PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ★گروه طرفداران رئال مادرید حرف های خودمونی کهکشانی ها★

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18

mortezarm
04-07-2012, 15:25
فقط نظر باشه مشکلی نیست طبق قوانین نباید تعصبی و هدف کل کل باشه
قبلا هم گفتم می توانید سر بزنید ولی بدون تعصب و کل کل
که الان به نظرتون اون تاپیک اینطوریه؟
جواب منطقو میشه با منطق داد نه کل کلو با منطق اگه برخورد نکنیم فکر میکنن حق باهاشونه و این چیزیه که واسه من خیلی سخته

AL1reZA
04-07-2012, 15:27
جواب منطقو میشه با منطق داد نه کل کلو با منطق اگه برخورد نکنیم فکر میکنن حق باهاشونه و این چیزیه که واسه من خیلی سخته
درسته ولی کلا بهتره تو چنین تاپیکی شرکت نکنیم چون هرچقدر هم منطقی باشه آخرش دعوا میشه
پس بهتره اصلا به اون تاپیک نریم
اگه جواب داری تو همین تاپیک بده خودشون خواهند خوند:flowerysmile:

mortezarm
04-07-2012, 15:33
درسته ولی کلا بهتره تو چنین تاپیکی شرکت نکنیم چون هرچقدر هم منطقی باشه آخرش دعوا میشه
پس بهتره اصلا به اون تاپیک نریم
اگه جواب داری تو همین تاپیک بده خودشون خواهند خوند:flowerysmile:

چه کاریه میریم مستقیم میگم دیگه
بهرحال من سعی میکنم چیزایی که از روی منطق رو هر چند سختم هست قبول کنم اما اینکه بخوام جواب هر حرفیو ندم من اینطور کسی نیستم
البته بشخصه میگما
بارسایی ها هم شاید از روی تعصب میگن این خوبه اما جایی که به رئال توهین بشه واسه من قابل تحمل نیس
الان من چندتا جمله از بارسایی های این سایت یادمه که بدجور رو مخم حرفایی که ادم شاخ در میاره من موافقه احترامم اما برای کسی که خودش دوست داشته باشه بهش احترام گذاشت نه هر کسی

AL1reZA
04-07-2012, 15:34
نیوکمپmas:-mas:-

در جواب به بعضیا mas:-
[Only Registered And Activated Users Can See Links]

AL1reZA
04-07-2012, 15:37
چه کاریه میریم مستقیم میگم دیگه
بهرحال من سعی میکنم چیزایی که از روی منطق رو هر چند سختم هست قبول کنم اما اینکه بخوام جواب هر حرفیو ندم من اینطور کسی نیستم
البته بشخصه میگما
بارسایی ها هم شاید از روی تعصب میگن این خوبه اما جایی که به رئال توهین بشه واسه من قابل تحمل نیس
الان من چندتا جمله از بارسایی های این سایت یادمه که بدجور رو مخم حرفایی که ادم شاخ در میاره من موافقه احترامم اما برای کسی که خودش دوست داشته باشه بهش احترام گذاشت نه هر کسی
درسته منم تحمل ندارم ولی اگه تو اون تاپیک ها باشه ممکنه بن بشی که اصلا دوست ندارمcrying::-
پس همین جا بهتره عزیزم:flowerysmile:

mamaly7
04-07-2012, 15:55
سلام بچه ها اولا هر کسی رو به اندازه ی عقلش میسنجن اون ها ی که دارن خودشون رو به کوچه ی علی چپ میزنن ول کنید بزارید تو تخیلات خودشون حال کنن همه ی دنیا که بی عقل نیستند همه دیدن هر چیزی که اتفاق افتاده.
در مورد رفتن دیماریا و هیگواین 100درصد مخالفم هر تیمی هم که این پیشنهاد رو داده غلط کرده به قول مورینیو فقط یه احمق میتونه هیگواین رو از دست بده البته اینجا باید دیماریا رو بهش اضافه کرد که واقعا عالیه نیمی از فصل مصدوم بوده هنوز بعد از اوزیل بهترین پاس گل دهنده تو لالیگاس این نشان از شایستگی او داره.

mamaly7
04-07-2012, 16:03

AL1reZA
04-07-2012, 16:44
دوستانی که شبکه های خارجی برای تماشای بازی رئال و والنسیا رو ندارن
می توانند با پخش زنده از شبکه 3 تماشا کنند:flowerysmile:

amir-97
04-07-2012, 16:45
دوستانی که شبکه های خارجی برای تماشای بازی رئال و والنسیا رو ندارن
می توانند با پخش زنده از شبکه 3 تماشا کنند:flowerysmile:

شوخی میکنی
چه عجب
فک کنم خواب دیدن
بازی ساعت چنده؟

AL1reZA
04-07-2012, 16:47
شوخی میکنی
چه عجب
فک کنم خواب دیدن
بازی ساعت چنده؟
برای زمان دقیق و شبکه های پخش کننده و.....
به این تاپیک مرجعه کن

mortezarm
04-07-2012, 22:14
دیگه رسیدیم به والنسیا
بازی حساسیه و امتیازاش خیلی مهمه و خوبیش اینه که خانگیه
هر چند مدتهاس تو مستایا حتی مساوی هم ندادیم
به امید برد پرگل تیم

AL1reZA
04-07-2012, 22:20
دیگه رسیدیم به والنسیا
بازی حساسیه و امتیازاش خیلی مهمه و خوبیش اینه که خانگیه
هر چند مدتهاس تو مستایا حتی مساوی هم ندادیم
به امید برد پرگل تیم
داداش بازی فرداشبه نه امشب:flowerysmile:

Girl Soccer
04-07-2012, 22:20
چه عجب می خواد یه بازی نشون بده :ahaaaaaa:
حالا واقعا پخش زنده ی! آخه امشب می خواد 2 تا بازی نشون بده دو تاش پخش با تاخیر

mamaly7
04-07-2012, 22:33
به به شبکه سه داره جسارت به خرج میده میخواد تو این هفته دو تا بازی رئال رو زنده پخش کنه خیلی خوبه اگه یهو نشه با تاخیر .
3امتیاز این بازی خیلی حساس ومطمئنا خواهیم گرفت با بازگشت دیماریا واستراحت اوزیل و الونسو فکر نکنم به مشکلی بر بخوریم در ضمن برد های پر گل دوباره شروع شده و خوشبختانه کریس هم هر بازی 2 تا میزنه به امید برد پر گل و هتریک کریس وپاس گل دادن دیماریا.داش علی میدونم بازی فردا شبه .:hehee:

mamaly7
04-07-2012, 23:08
ای بابا ساراگوسا هم شد تیم این لامصبا همین اول کار یه پنالتی از دست دادن.

mamaly7
04-08-2012, 13:53
با توجه به برد بارسا ماهم باید امشب ببریم که فکر نکنم کار سختی باشه امیدوارم که کریس بازم گل بزنه که جای خودش رو پس بگیره چند تا بزنه مهم نیست مهم زدن گله که خیلی ضروریه هم برای خودش که از مسی جا نمونه هم فاصله با بارسا حفظ بشه امشب با وجود نبودن راموس -په په- مارسلو -اربلوا و البیول توی دفاع قرار میگیرن خدیرا هم کنار الونسو قرار میگیره در خط حمله هم رونالدو-اوزیل-دیماریا و بنزما بازی میکنن.
به امید بردی پر گل با گلزنی کریس.
در ضمن رئال در 5 دیدار اخیر با والنسیا به پیروزی رسیده.

mortezarm
04-08-2012, 13:59
البته خیلی بازی حساسه و باید خیلی دق کرد والنسیا وقتی جلو میفته کار باهاش سخت میشه نباید بزاریم اونا جلو بیفتن و باید همه جا کنترل و در اختیار داشته باشیم تا بتونیم راحت بازی رو ببریم

mamaly7
04-08-2012, 14:10
درسته بازی حساسیت بالای داره ولی خط حمله ی ما الان خیلی اماده هستن و فکر کنم زود به گل اول برسیم همونطور که خودت هم میدونی وقتی رئال گل اول رو زود میزنه 3-4 تا دیگه هم پشت سرش میزنه پس من میگم این بازی رو میبریم.

mortezarm
04-08-2012, 14:13
درسته بازی حساسیت بالای داره ولی خط حمله ی ما الان خیلی اماده هستن و فکر کنم زود به گل اول برسیم همونطور که خودت هم میدونی وقتی رئال گل اول رو زود میزنه 3-4 تا دیگه هم پشت سرش میزنه پس من میگم این بازی رو میبریم.
اصلا باید ببریم و منم اعتقاد دارم برنده بازیم اما تو این ه ماه یبازی هامون خیلی فشردس و همه بازی هامون طی چند هفته 3 روز یکباره و بازی های حساس با والنسیا ،اتلتیکو مادرید،بایرن،بارسا و سویا داریم
همه این بازی ها طی 3 هفته اخیره که خیلی تیمو خسته میکنه باید سعی کنیم از بازیکنایه مختلفمون استفاده کنیم

mamaly7
04-08-2012, 14:18
اصلا باید ببریم و منم اعتقاد دارم برنده بازیم اما تو این ه ماه یبازی هامون خیلی فشردس و همه بازی هامون طی چند هفته 3 روز یکباره و بازی های حساس با والنسیا ،اتلتیکو مادرید،بایرن،بارسا و سویا داریم
همه این بازی ها طی 3 هفته اخیره که خیلی تیمو خسته میکنه باید سعی کنیم از بازیکنایه مختلفمون استفاده کنیم
اینو با هات موافقم باید سیستم چرخشی رو پیاده کنیم (اوزیل-کاکا)(بنزما-هیگواین)(خدیرا-گرانرو)(مارسلو-کونترائو) خیلی خوبه بازیکن ها هم زیاد خسته نمیشن بازی امشب هم اگه نتیجه خوب باشه مثلا3-0 میتونیم کریس و دو تای دیگه رو بیرون بکشیم تا هم زیاد خسته نشن هم خدای نکرده مصدوم.

mortezarm
04-08-2012, 14:33
اینو با هات موافقم باید سیستم چرخشی رو پیاده کنیم (اوزیل-کاکا)(بنزما-هیگواین)(خدیرا-گرانرو)(مارسلو-کونترائو) خیلی خوبه بازیکن ها هم زیاد خسته نمیشن بازی امشب هم اگه نتیجه خوب باشه مثلا3-0 میتونیم کریس و دو تای دیگه رو بیرون بکشیم تا هم زیاد خسته نشن هم خدای نکرده مصدوم.
البته کریس بنظرم اگه بخواد تعویض بشه بیشتر کارایش کم میشه تا اینکه زیاد بازی کنه
خدا رو شکر امادگی بدنی کر یس خیلی خیلی عالیه و تو ایم شرایط سنگینه که فرقشو نشون خواهد داد

Zid@ne
04-08-2012, 14:34
با توجه به برد بارسا ماهم باید امشب ببریم که فکر نکنم کار سختی باشه امیدوارم که کریس بازم گل بزنه که جای خودش رو پس بگیره چند تا بزنه مهم نیست مهم زدن گله که خیلی ضروریه هم برای خودش که از مسی جا نمونه هم فاصله با بارسا حفظ بشه امشب با وجود نبودن راموس -په په- مارسلو -اربلوا و البیول توی دفاع قرار میگیرن خدیرا هم کنار الونسو قرار میگیره در خط حمله هم رونالدو-اوزیل-دیماریا و بنزما بازی میکنن.
به امید بردی پر گل با گلزنی کریس.
در ضمن رئال در 5 دیدار اخیر با والنسیا به پیروزی رسیده.
نمیشه زود قضاوت کرد و گفت که ما کار سختی نداریم و پرگل میبریم !
نمیشه جلو جلو خودمون رو برنده بازی بدونیم و امیدوار به گلزنی رونالدو داشته باشیم ! در حالی که خفاش ها (( والنسیا )) واقعا خطرناکن ! :ohum:
این والنسیا با والنسیای قبلا فرق میکنه ! اونا الان تو لیگ اروپا به مرحله نیمه نهایی رسیدن و روحیشون عالیه !
درسته بازی تو سانتیاگو برنابئو هست ولی نباید مغرورانه گفت که ما حتما پیروز بازی هستیم !
تا اونجایی که من میدونم هواداران رئال قهرمانی واسشون مهمه نه آقا یه گلی کریستیانو رونالدو ! امیدوارم که گل بزنه ولی الویت اول بردن والنسیا هست نه آقا یه گلی !
در کل امیدوارم که خفاش ها روببریم و حدفاصله امتیازاتمون رو با تیم دوم حفظ کنیم......
به امید موفقیت

mamaly7
04-08-2012, 15:49
داش رضا من نظرم رو گفتم که مثلا 3-0 یا هرچیز دیگه الان باید ببریم یعنی این 3 امتیاز واسه ما بینهایت حساس .

درمورد قهرمانی و اقای گلی و اینا ی هم که گفتی همه ی ما اول قهرمانی برامون مهمه بعد اقای گلی کریس ولی من گفتم که اگه کریس گل بزنه یه قدم به قهرمانی نزدیک میشیم یعنی گل زنی کریس با برد رئال رابطه مستقیم داره که توی اکثر بازی ها وقتی کریس گل زده بردیم پس نتیجه میگیریم من اول به فکر بردن تیم بودم نه به فکر اقای گلی کریس.

درسته هر تیمی در هر مقطعی میتونه خطرناک باشه ولی من از این جهت گفتم که 5 بازی اخیر رو بردیم ما نسبت به والنسیا انگیزه ی بیشتری واسه برد داریم چون باید حتما فاصله با بارسا تا الکلاسیکو حفظ بشه اگه توجه کرده باشی من هم گفتم باید ببریم.

Zid@ne
04-08-2012, 16:52
داش رضا من نظرم رو گفتم که مثلا 3-0 یا هرچیز دیگه الان باید ببریم یعنی این 3 امتیاز واسه ما بینهایت حساس .

درمورد قهرمانی و اقای گلی و اینا ی هم که گفتی همه ی ما اول قهرمانی برامون مهمه بعد اقای گلی کریس ولی من گفتم که اگه کریس گل بزنه یه قدم به قهرمانی نزدیک میشیم یعنی گل زنی کریس با برد رئال رابطه مستقیم داره که توی اکثر بازی ها وقتی کریس گل زده بردیم پس نتیجه میگیریم من اول به فکر بردن تیم بودم نه به فکر اقای گلی کریس.

درسته هر تیمی در هر مقطعی میتونه خطرناک باشه ولی من از این جهت گفتم که 5 بازی اخیر رو بردیم ما نسبت به والنسیا انگیزه ی بیشتری واسه برد داریم چون باید حتما فاصله با بارسا تا الکلاسیکو حفظ بشه اگه توجه کرده باشی من هم گفتم باید ببریم.
نه ممد جان ! شما گفتی فکر نکنم بردن والنسیا کار سختی باشه !
منم گفتم که بردن خفاش ها به این راحتی ها هم نیست :nishkhand: !
حالا اگه رونالدو هم که گل نزنه اشکالی نداره که ! فقط برد مهمه ! :yes:

mamaly7
04-08-2012, 19:19
نه ممد جان ! شما گفتی فکر نکنم بردن والنسیا کار سختی باشه !
منم گفتم که بردن خفاش ها به این راحتی ها هم نیست :nishkhand: !
حالا اگه رونالدو هم که گل نزنه اشکالی نداره که ! فقط برد مهمه ! :yes:
باشه داداش اره فقط بردن مهمه ولی من میگم با این شرایط و امادگی تیم میبریم.

mamaly7
04-08-2012, 19:23
فکر کنم کاسیاس به خاطر عروسیش استرس داشته که این چند هفته خوب نبود بعد عروسی خوب میشه.
جشن ازدواج ایکر کاسیاس و سارا کاربونرو، در منطقه ای در نزدیکی تولدو،سرزمین مادری سارا برگزار می شود. این منطقه «مونته آلگره» نام دارد و در این جشن 900 میهمان حضور خواهند یافت

جشن ازدواج دروازه بان رئال مادرید و تیم ملی اسپانیا و سارا کاربونرو با حضور 900 میهمان برگزار خواهد شد شاید یکی از جنجالی ترین مراسم های ازدواج در سال 2012 دنیای فوتبال، جشن عروسی ایکر کاسیاس و نامزدش سارا کاربونرو، خبرنگار سرشناس اسپانیایی باشد.

این روزها اکثر مجله ها و روزنامه های اسپانیایی به بازتاب گزارشهایی درمورد این جشن عروسی می پردازند و روزنامه اسپورت کاتالونیا هم دراین باره گزارشی را منتشر کرده است

منوی درنظر گرفته شده برای پذیرایی از میهمانان در ازای هر نفر، حدود 115 یورو هزینه برای عروس و داماد در بر دارد.

دی جی حاضر در مراسم حدود 8هزار یورو خواهد گرفت . از جمله میهمانان حاضر دراین مراسم می توان به هم تیمی های کاسیاس در باشگاه مادریدی و در تیم ملی اسپانیا اشاره کرد.

