توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ★گروه طرفداران رئال مادرید حرف های خودمونی کهکشانی ها★
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
alielguaje
09-22-2011, 22:37
قصدتوهین ندارم ولی فقط یه احمق فکرمیکنه میکنه بارسلونا شکست ناپذیره و مورینیو مربی کوچیکیه.
برو بابا من کی گفتم مورینهو کوچکه من گفتم به پای پپ نمیرسه
alielguaje
09-22-2011, 22:37
داداش اينايي كه گفتي چه ربطي به حرف من داشت؟ما داريم از تاكتيك صحبت ميكنيم اون وقت تو از اشتباه داوري؟اگه اينجوريه تو بازي سوپركاپ رو كريس پنالتي شد داور نگرفت.گل ويا به رئال تو نيوكمپ افسايد بو (بازي رفت سال قبل)تو بازي نيمه نهايي جام قهرمانان سال 2009 با چلسي اون همه اشتباه داوري به ضرر چلسي نشد؟بحث سر اينه كه مورينيو بهتره يا پپ كه همه ميدونن جوزه بهتره
تو هم که همه چیز رو که تو ذهنت بود گفتیmas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-
مورینیو...
09-22-2011, 22:48
برو بابا من کی گفتم مورینهو کوچکه من گفتم به پای پپ نمیرسه
پپ میتونه با بازیکنا ی هم سطح با پورتوی سال 2004 قهرمان اروپا بشه؟ بازیکنای پورتوی اون سالها هم سطح بازیکنان تاتنهام فعلی اند.
همین بارسا اگه فقط تو یه بازی پپ این سه بازیکن( ژاوی و اینیستا و مسی) رو نداشته باشه نمی تونه نتیجه بگیره.
مورینیو از کوچکترین داشته هاش بیشترین بهره رو می بره و اگه هدایت بارسلونای فعلی رو میداشت به جرآت میشه گفت بارسلونا شکست ناپذیر میشد.
mortezarm
09-22-2011, 22:50
مسلما طرفدارای رئال مورینیهو و بارسایی ها پپ بهتر میدونن
اما مورینیهو تو چند تا تیم موفقیت های بزرگ داشته اما پپ فقط تو بارسا
باید دید خارج بارسا هم موفق
اینجوری نمیشه در مورد پپ نظر داد
alielguaje
09-22-2011, 22:53
پپ میتونه با بازیکنا ی هم سطح با پورتوی سال 2004 قهرمان اروپا بشه؟ بازیکنای پورتوی اون سالها هم سطح بازیکنان تاتنهام فعلی اند.
همین بارسا اگه فقط تو یه بازی پپ این سه بازیکن( ژاوی و اینیستا و مسی) رو نداشته باشه نمی تونه نتیجه بگیره.
مورینیو از کوچکترین داشته هاش بیشترین بهره رو می بره و اگه هدایت بارسلونای فعلی رو میداشت به جرآت میشه گفت بارسلونا شکست ناپذیر میشد.
به ما چه ژاوی و اینیستا و مسی مال خودمونن بعدشم هیچ کی مثل پپ باعث پیشرفت تیم ما نشد البته تا این حد
اگه پپ بتونه خارج از بارسا بایه بازیکن های دیگه به این موفقیت ها برسه و بتونه بایک تیمه دیگه دوباره تیکی تاکارو اجرا کنه.اون وقت میشه گفت از مورینیو بهتره و بهترین مربیه تاریخه.
Emad_Rowan
09-22-2011, 23:30
مورینیو خیلی مربی بزرگیه . اصلا قابل مقایسه با گواردیلا نیست
به نظر من که گواردیولا اگه تنها (مسی) رو نداشت اصلا نتیجه نمیگرفت
alielguaje
09-22-2011, 23:35
مورینیو خیلی مربی بزرگیه . اصلا قابل مقایسه با گواردیلا نیست
به نظر من که گواردیولا اگه تنها (مسی) رو نداشت اصلا نتیجه نمیگرفت
نه داداش مسی بدونه ژاوی و اینیستا و فابرگاس نمیتونه خیلی خوب بازی کنه
David Sina
09-22-2011, 23:40
شما فکر میکنید پورتوی 2004 ستاره نداشت ؟ از نظر شما کاوالیو و دکو , بنی مک کارتی ستاره های پورتو حساب نمیشوند ؟ مک کارتی که آقای گل لیگ پرتغال شد ..... تازه ناداوری های بسیار قهرمانی رو واسه پورتو اورد ....... کسایی که میگن اگه فلان رو نداشته باشه فلان اتفاق میافته خیلی سطحی فکر میکنند ... بازیکن تیم باید تو بازی باشه چرا نباشه ؟ کدوم مربی هست که از ستاره هاش استفاده نکنه ؟؟؟ منم میگم اگه مورینیو از رونالدو و اوزیل و کاسیاس استفاده نکنه هیچی نمیشه
نه داداش مسی بدونه ژاوی و اینیستا و فابرگاس نمیتونه خیلی خوب بازی کنه
درسته. و ژاوی اینیستا هم بدونه مسی نمی توانند خیلی خوب کار کنند.ژاوی اینیستا هستند که پاس می دهند مسی گلش می کنه. یه بازی فرض کن که مسی نباشه 50 درصد قدرت بارسا کم میشه.چون بازیکن ذخیره مطمئن ندارن
مسي اگه ميتونست بدون ژاوي و اينيستا و ....كل بارسا بازي كنه تو آرجانتين به اينقدر بد بازي نميكرد:ghelyon:
شما فکر میکنید پورتوی 2004 ستاره نداشت ؟ از نظر شما کاوالیو و دکو , بنی مک کارتی ستاره های پورتو حساب نمیشوند ؟ مک کارتی که آقای گل لیگ پرتغال شد ..... تازه ناداوری های بسیار قهرمانی رو واسه پورتو اورد ....... کسایی که میگن اگه فلان رو نداشته باشه فلان اتفاق میافته خیلی سطحی فکر میکنند ... بازیکن تیم باید تو بازی باشه چرا نباشه ؟ کدوم مربی هست که از ستاره هاش استفاده نکنه ؟؟؟ منم میگم اگه مورینیو از رونالدو و اوزیل و کاسیاس استفاده نکنه هیچی نمیشه
1-درسته داداش پورتو اون زمان ستاره داشت. ولی ایا این هایی که گفتی قابل مقایسه با ژاوی مسی یا اینیستا هستند؟که چندین سال درکنار هم بازی کردند.
ایا این هماهنگی رو داشتند؟ایا کارواریو دکو بنی مک کارتی جز سه بازیکن برتر جهان بودند؟
2-ناداوری به این می گن که دوبار باناداوری قهرمان اوپا بشن.بازیکن بیاد الونسو رو بزنه و خود الونسو کارت بگیره که نمونش تو بازی کوپا دل ری فصل قبل از این جور قهرمانی ها بارسا سابقه داره.و بازیکن بارسا دوتا کارت زرد تو یک بازی می گیره اخراج نمیشه
3-مورینیو به اندازه بازیکن خوب داره که جایگزین رونالدو و اوزیل کنه.اوزیل=کاکا شاهین و رونالدو= کاکا هیگواین جدیدن هم نیمار
سال 2008 بارسلونا تو لیگ سوم شد و سال افت تیم ما بود ولی اومدیم نیمه نهایی و با منچستر آماده روبه رو شدیم ....... ولی فقط با یک گل باختیم ....تازه من هیچ درخششی از رونالدو تو اون 2تا بازی ندیدم جز همون پنالتی که خراب کرد
داداش قانونه فوتباله تو اگه با یک گل ببری یا 5 گل پیروزه بازی هستی.اسپانیا هم فقط با یک گل قهرمان جام جهانی شد.
رونالدو تو منچستر تو هر بازی بهترین بازیکن زمین بود.حتی با این که پنالتی رو خراب کرد.برای همه ی بازیکن ها پیش میاد که پنالتی هارو خراب کنند.مسی هم کم خراب نکرده خودم شاهدش بودم.
هنوز هیچ چی در مورد نیمار معلوم نیست بی خود دلتونو خوش نکنید این ئهمه هم به هم تبریک اومدنشو ندید
داداش خبر نداری؟نیمار قرار داد بسته ولی چون فصله نقل و انتقالات تموم شده حالا نمی تونه بیاد.با مبلغ 60 خوردی میلیون یورو خریداری شد و حقوقش هم 7 میلیون یورو هست.
مورینیو...
09-23-2011, 08:17
اول کاملا تاپیکمو بخون بعد حرف بزن من گفتم پورتوی آن زمان هم سطح تاتنهام فعلی بود تاتنهام فعلی مگه ستاره نداره ؟آدبایور و کرواچ و گرت بیل و گالاس پس چی اند؟ تازه دروازه بانشون گومز هم یکی از بهترین ها درلیگ جزیره هست. ناداوری؟ شما دیگه حرف از ناداوری نزنید که دل هواداران بیچاره چلسی رو خون میندازین. مورینیو به راحتی با تیم دومش هم لالیگا میتونه غیر از بارسلونا که باید باتیم اول بردش بقیه تیما رو ببره.خیالت راحت باشه همین رونالدو اگه یه وقت بی انضباطی کنه مورینیو مربی نیست که برای حفظ بازیکن ناز بازیکنو بکشه و به راحتی رونالدو رو میندازه تو ذخیره ها.
spiderkiller
09-23-2011, 09:27
دوستانی که میگید من غیر منطقی میگم بدونید اگه همین الان رئال ببره بارسا رو من میگم نوش جونش حتما لیاقتش بوده.ولی انقدر از مورینیو و ضد فوتبالش و اداهاش بدم میاد که اگه الانم رئال رو به 20 تا قهرمانی برسونه باز میگم مزخرفترین مربی تاریخ هست.بازم میگم تاکتیک بارش نیست و فقط به بازیکنا میگه تا میتونید بزنید بازیکنای حریف رو.حتی میتونم بگم باشگاه رئال رو مجبور میکنه به مدافعین تیم هایی که جلوی بارسا بازی میکنن پول بده تا بارسایی ها رو مصدوم کنن.مصدومیت الکسیس و افلایی از همین موارد هست.تا وقتی مورینیو توی اسپانیا هست من یک جام رو هم برای رئال قانونی نمیدونم.اگه اون میگه ما داور داریم منم میگم این مردک پول میده تا بازیکنای بارسا رو مصدوم کنه.
دوستانی که میگید من غیر منطقی میگم بدونید اگه همین الان رئال ببره بارسا رو من میگم نوش جونش حتما لیاقتش بوده.ولی انقدر از مورینیو و ضد فوتبالش و اداهاش بدم میاد که اگه الانم رئال رو به 20 تا قهرمانی برسونه باز میگم مزخرفترین مربی تاریخ هست.بازم میگم تاکتیک بارش نیست و فقط به بازیکنا میگه تا میتونید بزنید بازیکنای حریف رو.حتی میتونم بگم باشگاه رئال رو مجبور میکنه به مدافعین تیم هایی که جلوی بارسا بازی میکنن پول بده تا بارسایی ها رو مصدوم کنن.مصدومیت الکسیس و افلایی از همین موارد هست.تا وقتی مورینیو توی اسپانیا هست من یک جام رو هم برای رئال قانونی نمیدونم.اگه اون میگه ما داور داریم منم میگم این مردک پول میده تا بازیکنای بارسا رو مصدوم کنه.
داداش شوما كه دست بردار نيستي نه؟!مورينيو تو هرتيمي رفته قهرمان شده و دانش مربي گري و هوش بالاش اونو به يك مربي بي نظير تبديل كرده.ولي به خاطر بعضي كاراش زياد محبوب نيست.اره قبول دارم گوارديلولا هم مربي خوبيه و از لحاظ اخلاقي هم از مورينيو بهتره اما اين دليل نميشه كه چون شوما از مورينيو حوشت نمياد مزخرفترين مربي تاريخ باشه! شوما خودتون هم ميدونيد كه امسال مورينيو تو رئال موفق ميشه و رئال رو قهرمان ميكنه به خاطر همين ميگين اگه قهرمان بشه قانوني نيست!واقعا خنده داره:hehehe:اگه قهرمان بشه قانوني نيست!!!!!!به بازيكوناي تيم هاي ديگه پول ميده تا برن بازيكوناي بارسارو مصدوم كنن!!!!!!! پس مثلا نوري شاهين و كاكا .. يا هركس ديگه كه مصدوم ميشه يكي پول گرفته تا مصدومشون كنه؟! اگه شوما تو كار هردو مربي دقت كني ميفهمي كه مورينيو كارهايي ميكنه كه به فكر هيچ كس نميرسه و تاكتيك هاي مختلفي بسته به تيم حريفش داره و تو هر تيمي با هر نوع بازيكوني جواب ميده ولي گوارديلا از اول كه اومده تو بارسا يه تاكتيك داره و فكرش يكيه! مقابل همه تيم ها يه جور بازي ميكنه و تو بازي نميتونه مطابق جريان بازي تغيير تاكتيك بده! كاري كه فرگوسن و مورينيو خوب انجام ميده! به خاطر همين مورينيو سال 2010 اونجوري بارسارو شكست داد!و گوارديلا هيچ كاري نميتونست بكنه! من كه نميدونم چه سريه؟!ميگي بهترين دروازبان كيه ميگن والدز!!!ميگي بهترين مربي كيه ميگن پپ!!!!ميگي بهترين بازيكون كيه ميگم مسي!!!ميگي بهترين دفاع راست كيه ميگن دني الوز!!!!!!!ميگي ....... ما هرچي بگيم شوما ميگين وال خودتون بهتر درحالي كه انجوري نيست! يه كم منطق هم بد نيست
1-ولی انقدر از مورینیو و ضد فوتبالش و اداهاش بدم میاد که اگه الانم رئال رو به 20تا قهرمانی برسونه باز میگم مزخرفترین مربی تاریخ هست
1-برادر عزیز این اخلاق مورینیو هست و همین طور سیاستش
2-باشگاه رئال رو مجبور میکنه به مدافعین تیم هایی که جلوی بارسابازی میکنن پول بده تا بارسایی ها رو مصدوم کنن
2-برادر این حرفت اصلا درست نیست.مورینیو هرگز نگفت که بازیکن هارو بزنید. حالا چون تیم های دیگه دارن از تاکتیک مورینیو استفاده می کنند و شمارو متوقف می کنند این هارو می گی؟
این بازیکن ها هستن که مقابل بارسا محکم بازی می کنند.والنسیا هم دقیقا همین کارو کرد.
