توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ★گروه طرفداران رئال مادرید حرف های خودمونی کهکشانی ها★
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
17
18
mortezarm
04-20-2012, 01:35
خوشحالم که شما اینقد اخبارو دنبال میکنی ما هم که بلد نیستیم که.....
ویدیچ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امیدوارم این بازی شاهد حضور کاکایی باشیم که انگیزه خیلی زیادی برای بازی مقابل بارسا و نشون دادنه خودش داره این میتونه بار انگیزه ای قوی و تامین شدن توپای خوبی برای کریم و کریس باشه که جلوتر بازی میکنن
البته خب دیماریا اماده تره و حضور کاکا کمی ریسک داره اما به نظرم میتونه تاثیر گذار باشه
کاسیاس: اگر من مربی رئال بودم سعی می کردم شبیه مورینیو باشم
مرجع خبري رئال مادريد : ایکر کاسیاس در مصاحبه ای جالب با شماری از فرضیه ها در مورد زندگیش در حال و آینده مواجه شد . در این باره که اگر مربی رئال بشود چه می کند گفت :" اگر مربی بودم ؟ سعی می کردم شبیه مورینیو باشم . "
"اگر به 18 سالگی برگردم ؟ تلاش می کنم تا در ترکیب اصلی رئال مادرید قرار گیرم و جامهایی که برده ام را دوباره کسب کنم و از تجربه مجددشان لذت ببرم . "
"چه کسی را دوست داشتم بشناسم ؟ اگر روی ورزش تمرکز کنیم ، دوست داشتم با په له ، مارادونا و بکن باوئر آشنا شوم . دوست داشتم با آنها یک روز ناهار بخورم و در مورد تجربیاتشان بشنوم . "
"دوست داشتم چه چیزی نسبت به من عوض می شد ؟ این که کمی کینه توزیم را کم می کردم . "
"اگر فوتبالیست نبودم ؟ دوست داشتم افسر پلیس باشم تا در خیابان ها دستور بدهم . "
داداش مدتضي آخه چرا هي كشش ميدي؟! من اول نخواستم در اين مورد چيزي بگم چون فكر نكني از روي تعصب به منچستره ! ولي سال 2008 كي بيهتر از ويديچ بود؟! يا 2009؟! يكي دو ساله مصدوميتهاي شديدي داشته و يه كم افت كرده البته نسبت به خودش وگرنه هنوزم جز 5تا مدافع برتر هست.
رائول هم از شالکه جدا شد و به الاهلی قطر می پیونده.
اینم خبرش
مرجع خبري رئال مادريد : یک روز ناراحت کننده برای فوتبال اروپا . شالکه 04 اعلام کرد که رائول گونزالس بلانکو قراردادش را با باشگاه المانی تمدید نمی کند تا مارکا مدعی شود که این اسطوره ، قراردادی چهار ساله با الاهلی قطر می بندد .
به نظر می رسد که اسطوره رئال مادرید پس از جدایی از آلمان قرار است از فوتبال اروپا جدا شود . او که حتی در اواخر دوران فوتبالش هم یکی از بهترین های شالکه و فوتبال آلمان بود ، با پیشنهاد باشگاه آلمانی مخالفت کرده و به نظر می رسد فوتبالش را در قطر تمام کند . بدین ترتیب تا 39 سالگی در باشگاه عربی توپ خواهد زد .
mortezarm
04-20-2012, 01:53
داداش مدتضي آخه چرا هي كشش ميدي؟! من اول نخواستم در اين مورد چيزي بگم چون فكر نكني از روي تعصب به منچستره ! ولي سال 2008 كي بيهتر از ويديچ بود؟! يا 2009؟! يكي دو ساله مصدوميتهاي شديدي داشته و يه كم افت كرده البته نسبت به خودش وگرنه هنوزم جز 5تا مدافع برتر هست.
من نمیگم ویدیچ بده اصلا من ارزوم این بود عمق دفاع رئال ویدیچ بود اینو تو خریدای نیم فصل هم گفتم
اما بازیکنی که الان 1 ساله مصدومه چطور میشه کسی بگه الان بهترین مدافع دنیاس
خب ادم شاخ در میاره بعد به شکل مطلقم گفته میشه
من قبول دارم ویدیچ الان یکی از بهترین مدافعان دنیاس اما الان نمیشه بهش گفت بهترین
والا حرف من همینه
دوستان سوءبرداشت میکنن
از موقعي كه كاكا كنار اوزيل از ابتدا بازي كردند رئال برنده تمام بازيهاش بوده اميدوارم كه تو الكلاسيكو هم همينجور باشه
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
pouria milan & real
04-20-2012, 03:58
تو سايت ها اومده الكسي سانچس به خاطر مصدوميت به احتمال زياد الكلاسيكو رو از دست ميده و داويد ويا هم كه چند مدتي هست مصدومه و به بازي نميرسه
hala_madrid
04-20-2012, 04:25
اين الكلاسيكو يكم خاصه نميدونم چرا ولي احساس ميكنم خاصهthink::
به نظر من اگه خودمون باشیم میبریم من کاملا با قرار دادن کاکا و اوزیل کنار هم موافقم اینا رو نیمه اول میزاریم بعد نیمه دوم دیماریا رو به جای یکی از این ها میاریم تو بازی تا قدرت تهاجمی مون بیشتر بشه با وجود مصدوم شدن الکسیس( حالا راست یا دروغ ) بارسا مهاجمی نداره که بتونه زیاد خطرناک باشه و اگه در این حالت مسی توسط یه بازیکن کاملا بسته بشه عملا بارسا نمیتونه کار خاصی بکنه.
shiraz-sport
04-20-2012, 12:37
منم موافق حضور کاکا از اول بازی هستم چون کاکا خیلی انگیزه داره و داره به روز های اوجش برمیگرده و در کل میتونه خوب با کریس و بنزما یا هیگواین هماهنگ بشه به امید پیروزی در ال کلاسیکو و قهرمانی در لالیگا
خبرنگار سرخ
04-20-2012, 13:30
پست های همگی به دلیل کل کل و اسپم حذف شد.
از این بحث ها هم دیگه خواهشا انجام ندید.
فقط بگم که ویدیچ بهترین مدافع دنیاست کریس هم بهترین فروارده دنیاست.
سلام
احیانا تو با پلاتینی یوفا و اینا نسبتی نداری؟
مرد حسابی ... اینا وقاهت رو به جایی رسوندن اومدن تو تاپیک ما علیه ما دارن حرف میزنن شما میگی پستهای
اسپم و کل کل حذف شد
به قول داش علی کریمی من خیلی خودمو کنترل کردم ک یه چیزی نگم ... ک موجبات موقوفی منو نیاره
mortezarm
04-20-2012, 14:47
من بشدت موافق اینم که کاروالیو رو تو عمق دفاعمون استفاده کنیم و راموس به جایه تخصصی خودش ببریم و علی رغم بازی بده قبلی کونترائو به نظرم تو این بازی بهتر از راموس میتونه باشه
سلام
احیانا تو با پلاتینی یوفا و اینا نسبتی نداری؟
مرد حسابی ... اینا وقاهت رو به جایی رسوندن اومدن تو تاپیک ما علیه ما دارن حرف میزنن شما میگی پستهای
اسپم و کل کل حذف شد
به قول داش علی کریمی من خیلی خودمو کنترل کردم ک یه چیزی نگم ... ک موجبات موقوفی منو نیاره
سلام
والا من رابطه ای یا نسبتی ندارم ولی تیم حریف داره
آره داداش پست های اسپم و کل کل بود باید حذف میشد.
وظیفه ی من بود که پاک کنم چون مدیر بخش رئالم.:flowerysmile:
بچه ها به این تاپیک سر بزنین و راجب مربیگری خوزه در رئال بخونید.
خیلی مهم و جالبه
mortezarm
04-20-2012, 16:49
باز اینجا مکانی برای کل کل تبدیل شد
دوستان پیام های دو نفره رو ببرین تو پروفایلاتون
و جوم بهم نزنین
باز اینجا مکانی برای کل کل تبدیل شد
دوستان پیام های دو نفره رو ببرین تو پروفایلاتون
و جوم بهم نزنین
واقعا بچه ها رو به جون هم نندازين و برين پروفايلهاي خودتون براي كل كل چون دوست نداريم بي احترامي به كسي بشهtazim::
mortezarm
04-20-2012, 23:27
من ترکیبکو واسه بازی با بارسا میدم
ایکر
کونترائو.........کاروالیو......... .په په.............راموس
الونسو...................خدیرا
رونالدو.................اوزیل......... ............دیماریا
کریم
ترکیبه پیشنهادیم کاملا نرمال و اصلا خیلی تهاجمی هم نیس
منم اين تركيب رو دوست دارم تو بازي با بارسا
....................كاسياس.................. .........
مارسلو.........کاروالیو......... .په په.............راموس
............آلونسو...................گرا رو...............
رونالدو.................كاكا.......... ............اوزيل
......................بنزما.................. .........
mojtabadj88
04-20-2012, 23:49
بچه ها راءول خداحافظی کرد :shogh::((
راست میگن مادر بنزما مرده ؟
mojtabadj88
04-20-2012, 23:56
ایکر
کونترائو.........کاروالیو......... .په په.............راموس
الونسو...................نوری شاهین
رونالدو.................اوزیل......... ............دیماریا
کریم یا هیگی
این ترکیب خوبه
كي گفته رائول قراره خداحافظي كنه اين جور كه تو اخبار گفتند قرار داد با يه تيم نميدونم قطري بود يا يه كشور ديگه بسته بود براي فصل آينده--- اگر مادر بنزما هم مرده باشه كار او براي بازي با بارسا خيلي سخت ميشه اميدوارم كه اين خبر هم درست نباشه:gahhr:
mojtabadj88
04-21-2012, 00:05
كي گفته رائول قراره خداحافظي كنه اين جور كه تو اخبار گفتند قرار با يه تيم نميدونم قطري بود يا يه كشور ديگه قرار داد بسته براي فصل آينده---
داش مجتبي به حر حال اگر خداحافظي هم كنه هميشه تو ياد رئالي ها هستش
pouria milan & real
04-21-2012, 00:18
البته اين جوري كه به نظر مياد رائول كلا از فوتبال خداحافظي نميكنه و با يه تيم قطري قرار داد امضا ميكنه براي فصل ديگه
pouria milan & real
04-21-2012, 00:21
اينم تركيب مناسبي از نظر من براي الكلاسيكو هستش
......................كاسياس................ ...........
مارسلو.........کاروالیو......... .په په.............راموس
...............آلونسو...................خد یرا.............
رونالدو.................كاكا......... ............اوزيل
....................هيگواين................ ............
دیروز یک سال از قهرمانی تیم در فینال کوپا برابر بارسلونا گذشت و رختکن رئال با تفکر آن بازی به مصاف حریفش در لالیگا می برد .مورينيو به بازيكنانش گفته كه ورزشگاه والنسا رو يادشون بياد تا آماده بازي سرنوشت ساز لاليگا باشند- اينم يه عكس جالب نگاه كريس خيلي قشنگهki::
mortezarm
04-21-2012, 14:57
اول یادی از اسطورمون رائول بکنم که اینقد با عظمت بود که با 2 سال حضور در شالکه 7 این تیم به ارشیو همیشگی روگار پیوست
البته جالب این بود که رئال هم به احترام این ستاره همیشگی تیم 7 رو بایگانی میکرد اما بهرحال نشد
خیلی خبر تاسف باریه که رائول تمدید نکرد اما کاشکی حالا که تو اوج داره این کارو میکنه به قطر یه هر کشور سطح پایین فوتبالی نره من هنوزم معتقدم این اتفاق نمیفته
امیدوارم این خداحافظی تو یورو 2012 صورت بگیره که واقعا شایسته برگشته و باید با اسپانیا قهرمان بشه و بره:narahat::gerye:crying::-
دوست داشتم رائول به رئال باز می گشت.رائول حتی در سن 39 سالگی همچنان بازی می کنه و در اوجه.
امیدوارم در رئال فوتبالشو تموم کنه.رائول افتخاری برای رئال مادرید هست.
چی میشد آقای گل رئال باز می گشت.
اخبار رو که دنبال کردم خبری از فوت مادر کریم نشنیدم.بنظر شایعه میاد.
mortezarm
04-21-2012, 15:35
خب با توجه وشرایط احتمالا کونترائو و کاکا فیکسن هم خوبه هم بد خوب از این جهت که یکم اگه سوتی ندیم دفاع محکمتر و از طرف دیگه میانه میدون به نفعمون میشه و بد از این جهت که کمی ریسکه و یکم سرعت تیم پایین میاد
hadizizo
04-21-2012, 16:23
امیدوارم مارسلو رو نذتره چون خیلی سوتی میده ...راموس هم که اگه مثل بازی بایرن باشه کارمون سخت میشه کاش تو اوجش باشه...
mortezarm
04-21-2012, 16:31
امیدوارم مارسلو رو نذتره چون خیلی سوتی میده ...راموس هم که اگه مثل بازی بایرن باشه کارمون سخت میشه کاش تو اوجش باشه...