AL1reZA
04-08-2012, 19:39
با توجه به شرایطی که تیم ما داره هم خواهیم برد هم رونالدو گل خواهد زد
به نظر من بازیه پرگلی میشه البته به سود رئال ممکنه گل هم بخوریم مثلا 1یا2 ولی 2 برابر آن خواهیم زد
رونالدو سابقه خوبی داره برابر والنسیا و همیشهگل زنی کرده آخرین بازیمون در برنابئو با والنسیا با 2 گل تماشایی رونالدو بردیم

اینم تصاویری از 2 گل اگه یادتون باشه
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

من از بعد از بازی با ویارئال تغیراتی در رونالدو دیدم
رونالدو یکم مایل به زمان منچسترش کار می کنه و اون بازی های زیبا در اکثر بازی ها اگه دقت کردید دیدیم
اگه بازی امشبو میبینید به بازی رونالدو دقت کنید میبینید که کمی انفرادی کار می کنه و بیشتر موفق هست و تقریبا اون زیبایی دوران منچسترش رو داره.....
رونالدو عوض شده

می دونید دلیل شکست والنسیا در دور برگشت مقابل بارسا چی بود؟
من اون بازی رو آنالیز کردم دلیلش این بود که مثل همیشه در دفاع و پرس موفق نبود و سعی می کرد هجومی بازی کنه و این کاره بارسا رو راحت کرد
والنسیا اگه بخواد همون جوری باشه شکست بدی می خوره
امشب منتظر درخشش رونالدو و دیماریا هستم

AL1reZA
04-08-2012, 19:42
فکر کنم کاسیاس به خاطر عروسیش استرس داشته که این چند هفته خوب نبود بعد عروسی خوب میشه.
جشن ازدواج ایکر کاسیاس و سارا کاربونرو، در منطقه ای در نزدیکی تولدو،سرزمین مادری سارا برگزار می شود. این منطقه «مونته آلگره» نام دارد و در این جشن 900 میهمان حضور خواهند یافت

جشن ازدواج دروازه بان رئال مادرید و تیم ملی اسپانیا و سارا کاربونرو با حضور 900 میهمان برگزار خواهد شد شاید یکی از جنجالی ترین مراسم های ازدواج در سال 2012 دنیای فوتبال، جشن عروسی ایکر کاسیاس و نامزدش سارا کاربونرو، خبرنگار سرشناس اسپانیایی باشد.

این روزها اکثر مجله ها و روزنامه های اسپانیایی به بازتاب گزارشهایی درمورد این جشن عروسی می پردازند و روزنامه اسپورت کاتالونیا هم دراین باره گزارشی را منتشر کرده است

منوی درنظر گرفته شده برای پذیرایی از میهمانان در ازای هر نفر، حدود 115 یورو هزینه برای عروس و داماد در بر دارد.

دی جی حاضر در مراسم حدود 8هزار یورو خواهد گرفت . از جمله میهمانان حاضر دراین مراسم می توان به هم تیمی های کاسیاس در باشگاه مادریدی و در تیم ملی اسپانیا اشاره کرد.

مورینیو...
04-08-2012, 19:45
من به یک بر صفر هم راضیم فقط ببریم و اختلاف رو 6 کنیم این هفته یک بازی سخت دیگه هم داریم . اتلتیکو مادرید و با مربیش میترسم شر بشن.

mamaly7
04-08-2012, 19:46
[/url][url="[Only Registered And Activated Users Can See Links]"] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[/center]

من از بعد از بازی با ویارئال تغیراتی در رونالدو دیدم

رونالدو یکم مایل به زمان منچسترش کار می کنه و اون بازی های زیبا در اکثر بازی ها اگه دقت کردید دیدیم

اگه بازی امشبو میبینید به بازی رونالدو دقت کنید میبینید که کمی انفرادی کار می کنه و بیشتر موفق هست و تقریبا اون زیبایی دوران منچسترش رو داره.....

رونالدو عوض شده

امشب منتظر درخشش رونالدو و دیماریا هستم

اره داداش من هم توجه کردم این روزا داره بهتر بازی میکنه مثل اینکه خودش رو پیدا کرده اگه رونالدو یکم بیشتر انفرادی کار کنه خیلی خوبه بازی زیباتری از کریس خواهیم دید.

AL1reZA
04-08-2012, 19:49
من به یک بر صفر هم راضیم فقط ببریم و اختلاف رو 6 کنیم این هفته یک بازی سخت دیگه هم داریم . اتلتیکو مادرید و با مربیش میترسم شر بشن.
منم راضی هستم ولی دلم می گه پرگل میبریم
من با توجه به بازی امشب بعد خواهم گفت که چطوری مقابل اتلتیک بازی خواهیم کردroz::

mamaly7
04-08-2012, 19:52
نمیدونم چرا بعضی ها از این والنسیا میترسن درسته تو لیگ اروپا یه کارای کرده ولی اینجا لالیگاست و قدرت دست ماست هر جا شرایط خاص خودش رو داره اونا 5 بازی اخیر رو به ما واگزار کردن این یکی هم میبازن .

مورینیو...
04-08-2012, 19:52
انفرادی کار کردن کریس خوب نیست و خطر مصدومیت رو در این بازیکن بالا میبره.منطقی نیست که کریس انفرادی بازی کنه. ما یه تیم داریم و باید هماهنگ و منسجم بازی کنیم انفرادی بازی کردن مال آماتور هاست مثلا من وقتی گل کوچیک بازی میکنم انفرادی کار میکنم چون آماتورم یارمو خوب نمیتونم پیدا کنم .رئال یک تیم حرفه ایه متشکل از بهترین بازیکنان جهانه.انفرادی بازی کردن رونالدو هم اشتباهه.

mamaly7
04-08-2012, 19:55
انفرادی کار کردن کریس خوب نیست و خطر مصدومیت رو در این بازیکن بالا میبره.منطقی نیست که کریس انفرادی بازی کنه. ما یه تیم داریم و باید هماهنگ و منسجم بازی کنیم انفرادی بازی کردن مال آماتور هاست مثلا من وقتی گل کوچیک بازی میکنم انفرادی کار میکنم چون آماتورم یارمو خوب نمیتونم پیدا کنم .رئال یک تیم حرفه ایه متشکل از بهترین بازیکنان جهانه.انفرادی بازی کردن رونالدو هم اشتباهه.

یه جورای حرفت رو قبول دارم درسته احتمال مصدومیت یکم میره بالا ولی کریس یه بازیکن انفرادی بوده پس وقتی بعد از مدت ها تیمی بازی کردن داره یکم انفرادی کار میکنه فکر نکنم بد باشه و در خیلی از مواقع به نفع تیم هست .

مورینیو...
04-08-2012, 19:56
منظور من فشردگی بازی هاست ما سه روز بعد یه بازی سخت دیگه هم داریم 7 روز بعد هم با بایرن مونیخ داریم که قبلش یه بازی تو لالیگا داریم فکر کنم با خیخون باشه.بازیکنان با این فشردگی نباید به خودشون فشار بیارن باید در حدی بازی کنن تا سه امتیاز رو بگیریم.آره سخت بازی کنیم والنسیا رو 5 تایی میکنیم ولی بازیکنان تیم تحلیل بدنی میبینند و ممکنه تو تمرینات قبل از بازی با اتلتیکو مادرید مصدوم بشن.

mamaly7
04-08-2012, 19:58
اره خب نباید به خودشون زیاد فشار بیارن ولی تا حدی که تیم دو گل بزنه باید خیلی محکم بازی کنیم از این به بعد همه ی بازی ها مهمه چون قهرمان رو مشخص میکه.

AL1reZA
04-08-2012, 20:00
داداش درسته مصدومیت بالا میره ولی رونالدو رو که میشناسی وقتی بیوفته رو دور بعد جور اعصاب حریفو خرد می کنه

مطمئن باش انفرادیش به موقست:yes:

مربیه والنسیا گفته باید رونالدو رو متوقف کنیم
من بهش جواب می دم
رونالدو رو متوقف کردی دیماریا رو چی؟
ایندو باعث میشن دفاع حریف راحت باز شه چون هردو تقریبا کنار بازی می کنند

رونالدو.................................... ...دیماریا

متوقف کردن ایندو سخته و کار هر کسی نیست

مورینیو...
04-08-2012, 20:01
یه جورای حرفت رو قبول دارم درسته احتمال مصدومیت یکم میره بالا ولی کریس یه بازیکن انفرادی بوده پس وقتی بعد از مدت ها تیمی بازی کردن داره یکم انفرادی کار میکنه فکر نکنم بد باشه و در خیلی از مواقع به نفع تیم هست .

به پاس های کریس دقت کردی از مسعود اوزیل و کاکا و دی ماریا هم بهتر پاس میده.وقتی تو منچستر بود اینطوری پاس میداد؟ جواب منفیه.حالا کیفیت بازیش بهتر شده یا بد تر؟مثلا شوت و ضربات آزاد و ... ؟ بهتر شده.خود فرگوسن هم بار ها گفته . تا موقعی که گفته کریس قلب خود را به مادرید فروخت. این نشانه ی پیشرفت خیره کننده ی رونالدوست رونالدو زیر نظر مورینیو رو به بازی تیمی آورده و دیگه از اون چهره ی مغرورش خبری نیست و دیگه ازون حرکت های انفجاری ای که کمتر موثر بود خبری نیست. هرچی رونالدو تک روی کنه بیشتر تو چشمه و راحت تر مهار میشه. چیزی که رونالدو رو دوست داشتنی تر از قل کرده در خدمت تیم بودنه.به نظر من حتی تو یه نیمه در یک بازی هم نباید تک رو باشه.

AL1reZA
04-08-2012, 20:03
منظور من فشردگی بازی هاست ما سه روز بعد یه بازی سخت دیگه هم داریم 7 روز بعد هم با بایرن مونیخ داریم که قبلش یه بازی تو لالیگا داریم فکر کنم با خیخون باشه.بازیکنان با این فشردگی نباید به خودشون فشار بیارن باید در حدی بازی کنن تا سه امتیاز رو بگیریم.آره سخت بازی کنیم والنسیا رو 5 تایی میکنیم ولی بازیکنان تیم تحلیل بدنی میبینند و ممکنه تو تمرینات قبل از بازی با اتلتیکو مادرید مصدوم بشن.
به قول مورینیو فعلا به تیمی که بازی داریم فکر می کنیم و به فکر پیروزی در اون دیدار هستیم
نگران رونالدو نباشید من میشناسمش 100 درصد:yes:
باید نگران نبودن راموس باشیم

mamaly7
04-08-2012, 20:05
داداش درسته مصدومیت بالا میره ولی رونالدو رو که میشناسی وقتی بیوفته رو دور بعد جور اعصاب حریفو خرد می کنه

مطمئن باش انفرادیش به موقست:yes:

مربیه والنسیا گفته باید رونالدو رو متوقف کنیم
من بهش جواب می دم
رونالدو رو متوقف کردی دیماریا رو چی؟
ایندو باعث میشن دفاع حریف راحت باز شه چون هردو تقریبا کنار بازی می کنند

رونالدو.................................... ...دیماریا

متوقف کردن ایندو سخته و کار هر کسی نیست

این رو میتونیم در جواب کسانی هم بگیم که میگن خط حمله ی بایرن خیلی سرعتیه لاقل ما راموس و په په رو تو دفاع داریم ولی توی بایرن کی میخواد جلوی رونالدو و دیماریا رو بگیره دیگه کاکا-اوزیل-بنزما و هیگی به کنار فعلا بیان اینا رو مهار کنن بعدا فکر شکست رئال رو بکنن.
شتر در خواب بیند پنبه دانه.

AL1reZA
04-08-2012, 20:12
به پاس های کریس دقت کردی از مسعود اوزیل و کاکا و دی ماریا هم بهتر پاس میده.وقتی تو منچستر بود اینطوری پاس میداد؟ جواب منفیه.حالا کیفیت بازیش بهتر شده یا بد تر؟مثلا شوت و ضربات آزاد و ... ؟ بهتر شده.خود فرگوسن هم بار ها گفته . تا موقعی که گفته کریس قلب خود را به مادرید فروخت. این نشانه ی پیشرفت خیره کننده ی رونالدوست رونالدو زیر نظر مورینیو رو به بازی تیمی آورده و دیگه از اون چهره ی مغرورش خبری نیست و دیگه ازون حرکت های انفجاری ای که کمتر موثر بود خبری نیست. هرچی رونالدو تک روی کنه بیشتر تو چشمه و راحت تر مهار میشه. چیزی که رونالدو رو دوست داشتنی تر از قل کرده در خدمت تیم بودنه.به نظر من حتی تو یه نیمه در یک بازی هم نباید تک رو باشه.

داداش تا حدودی قبول دارم
اتفاقا به نظرم رونالدو در منچستر بهتر پاس میداد
یادم نمیره زوج حمله رونالدو و رونی
رونی پاس میداد رونالدو میزد رونالدو پاس میداد رونی میزد.....یادش بخیر
من هنوز که هنوزه بازی های اون زمان رو نگاه می کنم
تنها چیز رونالدو که بهتر شده گل زنیش و همکاریه
همه اعتقاد دارن رونالدو در منچستر بهتر بازی می کرد ولی الان هم داره زیبا بازی می کنه و هم روند گل زنیشو ادامه میده
داداش درسته شاید مهار کردن رونالدو راحت تر باشه
ولی این موقست که هواس تیم به رونالدو میره و بنزما دیماریا و اوزیل کارشون راحت تر میشه
من نمی گم رونالدو خیلی انفرادی کار خواهد کرد ولی یکم بیشتر از بازی های قبل انفرادی کار خواهد کرد
بازی رئال و اوساسونا رو یادتونه؟ رونالدو انفرادی بود در نهایت 2گل و 2 پاس گل داد

AL1reZA
04-08-2012, 20:16
این رو میتونیم در جواب کسانی هم بگیم که میگن خط حمله ی بایرن خیلی سرعتیه لاقل ما راموس و په په رو تو دفاع داریم ولی توی بایرن کی میخواد جلوی رونالدو و دیماریا رو بگیره دیگه کاکا-اوزیل-بنزما و هیگی به کنار فعلا بیان اینا رو مهار کنن بعدا فکر شکست رئال رو بکنن.
شتر در خواب بیند پنبه دانه.
رئال 7 ثانیه ای رو فراموش کردن ممد جان
به گل هایی که رئال زده دقت کنید طی 7 ثانیه از دفاع به حمله رسیدن
هنوز بهترین خط حمله جهانو نشناختن:sigar:

mamaly7
04-08-2012, 20:18
رئال 7 ثانیه ای رو فراموش کردن ممد جان
به گل هایی که رئال زده دقت کنید طی 7 ثانیه از دفاع به حمله رسیدن
هنوز بهترین خط حمله جهانو نشناختن:sigar:

منم همین رو میگم علی جان اگه اونا روبن و گومز رو دارن ما هم مثلث اتشین رو داریم که قادر به نابود کردن هر تیمی هست.

Girl Soccer
04-08-2012, 21:12
بابا بهترینشون دیگه روبن این گومز هم فقط می تونه به تیم های ضعیف گل بزنه . بایرن این فصل ضعیف شده فکر نمی کنم از پس رئال بر بیاد حتی گل هم نمی تونه بزنه آخه همشون در حدی نیستن که بتو نن به رئال گل بزنن

AL1reZA
04-08-2012, 21:37
بابا بهترینشون دیگه روبن این گومز هم فقط می تونه به تیم های ضعیف گل بزنه . بایرن این فصل ضعیف شده فکر نمی کنم از پس رئال بر بیاد حتی گل هم نمی تونه بزنه آخه همشون در حدی نیستن که بتو نن به رئال گل بزنن
یه سوال؟
مگه شما طرفداره بایرن نیستید؟

Girl Soccer
04-08-2012, 21:49
چرا ولی تیم اولم رئال بایرن رو بعد رئال دوست دارم تازه نتیجه اش هم زیاد برام مهم نیست

AL1reZA
04-08-2012, 22:00
سولدادو گفته امیدوارم هتریک کنم
من که بعید می دونم ولی غیر ممکن نیست

mamaly7
04-08-2012, 22:05

محاله به قیافش نمیخوره .mas:-
میخواد ادای کریس رو در بیاره اخه بچه هتریک کار هرکسی نیست.

mortezarm
04-08-2012, 22:06

یه چیزی گفته محال
درسه هیچ چیز محال نیس اما واقعا باید بهش گفت خداشفاش بده
البته به قول علی غیر ممکن نیس ولی اون هتریک کنه ما 4 تا بازیکنمون هتریک میکنهheee::

mamaly7
04-08-2012, 22:09
باید سولدادو یه چند تا ابمیوه بگیره بره بیمارستان عیادت خودش حالش اصلا خوب نیست.lagh::

Girl Soccer
04-08-2012, 22:12
چه خبره احتمالا خیالاتش رو بیان کرده دیگه فوقش که بتونه به رئال گل بزنه 1 تازه اگه بتونه بزنه این دیگه فکر کرده یه بز داخل دروازه نه کاسیاس

mortezarm
04-08-2012, 22:18
چه خبره احتمالا خیالاتش رو بیان کرده دیگه فوقش که بتونه به رئال گل بزنه 1 تازه اگه بتونه بزنه این دیگه فکر کرده یه بز داخل دروازه نه کاسیاس
حداقل یه بلانسبت کاسیاس میگفتی!!!!!!!!!
عیب نداره بزار بگه سولدادو خودش زمانی رئالی بوده و میدونه گل زدن تو بر نابئو چقد سخته این حرف فقط جنبه روحی داره وگرنه سولدادو هم این کاره نیس
متاسفانه خط دفاع مهمترین ضعفش روی سانتر از جناحینه و البته عمقم یکم مشکل داره ولی بازم دفاعامون دقت کنن یکی از بهترین خطوط دفاع جهان میشن

AL1reZA
04-08-2012, 22:46
محاله به قیافش نمیخوره .mas:-
میخواد ادای کریس رو در بیاره اخه بچه هتریک کار هرکسی نیست.