چه تو اینتر و چه تو رئال مورینیهو همون آدم ضد فوتباله
همین ادمی که شما می گین ضد فوتبال پورتو اینتر چلسی رو قهرمان کرد.حالا هم امده رئالو قهرمان کنه ولی مشکل ایجاست که این ستارها هماهنگی می خوان وتا مشکل هماهنگی حل نشه رئال از بارسا باز هم می بازه.این هماهنگی 2یا3ساله دیگه حل میشه.ژاوی مسی اینیستا رو هم کی می بینی چشم بسته هم دیگرو پیدا می کنند بخاطر اینه که چندین سال باهم کار کردن.
مورینیو بعدش هم میره منچستر رو قهرمان کنه.
spiderkiller
09-23-2011, 13:20
داداش شوما كه دست بردار نيستي نه؟!مورينيو تو هرتيمي رفته قهرمان شده و دانش مربي گري و هوش بالاش اونو به يك مربي بي نظير تبديل كرده.ولي به خاطر بعضي كاراش زياد محبوب نيست.اره قبول دارم گوارديلولا هم مربي خوبيه و از لحاظ اخلاقي هم از مورينيو بهتره اما اين دليل نميشه كه چون شوما از مورينيو حوشت نمياد مزخرفترين مربي تاريخ باشه! شوما خودتون هم ميدونيد كه امسال مورينيو تو رئال موفق ميشه و رئال رو قهرمان ميكنه به خاطر همين ميگين اگه قهرمان بشه قانوني نيست!واقعا خنده داره:hehehe:اگه قهرمان بشه قانوني نيست!!!!!!به بازيكوناي تيم هاي ديگه پول ميده تا برن بازيكوناي بارسارو مصدوم كنن!!!!!!! پس مثلا نوري شاهين و كاكا .. يا هركس ديگه كه مصدوم ميشه يكي پول گرفته تا مصدومشون كنه؟! اگه شوما تو كار هردو مربي دقت كني ميفهمي كه مورينيو كارهايي ميكنه كه به فكر هيچ كس نميرسه و تاكتيك هاي مختلفي بسته به تيم حريفش داره و تو هر تيمي با هر نوع بازيكوني جواب ميده ولي گوارديلا از اول كه اومده تو بارسا يه تاكتيك داره و فكرش يكيه! مقابل همه تيم ها يه جور بازي ميكنه و تو بازي نميتونه مطابق جريان بازي تغيير تاكتيك بده! كاري كه فرگوسن و مورينيو خوب انجام ميده! به خاطر همين مورينيو سال 2010 اونجوري بارسارو شكست داد!و گوارديلا هيچ كاري نميتونست بكنه! من كه نميدونم چه سريه؟!ميگي بهترين دروازبان كيه ميگن والدز!!!ميگي بهترين مربي كيه ميگن پپ!!!!ميگي بهترين بازيكون كيه ميگم مسي!!!ميگي بهترين دفاع راست كيه ميگن دني الوز!!!!!!!ميگي ....... ما هرچي بگيم شوما ميگين وال خودتون بهتر درحالي كه انجوري نيست! يه كم منطق هم بد نيست
داداش اینا که من گفتم همه نظر خودم بود و نخواستم نظرم رو به بقیه تحمیل کنم.از طرفی کار رئال رو بی ارزش نمیکنم ولی بینهایت از مورینیو بدم میاد چون ادمای اینطوری رو زیاد دیدم.منم نگفتم ما بهترین ها رو داریم.میگم که ما دو تا از بهترین بازیکنای تاریخ رو داریم.مسی و ژاوی.ولی بقیه بازیکنا درسطح بقیه بازیکنای تیمای دیگه هستن.مثلا من میگم کاسیاس میتونه بهترین دروازه بان دهه باشه.اینکه پپ تو زمین تغییر تاکتیک نده واقعا خنده دار هست.شما یک بازی بارسا رو ببین بیشتر از 8 بار مهاجمین میچرخن و بیشتر از 4 بار جاشون با هافبک ها عوض میشه.دیدیم که پدرو کاملا میره عقب و سسک یا اینیستا جاش رو میگیرن.اینا تاکتیک نیست؟حتما خود بازیکنا اینطوری به اقتضای موقعیت تغیر مکان میدن :hehehe:
داداش اینا که من گفتم همه نظر خودم بود و نخواستم نظرم رو به بقیه تحمیل کنم.از طرفی کار رئال رو بی ارزش نمیکنم ولی بینهایت از مورینیو بدم میاد چون ادمای اینطوری رو زیاد دیدم.منم نگفتم ما بهترین ها رو داریم.میگم که ما دو تا از بهترین بازیکنای تاریخ رو داریم.مسی و ژاوی.ولی بقیه بازیکنا درسطح بقیه بازیکنای تیمای دیگه هستن.مثلا من میگم کاسیاس میتونه بهترین دروازه بان دهه باشه.اینکه پپ تو زمین تغییر تاکتیک نده واقعا خنده دار هست.شما یک بازی بارسا رو ببین بیشتر از 8 بار مهاجمین میچرخن و بیشتر از 4 بار جاشون با هافبک ها عوض میشه.دیدیم که پدرو کاملا میره عقب و سسک یا اینیستا جاش رو میگیرن.اینا تاکتیک نیست؟حتما خود بازیکنا اینطوری به اقتضای موقعیت تغیر مکان میدن :hehehe:
داداش من نگفتم گوارديلا تاكتيك نداره و بارسلون بدون تاكتيك بازي ميكنه! شوما منظور منو كامل متوجه نشدي! اينكه شوما ميگي مهاجمين ميچرخند و جاشون با هافبك جاشون رو عوض ميكنن تاكتيكه ولي اينن همش دوتا تاكتيكه.من ميگم گوارديولا هميشه همين تاكتيكو اجرا ميكنه و بارسا هميشه يه جور بازي ميكنه نه اين كه بازيكوناش جاهاشونو عوض نميكنن نه! يعنيبارسا تو هر مسابقه همين كارهارو تكرار ميكنه و خيلي كم اين تاكتيكو تغيير ميده و تاكتيك ديگه اي اجرا نميكنه!قبول نداري؟
spiderkiller
09-23-2011, 13:40
چرا قبول دارم که این تاکتیک رو پیاده میکنه اما قبول ندارم که تاکتیک دیگه ای پیاده نمیکنه.توی حرفای خودمونی بارسا هم گفتم تقریبا توی هربازی 5 بار ترکیب بارسا عوض میشه.خب اینا میتونن جلوی هرسبکی که حریف داشته باشه استفاده کنه و به تاکتیک دیگه ای لازم نداره.فقط بعضی وقتا بدشانسی و بد بازی کردن بازیکنا باعث امتیاز نگرفتن میشه
Great Milan
09-23-2011, 14:02
چرا قبول دارم که این تاکتیک رو پیاده میکنه اما قبول ندارم که تاکتیک دیگه ای پیاده نمیکنه.توی حرفای خودمونی بارسا هم گفتم تقریبا توی هربازی 5 بار ترکیب بارسا عوض میشه.خب اینا میتونن جلوی هرسبکی که حریف داشته باشه استفاده کنه و به تاکتیک دیگه ای لازم نداره.فقط بعضی وقتا بدشانسی و بد بازی کردن بازیکنا باعث امتیاز نگرفتن میشه
داداش بايد اعتراف كنم بازيكوناي بارسا خيلي تاكتيك پزيرند و الان هم بارسا با يه تاكتيكي بازي ميكنه كه هيچ تيمي نميتونه عينش بازي كنه.حرف من حرف اكثر كارشناساس.بارسا جلو تيم هاي دفاعي كم مياره!چرا؟چرا بارسا بازي با اينتر 2010 نميتونست موقعيت ايجاد كنه؟مخصوصا بازي تو نيكمپ؟بارسا توپ رو در اختيار داشت ولي نميتونست موقعيت ايجاد كنه!چرا؟يا بازي با چلسي نيمه نهايي سال 2009 چرا بارسا مقابل چلسي كم اورده بود؟خدايي تو اون بازي چلسي حقش بود ببره.بهترين مثال همين رئال و همبن مثال جواب بحث مايه:دقت كن:بازي رفت از ليگ سال قبل بارسا 5 بر صفر رئال رو برد ديدي كه؟بارسا رئال رو ويران كرد واقعا!و تيم گوارديولا تو يه بازي كاملا يكطرفه رئال رو برد!ولي مورينيو اومد چيكار كرد؟تو بازي برگشت اومد يه تاكتيك فداعي و استفاده از ضدحملات رو چيند!رئالي كه به بقيه تيم ها بيشتر از بارسا گل ميزد بازي بارسا اين جوري تغيير تاكتيك داد و ديگه اون بازي هجوميو انجام نداد.و تقريبا تو او بازي موفق شد و نزاشت بارسا اونجوري كه ميخواد كارشو انجام بده!گوارديولا كه ديده بود رئال اينجوري ميتونه بارسا رو متوقف كنه هيچ تغييري تو تاكتيكش ايجاد نكرد و با همون روش تو بازي فينال جام حزفي بازي كرد!تو اون بازي رئال حتي بهتر از بارسا بود و جلو بازيسازي ژاوي و اينيستارو تا حدود زيادي گرفته بود!و اخر هم برد! و فقط بارسا تونست بازي رفت جام قهرمانان رو ببره كه اگه اون اخراج نبود شايد دوباره مورينيو تو جنگ تاكتيكي پيروز ميشد.بازي بعد هم بارسا نتونست تو زمين خودش ردال رو ببره! پس ببين من حرفم اين بود و خدايي بيطرف نظر ندادم حالا بگو نظرت چيه داداش؟
داداش اين پست بالايي مال من بود.يه بار واسه همه توضيح دادم چرا اينجوري ميشه و قصش مفصله.فقط خواستم بدوني اين پست مال من بود
spiderkiller
09-23-2011, 14:12
داداش باهات موافقم.بارسا کلا جلوی تیمای دفاعی کم میاره.برای همین از روی تکنیک فردی بازیکنا رو به تمارض میاره.من اینو قبول دارم.گواردیولا فقط فلسفه بارسا رو پیاده میکنه و اونم درست مثل مورینو قدرت جسارت رو نداره.چیزی که فرگوسن داره.مورینیو جسارت بازی دادن به ضعیف ها و گواردیولا جسارت استفاده از مهجمین و مدافعین به جای هم رو نداره.اما امیدوارم قبول داشته باشی مورینیو هروقت کم میاره این سبک دفاعی رو میچینه.هرتیمی جلوی بارسا هجومی بازی کرده با اختلاف بیش از 1 گل باخته.منچستر.رئال.ارسنال و تیمای دیگه.متاسفانه برای ما و خوشبختانه برای شما مورینیو استاد چیدمان دفاعی هست.اما شما به یک نکته اشاره نکردی.خرید الکسیس دقیقا برای همین امر بود که مورینیو دفاع قوی داره.سانچز انقلابی رو دربازی های مقابل رئال ایجاد میکنه اما متاسفانه الان مصدوم هست و توی بازی اول هم دیدیم که خودش پاس گل داد در حالی که اولین بازیش بود.
mortezarm
09-23-2011, 14:20
داداش باهات موافقم.بارسا کلا جلوی تیمای دفاعی کم میاره.برای همین از روی تکنیک فردی بازیکنا رو به تمارض میاره.من اینو قبول دارم.گواردیولا فقط فلسفه بارسا رو پیاده میکنه و اونم درست مثل مورینو قدرت جسارت رو نداره.چیزی که فرگوسن داره.مورینیو جسارت بازی دادن به ضعیف ها و گواردیولا جسارت استفاده از مهجمین و مدافعین به جای هم رو نداره.اما امیدوارم قبول داشته باشی مورینیو هروقت کم میاره این سبک دفاعی رو میچینه.هرتیمی جلوی بارسا هجومی بازی کرده با اختلاف بیش از 1 گل باخته.منچستر.رئال.ارسنال و تیمای دیگه.متاسفانه برای ما و خوشبختانه برای شما مورینیو استاد چیدمان دفاعی هست.اما شما به یک نکته اشاره نکردی.خرید الکسیس دقیقا برای همین امر بود که مورینیو دفاع قوی داره.سانچز انقلابی رو دربازی های مقابل رئال ایجاد میکنه اما متاسفانه الان مصدوم هست و توی بازی اول هم دیدیم که خودش پاس گل داد در حالی که اولین بازیش بود.