البته با صحبت هایی که شده احتمال خیلی بالا کونترائو فیکس بازیه
اما مساله مهم اینه که نباید سوتی هایه بازی های پیشو بدیم
متاسفانه نه لاس هست نه کاروالیو التین توپ و شاهین هم در اختیار نداریم.
سایت گل- کاروان باشگاه رئال مادرید حدود ساعت 12 ظهر به وقت اسپانیا وارد بارسلونا شد.
کهکشانی ها طبق برنامه ریزی انجام شده به بارسلونا سفر کردند. هواپیمای حامل آنها ساعت 11 صبح شنبه فرودگاه باراخاس مادرید را به مقصد بارسلوناترک کرد و یک ساعت بعد در فرودگاه ال پرات بارسلونا فرود آمد.
حدود 300 نفر از هواداران رئال در فرودگاه ال پرات انتظار مورینیو و شاگردانش را می کشیدند و در میان فریادهای آنهابیش از همه فریاد «کریستیانو،کریستیانو »شنیده می شد.
کاروان کهکشانی ها فرودگاه را به مقصد هتل خوان کارلوس 1 ترک کرد تا بعد از ساعاتی استراحت روانه نوکمپ شوند.
در مقابل درب هتل هم تعدادی از هواداران رئال باستاره هایشان دیدار کردند. این کاروان را 4بازیکن همراهی نمی کنند:لاسانا دیارا، آلتین تاپ، کاروالیو و نوری شاهین
hadizizo
04-21-2012, 17:00
البته با صحبت هایی که شده احتمال خیلی بالا کونترائو فیکس بازیه
اما مساله مهم اینه که نباید سوتی هایه بازی های پیشو بدیم
امیدوارم دفاعمون خوب باشه... این بازی رو ببریم 99 درصد قهرمانیم...مساوی هم خوبه و فاصلمون حفظ میشه
mortezarm
04-21-2012, 17:03
امیدوارم دفاعمون خوب باشه... این بازی رو ببریم 99 درصد قهرمانیم...مساوی هم خوبه و فاصلمون حفظ میشه
دقیقا
اگه ما مساوی هم کنیم دیگه قهرمانی رو بدست اوردیم
اما مساله مهم اینه اصلا و به هیچ وجه نباید برای مساوی بریم و نکته دیگه اینه که ما جز قهرمانی لالیگا دنبال چیزاهای دیگه هم هستیم
hadizizo
04-21-2012, 17:22
منظورتو از چیزای دیگه گرفتم...ki::اره اگه برای مساوی بریم میبازیم باید بازی منطقی انجام بدیم و مواظب پشت محوطه جریمه باشیم اگه اون قسمتو بگیریم بازی مال ماست:sigar:
کارانکا گفته مثل آخرین بازی الکلاسیکو بازی می کنیم.
خب بلاخره رسيديم به بازي كه ميتونستيم با آرامش بيشتري به استقبالش بريم ولي با بي دقتي تو چند بازي شرايط رو براي خودمون سخت و حساس كرديم .
تو بازي بايرن مونيخ چيزي كه خيلي خيلي منو عصبي ميكرد عملكرد دو هافبك مياني تيم بود ! آلونسو طراوت خاصي تو بازيش نداره و به اندازه بقيه بازيكنا پرانرژي به نظر نمياد ! نميدونم چرا ؟! اميدوارم امشب بتونه نمايش خوبي رو ارائه بده . اما خديرا واقعا افتضاحه ! اين بازيكن به هيچ وجه در حد خط هافبك رئال نيست و واقعا بازي بدش باعث ميشه انتقال توپ از دفاع به حمله مشكل پيدا كنه ! نميدونم چرا مورينيو اينقدر به اين بازيكن ميدون ميده ! حيف كه لاس در دسترس نيست وگرنه به نظرم لاس بسيار بهتر از خديرا ميانه ميدان رو جمع ميكنه و در كنار خصوصيات دفاعيش بهتر از خديرا پاس ميده. حالا كه لاس نيست حتي اگه از شاهين , گرانرو يا كوئنترائو استفاده كنيم به نفعمونه ! بايد هافبك دفاعي سرعت لازم رو هم داشته باشه ! ولي خديرا همين كه مسي كنارش ميدووه تنها كاري كه به ذهنش ميرسه خطا كردنه !
راه بعدي اينه كه تنها از 1 هافبك دفاعي استفاده كنيم و نشون بديم كه رئال مادريد واقعي كه روزي ستاره هاي آسمان به بازيكنان نجوميش حسودي ميكردند چطور تيميه ! ( عجب جمليه اي گفتم:nishkhand:)
ميتونيم از تركيب ازيل و كاكا جلو آلونسو براي اولين بار جلو بارسا استفاده كنيم! شايد در نگاه اول منطقي به نظر نياد ولي به نظر من بارسا الا تو اوج نيست ! نه از لحاظ روحي و نه از لحاظ بدني و نه از لحاظ مهره ! تو خط دفاعش هم مشكلات زيادي داره !(مثل ما ) پس ما بايد بي امام به سمت دروازه بارسا يورش ببريم و گل اول رو بزنيم ! نيمه دوم ميتونيم تعويضهايي داشته باشيم و با بيرون كشيدن يكي از بين كاكا و ازيل به همون شيوه دفاع ضدحمله خودمون برگرديم كه كاملا منطقي هست تو اون شرايط !
ميدونم مورينيو از اين كارا نميكنه ولي اي كاش ميكرد....
مورينتس: ترس از بارسا، رئال را نابود ميکند
مهاجم پيشين مادريد بر اين باور است که تبعات شکست رئال از بارسا ميتواند در ادامه فصل اين تيم را نابود کند.
دیدار حساس بارسلونا و رئال مادرید امشب در نیوکمپ در حالی برگزار خواهد شد که بارسا در جدول ردهبندی 4 امتیاز کمتر از رئال مادرید جمع آوری کرده است.
فرناندو مورینتس در مورد بازی گفت: اگر در این پیکار حساس بارسلونا پیروز میدان باشد، ترس سراسر وجود همه رئالیها را فرا خواهد گرفت زیرا در مدت زمان بسیار کوتاهی بارسلونا توانسته فاصله 10 امتیازی با رئال را به یک امتیاز برساند. این دیدار از جنبه روانشناسی اهمیت بسیار بالایی دارد. رئالیها نمیتوانند برای بدست آوردن تساوی به میدان بروند. آنها به پیروزی احتیاج دارند و باید با حملات زیاد به هدف خود برسند، چیزی که بازیکنان این تیم توانایی رسیدن به آن را دارند. شکست از بارسا ترس را به وجود بازیکنان بارسا تزریق خواهد کرد، چیزی که رئال را در ادامه فصل نابود خواهد کرد.
وی در ادامه گفت: اگر بازی به بن بست خورد، آنگاه رئالیها میتوانند به تساوی هم فکر کنند. البته دفاع کردن برابر تیمی مانند بارسلونا ریسکهای فراوانی دارد که بازیکنان رئال باید به آن توجه ویژهای داشته باشند.
اينو گذاشتم اينجا چون واقعا حقيقت رو گفته ! ترس= نابودي
Girl Soccer
04-21-2012, 18:50
کارانکا گفته مثل آخرین بازی الکلاسیکو بازی می کنیم.
آره اگه اینجور بازی کنند خیلی خوب میشه اینجوری بارسا هم میره داخل قوطی هیچ کاری هم نمی تونه بکنه
Girl Soccer
04-21-2012, 19:12
وای این ها دیگه کین :ajibeee:
طرفدار های بارسا توی قسمت خودشون نوشتن اگه سر فرم باشیم 4-1 می بریم آخه مگه کشکه :ajibeee:په بارسا نمیتونه به نساجی مازندران هم 4 تا بزنه چه برسه به رئال آدم خوبه یکم منتطق داشته باشه
یه وقت فکر نکنید من فوضولم خیلی اتفاقی خوندمش :sooot:
بايرن هم رفته تو حاشيه .ريبري و روبن كتك كاري كردن [Only Registered And Activated Users Can See Links](100).gif اينم صورت روبن [Only Registered And Activated Users Can See Links]
[Only Registered And Activated Users Can See Links] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 630x400 and weights 55KB.[Only Registered And Activated Users Can See Links]
ريبري 50 هزار يورو جريمه شدش . هر چي حاشيه بايرن تا قبل بازي چهارشنبه بيشتر بشه براي ما بهتره
درگیری این دو ستاره ، به خاطر زدن یک ضربه کاشته بین دو نیمه پدید آمد . روبن می خواست که کروس ضربه را بزند اما ریبری می خواست خودش این کار را انجام دهد .
پس از آن که این دو بین دو نیمه وارد رختکن شدند ، ریبری با عصبانیت به سمت بازیکن آلمانی رفت و یک مشت زیر چشم هم تیمیش زد .
مطمئنا با این دعوایی که اینا کردن تو بازی برگشت به هم پاس نمیدن
و این به نفع ماست
حتی اگه ریبری تو بهترین وضعیت و بالعکس
دوستان مطمئن باشيد با وجود اين تنش كه در تيم بارسلونا هست رئال ميتونه به راحتي اين الكلاسيكو رو ببره به چند دليل :
1 - اول اينكه بارسلونا يه تموم كننده خوب نداره تا بتونه ازش استفاده كنه........ ويا كه همچنان مصدومه و الكسيس هم امشب به بازي نميرسه ! اونا مهاجم خوب ندارن !
2 - دوم اينكه ممكنه پيكه به بازي امشب هم نرسه و اين بهترين موقعيت براي مهاجمان رئاله كه بتونن گل بزنن !
3 - سوم اينكه ژاوي الان به خاطر بازي با چلسي و سن بالايي كه داره الان خسته شده و مطمئنا نميتونه 1 نيمه بيشتر بازي كنه !
4 - و بهترين خبر ممكن اينه كه مسي تو بازي با چلسي دچار مصدوميت جزئي شده و شايد نتونه مثل هميشه بازي كنه ......
خب با تمام اين موارد به نظرم رئال كار زياد مشكلي رو نداره و حتي ميتونيم بگيم راحت اين بازي رو ميبره ! (( البته به جز جو سنگين نيوكمپ )):ohum:
الان بهترين موقعيت براي مورينيوست تا بتونه بر گوارديولا پيروز بشه تا هم انتقام شكست هاي گذشته رو ازش بگيره و هم بتونه با روحيه خوب به مصاف بايرن بره ! مضاف بر اينكه روحيه بارسايي ها كاملا تضعيف ميشه و مطمئنا توسط چلسي حذف خواهند شد !
در كل من اين بازي رو بازي راحتي ميدونم و اگر بچه ها بتونن استرس نيوكمپ رو تحمل كنن ميتونيم اين بازي رو خيلي راحت ببريم !
اقا رضا منور کردین تاپیک رو خبر میدادی یه گاوی گوسفندی واست قوربونی میکردم .
داش رضا مرسی از نظراتت به نظر من هم اگه بچه ها به استرس غلبه کنن راحت بر بارسا هم غلبه میکنن.
mojtabadj88
04-21-2012, 21:12
رئال مادرید :
Casillas; Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira; Di María, Özil, Cristiano; Benzema
نیمکت :
(تا دقایقی دیگر)
بارسلونا :
Valdés; Alves, Puyol, Mascherano, Adriano; Busquets, Xavi, Thiago; Tello, Iniesta y Messi
نیمکت :
(تا دقایقی دیگر)
والدز تو گله لوووووووووووووووووووووووو ووول
mojtabadj88
04-21-2012, 21:15
مارسلو نه :(( :(( :(( :khahesh:امشب از اون سمت خواهیم ترکید :((
خب بلاخره رسيديم به بازي كه ميتونستيم با آرامش بيشتري به استقبالش بريم ولي با بي دقتي تو چند بازي شرايط رو براي خودمون سخت و حساس كرديم .
تو بازي بايرن مونيخ چيزي كه خيلي خيلي منو عصبي ميكرد عملكرد دو هافبك مياني تيم بود ! آلونسو طراوت خاصي تو بازيش نداره و به اندازه بقيه بازيكنا پرانرژي به نظر نمياد ! نميدونم چرا ؟! اميدوارم امشب بتونه نمايش خوبي رو ارائه بده . اما خديرا واقعا افتضاحه ! اين بازيكن به هيچ وجه در حد خط هافبك رئال نيست و واقعا بازي بدش باعث ميشه انتقال توپ از دفاع به حمله مشكل پيدا كنه ! نميدونم چرا مورينيو اينقدر به اين بازيكن ميدون ميده ! حيف كه لاس در دسترس نيست وگرنه به نظرم لاس بسيار بهتر از خديرا ميانه ميدان رو جمع ميكنه و در كنار خصوصيات دفاعيش بهتر از خديرا پاس ميده. حالا كه لاس نيست حتي اگه از شاهين , گرانرو يا كوئنترائو استفاده كنيم به نفعمونه ! بايد هافبك دفاعي سرعت لازم رو هم داشته باشه ! ولي خديرا همين كه مسي كنارش ميدووه تنها كاري كه به ذهنش ميرسه خطا كردنه !