یه چیزی گفته محال
درسه هیچ چیز محال نیس اما واقعا باید بهش گفت خداشفاش بده
البته به قول علی غیر ممکن نیس ولی اون هتریک کنه ما 4 تا بازیکنمون هتریک میکنهheee::

باید سولدادو یه چند تا ابمیوه بگیره بره بیمارستان عیادت خودش حالش اصلا خوب نیست.lagh::
اتفاقا نباید دست کم بگیریمش
سولدادو واقعا گل زن خوبیه
فراموش نکنید دور رفت 2گل به رئال زد

Zid@ne
04-08-2012, 22:57
دست کم گرفتن خفاش ها اشتباه محضه !
این درست همون کاریه که مورینیو نباید انجام بده ! یعنی اینکه مغرور نشه !
باور کنین انقدر که از بازی با خفاش ها میترسم از بازی با بارسلونا نمیترسم !

AL1reZA
04-08-2012, 22:58
تو بازی امشب احتمالش هست واران در کنار په په قرار بگیره
به نظرم خوبه بااینکه جوونه

AL1reZA
04-08-2012, 22:59
دست کم گرفتن خفاش ها اشتباه محضه !
این درست همون کاریه که مورینیو نباید انجام بده ! یعنی اینکه مغرور نشه !
باور کنین انقدر که از بازی با خفاش ها میترسم از بازی با بارسلونا نمیترسم !
رضاجان هنوز خوزه رو نشناختی؟
چیزی به نام دست کم در خوزه وجود نداره:ohum:

mortezarm
04-08-2012, 23:01
تو بازی امشب احتمالش هست واران در کنار په په قرار بگیره
به نظرم خوبه بااینکه جوونه

فکر کنم قطعا اینطور باشه
واران با اینکه خیلی جوونه اما فیزیک خیلی خوب و هوش بالایی داره واقعن اینده درخشانی داره

AL1reZA
04-08-2012, 23:01
به یاد ستاره محبوب رئال:bia baghalam:
رائول 2 گل زیبا زده و در لیگ 20 گله شد:bia baghalam:
یادش بخیرom::
دلم واسش تنگ شده:gerye:

Zid@ne
04-08-2012, 23:09
رضاجان هنوز خوزه رو نشناختی؟
چیزی به نام دست کم در خوزه وجود نداره:ohum:

اتفاقا میشناسمش و میگم !
مورینیو مربیه مغروریه و به خاطر این غرورشه که بهش میگن " آقای خاص ":ohum:

amir-97
04-08-2012, 23:11
اتفاقا نباید دست کم بگیریمش
سولدادو واقعا گل زن خوبیه
فراموش نکنید دور رفت 2گل به رئال زد

دادا درسته ولی هتریک به رئال
کار هر کس نیست هتریک کردن-داش کریس میخواد برای گل زدن

Zid@ne
04-08-2012, 23:11
حالا که صحبت از ستاره های قدیم رئال شد بذارید یه یادی هم از اسطوره همیشه جاوید رئال " زیدان " هم داشته باشیم ...... که بازیهای زیبا و بیاد موندنیش هیچ وقت از یاد فوتبال دوستان نمیره.....love::.....

mortezarm
04-08-2012, 23:13
به یاد ستاره محبوب رئال:bia baghalam:
رائول 2 گل زیبا زده و در لیگ 20 گله شد:bia baghalam:
یادش بخیرom::
دلم واسش تنگ شده:gerye:

ای گفتی من همین الان داشتم کلیپ از رائول نگاه میکردم
واقعا اسطوره ای ای خیلی دلم براش تو پیراهین سفید رئال تنگ شده:gerye:
امیدوارم ویسنته به تیم ملی دعوتش کنه تا اونجا هم خودشو نشون بده
گله به بیلبائوشم عالی بودcrying::-

AL1reZA
04-08-2012, 23:15
اتفاقا میشناسمش و میگم !
مورینیو مربیه مغروریه و به خاطر این غرورشه که بهش میگن " آقای خاص ":ohum:
شاید خوزه مغرور باشه ولی لقب آقای خاص رو خودش به خوش داده
یعنی کارهای عجیبی می کنه که همراه با موفقیت تیمه

حالا که صحبت از ستاره های قدیم رئال شد بذارید یه یادی هم از اسطوره همیشه جاوید رئال " زیدان " هم داشته باشیم ...... که بازیهای زیبا و بیاد موندنیش هیچ وقت از یاد فوتبال دوستان نمیره.....love::.....
دلم واسه همشون تنگ شده یادشون بخیرom::

amir-97
04-08-2012, 23:17
بچه ها شعرم خوب بود؟
گفتین ستاره های قدیمی
یاد روبرتو کارلوس افتادم:love:
عجب شوتایی میزد:ajibeee:

AL1reZA
04-08-2012, 23:25
بچه ها شعرم خوب بود؟
گفتین ستاره های قدیمی
یاد روبرتو کارلوس افتادم:love:
عجب شوتایی میزد:ajibeee:
آره مخصوصا اون ضربه آزادش به بارسا از وسط زمینmas:-

AL1reZA
04-08-2012, 23:50
داریم به زمان بازی نزدیکو نزدیک تر میشیم
امیدوارم که همراه با پیروزی ما باشه

AL1reZA
04-08-2012, 23:53
بچه ها طبق آخرین خبر بنزما و هیگی در ترکیب ثابتن
به احتمال دیماریا هم در کنار رونالدوئه

mojtabadj88
04-08-2012, 23:57
سلام بچه هخا اومدم بگم حالم از اینترنت ایرانسل بهم میخوره چشتون روز بد نبینه
با این سایت دربی هم همش عکسه دیر لود میشه به امید هتریک کریس و برد عالی
Hala madrid

AL1reZA
04-09-2012, 02:02
من هیچی ندارم بگم فاصله 4 امتیاز
قسمت بوده مساوی کنیم
خیلی نزدیم واقعا آخر بد شانسی و آخر خوش شانسی والنسیا بود

AL1reZA
04-09-2012, 02:05
این شانسا از کجا اومد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شوت دیماریا-تکبه تک کریم-تک به تک دیماریا-تک به تک رونالدو-و..........
واقعا این شانسا از کجا اومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!

mortezarm
04-09-2012, 02:09
من الان در حالت انفجارم
واقعا دمای بدنمو اندازه بگیری دماسنجو میترکونه
خیلی بدشانسیم خیلی
تیم خیلی استرس داشت و کارمون خیلی خیلی سخت شد
من حاضر بودم الان با بارسا هم امتیاز بودیم اما ما بودیم که فاصله رو کم کرده بودیم
الان استرس تیم چند برابر میشه و کار مون تو لالیگا خیلی سخت شد

ManUtd
04-09-2012, 02:10
به اين ميگن بازي؟! نميدونم چطوري اون توپا گل نشد ولي خداوكيلي من ديگه از ديماريا بدم اومد ! خيلي خيلي خودخواهه ! از وقتي اومد به كلي كريس محو شد بس كه اين يارو با تكرويهاي مكرر توپهارو لو ميداد ! تو اين شرايط حساس بايد كاكا زودتر به بازي ميومد .
ديگه كاملا در دست رس بارسا هستيم. حالا اونا هم با روحيه بازي خواهند كرد ! نميدونم چي بگم ! 10 امتياز ..........

mortezarm
04-09-2012, 02:15
مشکل اصلی دیماریا نبود بلکه کریس بود که بدترین بازیکنمون بود
دیماریا خودخواهی کرد اما چندتا پاس عالی داد از کریس بعید بود اینطوری محو بشه ضمن اینکه به قدر کافی موقعیت گیر اورد که گل بزنه
دوم کریم که اونهم نشون داد شب طلسم شدشو سپری کرد و واقعا افتضاح بود
سوم و شاید مهمتر از همه ترکیب بده خوزه و نبود کاکا یا دیماریا و حضور هیگواین کنار کاکا بود

AL1reZA
04-09-2012, 02:19
مشکل اصلی دیماریا نبود بلکه کریس بود که بدترین بازیکنمون بود
دیماریا خودخواهی کرد اما چندتا پاس عالی داد از کریس بعید بود اینطوری محو بشه ضمن اینکه به قدر کافی موقعیت گیر اورد که گل بزنه
دوم کریم که اونهم نشون داد شب طلسم شدشو سپری کرد و واقعا افتضاح بود
سوم و شاید مهمتر از همه ترکیب بده خوزه و نبود کاکا یا دیماریا و حضور هیگواین کنار کاکا بود
به نظرم رونالدو بد کار نکرد جزء اون تک به تک
من انتظار داشتم رونالدو اوزیل دیماریا فیکس باشن نه هیگواین
هیگی واقعا محو بود هیچ کاری نکرد
کاکا رو دیر وارد زمین کرد
به هر حال موقیعت زیاد داشتیم ولی از بدشانسیمون بود
از بین این همه بازیکن فقط کاسیاس عالی بود
از 10 نمره 10 رو میدم

mortezarm
04-09-2012, 02:21
هر کاری میکنم اسمه داوریو نیارم نمیشه
رسما سرمونو بریدن بابا خسته شدم از این وضع خطای روی کریم قطعی بود و ...........
خیلی بده اینطوری فاصله ها کم میشه

AL1reZA
04-09-2012, 02:23
برین بخوابین تا فردا بحث کنیم و دلیل مساوی رو پیدا کنیم

AL1reZA
04-09-2012, 02:25
حیف این همه تیرک که گل نشد!!

mortezarm
04-09-2012, 02:26
crying::-om:::gerye:الان اینجوریم ها

Zid@ne
04-09-2012, 10:45
حالا من هی میام میگم که استفاده کردن همزمان از بنزما و هیگواین کار درستی نیست باز شماها میایین با آدم بحث میکنین که نه کار خیلی درستیه ! اونموقع بهتون هم گفتم که استفاده کردن همزمان از این دوتا فقط در بعضی بازیها ممکنه نه همه بازیها !
مورینیو کار فوق العاده اشتباهی کرد که از همون اول دیماریا رو به جای هیگواین قرار نداد !
البته نیمه دوم به اشتباهش پی برد و این کار رو کرد........ اگه از همون اول به هیگواین (( که اصلا خوب بازی نکرد )) بازی نمیداد و دیماریا رو میاورد الان 3 امتیاز بازی رو گرفته بودیم..........
حالا نمیخوام در مورد بازی خیلی ضعیف و افتضاحه رونالدو صحبت کنم........
چند تا موقعیت صد در صد گل رو خراب کرد..........
حالا با توجه به بازیهای سختی که در آینده داریم کار برمون خیلی سخت شد..........:gahhr:

AL1reZA
04-09-2012, 13:06
حالا من هی میام میگم که استفاده کردن همزمان از بنزما و هیگواین کار درستی نیست باز شماها میایین با آدم بحث میکنین که نه کار خیلی درستیه ! اونموقع بهتون هم گفتم که استفاده کردن همزمان از این دوتا فقط در بعضی بازیها ممکنه نه همه بازیها !
مورینیو کار فوق العاده اشتباهی کرد که از همون اول دیماریا رو به جای هیگواین قرار نداد !
البته نیمه دوم به اشتباهش پی برد و این کار رو کرد........ اگه از همون اول به هیگواین (( که اصلا خوب بازی نکرد )) بازی نمیداد و دیماریا رو میاورد الان 3 امتیاز بازی رو گرفته بودیم..........
حالا نمیخوام در مورد بازی خیلی ضعیف و افتضاحه رونالدو صحبت کنم........
چند تا موقعیت صد در صد گل رو خراب کرد..........
حالا با توجه به بازیهای سختی که در آینده داریم کار برمون خیلی سخت شد..........:gahhr:
استفاده همزمان از هیگی و بنزما بد نیست متاسفانه هیگی رو دور نبود
مورینیو باید همون اول به جای اوزیل از دیماریا استفاده می کرد
یا هیگی رو از همون نیمه اول بیرون می کشید
همه بد بودن انصافا بنزما اوزیل آلونسو مارسلو رونالدو و....
به جزء ایکر که واقعا عالی بود و از افت بیرون اومده و خودشو جمو جور کرده
نمیشه دقیقا بگی تقسیره کی بود انصافا دروازه طلسم بود و قسمتمون مساوی بود...
من میترسم از آینده:shogh:

AL1reZA
04-09-2012, 13:43
تک به تکی که رونالدو شد خطا بود پای بازیکن حریفو ببینید
بنزما هم که تک به تک شد خطا بود

تصویر صحنه جنجالی بازی رئال و والنسیا

رونالدو داشت وارد محوطه جریمه می‌شد که با روییس برخورد کرد.

سایت گل – صحنه جنجالی بازی رئال مادرید و والنسیا زمانی بود که رونالدو داشت با دروازه‌بان حریف تک به تک می‌شد اما به زمین افتاد. ویکتور روییس پیش از ورود رونالدو به محوطه جریمه اندکی او را هل داد. البته رونالدو برای این که اخطار نگیرد و دربی مادرید را از دست ندهد اعتراضی نکرد.در این عکس کاملا مشخص است که ویکتور پاشنه پای رونالدو را زده و باید اخرج بشود.
رئالی‌ها روی دو صحنه دیگر هم اعتراض داشتند و اعتقاد داشتند داور دو پنالتی روی رونالدو و بنزما را نگرفته است.

CRISTIANO-FARSHAD
04-09-2012, 13:48
به نظر من این تساوی فقط و فقط تقصیر مورینیو بود. این چه ترکیبی بود؟ اون میدونست که والنسیا تو حمله چقدر قویه که مارسلو رو گذاشته ؟ من موندم خدیرا کیه که هر وقت بازی میکنه رئال نمیتونه بازی رو ببره !!!! واقعا دیگه ترکیب 4-2-3-1 جواب نمیده تا کی با دوتا هافبک دفاعی>؟ اصلا بنزما وقتی که کناری بود چیکار کرد؟ بیچاره نمیتونه با پای چپ کار کنه اونو اونجا گذاشته !!!! اوزیل که دیگه اون همه موقعیت خراب کرد هیچ . واقعا به جز رونالدو تو رئال کسی دیگه ای نیست به اندازه کاکا و کاسیاس خوب کار کنه !!! وقتی کاکا به بازی اومد بازی عوض شد . وقتی توپ به اوزیل میرسه مثل مرغ کند میشه با اون کنترل های مسخره !!! دروازه جلوشه توپ بلند شده به جای این که سر ضرب بزنه اول کنترل میکنه بعد اون ضربه مسخره !!!!!!!! دیگه تا کی ما باید غضب مورینیو رو بر کاکا ببینیم !!!! واقعا اگه رونالدو به خاطر گلهاش نبود حتی اونم در سطح کنونی کاکا نبود !!! حالا یه بازی رونالدو گل نمیزنه باید رئال مساوی کنه!!!!!! واقعا هم ترکیب هم بازیکنان هم سیستم همه مسخره بودن !!!!!!!!

فقط دعا کنید رئال دیگه امتیاز از دست نده ( چون توالکلاسیکو میبازیم) تا حداقل با 1 امتیاز اختلاف قهرمان بشیم !!!!!!!!!

امیدوارم بعد از این فصل مورینیو و این سیستم مسخره اش از رئال بره . کسی منکر خوب بودن و بهترین بودن مورینیو نیست ولی برای رئال بدرد نمیخوره

تا حالا فکر کردین این تیم رو بدن به ونگر یا یواخیم لووو باهاش چیکار میکنه؟؟؟؟؟؟

AL1reZA
04-09-2012, 13:52
به نظر من این تساوی فقط و فقط تقصیر مورینیو بود. این چه ترکیبی بود؟ اون میدونست که والنسیا تو حمله چقدر قویه که مارسلو رو گذاشته ؟ من موندم خدیرا کیه که هر وقت بازی میکنه رئال نمیتونه بازی رو ببره !!!! واقعا دیگه ترکیب 4-2-3-1 جواب نمیده تا کی با دوتا هافبک دفاعی>؟ اصلا بنزما وقتی که کناری بود چیکار کرد؟ بیچاره نمیتونه با پای چپ کار کنه اونو اونجا گذاشته !!!! اوزیل که دیگه اون همه موقعیت خراب کرد هیچ . واقعا به جز رونالدو تو رئال کسی دیگه ای نیست به اندازه کاکا و کاسیاس خوب کار کنه !!! وقتی کاکا به بازی اومد بازی عوض شد . وقتی توپ به اوزیل میرسه مثل مرغ کند میشه با اون کنترل های مسخره !!! دروازه جلوشه توپ بلند شده به جای این که سر ضرب بزنه اول کنترل میکنه بعد اون ضربه مسخره !!!!!!!! دیگه تا کی ما باید غضب مورینیو رو بر کاکا ببینیم !!!! واقعا اگه رونالدو به خاطر گلهاش نبود حتی اونم در سطح کنونی کاکا نبود !!! حالا یه بازی رونالدو گل نمیزنه باید رئال مساوی کنه!!!!!! واقعا هم ترکیب هم بازیکنان هم سیستم همه مسخره بودن !!!!!!!!

فقط دعا کنید رئال دیگه امتیاز از دست نده ( چون توالکلاسیکو میبازیم) تا حداقل با 1 امتیاز اختلاف قهرمان بشیم !!!!!!!!!