من به شخصه قبول دارم بعضی جاها مورینیو زیاد از سبک دفاعی بازی میکنه و افراط توی کارش داره
اما بعضی جاها که این تاکتیک لازمه کارش حرفه ایه مثلا جلوی بارسا
در ضمن سبک دفاعی که مورینیو تو رئال اجرا میکنه حداقل با سبک دفاع اینتر زمان خودش خیلی فرق داره:yes:
حالا كاملا باهات موافقم داداش:afarin:خيلي بحث خوبي بود من كه لزت بردم.اميدوارم هميشه از اين بحث ها باشه:khahesh:
دوستان اخره این همه بحث همگی به یک نتیجه رسیدیم.
رئالو بارسا هر دو تیم فوق العاده ای هستند.هر دو جز بهترین ها هستند.
David Sina
09-23-2011, 14:51
دوستان اخره این همه بحث همگی به یک نتیجه رسیدیم.
رئالو بارسا هر دو تیم فوق العاده ای هستند.هر دو جز بهترین ها هستند.
و اینکه اگه تو جام قهرمانان به هم نخورند تو آلیاس آرنا میبینیمشون :hehee::ahaaaaaa:
alielguaje
09-23-2011, 14:54
وعده دیدار ما آلیاس آرنا مونیخ
Emad_Rowan
09-23-2011, 16:52
به نطر من هم این دو تیم قدرتمند ترین تیم های حال حاضر فوتبال دنیا هستند .البته منچستر هم عضوشون
سلام به همگی.خداییش اگه الان بخوایم تیمای بزرگ دنیارو با هم مقایسه کنیم مدتیه که رقابت فقط بین رئال و بارسا و منچستره.گاهی وقتا هم بایرن یه جرقه ای میزنه.
مورينيو: فقط 5 امتياز خارج از خانه از دست داديم:به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، خوزه مورینیو سرمربی پرتغالی رئال مادرید اسپانیا تصریح کرد: متاسفانه مصدومیتهای اخیر بر کار گروهی ما اثر بسیار مستقیمی داشته و بازیکنان در اجرای دستورات من ناتوان بودند.
وی افزود: در دو بازی خارج از خانه 5 امتیاز از دست دادیم و این پایان دنیا نیست، البته نگران کننده است و باید فکر جدی برای این وضعیت کرد.
مورینیو ادامه داد: در نیمه اول زیاد خوب بازی نکردیم؛ اما در نیمه دوم اوضاع بهتر شد و میشد به پیروزی برسیم، مسئله اصلی این بود که در خلق موقعیتهای مناسب مشکل داشتیم.
داداش اين كه خبره چرا اينجا گزاشتي؟؟!!!!:soal:
spiderkiller
09-24-2011, 12:56
داداش وقتی تایپیک میخوایی بزنی یعنی حریم خصوصی نداری.اگه حریم خصوصی میخوایی با رئالی ها باید پیغام بدی.تایپیک رو هرکسی میتونه شرکت کنه.همونطور که ایرادی نداره شما بیایید توی تایپیک ما نظر بدید
کاکا: دوست دارم در کنار نیمار بازی کنم:
کاکا، هافبک رئال مادرید، اعلام کرد از پیوستن نیمار به سانتوس خوشحال خواهد شد.
شایعات زیادی در مورد انتقال این بازیکن 19 ساله به رئال مادرید و بارسلونا منتشر شده و واگنر ریبریو، مدیر برنامه های این بازیکن اعلام کرده ترجیح می دهد موکلش راهی پایتخت اسپانیا شود.
چند روز قبل، موریسی رامالیو، سرمربی سانتوس، نیز اعلام کرد نمی تواند مانع از جدایی نیمار از سانتوس در آینده ای نزدیک شود و اکنون کاکا از هیجانش برای بازی در کنار این هموطن جوانش گفت.
او در گفتگو با اسپورت تی وی گفت:" در تابستان، نام نیمار بارها در اسپانیا شنیده شد. البته ما چیزی در مورد جزئیات مذاکرات نمی دانیم اما دوست دارم نیمار را در تیم رئال ببینم."
<script type="text/javascript" src="[Only Registered And Activated Users Can See Links] ord=881719"></script> کاکا که در سال 2009 از میلان به رئال پیوست، در این مدت به دلیل مصدومیت های پیاپی درخشش قبل را نداشته اما اکنون امیدوار است این شرایط دشوار را پشت سر گذاشته باشد.
" از زمانی که من به رئال آمدم، شرایط به طور طبیعی پیش نرفت. آن طور که در سائوپائو و میلان بود. این بار من تمرینات پیش فصل را 15 روز زودتر آغاز کردم بنابراین با بازگشت به مادرید چندان سورپررایز نشدم.
این برای من یک پیروزی است. سال گذشته پیش فصل با انجام جراحی من همزمان شد. بدترین اتفاقی که برای یک بازیکن می تواند رخ دهد، مصدومیت است. ما دوست داریم فوتبال بازی کنیم و در زمین باشیم. من ایمان دارم و امیدوارم که این فصل می تواند برای من و رئال مادرید بسیار خوب باشد."
Emad_Rowan
09-24-2011, 16:06
واسه چی اخبارو این جا میزاری??!! :soal::soal:
ELNAZ ronaldo
09-25-2011, 22:26
با سلام به رئالي هاي اين سايت.منم اومدم تا بگم طرفدار رئال و رونالدو هستمbaghal:-
سلام.كم كم داره تعداد رئالي ها سر به فلك ميكشه:he:خوش اومدي الناز خانومbaghal:-
با سلام به رئالي هاي اين سايت.منم اومدم تا بگم طرفدار رئال و رونالدو هستمbaghal:-
خوش امدی رئالیه عزیز. سعی کن تو بخش رئال فعال باشی.امیدوارم روزهای خوبی داشته باشی.
موفق باشی
ELNAZ ronaldo
09-25-2011, 22:59
سلام.كم كم داره تعداد رئالي ها سر به فلك ميكشه:he:خوش اومدي الناز خانومbaghal:-
ممنون.برد ديشب رو هم بهت تبريك ميگم :gol:ديشب رونالدو خيلي خوب بازي كرد! گل اولش هم قشنگ بود:love:
ELNAZ ronaldo
09-25-2011, 23:00
خوش امدی رئالیه عزیز. سعی کن تو بخش رئال فعال باشی.امیدوارم روزهای خوبی داشته باشی.
موفق باشی
مرسي از استقبال گرم همتون دوستان
ELNAZ ronaldo
09-25-2011, 23:33
رئال بازي بعدش با كي داره؟نميدونيد؟البته با هركي داشته باشه ميبره و اون دو هفته هم كه نتيجه نميگرفت روحيه تيم پايين اومده بود! به نظر من بازي بعد اگه رونالدو و كاكا رو فرم باشند رئال حتما برنده ميشه:yes:
رئال بازي بعدش با كي داره؟نميدونيد؟البته با هركي داشته باشه ميبره و اون دو هفته هم كه نتيجه نميگرفت روحيه تيم پايين اومده بود! به نظر من بازي بعد اگه رونلدو و كاكا رو فرم باشند رئال حتما برنده ميشه:yes:
خواهر عزیز همیشه برای این که بفهمید رئال با کی بازی داره برید به تبادل و نظر درباره بازی های رئال مادرید.اون جا گذاشته میشه.رئال با آژاکس داره 5 مهر
ELNAZ ronaldo
09-25-2011, 23:50
اونو كه ميدونم ممنون.منظورم تو ليگ بود نه تو جام باشگاه ها! تو ليگ با كي دارم؟كي؟
اونو كه ميدونم ممنون.منظورم تو ليگ بود نه تو جام باشگاه ها! تو ليگ با كي دارم؟كي؟
با اسپانیول دوست عزیز
spiderkiller
09-26-2011, 10:41
دوستان اگه ميشه به حرفهاي بارسايي ها توجه نكنيد:khahesh:اصلا دوست ندارم به كريستين توهين بشه به همين خاطر شوما بهشون چيزي نگيد تا اونا هم ساكت شن:narahat:
شما هنوز منو نمیشناسی.رئالی ها منو میشناسن.من با همه دوستم.به همه احترام میزارم.اما بارساییم.وقتی شما میایی توی تایپیک ما و به مسی توهین میکنی انتظار داری ما چیکار کنیم.دیگه این کار رو نکن وگرنه اکانتای مختلفی هست که میتونه موندنت توی این انجمن رو تهدید کنه.درضمن برای چی میایی میگی کاریکاتور نزارید.ما توی تایپیک خودمون هرچی بخواییم میزاریم.شما هم توی تایپیکت کاریکاتور بزار امیدوارم دوستان بارسایی هم کوتاه بیان و فقط بحث فنی داشته باشیم توی انجمن
Emad_Rowan
09-26-2011, 12:32
به این تایپیک خوش امدی الناز خانوم همشهری
دوستان خوشبختانه کارواریو به تمرینات رئال برگشت.ولی هنوز خبری از په په نیست.
بازی های لیگ قهرمانان رو بهتره با ترکیب اصلی بازی کنیم.
alielguaje
09-26-2011, 20:46
دوستان اگه ميشه به حرفهاي بارسايي ها توجه نكنيد:khahesh:اصلا دوست ندارم به كريستين توهين بشه به همين خاطر شوما بهشون چيزي نگيد تا اونا هم ساكت شن:narahat:
ببین خانوم این حرف که زدی رو من و چند تا از بچه های دیگه چیزی نمی گییم اما اگه کسای دیگه بیان از بارسا بهت تو هین میکنند پستتو پاک کن چون رئالی ها هم تو تایپیک ما میان بعدشم این بچه ها دوستای ما هم هستند :hehee:
ELNAZ ronaldo
09-26-2011, 22:50
ببین خانوم این حرف که زدی رو من و چند تا از بچه های دیگه چیزی نمی گییم اما اگه کسای دیگه بیان از بارسا بهت تو هین میکنند پستتو پاک کن چون رئالی ها هم تو تایپیک ما میان بعدشم این بچه ها دوستای ما هم هستند :hehee:
من چيزه بدي نگفتم كه پستمو پاك كنم گفتم؟:mage mishe:
mortezarm
09-26-2011, 23:12
البته داش علی این حرفو دوستمون سر توهینایی که به کریس شد زدن وگرنه ایشون به همه بارسایی ها یا کس خاصی نبودن
الناز خانوم اگه ميشه برو اون پستتو پاك كن تا اين دوستان بارسايي يه موقع دلخور نشن.ممنون
ELNAZ ronaldo
09-26-2011, 23:25
باشه اقا سعيد هرچي شوما بگي ولي تورو خدا من چيزه بدي گفتم؟باشه ميرم پاك ميكنم ولي دفعه ديگه .....
باشه اقا سعيد هرچي شوما بگي ولي تورو خدا من چيزه بدي گفتم؟باشه ميرم پاك ميكنم ولي دفعه ديگه .....
نه خواهر عزیز چیز بدی نگفتی اگه چیز بدی بود مدیران حتما پاک می کردند.
ELNAZ ronaldo
09-26-2011, 23:47
راستي كارواليو هم كه برگشته!يه كم خيالم از دفاع راحت شد! دوستان به نظر شوما بهتره تو دفاع كي بازي كنه؟
به نظر من به خاطر اينكه په په هم مصدومه بهتره راموس و كارواليو دفاع مياني بازي كنند و اربلوا و مارسلو هم راست و چپ
راستي كارواليو هم كه برگشته!يه كم خيالم از دفاع راحت شد! دوستان به نظر شوما بهتره تو دفاع كي بازي كنه؟
همشون خوبن ولی اگه په په و کارواریو باشین بهتره مخصوصا په په.
mortezarm
09-26-2011, 23:54
منم با سعید موافقم
اما این که بازیکنی مثل واران اینقد خودشو خوی نشان داد خیلی دلگرم کنندست
خدا کنه روند رو به رشدش ادامه داشته باشه
به نظر من به خاطر اينكه په په هم مصدومه بهتره راموس و كارواليو دفاع مياني بازي كنند و اربلوا و مارسلو هم راست و چپ
1-داداش موافق نیستم چون وظیفه راموس دفاع میانی نیست و همین طور البیول هم وظیفش چپ یا راست نیست.
2- تنها کسی که خوب می تونه بیاد جلو راموسه.راموس تو حمله های رئال تاثیر زیادی داره
1-داداش موافق نیستم چون وظیفه راموس دفاع میانی نیست و همین طور البیول هم وظیفش چپ یا راست نیست.
2- تنها کسی که خوب می تونه بیاد جلو راموسه.راموس تو حمله های رئال تاثیر زیادی داره
داداش آخه په په مصدومه و راموس هم بارها تو دفاع مياني بازي كرده.من گفتم آربلوآ نه آلبيول!
داداش آخه په په مصدومه و راموس هم بارها تو دفاع مياني بازي كرده.من گفتم آربلوآ نه آلبيول!
ببخشید اشنباه کردم.
ولی من می گم کارواریو والبیول یا واران در خط میانی بازی کنه.
