولشو همين جور الكي هوادار آرسنال بوده باشه ميمونه 3 4 سال كه اومده تو شان....اييها:ogh:آخه اين چه هوادار اصيلي هست! وقتي ميرم تو تايپيكشون بر ميگردم بس كه بحث فني به گوشم ميخوره احساس كوچيكي ميكنم:hehehe:جز تعصب پوچ چيزي ديگه اي اونجا پيدا نميشه! يه حرفهايي ميزنند كه فقط از خودشون بر ميادki::اينكه مثلا ليگ مهم نيست! اينكه ما بهترين تيم تاريخ هستيم و ....... فوتبال به هيچ هواداري رحم نميكنه مخصوصا هواداراي آبكي! اونايي كه تا حالا جز برد تيمشون چيزي نديدند و خدايي نكرده اگه يه فصل كامل تيمشون نتيجه نگيره ميرن فوتبالو تحريم ميكنند:hehehe: البته در يه مقطعي از فصل داشتند دربي رو كنار ميذاشتند! اونم به خاطر بازي بد در يه بازي:hehehe: حالا بارسايي ها بخوان قبول كنند يا نه فرقي نداره! بلاخره دير يا زود رئال قدرت اول فوتبال اسپانيا ميشه! هرچند الان بهترين تيم اسپانيا رئال هست ولي چون تو بازي رو در رو باختيم هنوز زوده چيزي بگيم! همه رئالي ها منتظر اون لحظه باشند كه اينجا بعد برد رئال مقابل بارسا اعلام كنم همه بريم تو تايپيك شان....نا بخنيدم:hehehe:اون موقع ديگه نيازي به جواب دادن كري هاي يه مشت آدم غير فوتبالي رو نداريم! فقط ميريمي و ميخنديم از خشم اونها ! همونهايي كه اصولا به خاطر بردهاي بارسا هوادار اين تيم شدند و در صورت باختن تيمشون قراردادشون رو با اين باشگاه فصق ميكنند:hehehe:
اينارو گفتم تا ثابت كنم هواداراي رئالي اين تايپيك تو بدترين شرايط پشت تيمشون بودند حالا ببينيم اونا چي سرشون ميادki::
پيش به سوي قهرماني در لاليگا(البته ميگن قراره اين فصلو تا همين جا كه رفتيم تمومش كنند آخه معلومه رئال قهرمان ميشه! گفتن اگه رئال راضي باشه جامو بهشون بديم يه ليگ ديگه شروع كنيم:hehehe:)
دختر هامبورگی
01-30-2012, 19:33
اوزيل در مورد رقابتش با کاکا مي گويد
بازيکن آلماني رئال مادريد از اين نکته که در بازي شنبه شب با ساراگوسا گلزني کرده، ابراز خوشحالي کرد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links] به نقل از اسپورت، مسعود اوزیل که در این بازی خانگی از هفته بیست و یکم لالیگا گل سوم را در برد ۳ بر یک به ثمر رساند، گفت: خیلی خوشحالم گل زدم و با گلم توانستم به رئال برای رسیدن به یک نتیجه خوب کمک کنم. فکر می کنم با این نتیجه صاحب بردی درخشان مقابل حریف خود شدیم.
او ادامه داد: بازی با ساراگوساییها دیداری دشوار و مهم بود. من پس از تمرینات پرفشار اخیر به ترکیب رئال اضافه شده بودم. قبل از بازی با خوزه مورینیو، سرمربی تیم صحبت و از راهنماییهای او استفاده کردم.
وی در مورد رقابتش با کاکا، همتیمی برزیلیاش در ترکیب رئال مادرید گفت: بودن در تیمی که کاکا در آن بازی می کند، افتخار است. از این بابت احساس خوبی می کنم. بین ما رقابت هست اما بیشتر از رقابت، رفاقت صمیمی وجود دارد. بنابر این وقتی او بازی می کند، خرسند می شوم. وقتی هم درکنارش در ترکیب جای میگیرم، بازهم احساس خوبی دارم.
mortezarm
01-30-2012, 19:41
بچه ها من خيلي خيلي خيلي حال ميكنم بگين از چي؟:hehee:از اينكه بعضي از طرفداران تازه به دوران رسيده يه تيم تازه به دوران رسيده از سرنوشت امشال براي تيمشون ميترسند ولي نميخواند اينو نشون بدنdallliii:hehee:
ميدونند كه والنسيا هم خطرناكه و اگه جام حذفي رو از دست بدن ديگه بايد بي خيال جام شن! البته ميتونند قابلمه ببرند:hehee:
خدا وكيلي همونهايي كه تو تايپيك بعضي (شا.......ا)خودشونو هوادار اصيل اين تيم ميدونند حداكثر 4 سال بيشتر ني هوادار اين تيم تازه به دوران رسيده شدند! اينا از همون هايي هستنند كه ميگن هذب باد:hehee:اينا پيش خودشون گفتند اين بارسا كه خوب ميبره بهتره بريم خودمونو بچسبونيم بهش تو كري ها كم نياريم ديگه:hehee:من ميشناسم از همين دوستان شان.....ايي رو كه اول طرفدار آرسنال بوده بعد رفته سمت بارسا:ogh: هرچند اينكه ميگم اول منظورم 10000 سال پيش ني ! منظورم 4 5 سال پيشه كه اگه دو سال اولشو همين جور الكي هوادار آرسنال بوده باشه ميمونه 3 4 سال كه اومده تو شان....اييها:ogh:آخه اين چه هوادار اصيلي هست! وقتي ميرم تو تايپيكشون بر ميگردم بس كه بحث فني به گوشم ميخوره احساس كوچيكي ميكنم:hehehe:جز تعصب پوچ چيزي ديگه اي اونجا پيدا نميشه! يه حرفهايي ميزنند كه فقط از خودشون بر ميادki::اينكه مثلا ليگ مهم نيست! اينكه ما بهترين تيم تاريخ هستيم و ....... فوتبال به هيچ هواداري رحم نميكنه مخصوصا هواداراي آبكي! اونايي كه تا حالا جز برد تيمشون چيزي نديدند و خدايي نكرده اگه يه فصل كامل تيمشون نتيجه نگيره ميرن فوتبالو تحريم ميكنند:hehehe: البته در يه مقطعي از فصل داشتند دربي رو كنار ميذاشتند! اونم به خاطر بازي بد در يه بازي:hehehe: حالا بارسايي ها بخوان قبول كنند يا نه فرقي نداره! بلاخره دير يا زود رئال قدرت اول فوتبال اسپانيا ميشه! هرچند الان بهترين تيم اسپانيا رئال هست ولي چون تو بازي رو در رو باختيم هنوز زوده چيزي بگيم! همه رئالي ها منتظر اون لحظه باشند كه اينجا بعد برد رئال مقابل بارسا اعلام كنم همه بريم تو تايپيك شان....نا بخنيدم:hehehe:اون موقع ديگه نيازي به جواب دادن كري هاي يه مشت آدم غير فوتبالي رو نداريم! فقط ميريمي و ميخنديم از خشم اونها ! همونهايي كه اصولا به خاطر بردهاي بارسا هوادار اين تيم شدند و در صورت باختن تيمشون قراردادشون رو با اين باشگاه فصق ميكنند:hehehe:
اينارو گفتم تا ثابت كنم هواداراي رئالي اين تايپيك تو بدترين شرايط پشت تيمشون بودند حالا ببينيم اونا چي سرشون ميادki::
پيش به سوي قهرماني در لاليگا(البته ميگن قراره اين فصلو تا همين جا كه رفتيم تمومش كنند آخه معلومه رئال قهرمان ميشه! گفتن اگه رئال راضي باشه جامو بهشون بديم يه ليگ ديگه شروع كنيم:hehehe:)
مگه هنوزم کری میخوننmas:-
اخی خب راست میگن 7 امتیاز که هیچی نیس
تازه ارزش کوپا 10 برابره لالیگاس فقط استثنائا پارسال بی ارزش بودheee::
چه باحاله بابا تو نیوکمپم که خدا کمک کرد 10 تا نخوردیم نیمه دوم که بارسا کشته بود:hehee:
دوتا گله شانسیم زدیم بنده خد اها شانس ندارن که اسمه تیمه ماس شانس مادریدو شانسلونا وجوده خارجی نداره ها
بعدشم بارسا 3تا جام باشگاهها برده دیگه نشنوم کسی تو این تاپیک حرفی بزنه ها ما فقط ی9 تا بردیم واقعا خجالت د اره:gerye:
داداش در این مورد که گفتی تازه به دوران رسیده هستن باهات موافقم چون نمونش هم چندتا از فامیلای ما بزار کامل برات بگم.
این 4 یا 5 نفری که تو فامیل ما طرفداره بارسا هستند گفتند ما قبل از بارسا طرفداره چلسی بودیم و این بر می گرده به زمانی که رونالدو در یونایتد بود. خوب می دونید که چلسی اون موقع رقیب اصلی یوناید در همه رقابت ها بود. و وقتی رونالدو از یونایتد جدا شد و اومد رئال همه اون هایی که طرفداره چلسی بودند اومدند بارسا فقط بخاطر این که رونالدو تو منچستر پدرشون رو در آورده بود.تازه خودشون بهم گفتن قبل از ورود رونالدو به برنابئو همشون طرفداره رئال بودند.
تازه داش سعید الان که چلسی کمی افت کرده می گن چلسی به درد نمی خوره:hehehe:
واقعا جالبن اینا:hehehe:
حالا هم که می گن ما نخواستیم قدرتمون رو نشون بدیم در لالیگا و خسته شدیم.:hehehe:
واقعا جالبن اینا خودشون هم نمی دونند طرفداره چه تیمی هستن.