امیدوارم بعد از این فصل مورینیو و این سیستم مسخره اش از رئال بره . کسی منکر خوب بودن و بهترین بودن مورینیو رو نداره ولی برای رئال بدرد نمیخوره

تا حالا فکر کردین این تیم رو بدن به ونگر یا یواخیم لووو باهاش چیکار میکنه؟؟؟؟؟؟
شاید ترکیب خوزه بد بوده باشه
ولی درست نیست بگیم باید بره
یادت رفته هرچی داریم از خوزست؟
واقعا متاسفم.این جواب این همه زحمت نیست
مساوی برای همه پیش میاد

AL1reZA
04-09-2012, 13:54
متاسفانه طرفدارای رئال منتظرن رئال یه بازی نبره دیگه هیچی
خوزه هم بده هم باید بره
ولی تا وقتی میبره عالیه و خوزه بهترینه
بابا یکم انصاف داشته باشید مساوی برای همه پیش میاد
نباید سریع بریم رو انتقاد
همین انتقادا هست که خودمونو نابود می کنیم

CRISTIANO-FARSHAD
04-09-2012, 13:55
یعنی چی هر چی داریم ازه مورینیوست؟؟؟ فقط یک جام حذفی اورده

و تازه خیلی از مربی ها میتونستن حتی بهتر از او کار کنن .

یک بار مقابل بارسا برنده شده . یک جام اورده . دیگه چی؟ به خدا اگه این تیم دست یکی مثل ونگر یا حتی بنیتس بود بهتر کار میکرد . حداقل اگه بهتر نبود خیلی هجومی تر کار میکرد . بابا همه ی گلهای رئال رو زد حمله یا شوت از راه دو زده شده . به نظر من اصلا خوب کار نکرده

AL1reZA
04-09-2012, 14:09
یعنی چی هر چی داریم ازه مورینیوست؟؟؟ فقط یک جام حذفی اورده

و تازه خیلی از مربی ها میتونستن حتی بهتر از او کار کنن .

یک بار مقابل بارسا برنده شده . یک جام اورده . دیگه چی؟ به خدا اگه این تیم دست یکی مثل ونگر یا حتی بنیتس بود بهتر کار میکرد . حداقل اگه بهتر نبود خیلی هجومی تر کار میکرد . بابا همه ی گلهای رئال رو زد حمله یا شوت از راه دو زده شده . به نظر من اصلا خوب کار نکرده
شک دارم اگه کسه دیگه بود همون 1 جامو میداد

مورینیو تیمو ساخت فراموش کردی همکاری رو به رئال آورد فقط تو 3ماه
فراموش کردی 15 برد پیاپی رو؟
فراموش کردی بنزما هیگواین کاکا رونالدو اوزیل تو چه شرایطی بودن؟وبا لطف خوزه به اوج برگشتن؟
فراموش کردی بنزمایی که گربه بود الان شده شیر؟
فراموش کردی الان که صدریم بخاطر خوزست؟
و....
بااین فصل دومین فصل حضور خوزه در رئاله توقع نداشته باش 7تا جام بگیریم
تازه برای 7تا هم می جنگیم ولی چیکار کنیم وقتی با داور حذفمون می کنن
به قول خودت وقتی هم میایم جام بگیریم داورا نمی گذارن
پس حتما به بارسا افتخار می کنی بااون فوتبال کثیف؟که همش فیفا توش ربط داره
این جواب به زحمت های خوزه نیست
درسته مورینیو دیشب اشتباه کرد ولی همه آدما اشتباه می کنند
همین اشتباها هست که آدم با تجربه میشه و مشکلات برطرف میشه

mortezarm
04-09-2012, 14:16
خب با هر دوتون مخالف و موافقم
اولا علی درست میگه خوزه خیلی عالی کار کرده و اینکه ما الانم 4 امتیاز جلوییم کم نیس حتی ما اگه عقبم بودیم باید تحمل میکردیم و به خوزه اعتماد میکردیم
اما خب بعد باخت ادم باید یه طوری خودشو خالی کنه داوری که دیگه قصه تکراری و باید کلا بیخیال بشیم
اما باید قبول کرد ترکیب نیمه اول خوزه واقعا بد بود و تاکتیکایی که میخواست پیاده نشد
اما بهرحال هنوزم ما صدر جدولیم و با ار امش به راحتی قهرمان میشیم هر چند کارمون سخت شد

CRISTIANO-FARSHAD
04-09-2012, 14:19
شک دارم اگه کسه دیگه بود همون 1 جامو میداد

مورینیو تیمو ساخت فراموش کردی همکاری رو به رئال آورد فقط تو 3ماه
فراموش کردی 15 برد پیاپی رو؟
فراموش کردی بنزما هیگواین کاکا رونالدو اوزیل تو چه شرایطی بودن؟وبا لطف خوزه به اوج برگشتن؟
فراموش کردی بنزمایی که گربه بود الان شده شیر؟
فراموش کردی الان که صدریم بخاطر خوزست؟
و....
بااین فصل دومین فصل حضور خوزه در رئاله توقع نداشته باش 7تا جام بگیریم
تازه برای 7تا هم می جنگیم ولی چیکار کنیم وقتی با داور حذفمون می کنن
به قول خودت وقتی هم میایم جام بگیریم داورا نمی گذارن
پس حتما به بارسا افتخار می کنی بااون فوتبال کثیف؟که همش فیفا توش ربط داره
این جواب به زحمت های خوزه نیست
درسته مورینیو دیشب اشتباه کرد ولی همه آدما اشتباه می کنند
همین اشتباها هست که آدم با تجربه میشه و مشکلات برطرف میشه

ببین من که گفتم منکر اینا نیستم . ولی خب به نظرت نباید یک تغییر و تحولی ایجاد بشه؟ به نظرت الان به جز رونالدو کی تو رئال به اندازه کاکا خوب کار میکنه ؟ یادته وقتی کاکا و اوزیل رو با هم بازی میداد همه رو 5 تایی میکردیم؟ ولی واقعا دیگه 1-3-2-4 تکراری شده . من مودندم خدیرا رو واسه چی بازی میده ؟؟ به نظر من اگه دیشب جای خدیرا شاهین یا گرانرو بود و جای هیگواین کاکا بود راحت 2 تا میزدیم !! به هر حال تیم مساوی میکنه ولی باید جبران بشه .

من اینا رو میگم میدونی واسه چیه؟ الان 4 امتیاز با یوفالونا فاصله داریم تو الکلاسیکو داور مثل همیشه کار میکنه ( خودت که بهتر میدونی چیکار میکنه) بازی با اتلتیکو مادرید و سویا مونده که اونجا هم داور میتونه یک کارایی بکنه . من فقط دوست داشتم که فاصله 6 تا بمونه تا یه وقت یوفا هوس نکنه خودش قهرمان رو مشخص کنه .

در ضمن من اگه رئال 99999999999999999999999999999999 تا قهرمانی بیاره مثل بارسا اصلا خوش حال نمیشم !!!!!! تازه دوباره داور تو بازی دیشب تاثیر گذاشت .

mortezarm
04-09-2012, 14:22
اما در جواب من سخترین بازیمونو بازی با بیلبائو تو زمینشون میدونم البته به سختی بازی با بارسا
اما هنوزم به قهرمانی ایمان دارم

CRISTIANO-FARSHAD
04-09-2012, 14:29
مگه با بیلبائو داریم؟ فکر کنم اون اتلتیکو مادریده مونده

یکی میتونه بازی های باقی مونده رئال و یوفالونا رو بذاره؟

AL1reZA
04-09-2012, 14:35
ببین من که گفتم منکر اینا نیستم . ولی خب به نظرت نباید یک تغییر و تحولی ایجاد بشه؟ به نظرت الان به جز رونالدو کی تو رئال به اندازه کاکا خوب کار میکنه ؟ یادته وقتی کاکا و اوزیل رو با هم بازی میداد همه رو 5 تایی میکردیم؟ ولی واقعا دیگه 1-3-2-4 تکراری شده . من مودندم خدیرا رو واسه چی بازی میده ؟؟ به نظر من اگه دیشب جای خدیرا شاهین یا گرانرو بود و جای هیگواین کاکا بود راحت 2 تا میزدیم !! به هر حال تیم مساوی میکنه ولی باید جبران بشه .

من اینا رو میگم میدونی واسه چیه؟ الان 4 امتیاز با یوفالونا فاصله داریم تو الکلاسیکو داور مثل همیشه کار میکنه ( خودت که بهتر میدونی چیکار میکنه) بازی با اتلتیکو مادرید و سویا مونده که اونجا هم داور میتونه یک کارایی بکنه . من فقط دوست داشتم که فاصله 6 تا بمونه تا یه وقت یوفا هوس نکنه خودش قهرمان رو مشخص کنه .

در ضمن من اگه رئال 99999999999999999999999999999999 تا قهرمانی بیاره مثل بارسا اصلا خوش حال نمیشم !!!!!! تازه دوباره داور تو بازی دیشب تاثیر گذاشت .
حرفت درست
تغییر تحول ایجاد شده از فصل قبل تا الان
مورینیو یکم باید به بازیکنا بفهمونه که باید جدی تر کار کنن
الان باید با تمام وجود کار کرد
همگی در رئال انصافا خوب کار می کنند فقط دیشب بد بودن
همگی با هم این درخشش هارو به وجود آوردیم نه فقط رونالدو
نمی خوام چیزی درباره رونالدو بگم ولی تا زحمت های بقیه نباشه رونالدو هم نمی تونه بدرخشه
همگی با هم کمک می کنند که رونالدو بدرخشه
قبول دارم به کاکا کم بازی میده ولی قبول کن اوزیل دیماریا هم هستن
من خودم کاکا رو خیلی قبول دارم ولی انصافا سخته بااین همه ستاره چون همه باید راضی باشن
داداش ترکیب 1-3-2-4 واقعا عالیه واسه رئال انصافا تا الان بد عمل کرده؟
دیشب تازمانی که هیگی داخل بود ترکیب 2-2-2-4 بود
هیگی باید همون دقیقه 20 بیرون میرفت و دیماریا یا کاکا میامدن داخل
نگران الکلاسیکو نباش به موقش
همون بازی هجومی 2-2 رو اجرا خواهیم کرد
درسته بازی سخت هایی داریم ولی تیم باید درست بشه که مطمئنم درست میشه

دیشب داشتم از ناراحتی می مردم طوری که واقعا گریم گرفت زدم زیره گریه مثل یه بچه.
دیشب یکی از بد ترین شب هام بود

AL1reZA
04-09-2012, 14:37

یکم صبر داشته باش الان می گذارم

mortezarm
04-09-2012, 14:38

اتلتیکومادرید-رئال
رئال-خیخون
بارسا-رئال
رئال-سویا
بیلبائو-رئال
گرانادا-رئال
رئال-مایورکا
متاسفانه بیشتر بازی های ما خارج خونه و بازی های بارسا داخل خونس

بارسا-ختافه
لوانته-بارسا
بارسا-رئال
رایووایکانو-بارسا
بارسا-مالاگا
بارسا-اسپانیول
بتیس-بارسا

AL1reZA
04-09-2012, 14:44
بازی های رئال مادرید در لالیگا

اتلتیکو مادرید - رئال مادرید

رئال مادرید - گیخون

بارسلونا - رئال مادرید

رئال مادرید - سویا

گرانادا - رئال مادرید

رئال مادرید - مایورکا

بیلبائو - رئال مادرید

بازی های بارسا در لالیگا

بارسلونا - ختافه

لوانته - بارسلونا

بارسلونا - رئال سرور

رایو وایکانو - بارسلونا

بارسلونا - مالاگا

بارسلونا - اسپانیول

بتیس - بارسلونا

mortezarm
04-09-2012, 14:48
بازی های رئال مادرید در لالیگا

اتلتیکو مادرید - رئال مادرید

رئال مادرید - گیخون

بارسلونا - رئال مادرید

رئال مادرید - سویا

گرانادا - رئال مادرید

رئال مادرید - مایورکا

بیلبائو - رئال مادرید

بازی های بارسا در لالیگا

بارسلونا - ختافه

لوانته - بارسلونا

بارسلونا - رئال سرور

رایو وایکانو - بارسلونا

بارسلونا - مالاگا

بارسلونا - اسپانیول

بتیس - بارسلونا

بازی رئال مایورکا تو هفته اخرو جا انداختی داداش

AL1reZA
04-09-2012, 14:57
بااین همه بازی سخت من امیدم به قهرمانی زیاده چون به مورینیو رئال مادرید و بازیکنان اعتماد دارم
و میدونم همگی خواهند ترسید از 4 امتیاز و نهایت تلاششون رو خواهند کرد

Girl Soccer
04-09-2012, 19:55
چقدر دیگه بازی مونده !!crying::-
تازه هفته ای که رئال با اتلتیکو مادرید بازی داره با بایرن هم بازی داره eterza::-

mamaly7
04-09-2012, 20:03
بچه ها به خدا دیشب یکی از بدترین شب های زندگیم بود .
اول از هر چیز من خیلی به تیم و به مورینیو اعتماد دارم.
ولی خدایش هیچوقت فکر نمی کردم این ترکیب رو بزاره تو زمین کاکا که دوباره توی اوج بود نیمکت نشین بشه دیماریا هم همینطور دفاع مون هم اسیب پذیر و مدیون کاسیاس توی این بازی هم داور نقش خودش رو خوب اجرا کرد البته این یکی طبیعی بود .
درسته 2 امتیاز از دست دادیم ولی هنوز4تا جلویم پس ایه یئس نخونید درسته بازی ها سخته ولی بازم ما قهرمانیم شما ها چرا میگید حتما بارسا میبره در صورتی که ما توی نیوکمپ بازی 2-0 باخته رو 2-2 کردیم اگه داورا میزاشتن بازی با 3-2 به نفع ما تموم میشد پس از همین حالا بیخیال قهرمانی نشید این رئال همون رئاله فقط یه بازی بد بودیم اونم شانس نداشتیم وگرنه زیاد بد نبودیم چندتا تک به تک گل نشد .

Girl Soccer
04-09-2012, 20:23
بچه ها به خدا دیشب یکی از بدترین شب های زندگیم بود .
اول از هر چیز من خیلی به تیم و به مورینیو اعتماد دارم.
ولی خدایش هیچوقت فکر نمی کردم این ترکیب رو بزاره تو زمین کاکا که دوباره توی اوج بود نیمکت نشین بشه دیماریا هم همینطور دفاع مون هم اسیب پذیر و مدیون کاسیاس توی این بازی هم داور نقش خودش رو خوب اجرا کرد البته این یکی طبیعی بود .
درسته 2 امتیاز از دست دادیم ولی هنوز4تا جلویم پس ایه یئس نخونید درسته بازی ها سخته ولی بازم ما قهرمانیم شما ها چرا میگید حتما بارسا میبره در صورتی که ما توی نیوکمپ بازی 2-0 باخته رو 2-2 کردیم اگه داورا میزاشتن بازی با 3-2 به نفع ما تموم میشد پس از همین حالا بیخیال قهرمانی نشید این رئال همون رئاله فقط یه بازی بد بودیم اونم شانس نداشتیم وگرنه زیاد بد نبودیم چندتا تک به تک گل نشد .
آره داداش حق با تو ما نبایداینقدر زود امیدمون رو از دست بدیم ولی الان چند بازی که رئال بد بازی می کنه می ترسم بازی با بایرن هم گند بزنیمom::

AL1reZA
04-09-2012, 20:40
نگران تیم های قوی مثل بایرن بارسا و... نباشین دلیل دارم
بازی کردن مقابل تیم های ضعیف سخت تره تا قوی
وقتی تیمی مثل رئال یا بارسا مقابل تیم های اسپانیا بازی می کنند برای برد و برای تهاجمی بازی کردن بازی می کنند درواقع تیم برای این بازی ها تاکتیک های دفاعی بکار نمیره و بیشتر روی تهاجمی بازی کردن کار میشه
بخاطر همین بازی مقابل تیم های ضعیف سخت تره و گاهی این مشکلات پیش میاد

Girl Soccer
04-09-2012, 20:53
خدا کنه اینجوری که می گی باشه چند هفته ای هست که رئال داره بد بازی می کنه اگر بخواد اینجوری ادامه بده لالیگا هم از دست می ده

AL1reZA
04-09-2012, 20:59
الان فشار ها فوق العاده زیاد شده
1- فشار رسانه
2-استرس بازیکنان
3- فشار از دست دادن امتیاز
4- خستگی
5- فشار هواداران
6-بازی های سخت پشت سره هم

خیلی تیم باید قوی باشه تا بتونه با همه اینا مقابله کنه و قهرمان بشه.
من واقعا میترسم واقعا کاره سختیه
ولی به تیم های مورینیو اعتماد دارم مورینیو انصافا داره یکی از سخت ترین دورانشو می گذرونه

مشکلاتی که من دیشب احساس کردم این بود
1- تصاحب توپ پایین
2-استرس
3- در همکاری ها موفق نبودیم
4- ضدحمله مثل همیشه نبود
5- دست کم گرفتن بازیکنانمون

اگه تیم نیمه اولو به خودش فشار بیاره و کارو همون نیمه اول تموم کنه در نیمه دوم مشکلی نداریم و دیگه مجبور نیستیم بااسترس بازی کنیم
وقتشه وقتشه به جهان تیممون رو معرفی کنیم
وقتشه به همه ثابت کنیم که این چیزا مانع قهرمانیه ما نمیشه
وقتشه همگی دست به دست هم بدیم برای قهرمانی
وقتشه خودمون باشیم
وقتشه بدرخشیم
وقتشه قهرمان شیم
وقته گرفتن جشن قهرمانیه

Girl Soccer
04-09-2012, 21:11
خدا کنه دیگه رئال امتیاز از دست نده
رئال همه ی گل هایی که خورده رو زد حمله بوده بایرن هم یه تیم خیلی سریع حالا واقعا نمی دونم رئال می ره بالا یا بایرن