و راموس هم کنار بازی کنه چون اکثر تیم ها از کنار حمله می کنند.
mortezarm
09-27-2011, 00:08
ببینید هر دوتون درس میگین
اما به نظرم با توجه به بازیکنای حریف
هم راموس میتونه مرکز باشه هم جناحین
اما اربلوا فعلا مناسبتره
در ضمن وارن هم میتونه فیکس باشه
ELNAZ ronaldo
09-27-2011, 00:12
دوستان من نظر همه رو تا حدودي قبول دارم ولي به نظر من عمق دفاع رئال به خاطر نبود په په مشكل داره و اگه بشه راموس دفاع وسط بازي كنه بهتره! البته قبول دارم كه راموس تو كارهاي هجومي بهتره! خدا كنه هرجوري باشه رئال زياد تو خط دفاع مشكل نداشته باشه.
دوستان من نمی گم راموس نمی تونه در دفاع میانی بازی کنه من می گم اگه راموس در دفاع کنار باشه در حملات خیلی بیشتر از اربلوا موثر هست
دوستان من نظر همه رو تا حدودي قبول دارم ولي به نظر من عمق دفاع رئال به خاطر نبود په په مشكل داره و اگه بشه راموس دفاع وسط بازي كنه بهتره! البته قبول دارم كه راموس تو كارهاي هجومي بهتره! خدا كنه هرجوري باشه رئال زياد تو خط دفاع مشكل نداشته باشه.
الناز خانوم باهاتون موافق نیستم.فرض کن راموس در دفاع میانی باشه بعد در حملات هم شرکت کنه.اگر حریف ضد حمله بزنه چی؟ اربلوا که نمی تونه دفاع میانی وایسه.
بهتر از همه اینه که به البیول یا واران در خط میانی بازی بده و راموس کنار
mortezarm
09-27-2011, 00:18
دوستان من نمی گم راموس نمی تونه در دفاع میانی بازی کنه من می گم اگه راموس در دفاع کنار باشه در حملات خیلی بیشتر از اربلوا موثر هست
حتما همین طوره
اما ما به یه دفاع خیلی خوب تو مرکز نیاز داریم
حالا باز خوبه کاروالیو میرسه اما په په خیلی مهمتر بود
باز هم خوب شد که کارواریو رسید
آره اگه كارواليو نميرسيد خيلي بد ميشد و دفاع رئال خيلي ضعيف ميشد.عليرضا جان داداش اره آلبيول ميتونه دفاع وسط بازي كنه ولي واران هنوز خيلي كم تجربس و ممكنه سوتي بده
آره اگه كارواليو نميرسيد خيلي بد ميشد و دفاع رئال خيلي ضعيف ميشد.عليرضا جان داداش اره آلبيول ميتونه دفاع وسط بازي كنه ولي واران هنوز خيلي كم تجربس و ممكنه سوتي بده
من هم خودم بیشتر نظرم رو البیول بود.
واران هنوز زوده واسه بازی های لیگ قهرمانان بازی کنه.
[Only Registered And Activated Users Can See Links] Getty
سایت گل - کریستیانو رونالدوی پرتغالی با سه گلی که به رایو وایکانو زد ، شمار هت تریک های دوران فوتبالش را به نه رساند که 8 تا از آنها در رئال مادرید بوده و فقط یکی در منچستر یونایتد ، تیم سابقش .
به گزارش مرجع خبری رئال مادرید عطش گلزنی کریستیانو رونالدو سیری ناپذیر است و بازیکن پرتغالی روز شنبه پس از مدتها طلسم گلزنی خود را شکست . او در مجموع 251 گل رسمی در دوران فوتبالش زده که 87 تا از آنها در رئال مادرید بوده است . او در رئال برابر مایورکا ، بیلبائو ، والنسیا ، ویارئال ، ختافه ، مایورکا ، ساراگوسا و رایو هت تریک کرده است و در انگلیس نیز به نیوکاسل در یک بازی سه گل زده است .
. بازیکن پرتغالی با این گلها از زیر فشارها بیرون آمد و حالا در صفحه توئیترش به زبان انگلیسی نوشته است :" شنبه بازی فوق العاده ای بود . به این تیم افتخار می کنم . " و سپس عکسهایی از بازی با رایو را برای هوادارانش به انتشار رسانده است .
دوستان به نظرتون هیگواین بهتره یا بنزما واسه بازی امشب؟
spiderkiller
09-27-2011, 12:12
هوگین الان اصلا نیمتونه فیکس باشه.بنزما الان خیلی رو فرمه . همون باید فیکس باشه.البته نقطه ضعفش اینه که اگه جلوی نفوذ های گوش رو بگیرن انقدر تکنیکی نیست که خودش فضا سازی کنه.کاری که بارسایی ها خوب میکردن(پوشش میدادن و اون نمیتونست کاری کنه) اما نمیدونم اژآکسی ها هم بتونن جلوی نفوذ از جناحین رو بگیرن.البته باید جلوی شوت از راه دورش رو هم گرفت.اگه روی کرنر ها هم اژاکس خوب کار کنه مطمئن باشین یک امتیاز رو میگیره.اما بازی جلوی رئال کار هر تیمی نیست
هوگین الان اصلا نیمتونه فیکس باشه.بنزما الان خیلی رو فرمه . همون باید فیکس باشه.البته نقطه ضعفش اینه که اگه جلوی نفوذ های گوش رو بگیرن انقدر تکنیکی نیست که خودش فضا سازی کنه.کاری که بارسایی ها خوب میکردن(پوشش میدادن و اون نمیتونست کاری کنه) اما نمیدونم اژآکسی ها هم بتونن جلوی نفوذ از جناحین رو بگیرن.البته باید جلوی شوت از راه دورش رو هم گرفت.اگه روی کرنر ها هم اژاکس خوب کار کنه مطمئن باشین یک امتیاز رو میگیره.اما بازی جلوی رئال کار هر تیمی نیست
داداش ممنون که نظر دادی.
باهات موافقم.ولی هیگواین اگه موقیعت گیرش بیاد خیلی بهتر از بنزما استفاده می کنه.
وهمین طور تکنیکش هم بهتره.
بازی های هیگواین رو در سال2010 رو فراموش نمی کنم واقعا عالی بود.
ولی به نظر من هیگواین کمی بی روحیه هست و باید یه بازی مهم فیکس باشه تا مثل کاکا جا بیوفته.
نیمه دوم هیگواین می تونه با بنزما تعویض شه
mortezarm
09-27-2011, 14:45
دوستان به نظرتون هیگواین بهتره یا بنزما واسه بازی امشب؟
کلا به نظر من هیگواین خیلی بازیکن قابل اعتمادی که هنوز به شرایط آرمانیش نرسیده
پس در حال حاضر حضور بنزما فکر کنم به صلاح تیم باشه
کلا به نظر من هیگواین خیلی بازیکن قابل اعتمادی که هنوز به شرایط آرمانیش نرسیده
پس در حال حاضر حضور بنزما فکر کنم به صلاح تیم باشه
اره درسته بنزما اماده تره فعلا
Emad_Rowan
09-27-2011, 22:15
هر دوشون خیلی خوبن ولی امشب هیگواین نیمه اول بازی کنه کریم نیمه دوم......
:afarin:
بازی تا دقیقه 37 پیشرفته که رئال با گل رونالدو جلو هست زنده باد رئال
تبریک می گم دوستان...............
alielguaje
09-28-2011, 14:28
:ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa:
David Sina
09-29-2011, 00:43
این که میگن بنزما و اوزیل مسلمونن راست میگن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شیعه یا سنی ؟
شيعه داداش.خديرا هم مسلمونه!كيتا هم مسلمونه؟
David Sina
09-29-2011, 00:50
آره چه جورم بعد هر گل 4 قل میخونه :ohum:
آره؟داداش حالا شوما بزار گل بزنه بعد ببينيم راست ميگي يا نه!:hehehe:فكر كنم يه 2 سال صبر كنيم يه گلي ميزنه آخر! البته ميدوني چيه؟اينكه ميگن مسلمون يه كم فرق داره! يه كم كه نه خيلي! خيلي از كارهاي مسلمون هارو نميكنن و فكر كنم نماز هم نميخونن!
نتيجه ميگيريم كه نه سني هستند نه شيعه:hehehe:
David Sina
09-30-2011, 11:29
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
ستارگان مرد و زن فوتبال جهان 2010
رونالدو و دریافت جایزه ی بهترین بازیکن فصل قبل از سوی بارسلونایی!!!!
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
دوستان هواداران بارسا فصل کریس بهترین بازیکن دونستند.
تیرک رونالدو خیلی زیبا بود :ahaaaaaa:
و خوشبختانه نیمه اول رو 1-0 جلو هستیم.:iran:
دوستانه به همگی تبریک می گم برد خوبی بود
Abdollah 202
10-03-2011, 09:41
دوستان تبریک:balesh:
ELNAZ ronaldo
10-03-2011, 19:02
منم انتخاب كريستين رو به عنوان بهترين بازيكون فصل قيل به همه رئالي ها تبريك ميگمroz::roz::
رونالدو بهترينه و اينو ثابت ميكنهroz::
مورینیو...
10-04-2011, 10:14
بچه ها قضیه این مهاجم لیل فرانسه چیه که میگن پرز بنابه خواسته مورینیو زیدانو مسئول خریدش کرده؟ مگه انتقال نیمار منتفی شده؟
AlexDelpiero
10-04-2011, 13:21
از این تاریخ تا اطلاع ثانوی ارسال پست توسط هواداران رئال در تایپیک بارسا و هوادران بارسا در تایپیک رئال ممنوع هست !
در صورت نخطی کاربر اخطار دریافت می کنه و یا در صورت لزوم محروم خواهد شد !
om::
مورینیو...
10-04-2011, 15:34
از این تاریخ تا اطلاع ثانوی ارسال پست توسط هواداران رئال در تایپیک بارسا و هوادران بارسا در تایپیک رئال ممنوع هست !
در صورت نخطی کاربر اخطار دریافت می کنه و یا در صورت لزوم محروم خواهد شد !
om::
دمت گرم این شکلی دیگه درگیری پیش نمیاد.
ولی ازاین به بعدلطفا درحذف پستها دقت کن یه سوال درمورد مهاجم لیل فرانسه که ازسوی رئال پیشنهاد داشت از بچه ها پرسیدم که اونو اشتباهی با تاپیکهای کل کل پاک کردی.
mortezarm
10-04-2011, 15:40
بچه ها حکومت نظامی شد
اما بدم نیست
AlexDelpiero
10-04-2011, 18:42
یه موضع دومی هم هست که باید بهش توجه بشه !
امضاها و آواتارهاتونو مرتب کنید !
اصلا اسمی از تیم مقابل یا شکل یا هر نمادی رو که من به عنوان تمسخر یا تحقیر تیم مقابل ببینم باهاش برخورد میبشه !
[QUOTE=AlexDelpiero;59996]
اصلا اسمی از تیم مقابل یا شکل یا هر نمادی رو که من به عنوان تمسخر یا تحقیر تیم مقابل ببینم باهاش برخورد میبشه !
داداش دمت گرم کار خیل ی خوبی کردی .ممنون :afarin:
دم هر چی رئالی گرم.من که خیلی حال کردم.
انتخاب کریس رو به عنوان بهترین بازیکن فصل قبل رو تبریک می گم.
mortezarm
10-04-2011, 22:11
این موضع دوم عملا منظورش منم دیگه
باشه داداش
الا چی بزاریم:fek konam:
mortezarm
10-04-2011, 22:13
انتخاب کریس رو به عنوان بهترین بازیکن فصل قبل رو تبریک می گم.
ممنون
منم انتخاب کریس و مورینیو رو به عنوان بهترین های فصل قبل تبریگ میگم
کریس و مورینیو واقعا لیاقتشو داشتن و بهش هم رسیدن
باز هم تبریک
فصل قبل كه هنوز قهرمان نشديم كريس و مورينيو بهترين شدند اين فصل كه هم قهرمان ميشيم و هم كريس بهتر بازي ميكنه مطمئنا بهترين هاي جهان ميشند اسپانيا كه جاي خود داهki::در ضمن با كريس صحبت كردم گفت قراره اين فصل بالاي 48تا گل بزنه!!heee::
و گفت از اين 48تا 5تاشو واسه بارسا منار ميزارهheey::
mortezarm
10-04-2011, 23:05
فصل قبل كه هنوز قهرمان نشديم كريس و مورينيو بهترين شدند اين فصل كه هم قهرمان ميشيم و هم كريس بهتر بازي ميكنه مطمئنا بهترين هاي جهان ميشند اسپانيا كه جاي خود داهki::در ضمن با كريس صحبت كردم گفت قراره اين فصل بالاي 48تا گل بزنه!!heee::
و گفت از اين 48تا 5تاشو واسه بارسا منار ميزارهheey::
ایول داداش اما کاش میگفتی 6 تاش کنه بشه 2 تا هتریک
حالا یه صحبت باش بکن ببین چی میگه
منم با کاکا حرف میزنمheee::
من هم با بنزما حرف می زنم که قدر موقیعت هاشو بدونه واز 5موقیعت گلش 5تاشو گل کنه
دوستان به نظرتون امسال قهرمان می شیم؟چرا؟ایا تا الان از عملکرد بازیکنان راضی بودید؟
mortezarm
10-04-2011, 23:22
دوستان به نظرتون امسال قهرمان می شیم؟چرا؟ایا تا الان از عملکرد بازیکنان راضی بودید؟
من معتقدم شانسمون خیلی خیلی بالاست
به نظرم کاکا امسال خیلی عالی بوده و کریس هنوز رو فرم واقعی خودش تازه نیومده
و با این همه بازیکن و مربی خوبی که داریم
و امادگی تاکتیکی من شانس قهرمانی رئالو خیلی بالا میدونم
Abdollah 202
10-04-2011, 23:27
تصویب شد با رای بالایی:yes:
پس رونالدو 6 تا بزنه و بنزما 5تا و در مجموع 11 تا گل ناقابلki::
پیشاپیش تبریک میگمlove::
heey::
Heey::
اره دیگه انتقام 5تایی که خوردیم.
mortezarm
10-04-2011, 23:33
heey::
اعتراض دارم
من با کاکا صحبت کردم با 5 تا پاس گل راضی نشد
گفت حداقل یه گلم بزارید کنار
از اول رای گیری کنیمheee::
توجه:دوستان اگه دوست دارین نظرسنجی درست کنین که مربوط به رئاله تاپیک نزنید تو همین تاپیک سوال هاتون رو مطرح کنید و دوستان جواب می دهند.با تشکر
دوتا نكته! اول اينكه همين الان با كريس صحبت كردم و پيشنهاد مرتضي رو بهش گفتم ولي قبول نكرد و گفت اگه بخوام 6تا بزنم مردم چي ميگن؟زشته!اگه من 6تا بزنم و كريم و ازيل و كاكا هم حالا بگيريم نفري يه گل بزنن ميدوني چه حالي به تيم حريف دست ميده؟اصلا بارسايي ها از حال ميرن!ki::
خلاصه قرار شد همون 3تارو بزنه!