راه بعدي اينه كه تنها از 1 هافبك دفاعي استفاده كنيم و نشون بديم كه رئال مادريد واقعي كه روزي ستاره هاي آسمان به بازيكنان نجوميش حسودي ميكردند چطور تيميه ! ( عجب جمليه اي گفتم:nishkhand:)
ميتونيم از تركيب ازيل و كاكا جلو آلونسو براي اولين بار جلو بارسا استفاده كنيم! شايد در نگاه اول منطقي به نظر نياد ولي به نظر من بارسا الا تو اوج نيست ! نه از لحاظ روحي و نه از لحاظ بدني و نه از لحاظ مهره ! تو خط دفاعش هم مشكلات زيادي داره !(مثل ما ) پس ما بايد بي امام به سمت دروازه بارسا يورش ببريم و گل اول رو بزنيم ! نيمه دوم ميتونيم تعويضهايي داشته باشيم و با بيرون كشيدن يكي از بين كاكا و ازيل به همون شيوه دفاع ضدحمله خودمون برگرديم كه كاملا منطقي هست تو اون شرايط !
ميدونم مورينيو از اين كارا نميكنه ولي اي كاش ميكرد....
داداش به نظر من چند جای نظرت نقل می خواد:love:
در مورده خدیرا باید بگم که امسال واقعا بد شده پارسال عالی بود واقعا خیلی خوب توپ می گرفت نمی دونم چش شده که فقط بلد شده بازیکن بزنه.
به نظر من باید گرانرو در کنار آلونسو قرار بگیره با توجه به نبودن لاس.ولی ظاهرا بازم خدیراست.binam
خدیرا جدیدا ترسو هم شده جرعت نمی کنه پاس های راه دور بده:gerye:
داداش به نظر من تنها یه هافبک دفاعی ریسکه چون خود آلونسو هم کم میاره.
بارسا مقابل هرتیمی روحیه نداشته باشه مقابل رئال پراز انرژی و انگیزست.
بهتره نیمه اول خدیرا بازی کنه اگر بد بود با گرانرو تعویض شه.
در مورده اوزیل و کاکا
داداش این دوتا برای بار دوم کنار هم مقابل بارسا فیکس میشن!فراموش کردی؟:love:
آخرین الکلاسیکو این دوتا کنار هم بودند.:bia baghalam:
از همون دقیقه اول باید هجومی باشیم تا دقیقه آخر نباید ترکیبو دفاعی کرد.
هر وقت دفاعی کردیم گل خوردیم چه از همون دقیقه اول و چه از دقایق آخر.رئال نباید دفاعی شه.به هیچ عنوان.باید به سبک خودمون رئالی بازی کنیم بدون تغییر.
مادرید باید طوری بازی که انگار 2-0 عقبه اون وقت می تونه موفق بشهroz::
دوستان مطمئن باشيد با وجود اين تنش كه در تيم بارسلونا هست رئال ميتونه به راحتي اين الكلاسيكو رو ببره به چند دليل :
1 - اول اينكه بارسلونا يه تموم كننده خوب نداره تا بتونه ازش استفاده كنه........ ويا كه همچنان مصدومه و الكسيس هم امشب به بازي نميرسه ! اونا مهاجم خوب ندارن !
2 - دوم اينكه ممكنه پيكه به بازي امشب هم نرسه و اين بهترين موقعيت براي مهاجمان رئاله كه بتونن گل بزنن !
3 - سوم اينكه ژاوي الان به خاطر بازي با چلسي و سن بالايي كه داره الان خسته شده و مطمئنا نميتونه 1 نيمه بيشتر بازي كنه !
4 - و بهترين خبر ممكن اينه كه مسي تو بازي با چلسي دچار مصدوميت جزئي شده و شايد نتونه مثل هميشه بازي كنه ......
خب با تمام اين موارد به نظرم رئال كار زياد مشكلي رو نداره و حتي ميتونيم بگيم راحت اين بازي رو ميبره ! (( البته به جز جو سنگين نيوكمپ )):ohum:
الان بهترين موقعيت براي مورينيوست تا بتونه بر گوارديولا پيروز بشه تا هم انتقام شكست هاي گذشته رو ازش بگيره و هم بتونه با روحيه خوب به مصاف بايرن بره ! مضاف بر اينكه روحيه بارسايي ها كاملا تضعيف ميشه و مطمئنا توسط چلسي حذف خواهند شد !
در كل من اين بازي رو بازي راحتي ميدونم و اگر بچه ها بتونن استرس نيوكمپ رو تحمل كنن ميتونيم اين بازي رو خيلي راحت ببريم !
به شرطی می تونیم ببریم که خودمون باشیم رضا جان
1-بهترین تموم کننده بارسا مسیه داش رضا که همیشه هستش.درسته الکسیس نیستش ولی ما نباید از هیچکدومشون بترسیم.وباید خودمون باشیم بدون استرس و بدون خشن وعصبانی بودن.roz::
2-پیکه شاید.ولی اگر هم بیاد نمی تونه خوب کار کنه چون افت بدی داشته و همچنان باهاش دستو پنجه نرم می کنه.:afarin:
3- امیدوارم ولی ژاوی همیشه ایستاده و از همون جا پاسشو میدهالبته معمولا:flowerysmile:
5- طبق اخباری که دنبال کردم مسی مشکلی نداره ولی باید مثل چلسی مهارش کنیم.::bow
6-درسته موقع خوبیه که مورینیو بر گواردیولا غلبه کنه ولی باید ایمان داشته باشیم(اعتماد)
باید به همه اعتماد داشته باشیم و منتظر گل باشیم.
ایشالا....
ممنون داش رضاroz::
من خیلی امیدوارم .
میدونم امشب کهکشانی ها طوفان میکنن.
امیدوارم امشب شب کریس باشه .
درود بر اقای خاص و cr7
CRISTIANO-FARSHAD
04-21-2012, 21:36
به نظر من 5تا بخوریم ولی هجومی باشیم بهتره تا 3-1 ببازیم و دفاعی !!!! حداقل اینطوری شانسمون رو امتحان کردیم !!!!! ولی اینقدر هجومی نمیشه !!!!! . ما باید امشب از دیماریا و خدیرا استفاده نکنیم به جاشون کونترائو یا گرانرو و کاکا استفاده کنیم !!!! هر چند کاکا بد بازی کنه ولی به هر حال از توپ لو دادن دیماریا بهتره !!!!!! ولی جدا در مورد خدیرا من خیلی وقت پیش گفتم . این هافبک اومدنش به رئال اشتباه محض بود . ما دیارا و الونسو و گرانرو رو داشتیم . گاگو رو هم قرضی دادیم به رم بعد شاهین رو هم خریدیم !!!! به نظر من که همون لاس بهتره از خدیرا تو این بازی . امیدوارم فردا طبق معمول بچه های کاتالونیایی تو مدرسه خوشحال نباشن و اینبار ما خوشحال باشیم حتی با یک مساوی !!!!
به نظر من اگه ببازیم 60 % احتمال قهرمانیمون هست
اگه مساوی کنیم 75 % احتمال داره قهرمان بشیم
اگه ببریم که به نظر من غیر قابل دسترسه به احتمال 100% قهرمانیم !!!
داش عليرضا منظور من از اينكه اولين بار كاكا و ازيل رو كنار هم بزاريم تو خط هافبك بود ! بازي قبل كاكا جاي ديماريا بازي كرد و ما بازم 2 هافبك دفاعي داشتيم.
البته قبول دارم اينجوري ريسكش بالاست.
اميدوارم خوب بازي كنيم:yes:
mojtabadj88
04-21-2012, 21:56
کونتراو اومد جای این مرتیکه ی ببعی ki::
چيزي كه پر واضحه اينه كه ديگه تاكتيك گوارديولا به همه روشن شده و تقريبا اكثر مربي ها ميدونن در مقابل تاكتيك تيكي تاكا چطور بازي كنن ! (( چيزي كه دي مئو اون رو به اوج رسوند )) !
ديگه حركتاشون جواب نميده و دست پپ واسه همه رو شده !:ohum:
الا اينكه استرس و ترس از شكست هاي قبلي ممكنه بچه ها رو اذيت كنه آزار بده !
بارسلونا يه برگ برنده ي خوب داره و اونم اينه كه پشتش به پيروزي هاي قبل گرمه و اين ميتونه پشتوانه خوبي براي اونا باشه !
البته مادريدي ها هم برگ برندشون اينه كه اكثر ستاره هاشون رو در اختيار دارن و يك روز بيشتر از حريف استراحت كردن !
در كل همون طور كه تو تبادل نظر الكلاسيكو گفتم رئال اين بازي رو ميبره !
اين الكلاسيكو با الكلاسيكوهاي قبل فرق ميكنه چون دست پپ گوارديولا واسه همه رو شده !:flowerysmile:
چيزي كه پر واضحه اينه كه ديگه تاكتيك گوارديولا به همه روشن شده و تقريبا اكثر مربي ها ميدونن در مقابل تاكتيك تيكي تاكا چطور بازي كنن ! (( چيزي كه دي مئو اون رو به اوج رسوند )) !
بارسلونا يه برگ برنده ي خوب داره و اونم اينه كه پشتش به پيروزي هاي قبل گرمه و اين ميتونه پشتوانه خوبي براي اونا باشه !
البته مادريدي ها هم برگ برندشون اينه كه اكثر ستاره هاشون رو در اختيار دارن و يك روز بيشتر از حريف استراحت كردن !
اين الكلاسيكو با الكلاسيكوهاي قبل فرق ميكنه چون دست پپ گوارديولا واسه همه رو شده !:flowerysmile:
داداش خدا کنه.
به خدا بعد از این نتیجه های بد امید ندارم به الکلاسیکو.دوست ندارم اینو بگم ولی از داخل دارم میسوزم.باور کنید:gerye:
دلم یه برد درست حسابی می خواد باید ببریم.اگه این دفعه هم مثل دفعه های قبل بشه نمی دونم چی کار می کنم....:narahat:
امیدوارم ببریم.
وقتی میبینم رضا می گه می بریم پس حتما می بریم.:love:
CRISTIANO-FARSHAD
04-21-2012, 22:05
امیدوارم اینطور بشه داش رضا !!!!!!!! ولی من واقعا شک دارم . درسته که شرایط بارسا عوض شده ولی اون دفاعی که چلسی میکنه با رئال فرق میکنه ! اونا دوتا هافبک کناریشون به دفاع کمک میکردن و اونا تقریبا 3 تا هافبک دفاعی داشتن!!! دروگبا رو داشتن که قدرت بدنی جلو میرفت ولی متاسفانه ما رونالدو دیماریا زیاد تو دفاع خوب نیستن فقط پرس میکنن و اوزیل که دقیقه 50 به بعد روی مرده حساب میشه انقدر خسته است !!! بنزما هم که اگه روز خوبش باشه شاید از 2 تا موقعیت عالی 1 رو گل کنه . به هر حال شرایط رئال و چلسی هم فرق میکنه
mortezarm
04-21-2012, 22:06
البته خیلیا اول فصل هم همینو میگفتن و میگفتن بارسا دیگه نتیجه نمیگیره اما اونا بازم با کارایه تاکتیکیشون به اوج برگشتن
قبول دارم یکم حرکتاشون لو رفته اما اعتقاد د ارم هنوزم میتونن از این کاراشون نتیجه بگیرن
پس نکته مهم چگونگی بازی رئال مقابل این تیمه الان جنبه روحی بازم اهمیت زیادی داره و اگه بخوایم دفاع کنیم این فشار استرس رو تیم دفاع کننده بیشتره
بنابراین بهترین تاکتیک اینه که استرسو از تیممون کم کنیم که بهترین راهکار برای اون حملست
Hala MaDrID
بهت اعتماد دارم
برد تو نيمه اول خوب بوداميدوارم تو نيمه دوم هم همينجوري بازي كنيم
[Only Registered And Activated Users Can See Links] a_-_Real_Madrid.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203161157152&ssbinary=true
CRISTIANO-FARSHAD
04-21-2012, 23:16
کی گل زد به به !!! به نظر من که پای اون بازیکنی که با په په رفتن برای توپ از بدن خدیرا جلوتر بود !!!
هیچ صحبتی نمی کنم تا آخر بازی....
باید در دفاع همین جوری باشیم و در ضدحملات بهتر.
دیماریا باید تعویض بشه.افتضاح بود
گل رئال با دو کیفیت گذاشته شد.
CRISTIANO-FARSHAD
04-21-2012, 23:23
به نظر من برای این ترکیب کاکا بهتر از هیگواینه چون کمی عقب بازی میکنه دیماریا و هیگواین هم شاید زیاد مثل کاکا نتونه پاس بده و....... امیدوارم بازی رو ببریم یا حداقل مساوی کنیم
اوزیل بهترین بازیکنمون بود مثل دفعه قبلی.