AL1reZA
04-09-2012, 21:15
یه خبر خوب و یه خبر بد دارم
آلونسو رونالدو و کوئنترائو اگه 1 کارت دیگه بگیرن 1 بازی محروم می شوند
خوشبختانه زوج په په کامل شد راموس می تونه بازی کنه
فکر نکنم کارواریو و دیارا مشکلی داشته باشن واسه بازی
امیدوارم سریع برگردن که احتیاجشون دارم

AL1reZA
04-09-2012, 21:18
به احتمال زیاد در دور رفت چمپیونزلیگ با بایرن تیم برای مساوی میره چون بازی بعدیش با بارسلونا هست و خیلی مهم هست هر چند امیدی به بارسا نیست و ما بازنده هستیم
شایدم تیم بخواد با بایرن جدی بازی کنه و دوره رفتو سربلند ببره
باید ببینیم آقای خاص چی کار می کنه

mojtabadj88
04-09-2012, 21:39
به خوزه و تیم اعتماد دارم

mamaly7
04-09-2012, 22:23
بچه ها اگه این دو بازی با اتلتیک مادرید و گیخون رو ببریم و فاصله رو تا الکلاسیکو 4 امتیاز حفظ کنیم و تو نیوکمپ یه مساوی بگیریم میتونیم قهرمان بشیم در غیر این صورت واویلا.
چی فکر میکردیم چی شد.

mortezarm
04-09-2012, 23:07
بازی هامون خیلی حساسن و اوجش دربی این هفته مادریده که قطعا تو زمین حریف خیلی استرس داریم
اگه ببریم باز میتونیم به شرایط و روزای خوبمون برگردیم

mehdi30100
04-09-2012, 23:14
مسی خیلی شاخ شده برای آقای گلی جهان
کاش raul پیر نمیشد:ey babaaa:

mortezarm
04-09-2012, 23:20
مسی خیلی شاخ شده برای آقای گلی جهان
کاش raul پیر نمیشد:ey babaaa:
مطمئن باش کریس تو لالیگا میگیرش
اما رائولو گفتی اشکه منم دراوردیاcrying::-
ولی رائولم هنوز گلزنیش عالیه 5 گل تو 2 هفته نشون دهنده قدرت بالایه گلزنیشه

mojtabadj88
04-09-2012, 23:33
روحیه بچه های مارو باش از الان فکر میکنن ال کلاسیکو رو باختن از شما انتظار نمیرفت کریستین 97

mortezarm
04-09-2012, 23:40
منم خیلی تعجب کردم از حرف علی رضا
البته منظورش شاید بخاطر جو داوریه که احتمالا همینه که نمیخوان بزارن ما ببر یم
اما ما با برنامه میتونیم راحت برنده ال کلاسیکو باشیم

hala_madrid
04-10-2012, 01:27
ما قهرمانیم شک نکنید اگه اونا داور دارن ما هم خوزه رو داریم شانسلونا داورلوتا تیمه فیفا یا هر چی اماده باش توی نیوکمپ له میکنیمت

زنده باد مادرید

ننگ بر فوتبالی که نتیجه بازی رو داور رقم میزنه

hala_madrid
04-10-2012, 01:39
شانسایی ها از قهرمانی میگن جالبه فاصله رو دوباره 10 میکنیم منتظر باشین

mojtabadj88
04-10-2012, 01:48
تازه اگه یادتون باشه آخرین ال کلاسیکو نفسشون رو بریدن بچه ها

AL1reZA
04-10-2012, 13:27
روحیه بچه های مارو باش از الان فکر میکنن ال کلاسیکو رو باختن از شما انتظار نمیرفت کریستین 97

منم خیلی تعجب کردم از حرف علی رضا
البته منظورش شاید بخاطر جو داوریه که احتمالا همینه که نمیخوان بزارن ما ببر یم
اما ما با برنامه میتونیم راحت برنده ال کلاسیکو باشیم
تعجب نکنید از حرف من حقیقتو گفتم

mortezarm
04-10-2012, 14:35
تعجب نکنید از حرف من حقیقتو گفتم

پس ا اعتماد به تیم و خوزه دم نزن برادر
من با تمتم وجود به قهرمانی و توقف بارسا تو نیوکمپ ایمان دارم
حتی اگه ببازیم نباید ناامیدی وجود داشت
من که همه جوره و ئدر همه حال عاشقه تیمم

Zid@ne
04-10-2012, 14:40
بدون شرح !

گواردیولا: تکرار می کنم غیرممکن است که قهرمان لالیگا شویم؛به شاگردانم گفتم کمتر بخندند وبیشتر بدوند !

پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا معتقداست که تیمش در پایان رقابتهای این فصل لالیگا به قهرمانی نخواهد رسید:« هیچ وقت اتفاق نیفتاده که رئالی ها این ده امتیاز را کاهش دهند. الان خیلی ها ما را قهرمان می دانند ولی فاصله 4 امتیازی با چنین تیمی خیلی زیاد است. باز هم تکرار می کنم که تقریبا غیرممکن است که ما قهرمان لالیگا شویم. رئال مدعی قهرمانی است. آنها 4 امتیاز بیشتر از ما کسب کرده اند و الان مشکلات بزرگتر می شوند. 4 امتیاز فاصله گویای آن است که رئال مدعی قهرمانی است و اگر ما بلغزیم، قهرمانی دیگر رسما مال آنها می شود.»
([Only Registered And Activated Users Can See Links] loc=300;alias=iranTS;key=news:article+3025793+1835 +1822;kvenv=production;kvpagetype=news:article;kva rticleid=3025793;kvteamid=;kvmatchid=;kvsectionid= 1835:1822;cookie=info;)

مربی جوان بارسا در ادامه صحبتهایش گفت:« زمانی که تیم مادریدی به اینجا بیاید، می دانیم که با چه قصدی به اینجا آمده است.و این بازی ای است که می تواند خیلی چیزها را عوض کند.باز هم تکرار می کنم که این تقریبا غیرممکن است که در رقابتهای این فصل لالیگا به قهرمانی برسیم. برای قهرمانی باید در 7 بازی آتی مان به پیروزی برسیم و این خیلی سخت است.چون به معنای 15 برد متوالی ماست.به علاوه حریفان ما هم حریفان سرسختی هستند.»

گواردیولا ادامه داد:« حالا هرچه می خواهند بگویند، من آنچه فکر می کردم را گفتم. »

مربی ابی اناری ها به علاوه فکر نمی کند که رئال به مشکلات بیشتری بخورد:« رئال قابلیت تحمل فشار را دارد. چون آنها تیم واقعا بزرگی هستند. اگر رئال چیزی داشته باشد، آن غرور و عشق به خود است.»

درهر صورت گواردیولا کاملا شرایط مثبت اندیشی کنونی را از سوی هواداران تیمش درک می کند:« من کسی نیستم که بخواهم رویاها را از هواداران تیمم بگیرم؛ آن هم درشرایطی که در 4 امتیازی رئال صدرنشین هستیم. من فکر می کنم که رقابت دراین شرایط خیلی سخت است.»

پپ با مرور شرایط تیمش در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا گفت:« اینکه بگوئیم که چلسی از همین الان حذف شده است، خیلی زشت است. در این تیم، ما چنین تربیتی نداریم . » او به بازیکنانش پیغامی داد:« من به شاگردانم گفته ام که کمتر بخندند و بیشتر بدوند.»

گواردیولا پیغامی هم برای کمیته رقابتها داشت . بارسا امشب درحالی بازی می کند که هنوز مشخص نیست که سسک را به همراه خواهد داشت یا نه:« این اتفاق در بازی ما با گرانادا، درمورد یکی از بازیکنان گرانادا رخ داده بود. به نظر می رسد که در روزهای تعطیلات دراین کشور هیچ کاری انجام نمی شود.»

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

mortezarm
04-10-2012, 14:53
بدون شرح !

گواردیولا: تکرار می کنم غیرممکن است که قهرمان لالیگا شویم؛به شاگردانم گفتم کمتر بخندند وبیشتر بدوند !

پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا معتقداست که تیمش در پایان رقابتهای این فصل لالیگا به قهرمانی نخواهد رسید:« هیچ وقت اتفاق نیفتاده که رئالی ها این ده امتیاز را کاهش دهند. الان خیلی ها ما را قهرمان می دانند ولی فاصله 4 امتیازی با چنین تیمی خیلی زیاد است. باز هم تکرار می کنم که تقریبا غیرممکن است که ما قهرمان لالیگا شویم. رئال مدعی قهرمانی است. آنها 4 امتیاز بیشتر از ما کسب کرده اند و الان مشکلات بزرگتر می شوند. 4 امتیاز فاصله گویای آن است که رئال مدعی قهرمانی است و اگر ما بلغزیم، قهرمانی دیگر رسما مال آنها می شود.»

مربی جوان بارسا در ادامه صحبتهایش گفت:« زمانی که تیم مادریدی به اینجا بیاید، می دانیم که با چه قصدی به اینجا آمده است.و این بازی ای است که می تواند خیلی چیزها را عوض کند.باز هم تکرار می کنم که این تقریبا غیرممکن است که در رقابتهای این فصل لالیگا به قهرمانی برسیم. برای قهرمانی باید در 7 بازی آتی مان به پیروزی برسیم و این خیلی سخت است.چون به معنای 15 برد متوالی ماست.به علاوه حریفان ما هم حریفان سرسختی هستند.»

گواردیولا ادامه داد:« حالا هرچه می خواهند بگویند، من آنچه فکر می کردم را گفتم. »

مربی ابی اناری ها به علاوه فکر نمی کند که رئال به مشکلات بیشتری بخورد:« رئال قابلیت تحمل فشار را دارد. چون آنها تیم واقعا بزرگی هستند. اگر رئال چیزی داشته باشد، آن غرور و عشق به خود است.»

درهر صورت گواردیولا کاملا شرایط مثبت اندیشی کنونی را از سوی هواداران تیمش درک می کند:« من کسی نیستم که بخواهم رویاها را از هواداران تیمم بگیرم؛ آن هم درشرایطی که در 4 امتیازی رئال صدرنشین هستیم. من فکر می کنم که رقابت دراین شرایط خیلی سخت است.»

پپ با مرور شرایط تیمش در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا گفت:« اینکه بگوئیم که چلسی از همین الان حذف شده است، خیلی زشت است. در این تیم، ما چنین تربیتی نداریم . » او به بازیکنانش پیغامی داد:« من به شاگردانم گفته ام که کمتر بخندند و بیشتر بدوند.»

گواردیولا پیغامی هم برای کمیته رقابتها داشت . بارسا امشب درحالی بازی می کند که هنوز مشخص نیست که سسک را به همراه خواهد داشت یا نه:« این اتفاق در بازی ما با گرانادا، درمورد یکی از بازیکنان گرانادا رخ داده بود. به نظر می رسد که در روزهای تعطیلات دراین کشور هیچ کاری انجام نمی شود.»

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

واقها شخصیت گواردیولا منو تحت تاثیر قرار میده هر چند این کارش حربه روانی و تاکتیکی واسه خودش اما همیشه اخلاقو تو دستوره کارش داره
چنین مربی واقعا قابل احترامه
اما متاسفانه هوادارای این تیم.....................

AL1reZA
04-10-2012, 16:05
پس ا اعتماد به تیم و خوزه دم نزن برادر

من با تمتم وجود به قهرمانی و توقف بارسا تو نیوکمپ ایمان دارم
حتی اگه ببازیم نباید ناامیدی وجود داشت
من که همه جوره و ئدر همه حال عاشقه تیمم
تا وقتی داور دخالت داره در بازی های رئال رئال همیشه بازندست مرتضی جان

من قبلا گفتم باز هم می گم

پرچم سپید پوشان قهرمان است اگر داوران بگذارن

mortezarm
04-10-2012, 16:25
[right]
تا وقتی داور دخالت داره در بازی های رئال رئال همیشه بازندست مرتضی جان

من قبلا گفتم باز هم می گم

پرچم سپید پوشان قهرمان است اگر داوران بگذارن

خب اینو زودتر بگو
اون که حتما اما داداش ما باید داورم ببریم
این واسه ما قانون شده که باید با تیما 12 نفره بازی کنیم

AL1reZA
04-10-2012, 16:28
خب اینو زودتر بگو
اون که حتما اما داداش ما باید داورم ببریم
این واسه ما قانون شده که باید با تیما 12 نفره بازی کنیم
این همه باختیم
هی می گیم داورو هم شکست میدیم ولی کو؟؟؟؟؟
من خسته شدم از بس گفتم داور خسته شدم از بس حقمون ضایع شد
خسته شدم......
بعید نیست هیچ جامی نگیریم
بزار اونا حال کنن بابا ما زورمون به داور نمیرسه

mortezarm
04-10-2012, 16:35
این همه باختیم
هی می گیم داورو هم شکست میدیم ولی کو؟؟؟؟؟
من خسته شدم از بس گفتم داور خسته شدم از بس حقمون ضایع شد
خسته شدم......
بعید نیست هیچ جامی نگیریم
بزار اونا حال کنن بابا ما زورمون به داور نمیرسه

اره قبول دارم
اما ناامیدی چاره کارمون نیس داداش

AL1reZA
04-10-2012, 16:41
اره قبول دارم
اما ناامیدی چاره کارمون نیس داداش
همیشه با هزار شوق به الکلاسیکو نگاه می کردم همیشه منتظر الکلاسیکو بودم
ولی الان دیگه او شوق رو ندارم چون نتیجه مشخصه از قبل
من ناامیدم

hadizizo
04-10-2012, 16:46
چرا نا امید؟مگه لالیگا تموم شده؟

AL1reZA
04-10-2012, 16:56
چرا نا امید؟مگه لالیگا تموم شده؟
نه تموم نشده
فاصله ما 10 امتیاز بود ببین چی شد!
بازی هارو دیدی چطوری سرمونو بریدن
بعید نیست قهرمانی رو از دست بدیم
فیفا تا الان عالی بوده واسه بارسا

hadizizo
04-10-2012, 16:59
این رو قبول دارم سرمون رو بریدن ولی من بازم امیدوارم ...بازی با اتلتیک خیلی مهمه...

mojtabadj88
04-10-2012, 17:11
این داش کریس ما هم که از کفش طلا جا موند

hadizizo
04-10-2012, 17:25
فقط 1 گل عقبه مگه چه خبره؟بابا جم کنین این نا امیدی رو....

mojtabadj88
04-10-2012, 17:41
خوب فدات شم مسی هم این بازی تو نیو کمپ هست خدا میدونه چند گل میزنه
این مسی تو نیو کمپ گل میزنه

mojtabadj88
04-10-2012, 17:41
من که امیدم به لالیگا زیاده 4 امتیاز هست فعلا تازه یه خوبی دیگه داره حساس میشه لالیگا

Girl Soccer
04-10-2012, 18:41
نه بازی های بعدیش رو نگاه کردم بازی سختی نداره که امتیاز از دست بده گواردیولاهم خودش گفته تقریبا لالیگا رو از دست دادیم فکر نمی کنم دیگه اتفاقی بیافته

AL1reZA
04-10-2012, 19:12
بازی های بارسا در لالیگا

بارسلونا - ختافه

لوانته - بارسلونا

بارسلونا - رئال سرور

رایو وایکانو - بارسلونا

بارسلونا - مالاگا

بارسلونا - اسپانیول

بتیس - بارسلونا

این لیست بازی های بارساست
بارسا اگه بخواد امتیاز از دست بده در خارج از خانه از دست میده
بازی های خارج از خانش کمی مشکله بتیس رایو و لوانته
این تیما یکم رئالو در خانشون اذیت کردند
بقیه تیم ها هم می توانند اگه درست بازی کنند

amir-97
04-10-2012, 19:12
نه بازی های بعدیش رو نگاه کردم بازی سختی نداره که امتیاز از دست بده گواردیولاهم خودش گفته تقریبا لالیگا رو از دست دادیم فکر نمی کنم دیگه اتفاقی بیافته
این یارو از عمدا اینو گفته
با خودش گفته که با صحبتای من رئالی ها مغرور میشن:-ang
اما کور خوندهeterza::-

pouria milan & real
04-10-2012, 19:57
سلام من پوريا هستم و طرفدار دو آتيشه رئال مادريد و از اينكه تو انجمن كنار شما دوستان خوبم هستم خيلي خوشحالم- اميدوارم با همين اختلاف خوب و 4 امتياز به قهرماني برسيم

mamaly7
04-10-2012, 20:28
سلام من پوريا هستم و طرفدار دو آتيشه رئال مادريد و از اينكه تو انجمن كنار شما دوستان خوبم هستم خيلي خوشحالم- اميدوارم با همين اختلاف خوب و 4 امتياز به قهرماني برسيم
سلام داش پوریا خوش اومدی امیدوارم لحظات خوشی رو تو دربی و همچنین تو بخش رئال بگذرونی .
به امید قهرمانی رئال و به خاک مالیدن پوزه ی بارسا.

mojtabadj88
04-10-2012, 20:30
بابا هیچ تیمی بدون لغزش نیست مگه قراره بارسا همه ی بازی هارو ببره؟ اونا هم یه لغزشی خواهند داشت

amir-97
04-10-2012, 20:31
داداش خوش اومدیroz::
امیدوارم تو این بخش رئال فعال باشی

AL1reZA
04-10-2012, 20:36
خوش آمدی عزیز ایشالا که روز های خوبی رو داشته باشیroz::

بابا هیچ تیمی بدون لغزش نیست مگه قراره بارسا همه ی بازی هارو ببره؟ اونا هم یه لغزشی خواهند داشت
دقیقا:yes:
کمی صبر.....

mamaly7
04-10-2012, 20:49
ما دل خوش نیستیم اونا امتیاز از دست بدن ما کار خودمون رو میکنیم اگه اتلتیکو رو ببریم بیشتر از 60درصد راه رو رفتیم و فقط میمونه یه مساوی تو نیوکمپ.