دمو اينكه رئال تا الان خوب كار كرده و داره بهتر هم ميشه و محكوم به قهرماني تو ليگ و اروپاس و اين توانايي رو هم داره
عشق است رئالlove::
ELNAZ ronaldo
10-05-2011, 00:35
رونالدو گل ميزنه اخه ميدونه كه بايد تو هر بازي گل بزنه ولي چندتا خدا ميدونهheee::فقط ميدونم 6تا هم ازش بر مياد! خدا كنه كفشاشو عوض كرده باشه اخه قشنگ نبود
رونالدو گل ميزنه اخه ميدونه كه بايد تو هر بازي گل بزنه ولي چندتا خدا ميدونهheee::فقط ميدونم 6تا هم ازش بر مياد! خدا كنه كفشاشو عوض كرده باشه اخه قشنگ نبود
چرا قشنگ نبود؟کفش های نایکش همش قشنگه.
دوستان خبر خوب
خبر خوب برای رئالی ها؛ نوری شاهین شرایط بازی را پیدا کرد
برای ادامه به اخباره رئال سر بزنید
بنزما یا هیگواین؟ بادلیل
دوستان نظر بدید.
سلام بچه ها بالاخره بعد چند روز آزمایش و مشاهدات دلیل بردهای شانسی بارسا رو فهمیدم : نور خورشید یا نور پروژکتور تو ورزشگاه میتابه 10 درصد روشنایی میده 90 درصد میخوره تو کله گواردیولا اونم فهمیده به کلش روغن میزنه وقتی بارسا حمله میکنه با زاویه مشخصی نور رو بازتاب میکنه که میخوره تو صورت بازیکنای تیم حریف و بارسا راخت گل میزنه خوب بود؟خیلی سخت بود فهمیدنش ولی رشته ریاضی خوبیش همینه
بنزما و هيگواين هردو بازيكون هاي خوبي هستند و الان هم آماده اند.به نظر من بنزما تكنيك بيشتري نسبت به هيگواين داره و پاس هاي بهتري هم نسبت به هيگواين ميده! ولي هيگواين از لحاظ مهارت در گلزني از بنزما بهتره.هيگواين بهتر از بنزما سر ميزنه و تو كارهاي هوايي و فيزيكي از بنزما بهتر كار ميكنه.اين به نظ مربي بستگي داره كه از كدومشون استفاده كنه! به نظر من انتخاب يكي از بين اينها كار سختيه و من نميتونم يكيو انتخاب كنم!فقط مورينيو ميدونه كه الان كدومشون آماده ترند
فكر كنم تو بازي بعد نوري شاهين نيمه دوم بياد تو زمين! خدا كنه زودتر به شرايط آرماني برسه! اگه به جاي خديرا و يا لاس از شاهين به عنوان زوج آلونسو استفاده بشه خيلي بهتره! نوري شاهين تو خيلي بهتر از خديرا و لاس تو كار تيمي شركت ميكونه و بازيكون خوش تكنيك و باهوشيه.به نظر من با اومدن شاهين خط هافبك رئال كامل ميشه .
انتخاب بین بنزما و هیگواین کار سختیه ولی بهترین راه استفاده از سیستم چرخشیه تابهترین بازیکن برای ال کلاسیکو فیکس باشه.
آره باهات موافقم.تا اون موقع معلوم ميشه كه كدوم بيشتر به درد تيم ميخوره!
الان كه هيگواين خيلي خوب شده ولي بنزما نسبت به بازي هاي پيش فصل و اول فصل افت كرده
ELNAZ ronaldo
10-07-2011, 19:59
منم با سعيد موافقم.بنزما الان يه كم افت كرده ولي هيگواين خيلي خوب بازي ميكنه! دركل كلاس بازيش بالاتره و تجربه بيشتري از بنزما داره.اي كاش كريستين هم كه مصدوم شده بود زودتر آماده بشه!:narahat:
البته كريس مشكلي نداره و مصدوميتش جدي نبوده.و قراره واسه پرتغال بازي كنه!
Ariamehr
10-07-2011, 23:18
بچه ها بنزما یل هیگواین فرقی نداره مهم رئالمونه سفید تر از انیم که بیرنگ بمیریم ابی اناری نیستیم که با ننگ بمیریم
درحال حاضر هیگواین و بنزما خیلی خوب هستند.هیگواین بعداز عمل دیسک کمرش کمی افت کرده.
سال2010 رو یادم نمی ره که هیگواین چقدر عالی بازی می کرد هیچ کس جلو دارش نبود هر توپی که به پاش می خورد گل بود و چه گل های زیبایی هم می زد.
هیگواین از موقیعت ها خیلی بهتر از بنزما استفاده می کنه و تکنیک بهتری داره.
هیگواین اگه به روز های اوجش برگرده خط حمله رئال خیلی تقویت میشه.
به امید بازگشت هیگواین 2010
مورینیو...
10-08-2011, 00:25
انتخاب بین بنزما و هیگواین کار سختیه ولی بهترین راه استفاده از سیستم چرخشیه تابهترین بازیکن برای ال کلاسیکو فیکس باشه.
این دقیقا همون کاری هست که هرمربی بزرگی تو رئال باشه انجام میده مثل مورینیو.
مصدومیت بر اثر خطای شدید بازیکن چک
آلونسو دو هفته استراحت می کند.
هافبک بازی ساز تیم ملی فوتبال اسپانیا بر اثر آسیب دیدگی در دقیقه 70 به دستور پزشک برای دو هفته خانهنشین شد.
به نقل از آس اسپانیا، ژابی آلونسو زننده یکی از دو گل اسپانیا مقابل جمهوری چک از گروه نهم شب گذشته مصدوم شد و زمین را ترک کرد.
آلونسو به احتمال فراوان بازی در هفته آینده لالیگا را نیز از دست خواهد داد؛ اما پزشک رئال مادرید با معاینه اولیه در بدو ورود تیم ملی به اسپانیا مشکل ژابی را سطحی عنوان کرده است.
در سایت رسمی فدراسیون فوتبال اسپانیا دو هفته استراحت در نظر گرفته شده اما باید صبر کرد تا حکم باشگاه رئال مادرید نیز منتشر شود.
هوبشمان بازیکن خاطی چک به خاطر خطا روی آلونسو در دقیقه 70 از زمین بازی اخراج شد.
خبر خوبی نیست ولی این بهترین فرصت واسه نوری شاهینه که خودشو نشون بده
mortezarm
10-08-2011, 23:38
امیدوارم یه هفته ام بدون ژاوی نباشیم
نوری شاهینم خوبه اما برادر ژاوی کسی دیگست
امیدوارم یه هفته ام بدون ژاوی نباشیم
نوری شاهینم خوبه اما برادر ژاوی کسی دیگست
داداش مرتضی ژاوی نه ژابی
mortezarm
10-09-2011, 01:02
داداش مرتضی ژاوی نه ژابی
علی جان منم گفتم ژاوی دیگه
میخواستی بگی ژابی نه ژاوی؟
علی جان منم گفتم ژاوی دیگه
میخواستی بگی ژابی نه ژاوی؟
داداش دقت کنchomagh
من درست گفتم:flowerysmile:
mortezarm
10-09-2011, 01:25
اها من در تفسیر کاما جمله دچار مشکل شدم من فکر کردم میگی ژابی نه، ژاوی
در حالی که تو گفتی ژابی ، نه ژاوی
بابا داداش کاما واسه همین روزاست دیگه
چرا جملات مبهم میگی:khandeeeee bahal:
اها من در تفسیر کاما جمله دچار مشکل شدم من فکر کردم میگی ژابی نه، ژاوی
در حالی که تو گفتی ژابی ، نه ژاوی
بابا داداش کاما واسه همین روزاست دیگه
چرا جملات مبهم میگی:khandeeeee bahal:
ما اینیم داداش :sigar:
بیشتر دقت کن
دوستان مورینیو خوب بازیکن ها روحیه می ده واین خیلی خوبه.
به امید قهرمانی در اروپا.
توجه توجه دوستان رئالی همگی بخونید:
دوستان من از امروز مدیر بخش رئال شدم. امید وارم مدیر خوبی باشم
امیدوارم در کنار هم بحث های شیرینی داشته باشیم.و همگی سعی کنید شرکت کنید تا بخش رئال یکی از بهترین بخش های سایت بشه.
دوستان در بخشه تبادل و نظر قبل از هر بازی لینک انلاین بازی و تاریخ دقیق بازی ها قرار داده میشه. و هر سوالی مربوط به رئال رو از خودم بپرسید
قوانین بخشه رئال مادرید:
1-کاربران عزیز به منظوراطمینان خاطر کاربران تازه وارددرزیر اخبار خود منبع خبر را قرار دهید.roz::
2-از آنجایی که احترام گذاشتن به دیگران وظیفه شرعی هرمسلمانی است از قرار دادن امضا و آوتاری که به تیم و هوادار مقابل توهین کند پرهیز کنید.roz::
3-درصورت وجود هرگونه مشکل و اختلاف با یک کاربر, خود اقدام نکنید و وضعیت را به ما اطلاع دهید تا ما درصورت صحت داشتن موضوع با کاربر خاطی برخورد کنیم.roz::
4-لطفا کاربران محترم درتاپیک هایی که قرار میدهید غیر از تاپیک اخبار و نظرات شخصی به مدیریت اطلاع دهید تا درموردقراردادن تاپیک مربوطه مثل کلیپ اطلاعات کامل کسب کرده و چیدمان سایت سالم بماندوبی نظمی شکل نگیرد.roz::
به امید روز های خوب در کناره همدیگه
به امید گرفتن دهمین جام:nishkhand:
Abdollah 202
10-12-2011, 13:27
قوانین جالبیه اما فک نکنم زیاد دوام داشته باشه :hehee:
اما امیدوارم همه به قوانین توجه کنن
roz::roz::
سلام بچه ها من تازه ثبت نام کردم من هم یکی از طرفداران پروپاقرص و قدیمی رئال مادرید هستم
only real madrid
mortezarm
10-12-2011, 15:47
سلام بچه ها من تازه ثبت نام کردم من هم یکی از طرفداران پروپاقرص و قدیمی رئال مادرید هستم
only real madrid
خوش اومدی
ما عاشق رئال و همه طرفدارای پروپا قرصشم هستیم:flowerysmile:
mortezarm
10-12-2011, 15:48
نمیدونم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
قوانین یه جوریه !
خوب هست اما.................
حالا هر چی هست ایشالله رئال صاحب 10 جام اروپایی و همه جام های دیگه در دست بشه
مورینیو...
10-12-2011, 16:56
نمیدونم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
قوانین یه جوریه !
خوب هست اما.................
حالا هر چی هست ایشالله رئال صاحب 10 جام اروپایی و همه جام های دیگه در دست بشه
به علی رضا گفتم قوانینو ویرایش کن انشای قوانینت درست نیست ولی ویرایش نکرد.
ولی درست نیست تا مدیر شده پشتشو خالی کنیم باید باهاش همکاری کنیم علی رضا داداش همه ی کاربرای رئالی و غیر رئالی سایته پس زیاد سخت نگیرین.قوانین یه جوری هست اما بخاطر علی رضا انجام دادنش سخت نیست.
مورینیو...
10-12-2011, 16:59
only real madrid
خوش اومدی ان شاالله پاقدمت سبکه و رئال امسال تو گرفتن جام هتریک میکنه.
به علی رضا گفتم قوانینو ویرایش کن انشای قوانینت درست نیست ولی ویرایش نکرد.
ولی درست نیست تا مدیر شده پشتشو خالی کنیم باید باهاش همکاری کنیم علی رضا داداش همه ی کاربرای رئالی و غیر رئالی سایته پس زیاد سخت نگیرین.قوانین یه جوری هست اما بخاطر علی رضا انجام دادنش سخت نیست.