راستی الان همونا در انگلیس شدن طرفداره سیتی چون صدر جدوله انگلیسه:hehehe::hehehe::hehehe:
مورینیو: کسانی که حالا از قهرمانی رئال صحبت می کنند، همان هایی هستند که در تیم ما اختلاف ایجاد می کردند
رئال این هفته مقابل ساراگوسا 3-1 به پیروزی رسید و با تساوی بدون گل بارسا مقابل ویارئال، اختلاف دو تیم در صدر جدول به 7 امتیاز برسد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links] Jose Mourinho - Real Madrid
سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، فاصله 7 امتیازی تیمش با بارسا در صدر جدول رقابت های لالیگا را کم اهمیت دانست و از بعضی رسانه ها به دلیل شیوه کاری شان انتقاد کرد.
بعد از شکست رئال مقابل بارسا در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی کوپا دل ری، برخی رسانه های اسپانیایی از درگیری مورینیو با بعضی بازیکنان تیمش خبر دادند، اتفاقی که آقای خاص را بسیار ناراحت کرده است.
او در گفتگو با خبرگزاری لوسا گفت:" اختلاف 7 امتیازی؟شاید این اختلاف حرف های زیادی برای رسانه ها داشته باشد ولی این اختلاف 7 امتیازی به من چیزی نمی گوید . کسانی که دوست دارند تیم را تحریک کرده،جدایی ایجاد کنند و اختلاف به وجود بیاورند، همان هایی هستند که اکنون می نویسند رئال قهرمانی خواهد شد و بارسا شانسی برای بازگشت به صدر جدول ندارد. همین رسانه ها هستند که با اولین باخث یا مساوی، خواهند گفت که رئال در بحران است و سعی می کنند توازن تیم را به هم بزنند."
مورینیو ادامه داد:"با این وجود، من آرامشم را حفظ می کنم و برای هر چیز خوب و بدی آماده هستم."
رئال این هفته مقابل ساراگوسا 3-1 به پیروزی رسید و با تساوی بدون گل بارسا مقابل ویارئال، اختلاف دو تیم در صدر جدول به 7 امتیاز برسد.
سدانی ها
01-30-2012, 20:22
فاصله شد 7 امتیاز
ایول ایول
قهرمانیم ایول
mortezarm
01-30-2012, 21:20
راستی چی شد ارزشه لالیگا کمتر از کوپا شد من خبرشو نشنیدم کسی خبر داره منو بی اطلاع نزارهheee::
سلام بچه ها یه چیزهای شنیدم .بنده خدا ها رو چیکار دارید راست میگن مگه اینو نمیدونستید که هرچی شانسا بدست بیاره با ارزشه و جام های رئال بی ارزش .نمیدونم تا دیروز که لالیگا مهم بود حالا کوپا مهم شده .
hadizizo
01-31-2012, 08:33
راستی چی شد ارزشه لالیگا کمتر از کوپا شد من خبرشو نشنیدم کسی خبر داره منو بی اطلاع نزارهheee::
نمیدونم این چه اخلاقه بچه گانه ایه.....سال قبل کوپا رو ما بردیم ارزش لالیگا بالاتر بود چون اونا قهرمان شدن....mas:-
امسال شاید شاید قهرمان بشن ارزش قهرمانی کوپا بیشتره و لالیگا ارزشش کمه...mas:-
بابا بچه بازی رو جم کنید و کمی مرد باشید
بچه ها من نمی دونم این دیماریا کی می خواد به میادین برگرده دیگه داره اعصابم خورد میشه
کیفیت بازی رئال کمی اومده پایین بخاطر این که دیماریا مصدومه.
در الکلاسیکو هم کمی جای دیماریا احساس می شد مخصوصا دور رفت.
فقط امیدوارم به ختافه برسه.
بچه ها گفتم شاید ندونید.
والنسیا با بارسا فرداشب ساعت 23:30 بازی دارن دور رفت کوپا
hala_madrid
02-01-2012, 00:44
موافقم باهات داداش منم 3 یا 4 تا دوس داشتم که طرفدار میلان و لیورپول و چلسی و ارسنال و این تیمهایی که تا 4 یا 5 سال پیش موفق بودن بودند اما یه هویی شدن شانسایی think::نمیدونم چرا شما میدونید؟
خوب معلومه دیگه همونی که خودت گفتی.lagh::
من حدوده 12 ساله که هوادار رئال مادرید هستم :shogh:و تا ابد خواهم بود در بدترین شرایط ممکن :real:یه مادریدی خواهم بود همونجوری که تو تمامه این سالها بودم
بچه ها حتما بخونید جالبه و مهمه و حتما نظرتون رو بگید.
آیا شایعه جدایی مورینیو از رئال را باید جدی گرفت؟
بی تردید مورینیو نگران جدایی از رئال نیست. مطمئنا در اولین روزی که خبر جدایی رسمی او از این باشگاه منتشر شود، ده ها پیشنهاد خیره کننده دریافت خواهد کرد اما....
[Only Registered And Activated Users Can See Links] Florentino Perez y Jose Mourinho - Real Madrid
سایت گل- وقتی پای ژوزه مورینیو در میان است، نباید هیچ احتمالی نادیده گرفت. به همین دلیل حتی وقتی تیمش در لالیگا 7 امتیاز از نزدیک ترین رقیبش پیش افتاده، باید شایعه جدایی او را جدی گرفت. اما چرا آقای خاص در فصلی که می تواند به سلطه بارسا بر لالیگا پایان دهد و در چمپیونز لیگ نیز از شانس بالایی برای قهرمانی برخوردار است، با چنین حاشیه هایی روبرو شده است؟
هو شدن در برنابئو
این شایعه اولین بار در برنامه تلویزیونی "پونتو پلوتا" به طور عمومی مطرح شد؛ دو روز بعد از اینکه مورینیو برای اولین بار در سانتیاگو برنابئو با سوت های اعتراضی طرفداران رئال روبرو شد. اگرچه رئال در آن دیدار 4-1 به پیروزی رسید اما باعث نشد تا هواداران شکست مقابل بارسا در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی کوپا دل ری را فراموش کنند.
([Only Registered And Activated Users Can See Links] nId=8;itime=105981412;key=news:article+2879597+183 5+1822;sub1=[subst];)
مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی تلاش کرد به این اتفاق واکنشی منطقی نشان داد و از اتفاقات مشابهی که برای زیدان، رونالدو و کریس رونالدو رخ داده بود، سخن گفت اما "زبان بدن" او کاملا حاکی از ناخشنودی سرمربی پرتغالی از این اتفاق بود.
رسانه ها علیه آقای خاص
رسانه های اسپانیایی در اولین سال حضور مورینیو در رئال کاملا از او حمایت می کردند و این حمایت حتی تا پیش از شکست 2-1 مقابل بارسا در کوپا دل ری ادامه داشت اما بعد از نمایش دفاعی رئال مقابل بارسا که نتوانست مانع از شکست تیم مورینیو شود، نشریات آ.اس و مارکا هم به شدت به آقای خاص حمله کردند و تاکتیک دفاعی او را نامناسب با سنت و سابقه باشگاهی مانند رئال دانستند.
البته پیش از اینکه نشریات ورزشی به مورینیو حمله کنند، یکی از نویسندگان نشریه "ال پائیس"، در سری مقالاتی، سرمربی پرتغالی را متهم کرد که بازیکنان هموطنش را به سایر بازیکنان تیم ترجیح می دهد و یک باند پرتغالی در رختکن تیمش تشکیل داده است.
ضربه بعدی را نشریه مارکا وارد کرد و خبر درگیری مورینیو با سرخیو راموس و ایکر کاسیاس را روی جلد برد. جزئیاتی که این نشریه از این درگیری منتشر کرد به اندازه ای دقیق بود که نمی شد آن را به راحتی تکذیب کرد.
سرانجام اتفاقات دیدار مقابل بیلبائو، باعث شد تا مجری برنامه پونتو پلوتا با اطمینان زیادی شایعه جدایی آقای خاص را در برنامه پربیننده اش اعلام کند. دلایل جدایی هم کاملا فراهم بود؛ نارضایتی هواداران، انتقادات رسانه ها و اختلاف با بازیکنان.
رویارویی پنهانی با رئیس
شایعه "جدایی مورینیو در پایان فصل" در اولین فصل حضور مورینیو در رئال نیز به گوش می رسید اما آنچه باعث می شود این بار این شایعه را جدی تر بگیریم این است که تیغ انتقادات از سوی نشریاتی به سمت آقای خاص نشانه گرفته شده که نارضایتی آنها عواقب سختی برای مربیان رئال داشته؛ شرایطی که مربیان پرافتخارتری از مورینیو را نیز به سمت در خروجی سانتیاگو برنابئو هدایت کرده است. یوپ هاینکس بعد از 32 سال رئال را قهرمان چمپیونزلیگ کرد و دل بوسکه نیز یکی از بهترین دوران تاریخ باشگاه را رقم زد- افتخاراتی که تنها قهرمانی مورینیو با رئال در کوپا دل ری در مقابل آنها بسیار کم اهمیت به نظر می رسد- اما وقتی رسانه های نزدیک به رئال- و در واقع فلورنتینو پرس- با آنها سر ناسازگاری گذاشتند، دوران حضور این مربیان در برنابئو هم به پایان رسید.
البته برتری مورینیو نسبت به مربیان قبلی این است که برخلاف آنها، او کاملا اوضاع باشگاه و حتی رفتارهای رئیس باشگاه را در کنترل دارد. اگر پیگرینی بعد از جدایی از رئال اعلام کرد فلورنتینو پرس برای ماه ها با او صحبت نکرده، اکنون پرس برای موضع گیری در مورد هر اتفاقی منتظر اظهارنظر مورینیوست. او حتی برای رضایت بیشتر آقای خاص، خورخه بالدانو را از باشگاه رئال اخراج کرد و اکنون منتظر است سرمربی پرتغالی پاسخ این اعتمادها را با چند قهرمانی بدهد. پرس به دلیل حمایت بی دریغ از مورینیو، با نیمی از هیئت مدیره باشگاه نیز دچار اختلاف شده و برای اینکه ثابت کند اشتباه نکرده، بی صبرانه در انتظار پایان فصل و قهرمانی های احتمالی پیش روست.