AL1reZA
04-10-2012, 20:52
اين قدر دل خوش نباشيد..........:ohum:
کسی از آینده خبر نداره:ohum:
باید ببینیم چه میشه

AL1reZA
04-10-2012, 20:53
ما دل خوش نیستیم اونا امتیاز از دست بدن ما کار خودمون رو میکنیم اگه اتلتیکو رو ببریم بیشتر از 60درصد راه رو رفتیم و فقط میمونه یه مساوی تو نیوکمپ.
اگر داوران بگذارن شایدم برد
کسی از آینده خبر نداره:yes:

mamaly7
04-10-2012, 20:59
گفتم كه بارسلون تيمي نيست كه تو اين هفته هاي پاياني امتياز از دست بده .........
بردن اتلتيكو به اين راحتي ها هم نيست ! مثل بازي با خفاش ها كه همه (( از جمله عليرضا )) ميگفت كه ما چهار تا چهار تا ميزنيم بهشون اما نتيجه يه چيز ديگه شد !
اگر هم به اميد مساوي تو نيوكپ بريم مطمئن باش 6 تا ميخوريم.........
بارسلونا رو ميشه با برنامه راحت برد.........

رضا جون من که گفتم ما کاری به بارسا نداریم در مورد والنسیا به خدا مقصر فقط مورینیو بود وگر نه اونا رو چه به گرفتن امتیاز از ما ترکیب نیمه اول کاملا اشتباه بو د وقتی نیمه اول گل نزدیم بچه ها با استرس بازی میکردن و موقعیت ها رو یکی پس از دیگری از دست میدادن.
داش مثل اینکه خبر نداری ما اگه هم ببریم داور یه کاری میکنه که یا مساوی شه یا ببازیم پس من خوش بینانه ترین نتیجه رو گفتم

mamaly7
04-10-2012, 21:01
يه نكته ديگه رو هم كه ميخواستم بهت بگم اينه كه اگه ميشه انقدر بحث داور رو وسط نكش ! داور چه ربطي به بازيهاي رئال داره ؟ خوشبختانه داور هيچ وقت به ضرر تيم ما نبوده !
بهتره اگر تو بازي آينده با بارسلونا هم شكست خورديم بحث داوري رو وسط نكشيم ! آدم بهتره منطقي با قضيه برخورد كنه ! نه اين كه هر چي شد اسم داور رو وسط بكشه ! اگه تيم شرافتمندانه شكست بخوره بهتره تا بگيم به خاطر داورا بوده !:ohum:
مثل اینکه نمیخوای قبول کنی بابا داور توی چند الکلاسیکو سر ما رو برید؟کلیپ بدم خدمتون.

CRISTIANO-FARSHAD
04-10-2012, 21:03
به نظر من که رئال میتونه همه رو ببره تا قبل الکلاسیکو و........... ولی مورینیو نباید تیم رو برای مساوی یا باخت با اختلاف ابرو مندانه مقابل بارسا به زمین بفرسته . همه میدونیم که بارسا از دقیقه 60 به بعد از لحاظ بدنی افت میکنه و ما باید در این زمان مثل بازی 2-2 بازی کنیم و سعی کنیم بازیکنان کند رو بیرون کشیده و بازیکنان سریع رو بازی بدیم مثلا اوزیل رو بیرون بکشه کاکا یا دیماریا هر کدوم ذخیره بودن رو بازی بده . و نباید کریم رو بیرون ببره چون معمولا کریم وقتی دفاع حریف خسته بشه خوب کار میکنه.

CRISTIANO-FARSHAD
04-10-2012, 21:08
رئالی های گل داوری زیاد بر ضد رئال نبوده تو الکلاسیکوها . مثلا همین بازی ویارئال و والنسیا باید بازیکنان حریف اخراج میشدن و........ ولی تو الکلاسیکو به نظر من از وقتی مورینیو اومده هر بازی باید یک بازیکن ما اخراج بشه. چون مثلا دیارا بازی قبل همش رو پای بازیکن میرفت په په که همه دیدن .

CRISTIANO-FARSHAD
04-10-2012, 22:01
ببین داش علیرضا هتریک که ملاک نمیشه و بازیکن وقتی باید خوب بازی کنه که تیمش احتیاج داره ! الان دیشب یک فرصت 80 درصد رو خراب کرد .

در مورد داوری هم بگم برای همه تیمها اشتباه هست ولی حالا شاید یکم برای رئال بیشتر ! مثلا تو بازی بارسا اوساسونا بارسا یک گل سالم زد ولی قبول نکردن و........ خیلی وقتها هم مثلا افساید گرفتن که اگه نمیگرفتن شاید الان فاصله این نبود. ولی خب همینطور گه گفتم برای رئال هم بوده ولی شاید کمی بیشتر . بازی ویارئال - والنسیا-و.............. درضمن رونالدو با این همه تعریف و موقعیتهای گل زنی باید هم هتریک کنه الان نگاه کنی کاکا یا بنزما هم مثل اون ژنالتی میزد شاید گلهاش به اندازه اون بودن

Zid@ne
04-10-2012, 22:05
ببین داش علیرضا هتریک که ملاک نمیشه و بازیکن وقتی باید خوب بازی کنه که تیمش احتیاج داره ! الان دیشب یک فرصت 80 درصد رو خراب کرد .

در مورد داوری هم بگم برای همه تیمها اشتباه هست ولی حالا شاید یکم برای رئال بیشتر ! مثلا تو بازی بارسا اوساسونا بارسا یک گل سالم زد ولی قبول نکردن و........ خیلی وقتها هم مثلا افساید گرفتن که اگه نمیگرفتن شاید الان فاصله این نبود. ولی خب همینطور گه گفتم برای رئال هم بوده ولی شاید کمی بیشتر . بازی ویارئال - والنسیا-و.............. درضمن رونالدو با این همه تعریف و موقعیتهای گل زنی باید هم هتریک کنه الان نگاه کنی کاکا یا بنزما هم مثل اون ژنالتی میزد شاید گلهاش به اندازه اون بودن
آفرين فرشاد جان :bia baghalam:
بابا منم دارم همينو ميگم ! خيلي از جاها داوري به نفع ما هم بوده و به ضرر بارسلونا !lol:-

CRISTIANO-FARSHAD
04-10-2012, 22:13
خب خیلی از وقتها هم از تک روی بی حد او ضرر کردیم . حالا در مقابل وایکانو که میگی اینقدر توژ خراب کرد که تلویزیون رو خاموش کردم . اگه اون گل نزنه کایخون هست - کاکا هست - بنزما و........ من نمیگم رونالدو بده ولی دیگه داره بیش از حد تک روی میکنه و.......... اگه یاد داشته باشی زیدان کمی نصیحتش کرد بازیش 90 درصد خوب تر شد و گل میزد همون وقتی که بارسا رو تو نیو کمپ 2-2 کردیم . واقعیتش اینه که اگه کاکا هم جای اون بود گل میزد حالا پشت ژا نمیزد تو عمق گل میزد و.............

CRISTIANO-FARSHAD
04-10-2012, 22:21
رونالدو به اندازه ای که مسی در بازیهای بزرگ و کوچک در بارسا تاثیر داره در رئال تاثیر نداره در ضمن خیلی از گلها دروازه خالی بوده یا ژنالتی 11 تا ژنالتی زده اگه بنزما هم 11 تا میزد الان به اندازه ی او گل زده بود !!!!!!!! اگه بدترین گل زن هم اینقدر بهش ژاس میدادن گل میزد . منم دلم میخواد بره چون نبودنش بهتر از بودنشه .

CRISTIANO-FARSHAD
04-10-2012, 22:26
اصلا اومدن مورینیو اشتباه . داره رئال رو به تیم ملی ژرتغال تبدیل میکنه . تو تیم دو دستگی درست کرده . پرتقالی ها + بنزما+المانیها در برابر اسپانیایی ها . هیگواین کاکا مارسلو گرانرو

به نظر من که اگه بنزما هم پنالتی ها رو میزد الان همین رکورد بود در ضمن وقتی یک تیم اول میشه کسی نمیگه کی رکورد داره . نمیگه کی با داوری حذف شد . نمیگه کی شوت زنه میگه کی قهرمان شد ! این مهمه قهرمانی از 44444444444444 تا رکورد بهتره

amir-97
04-10-2012, 22:30
بچه ها پارسال ما با گل کی کوپا دل ری رو بردیم
من مطئنم هیچ کسی نمیتونست اون ضربه ی سرو بزنه
مسی الان 9-8 ساله که تو بارساست اون از اول بازیاش با بارسا بوده
مسی کاملا باتیمش مچ شده
اما رونالدو 3-2 ساله که اومده

CRISTIANO-FARSHAD
04-10-2012, 22:35
ببین داداش گل زدن از راه دور ملاک نیست !!!! اره مسی گل زده مثلا همون 5 تا مدافع رئال رو که 2 تاش پرتقالیه رو دریبل زد و گل زد . اره مسی گل زده تو فینال چمژیونز لیگ نه در مقابل زسکا مسکو که عالم و ادم میدونست ما میبریم . مسی گل خالی میزنه ولی اکثرشون خودش حمله رو شروع کرده . اگه به کاکا به اندازه او تو بازی اختیارات میدادن 2 برابر او گل میزد همون بازی با اژل در برگشت هر چند تیم الکی بود ولی 3 تا شوت زد یکی گل شد یکی تیر و یکی هم بیرون . تازه در مورد فینال منچستر هم نمیشه گفت تیر دروازه چون همون فینال چلسی منچستر یادمه تو وقت اضافه حدود 3 تا تیر داشت

mortezarm
04-10-2012, 22:58
کلا این یه حربس وقتی تیمی میبازه یا امتیاز از دست میده باید عصبانیتشو سره یکی خالی کنه و چه کسی بهتر از داور
اما خدایش امسال بخصوص هفته های اخیر به رئال ضربه های زیادی زده
نکته مهم مورد توجه دوستان اینه اولویت همه چی رئاله نه رونالدو نه زیدان نه رائول ما بدون اینها هم همیشه بزرگ بودیم
هر کی بیاد و بر ه رئال بزرگه اینه که تیمو مهم میکنه و ارزش میده
و من بشخصه از هوادارای یه تیم که بخاطر بازیکن یا مربی مثه خوزه ،کریس ،زیدان یا رائول طرف یه تیم اومدن رو طرفدار واقعی نمیدونم
من خودم عاشقه رائولم اما با رفتن رائول که همه اونو فاجعه میدونستن بازم رئال بزرگه و کریسو خوزه هم میرن اما رئال باقی میمونه

mortezarm
04-10-2012, 23:00
دوستان دارید مسیر تاپیکو بهم میزنیدا
جنبه باخت و بد بودن رو داشته باشیم درسته شرایط خوب نیس اما شما دارین به جون هم میفتین
چرا بحثو دارید شخصی میکنید و بهم گیر میدید

mortezarm
04-10-2012, 23:19
بابا بده به جون هم افتادید
والا از رئالی ها بعیده شما دو تا که اصلا باورم نمیشه
اولا دوستان شما دارین در مورد تیم بحث میکنید کاری ند اریم کدومتون درست میگین که دو تاتون حق دارین
اما دارین بحثو شخصی میکنید و دارید رسما به شخصیت هم توهین میکنید
یکم با دید سالمتر به موضوع نگاه کنید به قول رضا شاید منو علی خیلی رو داوری کلید کردیم اره راست میگه ما دیگه خیلی به این تکیه میکنیم
اما رضا خان توام داری به بهترین بازیکن فصلمون و مربیمون حرف میزنی
نه داداش کریس فقط بازیکن بازی های ضعیف نیس
2 گل اخیر به بارسا زده کارش نسبتا خوب بوده از قبل بهتر شده اما تیم ما فقط کریس نیس ما رئالیم نه خوزه و کریس

mortezarm
04-10-2012, 23:23
نمیشه که همه چی همیشه خوب باشه که
باخت هست
اصلا به فرض ما لالیگا هم از دست د ادیم اما با این کارا چیزی که حل نمیشه فقط بدبینیش میمونه
اگه هوادار واقعی هستیم باید در همه حال طرفدار تیم بود برد خوشحال میشیم باخت ناراحت و غمگینی

Abdollah 202
04-10-2012, 23:36
یه 2 دقیقه اومدم پستاتونو بخونم حالم گرفته شد:gahhr:

آخه چرا میافتین به جون هم ؟:ogh:
اون بالای سایت دربی رو بخونین : ایجاد دوستی جدید .. ..به بهانه ی یک علاقه ی مشترک:love:

من کسی نیستم که نصیحتتون کنم و بخوام ادای ادم بزرگا رو در بیارم
اما هدف ما از اومدن به دربی اینه که دوستامونو ببینیم و یه گپی با هم بزنیم و ...

اگه قرار باشه که به هم توهین کنیم و یکی قهر کنه که خو منم بلدم به همه فوش بدم و اینجور چیزا .

به جای اینکه این اخرای فصل بیاین از رئال صحبت کنین و پست بدین افتادین به جون هم !

از اقا رضا و اقا علیرضا هم خواهش میکنم واسه یه تیم دوستیشونو به هم نزنن .

همین
والسلام :gahhr:

mortezarm
04-10-2012, 23:41
یه 2 دقیقه اومدم پستاتونو بخونم حالم گرفته شد:gahhr:

آخه چرا میافتین به جون هم ؟:ogh:
اون بالای سایت دربی رو بخونین : ایجاد دوستی جدید .. ..به بهانه ی یک علاقه ی مشترک:love:

من کسی نیستم که نصیحتتون کنم و بخوام ادای ادم بزرگا رو در بیارم
اما هدف ما از اومدن به دربی اینه که دوستامونو ببینیم و یه گپی با هم بزنیم و ...

اگه قرار باشه که به هم توهین کنیم و یکی قهر کنه که خو منم بلدم به همه فوش بدم و اینجور چیزا .

به جای اینکه این اخرای فصل بیاین از رئال صحبت کنین و پست بدین افتادین به جون هم !

از اقا رضا و اقا علیرضا هم خواهش میکنم واسه یه تیم دوستیشونو به هم نزنن .

همین
والسلام :gahhr:

مرسی عبدالله جان اما فضولیش به تو نیومده:nishkhand:
شوخی کردما
جدا افرین واقعا حرفات خیلی قشنگ بود
به افتخارش:-shad

amir-97
04-11-2012, 00:04
بچه ها به نظرم خیلی افراط کردید
این جا برید ایرو گفته رئایها چه بحث هایی میکنن ایول
اونا از اینکه دو تا رئالی های گلمون قهرن خوشحال هستن
پس با هم آشتی کنید
داش رضا تو هم قهر نکن و به تاپیک رئال بیا و نظرتو بگو

mortezarm
04-11-2012, 00:21
بچه ها به نظرم خیلی افراط کردید
این جا برید ایرو گفته رئایها چه بحث هایی میکنن ایول
اونا از اینکه دو تا رئالی های گلمون قهرن خوشحال هستن
پس با هم آشتی کنید
داش رضا تو هم قهر نکن و به تاپیک رئال بیا و نظرتو بگو
ول کن داداش اینجاها نرو
از اینکه کسایی بخوان میونه ادما رو به هر قیمتی بهم بزنن بیزارم
امیدوارم دیگه ناراحتی بینه رئالی ها نبینم

amir-97
04-11-2012, 00:26
ما باید اتحاد رئالیمون حفظ بشه
تا اونا از حسودی چشمشون د بیاد

mortezarm
04-11-2012, 00:30
دوستان بیخیال این بحث دیگه
بیاید این مساله رو بخیال بشیم
نظرتونو در مورد تیم همشهریمون اتلتیکو مادرید بگید؟؟؟؟؟

Mohammad
04-11-2012, 00:32
ول کن داداش اینجاها نرو
از اینکه کسایی بخوان میونه ادما رو به هر قیمتی بهم بزنن بیزارم
امیدوارم دیگه ناراحتی بینه رئالی ها نبینم

وقتی خودمون واسه خودمون حرف در میاریم همینه آخرش ــ واقعا ناراحت شدم وقتی این جو رو دیدم

AL1reZA
04-11-2012, 00:35
اخه چطور تمومش کنم در کمال پر روی میاد به ما میگه بچه اخه بگو تو که بزرگی چرا یکم منطق نداری بخدا دارم میترکم از بس حرف بی خود شنیدم.
ممد جان دوست ندارم در مورده رضا این طوری حرف بزنی.رضا نظرش اینه
پستت پاک خواهد شد

mortezarm
04-11-2012, 00:35
اره واقعا خودمون به خودمون گیر دادیم این از همه چیز بدتره
اما دوستان همه رئالی ها باید پشته همو داشته باشن و نزارن دوستیمون به این راحتی خراب بشه
با یکم صبر رئال این بحران هم مثه اول فصل پشت سر میگذاره

Mohammad
04-11-2012, 00:40
از همين جا با همتون خداحافظي ميكنم و اميدوارم كه رئال سربلند و پيروز باشه........
يا علي...........