دوستان عزیز من یکی از دلایلی که من شدم مدیر این بود که جلوی کل کل هارو بگیرم و پست های توهین شده رو پاک کنم و همین طور یکی از هدف هام اینه که با کمک همدیگه بخش رئال بهترین بخشه سایت کنیم.roz::
دوستان رئالی تاپیک بزنید ولی یه تاپیکی بزنید که بحث داشته باشه. فقط قبلش یه مشورت کوچولویی با من انجام بدید.roz::
من همه کاربرا رو دوست دارم ولی چون شما رئالی هستید شمارو بیشتر دوست دارم چون طرفداره رئالیم و هدفمون قهرمانیه رئاله. مگه نیست؟
دوستان من هنوز همون علی رضا هستم همون علی رضایی که با شما شوخی می کرد و باهام شوخی می کردیدroz::
فقط پست مدیریت رئال داده شده به من همین و همین پست مدیرید هم بدونه شما به درد نمی خوره جدی می گم.roz::
امیدوارم همگی در کنار هم خوشحال باشیم. که بهترین خوشحالی واسه ما دهمین قهرمانیه تو اروپا.:flowerysmile::flowerysmile:
بچه ها شما ماریو گوتزه رو می شناسید؟بازیکنه خوبی هست؟که می خواد بیاد رئال؟
آره داداش بازيكون خوب و آينده داريه و تو دورتموند بهترينه.ولي به نظرم نياد بهتره! آخه اين چه سياستيه از باشگاه! آخه چقدر بازيكون؟!!!!! به خدا هم به ضرر اون بيچاره گوتزه تموم ميشه هم به ضرر كاكا و ازيل و شاهين و اين همه بازيكون! تازه نيمار رو هم قراره بخريم! به نظر من رئال اگه بخواد بازيكون بخره بايد يه دفاع وسط خوب بخره و ديگه تموم! خدا كنه گوتزه نياد رئال و خراب نشه
آره داداش بازيكون خوب و آينده داريه و تو دورتموند بهترينه.ولي به نظرم نياد بهتره! آخه اين چه سياستيه از باشگاه! آخه چقدر بازيكون؟!!!!! به خدا هم به ضرر اون بيچاره گوتزه تموم ميشه هم به ضرر كاكا و ازيل و شاهين و اين همه بازيكون! تازه نيمار رو هم قراره بخريم! به نظر من رئال اگه بخواد بازيكون بخره بايد يه دفاع وسط خوب بخره و ديگه تموم! خدا كنه گوتزه نياد رئال و خراب نشه
والا سعیدجون باهات موافقم رئال دیگه داره شورشو در میاره از بس بازیکن خرید جالب هم این جاست همش هافبک می خره:khandeeeee bahal:
به جای هافبک باید یه مدافع عالی بخره.
رئال الان کامل کامله دیگه به هیچ بازیکنی احتیاج نداره.
من موندم رئال مگه چقدر درامد داره که حقوق این همه بازیکن رو میده و همین طور این همه بازیکن می خره:fek konam:
به نظر من رئال اگه بتونه يه دفاع وسط مثل تياگو سيلوا يا ويديچ بگيره ديگه كامل ميشه! البته خيلي دفاع وسط خوب هست كه من همين دوتارو گفتم هرچند اصلا خوشحال نميشم ويديچ از منچستر بره رئال:hehee:
مورینیو...
10-12-2011, 21:49
بچه ها شما ماریو گوتزه رو می شناسید؟بازیکنه خوبی هست؟که می خواد بیاد رئال؟
خوب هست ولی اگه بخوایم مسعود اوزیل رو ازدست بدیم و این بازیکنو بگیریم فایده نداره به نظر من رئال نباید برای خرید این بازیکن اوزیل یا دیماریا رو به اینتر بفروشه این دو تا درپیشرفت رئال نقش پررنگی داشتن.
مورینیو...
10-12-2011, 21:55
والا سعیدجون باهات موافقم رئال دیگه داره شورشو در میاره از بس بازیکن خرید جالب هم این جاست همش هافبک می خره:khandeeeee bahal:
به جای هافبک باید یه مدافع عالی بخره.
رئال الان کامل کامله دیگه به هیچ بازیکنی احتیاج نداره.
من موندم رئال مگه چقدر درامد داره که حقوق این همه بازیکن رو میده و همین طور این همه بازیکن می خره:fek konam:
بیشتریه مهاجم تمام کننده میخوایم تایه مدافع.مهاجمی مثل نیمار یا زلاتان یا همون مهاجمه لیل که بهش پیشنهاد دادیم. رئال به این بزرگی فقط دومهاجم باید داشته باشه؟یادتون نره که ازرونالدودرپست هافبک هجومی به کارگرفته میشه.
mortezarm
10-12-2011, 21:56
خوب هست ولی اگه بخوایم مسعود اوزیل رو ازدست بدیم و این بازیکنو بگیریم فایده نداره به نظر من رئال نباید برای خرید این بازیکن اوزیل یا دیماریا رو به اینتر بفروشه این دو تا درپیشرفت رئال نقش پررنگی داشتن.
کاملا موافقم
بازیکنی مثل اوزیل که الان جا افتاده و عالی بازی میکنه نباید به قیمت اومدن یه بازیکن جدید نسبتا خوب بازیکنای بزرگ جا افتاده خودمونو از دست بدیم
بیشتریه مهاجم تمام کننده میخوایم تایه مدافع.مهاجمی مثل نیمار یا زلاتان یا همون مهاجمه لیل که بهش پیشنهاد دادیم. رئال به این بزرگی فقط دومهاجم باید داشته باشه؟یادتون نره که ازرونالدودرپست هافبک هجومی به کارگرفته میشه.
کاملا موافقم
بازیکنی مثل اوزیل که الان جا افتاده و عالی بازی میکنه نباید به قیمت اومدن یه بازیکن جدید نسبتا خوب بازیکنای بزرگ جا افتاده خودمونو از دست بدیم
با هر دو شما موافقم.رئال به یکی مثل نیمار و زلاتان احتیاج داره.
هم زلاتان و هم نیمار کمک زیادی می توانند به رئال کنند مخصوصا زلاتان
mortezarm
10-12-2011, 23:08
خیلی امکانش کم زلاتان تو انتقالات زمستانی به رئال بیاد
اما اگه بیاد هم خوبه هم بعد
خوبیش اینه که رئال یه بازیکن با کلاس کار زلاتان احتیاج داره
اما اومدنش یه بازیکن خیلی خوب یا خودشو نیمکت نشین میکنه
توجه:
دوستان نظرتون چیه در تاپیک تبادل و نظر رئال مثل تشخیص چهره دربی بشه؟ولی فرقش اینجاست که بجای گذاشتن عکس هر دفعه یه نظر سنجی تو تبادل و نظر بدیم ودر موردش نظر بدیم.
اگر موافقید بگید تا بگم چکار کنیم. roz::
mortezarm
10-12-2011, 23:20
توجه:
دوستان نظرتون چیه در تاپیک تبادل و نظر رئال مثل تشخیص چهره دربی بشه؟ولی فرقش اینجاست که بجای گذاشتن عکس هر دفعه یه نظر سنجی تو تبادل و نظر بدیم ودر موردش نظر بدیم.
یکم کامل تر توضیح بده
مورینیو...
10-12-2011, 23:21
توجه:
من موافقم داداش.
:sigar::sigar::sigar:
یکم کامل تر توضیح بده
مثلا در تاپیک تبادل و نظر من یک نظرسنجی می دم
مثال:ایا رئال می تواند امسال دهمین جامو کسب کند؟
این جوری. هر نظر سنجی هم حداقل 5 تا 10 تا نظر می دیم بعد نظر سنجی بعدیو می گذاریم:flowerysmile:
mortezarm
10-12-2011, 23:27
منم موافقم
اقا سعیدم تشریف اوردن نظرشونو بگن بدونیمentezar::
منم موافقم كار خوبيهdallliiiفقط بايد خوب انجام شه! يعني نظرسنجيهاي خوب گزاشته شه كه حتما داش عليرضا ميزارهroz::
mortezarm
10-12-2011, 23:34
خب علی رضا اولی را بگو مدیر جان؟
یا رو همون دهمین جام اروپایی رئال
نه دوستان قرار نشد هر دفعه یکیمون می زاریم
دوستان اولین نظر سنجی رو خودم می دم بعد از این که همگی نظراتمون رو دادیم یکی دیگه می زاریم.
دوستان به نظر شما بهترین ترکیب و بهترین تاکتیک برای بازی رفت الکلاسیکو چیه؟ایا تاکتیک پارسال مورینیو بهتر بود یا تاکتیک اخرین الکلاسیکو؟ منظورم تیم دفاعی یا هجومیه
مورینیو...
10-14-2011, 10:50
دوستان به نظر شما بهترین ترکیب و بهترین تاکتیک برای بازی رفت الکلاسیکو چیه؟ایا تاکتیک پارسال مورینیو بهتر بود یا تاکتیک اخرین الکلاسیکو؟ منظورم تیم دفاعی یا هجومیه
داداش به نظرمن این ترکیب بارسلونارو 4 تایی میکنه فقط چاشنی ترس رو اگه بتونیم از بازیکنای رئال برداریم ولی چون داخل خونه بازی میکنیم بازیکنا نترس بازی می نند.
بهترین ترکیب:
کاسیاس(دروازه بان)/واران وپه په (مدافعین مرکزی)/راموس(پیستون راست)/کونترائو(پیستون چپ)/ژابی آلونسو(هافبک دفاعی)/نوری شاهین(هافبک طراح)/کاکا(هافبک هجومی چپ)/اوزیل(هافبک هجومی راست)/رونالدو(مهاجم چپ)/هیگواین(مهاجم راست)
ذخیره ها:دی ماریا/بنزما/مارسلو/آربلوآ/آدان/کایخون/آلین توپ/بنزما/خدیرا/لاسانا/آلبیول
چیدمان:
4/2/2/2
استراتژی: دفاع منطقه ای درزمین خودی تا بارسا توپ رو به زمین ما بیاره و استفاده از فضای ایجاد شده پشت سر آلوس درنیمه اول درنیمه دوم هدف قرار دادن پشت دفاع بارسا درضدحملات
به نظر من رئال تو بازيهاي سوپركاپ عالي بازي كرد و فقط بايد واسه بازي بعد با بارسا دوتا تغيير تو تركيبش بده:اول اينكه كاكا جاي ديماريا بازي كنه و دوم اينكه نوري شاهين جاي خديرا بازي كنه.با اين تركيب رئال كامل ميشه و ميتونه بارسارو شكست بده.رئال تو بازيهاي سوپركاپ خيلي خوب بازيكوناي بارسارو پرس ميكرد و اين باعث ميشد كه نتونن پاسكاريشونو انجام بدن! رئال بارسارو ميبره و همه مارو خوشحال ميكنه! منتظر يه برد قاطع با 2 3 گل هستم تا اون روزهاي تلخ فراموش شه:balesh:
mortezarm
10-14-2011, 23:01
البته به نظر من رئال بدون تغیرم با امادگی و هماهنگی که پیدا کردن میتونه راحت بارسا رو ببره
البته منم به شدت موافق حضور کاکا هستم هر چند دیماریا خیلی خوبه اما بعضی جاها یکم کم تجربه بازی میکنه به نظرم حضور کونترائو هم بجای خدیرا میتونه ایده ال و تاثیرگذار باشه
البته به نظر من رئال بذون تغیرم با هامادگی و هماهنگی که پیذا کردن میتونه راحت بارسا رو ببره
البته منم به شدت موافق حضور کاکا هستم هر چند دیماریا خیلی خوبه اما بعضی جاها یکم کم تجربه بازی میکنه به نظرم حضور کونترائو هم بجای خدیرا میتونه ایده ال و تاثیرگذار باشه
می گم مرتضی خوب سوتی می دیا
بذون:بدون
هامادگی:امادگی
پیذا:پیدا
mortezarm
10-14-2011, 23:18
می گم مرتضی خوب سوتی می دیا
بذون:بدون
هامادگی:امادگی
پیذا:پیدا
اره فردا امتحان دارم هیچی بلد نیستم اعصابم ریخته بهم
اینقد امتحان دادیم مردیم خدا...................
ولی منکه سریع درسش کردم :soal:
پس چرا درس نشده بود
ببین سایتم با من مشکل داره:-ang
به نظر خودم هم ترکیب 442 و 433 بهترین ترکیب برای مقابله با بارسلونا هست موقع دفاع 442 و موقع حمله 433 بهترین ترکیبه و تاکتیک هم همون تاکتیک سوپرکاپ یعنی پرس شدید و تصاحب توپ.
تصاحب توپ به ما کمک می کنه که استرس کمتر بشه و برعکس استرس بازیکن های بارسا زیاد بشه و توپ هارو لو بدن.
و به نظر من در الکلاسیکوی رفت هیگواین و کاکاباید در ترکیب ثابت باشند.
بدشانسی ما بنزما هست که در دو الکلاسیکو کمی عجله می کرد و چند موقیعت صددرصد گل را خراب کرد که باعث حذف رئال شد.به نظر من هیگواین بهتره در ترکیب ثابت الملاسیکوی رفت باشه.
اگه بازی رو ببریم بچه ها امید بالایی می گیرن واسه قهرمانی.