شیوه مورینیو
بی تردید مورینیو نگران جدایی از رئال نیست. مطمئنا در اولین روزی که خبر جدایی رسمی او از این باشگاه منتشر شود، ده ها پیشنهاد خیره کننده دریافت خواهد کرد اما سابقه نشان داده آقای خاص هیچ باشگاهی را به عنوان بازنده ترک نکرده و بی تردید نمی خواهد این اتفاق در بزرگترین چالش دوران مربیگری اش رخ دهد. او در حالی پورتو و اینتر را ترک کرد که عنوان قهرمانی اروپا را یدک می کشید. در لندن نیز بهترین دوران تاریخ باشگاه چلسی را رقم زد و اگر کمی خوش شانس تر بود، می توانست با آبی ها نیز قهرمانی در چمپیونزلیگ را تجربه کند.
واکنش هایی که او و تیمش بعد از فشارهای رسانه ای هفته گذشته نشان دادند، کاملا مورینیویی بود. رئال در حالی که 2-0 از بارسا در نوکمپ عقب افتاد، در فاصله 10 دقیقه اوضاع را برگرداند و حریف را تا آستانه شکستی تاریخی پیش برد. بعد از اخراج راموس نیز او از فرصت استفاده کرد و با در آغوش گرفتن بازیکنی که چند روز قبل شایعه درگیری با او منتشر شد، این حاشیه را نیز از تیمش دور کرد.
مورینیو تا سال 2014 با رئال قرارداد دارد اما او تنها در صورتی به جدایی از رئال در پایان فصل جاری فکر خواهد کرد، که بتواند به آرزویش یعنی پایان دادن سلطه بارسا بر فوتبال اسپانیا و اروپا برسد. برای رئالی ها هم اگر اخراج مورینیو راحت باشد، پیدا کردن جانشینی برای او اصلا کار ساده ای نیست. گزینه هایی که برای جانشینی او مطرح شده، به ویژه بنیتس، اصلا قابل مقایسه با مورینیو نیستند و با این انتخاب اشتباه، رئالی ها تنها بار دیگر دوران کابوس وار بعد از اخراج دل بوسکه را تجربه خواهند کرد.
hala_madrid
02-02-2012, 01:22
باز که شانسا داره مساوی میکنه فک کنم عادت کردنlagh::
hala_madrid
02-02-2012, 01:26
داور هم نتونست نجاتشون بده
:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
بعضیا می گن رونالدو فقط بلده پنالتی گل کنه نمی دونید که رونالدو داره رکورد تاریخ رو می شکنه.:afarin:love::
مسی رو داشتین چطوری پنالتی رو خراب کرد بابا اینم از مسیتون که بلد نیست یه پنالتی هم گل کنهmas:-mas:-
hala_madrid
02-02-2012, 01:29
هی میگن کریس پنالتی میزنه و صدره
خوب اگه واسه شما تو هر بازی 5 پنالتی هم بگیرن این نیم وجبی تون
که بلد نیست پنالتی بزنه همه رو خراب میکنه:khandeeeee bahal:
سوین مساوی بارسلونا امسال می خواد نام بارسا تو تاریخ ثبت بشه در مساوی های پیاپیmas:-mas:-
مسی بهترین بازیکن تاریخه البته در خراب کردن پنالتیmas:-mas:-
اینم داور که تا اون جایی که تونستند به نفع شانسلونا کار کردن
جنجال روز: یک خوش شانسی دیگر برای بارسا؛ پینتو اخراج نشد
بارسا خوش شانس بود که در نیمه اول دیدار مقابل والنسیا 10 نفره نشد
[Only Registered And Activated Users Can See Links] Jose Manuel Pinto - Barcelona
سایت گل- نیمه اول دیدار رفت دو تیم بارسا و والنسیا در نیمه نهایی کوپا دل ری با تساوی 1-1 به پایان رسید؛ خوناس برای والنسیا و پویول برای بارسا گلزنی کردند اما صحنه جنجالی بازی در دقیقه 18 اتفاق افتادو زمانی که سولدادو در موقعیتی تک به تک با پینتو می توانست دروازه بارسا را باز کند اما خوسه پینتو، دروازه بان بارسا که از دروازه خارج شده بود، در خارج از محوطه جریمه توپ را لمس کرد، خطایی که براساس قوانین باید با کارت قرمز مستقیم جریمه می شد اما داور دستور به ادامه کار داد تا بارسا در همان نیمه اول 10 نفره نشود.
hala_madrid
02-02-2012, 01:55
واقعا که دیگه این داورای بی شعور اسپانیا گندشو در اوردن
دیگه هواداری از یه تیم به این اندازه!:ajibeee:
بازم بیان و بگن داوری به ضرر ماست والا خجالت داره این دیگه چه تیمیه مثلا بهترین تیمه دنیاست مثلا
به قوله بعضی ها :khandeeeee bahal:
بزار دلشون خوش باشه به همین جام زورکی
از رئال یاد بگیرن که با افتخار و با 7 امتیاز اختلاف صدر جدول لالیگاست بدون کمک تیم داوری
بنظر من این داوری اسپانیا برای همه داورای دنیا بدآموزی دارن البته اونایی که بازیای این شانسلونایی ها رو میسوتن
سلام بچه ها چرا شماها تعجب میکند اولا نامشون به خودشونه شانسلون خب معلوم که باید شانس بیارن .
ثانیا دیگه همه میدونن که یاران بارسا همراه داوران یه تیم قوی تشکیل دادن .
در مورد اونای که میگن رونالدو با پنالتی در صدر هست بدونن که پنالتی گل کردن عرضه میخواد که اون کوتوله نداره .:khandeeeee bahal:
اخه چرا این نیم وجبی رو با رونالدو مقایسه میکنن نمیدونم.
مسي، رکوردار توپ لو دادن در لاليگا
اين ملي پوش آرژانتيني يکي از تکنيکي ترين بازيکنان تاريخ فوتبال است اما براساس آمار نشريه سوپر دپورته، در رقابت هاي اين فصل لاليگا تاکنون 279 بار توپ از دست داده است.
[Only Registered And Activated Users Can See Links] به گزارش نشریه سوپر دپورته، لیونل مسی، ستاره بارسا، بیش از هر بازیکن دیگری در لالیگا توپ لو داده است.
این ملی پوش آرژانتینی یکی از تکنیکی ترین بازیکنان تاریخ فوتبال است اما براساس آمار این نشریه، در رقابت های این فصل لالیگا تاکنون 279 بار توپ از دست داده است.
بعد از مسی، دیداک ویلا (251) و خوان وردو (241)، بازیکنان اسپانیول، قرار دارند.
البته در اهمیت مسی در موفقیت های بارسا تردیدی وجود ندارد؛ به ویژه اینکه در 89 درصد بازیهایی که او گلزنی کرده، بارسا به پیروزی رسیده است.
این در حالی است که بارسا تنها در 52 درصد دیدارهایی که مسی گلزنی نکرده، پیروز شده است.
مسی که اولین بازی اش برای بارسا را در سال 2004 انجام داد، در 197 دیداری که در لالیگا برای این تیم به میدان رفته، 141 بار گلزنی کرده است.
hala_madrid
02-03-2012, 02:02
مویکس،مدیر بارسا: نه درمورد داوران صحبت می کنیم و نه به پارکینگ می رویم
یکی از مدیران بارسا در صحبتهای به مورینیو طعنه زده است
جوردی مویکس، یکی از مدیران باشگاه بارسلونا در پایان دیدار این تیم مقابل والنسیا در دیدار 4شنبه شب مستایا، در پاسخ به سوالی درمورد عملکرد تیم داوری در این بازی طعنه ای اساسی به مورینیو زد
جوردی مویکس در پاسخ به این سوال به خبرنگار کانال پلوس گفت:« ما نه در مورد داوران صحبت می کنیم و نه به پارکینگ می رویم و منتظر داور می ایستیم.»
او در ادامه گفت:« ما فقط اتفاقات را آن طور که رخ می دهد مورد بررسی قرار می دهیم و در پایان فصل آنالیزی کلی خواهیم داشت.»
:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
برو باباتو مسخره کن از این به بعد هر کی خواست اسمه مورینیو رو بگیره باید دهنشو اب بکشه هر چی هیچی نمیگیم ما:-ang
واقعا خنده داره نباید هم در مورد داوری حرف بزنی احمق چون
داور نجاتتون داد اگه اون پیتون رو اخراج میکرد اینجوری پرو بازی در نمیاوردین .
این کینه شتری شما در مورد خوزه کبیر بر میگرده به سالهایی که تو چلسی و اینتر بود بد داغی رو دلتون گذاشته هنو کجاشو دیدین یه داغی این بار رو دلتون میذاره تاریخی تا بفهمید خوزه کبیر کیه.