تاپیک رئال بی زیدان حال نمیده :gahhr: ... به خدا این چیزا ارزششو نداره ــ من میدونم دوتاتو پشیمونیت .. حالا دیگه روبوسی کنید و خلاص .... تموم شد رفتdallliii

amir-97
04-11-2012, 00:43
حالا مشکل جدید
داش علیرضا استعفا چیه دیگه
نیگا کنین با یه بحث همه رئالی های گل قهر کرن
آخه واسه چ یه موضوعه کوچیک رو زیادی گنده میکنید

Mohammad
04-11-2012, 00:45
حالا مشکل جدید
داش علیرضا استعفا چیه دیگه
نیگا کنین با یه بحث همه رئالی های گل قهر کرن
آخه واسه چ یه موضوعه کوچیک رو زیادی گنده میکنید

کسی با کسی قهر نکرده ــ‌ مطمئنا دوستیها پابرجاست

amir-97
04-11-2012, 00:50
دادا آخه این چه کاری بود که کردی؟
تو کجای مدیریتت اشکال داره
من که میرم به مدر کل سایت میگم بچه های رئالی شماهم برین بگین
که استعفای علیرضا رو قبول نکنه

amir-97
04-11-2012, 00:56
بچه ها شما چتون شده؟
این چه کارهایی هست که شما میکنید
خواهشا دست وردارید
هم داش علیرضا هم داش رضا

amir-97
04-11-2012, 01:00
من خودم به شخصه دیگه با این جو و فضای حاکم بر بچه های سایت عمرا پامو تو اینجور تاپیکا باز کنم

ماشاالله
کلا همه میخواین دیگه تو این تاپیک نیاین
دیگه دیوونه میشم از دست شماها
ما رئالی ها باید اتحادمونو نشون بدیم
نه این که هر کی هر چی میشه بیاد بگه من نمیام من اسعفا دادم
بچه ها از شما خواهش میکنم دیگه بس کنید . . .
خواهش میکنم

mojtabadj88
04-11-2012, 01:03
یکی به ما بگه چی شده ؟؟؟؟؟؟؟؟

amir-97
04-11-2012, 01:06
یکی به ما بگه چی شده ؟؟؟؟؟؟؟؟ا
گه صفحات قبلو بخونی متوجه میش

mortezarm
04-11-2012, 01:10
بابا یه لحظه رفتم ها
باز افتادیت به جون هم
حالا همه دیگه استعفا میدن
اخه این چه وضعیه بابا
این چه حرفایی میزنین به خدا شما دارین از کاه کوه میسازین
اقا مهمد جواد خان شما هم بجای اینکه جوو اروم کنی بدتر میکنی ها
اصلا کسی پست نده یکم زمان بگذره تا همه اروم بشیم

mortezarm
04-11-2012, 01:23
متاسفم واسه کسایی که ادعای دوستی با هم دیگه رو داشتن
خوشم میاد همه جا حتی تو یه بخش تو یه سایت کوچیکم همه به چند گروه تقسیم میشن بعد دم از اتحاد میزنن
دوستی اجباری نیس هر کی هم تحمل نقد رو نداره از سایت بر ه هیچ مشکلی نیس
اینجا حرفای خودمونی ها مثه اینکه اینجا هم باید قوانین دار بشه و به دو تا تاپیک جدا تبدیل بشه
اما اصلا از رضا محمد جواد و محمد چنین پیاما و پستایی انتظار نمیرفت علی رضا رو نگفتم چون فهمید تند رفته و اشتباه کرده و دیگه پست نداد
به شخصه خیلی ناراحت شدم و واقعا متاسفم حالا خوبه شما مسولیت تیم رو ندارین

mamaly7
04-11-2012, 01:28
اقا رضا شرمنده ببخشید اصلا ما نفهم ما بچه خدا حافظ.

بروبچ رئالی از همتون عذر میخوام اگه هرکی ناراحت شده اقا حلال نکنید هر بار میومدم نت اول به عشق اینجا میومدم .

خدا حافظ.

Zid@ne
04-11-2012, 01:38
اقا رضا شرمنده ببخشید اصلا ما نفهم ما بچه خدا حافظ.

بروبچ رئالی از همتون عذر میخوام اگه هرکی ناراحت شده اقا حلال نکنید هر بار میومدم نت اول به عشق اینجا میومدم .

خدا حافظ.
من كه ازت عذرخواهي كردم داداش............
اين جا هم جلو جمع از همه مخصوصا ممد و عليرضا عذر ميخوام..........

mortezarm
04-11-2012, 01:39
زندگی شیرین میشودdallliii
افرین دوستان

AL1reZA
04-11-2012, 01:43
ممنون که همگی از همدیگه عذر خواهی می کنید
من غیر از پیامی که به رضا دادم
دوباره در حضور همه از رضا که اذیتش کردم معذرت می خوام امیدوارم که منو ببخشه
شرمنده همه هستم

mojtabadj88
04-11-2012, 01:45
علی رضا رفت منم دیگه نمیام .......

mortezarm
04-11-2012, 01:48
علی رضا رفت منم دیگه نمیام .......
تو دیگه از کجا پریدی وسط
اصلا تو هستی که نخوای بیای:hehee:کلا ماهی یه پست میدی

mojtabadj88
04-11-2012, 01:53
تو دیگه از کجا پریدی وسط
اصلا تو هستی که نخوای بیای:hehee:کلا ماهی یه پست میدی
خو مگه به پست دادنه؟ تو هی برو پیش بینی نتیجه هفته ی 40 پست بده بره خودت حال کن هی پیش بینی کن :ogh::hehee:

mortezarm
04-11-2012, 01:55
خو مگه به پست دادنه؟ تو هی برو پیش بینی نتیجه هفته ی 40 پست بده بره خودت حال کن هی پیش بینی کن :ogh::hehee:
مثه اینکه توام دلت کتک میخوادا
حیف تاپیک تازه ساکت شده و گرنه................................

mojtabadj88
04-11-2012, 01:58
نه ببین مرتضی جان من کم پست میدم 2 تا اخطار دارم واسه همینه که زیاد تو مباحث شرکت نمیکنم

AL1reZA
04-11-2012, 02:03

نه ببین مرتضی جان من کم پست میدم 2 تا اخطار دارم واسه همینه که زیاد تو مباحث شرکت نمیکنم
حالا که منو رضا آشتی کردیم این دوتا دعواشون شد
دلتون کتک می خواد(شوخی)
بس کنید دیگه
منو ناراحت می کنیدا
دوست دارید ناراحت شم؟
هیچ کس حق خدافظی رو نداره
از این به بعد هرکس دعوا کنه اخطار می گیرهki::

mortezarm
04-11-2012, 02:10
حالا که منو رضا آشتی کردیم این دوتا دعواشون شد
دلتون کتک می خواد(شوخی)
بس کنید دیگه
منو ناراحت می کنیدا
دوست دارید ناراحت شم؟
هیچ کس حق خدافظی رو نداره
از این به بعد هرکس دعوا کنه اخطار می گیرهki::

چرا الکی جو میدی
من که نگفتم میخوام خدافظی کنم چرا حرف دهنمون میزاری
مجتبی هم پسره خوبیه فقط............................مه:hehee:

hadizizo
04-11-2012, 09:31
سلام به همگی
درسته که سابقم از یکسری از شما ها کمه ولی فقط تو سایت اندازه سن بعضیاتون طرفدار رئال بودم ....از این برنامه ها بدتر سر رئال پیش اومده ولی هیچ وقت کار یا حرفی نزدم که یه عده بچه که تازه فوتبال رو فهمیدن برن تو تایپیکشون بشینن رئال تیمم ،عشقم رو مسخره بکنن....واقعا متاسفم...الان که رئال صدر جدوله...اگه سقوط هم کنه من طرفدار رئالم چون عشقمه چه برسه الان که تو صدریم و فوتبال به این قشنگی بازی میکنه...شما هم شدید مثل بعضی از طرفدارای تیم رقیب که تا میبرن همیشه هستن و دوستن ولی تا میبازن بحث و دعوا و خداحافظی...شماها طرفدار تیمی هستید که پر افتخارترین تیم اروپاست پس با یه سری حرفا تیم رو زیر سوال نبرید...پس خواهشا این بحثارو تموم کنید و همتون بیایید اینجا پست بدید و نذارید یه نامحرم بیاد بینتون یه حرفی بندازه و دعوا کنید...از داداشام:رضای گل که مثل خودم عشق زیدانه وعلیرضا که زحمت میکشه برا این تایپیک و محمد و مجتبی و مرتضی و همه دوستان خواهش میکنم به عنوان یه رئالی واقعی پشت تیم باشید این تایپیک رو بترکونید هم لیگ قهرمانان رو داریم هم لالیگا....

پیش به سوی قهرمانی....

CRISTIANO-FARSHAD
04-11-2012, 12:57
جدا از اینکه ماباید وحدتمون رو حفظ کنیم باید از تیم دفاع کنیم . حالا دیشب یکم در مورد اینکه تمام رئال رونالدو و مورینیو نیستن بحث کردیم و گذشت ولی اینکه ستاره تیم کیه که شکی نیست رونالدو . به هر حال امیدوارم دوستی در این تایپک حفظ بشه .

اما به نظر من امشب باید با ترکیب زیر استفاده کنیم

............کاسیاس..............

مارسلو..........راموس............په په.......... اربلوا

................الونسو...............گرا رو.............

رونالدو....................کاکا........ .............دیماریا

.....................بنزما................... ....

اگه دیماریا کامل اماده نبود اوزیل خوبه ولی به هیچ وجه نباید کاکا رو بیرون ببره و استفاده از هیگواین هم درست نیست .

امیدوارم این بازی که خیلی سخته رو ببریم. و مخصوصا رونالدو در این بازی بزرگ خودشو دوباره اثبات کنه

AL1reZA
04-11-2012, 14:13
خوشبخنانه رونالدو و بازیکنان وقتی روشون فشاره عالی بازی می کنند همین بهتر که مساوی کردیم
از حالا لالیگا جذاب شده

spbarcelona
04-11-2012, 15:24
سلام دوستان
ببخشید اینجا پیام میدما اما پیام من در مورد تیم هامون (بارسا و رئال) نیست.
فقط می خوام به علیرضا بگم سایت رو ترک نکنه چون خیلی دوسش دارم:flowerysmile: و سایت بدون اون میشه دلتنگی هر چند که رئالی هستی عزیزroz::
علیرضا باید شجاع باشی و با یه پیام اینجوری نباید به همین راحتی استعفا بدی که مثل اینکه خوشبختانه استعفا هم کنسل شد.:-shad

mojtabadj88
04-11-2012, 15:31
صادق جان جریان مال دیشبه دیگه دعوا خوابیده لطفا دیگه در موردش حرف نزنین

spbarcelona
04-11-2012, 15:37
صادق جان جریان مال دیشبه دیگه دعوا خوابیده لطفا دیگه در موردش حرف نزنین

رو چشمم داش مجتبی
فقط می خواستم به علیرضا جون بگم ما بارسایی ها هم دوسش داریم.love::

mortezarm
04-11-2012, 16:03
سلام دوستان
فقط می خوام به علیرضا بگم سایت رو ترک نکنه چون خیلی دوسش دارم:flowerysmile: و سایت بدون اون میشه دلتنگی هر چند که رئالی هستی عزیزroz::
علیرضا باید شجاع باشی و با یه پیام اینجوری نباید به همین راحتی استعفا بدی که مثل اینکه خوشبختانه استعفا هم کنسل شد.:-shad
داداش واقعا حال کردم باهات
دمت گرم بارسایی واقعی و هوادار واقعی شمایید

spbarcelona
04-11-2012, 16:15
علیرضا ما وظیفمون هست داداش
همش که نمیشه در مورد تیم هامون با هم بجنگیم که
رفتار بچه ها باید دوستانه باشهroz::

AL1reZA
04-11-2012, 16:16
سلام دوستان

رو چشمم داش مجتبی
فقط می خواستم به علیرضا جون بگم ما بارسایی ها هم دوسش داریم.love::
داداش من تشکر فراوان دارم
بدون که منم دوست دارم عزیز.دوستی مهم تراز رئالو بارساست:love:
من واقعا ممنونم:bia baghalam:
آدم که چنین کاربرایی می بینه انرژی می گیره:ahaaaaaa::eyvalla:
بازم ممنون دادا:flowerysmile:

spbarcelona
04-11-2012, 16:20
داداش من تشکر فراوان دارم
بدون که منم دوست دارم عزیز.دوستی مهم تراز رئالو بارساست:love:
من واقعا ممنونم:bia baghalam:
آدم که چنین کاربرایی می بینه انرژی می گیره:ahaaaaaa::eyvalla:
بازم ممنون دادا:flowerysmile:

خواهش میکنم داداش و همینطور دوستان دیگه دارید شرمنده می کنیدا:gol:love::

mortezarm
04-11-2012, 16:20
خب دیگه تعارف تیکه پاره نکنید
بچسبید به دربی حساس امشب مادرید که واسمون خیلی سرنوشت ساز و حساسه
امتیاز از دست بدیم کارمون دیگه خیلی خیلی سخت میشه

hala_madrid
04-11-2012, 17:54
سلام به تمامه مادريدي ها
اين بحثها گاهي اوقات پيش مياد و مهم نيستن مهم اينه كه توي يه فضاي خوب با هم باشيم و مهمتر اينه كه دوست باشيم اميدوارم هر جفتتون واسه هميشه كنار ما باشيد حالا كدوم بازيكن بهتره يا كدوم مربي مهم نيست مهم اينه كه ما هوادارا هميشه بايد پشت تيممون رو داشته باشيم يه روزاي زيدان (عشق من) بود حالا نيست اما رئال هست الان ما بهترين بازيكن دنيا كريس عزيز رو داريم و بهترين مربي دنيا خوزه يه روزي اينا ميرن اما در قلب تمامه هواداران مادريد زنده ميمونن و يه هوادار واقعي كسيه كه هميشه يه مادريدي بمونه چه بازيكن محبوبش باشه چه نه و من ميدونم شما دو تا عزيز از هوادارهاي واقعي رئال هستن پس بايد واسه هميشه پيش ما بمونيد
يه كم زيادي حرف زدم ببخشيد

hala_madrid
04-11-2012, 17:56
به نظرتون امشب چند تا ميزنيم؟
chomagh

AmirUtd
04-11-2012, 19:43
به نظرتون امشب چند تا ميزنيم؟
chomagh

به نظر من امشب 2 تا میزنیم.........:ohum:

FC@ALI
04-11-2012, 19:48
سلام بعد از 2 تا 3 روز غيبت بالاخره اومدم اميدوارم رئال امشب دست پر از بازي بيرون بياد و اختلاف دوباره به 4 برسه . به نظر من امشب 5 تا ميزنيم و رونالدو هتريك ميكنه:yes:

FC@ALI
04-11-2012, 19:55
سلام داش پوريا خوشحالم كه به جمع رئالي ها پيوستي منم اميدوارم با همين 4 امتياز اختلاف به قهرماني برسيمheey::

AL1reZA
04-11-2012, 20:03
یکی می گه 2تا یکی می گه 5تا
خوب به نظر من بستگی به تیم داره که در چه سطحی باشه بستگی داره به ترکیب و تاکتیک خوزه بستگی داره به روحیه
آیا خوزه روحیه رو برگردونده؟
آیا خوزه همراه بازیکنان می خواهند قهرمان شوند؟
مورینیو یک روان شناسه.با توجه به شناختی که ازش دارم به این سادگی شکست نمی خوره
بازیکنا هم اگه قهرمانی بخوان باید درست و از همون اول حمله کنند و تنها هدف گل زدن باشه
البته مواظب باشن گل نخورن
کاسیاس هم خوشبختانه به اوجش برگشته باید ببینیم امشب چی کار می کنه.امیدوارم کاسیاس واقعی باشه
امشب یا جشن قهرمانی می گیریم یا لالیگا رو از دست میدیم
باید طوری بازی کنیم این چند بازی رو که انگار آخرین بازیه و همه چیز به این بازی بستگی داره
باید خودمون باشیم
انصافا با رئال نیم فصل یکم فاصله گرفتیم باید جبران کنیم باید بزرگیه خودمونو ثابت کنیم
امشب خیلی ها انتظار باخت یا تساوی رئالو دارن باید با پیروزی بهشون ثابت کنیم که اگه مساوی کردیم فقط نمی خواستیم جدی باشیم
من نتیجه رو این جوری پیش بینی می کنم
اگه واقعا قهرمانی رو بخواهیم میبریم ولی اگه نه......
من امیدم به بازیکنان و خوزست.خوزه باید بزرگیه خودشو ثابت کنه.

AmirUtd
04-11-2012, 20:12
خوب اگه رئال امشب بتونه این بازی رو ببره کارش تو جدول راحت تر میشه.........
به امید برد و قهرمانی.

pouria milan & real
04-11-2012, 20:22
به نظر من امشب 4تا ميزنيم و رونالدو صدر جدول گلزنان را از مسي پس خواهد گرفت:yes:

Fc Bayern München
04-11-2012, 20:31

--------

amir-97
04-11-2012, 20:44
خدا رو شکر که بازم ما رئالی ها به اتحادمون رسیدیم
دیشب خیلی اعصابم خرد شده
اما وقتی الان اومدم خیلی خوشحال شدم:ghelyon:
خوب رسیدیم به بازی با اتلتیکو مادرید
اتلتیکو تیم خطرناکی هست
باید مواظب حمله هاشون باشیم
به خصوص مواظب مهاجمشون باشیم
منظورم فالکائو هست مهاجم خطرناکی هست

CRISTIANO-FARSHAD
04-11-2012, 21:08
منم با علیرضا موافقم ما امشب یا راه 90 % قهرمانی رو طی میکنیم یا 90 % قهرمانی از دست میدیم !!