به امید قهرمانی.:sigar:
رئال میتونه هجومی تر از بارسلونا باشه ...
بارسا معمولا رو مالکیت توپ اسرار داره ولی رئال بازیکنهایی داره که حمله رو تضمین میکنن و قابل اعتماد هستند با وجود کاکا باید از پاسهایی که به گل ختم میشن اعتماد کنیم و با وجود رونالدو گلزنیها!کاملا مکمل البته بنزما توپ خراب کنه که جبرانشون هم میکنه رئال از نظر فزیکی برتری کامل داره که هیچ وقت ازش استفاده نمیکنن در کل رئال هنوز هم کهکشانی و پرستاره اس
دوستان تاپیک نظر سنجی زده شد.
دوستان هر دفعه یکی یه نظرسنجی بده و سعی کنید همگی فعال باشید.
بچه ها خوشبختانه په په از بند مصدومیت خارج شده و در ترکیب ثابت هست.:eyvalla:
دوستان دیر شد.
پیروزی رو تبریک می گم به همگی.
sareh.sh
10-17-2011, 23:25
سلام بر همه دوستان منم کاربر جدید و عاشق رئالم
به این سایت خوش آمدی دوست عزیز.
مورینیو...
10-18-2011, 09:48
امشب بازی رئال مادرید و لیون پخش با تاخیر میشه ازدست ندینا.
لیگ قهرمانان اروپا- رئال مادرید و لیون (پخش با تاخیر)
زمان پخش :چهار شنبه 27 /7/90 -ساعت 00:10بامداد
تبریک می گم دوستان...........
Great Milan
10-19-2011, 14:33
ان شاالله همین جوری از بارسا ببرین من که خیلی دلم میخواد اینجوری شه تا روشون کم بشه خداییش خیلی غرور ورشون داشته
مورینیو...
10-19-2011, 14:39
ان شاالله همین جوری از بارسا ببرین من که خیلی دلم میخواد اینجوری شه تا روشون کم بشه خداییش خیلی غرور ورشون داشته
غرور همانند شمشیری موفقیت ها را پاره می کند.
اگه خدا بخواد می بریمشون.
منم اين برد رو به همه رئالي هاي عزيز تبريك ميگمroz::dallliii
رئال يه بازي خيلي خوب كرد و با از تيم منفور بين هواداراي رئال انتقام گرفت!
تيم كاملا تهاجمي بود و حتي راموس كه دفاع مياني بود به حمله اضافه ميشد و تونست يه گل هم بزنه.
تيم كاملا هماهنگ شده و خيلي روون بازي ميكنه!
كاكا نقش مهمي تو بازي ديشب داشت و خيلي خوب مهاجم هارو تغزيه ميكرد و با پاس هاي خوبش بازيو زيبا ميكرد.اگه همين جور ادامه بده بي شك دوباره جز 3 4 بازيكون برتر جهان ميشه!
كلا همه تيم خوب بودن ولي من از بازي كريس راضي نيستمentezar::نميدونم باز چش شده!:gerye:از وقتي كه مصدوم شده نتونسته مثل اوايل فصل خوب و موثر بازي كنه!:ey babaaa:
اگه كريس آماده باشه رئال هم بهتر از اين ميشه و اميدوارم بازي بعد كريس بهتر از اينا ببينم:khahesh:
mortezarm
10-19-2011, 15:53
واقعا تیم زیبا و با کلاس بالا بازی کرد
امیدوارم تیم با همین کیفیت و حتی بهتر شدن حرکت کنه
ذر ضمن این بازی واسه رئالی ها و مورینیو یه رنگو حالته دیگه داش
sareh.sh
10-19-2011, 16:01
منم تبریک میگم فقط حیف کریس گل نزد
واقعا حیف شدashem:-
کریس گل زد گل خوبی هم زد ولی افسایدشو گرفتم.
ولی خوب دوستان من حاضرم رئال قهرمان بشه ولی کریس کمتر گل بزنه.هدف اول قهرمانیه.
همین چیزی که کریس گفت.
mortezarm
10-19-2011, 16:10
تو گرفتی؟
خب چرا گرفتی؟
البته میشد افسایدم نباشه و میشد هم باشه چون خیلی نزذیک بود هر طرف حساب میشد نمیشد حرفی زد
مورینیو...
10-19-2011, 16:12
کریس گل زد گل خوبی هم زد ولی افسایدشو گرفتم.
ای بابا کی کمک داورشدی ما خبر نداریم؟! حالا دیگه میای آفساید کریس رو میگیری؟
برد شیرینی بود لیون گربه سفید رئال هم نبود چه برسه به گربه سیاه.ولی نباید تو بازی برگشت این تیمو دست کم بگیریم مخصوصا لیون که تماشاگراش اصلا ادب ندارن.
sareh.sh
10-19-2011, 16:13
کاشکی افساید نمیشد تا کریس بازم گلزنیاشو شروع کنه و مسی رو ..............
هر چند ببخشید نباید کریسو با مسی مقایسه میکردم
mortezarm
10-19-2011, 16:16
منم مطمئنم کریس گلزنیش شروع میشه اونم باشدت
اما واقعا اولویت اول فقط برد رئال و قهرمانیشه هر کی بزنه فرقی نداره
فقط تیم قهرمان شه
ای بابا کی کمک داورشدی ما خبر نداریم؟! حالا دیگه میای آفساید کریس رو میگیری؟
برد شیرینی بود لیون گربه سفید رئال هم نبود چه برسه به گربه سیاه.ولی نباید تو بازی برگشت این تیمو دست کم بگیریم مخصوصا لیون که تماشاگراش اصلا ادب ندارن.
به لطف شما کمک داور بازیه دیشب خودم بودم.[Only Registered And Activated Users Can See Links]
من افسایتشو نگرفتم داور گرفت.
کاشکی افساید نمیشد تا کریس بازم گلزنیاشو شروع کنه و مسی رو ..............
هر چند ببخشید نباید کریسو با مسی مقایسه میکردم
منم مطمئنم کریس گلزنیش شروع میشه اونم باشدت
اما واقعا اولویت اول فقط برد رئال و قهرمانیشه هر کی بزنه فرقی نداره
فقط تیم قهرمان شه
ثاره خانوم مرتضی جان مگه کریس رو نشناختین؟ کریس گل نمیزنه نمیزنه وقتی میزنه 3یا4تا گل تو یه بازی می زنه فقط باید کمی صبر داشته باشین. :ohum:
mortezarm
10-19-2011, 16:34
بیا پس بازی این هفته بارسا هم پرچم بزن
یه حالی به حریف بده
بیا پس بازی این هفته بارسا هم پرچم بزن
یه حالی به حریف بده
خیالت راحت بارسا از همین الان بازنده هست.:nishkhand:
mortezarm
10-19-2011, 16:48
خیالت راحت بارسا از همین الان بازنده هست.:nishkhand:
دیگه اینقدم تابلو نباش
بیشتر از 5 یا 6 تا نخوره:hehee:
Abdollah 202
10-19-2011, 16:52
ثاره خانوم مرتضی جان مگه کریس رو نشناختین؟ کریس گل نمیزنه نمیزنه وقتی میزنه 3یا4تا گل تو یه بازی می زنه فقط باید کمی صبر داشته باشین. :ohum:
ثاره؟ یا صاره؟ki::
من اخرم نفهمیدم کدوم درستهthink::
البته فک کنم دومیه درسته:yes:
دیگه اینقدم تابلو نباش
بیشتر از 5 یا 6 تا نخوره:hehee:
باشه چشم هرچی شما بگی:flowerysmile:
ثاره؟ یا صاره؟ki::
من اخرم نفهمیدم کدوم درستهthink::
البته فک کنم دومیه درسته:yes:
والا من هم نمی دونم. مرتضی گفت منم گفتم :nishkhand:
ظاهرا مثل اینکه دومی درسته مرتضی ذهنش قاطی کرده بود اشتباه گفت.
شوخی کردم مرتضی به دل نگیری.
Abdollah 202
10-19-2011, 17:00
میگم آخرشم باید از خود ثاره(صاره) بپرسم که اسمش چجوری نوشته میشه
بچه ها باورتون میشه همین الان فهمیدم رئال لیون رو 4 تایی کرده؟:ohum:shikam::-
واقعا که خیلی بی معرفتی.:eyyyyy:
mortezarm
10-19-2011, 17:02
ظاهرا مثل اینکه دومی درسته مرتضی ذهنش قاطی کرده بود اشتباه گفت.
شوخی کردم مرتضی به دل نگیری.
ای نامرد پیام پروفایلی وارد بحث میکنی:balesh:
ولی مطمئنا صاره درسته
mortezarm
10-19-2011, 17:04
حداقل اینو نمیگفتی بابا
داداش از طرفدارای رئال بعیدهcrying::-
ای نامرد پیام پروفایلی وارد بحث میکنی:balesh:
ولی مطمئنا صاره درسته
گفتم بزار یکم بخندیم:nishkhand:
Abdollah 202
10-19-2011, 17:08
ناراحت نشین بابا
من رئالی ام ناسلامتی ها
فقط بازی دیشبو یادم رفته بود نیگاه کنم
:bia baghalam:
ناراحت نشین بابا
من رئالی ام ناسلامتی ها
فقط بازی دیشبو یادم رفته بود نیگاه کنم
:bia baghalam:
ای دروغ گوتو الان تو پروفایلم نگفتی بازی های رئالو نگاه نمی کنم و خیلی هاشون هم نمی سناسم؟ :nishkhand:
Abdollah 202
10-19-2011, 17:23
استغفرولا
ول کنین بابا
کلا یه چیز میگم اگه باور هم نمیکنین برین از سعید بپرسین
من بیشتر هفته های اخر لیگ ها رو نیگاه میکنم و هفته های اول رو حوصله ی نیگاه کردنشونو ندارم چون هفته های اخر جذابیتش بیشتره
به کی قسم بخورم که شما ها این جملمو باور کنین؟
برین از داش سعید بپرسین اونم درباره ی من همینو میگه
استغفرولا
ول کنین بابا
کلا یه چیز میگم اگه باور هم نمیکنین برین از سعید بپرسین
من بیشتر هفته های اخر لیگ ها رو نیگاه میکنم و هفته های اول رو حوصله ی نیگاه کردنشونو ندارم چون هفته های اخر جذابیتش بیشتره
به کی قسم بخورم که شما ها این جملمو باور کنین؟
برین از داش سعید بپرسین اونم درباره ی من همینو میگه
بابا شوخی می کنم جدی نگیر
Abdollah 202
10-19-2011, 20:41
بچه ها این طور که من تو اخبار خوندم بنزما و هیگواین باهم در زمین بازی نمیکنن و یکشون بازی میکنه
ایا راسته؟
چرا؟
sareh.sh
10-20-2011, 16:01
بچه ها این طور که من تو اخبار خوندم بنزما و هیگواین باهم در زمین بازی نمیکنن و یکشون بازی میکنه
ایا راسته؟
چرا؟
اینا خودشون گفتن باهم مشکلی ندارن
ولی مربی تیم ترجیح میده همیشه از یکیشون استفاده کنه
Abdollah 202
10-21-2011, 11:35
چرا کسی حرف خودمونی نداره بزنه؟heee::
راستی بچه ها میگم اگه یه روزی تونستین برین بازی رئالو از نزدیک ببینین چیکار میکنین؟:ajibeee:
از خوشحالی سکته میکنین یا بی تفاوتین یا این که سر از پا نمیشناسین یا .... ؟
خلاصه چه حسی بهتون دست میده؟:balesh:
من که از خوشحالی میام واسه همه تعریف میکنم که رفتم بازی رئالو دیدم البته اگه قبلش سکته رو نزنم:hehee:
Great Milan
10-21-2011, 12:03
اگه موقعیتشو داری یه تور مسافرتی میخواد بره به اسپانیا واسه بازی
تور بازدید از مسابقه فوتبال الکلاسیکو ---- بارسلونا - رئال مادرید -- در بارسلونا اسپانیا
زمان اجرا : 2 اردیبهشت ماه 1391
خدمات سفر : اخذ ویزای توریستی ، بلیط رفت و برگشت هواپیما ، ترانسفر فرودگاهی ، راهنمای فارسی زبان ، بازدید از شهرهای مادرید و بارسلون به همراه ترانسفر زمینی بین شهری ، 6 شب اقامت در هتل های 3 و 4 ستاره با صبحانه و بلیــــط مسابقـــــه به همــــراه ترانسفـــر از هتــــل به استـــادیوم نیـــو کمـــپ و بالعکـــس .
مهلت ثبت نام : تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه 30 آذر ماه 1390
مدارک لازم : اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار از زمان حرکت ، 3 قطعه عکس رنگی 4*3 جدید زمینه سفید ، سند مالکیت ترجمه شده ( اصل و کپی ) ، مدارک شغلی ترجمه شده ( کارت دانشجویی – روزنامه رسمی – گواهی اشتغال به کار – جواز کسب ) ، پرینت حساب بانکی(با مهر بانک) ترجمه شده ، یک فقره چک تضمین شده بانکی بابت ضمانت برگشت به ازای هر نفر به همراه 50 % هزینه تور در هنگام رزرو .
توضیحات :در صورت عدم صدور ویزا توسط کنسولگری ، مبلغ 200/000 تومان از هزینه های پرداختی کسر و مابقی مسترد می گردد.