:real:
بچه ها ما اگه روزي يه جوك از تايپيك شانسلونا نخونيم چي ميشه؟[Only Registered And Activated Users Can See Links]
ميگم پيكه پتانسيل دار ترين مدافع جهان[Only Registered And Activated Users Can See Links] ميگم الانم جز 5 مدافع برتر جهانه[Only Registered And Activated Users Can See Links]آخه يكي نيست بگه همين سوتي هاي پيكه كه مدام گريبانگيرتون ميشه! اين پيكه اصلا مدافع خوبي نيست و همين طور آدمي آشغالي هم هست و فقط فكر الواتي و ......هست[Only Registered And Activated Users Can See Links]من ميگم پويول رو سخت بشه تو 5تا قرار داد ! آخه الكي هم كه نميگم! مدافعين بارسا نشون دادند اگه يه تيم روشون فشار بياره چاره اي جز سوتي دادن ندارند!همين بنزما يادتونه چطوري پويولو سوسك كرد[Only Registered And Activated Users Can See Links]پيكه هم كه شاهكاريه واسه خودش[Only Registered And Activated Users Can See Links]به نظرم راموس,ويديچ,جان تري,تياگو سيلوا,په په ,پويول الان بهترين مدافعين جهان هستند.پيكه جز 20 تا هم نميشه:ogh:
بچه ها ما اگه روزي يه جوك از تايپيك شانسلونا نخونيم چي ميشه؟[Only Registered And Activated Users Can See Links]
ميگم پيكه پتانسيل دار ترين مدافع جهان[Only Registered And Activated Users Can See Links] ميگم الانم جز 5 مدافع برتر جهانه[Only Registered And Activated Users Can See Links]آخه يكي نيست بگه همين سوتي هاي پيكه كه مدام گريبانگيرتون ميشه! اين پيكه اصلا مدافع خوبي نيست و همين طور آدمي آشغالي هم هست و فقط فكر الواتي و ......هست[Only Registered And Activated Users Can See Links]من ميگم پويول رو سخت بشه تو 5تا قرار داد ! آخه الكي هم كه نميگم! مدافعين بارسا نشون دادند اگه يه تيم روشون فشار بياره چاره اي جز سوتي دادن ندارند!همين بنزما يادتونه چطوري پويولو سوسك كرد[Only Registered And Activated Users Can See Links]پيكه هم كه شاهكاريه واسه خودش[Only Registered And Activated Users Can See Links]به نظرم راموس,ويديچ,جان تري,تياگو سيلوا,په په ,پويول الان بهترين مدافعين جهان هستند.پيكه جز 20 تا هم نميشه:ogh:
داداش به قول یکی از بچه ها پیکه سرش به شکیرا گرمهmas:-
mortezarm
02-03-2012, 22:15
بابا اگه خوزه بزرگ نبود که این همه چشم دنبالش نبود و بعضیا ارزو نمیکردن از رئال بره تا یه نفسه راحت بکشن واقعا بزرگیه که حسودی و تهمت میاره
بچه ها امروز که با بروبچ بارسایی بحث کردم گفتن رئال تو لالیگا حداقل 2تا باخت میده و 2تاشرط بندی کردیم.
و من گفتم رئال مادرید بدون هیچ باخت یا مساوی لالیگا رو تموم می کنه البته غیر از الکلاسیکوی برگشت.
و برای بارسا هم شرط بندی کردیم.
من گفتم بارسا باز هم مساوی و باخت خواهد آورد و اونا گفتن بدون هیچ باختی حتی در الکلاسیکو.
من که خیلی شک دارم
خدایی همشون خوب جک می گن:khandeeeee bahal:
امروز دی ماریا با تیم تمرین کرد و طبق اخبار مورینیو تا بازی با راسینگ بهش بازی نمیده تا روش کار کنه و آمادش کنه.
درود بر خوزه
امروز هم خدیرا و مارسلو از ریکاوری برگشتند
mortezarm
02-03-2012, 22:53
بچه ها امروز که با بروبچ بارسایی بحث کردم گفتن رئال تو لالیگا حداقل 2تا باخت میده و 2تاشرط بندی کردیم.
و من گفتم رئال مادرید بدون هیچ باخت یا مساوی لالیگا رو تموم می کنه البته غیر از الکلاسیکوی برگشت.
و برای بارسا هم شرط بندی کردیم.
من گفتم بارسا باز هم مساوی و باخت خواهد آورد و اونا گفتن بدون هیچ باختی حتی در الکلاسیکو.
من که خیلی شک دارم
خدایی همشون خوب جک می گن:khandeeeee bahal:
اولا شرط کاریست حرام و ناپسند ki::
بعدم اینکه شرط نمیخواد از بدیهیات:hehehe:
اولا شرط کاریست حرام و ناپسند ki::
بعدم اینکه شرط نمیخواد از بدیهیات:hehehe:
داداش شرط سره چیزی نه من هیچ وقت شرط اون جوری نبستم.
شرط همین جوریki::
بچه ها به نظرتون بازی چن چن میشه؟ با توجه به
باخت بارسا در خانه ختافه و بازی رفت رئال که با نتیجه 4-2 تموم شد.
mortezarm
02-03-2012, 23:09
داداش شرط سره چیزی نه من هیچ وقت شرط اون جوری نبستم.
شرط همین جوریki::
ولی من همه جوره شرط میبندم هم اینجوری هم اونجوریlay_;;
mortezarm
02-03-2012, 23:11
قطعا ختافه تیمه بزرگیه و ماهم بسختی تو برنابئو بردیمشون و خیلی اذیت کردن و همیشه تو زمین خودشم خطرناکتره
من کلا تیمای مادریدی رو دوس دارم و احساسه خوبی بشون دارم
امیدوارم 3 امتیازه بازیو بگیریم هر چند بازی خیلی سختی خواهد بود
من فک کنم که 3 به 1 ببریم
قطعا ختافه تیمه بزرگیه و ماهم بسختی تو برنابئو بردیمشون و خیلی اذیت کردن و همیشه تو زمین خودشم خطرناکتره
من کلا تیمای مادریدی رو دوس دارم و احساسه خوبی بشون دارم
امیدوارم 3 امتیازه بازیو بگیریم هر چند بازی خیلی سختی خواهد بود
من فک کنم که 3 به 1 ببریم
ایشالا....
داداش تو که این قدر خوب بحث می کنی درباره رئال به تاپیک تبادل و نظر هم یه سر بزن بیچاره خیلی وقته خلوتهki::
به نظر خودم
0-2 یا 1-2 می بریم.
Mohammad
02-03-2012, 23:30
3-0 میبریم .:hooora:
3-0 میبریم .:hooora:
داش ممد یه جور تو پروفایلم گفتی اومدم که گفتم الان زمین آسمونو یکی می کنی.:hehehe:
ki::
Mohammad
02-03-2012, 23:55
خوب خودت خواستی :ehe:
بازی سختی نداریم تیم حریف شاید برای بعضی تیم ها تیم قدری باشه ولی برای ما مثل اب خوردن میمونه اگه بعضی تیم ها منتظرن تا ما بلغزیم باید بگم که باید این ارزوشونو به گور ببرن ـ اصلا چرا بگم بعضی ها راحتر صحبت میکنم شانسلونو میگم mas:- _______راستی این مورینیو چی میگه نکنه بره از رئال ... مورینیو بره اصلا اینطوری بگم انگاری که رونالدو رو از دست دادیم ــ درحال حاظر فکر نکنم مربی بهتر از مورینیو گیر بیاریم ــ ولی ایشالا که هم لیگا و هم لیگ قهرمانان رو فتح میکنم اونم با کاپیتان کاسیاس خیلی فاز میده وقتی که کاسیاس جام رو بالا ببره ki::ـ البته فقط این فاز رو من میتونم با پیراهن رئال حس کنم ــ ولی من هنوز اعصابم از کوپا دل ری خورده ــ تو بازی که حقمون بود حداقل حداقلش 4.5 تا بزنیم 2-2 مساوی کردیم ـ به هرحال الکی الکی هم نیست که بهش میگن شانسلون ـ راستی بازم این بچه کوتوله که پنالتی خراب کرد .. فسقلی فکر کرده حالا همه مثل رونالدوهن که تموم پنالتیهاشونو گل بزنن ــ با این بازیهای که شانسلون دیدم فکر نکنم حتی به نیمه نهایی لیگ قهرمانان هم برسن ـ ولی من خیلی دوست دارم یه بار دیگه با آرسنال بیوفته تا نشونشون بدیم یه من ماست چقدر کره داره binam
پارت 2 فردا ـ الان دیگه مغزم سرور نمیده heee::
خوب خودت خواستی :ehe:
بازی سختی نداریم تیم حریف شاید برای بعضی تیم ها تیم قدری باشه ولی برای ما مثل اب خوردن میمونه اگه بعضی تیم ها منتظرن تا ما بلغزیم باید بگم که باید این ارزوشونو به گور ببرن ـ اصلا چرا بگم بعضی ها راحتر صحبت میکنم شانسلونو میگم mas:- _______راستی این مورینیو چی میگه نکنه بره از رئال ... مورینیو بره اصلا اینطوری بگم انگاری که رونالدو رو از دست دادیم ــ درحال حاظر فکر نکنم مربی بهتر از مورینیو گیر بیاریم ــ ولی ایشالا که هم لیگا و هم لیگ قهرمانان رو فتح میکنم اونم با کاپیتان کاسیاس خیلی فاز میده وقتی که کاسیاس جام رو بالا ببره ki::ـ البته فقط این فاز رو من میتونم با پیراهن رئال حس کنم ــ ولی من هنوز اعصابم از کوپا دل ری خورده ــ تو بازی که حقمون بود حداقل حداقلش 4.5 تا بزنیم 2-2 مساوی کردیم ـ به هرحال الکی الکی هم نیست که بهش میگن شانسلون ـ راستی بازم این بچه کوتوله که پنالتی خراب کرد .. فسقلی فکر کرده حالا همه مثل رونالدوهن که تموم پنالتیهاشونو گل بزنن ــ با این بازیهای که شانسلون دیدم فکر نکنم حتی به نیمه نهایی لیگ قهرمانان هم برسن ـ ولی من خیلی دوست دارم یه بار دیگه با آرسنال بیوفته تا نشونشون بدیم یه من ماست چقدر کره داره binam
پارت 2 فردا ـ الان دیگه مغزم سرور نمیده heee::
داداش منم خیلی دوست دارم کاسیاس جامو ببره بالا واقعا حقشه
داداش منم می ترسم خوزه رو از دست بدیم دیگه بهتر از خوزه پیدا نمی کنیم.
مورینیو انصافا جز الکلاسیکو برامون چی کارا که نکرده؟بیچاره این همه زحمت و تلاش کرده حالا ازش انتقاد می کنن.
sareh.sh
02-04-2012, 13:49
توی قهرمانی رئال که دیگه شکی نیس
بارسلونا باید تلاش کنه دومیشو حفظ کنه
به نظر من 3-1 میبریم.lay_;;:-shad
مورینیو...