بریم نیمه دوم
هیچ صحبتی نمی کنم تا آخر بازی....
باید در دفاع همین جوری باشیم و در ضدحملات بهتر.
دیماریا باید تعویض بشه.افتضاح بود
واقعا كاكا داره حروم ميشه تو رئال واقعا بايد مورينيو جاي ديماريا از كاكا استفاده كنه
وای خدای من چه بازی قشنگیه فکر نمیکردم رئال بتونه اینقد خوب از پسش بر بیاد
خدا کنه تا آخر همین طور باشه
mojtabadj88
04-22-2012, 00:06
گل رونالدو تو حلق همه ی هیترهاش ki::
لامصب مثل فراری اومد ماشالله به اوزیل با اون پاسش
hala madrid
تبریککککککککککککککککککککک کککککککککک
درود بر خوزه و رونالدوووووووووووووو
حالا باز هم بگید رونالدو بده
CRISTIANO-FARSHAD
04-22-2012, 00:24
ایول ایول . ایول رونالدو تاج سره ! یک برد عالی !!!!!! از اول تا اخر به درگاه خدا دعا میکردم
خدایا از این برد ممنونم !!!!! ایول به خوزه . رونالدو . کاسیاس و....................... دیگه با 1 برد قهرمان میشیم
هورااااااااااااااااااا
تبریک میگم به همه واقعا بازی قشنگی بود بنظرم رئال تازه میتونست گل های بیشتری هم بزنه،که یه نتیجه به یاد موندنی باشه
Hala Madrid
..........................
shiraz-sport
04-22-2012, 00:29
من دلم روشن بود رئال میبره تبریک به عاشقان رئال مادرید از همون اول میدونستم ما برنده ایم برد در الکلاسیکو و قهرمانی در لالیگا به همه ی عاشقان و طرفداران رئال مادرید تبریک میگم ایول به همه ی بازیکنان رئال مادرید مخصوصا به خوزه و رونالدو بهترین بازیکن جهان ... انقدر خوشحالم که دوست دارم جیغ بکشم ولی نمیشه چون خانواده خواب هستنheee:: heey:::yes:
CRISTIANO-FARSHAD
04-22-2012, 00:30
علیرضا جان لطفا لینک هایلایت های اچ دی رو بذار
همه بازیکن دارن ما یک فراری هم داریم
shiraz-sport
04-22-2012, 00:32
الان طرفداران بارسلونا کاردشون بزنی خونشون در نمیادheee::ki:: ای خدا ممنونم
edwin HP
04-22-2012, 00:35
سلام رئالی ها.تبریییییک ساسی خیلی به همه چسبید.ایشالله دیگه بارسا رنگ جام رو نبینه.دمتون گرم.تبریک به همه علل خصوص داش کریس گل خودمون.
Viva la reala madrid
CRISTIANO-FARSHAD
04-22-2012, 00:37
آقای شیراز اسپورت با تمام احترامی که برای شما قائلم ولی اونا بهتر از تو فکر میکنند و الان تو تایپکشون دارن تبریک میگن به ما و میگن اینجا نمیان تا مشکلی پیش نیاد - پس با سکوت در مورد حریف به حرف اونایی که میگفتن بعد الکلاسیکو دوباره دعوا میشه جواب بده ( البته خیلی معذرت میخوام )
spiderkiller
04-22-2012, 00:38
دوستان رئالی بهتون تبریک میگم.اشالله تو لیگ قهرمانان هم موفق باشید شاید یک الکلاسیکو دیگه تو فینال دیدیم :yes:
shiraz-sport
04-22-2012, 00:39
باشه چشم دیگه تکرار نمیشه
newmaradona
04-22-2012, 00:44
یهتون تبریک میگم خیلی خوب بازی کردین و واقعا حقتون بود که ببرین :narahat:
mortezarm
04-22-2012, 00:45
تبریک به همه این بازی روحمو دوباره تجدید کرد
گل کریس به اندازه تولد بچم خوشحال کننده بود(البته اگه بچه داشتم)
خلاصه خیلی عالی بود
دم هر چی رئالی گرم و از شهریار جان و نیو مارادونا که اسمشو یادم رفته هم واسه تبریکشون تشکر میکنم
تبریک میگم از خوشحالی نمیدونم چکار کنم اوست رونالدو عشق من درود بر کهکشانی ها طوفان کردن درود بر کریس رونالدو
77777777777777777777777777777777777777777777777777 77777777777777777777777777777777777777777777
cr7
تبريك ميگم به رئالي هاي عزيز
اين بازي رو واقعا بهتر از بارسا بوديم و در حالي كه توپ و ميدان دست ارسا بود موقعيتهاي ما بيشتر و خطرناك تر بود و تونستيم به خوبي ازشون استفاده كنيم.
مهمترين نكته بازي برخلاف بازيهاي قبل آلونسو و خديرا خوب ظاهر شدند ! همين خيلي بهمون كمك كرد.
كريس عالي بود و تو اكثر حملات تاثير گذار بود تا بلاخره اون گل زيبا رو به سمر رسوند.
با بارسايي ها هم تبريك ميگم كه با توجه به مصدوميت چند بازيكنشون بازي خوبي ارائه كردند.
از تمام رئالي هاي گل خواهش ميكنم ب هيچ وجه به بارسا و بازيكنانش كوچكترين توهين رو نكنيد و سعي كنيد در مورد تيم و بازيكنان رئال صحبت كنيد.ما قول داديم كه اين دوستي پايدار بمونه و دوست ندارم به خاطر هيچ و پوچ سوتفاهم پيش بياد.
با تشكر
امشب واقعا رئال یک بازی با برنامه و تاکتیکی رو انجام داد و برد کاملا حق ما بود مرسی رئال مرسی کریس :real::bia inja::yes::-shad:-shad:-shad:-shad:-shad:-shad:-shad:-shad:-shad:-shad
newmaradona
04-22-2012, 00:48
بازم تبریک رئال خیلی سر تر بود
mortezarm
04-22-2012, 00:51
تبريك ميگم به رئالي هاي عزيز
اين بازي رو واقعا بهتر از بارسا بوديم و در حالي كه توپ و ميدان دست ارسا بود موقعيتهاي ما بيشتر و خطرناك تر بود و تونستيم به خوبي ازشون استفاده كنيم.
مهمترين نكته بازي برخلاف بازيهاي قبل آلونسو و خديرا خوب ظاهر شدند ! همين خيلي بهمون كمك كرد.
كريس عالي بود و تو اكثر حملات تاثير گذار بود تا بلاخره اون گل زيبا رو به سمر رسوند.
با بارسايي ها هم تبريك ميگم كه با توجه به مصدوميت چند بازيكنشون بازي خوبي ارائه كردند.
از تمام رئالي هاي گل خواهش ميكنم ب هيچ وجه به بارسا و بازيكنانش كوچكترين توهين رو نكنيد و سعي كنيد در مورد تيم و بازيكنان رئال صحبت كنيد.ما قول داديم كه اين دوستي پايدار بمونه و دوست ندارم به خاطر هيچ و پوچ سوتفاهم پيش بياد.
با تشكر
سعید جان منم تبریک میگم اره درست میگی ژآبی الونسو و خدیرا مخصوصا برعکس همیشه فوق العاده بودن
و نکته دیگه هم اینکه حتما حواسمون به احترام حریف هست
بارسا هم با توجه به شرایط سختش خوب بود اما نه مثله همیشه و البته بخشی از این اتفاق واسه خیلی خوب بودن رئال بود
جون من استارت های کریس رو حال کردید عالی بود به خدا من گفتم اگه شب شب کریس باشه میبریم همینطور هم شد دیماریا خوب نبود اوزیل خیلی خوب بود دفاع ها مون عالی بودن کونترائو خیلی خوب بود کلا همه ی تیم خوب بودن .
خیلی حال میده برد تو نیوکمپ با 100هزار نفر تماشاگر بارسای -اختلاف 7 امتیازی -مسجل شدن قهرمانی- زدن گل برتر ی توسط کریس .
به قول شاعر همه چی ارومه من چقد خوشحالم.
10messi2012
04-22-2012, 00:55
این برد رو به همه ی مادریدی ها تبریک میگم نوش جونتون باشه لالیگا به امید دیدار در فینال اروپا
spbarcelona
04-22-2012, 00:57
من هم به نوبه ی خودم پیروزیتون رو تبریک میگم اخه بدست آوردن این پیروزی تو این چند سال برا شما کاره سختی بود:afarin:
البته ما توپ و میدان رو در اختیار داشتیم ولی موقعیت های شما بیشتر بود. البته خودتون دیدید که گواردیولا تلو رو گذاشته بود تا نتونیم گل بزنیم.
هر جور شده شما بردید و تبریک میگم:flowerysmile:
تا فینال لیگ قهرمانان
mortezarm
04-22-2012, 01:00
بچه ها نکات مهم بازی
شکسته شدن تاریخ بیشترین گل زده لالیگا
شکسته شدن نبردن بارسا اونم تو نیوکمپ
به تنهایی رفتن صدر گلزنان برای کریس
شادی این همه هوادار چشم انتظار رئالی
قهرمانی لالیگا الان دیگه یه صفایی دیگه داره
بچه ها نکات مهم بازی
شکسته شدن تاریخ بیشترین گل زده لالیگا
شکسته شدن نبردن بارسا اونم تو نیوکمپ
به تنهایی رفتن صدر گلزنان برای کریس
شادی این همه هوادار چشم انتظار رئالی
قهرمانی لالیگا الان دیگه یه صفایی دیگه داره
ادامش...
شکسته شدن آمار بده رونالدو مقابل بارسا
شکسته شدن برد های بارسا
شکسته شدن خشم و عصبانی رئال به لطف مورینیو
heey::heey::heey::
mojtabadj88
04-22-2012, 01:04
با این گل کریس به تمام تیم های لالیگا این فصل گل زده درسته ؟؟؟؟؟
با این گل کریس به تمام تیم های لالیگا این فصل گل زده درسته ؟؟؟؟؟
آره فکر کنم..........:bia baghalam:
saeid_8992
04-22-2012, 01:06
سلام
تا حالا اینجا من پست ندادم
ولی وظیفه خودم دونستم بیام به تمام طرفداران مادرید تبریک بگم
پیروزی و قهرمانی این فصل مبارک شما باشه
واقعا پیروزی حق شما بود
ایشا.. بایرن بزنین ما هم چلسی فینال دیگه ای با هم داشته باشیم
بازم تبریک
سلامت باشین
mortezarm
04-22-2012, 01:10
سلام
تا حالا اینجا من پست ندادم
ولی وظیفه خودم دونستم بیام به تمام طرفداران مادرید تبریک بگم
پیروزی و قهرمانی این فصل مبارک شما باشه
واقعا پیروزی حق شما بود
ایشا.. بایرن بزنین ما هم چلسی فینال دیگه ای با هم داشته باشیم
بازم تبریک
سلامت باشین
مرسی داداش لطف کردی
امیدوارم تو بازی با چلسی موفق باشید
منم ضمن "تبریک" بگم که دوستان رئالی از همین الان شروع کنن به خوردن دوغ و قرص خواب آور چون میدونم تا صبح همتون بیدارید ki::
بچه ها اینو بخونید خیای خیلی جالبه
بارسلونا 1-2 رئال مادرید/ میمون رقصانی در نیوکمپ
مرجع خبری رئال مادرید : پیروزی در نیوکمپ ، به معنای قهرمانی رئال مادرید بر لالیگا بود تا نیوکمپ ناچار به سکوت و تعظیم به تیم مورینیویی شود که همه رکوردهای تاریخ را جا به جا کرده است .
درست یک سال و یک روز پس از قهرمانی جام حذفی در مستایا ، مورینیو کاری کرد کارستان . این بار رئال مادرید در یک قدمی جام ارزشمند لالیگا قرار گرفت ، جامی که به گفته مورینیو به تیمی می رسد که شایسته آن است و اثر دست های پشت پرده در آن کمرنگ تر است .
این بار نیز این کریستیانو بود که با گلش رئال مادرید را به جامی دیگر نزدیک کرد تا نشان دهد که دیگر دوران مسی سر رسیده و دنیا باید به این ستاره مادیرایی تعظیم کرد .
البته نباید ارزشهای دیگر اعضای تیم را نادیده گرفت . یازده شیر درنده ای که نیوکمپ را تبدیل به یک گورستان کردند .
به نظر می رسد که بالاخره دوره گواردیولا بسر رسیده باشد . مردی که دو رویی از ذات خودش و تیمش می بارد و اثبات این مدعا ، دقیقه 65 است . همان لحظه ای که کریم روی زمین افتاده بود و از درد به خودش می پیچید اما کاتالان ها که فقط ادعای اخلاق دارند و در باطن پلیدی از جای جای بدنشان می بارد ، اعتنایی نکردند تا یکی از آن حملات توخالی و بی ثمر خود را به سمت دروازه رئال داشته باشند .