واقعا برای بعضی از بازیکنان سابق رئال متاسفم. گوتی و لئون
حالا که از رئال رفتند پشت مورینیو تیم بد می گن.
اینا سپید پوش نیستند به ظاهر سپید پوشیدند.
mortezarm
10-21-2011, 15:49
چرا کسی حرف خودمونی نداره بزنه؟heee::
راستی بچه ها میگم اگه یه روزی تونستین برین بازی رئالو از نزدیک ببینین چیکار میکنین؟:ajibeee:
از خوشحالی سکته میکنین یا بی تفاوتین یا این که سر از پا نمیشناسین یا .... ؟
خلاصه چه حسی بهتون دست میده؟:balesh:
من که از خوشحالی میام واسه همه تعریف میکنم که رفتم بازی رئالو دیدم البته اگه قبلش سکته رو نزنم:hehee:
واقعا که خیلی عالی میشه مخصوصا اگه بری وی ای پی ورزشگاه یه دلی از عزا در بیاری:ajibeee:
نیمه اول 4-0 با هتریک رونالدو:ghelyon:
mortezarm
10-22-2011, 22:18
برد شکوهمندانه نیمه اول رئال
هتریک کریس در یه نیمه و بازگشت فوق العادش
ساکت کردن پیگرینی با اون همه کری خوندن
رو به همه رئالی ها تبریگ میگم
برد شکوهمندانه نیمه اول رئال
هتریک کریس در یه نیمه و بازگشت فوق العادش
ساکت کردن پیگرینی با اون همه کری خوندن
رو به همه رئالی ها تبریگ میگم
درسته.
مرتضی پیش بینی رو حال کردی گفتم رونالدو هتریک می کنه.
ولی یکی از دوتا پیش بینیم درست در نیامد گفتم رئال 3-0 می بره.:flowerysmile:
mortezarm
10-22-2011, 22:53
درسته.
مرتضی پیش بینی رو حال کردی گفتم رونالدو هتریک می کنه.
ولی یکی از دوتا پیش بینیم درست در نیامد گفتم رئال 3-0 می بره.:flowerysmile:
اره دمت گرم
امیدوارم از هتریکم بگذره
اره دمت گرم
امیدوارم از هتریکم بگذره
نه مرتضی نگذشت متاسفانه
mortezarm
10-22-2011, 23:20
متاسفانه نیمه دومو فقط کنترل کردیم وگرنه میتونستیم بیشترم بزنیم
ولی بازم 4 به 0 خیلی خوبه
mortezarm
10-22-2011, 23:21
نه مرتضی نگذشت متاسفانه
اره حیف شد
اوزیل که بجای کاکا اومد نمیدونم چرا بی انگیزه بازی میکردDeath::
مورینیو...
10-22-2011, 23:21
4728
0 : 1[Only Registered And Activated Users Can See Links] گونزالو هيگواين11
0 : 2[Only Registered And Activated Users Can See Links] کريستيانو رونالدو23
0 : 3[Only Registered And Activated Users Can See Links] کريستيانو رونالدو28
0 : 4[Only Registered And Activated Users Can See Links] کريستيانو رونالدو 38
مورینیو...
10-22-2011, 23:24
این سویا ,بارسا رو متوقف کنه خیلی محشر میشه.
اوه...
اصلا انتظار اين 4 تارو نداشتم!
واقعا رئال كار بزرگي كرد و زدن 4 گل تو خونه مالاگا كار آسوني نيست!
خيلي خوشحالم كه كريس هتريك كرد و اميدوارم كه تو بازي هاي بعد هم همين طور گل بزنه!
هيگواين باز گل زد!:hehee:خوب الان خيلي آمادس و از بنزما بهتره!
نكته مثبت واسه رئال اينه كه گل نخورده و اين نشون ميده رئال داره مشكلاتش رو تو خط دفاعي برطرف ميكنه!
اين پيروزي دلچسب رو به همه مادريديها تبريك ميگم:balesh:
Mohammad
10-22-2011, 23:34
منم تبریک میگم
سر گلزنها هم دعوا نکنید / مهم نیست کی گل میزنه مهم اینه که رئال برنده بشه
ولی امیدوارم همین روند رو تا اخر لالیگا ادامه بدیم:ohum:
یادش بخیر اون روزها / الان فقط کاپیتان کاسیاس هستش
سلام دوستان منم هم برد شیرین 4-0وهم هتریک کریس رو به همه ی مادریدی ها تبریک میگم وامیدوارم این روند گل زنی های رئال وکریس ادامه داشته باشه وبیشتر هم بشه .:hooora:
منم تبریک میگم
سر گلزنها هم دعوا نکنید / مهم نیست کی گل میزنه مهم اینه که رئال برنده بشه
ولی امیدوارم همین روند رو تا اخر لالیگا ادامه بدیم:ohum:
یادش بخیر اون روزها / الان فقط کاپیتان کاسیاس هستش
درسته هدف اول قهرمانیه ولی وقتی با گل زنی رونالدو رئال ببره یه چیز دیگست.:flowerysmile:
تبریک می گم.
گل های بازی رو هم با دو کیفیت گذاشتم برای دانلود مرجعه کنید به گل های هفته نهم لالیگا.
به نظر من اگه ستاره هاي يه تيم رو اوج باشن اون تيم موفق ميشه!
مثلا اگه مسي تو يه بازي خوب نباشه بارسا هم ضربه ميخوره!
پس كريس كه گل ميزنه رئال ميتونه 4 تا بزنه وگرنه 1 يا .. اصلا معلوم نبود چي پيش بياد.
كاكا و ازيل و كريس بنزما هيگواين ... اينا كه خوب كار كنند و وظايفشونو درست انجام بدن رئال موفق ميشه!
برد 4-0 رئال و مساوی بارسا در خانه رو به همگی تبریک می گم
بچه ها بارسا توی زمین به همه چیز چنگ بست ولی نتونست ببره وحالا رئال صدر جدول رو پس گرفته . تبریک میگم .
roz:::khandeeeee bahal:
دوستان همگی سعی کنیددر حرف های خودمونی بیشتر پست بدید.
امضا رو حال می کنید:nishkhand:
داداش دمت گرم امضای خیلی باحالیه . کریس اینه دیگه. گل نمیزنه وقتی میزنه 3تامیزنه.:balesh:
مورینیو...
10-23-2011, 12:54
حالا دیدین محمد رضا احمدی و رضا جاودانی رئالین دمشون گرم محمد رضا حین گزارش بعد از پنالتی گفت: اینیستا هم خوب شیرجه رفت :khandeeeee bahal:(انصافا پنالتی نبود یه ضرب المثله قدیمی میگه همیشه حق به حق دار میرسه و پنالتی گل نشد چون حق با بارسا نبود) رضا جاودانی هم درپایان بازی جلوی کارشناس برنامه آقای صدر میگه : بارسا دیگه هم داووری و هم میزبانی رو داشت خب اما نتونست از سویا سه امتیاز بازی رو بگیرهlagh::. دم واراس دروازه بان سویا گرم انصافا واراس با مهار زیبای توپ های بارسایی ها رئال مادرید رو به صدر برد درآینده چیز های بیشتری از این دروازه بان خواهیم دید. خلاصه بازی جذابی بود و آخرشم با صدر نشینی رئال مادرید به لطف تساوی سویا و بارسا همراه بود.ولی از فابرگاس که بازیکن با اخلاقیه انتظار نمی رفت به کانوته شعار نجاتپرستانه بده انصافا اینیستا و پویول و فابرگاس از نظر اخلاقی کیفیت بالایی دارن من که داشتم شاخ در میووردم فابرگاس و شعار نجات پرستانه؟ واقعا عجیب بود.:mage mishe:
Great Milan
10-23-2011, 14:09
خوشحالم از اینکه میبینم رئال خوب بازی میکونه و بارسا خرابکاری .ایشاالله بارسارو بزنین .مسیها که از بازی پیش بدتر بازی کرد به امید روزای بدترش:hehee:
mortezarm
10-23-2011, 14:40
دیگر اتفاق خوب انرژی بود که سویا به دیگر باشگاها برای بازی خوب و نتیجه گرا داد
سویا دیشب بازی خوب کرد که نشون داد پاس دادن همه چی نیست
خوشحالم که سویا پاس داورم قطع کردن
رئال نشون داده که این فصل آماده تراز فصله قبله.
در دو بازیه اخر الکلاسیکو هم اینو ثابت کرد که شکست دادن بارسا ان چنان هم سخت نیست.
وقتش رسیده کهکشانی های سپید خودشون رو نشون بدن.
همگی تشنه ی قهرمانی هستیم و تاآخر برای قهرمانی می جنگیم.
mortezarm
10-23-2011, 15:07
اخه چرا بعضی ها همه جا فکر میکنن باید خودشونو نشون بدن
چرا بعضی تیم ها اینقد تازه به دوران رسیده و عقده این که در مورد یه تیم دیگه حرف میزنن که اصلا باشون کاری نداره
چرا ؟
راستی چرا داور پنالتی تکرار نکرد؟
اخه مگه خراب شدن پنالتی بعضی جاها خطا نیست؟
ها چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر چیزی جنبه میخواد
دوستان لقب مورینیو آقای خاص هست.
بهتره ما هم بهش یه لقب اضافه کنیم آقای دکتر:nishkhand:
واقعا به بازیکن ها کمک کردتا به اوج برگرده و همین طور به تیم.
mortezarm
10-23-2011, 15:23
البته من چندتا لقب دیگه ام بلدم که اگه شرایط ایجاب کنه میگمchomagh
Mohammad
10-23-2011, 16:34
ههههههههههههه / حال میکنم بد جور / جون من عوضش نکنlay_;;
Mohammad
10-23-2011, 23:10
میگم بازی هفته اول لالیگا که اعتصاب شد کی قراره برگزار شه
و تو جدول گلزنان لالیگا کی اوله
تو جدول رونالدو و مسی با10 گل زده اول هیگواین با9 گل زده دوم.
بازی اول هم یادم نیست کی قراره برگزارشه
پچه ها این لوانته خوب بازی می کنه ها!!!
رفته صدر جدول رئالم دومه بارسا سوم
معمولا همیشه تا هفته نهم صدر جدول رئال بودیا بارسا
Great Milan
10-24-2011, 12:00
پچه ها این لوانته خوب بازی می کنه ها!!!
رفته صدر جدول رئالم دومه بارسا سوم
معمولا همیشه تا هفته نهم صدر جدول رئال بودیا بارسا
نه این تیما اون اول خوب بازی میکنن ولی یکی دوتا باخت که میدن دیگه به اون شرایط اول نمیرسن
نه این تیما اون اول خوب بازی میکنن ولی یکی دوتا باخت که میدن دیگه به اون شرایط اول نمیرسن
از کجا این قدر مطمئن هستی؟شاید اصلا باخت نداد
فوتبالو نمیشه پیش بینی کرد.
شاید به نظر خنده دار هم باشه ولی غیرممکن نیست.
لوانته تاحالا خوب کار کرده باید بقیه بازی هارو ببینیم.:flowerysmile:
زوج رونالدو و هیگواین از 18 تیملالیگا بیشتر گل زدند
دوستان بقیه این اخبارو تو بخشه اخبار دنبال کنید
تیم رئال همه ی تیم ها رو میبره حتی بارسا.:ghelyon:
مورینیو...
10-25-2011, 23:40
امروز داشتم وضعیت شاهین رو بررسی میکردم خبر خوب اینه که نوری شاهین به مرز آمادگی رسیده و با سایر بازیکنا تمرین کرده شاید دردیدار فردا بهش بازی نرسه ولی مهم اینه که مصدومیت شاهین برطرف شده.
mortezarm
10-25-2011, 23:52
امروز داشتم وضعیت شاهین رو بررسی میکردم خبر خوب اینه که نوری شاهین به مرز آمادگی رسیده و با سایر بازیکنا تمرین کرده شاید دردیدار فردا بهش بازی نرسه ولی مهم اینه که مصدومیت شاهین برطرف شده.
خبر خوبیه
اما مهمتر رسیدنش به امادگیه چون شرایط خیلی خیلی سخته واسه فیکس شدنش
فیکس که هرگز نمیشه ما تو هاقبک میانی بازیکن عالی زیاد داریم.
والان هم غیراز الونسو و رونالدو در هافبک میانی کسی فیکس نیست.
mortezarm
10-26-2011, 00:06
همین که بش بازی برسه میتونه واسش یه موفقیت بزرگ اشه و اگه خوب باشه میتونه حداقل یه ذخیره طلایی باشه
درسته مرتضی امید وارم سریع خوب شه و به میادین برگرده.
کنجکاوم چطوری ضربه آزاد می زنه اخه خیلی ازش تعریف شنیدم.
مورینیو...
10-26-2011, 11:42
من باهاتون شرط می بندم اگه به آمادگی برسه مورینیو ازش درخط میانی فیکس بازی میگیره به ژابی مورینیو دستور نفوذ نمیده و بهش پستی رو میده که الآن خدیرا یا لاسانا دارن بازی میکنن و به شاهین پست فعلی آلونسو یعنی بازی سازی رو میده. این میتونه یه ترکیب رویایی برای رئال درمیانه میدان رقم بزنه.یعنی حضورآلونسو کنار شاهین که جلوی اونها مسعود اوزیل و کاکا و رونالدو قرار دارن.چی میشه.
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.