02-04-2012, 15:07
سبک کاری و بازی بارسلونا دیگه برای همه ی مربیان آشکار شده و تقریبا همه فهمیدن چجوری میشه بارسلونا رو متوقف کرد.
hala_madrid
02-04-2012, 22:52
به به اینم از گل اول تبریک ایول راموس
lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;lay_;;la y_;;
hala_madrid
02-04-2012, 23:39
عجب تیمه جون سختیه بی ......:-ang
hala_madrid
02-05-2012, 00:24
عجب تیمه مسخره ای بود مهم نیست مهم اینه که 3 امتیاز رو گرفتیم تبریک میگم این برد شیرین رو بچه ها توجه کردین هیگی موهاشو کوتاه کرده بود خوشکل شده بودlove::
بچه ها تبریک می گم برد خوبی رو بدست آوردیم.ولی باز هم رئال رئال همیشگی نبود.
تک گلمون رو راموس زد با پاس زیبای اوزیل.
بدترین بازیکنمون هم کریم بود.
hala_madrid
02-05-2012, 00:26
بی شعورا چقدر خطا میکردن:-ang
ناداوری ها ادامه دارد: میگل تورس اخراج نشد پنالتی روی رونالدو گرفته نشد
مرجع خبري رئال مادريد : بازی رئال مادرید و ختافه یک شروع جنجالی داشت . جرا که رئال مادرید مدعی بود که اخراج میگل تورس و پنالتی روی کریستیانو رونالدو باید انجام می شد. در واقع آیزا گامز هیچ کدام از دو حرکت را انجام نداد .
اولین صحنه در دقیقه 11 رخ داد . اوزیل از میگل تورس جلوتر بود و می توانست که در موقعیتی تک به تک قرار گیرد که بازیکن اسبق آکادمی رئال پیراهنش را کشید . داور این صحنه را ندید و اوزیل به شدت اعتراض داشت .
در دقیقه 14 نیز کریستیانو در محوطه جریمه با یک توپ بلند صاحب موعقتی شد که کاتا دیاز او را هل داد . مدافع ختافه اصلا به توپ کاری نداشت که با وجود خشم بازیکن پرتغالی ، آیزا پنالتی نگرفت .
عجب جوکی بود کلی خندیدمmas:-
به قول کایخون و کارانکا دوره زمونه عوض شده!
بعضیا می سوزن اینکه رئال مادرید همچنان می بره.
رونالدو رو نابود کردن تو زمین.
سلام بر و بچ رئالی گل تبریک میگم. خب بازی خوبی رو انجام ندادیم ولی بازم هم بردیم مهم بردن وگرفتن 3 امتیاز بود.
بابا ایول دارن این شانسای ها ببینید چی نوشتن قوانین جدید واز این چیز ش.........
برین دیگه بابا شما ها بایدخجالت بکشید از داوری حرف بزنید. داش علی راست میگه بد جوری دارن میسوزن.
همینکه دارن از حصادت میترکن واسه ما کافیه.7
بچه ها تولد رونالدو رو هم تبریک می گم.
سلام بچه ها تولد داش رونالدو رو تبریک میگم .ایشالا حالا حالا ها تو رئال بمونه.
منم این برد رو به همه ی رئالی ها تبریک میگم/تولد رونالدو هم تبریک میگم.
HAPPY BIRTHDAY MY Llove::ve
Girl Soccer
02-05-2012, 21:19
منم تولد رونالدو رو تبریک می گم
Girl Soccer
02-05-2012, 21:24
همچنین برد دیشب رئال رو تبریک می گم امسال دیگه بارسا توی خوابش هم
نمی بینه که یه جام رو ببره:real::real:
هم برد رئال و هم تولد کریس جون رو تبریک میگم
Mohammad
02-05-2012, 21:54
خوب بازم یه برد دیگهroz:: ــــ اختلافمون فعلا 7 امتیازه ـــ بازی با بارسلونم که میبریم میشه 10 امتیاز
لیگا رو امسال رئال میبره ــ اینو خود بارسایی هم میدونن
mortezarm
02-06-2012, 00:05
با تاخیر تبریک میگم
خفیف بردیم اما موقعیتامون حقش بیشتر از یه گل بود
بهرحال بردن ختافه تو زمین خودش کاره بزرگی بود و نتیجه خیلی خوبی بود حالا 2 بازی خانگی داریم 2بازی که تو نیم فصل اول 5 امتیاز ازشون از دست د ادیم
mortezarm
02-06-2012, 00:43
بچه ها تا کی میخوایم اینقد خفیف ببریم اونم تو خونه حریف
باید از بارسا یاد بگیرم اینقد سوسیدادو قاطع تو خونش برد:ogh:
دیگه شورشو دراوردیم
دیدیت اونا ختافه رو چکار کرده بودن:hehee:
mortezarm
02-06-2012, 00:44
تولد کرسی جونم تبریک میگم امیدوارم سال های سال تو رئال بهترین بازیکن جهان بمونه
و مثه همیشه چشمه حسودا رو دربیاره:love:
Girl Soccer
02-06-2012, 01:54
باز هم داستان تکراری
از بسکه مادرید برد میاره ما دیگه وقت نمی کنیم بیاییم توی سایت تبریک بگیم
Los Anseleig
02-06-2012, 16:07
سلام به بچه های بامرام رئال
بارسایی اینجا نمیبینم،قبلنا ادعا داشتن همیشه اینجا تلپ بودن،آهان یادم اومد 7 امتیاز کمتر رئال دارن واسه همینه مثل موش تو لونشون قایم شدن:hehehe:
از کسایی ک به رونالدو میگن پنالدو تقاضا دارم خواهشا دیگه این حرف رو نزنن...چون پنالتی زدن خودش هنره اگه مسی هنر این کار رو داشت 2 تا پنالتی رو گل میکرد اختلاف الان 7 تا نبود
و ما الان ممنون مسی هستیم :hehehe:
تبریک میگم بردمون رو و امیدوارم اختلاف امتیاز همین قدر بمونه :ohum:
تولد کریس هم تبریک میگم dallliiiدرسته یکم دیر شده ولی ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست :ahaaaaaa:
Girl Soccer
02-06-2012, 21:18
از کسایی ک به رونالدو میگن پنالدو تقاضا دارم خواهشا دیگه این حرف رو نزنن...چون پنالتی زدن خودش هنره اگه مسی هنر این کار رو داشت 2 تا پنالتی رو گل میکرد اختلاف الان 7 تا نبود
واقعا پنالتی زدن هم مهارت می خواد کسی هم به خوبی رونالدو نمی تونه توی دنیا پنالتی بزنه
mortezarm
02-06-2012, 21:59
اتفاقا منم خواستم به این اشاره کنم واقعا پنالتی زدن کاره خیلی مهمه
البته مسیم فقط با پنالتیاش 2 امتیاز به ضرره تیمش بوده و خب رفته جامه حذفیم نتونستن ببرن
ولی خب کریس ما یه چیز دیگس و خیلی از پنالتی ها هم روی خوده کریس بوده تو موقعیت های بالای گل
این تعداد گل با پنالتی بی پنالتی خیلی بی ربطه
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
داش علی دمت گرم خیلی با حاله .:/danc
چقدر این قیافه ها بهش میاد .:khandeeeee bahal:
کوتوله ی فسقلی.ki::
Girl Soccer
02-07-2012, 01:43
عجب عکس هایی ایول بابا خیلی هنرمندی !!!!!!
برو این عکس ها رو تو قسمت بارسا هم بزن
ولی در کل کارت خیلی جالب بود
ایول
خوب بچه ها بازی بعدیمون با لوانته هست بازی که باید انتقال باختو بگیریم تو برنابئو
راستی دیماریا مارسلو و خدیرا به تمرینات باز گشتند.
Girl Soccer
02-07-2012, 02:31
آره مادرید باید این بازی رو ببره
تازه خدیرا دی ماریا و مارسلو رو هم داره
من مثل همیشه امیدوارم که مادرید بازیش رو می بره
سلام بچه ها از اینکه دی ماریا دوباره میتونه بازی کنه خیلی خوشحالم امیدوارم هنوزم رو فرم باشه وبازی ها ی همیشگی خودشو انجام بده.
درضمن امیدواری کیلو چنده من اطمینان دارم که رئال این بازی رو میبره به دو دلیل یکی انتقام بازی رفت ودومی برای حفظ فاصله 7 امتیازی .
سلام بچه ها از اینکه دی ماریا دوباره میتونه بازی کنه خیلی خوشحالم امیدوارم هنوزم رو فرم باشه وبازی ها ی همیشگی خودشو انجام بده.
درضمن امیدواری کیلو چنده من اطمینان دارم که رئال این بازی رو میبره به دو دلیل یکی انتقام بازی رفت ودومی برای حفظ فاصله 7 امتیازی .
داداش می بریم راحت
ما تو بازی رفت به این دلیل باختیم که جنگ روانی راه انداختن و در نتیجه خدیرا اخراج شد.
اگه یادت هم باشه کریم 1 گل زد که داور آفساید گرفت
تازه اصلا آفساید نبود....
تصویرشو همون موقه تو سایت گذاشتم اگه یادتون باشه
فهرست بهترین مربی های قرن
- سر الکس فرگوسن
2- آرسن ونگر
3- خوزه مورینیو
4- فابیو کاپلو
5- گاس هیدینک
6- کارلو آنجلوتی
7- ویسنته دل بوسکه
8- مارسلوبیلسا
8- لوئیز فیلیپه اسکولاری
10- رافا بنیتز
11- مارچلو لیپی
12- فرانک رایکارد
13- اسون گوران اریسکون
14- کارل بروکنر
15- یواخیم لوو
16- کارلوس آلبرتو
17- اوتمار هیتسفلد
18- دونگا
19- روبرتو مانچینی
20- اوتو ره هاگل
20- جیوانی تراپاتونی
22- جوزپ گواردیولا
23- برت فن ماروایک
24- کارلوس بیانکی
25- مورتن اولسن
داداش می بریم راحت
ما تو بازی رفت به این دلیل باختیم که جنگ روانی راه انداختن و در نتیجه خدیرا اخراج شد.
اگه یادت هم باشه کریم 1 گل زد که داور آفساید گرفت
تازه اصلا آفساید نبود....