این هنر مورینیوست . کاری می کند که گواردیولا مدام دست به سر طاسش بکشد و بازیکنان بارسا در زمین خودشان از ترس و لرز ، در دادن یک پاس ساده عاجز باشند و پویول که خدای اعتماد به نفس است ، یک پاس گل تماشایی به بازیکنی نظیر خدیرا بدهد که کل فصل قبل را بدون گل سپری کرده بود .
پرس فشرده بازیکنان رئال کاری کرده بود که بارسایی ها به ندرت یک پاس گل سالم بدهند . تک گل نیمه اول روی اشتباه والدس و پویول به ثمر رسید تا خدیرا ، رئال مورینیو را با زدن 108 مین گل این فصلش در لالیگا جاودانه کند .
تک و تک موقعیت هایی که اتفاقی روی درازه رئال در نیمه اول ایجاد شدند هم به خوبی توسط ایکر مقدس مهار شدند تا کاپیتان نشان دهد که مرد بازیهای بزرگ است . قثط اوست که می تواند با چنین اعتماد به نفسی در نیوکمپ توپ بگیرد و کاری کند که گواردیولا به پایان سلام کند .
در نیمه دوم ، رئال مادرید بازی را کمی متزلزل تر آغاز کرد . دفاع تیم منظم بود اما کم دقتی عناصر تهاجمی نظیر دی ماریا باعث می شد که بارسا جسارت جلو کشیدن پیدا کند . چند موقعیت از دست رفتند اما بالاخره روی یک حرکت خلاقانه از اینیستا و اشتباهات سریالی مدافعان رئال ، الکسیس توانست که دروازه کاسیاس را باز کند .
کمی نگذشته بود که این کریستیانو بود که روی پاس خارق العاده اوزیل گل دیگر را به ثمر رساند تا این دو ستاره ، برگ جدیدی از تاریخ فوتبال جهان که بی تردید نام رئال مادرید بر صدر آن است را ورق بزنند .
بارسلونا دست پاچه تر از همیشه بود و رئال که با ورود گرانرو خط هافبکش را استحکام بخشیده بود بهتر حمله می کرد تا چندین موقعیت هم پدید آیند که با بدشانسی به ثمره ای نرسیدند .
و حالا ... این رئال مادرید است که سلطانی می کند ، نیوکمپ را به آتش می کشد و کاری می کند که آلوس ناچار به رقص میمونی شود . مورینیو دست گواردیولا را خوانده بود ، می دانست که نباید کاری کند که امثال بوسکتز تئاتر بازی کنند و نیازی به آتو دادن دست داور نیست . این گونه بود که گواردیولا خلع سلاح شد و رئال مادرید پادشاه فوتبال جهان ...
mortezarm
04-22-2012, 01:19
اقا خوشبحالتون تا صبح جشن میگیرین
من باید الان برم تو جاده و عازم سفر بشم
شانس اوردیم بردیم وگرنه میمردم
بازمممممممممممممممممممممم تبریییییییییییییککککککککک ککککککککککککککککک
این پرچم مادرید است که با مورینیو بر قله افتخارات می درخشد و به اهتزاز در آمده
ما متحدیم و تیمی هستیم به نام رئال مادرید
HalaMadrid
hala_madrid
04-22-2012, 02:06
من كه گفتم بازيه خاصيه
ki::
ديگه دوران تئاتربازان به سر رسيده
زنده باد مادريد زنده بادخوزه زنده باد تمامه
مادريديها
Los Anseleig
04-22-2012, 07:48
سلام
تبریک به تمام رئالهای عزییییییییییییییییییز
جگرم حال اومد،اکثر فامیل بارسایین جز منو پسر عموم حال کردم تو نیوکمپ بردیمشون تا دیگه صداشون در نیاد.خدارو شکر نتونستن بعد از 80 سال به برتری رئال در بازیهای رو در رو پایان بدن
بازم تبریک جانانه
kiansoft2000
04-22-2012, 09:09
roz::برد قابل احترام رئال رو به همه طرفداراي اين تيم تبريك ميگم چرا كه قهرماني در لاليگاي امسال حق مسلمشون هست. roz::
بازي رو فوق العاده آغاز كردن دقيقا بر خلاف بارسا كه تو چند سال اخير نديده بودم اينقدر بد و از هم گسيخته بازي كنه. ضمن دوندگي و پرسينگ شديد و بستن جناحين و بردن توپ به فضاهاي كناري زمين سعي در خارج نمودن مالكيت بيشتر توپ و زمان بازي از دستان بارسا(كه تو اين زمينه تا حدودي موفق بودن) ضمن ارسال پاسهاي بلند پشت مدافعين حريف داشتن كه صد البته توي بدترين شب بارسا طي چند سال اخير به شدت اين تيم رو تحت فشار قرار دادن و اتفاقا گل دوم رو هم از همين طريق به ثمر رسوندن. البته از اين نكته هم نبايد بگذريم كه ديشب شب بارسا نبود حتما اين مسئله رو با من موافقيد چرا كه پاسهاي اشتباه، عدم فضا سازي مناسب و... كه در نهايت از كار افتادن مهاجمين(كه البته تو نيمه اول بارسا اصلا مهاجم ذاتي نداشت) و خصوصا مسي رو در پي داشت چون ژاوي و بوسكتس اصلا در حد خودشون ظاهر نشدن. در طول چند سال گذشته هيچوقت بارسا رو اينقدر از هم پاشيده نديده بودم. مسي، اينيستا، ژاوي و مخصوصا بوسكتس به اندازه كل لاليگاي امسال پاس اشتباه دادن كه البته هيچكدوم از اين موارد ارتباطي به نحوه بازي تيم حريف و پرسينگ و بستن روزنه هاي نفوذي جناحين بازي نداره چون به هر حال بازي ديشب رئال، منو ياد كوپاي سال پيش انداخت كه البته بارسا خيلي منسجم تر از بازي ديشب تو اون مسابقه بازي كرد. در ضمن نشوندن پيكه،پدرو، الكسيس(نشون ميده كه همچين مصدوم هم نبوده) و فابرگاس و نبود ويا و آبيدال به خاطر خصوصيت بازيشون و بازي دادن به تلوي جواني كه دقيقا دو موقعيت نسبتا تك به تك رو به يكي به آسمان هفتم و ديگري به پاي كاسياس كوبيدو جالب اينجاست كه تا دقيقه 70 هم با لجبازي بچه گانه گوارديولاي جوان در بازي ميمونه تا صداي همه من جمله فردوسي پور رو هم در بياره كه "اگه گوارديولاي وطني هم بود تا حالا اين بازيكن رو بيرون كشيده بود" هم مزيد بر علت شده بود. تازه گوارديولا بعد از بازي و در كنفرانس خبري ميگه "شايد اشتباه كردم از ابتدا به فابرگاس بازي ندادم". نكته جالب ديگه راكشن ژاوي بعد از تعويض بود كه اگه ميتونست ميكوبيد تو گوش گوارديولا و اين رفتارها رو من هيچوقت از بازيكنان بارسا به ياد ندارم كه به نظر من از همون لحظه اي كه ژاوي در ميان تعجب همگان تك به تك رو به پاي كاسياس كوبيد مربي به فكر تعويضش بود و ژاوي اينو خوب ميدونست. به هر طريق كل تيم بارسا در بازي ديشب بيمارگونه رفتار ميكرد كه به گمان من ريشه در فشردگي بازي در چند تورنمت و عدم تمركز بازيكنان داشت كه مسلما كادر فني يا اشرافي به اين قضيه نداشته و يا تلاش كافي براي ريكاوري تيم بعد از مسابقه سخت و فشرده با چلسي از خودش ارائه نكرده. خلاصه اينكه هيچكدوم از شرايط فوق الذكر رو كسي نميتونست از بارسا تصور كنه چرا كه طي چند سال گذشته با همين شرايط بيش از 13 جام رو گرفته بودن اما شايد امسال ... قضيه فرق كرده باشه و گوارديولا و بارسا انگيزه و تمركز رو همونطور كه از ابتداي جام هم مشخص بود با هم و دو دستي تقديم ياران مورينيو كرده باشن تا سال بسيار بدي رو پشت سر گذاشته باشن كه ميتونه با حذف از ليگ قهرمانان تكميل بشه. يه جورايي پيش بيني ماركا داره درست از آب درمياد(البته شايد)كه گفته بود جام حذفي و ليگ قهرمانان براي بارسا و لاليگا براي رئال!!! .
به هر حال ديشب شب رئال بود يا به عبارت بهتر شب بارسا نبود و با اين بازي فوتبال به همگان ثابت كرد قواي جسماني و الخصوص روحي و رواني چقدر ميتونه در روند رو به رشد و حفظ ثبات يك تيم در طول بازي و مهمتر از اون يك تورمنت چند جانبه مثل حضور توام در لاليگا و ليگ قهرمانان تاثير داشته باشه البته نبايد از اين مسئله قافل شد كه رئال 24 ساعت بيشتر، زمان براي ريكاوري تيم در اختيار داشت و حتي از طرف ديگر هم يك روز بيشتر نسبت به بارسا استراحت ميكنه تا براي رويارويي با بايرن خودش رو آماده كنه و البته هيچكدوم از اين مسائل بازي و ارنج بد تيم گوارديولا رو توجيه نميكنه و اين است تفاوت آشكار مورينيوي با تجربه كه مسلما در بعد روانشناسي تيم بسيار پخته تر عمل كرد و تونست رئال رو واسه بازي الكلاسيكو و بعد از باخت به بايرن كاملا احيا كنه.
مورينيو به جاي مصاحبه هاي جنجالي به بازيکنانش روحيه عجيبي داده بود.باخت برابر بايرن پيام مورينيو را زير سايه نبرد.از پيامش قبل بازي هم پيدا بود رئال امشب تيم مورينيوست.ترکيب هم همان ترکيب ساده و هميشگي بود.نه تغييري و نه ترديدي.
در مقابلش گوارديولاي با ثبات تيمش را عجيب کرده بود.سه دفاع که آفت امسال بارسا برابر ختافه و اسپانيول و اوساسونا و والنسيا بود اينبار هم بارسا را بي نصيب نگذاشت.استرس بايد ها بارسا را به نبايد رساند.رئال براي امشب فقط ارامش مورينيو را طلب ميکرد.حالا رئال فصل روياييش را رويايي به پايان ميبرد.اين رويا هم فقط به دست تواناي مردي بر اورده ميشود که اگر چه هرگز مصاحبه هايش را دوست نداشته ام اما استاد شطرنج است.همين چند نکته کوچک را کنار هم چيد و بارساي زيبا را به زيبايي مات کرد.افسانه بارسا شايد ديشب تمام نشده باشد اما نشان داد افسانه مورينيو نيز حالا حالا ها تمامي ندارد.
موفق باشيد
David Sina
04-22-2012, 10:49
هرچند که ناراحتم و به نظرم نتیجه مساوی عادلانه تر بود ولی وظیفه خودم میدونم که پیروزی و قهرمانی در لالیگا رو به بچه های مادرید تبریک بگم roz::
mojtabadj88
04-22-2012, 11:25
تمام بازی یه طرف خوشحالی بعد از گل کریس هم یه طرف لووول
بچه ها امروز تولد کاکا ست از همین جا تولدش رو تبریک میگم امیدوارم که سال های سال واسه رئال بدرخشه.love::[Only Registered And Activated Users Can See Links]
Mohammad
04-22-2012, 14:08
تبریک میگم به دوستای رئالیم ـ برد خیلی دلچسب و شیرینی بود ـ ازاونجایی که اختلافمون 4 امتیاز بودو در صورت باخت اختلافمون به حداقل امتیاز میرسید رئال بایستی این بازی رو یا میبرد و یا حداقل امتیازو میگرفت ـ مورینیو دیشب نشون داد که برای گرفت مساوی به نیو کمپ نیومده ــ من به عنوان یکی از طرفدارای رئال پیش بینی چنین بازی رو از تیمم میکردم و حتی رئال دیشب فراتر از انتظاراتم بازی کرد و با یک بازی منطقی تونست نتیجه دلخواه رو بدست بیاره ـ دیروز که با بعضی از دوستای بارساییم صحبت میکردم . حرف منطقی و قانع کننده ای رو از اونا نشنیدم و بیشتر احساسی نتیجه بازی رو پیشبینی میکردن ــ روی حرفشون از جهنم نیوکمپو ـ مسی و رکورد بارسا در برد مقابل رئالو خلاصه اینو بگم که بارسایی ها این مدته خیلی غرور گرفتشون و دیگه بیش از حد داشتن به خودشونو تیمشون میبالیدن ـ ولی به قول فردوسی پور از حالا دیگه نوبت رئالی هاست که برای خیلی چیزا به خودشون ببالن ـ دیشب هرچقدر که از اون ال کلاسسیکوی که رئال تو بازی رفت کوپا انجام داد (همون بازیای که 2-1 شد) و خیلی دفاعی و ضعیف عمل کردن و ناهماهنگی رو میشد در خط دفاع احساس کرد ولی دیشب رئال اصلا 180 درجه با اون رئال فرق میکرد ــ در کل حالا که بازم اختلاف 7 امتیاز شدو احتمال قهرمان شدنمون شد 99٪ و دیگه از امروز باید به فکر بازی با بایرن باشیم و ایشالا که بتونم دهمین جامم تو چمپیونز فتح کنیم ـ به امید روزهای شیرن برای رئالroz::
خوب من این برد رو به همه ی بروبچ رئالی تبریک میگم....ki::
mojtabadj88
04-22-2012, 15:06
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
خب دیگه بچه ها باید از حال و هوای الکلاسیکو بیایم بیرون و فقط رو بازی با بایرن تمرکز کنیم بازیه سختی میتونه باشه ولی چون الکلاسیکو رو بردیم راحت تر میتونیم بازی کنیم یعنی بدون استرس بدلیل گل زده وضعمون یکم بهتره توی این بازی هم باید مثل دیشب بهترین عملکرد رو داشته باشیم مخصوصا دفاع های تیم اگه اینطوری عمل کنن راحت میبریم .باید سعی کنیم که گل اول رو زود بزنیم حداقل در 25 دقیقه ی اول بازی باید جلو افتاده باشیم .