فقط باید امیدوار بود و به خدا توکل کرد!!!!! تو این بازیها جزئیات نتیجه بازی رو معلوم میکنه!!!!! ما باید سغی کنیم موقعیتها رو گل کنیم !!!! باید به بازیهای قبل فکر کنیم که چه جوری 5 تا زدیم!!!!!!! به نظر من امشب نباید هیگواین و بنزما با هم بازی کنن!!!! نباید اوزیل مث بازی قبل کند بازی کنه !!!!!!! فقط و فقط باید موقعیت بسازیم و گل بزنیم !!!!! خوشبختانه ایکر دوباره به اوج بازگشته و راموس رو داریم !!!! دیگه امشب مورینیو و رونالدو باید خودشونو دوباره اثبات کنن!!!! باید نشون بدیم که لیاقت قهرمانی رو داریم.

به نظر من اگه این بازی رو نبریم یعنی لیاقت قهرمانی نداریم

لطفا بحث راه نندازین تا همین جوری وحدت و دوستی وجود داشته باشه!!!!!!!

به نظر من امشب بازی 3--1 به سود رئال تموم میشه و بنزما و رونالدو گل میزنن و اون یکی رو نمیدونم!

mamaly7
04-11-2012, 21:15
سلام علیکم برادران هر چی با خودم کلنجار رفتم نتونستم برم.
اول از هرچیزی از همه عذر میخوام مخصوصا داش رضا ما رو ببخش .
خب میبینم که امشب باید اتلتیکو رو له کنیم امیدوارم خوزه بازم ترکیب امتحان نکنه و بدونه چیکار میکنه .

AL1reZA
04-11-2012, 21:17
امشب باید با 3 هافبک بازی کنیم
در حال حاضر با مهاجم خوب نیست بازی کنیم چون هیگواین رو دور نیست و جواب نمیده
استفاده از هیگی و بنزما وقتی جواب میده که هردو کاملا آماده باشن

به نظرم باید دیماریا کاکا یا اوزیل فیکس باشن

AL1reZA
04-11-2012, 21:24
سلام علیکم برادران هر چی با خودم کلنجار رفتم نتونستم برم.
اول از هرچیزی از همه عذر میخوام مخصوصا داش رضا ما رو ببخش .
خب میبینم که امشب باید اتلتیکو رو له کنیم امیدوارم خوزه بازم ترکیب امتحان نکنه و بدونه چیکار میکنه .
خوشحالیم که برگشتی ممد جان
همش تقصیره من بود این دعواها
امیدوارم همگی منو ببخشید و فراموش کنیدroz::

mamaly7
04-11-2012, 22:41
میگم ورزش 3 زده 00:30بازی زنده پخش میشه بعد شبکه سه زیر نویس کرده که ساعت 1:30زنده کدوم یکی درسته.

mortezarm
04-11-2012, 22:44
میگم ورزش 3 زده 00:30بازی زنده پخش میشه بعد شبکه سه زیر نویس کرده که ساعت 1:30زنده کدوم یکی درسته.
داداش بازی ساعت 12:30
اکا چون میخوان بازی یووه لاتزیو هم بدن و چون اون 11.15 شروع میشه از دقیقه 40 زنده بازی رئال رو میدن

شیما کاکا 22
04-11-2012, 22:52
امیدوارم کاکا تو ترکیب باشه...

ManUtd
04-11-2012, 23:27
سلام به دوستان رئالي
اميدوارم امشب شاهد پيروزي رئال باشيم , همه ما ميدونيم كه اگه تيم بدون استرس بازي كنه توانايي بردن هرتيمي رو داره ! اينكه اگه يه خرده بازيكنا غيرت نشون بدن تيم از لحاظ تاكتيكي مشكلي نداره ! اينكه بارسا تيم خوبيه ولي رئال هم نبايد مثل اين چند سال خودشو دست كم بگيره ! افكار غلط هست كه داره مارو عذيت ميكنه ! ما 6 امتياز فاصله رو تو چند هفته از دست داديم به خاط چي؟! به خاطر ضعف تاكتيكي؟ نه اين فقط بعضي مواقع و اونم با درصد پايين تاثر گذار بود ! بيشتر مسائل رواني و بدبياري بود !
ولي بايد همه چيرو فراموش كنيم ! نيمه پر ليوان رو ببينيم ! اينكه ما 4 امتياز از بارسا جلو هستيم ! نه اينكه 6 امتياز از فاصلمون كم شده ! اينجوري مطمئنا ميتونيم موفق باشيم و در نهايت به هدفمون برسيم .
امشب بايد با تمركز بالا روي ضربات آخر دقت بيشتري بكنيم و با برد يه بار ديگه فاصله رو به 4 امتياز برسونيم .
به نظرم بايد كاكا فيكس باشه ! خيلي خيلي بهتر از ازيل هست اين روزا ! ازيل واقعا داره تو زمين راه ميره ! كاكا احساس مسئوليت بيشتري ميكنه. نظر من اينه كه از يك هافبك دفاعي استفاده كنيم و جاي هيگي هم از كايخون استفاده كنيم و نيمه دوم دي ماريا رو به بازي بياريم.

mamaly7
04-11-2012, 23:34
دقیقا همینطوره که سعید میگه بچه ها باید اعتماد به نفس بیشتر داشته باشن و در زدن ضربات اخر دقت کنن.
کاکا باید قطعا فیکس باشه جای اوزیل استفاده ی همزمان از بنزما و هیگی اشتباهه چون هیچ کدوم نمیتونن به خوبی نقش خودشون رو ایفا کنن اگه دیماریا قراره نیمه دوم بیاد باید از دقیقه ی 45 تو زمین باشه نه از دقیقه 70ایشالا که با یه بازی خوب میبریم تا هم فاصله برگرده به4 امتیاز هم روحیه مون بره بالا.

mojtabadj88
04-11-2012, 23:35
این فرشته فیکس باشه خیلی خوب میشه

AL1reZA
04-11-2012, 23:36
سلام به دوستان رئالي
اميدوارم امشب شاهد پيروزي رئال باشيم , همه ما ميدونيم كه اگه تيم بدون استرس بازي كنه توانايي بردن هرتيمي رو داره ! اينكه اگه يه خرده بازيكنا غيرت نشون بدن تيم از لحاظ تاكتيكي مشكلي نداره ! اينكه بارسا تيم خوبيه ولي رئال هم نبايد مثل اين چند سال خودشو دست كم بگيره ! افكار غلط هست كه داره مارو عذيت ميكنه ! ما 6 امتياز فاصله رو تو چند هفته از دست داديم به خاط چي؟! به خاطر ضعف تاكتيكي؟ نه اين فقط بعضي مواقع و اونم با درصد پايين تاثر گذار بود ! بيشتر مسائل رواني و بدبياري بود !
ولي بايد همه چيرو فراموش كنيم ! نيمه پر ليوان رو ببينيم ! اينكه ما 4 امتياز از بارسا جلو هستيم ! نه اينكه 6 امتياز از فاصلمون كم شده ! اينجوري مطمئنا ميتونيم موفق باشيم و در نهايت به هدفمون برسيم .
امشب بايد با تمركز بالا روي ضربات آخر دقت بيشتري بكنيم و با برد يه بار ديگه فاصله رو به 4 امتياز برسونيم .
به نظرم بايد كاكا فيكس باشه ! خيلي خيلي بهتر از ازيل هست اين روزا ! ازيل واقعا داره تو زمين راه ميره ! كاكا احساس مسئوليت بيشتري ميكنه. نظر من اينه كه از يك هافبك دفاعي استفاده كنيم و جاي هيگي هم از كايخون استفاده كنيم و نيمه دوم دي ماريا رو به بازي بياريم.

داداش تا اون جایی که من خبر دارم مورینیو خیلی رو بنزما و دیماریا حساب می کنه
به احتمال زیاد هردو فیکسن

mortezarm
04-11-2012, 23:42
چی میشه همزمان اوزیل کاکا دیماریا فیکس باشن

mamaly7
04-11-2012, 23:44
نمیشه باید یکی بیرون باشه که در صورت مصدومیت(خدای نکرده)ویا خستگی جای اون یکی رو پر کنه.

AL1reZA
04-11-2012, 23:44
میشه ولی باید بنزما یا رونالدو بیرون باشن

mortezarm
04-11-2012, 23:55
تو بازی های خانگی میشه ها

کاسیاس
مارسلو.....په په.......راموس.....اربلوا
الونسو
اوزیل......کاکا......دیماریا
رونالدو.....بنزما

البته الان که به ترکیب نگاه میکنم میبینم با این کار تو دامنه حرکته بازیکنا محدودیت وجود میاد اما خلاقیت تیم خیلی بالا میره

mortezarm
04-12-2012, 00:14
دوستان در حساس ترین بازی امشب اروپا دورتمند به بایرن گل زد

mortezarm
04-12-2012, 00:25
دوستان در حساس ترین بازی امشب اروپا دورتمند به بایرن گل زد
البته بمن ربطی نداره ها ولی روبن پنالتی خراب کردki::
اخه نمیدونم چرا یه حسی به این بازی دارم

AL1reZA
04-12-2012, 00:28
تو بازی های خانگی میشه ها

کاسیاس
مارسلو.....په په.......راموس.....اربلوا
الونسو
اوزیل......کاکا......دیماریا
رونالدو.....بنزما

البته الان که به ترکیب نگاه میکنم میبینم با این کار تو دامنه حرکته بازیکنا محدودیت وجود میاد اما خلاقیت تیم خیلی بالا میره

تو این ترکیب حمله عالیه ولی هافبک دفاعیمون خوب نیست
همون 1-3-2-4 بهتره

AL1reZA
04-12-2012, 00:29
داریم به زمان بازی نزدیک میشیم
به امید یه پیروزیه خوب

AL1reZA
04-12-2012, 00:34
کاکا کوئنترائو دیماریا فیکسن

mamaly7
04-12-2012, 01:11
خدا رو شکر که کریس گل اول رو زد ایشالا 2تای دیگه ش هم میزنه.

mamaly7
04-12-2012, 01:24
خدایش کریس رو عشقه چه ضربه ای زد دمش گرم.
رضا هی تو بیا بگو نگید داور خدایش خطای رو کریس پنالتی نبود.

AL1reZA
04-12-2012, 01:28
خوب نیمه اولو با هنرنمایی رونالدو بردیم
انصافا گلش زیبا بود.داره بهتر میشه بعد از افتی که در ضربه آزاد داشت
دیماریا مشخصه افت داشته ولی باید بازی کنه تا درست بشه
کوئنترائو عالی عمل کرد.
اگه دقت می کردید آلونسو پای بازیکنان رو میزد چون می خواد کارت بگیره به بازی با بارسا محرومیتش تموم شه

mamaly7
04-12-2012, 01:30
خوب نیمه اولو با هنرنمایی رونالدو بردیم
انصافا گلش زیبا بود.داره بهتر میشه بعد از افتی که در ضربه آزاد داشت
دیماریا مشخصه افت داشته ولی باید بازی کنه تا درست بشه
کوئنترائو عالی عمل کرد.
اگه دقت می کردید آلونسو پای بازیکنان رو میزد چون می خواد کارت بگیره به بازی با بارسا محرومیتش تموم شه

خوب کاری میکنه این روزا همه جا اینطوری چرا ما نباشیم.
به نظرت خطای روی کریس پنالتی بود.

mamaly7
04-12-2012, 02:20
عاشقتم کریس به خدا به این میگن بازیکن کی مگه رونالدو مرد روزهای سخت نیست خودش یه تنه اتلتیکو رو شکست داد درود بر سفید پوشان مادرید

mamaly7
04-12-2012, 02:26
ررررررررروووووووووووووووو ووننننننننننااااااااااااا ااااااااللللللللللللددددد دددددددددوووووووووووووووو 777777777777777

AL1reZA
04-12-2012, 02:26
2 دربی و هر دو با نتیجه 4-1 دمه رونالدو گرم
اینم از رونالدو به قول ممد خودش یک تنه اتلتیکو شکست داد با هتریک و پاس گلی که داد
دمش گرم.
خوب هتریک کردماki::

mamaly7
04-12-2012, 02:28
2 دربی و هر دو با نتیجه 4-1 دمه رونالدو گرم
اینم از رونالدو به قول ممد خودش یک تنه اتلتیکو شکست داد با هتریک و پاس گلی که داد
دمش گرم.
خوب هتریک کردماki::

دستت درد نکنه امشب خیلی خوب بودی 40تا زدی .
طوفان ضربه های ازاد رونالدو در راهه .
امشب بر عکس دیشب خیلی خوشحالم.

mortezarm
04-12-2012, 02:29
دوستان تبریک
بابا دم همه تیم گرم مخصوصا کریس جان البته تک به تک بد زد ها
اقا بگین رئال همیشه 2 تا گل جلو باشه بابا رسما من دیگه جنبه دیدن بازی رئال ندارما
میترسم سکته کنمdallliii
الان بدنم مملو از نور اپی نفرین :eyvalla:

mamaly7
04-12-2012, 02:30
Descárgate el calendario en PDF ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
Calendario ([Only Registered And Activated Users Can See Links])Clasificación ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) Tops ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) Calendario 2010/11 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])Clasificación 2010/11 ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) Tops 2010/11 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
TOP 2011/12 - GOLEADORES
40
Cristiano Ronaldo ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
R. Madrid ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

39
Messi ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
Barcelona ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

ManUtd
04-12-2012, 02:31
من يه تار موي رونالدو رو به 1000تاي مسي نميدم ! واقعا رونالدو توانايي هاي بسيار بيشتري نسبت به مسي داره و اينكه مسي رو بيشتر تو چشم كرده تيم خوب بارسا تو اين چند سال بوده !
اميدوارم بتونيم تو الكلاسيكو حداقل يه امتياز بگيريم و قهرمانيمونو همونجا جشن بگيريمdallliii

mortezarm
04-12-2012, 02:33
ای نفس کششششششششششششششششmas:-

mamaly7
04-12-2012, 02:34
اگه بدونید امشب رونالدو چقدر من رو خوشحال کرد به خدا خیلی عالیه .توی دنیا یکه.
داش سعید اگه بزارن به امید خدا اونجاهم یه امتیاز میگیریم.

mortezarm
04-12-2012, 02:36
اگه بدونید امشب رونالدو چقدر من رو خوشحال کرد به خدا خیلی عالیه .توی دنیا یکه.
داش سعید اگه بزارن به امید خدا اونجاهم یه امتیاز میگیریم.
داداش همه مثه توان بابا من خودم الان تو اسمونا هم انگار جام باشگاهها رو بردیم
الان اینقد جو گرفتم اهنگ دارم با ولوم خیلی بالا گوش میدم
الانه که پرپرم کننki::

mortezarm
04-12-2012, 02:39
در ضمن ما باید تو نیوکمپ واسه برد بریم و ب امید خدا و با اماده بودن بچه ها اونجا کارو با برد تموم میکنیم و بازم مثه گذشته ها تو نیوکمپ جشن میگیریم

AL1reZA
04-12-2012, 02:39
من يه تار موي رونالدو رو به 1000تاي مسي نميدم ! واقعا رونالدو توانايي هاي بسيار بيشتري نسبت به مسي داره و اينكه مسي رو بيشتر تو چشم كرده تيم خوب بارسا تو اين چند سال بوده !
اميدوارم بتونيم تو الكلاسيكو حداقل يه امتياز بگيريم و قهرمانيمونو همونجا جشن بگيريمdallliii

دقیقا سعید جان
رونالدو با رکورده قبلیش برابری کرد 40تا در لالیگا البته یه گلشو قبول نکردن پارسال
مسی باید خواب این ضربات رو ببینه

ای نفس کششششششششششششششششmas:-

یکی اینو بگیررررررررررررررررررررهla y_;;:eyvalla:

AL1reZA
04-12-2012, 02:44
داداش همه مثه توان بابا من خودم الان تو اسمونا هم انگار جام باشگاهها رو بردیم
الان اینقد جو گرفتم اهنگ دارم با ولوم خیلی بالا گوش میدم
الانه که پرپرم کننki::
منم همین طور داداش
اولش که گل خوردیم اشک تو چشمام جمع شد و بعدش از خوشحالی با اون گل ها ترکوندم طوری که نزدیک بود بابام بیاد بهم چی بگه.
این موقه شب

در ضمن ما باید تو نیوکمپ واسه برد بریم و ب امید خدا و با اماده بودن بچه ها اونجا کارو با برد تموم میکنیم و بازم مثه گذشته ها تو نیوکمپ جشن میگیریم
نیوکمپ هم به موقش
والدز از این شوتا طلب دارهlay_;;

AL1reZA
04-12-2012, 02:45
این پرچم مادرید است که با مورینیو بر قله افتخارات می درخشد و به اهتزاز در آمده

ما همگی متحدیم و تیمی هستیم به نام رئال مادرید

mamaly7
04-12-2012, 02:47
نیوکمپ هم به موقش
والدز از این شوتا طلب دارهlay_;;

طلب داره اساسی من که به شخصه دوست دارم یه ضربه ازاد و یه شوت از طلبش کم کنیم این بار بقیه شو بزاریم واسه فینال لیگ قهرمانان.

mortezarm
04-12-2012, 02:53
خب دیگه بچه ها سنگین باشید ما تا دلتون بخواد از این بردا دیدیم
نگن جو گیر شدن
ولی به افتخار تیم:eyvalla::hooora::/dancheey:::real::-shadlay_;;:afarin:

AL1reZA
04-12-2012, 02:56
خب دیگه بچه ها سنگین باشید ما تا دلتون بخواد از این بردا دیدیم
نگن جو گیر شدن
ولی به افتخار تیم:eyvalla::hooora::/dancheey:::real::-shadlay_;;:afarin:
از این بردا زیاد داشتیم ولی این یه چیزه دیگه بود
بزار هرچی بخوان بگن از حسودیه