تصویرشو همون موقه تو سایت گذاشتم اگه یادتون باشه
اره داداش همینطوره که میگی اگه این شرایط نبود که لوانته رو نابود میکردیم .
درضمن داداش لوانته در حدی نیست که بخواد ما رو ازار بده.
اره داداش همینطوره که میگی اگه این شرایط نبود که لوانته رو نابود میکردیم .
درضمن داداش لوانته در حدی نیست که بخواد ما رو ازار بده.
داداش همین لوانته پارسال تو خونه ی خودش 8تایی شد.:flowerysmile:
داداش همین لوانته پارسال تو خونه ی خودش 8تایی شد.:flowerysmile:
داش علی بزار امسال یکم بهشون رحم کنیم من میگم 4 تا خوبه .
به کریس میگم 2تا شو خودش بزنه .
داش علی بزار امسال یکم بهشون رحم کنیم من میگم 4 تا خوبه .
به کریس میگم 2تا شو خودش بزنه .
داداش خیلی وقتی میشه بالای 4تا نزدیم لوانته هم گزینه ی خوبیه نه؟
کریس خیلی وقتی میشه هتریک نکرده دیگه موقشه.
ki::ki::ki::
داداش خیلی وقتی میشه بالای 4تا نزدیم لوانته هم گزینه ی خوبیه نه؟
کریس خیلی وقتی میشه هتریک نکرده دیگه موقشه.
ki::ki::ki::
بهترین گزینه برای گل باران کردن همین لوانته است به دلایلی که گفتم .
اره داداش به دلم افتاده که کریس 2گل میزنه.
بهترین گزینه برای گل باران کردن همین لوانته است به دلایلی که گفتم .
اره داداش به دلم افتاده که کریس 2گل میزنه.
من می گم 3تا میزنهki::
بچه ها خبر دارید اگه فاصله تا قبل از الکلاسیکو به 10 امتیاز برسه باید تو نیوکمپ برامون تونل افتخارات بزارن.خیلی با حال میشه .
مثل این
من می گم 3تا میزنهki::
داداش من از خدامه ولی من میگم 2تا.:nishkhand:
حاضری شرط ببندی.binam
داداش من از خدامه ولی من میگم 2تا.:nishkhand:
حاضری شرط ببندی.binam
نه داداش شرط بندی گناه دارهki::
نه داداش شرط بندی گناه دارهki::
حالا توهم ....lagh::
من گفتم در حد حرف یه شرطی بسته باشیم.
حالا توهم ....lagh::
من گفتم در حد حرف یه شرطی بسته باشیم.
داداش حالا منم یه چیزی گفتم 3تا می زنه.
ولی می دونم بعید نیست می تونه.البته اگه بخواد
باشه یه شرط همین جوری می بندیمki::
حالا گناه هم دارها ولی می بندیم:khandeeeee bahal:
داداش حالا منم یه چیزی گفتم 3تا می زنه.
ولی می دونم بعید نیست می تونه.البته اگه بخواد
باشه یه شرط همین جوری می بندیمki::
حالا گناه هم دارها ولی می بندیم:khandeeeee bahal:
باشه داداش حالا من رو اذیت میکنی دارم برات ..........::bow
باشه داداش حالا من رو اذیت میکنی دارم برات ..........::bow
::bow
lagh::
من می گم 3تا میزنه
lagh::
من می گم 3تا میزنه
با شه بیا جلو ::bow....
ولی فعلا تا بعد از بازی صبر میکنم.chomagh
منم میگم 2تا حالا میبینیم.:sigar:
با شه بیا جلو ::bow....
ولی فعلا تا بعد از بازی صبر میکنم.chomagh
منم میگم 2تا حالا میبینیم.:sigar:
داداش اگه هیچی نزنه یا یکی بزنه هردو.....ki::
داداش اگه هیچی نزنه یا یکی بزنه هردو.....ki::
راست میگی داداش اونوقت چیکار کنیم....tars::
یه راه داره باید زود بیایم وپست هامون رو پاک کنیم.
امیدوارم به خاطر ماهم شده 2تا بزنه که ابرومون نره این همه بحث کردیم.
habiballahafg
02-07-2012, 17:30
با سلام به همه طرفداران این تیم مردمی به نظر من عمر این پوشالی ها دیگه تموم شد و ما دوباره جان گرفتیم و خدا کنه کریس و مورینیو از باشگاه نرند چون زمزمه هایی شنیده میشه
راست میگی داداش اونوقت چیکار کنیم....tars::
یه راه داره باید زود بیایم وپست هامون رو پاک کنیم.
امیدوارم به خاطر ماهم شده 2تا بزنه که ابرومون نره این همه بحث کردیم.
نه بابا نمی خواد پاک کنیم فوقش بچه ها بهمون می خندن:balesh:
:nishkhand:
mortezarm
02-07-2012, 21:12
رسیدیم به لوانته که اسمشم رو مخه تیمه خیلی بد بازیه و بازی کردن باش غیره قابل پیش بینیه هر چند پارسال تو دو تا بازی 16 گل بشون زدیم اما یه باختو یه مساویم دادیم
بهرحال خیلی دوس دارم لوانته رو له کنیم و پرگل حالشونو بگیریم
نه بابا نمی خواد پاک کنیم فوقش بچه ها بهمون می خندن:balesh:
:nishkhand:
نه بابا چی میگی بچه ها با معرفتن بهمون نمیخندن فقط این جوری میشن:khandeeeee bahal:
راستی یادم نبود به کریس گفتم روم رو زمین نمیندازه.:khahesh:
تصاویر لامبرگنی هدیه تولد رونالدو
مرجع خبري رئال مادريد : کریستیانو رونالدو یک هدیه ویژه برای جشن تولد بیست و هفت سالگی خود دریافت کرد . یک لامبورگنی مدل "Aventador LP 700-4" . این خودرو می تواند صفر تا صد را در عرض 2.9 ثانیه پر کند و قیمتش 340,000 یوروست .
Abdollah 202
02-07-2012, 23:36
امسال قهرمان لیگ اسپانیا رئال مادریده
شک نکنید
رئال قهرمان میشه
پیش به سوی قهرمانی های رئال
راستی مگه تولد رونالدویه؟
اگه هست که من تبریک میگم:hehehe::ohum:
Girl Soccer
02-08-2012, 02:01
مادرید امکان نداره فاصلش با بارسا توی این فصل کمتر این بشه ولی از این بیشتر میشه ممکنه حتی به 20تا برسه
دختر هامبورگی
02-08-2012, 12:08
مورينيو فقط مترجم نبوده (عکس)
به تازگي عکسي منتشر شده که نشان ميدهد سرمربي رئال مادريد که معمولا به مترجمي و نداشتن ارتباط با دنياي فوتبال متهم ميشود با شورت ورزشي هم عکس دارد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links] روزنامه مارکا چاپ مادرید با انتشار تصویری از دوران بازیگری مورینیو در یک تیم دسته دومی پرتغال ثابت کرد که آقای خاص فقط یک مترجم در باشگاه بارسلونا نبوده و سابقه فوتبال بازی کردن هم دارد.
ویتوربا دهستوبال نام اولین تیمی است که مورینیو در آن بازی کرده است. جالب این جا است که مورینیو در این همه سال نسبت به حمله رسانهها هیچ واکنشی نشان نداده و از بازیکن بودن خود نیز هیچ حرفی به میان نیاورده و همواره و با افتخار از مترجم بودنش حرف زده است.
به این ترتیب سرمربی تیمهایی چون رئال مادرید، چلسی، پورتو و اینترمیلان بازیکن بوده و با شورت ورزشی هم عکس داشته است!
مورینیو در ویتوربا دهستوبال حتی سابقه هتتریک داشته و معمولا به بازیسازی معروف بوده است. این گزارش حاکی است مورینیو در چهار تیم بازی کرده و هرگز علاقهای به انتشار تصاویر و آمار زمان بازیگری خود ندارد.
hadizizo
02-08-2012, 12:44
مورينيو فقط مترجم نبوده (عکس)
به تازگي عکسي منتشر شده که نشان ميدهد سرمربي رئال مادريد که معمولا به مترجمي و نداشتن ارتباط با دنياي فوتبال متهم ميشود با شورت ورزشي هم عکس دارد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links] روزنامه مارکا چاپ مادرید با انتشار تصویری از دوران بازیگری مورینیو در یک تیم دسته دومی پرتغال ثابت کرد که آقای خاص فقط یک مترجم در باشگاه بارسلونا نبوده و سابقه فوتبال بازی کردن هم دارد.
ویتوربا دهستوبال نام اولین تیمی است که مورینیو در آن بازی کرده است. جالب این جا است که مورینیو در این همه سال نسبت به حمله رسانهها هیچ واکنشی نشان نداده و از بازیکن بودن خود نیز هیچ حرفی به میان نیاورده و همواره و با افتخار از مترجم بودنش حرف زده است.
به این ترتیب سرمربی تیمهایی چون رئال مادرید، چلسی، پورتو و اینترمیلان بازیکن بوده و با شورت ورزشی هم عکس داشته است!
مورینیو در ویتوربا دهستوبال حتی سابقه هتتریک داشته و معمولا به بازیسازی معروف بوده است. این گزارش حاکی است مورینیو در چهار تیم بازی کرده و هرگز علاقهای به انتشار تصاویر و آمار زمان بازیگری خود ندارد.
جالب اینکه مورینیو با اینهمه حمله بهش چیزی نگفته...اینم یه جواب دیگه برای ....که دیگه حرف مفت نزنن
Girl Soccer
02-08-2012, 18:33
حالا هرجور باشه چه بازیکن باشه چه نباشه یه مربی لایق از خیلی هم بهتره
mortezarm
02-08-2012, 21:19
تصاویر لامبرگنی هدیه تولد رونالدو
مرجع خبري رئال مادريد : کریستیانو رونالدو یک هدیه ویژه برای جشن تولد بیست و هفت سالگی خود دریافت کرد . یک لامبورگنی مدل "Aventador LP 700-4" . این خودرو می تواند صفر تا صد را در عرض 2.9 ثانیه پر کند و قیمتش 340,000 یوروست .