امیدوارم که کاکا هم بازی کنه و بتونه به تیم کمک کنه.
اینم از الکلاسیکو.
بریم برنابئو و منتظر بایرن باشیم.
به امید صعود به فینال
CRISTIANO-FARSHAD
04-22-2012, 15:38
به نظر من به ترکیب تیم برنده نباید دست زد ولی الان باید دست زد!! البته فقط دیماریا رو بیرون ببره کاکا رو بازی بده ! نمیدونم چرا حدود 3 هفته به کاکا بازی نمیده!!!!! حالا کاکا هم نشد هیگی یا کایخون خوبن !!!!!
بچه ها به نظرتون چه نتیجه ای در بازی با بایرن رقم میخوره؟
به نظرم یا 3-0 میشه یا 3-1 به نفع ما
CRISTIANO-FARSHAD
04-22-2012, 15:42
به نظر من 3-1 میبریم با گلهای رونالدو و بنزما و بازیکنی که قراره جای دیماریا باشه یا خود دیماریا !!!!!! گل اونا رو هم گومز میزنه ( البته شانسی)
mojtabadj88
04-22-2012, 15:43
2 الا 3 گل میخورن خواهی دید :nishkhand: گل هم نمیزنن
خودم هم فکر میکنم 3 تا بزنیم ولی نمیدونم چند تا میخوریم یا یکی یا هیچی چون کاسیاس رو فرمه .
انصافا گلی که در بایرن دریافت کردیم شانسی و آفساید بود.
حالا کاری به آفسایدش نداریم.
ولی باید سعی کنیم که شانسی هم نخوریم.
به نظر من 2-0 به نفع ما میشه..............:ohum:
گفتم اینو بزارم شاید دوستان گفته باشن گل اول رئال آفسایده
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
گفتم اینو بزارم شاید دوستان گفته باشن گل اول رئال آفسایده
دمت گرم این در جواب عکس همسایه.
مورینیو...
04-22-2012, 16:09
بازی بسایر زیبایی بود در مورد تحلیلش و اینکه چططور رئال برد تو بخش تبادل نظر تحلیلی صحبت میکنم ولی انصافا خیلی چسبید تیمی که تنها باخت رئال در سنتیاگو برنابئو رو رقم زد و تیمی که رکورد های خارق العاده ی مورینیو رو شکوند اولین شکست فصلش رو در نوکمپ خورد.بارسلونا تا حالا تو این فصل در نوکمپ نباخته بود.و مورینیو چی رکوردی دیگر بر جای گذاشت و هنوز لالیگا تموم نشده تیم 109 گل شده که این یعنی مورینیو یک مربی تهاجمیه و اگه کسی بگه تدافعیه آمار تو دهنش میزنه.البته هنوز قهرمان نشدیم ولی شانس ما خیلی بیشتر از بارسلوناست . فکر میکنید چرا گواردیولا قرارداد خودشو تا حالا تمدید نکرده ؟ بخاطر این بوده که میترسیده یهفصل بی جام بمونه.تمدید قرارداد گواردیولا به شدت به قهرمانی بارسلونا در جام باشگاههای اروپا بستگی داره.گواردیولا به آمار و ارقام زیاد اهمیت میده و دوست داره بگن او 4 سال مربی بارسا بود و 3 بار با بارسلونا قهرمان اروپا شد نه اینکه بگن او 5 سال مربی بارسلونا بود و فقط 2 بار تونست قهرمان اروپا بشه.با اینحال رئال مادرید نشون داده که با مورینیو کامل شده و صد محکمی برای بارسلونا در قهرمانیه اروپاست لبته اگر چلسی بذاره بارسلونا صعود کنه.
spbarcelona
04-22-2012, 16:32
آره فکر کنم..........:bia baghalam:
ولی من اینطور فکر نمیکنم:ajibeee: و مطمئنم به یک یا دو تیم دیگه گل نزدهentezar::
ولی من اینطور فکر نمیکنم:ajibeee: و مطمئنم به یک یا دو تیم دیگه گل نزدهentezar::
فقط به مایورکا نزده که هنوز بازی برگشت در برنابئو مونده :ohum:
Saeid~Barca
04-22-2012, 17:17
من اصلا تا حالا تو این تاپیک نظر ندادم چون نمیخواستم باعث کل کل بشه ولی با عکسی که علیرضا گذاشته نتونستم جوابشو ندم چون شاید بعضی ها باور کنن !
عکسی که برای آفساید گذاشته کاملا ساختگیه !!! دقیقا با فتوشاپ به شکل ناشیانه ای پپه و آدریانو رو جلو تر آوردن تا آدریانو آفساید رو پر کنه . به پای آدریانو نگاه کنید که پشت خط بوده نه روی خط .( خط سفید )
این عکس درسته :
[Only Registered And Activated Users Can See Links] 554032_n.jpg
mojtabadj88
04-22-2012, 17:36
بزارش در کوزه عکس رو
spbarcelona
04-22-2012, 17:41
حالا اگه اشتباه داوری برا خودتون پیش اومده بود کلی سر و صداتون دراومده بود.
ولی برا ما هست دیگه بذار لب کوزه!!!:ahaaaaaa:
ولی من هم قبول دارم که افساید نبوده:yes:
شکسته دیگه پیش میاد:ohum:
mojtabadj88
04-22-2012, 17:43
حالا اگه اشتباه داوری برا خودتون پیش اومده بود کلی سر و صداتون دراومده بود.
ولی برا ما هست دیگه بذار لب کوزه!!!:ahaaaaaa:
ولی من هم قبول دارم که افساید نبوده:yes:
شکسته دیگه پیش میاد:ohum:
فقط یه بارسایی میتونه بگه این آفسایده ....
CRISTIANO-FARSHAD
04-22-2012, 17:45
همه کارشناس ها گفتن گل صحیحه حالا اومدین میگید صحیح نیست ؟ عجب رویی دارین خدایی !!!!!
در ضمن اون زاویه ای که دوستان دارن عکس میذارن اصلا مناسب نیست !!!!!! شرایط برابر بود و باید دنبال میشد !!!
حالا به نظرتون برای 4 سانتیمتر گل خوردین؟
CRISTIANO-FARSHAD
04-22-2012, 17:50
یعنی فقط شما میگید افسایده !!!!! این جمله مجهول داره ؟؟؟؟؟؟
تازه همه کارشناس ها گفتن گل درسته حالا بعضیها میگن نادرسته !!!!!!!
ولی وقتی اگه برای خودشون بود میگفتن کارشناس بهتر میفهمه ولی حالا که برای ماست میگن نه اشتباه میکنن!!!!
من اينترنتم قطع بود
با تاخير بردو تبريك مگم
اين بازي رو كاملا درست و بدون دخالت داوري برديم
بچه ها عالي بازي كردن واقعا برد حقمون بود
با اين برد با روحيه ي بالا ميريم واسه بازي با بايرن
سلام و تبریک به همه رئالی ها(مخصوصا دوستایه گله خودم که نسبت به همشون ارادت داریم:chakerim:love:::love:)
در مورد بازی هم حرفی نیست جز اینکه،ما مثله همیشه نبودیم،و شما بهتر از همیشه بازی کردید،دفاع منسجمی داشتید و با برنامه و منطقی بازی کردید و ...بردید و شیرینیش به کامتون!!!:mage mishe:
بازم تبریک:
:afarin::afarin::afarin::
:-shad:-shad:-shad
:eyvalla::ohum::eyvalla:
CRISTIANO-FARSHAD
04-22-2012, 19:26
خب دیگه از این تبریک های با ارزش و تعافهایی که تیکه پاره میکنیم بگزیم و برسیم به بایرن مونیخ !!
در این بازی دیماریا نباید فیکس بازی کنه مخصوصا تو اون سمت ریبری و الابا هستن که بازی رفت خوب بازی کردن !!!! به جاش کاکا میتونه به بازی بیاد اوزیل بره سمت راست و کاکا بیاد وسط !!!!! و در دفاع هم نباید تغییری صورت بگیره!!!!
ترکیب مناسب از نظر من
..................................... کاسیاس ...................................
... کونترائو..........راموس.............. ........په په.................اربلوا...
......................... الونسو.....................خدیرا....... ...................
... رونالدو................................کا کا..............................اوزیل...
...........................................بنز ا......................................
mojtabadj88
04-22-2012, 19:42
اینا پیش خودشون چه فکرایی میکنن خدایی :-j
mojtabadj88
04-22-2012, 20:19
الان توکدوم طرفی هستی؟؟؟؟؟؟
سلام به رئالی ها و همینطور تبریک به رئالی ها!
میگم خواستم بگم ناراحت نشید از حرفای من توی تاپیک بارسا، منظورم شما ها نیستید توی اون حرفای مدرسه و اینا... چون حتی در نظر رئالی های کلاس ما هم کار خیلی بدی بود له کردن پرچم بارسا... به هر حال اگه از من ناراحت شدید ببخشید که اینجا هم به هم نخوریم!
داداش محسن شما اصلا طرفدار نیستی که هی میای تاپیک ما میگی مثلا لوانته رو بردیم بعد میای توی همون تاپیک مارو مسخره میکنی!!! پس یا تیمت رو عوض از بارسا که شان ما بارسایی ها پایین میاد با این کار و یا بیا اعلام کن رئالی نه بارسا!!! :flowerysmile:
سلام منم برد شيرين رو به هواداران گل رئالي تبريك ميگم ايشالله تداوم داشته باشه
من اصلا تا حالا تو این تاپیک نظر ندادم چون نمیخواستم باعث کل کل بشه ولی با عکسی که علیرضا گذاشته نتونستم جوابشو ندم چون شاید بعضی ها باور کنن !
عکسی که برای آفساید گذاشته کاملا ساختگیه !!! دقیقا با فتوشاپ به شکل ناشیانه ای پپه و آدریانو رو جلو تر آوردن تا آدریانو آفساید رو پر کنه . به پای آدریانو نگاه کنید که پشت خط بوده نه روی خط .( خط سفید )
این عکس درسته :
[Only Registered And Activated Users Can See Links] 554032_n.jpg
داداش یه در خواستی دارم.
شما لطف کن بعد از بازی بحث کارشناسی رو هم نگاه کن از شبکه 3 برای یکی مثل تو که اعتراض می کنن هست:flowerysmile:
حالا اگه هم نگاه نمی کنی حداقل اخبار رو دنبال کن که صحبت های کارشناسای خارجیه:flowerysmile:
حالا هم که حوصلت نمیشه من برات می گذارم.امیدوارم حوصلت بشه:flowerysmile:
داور سابق اسپانیایی: گل خدیرا آفساید نبود
در این دیدار رئال 2-1 به پیروزی رسید اما بعضی از هواداران بارسا معتقد بودند داور نباید گل اول حریف را به دلیل آفساید می پذیرفت
[Only Registered And Activated Users Can See Links] Fran Navarro (Goal.com)
سایت گل- رائول گارسیا د لوسا، داور سابق اسپانیایی، اعلام کرد تصمیم آلبرتو اوندیانو ماینکو، داور دیدار شب گذشته بارسا- رئال برای پذیرفتن گل سامی خدیرا درست بوده است.
در این دیدار رئال 2-1 به پیروزی رسید اما بعضی از هواداران بارسا معتقد بودند داور نباید گل اول حریف را به دلیل آفساید می پذیرفت اما د لوسا معتقد است گل رئالی ها کاملا درست بوده است.
او در گفتگو با سایت گل گفت:" گل اول درست بود؛ خدیرا در آفساید نبود و پیش از آن په په هم خطایی مرتکب نشد.
گل بارسا هم درست بود و همین طور گل کریس رونالدو. هیچ اشتباه تاثیرگذاری در داوری وجود نداشت.
اوندیانو ماینکو قضاوت خوبی داشت و بیشتر تصمیماتش درست بود. در نیمه دوم، کارت های زرد عجیبی داده شد اما تصمیمات او در روند بازی تاثیر نداشت.