بابا من نمیخواستم ریا بشه
چرا کادوی تولدو منو که خریده بودم لو دادی:gijjj:
Girl Soccer
02-08-2012, 21:56
امشب بارسا بازی داره من مطمنمم امشب می بازه وحق مادرید می گیرش
بچه باید به این 3 بازیکن افتخار کرد
رونالدو صدر گل زنان لالیگا با 24 گل
دیماریا صدر پاس گل های لالیگا با 13 پاس گل.بااین همه مصدومیت
اوزیل 12 پاس گل
:bia baghalam::bia baghalam:
بچه باید به این 3 بازیکن افتخار کرد
رونالدو صدر گل زنان لالیگا با 24 گل
دیماریا صدر پاس گل های لالیگا با 13 پاس گل.بااین همه مصدومیت
اوزیل 12 پاس گل
:bia baghalam::bia baghalam:
همینطوره داداش خدا به بعضیها خیلی رحم کرد که یه مدت دیماریا مسدوم بود وگرنه خدا میدونست چی بسرشون میومد.
واقعا باید افتخار کرد حساب کن با اینکه بیشتر از یه ماهه بازی نکرده هنوز صدر جدول با13 پاس گل امیدوارم بازی با لوانته بازم پاس گل بده.
بابا من نمیخواستم ریا بشه
چرا کادوی تولدو منو که خریده بودم لو دادی:gijjj:
داش مرتضی هیچ کس برای ما از این کادو ها نمی خره:shogh:
تازه جشن تولدش ساده بوده این گیرش اومده:ahaaaaaa:
heee::
همینطوره داداش خدا به بعضیها خیلی رحم کرد که یه مدت دیماریا مسدوم بود وگرنه خدا میدونست چی بسرشون میومد.
واقعا باید افتخار کرد حساب کن با اینکه بیشتر از یه ماهه بازی نکرده هنوز صدر جدول با13 پاس گل امیدوارم بازی با لوانته بازم پاس گل بده.
داداش من امیدوارم هم اوزیل و هم دیماریا پاس گل بدن
اره راست میگی هردوتا شون پاس گل بدن بهتره. ولی هنوز اون قضیه رو فراموش نکردم امیدوارم هر کدوم یه پاس بدن به رونالدو که گل کنه فقط 2تا...
اره راست میگی هردوتا شون پاس گل بدن بهتره. ولی هنوز اون قضیه رو فراموش نکردم امیدوارم هر کدوم یه پاس بدن به رونالدو که گل کنه فقط 2تا...
فقط 3تا......:hehee:
فقط 3تا......:hehee:
بازم شروع کردی ...::bowگفتم 3تا
بچه ها ایبورا بازیکن لوانته گفته رئالو تو برنابئو می بریمmas:-
mas:-mas:-mas:-mas:-:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:چه شعری....
mas:-mas:-mas:-mas:-:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:چه شعری....::bow
فراموش کرده برنابئو جهنمه
حوس کرده رونالدو هتریک کنه:hehehe:
فراموش کرده برنابئو جهنمه
حوس کرده رونالدو هتریک کنه:hehehe:
ا ولیت درست که برنابئو جهنمه واسه دشمن.Death::
ولی دومیت یکم استشکال داره 2تا...lagh::
ا ولیت درست که برنابئو جهنمه واسه دشمن.Death::
ولی دومیت یکم استشکال داره 2تا...lagh::
می گم خوب به اشتباه انداختمتا طوری که بالا گفتی 3تاmas:-
پس دیگه زیره حرفت نزن یعنی 3تا
mas:-mas:-
Fc Bayern München
02-09-2012, 16:05
امیدوار نباش...........
مطمئن باش که میدن.........
نا سلامتی رئالینا !!!
داداش چی میگید شما دوتا به هم دیگه ؟ :nishkhand:
هر چی میخونم متوجه نمیشم eterza::- بابا یه جوری حرف بزنید مام بفهمیم ki::
Fc Bayern München
02-09-2012, 16:07
این بزرگ ترین کوری خونی بود که شنیده بودم............
:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
بازم از این جملات خنده دار حریفامون بگو !!!
:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
خیلی نامردیه حالم گرفته شد اون حساب نیست ...crying::-crying::-crying::-
اینا که ما میگم یه جورای کوری خوندنه و فقط خودمون میفهمیم چی میگیم.lagh::
خیلی نامردیه حالم گرفته شد اون حساب نیست ...crying::-crying::-crying::-
به من چه می خواستی اشتباه نکنی:hehehe:
داداش هیچی نفهمین بهتره چون ممکنه آخر بازی با لوانته ازمون بخندینki::
یه شرط بندیهki::
sina acm
02-09-2012, 18:18
مورینیو با چهره ای جدید [Only Registered And Activated Users Can See Links]
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
این هفته هیچی مصدوم نداشتیم که آلتین توب مصدوم شد
آلتین توپ تا چند هفته مصدومیت رو تجربه می کنه.
حالا فکر کردیم چی شده مصدوم شده که شده خب که چی ....
حالا فکر کردیم چی شده مصدوم شده که شده خب که چی ....
خوب داداش خوب نیس!!!
خوب داداش خوب نیس!!!
heloo.heey::
اره داداش میدونم خوب نیست گفتم بی حساب بشیم که شدیم.:yes:1-1
heloo.heey::
اره داداش میدونم خوب نیست گفتم بی حساب بشیم که شدیم.:yes:1-1
چه ربطی داشت!!!
هنوز 1-0 به نفعه منهmas:-
چه ربطی داشت!!!
هنوز 1-0 به نفعه منهmas:-
یعنی هیچی باشه حالا که تو میخوای 1-0 به نفعت ولی منتظر باش ::bow.بهم میرسیم.bay bay.:ghelyon:
یعنی هیچی باشه حالا که تو میخوای 1-0 به نفعت ولی منتظر باش ::bow.بهم میرسیم.bay bay.:ghelyon:
مملی می گم هر کی ندونه فکر می کنه مادوتا دیوونه هستیم. نه؟
:hehehe:
مملی می گم هر کی ندونه فکر می کنه مادوتا دیوونه هستیم. نه؟
:hehehe:
اره ولی جدا ازاین حرف ها خبر داری که این چند صحفه ی اخری همه ماله من و تو .یه جورای خیلی پر کاریم.:jeddiiiii:
دممون گرم.:eyvalla:
چیکار کنیم بس که هیچکی نمیاد ما هم اینجا رو کردیم تاپیک خصوصی خودمون.:khelal dandoon:
اره ولی جدا ازاین حرف ها خبر داری که این چند صحفه ی اخری همه ماله من و تو .یه جورای خیلی پر کاریم.:jeddiiiii:
دممون گرم.:eyvalla:
چیکار کنیم بس که هیچکی نمیاد ما هم اینجا رو کردیم تاپیک خصوصی خودمون.:khelal dandoon:
آره:hehehe:
ولی تاالا خوب حالتو گرفتماmas:-
بعد از بازی رئال بیشتر هم می گیرم.
آره:hehehe:
ولی تاالا خوب حالتو گرفتماmas:-
بعد از بازی رئال بیشتر هم می گیرم.
دوباره شروع کردی .باشه الان من بی صلاحم ولی بعد بازی خدا بهت رحم کنه .وگرنه من بهت رحم نمیکنم.
بخند...
اگه بعد از بازی کاری نکردم یه هفته نیای دربی . حالا میبینی.
دوباره شروع کردی .باشه الان من بی صلاحم ولی بعد بازی خدا بهت رحم کنه .وگرنه من بهت رحم نمیکنم.
بخند...
اگه بعد از بازی کاری نکردم یه هفته نیای دربی . حالا میبینی.
نمی تونم نیام باید گل هارو بزارمmas:-
نمی تونم نیام باید گل هارو بزارمmas:-
خودم اینکارو هم میکنم دیگه چه بهانه ای داری. حالا میبینیم بزار بازی تموم بشه بعد حساب تویکی رو میرسم.chomagh
خودم اینکارو هم میکنم دیگه چه بهانه ای داری. حالا میبینیم بزار بازی تموم بشه بعد حساب تویکی رو میرسم.chomagh
فقط حواست باشه اگه کپی باشه محرومت می کنمmas:-
فقط حواست باشه اگه کپی باشه محرومت می کنمmas:-
ای بابا من هرچی میگم تو یه چیزی براش پیدا میکنی حالا اصلحت رو کردی پست مدیریت .باشه ما هم خدای داریم.
ای بابا من هرچی میگم تو یه چیزی براش پیدا میکنی حالا اصلحت رو کردی پست مدیریت .باشه ما هم خدای داریم.
داداش شوخی می کنما جدی نگیر.باشه؟ آفرین پسرخوبmas:-
داداش شوخی می کنما جدی نگیر.باشه؟ آفرین پسرخوبmas:-
حالا کی گفته جدی گرفتم گفتم یه کم مظلوم نمای کنم ببینم چی میگی ولی تو خیلی ......
حالا کی گفته جدی گرفتم گفتم یه کم مظلوم نمای کنم ببینم چی میگی ولی تو خیلی ......
خیلی چی پسرم؟؟؟؟؟mas:-
خیلی چی پسرم؟؟؟؟؟mas:-
پسر گلم برو لالا کن نزار بگم.
پسر گلم برو لالا کن نزار بگم.
الان وقتش نیست شیراز این موقع نمی خوابن ایشالا6 صبح می خوابم:sigar:
بگو بینمchomagh
الان وقتش نیست شیراز این موقع نمی خوابن ایشالا6 صبح می خوابم:sigar:
بگو بینمchomagh
خدایا این چه بیماریه که به جون این تاپیک افتاده از طاعون هم بد تره تازه ما گرفتیم ایشالا بچه های دیگه نگیرن .
پس گفتی 6 صبح اره باشه من نیم ساعت یه بار چک میکنم انلاین نباشی میام شیراز حالتو میگیرم .