بازی پرتنشی بود اما ماینکو آن را به خوبی در کنترل داشت. باید به او نمره خوبی برای قضاوت این دیدار داد."
کارشناس داوری آس: گل خدیرا سالم بود.آلوز باید اخراج میشد
مرجع خبری رئال مادرید : اوندیانو ، یک شب بزرگ را در یکی از مشکل ترین بازیهایش در نبرد رئال و بارسا در نیوکمپ داشت . او درس آقایی را داد تا همه را از خودش راضی نگه دارد . به خوبی از پس لحظات مشکل بر آمد . می دانست که چطور بازی را جمع کند ، به خوبی آوانتاژ می داد ، بازی را جمع می کرد ، سعی می کرد کمتر کارت بدهد تا بازی از دستش در نرود و از نظر شرایط بدنی هم عالی بود و جایگیری های خوبی داشت . کار دستیارانش هم دقیق بود و به خوبی و به موقع در زمینه آفساید گیری عمل کردند .
[Only Registered And Activated Users Can See Links]به طور مثال در دقیقه 6 ، آلوس در موقعیت صحیحی با کاسیاس تک به تک شد که دروازه بان رئال توپ را سالم دفع کرد . سعی کرد که برخوردی صورت نگیرد و فقط به دنبال توپ بود تا هیچ اتفاقی نیافتند . در دقیقه 13 ، باز هم تیو پشت مدافعان رئال قرار گرفت . آن صحنه در نهایت به گل آلوس منجر شد اما اوندیانو قبلش آفساید را گرفت که صحیح بود . بی تردید مشکل ترین صحنه مربوط به گل خدیرا بود . در ابتدا باید گفت که در زمانی که په په درست سر زد و روی سر بازیکن حریف بلند شد و دوم باید گفت که در زمانی که مدافع پرتغالی ضربه می زد ، خدیرا هم سطح با بازیکن حریف بود و آفساید نبود . گل کاملا سالم بود و عملکرد داور و کمک هایش در این صحنه مشکل عالی بود .
نیمه دوم با کارت گرفتن ژابی به علت خطا روی مسی آغاز شد . بازیکن اهل تولوزا بازیکن حریف را روی این صحنه زد . در دقیقه 52 ، کریستیانو با والدس تک به تک شده بود اما این صحنه به علت آفساید بازیکن پرتغالی مردود شد که این هم جادویی دیگر از اوندیانو بود . تنها اشتباه بزرگ داور در دقیقه 75 بود که پس از درگیری آلوس و کریستیانو که باعث شد هر دو روی زمین بیافتند ، بازیکن برزیلی حرکت زشتی انجام داد . او به بازیکن رئال لگد زد که داور اهل ناواره باید آلوس را اخراج می کرد ، در حالی که کارت زرد هم به او نداد .
به طور خلاصه ، باید گفت که هیچ کس یادش نیست که یک داور کاری کند که در الکلاسیکو ها هیچ کس نسبت به داوری معترض نباشد . او به خوبی از پس بازی بر آمد و این خیلی مهم است .
اوریزار آزپیتارته - داور بازنشسته
و.....
pouria milan & real
04-22-2012, 20:54
سلام منم برد دلچسب تو نيوكمپ رو تبريك ميگيم اميدوارم با بايرن مونيخ هم تيم نتيجه بگيره و به فينال سعود كنه :flowerysmile:
والا به خدا به پیر به پیغمبر اون گل افساید نبود .
فقط یه بازی داور نتونست واسشون کاری کنه باختن دارن چرت میگن .
یکی بیاد بگه کجای این بازی داور به سود رئال و به ضرر بارسا سوت زده تا من جوابش رو بدم تورو به خدا یکم منطق سرتون بشه وقتی ما از داوری حرف میزدیم حداقل 2تا کارشناس حرف ما رو تاید میکرد ولی حالا که همه دارن حرف بی منطق شما رو رد میکنن دیگه چی میخواین.
عجب گیری افتادیم هاااااا بابا من چی میگم؟! بسه دیگه من اصلا عصب ندارم اوکی؟ من یه طرفدارم که قبول هم میکنم باختیم چون بد بودیم ولی من اونجوری دیدم و گفتم نظرمو، همیشه که نباید ما ببریم! اصلا گل درست بود، "این رونالدو بود که مارو ساکت کرد!" شما هم ایشالله همیشه ببرید و سال بعد هم موفق باشید سوراخمون کنید.
(الان یه نفر میاد میگه داره میسوزه و باز یه بحث دیگه!)
پست های توهین آمیز و کل کل حذف شد
خواهشا رعایت کنید تا مجبور به برخورده جدی تری نشیم.
ممنون از همگی
C R 7 9 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
شیما کاکا 22
04-22-2012, 21:17
خدا بگم چکارشون نکنه... باز کاکا هیچی... ینی رسما داره تلف میشه... هیشکی قدرشو نمی دونه... ای خداااااا.... بعدم بارسا بارسای همیشگی نبود... اصن تا حالا اینجور ندیده بودمش... بی حال و کم انگیزه...!!!
خدا بگم چکارشون نکنه... باز کاکا هیچی... ینی رسما داره تلف میشه... هیشکی قدرشو نمی دونه... ای خداااااا.... بعدم بارسا بارسای همیشگی نبود... اصن تا حالا اینجور ندیده بودمش... بی حال و کم انگیزه...!!!
دوست عزیز بارسایی
دستور آقای خاصه که کاکا بازی نکنه.کاکا حروم نشده بلکه درحال پیشرفته.
ما به دستور خوزه احترام می گذاریم.
کاکا به موقش بازی می کنه:flowerysmile:
شیما کاکا 22
04-22-2012, 21:32
من یه زمانی عشق رئال بودم... به خاطر بضی سیاستای مزخرف باشگا مث اون موقعا فنش نیسم... ولی باز اخبارشو دنبال می کنم... فن بارسام هستم... به نظرم اصن مشکلی نداره فن هردوشون باشی... اگه دقت کنین تو بخش بارسا و رئال نظر میدم... با اینکه بضی وقتا آدم دچار دو گانگی میشه...!!! هاهاها...
من موندم کی قراره ازش استفاده کنه آقای خاص... واللا به نظر بنده اگه اینجور ادامه پیدا کنه دیگه کاکا به تاریخ می پیونده زبونم لال...!!!
من یه زمانی عشق رئال بودم... به خاطر بضی سیاستای مزخرف باشگا مث اون موقعا فنش نیسم... ولی باز اخبارشو دنبال می کنم... فن بارسام هستم... به نظرم اصن مشکلی نداره فن هردوشون باشی... اگه دقت کنین تو بخش بارسا و رئال نظر میدم... با اینکه بضی وقتا آدم دچار دو گانگی میشه...!!! هاهاها...
من موندم کی قراره ازش استفاده کنه آقای خاص... واللا به نظر بنده اگه اینجور ادامه پیدا کنه دیگه کاکا به تاریخ می پیونده زبونم لال...!!!
شما شور کاکا رو نزن و بچسب به بارسات
CRISTIANO-FARSHAD
04-22-2012, 23:04
من عاشق کاکا هستم ولی خب مورینیو نباید اشتباه اینتر رو تکرار کنه !!!!! تو اینتر به همه بازیکنان مسن بازی میداد تاوقتی دید هیچ بازیکن جوان خوبی نداره دیگه خودشم فهمید اشتباه کرد و به نظر من به همین خاطر از اینتر جدا شد چون جوان نداشتند و همه دیگه تو مرحله فسیل شدن بودن !!! همه بالای 30 یا 28 بودن به جز اسنایدر حالا حداقل تو دروازه و دفاع اینطوریه !!!!!! به همین خاطره که اینتر نمیتونه خوب بازی کنه !!!!!!!!
الانم خودت مقایسه کن کاکا تو بعضی بازیها خوبه ولی تو بعضی از بازی های دیگه گند میزنه !!!!! لالیگا لیگی نیست که مثل ایتالیا یک تیم با 25 برد و 8 مساوی و 6 باخت بشه قهرمان شد ! باید همیشه بازی رو برد و برای اینکار نیاز به بازیکن همیشه اماده داریم !!!! من دوست دارم کاکا به چلسی بره اونجا همه مسن هستن ( حداقل بازیکنان مهم) و میتونه با تجربه بازیکنه !!!!! ولی الان تو رئال اوزیل- دیماریا- شاهین - کایخون - گرانرو - هیگواین - کریس- بنزما - و........ همه از کاکا جوان تر هستن !!!! کایخون رو در نظر بگیر پر سرعت و شوت زن و...... خوب هم گل میزنه ولی کاکا سرعت چندانی نداره و زود خسته میشه و........... به هر حال از نظر من کاکا استحقاق این رو داره تو 3 بازی 1 بازی فیکس باشه !!!!!!! امیدوارم به تیمی بره که بدردش بخوره البته اگه ژوزه مارو غافل گیر نکنه و کاکا بیاد تو اوج !!!! اگه بیاد تو اوج که چه بهتر !!!! همین رئال براش خوبه
تبريك ميگم به همه دوستان عزيز love::
ولي بهتره جنبه برد رو داشته باشيم و تيم هاي ديگه رو مسخره نكنيم :yes:
بهتره بازي با بايرن آناليز بشه :ohum:
ممنون از همگيroz::
CRISTIANO-FARSHAD
04-22-2012, 23:15
بازی با بایرن تحلیل خاصی نداره فقط کافیه دیماریا رو عوض کنه یا آماده اش کنه برای بازی !!!!! البته ما این روزها نمیدونم چرا ولی روی توپهای بلند اصلا کار نمیکنیم بنزما خوب ضربه سر میزنه ولی شاید برای این بازی بدرد نخوره چون قد بلند هستن !!!! به نظر من چون مدافع وسطهای بایرن کمی بی تجربه و ضعیف هستن حداقل باید دو مهاجم در وسط داشته باشیم !!!! خیلی جالبه
nobody11
04-22-2012, 23:31
بايرن مونيخ الان داره خودشو تو آسمونا ميبينه و برد مقابل رئال در بازي رفت خيلي از اون ها رو راضي كرده..
من اميدوارم رئال در بازي برگشت برد پر گلي داشته باشه!!
HOSSEIN76
04-23-2012, 00:48
درود بر خوزه ویارانش.......................
خوب بچه ها دیگه از جو الکلاسیکو خارج شیم.
بهتره بحثو بزاریم رو بایرن که بازی حساسیه و باید پیروز و صعود کنیم به فینال
نکته جالب الکلاسیکو این بود که نه کوئنترائو کارت گرفت نه رونالدو امیدوارم دربازی های آینده هم نگیرن
hadizizo
04-23-2012, 12:38
اول تبریک دیرهنگام به همه رئالی های عزیز...دوستان ما تازه اول راهیم امیدوارم قهرمانی اروپا بشیم..چون خیلی مهمترهroz::roz::
LEO JOON
04-23-2012, 16:08
سلام به دوستان رئالی
ببخشید دیر شد ولی برد رو بهتون تبریک میگم، همین طور قهرمانی لالیگا رو
موفق باشین:flowerysmile:
سلام به دوستان رئالی
ببخشید دیر شد ولی برد رو بهتون تبریک میگم، همین طور قهرمانی لالیگا رو
موفق باشین:flowerysmile:
ممنون داداش ایشالا شما هم مقابل چلسی موفق باشین:love:
ممنونlove::
شیما کاکا 22
04-23-2012, 16:11
شما شور کاکا رو نزن و بچسب به بارسات
نمی تونم که شورشو نزنم... نگرانشم...
بارسا رو هم خیلی دوس دارم...
کلا من از همه ی تیمای خوب دنیا خوشم میاد... حالا اینکه بیشتر فن یکیشون باشم یا کمتر برمیگرده به احساس صمیمیتی که با اون تیم می کنم... تیمی که بازیکناش خیلی با هم همدل باشن... مث میلان، بارسا... رئالم بضی وقتا خوبه ولی خیلی وقتا حس می کنم اون صمیمیت لازم بین بازیکنا و یا حتی بازیکنا و مربیاش وجود نداره... همین...!!!
mortezarm
04-23-2012, 16:20
بابا کشتی ما رو اینقد به مردم الکی داداش نگو
اینم ابجی بودki::
کلا من از همه ی تیمای خوب دنیا خوشم میاد... حالا اینکه بیشتر فن یکیشون باشم یا کمتر برمیگرده به احساس صمیمیتی که با اون تیم می کنم... تیمی که بازیکناش خیلی با هم همدل باشن... مث میلان، بارسا... رئالم بضی وقتا خوبه ولی خیلی وقتا حس می کنم اون صمیمیت لازم بین بازیکنا و یا حتی بازیکنا و مربیاش وجود نداره... همین...!!!