خدایا این چه بیماریه که به جون این تاپیک افتاده از طاعون هم بد تره تازه ما گرفتیم ایشالا بچه های دیگه نگیرن .
پس گفتی 6 صبح اره باشه من نیم ساعت یه بار چک میکنم انلاین نباشی میام شیراز حالتو میگیرم .
باشه.
داداش بسه دیگه داره میشه اسپم خونه منو تو.
من برم یه نظر درباره بازی رئال بدم.
باشه.
داداش بسه دیگه داره میشه اسپم خونه منو تو.
من برم یه نظر درباره بازی رئال بدم.
برو که منم اومدم. تا صبح هر کجا بری دنبالت میام.نمیزارم بخوابی
بچه ها به تاپیک نظرسنجی هم یه سر بزنید
بچه ها باید به تیم آکادامی مون هم افتخار کنیم که صدر جدوله با 4 امتیاز فاصله با تیم دوم
امروز بازی داشت که 0-6 برد با 4گل خوسلو.
تیم بسکتبال رئال هم صدر جدوله
Girl Soccer
02-10-2012, 19:53
واقعا من نمی دونستم
اصلا مادرید توی همه زمینه ها سرور بارسلونا
زنده باد مادرید
بچه ها به تاپیک نظرسنجی هم یه سر بزنید
داش چشم..............
reza-chelsea
02-10-2012, 23:05
سلام بچه ها ببخشید که یکم حرفم بی ربطه به این موضوعه ولی از سرناچاری شد دیگه کسی یه سیو مستر لیگ خوب با تیم رئال داره واسهpes2012واسه ما بزاره؟؟؟
سدانی ها
02-11-2012, 10:45
سلام به همه ی شما رئال کی بازی داره؟
Mohammad
02-11-2012, 10:50
سلام به همه ی شما رئال کی بازی داره؟
رئال مادرید - لوانته
سانتیاگو ــ هفته بیست و سه لالیگا
یکشنبه 23 بهمن - ساعت 24
hala_madrid
02-12-2012, 00:32
باخت شانسلونا رو به همه بروبچ مادريدي تبريك ميگم
lay_;;lay_;;lay_;;
دوستان شرمنده آنلاین نیستم واسه اینکه بدجور مریض شدم.
بچه ها تبریک می گم 3-2 باخت این بارسا و فاصله 10 امتیازه اگه رئال ببره.
خدا کنه همه رو ببره رئال جشن قهرمانی رو تو نیو کمپ بگیرم.
سلام بر وبچ گل باخت بارسا واختلاف 10 امتیازی رو تبریک میگم .منتظر جشن قهرمانی تو نیوکمپ باشید.:-shad
به خاطر این گفتم 10 امتیاز چون مطمئن هستم رئال میبره.
بچه ها مثل اینکه شاهین می خواد فیکس بشه.
وباز هم مورینیو نمی خواد به دیماریا و مارسلو بازی بده
و به احتمال زیاد کوئنترائو جای مارسلو رو می گیره
خوب منم تبریک میگم هم باخت بارسا رو و هم فاصله مون که 10 امتیاز شد.
با سلام به همه دوستان رئالی بخش رئال خصوصیه و برای 1 نفره و من هرچی بنویسم سلیقه ای عوض میشه و پاک میشه...اینجا اومدم تا با همتون خداحافظی کنم و جاهای دیگه فعالیت کنم...هر چند این ادعا رو دارم که 13 ساله عاشق رئالم و همیشه عاشقش خواهم موند...مثل بعضیام 2 الی 3 سال نیست که طرفدار شدم...خواستم از همتون خداحافظی کنم هر چند بعید میدونم نوشتمو بذارن بمونه چون پاک خواهد شد
زنده باد رئال
سلام داداش نمیدونم اینجا چه خبره پست منم پاک کردن .
یکی نیست بگه ببین اونها چی گفتن بعد بیا قانون اجرا کن انگار قانون شون فقط مال ماست .
به قول خودت اینجا فقط مال یه نفره انگار اینجا هم فروختن به بخش خصوصی .
بچه های رئالی مواظب حرف زدنتون باشید اگه هر توهینی بهتون شد حرف نزنید وگرنه .....
امیدوارم این یکی پاک نشه...
سلام داداش نمیدونم اینجا چه خبره پست منم پاک کردن .
یکی نیست بگه ببین اونها چی گفتن بعد بیا قانون اجرا کن انگار قانون شون فقط مال ماست .
به قول خودت اینجا فقط مال یه نفره انگار اینجا هم فروختن به بخش خصوصی .
بچه های رئالی مواظب حرف زدنتون باشید اگه هر توهینی بهتون شد حرف نزنید وگرنه .....
امیدوارم این یکی پاک نشه...
ممد این چه پستیه دادی یا داش هادیمون
داداش میشه بدونم خصوصی یعنی چی؟
داش ممد قانون ماله هر 2 طرفداره تیمه نه فقط رئال.
واسه این پست اون دوستمون پاک نشده که مدیر بارسا نیستن و من هم به اون بخش دست رسی ندارم که پاک کنم. و به اون دوستمون هم تذکر دادم که باید به قوانین احترام بگذاره.
داداش کسی به کسی توهین کنه اول با توجه به فعالیتش تذکر می گیره یا اخطار یا محرومیت.
داداش من گفتم اگه توهینی شد ساکت باشد؟گفتم اگه چیزی گفتن که ناراحت شدین به مدیر اون بخش خبر بدین نه این که نقل قول بزنین و جواب بدین.
به خدا دارم خسته میشم اگه این همه اعتراض ها ادامه پیدا کنه از رئال بارسا و...
استفا میدم.roz::
ممد این چه پستیه دادی یا داش هادیمون
داداش میشه بدونم خصوصی یعنی چی؟
داش ممد قانون ماله هر 2 طرفداره تیمه نه فقط رئال.
واسه این پست اون دوستمون پاک نشده که مدیر بارسا نیستن و من هم به اون بخش دست رسی ندارم که پاک کنم. و به اون دوستمون هم تذکر دادم که باید به قوانین احترام بگذاره.
داداش کسی به کسی توهین کنه اول با توجه به فعالیتش تذکر می گیره یا اخطار یا محرومیت.
داداش من گفتم اگه توهینی شد ساکت باشد؟گفتم اگه چیزی گفتن که ناراحت شدین به مدیر اون بخش خبر بدین نه این که نقل قول بزنین و جواب بدین.
به خدا دارم خسته میشم اگه این همه اعتراض ها ادامه پیدا کنه از رئال بارسا و...
استفا میدم.roz::
داداش استفا چیه این چه حرفیه که میزنی منم گفتم قانون باید دو طرفه باشه نه اینکه همش ما باید ساکت باشیم هرکی بگه شما تو مدیریت مشکل داری با من طرفه فقط اگه ممکنه یا مدیرشون رو عوض کنید یا اینکه بگید بیشتر فعالیت کنه اونجارو ول کرده به امون خدا یکم از شما یاد بگیره بد نیست.
اون از بعضی از امضاها واینم از این ها داداش خودت میدونی که ما خیلی رعایت کردیم در عوض اونا چی....
داداش استفا چیه این چه حرفیه که میزنی منم گفتم قانون باید دو طرفه باشه نه اینکه همش ما باید ساکت باشیم هرکی بگه شما تو مدیریت مشکل داری با من طرفه فقط اگه ممکنه یا مدیرشون رو عوض کنید یا اینکه بگید بیشتر فعالیت کنه اونجارو ول کرده به امون خدا یکم از شما یاد بگیره بد نیست.
اون از بعضی از امضاها واینم از این ها داداش خودت میدونی که ما خیلی رعایت کردیم در عوض اونا چی....
داداش داش مصطفی مدیر هواداران بارسا اون موقع بهمون گفت به دلیل امتحانات یه مدت نیستم الان دیگه خودمم تعجبم برده که چرا داش مصطفی آنلاین نیست.
داداش داش مصطفی مدیر هواداران بارسا اون موقع بهمون گفت به دلیل امتحانات یه مدت نیستم الان دیگه خودمم تعجبم برده که چرا داش مصطفی آنلاین نیست.
اره داش عرایض بنده هم به خاطر این بود.
اخه درسته ما به خاطر بی مسئولیتی یکی دیگه ازهم ناراحت بشیم؟؟؟؟:soal:
اره داش عرایض بنده هم به خاطر این بود.
اخه درسته ما به خاطر بی مسئولیتی یکی دیگه ازهم ناراحت بشیم؟؟؟؟:soal:
نه داداش درست نیست و حق با شماست.
این مشکلو به مدیر کل سایت خبر دادم.
نه داداش درست نیست و حق با شماست.
این مشکلو به مدیر کل سایت خبر دادم.
دستت درست حالا شد .
:eyvalla:
تصاویر روبرتوکارلوس در تمرینات رئال
مرجع خبري رئال مادريد : حضور روبرتو کارلوس ، اسطوره برزیلی رئال مادرید در تمرینات این تیم، حواشی خاص خود را داشت
روبرتو کارلوس در کنار کاسیاس
روبرتو کارلوس در تمرینات رئال مادرید حاضر شده بود و با کل تیم خوش و بش کرد . در این عکس ، او در کنار ایکر کاسیاسی است که سالها کنار هم بازی کرده اند .
با کریستیانو و په په
روبرتو کارلوس که آخر این فصل کفش هایش را آویزان می کند ، با کریستیانو رونالدو و په په عکس گرفت
با مربی
خوزه مورینیو در کنار این دفاع چپ اسبق رئال مادرید و تیم ملی برزیل لبخند می زند
دفاع چپ های قدیم و حال
روبرتو کارلوس و مارسلو ، مدافع چپ های برزیلی قدیم و حال رئال مادرید با هم عکس گرفتند . مارسلو همیشه روبرتو کارلوس را الگویش عنوان کرده است
بچه ها دقت کنید پشت مورینیو کاکا داره پلی اتیشن بازی می کنهki::
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.