من قبول دارم کاکا به حقش تو رئالنرسیده منم اونو خیلی قبول دارم
اما این تصمیم مربی تیمه که همه شرایطو درک میکنه و همه چیو بررسی میکنه
امیدوارم فصل بعد کاکا از همیشه تو اوج تر باشه و بازیکن فیکسمون باشه
mojtabadj88
04-23-2012, 16:21
ا واه تو که باز به دخترا گفتی داداش :nishkhand:
کاکا حتما مشکلاتی داشته که مورینیو بهش بازی نداده
به نظرم بگیر نگیر داره این فصل واسه همین مورینیو ریسک نکرد در این 2بازی بهش بازی بده.
باید ببینیم با وجود عمکرد ضعیف دیماریا و خستگیش می خواد بهشون بازی بده یا نه
در مورده تیم هم باید بگم که همشون رابطه خیلی خوبی باهم دارن منتها بقیه خبر ندارن
اگه رابطشون خوب نبود تاحالا از هم پاشیده بود.
همچنین کاکا
کاسیاس و مورینیو هم شایعه بود می خواستند جنگ راه بندازن در رختکن
بابا کشتی ما رو اینقد به مردم الکی داداش نگو
اینم ابجی بودki::
من قبول دارم کاکا به حقش تو رئالنرسیده منم اونو خیلی قبول دارم
اما این تصمیم مربی تیمه که همه شرایطو درک میکنه و همه چیو بررسی میکنه
امیدوارم فصل بعد کاکا از همیشه تو اوج تر باشه و بازیکن فیکسمون باشه
ا واه تو که باز به دخترا گفتی داداش :nishkhand:
من از کجا باید بدونم ایشون خانومن؟
بابا درک کنید دختر کم پیدا میشهchomagh
mojtabadj88
04-23-2012, 16:35
کاکا 6 ماه فک کنم مصدوم بوده برا اینه که افت کرده یکم درک کنین دیگه
کاکا 6 ماه فک کنم مصدوم بوده برا اینه که افت کرده یکم درک کنین دیگه
ایشالا با بایرن بازی کنه.
من نگرانه اوزیل و رونالدو هستم انصافا خیلی دوندگی داشتن.می ترسم خسته باشن
ولی نکته مثبت اینه که بازی در برنابئو هست و بازیکنان لازم نیست سفر کنن و خسته شن.
ایشالا که همگی آماده باشن
4تا از بازیکنانمون در خطر از دست دادن فینالن
ژابي آلونسو ،فابيو كوئنت رائو ،گونزالو هيگوائين و سرجيو راموس
باید با دقت و مثل بازی با بارسا بازی کنیم
کریس رونالدو:
مطمئنا ما به فینال مونیخ خواهیم رسید و برایمان مهم نیست که چه تیمی مقابلمان خواهد ایستاد.
hadizizo
04-24-2012, 08:22
بازی فرداشب برامون خیلی مهمه.باید نیمه اول حریف رو غافلگیر بکنیم.....مهمترین مانع برامون خستگی بازیکن هاست
تفاوت را احساس کنید
گلزنان 5 ليگ معتبر اروپا
در پايان ديدارهاي اين هفته پنج ليگ معتبر اروپا بازهم مهمترين تغيير در صدر رده بندي گلزنان در ليگا اسپانيا و بوندسليگا آلمان رخ داد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از برلين، در بوندسليگا هونتلار مهاجم هلندي شالکه با زدن يک گل بار ديگر به گومز مهاجم بايرن رسيد.در ليگا نيز گل تعيين کننده رونالدو نه تنها باعث پيروزي رئال بر بارسلونا شد بلکه او را در رده بندي گلزنان از ليونل مسي ستاره آرژانتيني بارسا پيش انداخت.
اين در حاليست که در ليگ برتر انگليس وين روني مهاجم منچستريونايتد با زدن بيست و ششمين گل خود به يک قدمي فان پرسي ستاره تيم آرسنال رسيد.
رده بندي گلزنان برتر 5 ليگ مهم اروپا به شرح زير است :
* بوندسليگا آلمان : ماريو گومز از بايرن مونيخ و کلاس يان هونتلار از بايرن مونيخ با 25 گل
* سري آ ايتاليا : زلاتان ابراهيموويچ از ميلان با 24 گل
* ليگ يک فرانسه : اوليويه ژيرو از مون پليه با 20 گل
* ليگا اسپانيا : کريستيانو رونالدو از رئال مادريد با 42 گل
* ليگ برتر انگليس: روبين فان پرسي از آرسنال با 27 گل
mojtabadj88
04-24-2012, 13:51
مرسی عشق ، مرسی تعصب .
برای مشاهده تصویر اصلی (704x990) روی این نوار کلیک کنید.
mortezarm
04-24-2012, 14:27
من این ترکیبو واسه بازی با بایرن پیشنهاد میکنم
کاسیاس
مارسلو.......راموس......په په........اربلوا
الونسو.............خدیرا
رونالدو..........دیماریا........او زیل
کریم
البته این ترکیب خیلی شبیه ال کلاسیکو با مایه های دفاعی هست اما نکته مهم اینه که همه این بازیکنا قابلیت تغییر تاکتیک و خیلی هجومی بودن رو هم داره اما میشه بجای خدیرا از یه هافبک رو به جلو و نفوذی مثه کاکا استفاده کرد که تو ترکیب اولیه و در حالی که کارمون گره نخورده باشه خیلی بعیده
من این ترکیبو واسه بازی با بایرن پیشنهاد میکنم
کاسیاس
مارسلو.......راموس......په په........اربلوا
الونسو.............خدیرا
رونالدو..........دیماریا........او زیل
کریم
البته این ترکیب خیلی شبیه ال کلاسیکو با مایه های دفاعی هست اما نکته مهم اینه که همه این بازیکنا قابلیت تغییر تاکتیک و خیلی هجومی بودن رو هم داره اما میشه بجای خدیرا از یه هافبک رو به جلو و نفوذی مثه کاکا استفاده کرد که تو ترکیب اولیه و در حالی که کارمون گره نخورده باشه خیلی بعیده
من با 2تاشون مخالفم.
1- مارسلو 2- دیماریا
1-مارسلو عصبیه و دفاش هم خوب نیست وقتی جا میمونه میزنه.حریف روبن هم نمیشه
2-دیماریا بهتره بازی نکنه چون هم خستست هم تو این 2بازی خوب کار نکرده و هم کارت داره بهتره کاکا با اوزیل فیکس باشن.
بنزما هم عالیه ولی فکر کنم هیگی بازی کنه چون خیلی وقته فیکس نبوده.
خدیرا هم خوبه اگه خوزه بخواد تغییر بده گرانرو بهتره
من باشم گرانرو رو میزارم.مثل آلونسو هست:eyvalla:
mortezarm
04-24-2012, 14:40
من با 2تاشون مخالفم.
1- مارسلو 2- دیماریا
1-مارسلو عصبیه و دفاش هم خوب نیست وقتی جا میمونه میزنه.حریف روبن هم نمیشه
2-دیماریا بهتره بازی نکنه چون هم خستست هم تو این 2بازی خوب کار نکرده و هم کارت داره بهتره کاکا با اوزیل فیکس باشن.
بنزما هم عالیه ولی فکر کنم هیگی بازی کنه چون خیلی وقته فیکس نبوده.
خدیرا هم خوبه اگه خوزه بخواد تغییر بده گرانرو بهتره
من باشم گرانرو رو میزارم.مثل آلونسو هست:eyvalla:
قبول دارم مارسلو عصبی و تو کار دفاعی کم میاره اما مساله اینجاس با حضور کونترائو ما رسما سمت چپ از نفوذ کارامد از کار میندازیم اما خب این یه ریسکه و شاید نیمه اول اصلا کار اشتباهی باشه
اما در خصوص دیماریا با توجه به شرایط حساس بعیده خوزه ترکیب بنیادی به تیم بده و کاکا جایگزین دیماریا بشه
هر چند کاکا واقعا امادس و الان یکم داره در حقش بی انصافی میشی اما مصلحت تیم خیلی مهمتر از مصلحت بازیکنه
ما حتما باید نیمه اول برنده به رختکن بریم تا تیم تو شرایطه خیلی خوبی برای نیمه دوم قرار بگیره
قبول دارم مارسلو عصبی و تو کار دفاعی کم میاره اما مساله اینجاس با حضور کونترائو ما رسما سمت چپ از نفوذ کارامد از کار میندازیم اما خب این یه ریسکه و شاید نیمه اول اصلا کار اشتباهی باشه
اما در خصوص دیماریا با توجه به شرایط حساس بعیده خوزه ترکیب بنیادی به تیم بده و کاکا جایگزین دیماریا بشه
هر چند کاکا واقعا امادس و الان یکم داره در حقش بی انصافی میشی اما مصلحت تیم خیلی مهمتر از مصلحت بازیکنه
ما حتما باید نیمه اول برنده به رختکن بریم تا تیم تو شرایطه خیلی خوبی برای نیمه دوم قرار بگیره
بهتره اصلا از کنار ها نفوذ نکنیم با مارسلو یا کوئنترائو چون ضدحمله می خوریم از اون کنار و راحت گل می خوریم.
بااینکه کوئنترائو کارت داره ولی باید بازی کنه.
برام فرقی نمی کنه دیماریا باشه یا کاکا امیدوارم هرکی باشه خوب بازی کنه.
دوست دارم هیگی بازی کنه فرداشب هرچند بنزما عالی بوده
سلام به دوستان رئالي .......roz::
من با شهريار ( Spiderkiller ) سر امضا و آواتار شرط بستم........
اگه امشب چلسي بارسلونا رو ببره قراره شهريار امضا و آواتارش رو كريس رونالدو بذاره و اگه چلسي بازي رو باخت من بايد امضا و آواتارمو مسي بذارم !:ajibeee:
نظرتون چيه ؟:fek konam:
mortezarm
04-24-2012, 16:21
اگه امشب چلسي بارسلونا رو ببره قراره شهريار امضا و آواتارش رو كريس رونالدو بذاره و اگه چلسي بازي رو باخت من بايد امضا و آواتارمو مسي بذارم !:ajibeee:
سلام
اره داداش خبرشو شنیدمheee::
کار خیلی حساسیه داشتن اواتاره مسی واسه رئالی جماعت خیلی عذاب اوره و بالعکسش
اما اگه شرطو ببری یه لذت میبریم:hehee:
به نظر من همه چی 50 به 50
چلسی برای صعود باید گل بزنه و فکر نکنم فقط دفاع کردن جواب بده
البته منم یه اواتار شرطی از مصطفی بردم
اواتارشو که دیدی؟heey::
رضا جان خوبه ولی طوری شرط ببند که اگه باختی آواتاره همیشگی نشهki::
رضا جان خوبه ولی طوری شرط ببند که اگه باختی آواتاره همیشگی نشهki::
نه علي جون 1 ماهه بستيمheee::
بچه ها فكرشو بكنين كه امضا و آواتار شهريار كريس رونالدو بشه :ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa:
نه علي جون 1 ماهه بستيمheee::
بچه ها فكرشو بكنين كه امضا و آواتار شهريار كريس رونالدو بشه :ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa:
خیلی حال میده:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
یه عکسه درست هم بده بهش اگه بردیmas:-
hadizizo
04-24-2012, 16:46
داش رضا برات آرزوی موفقیت میکنمki::
CRISTIANO-FARSHAD
04-24-2012, 16:49
برای امضا عکسی که کریس توش به هواداران بارسا میگه ساکت باشین رو بهش بده
برای امضا عکسی که کریس توش به هواداران بارسا میگه ساکت باشین رو بهش بده
داداش توی اون صحنه رونالدو به بازیکنان گفت آروم باشید من هستم.ashem:-
hadizizo
04-24-2012, 17:27
داداش توی اون صحنه رونالدو به بازیکنان گفت آروم باشد من هستم.ashem:-
داداش اون لحظه میگفت همتون بشینید زمین من یه تنه جلوشون وامیستم:khandeeeee bahal:
داداش اون لحظه میگفت همتون بشینید زمین من یه تنه جلوشون وامیستم:khandeeeee bahal:
انصافا وایساد تنهایی خیلی خوب بازی کرد خیلی راحت دریبل می کرد.نه؟
من ديگه كم ميتونم بيام
نميدونم با كامپيوتر(pc) نميتونم اينترنت بيام ولي با لپ تاپ ميشه
نميدونم چش شده
من دوس دارم بارسا ببره
تو فينال بارسا رو ببريم خيلي فاز ميده
البته با اين شرطي كه داش رضا گذاشت دوس ندارم ببره
چون نميتونم مسي رو تحمل كنم
البته با اين شرطي كه داش رضا گذاشت دوس ندارم ببره
چون نميتونم مسي رو تحمل كنم
داش رضا برات آرزوی موفقیت میکنمki::
نگران نباشيد دوستان :bia baghalam:
امشب دي متئو كولاك ميكنه :yes::ghelyon:
ببینیم چی کار می کنی رضا
اينم يه عكس زيبا از بازي pes 13
mojtabadj88
04-24-2012, 21:37
روبرتو کولاک میکنه ولی امداد غیب میرسه دیگه کاریش نمیشه کرد :bia baghalam:
kian2000
04-24-2012, 21:58
البته اگه پپ و شاگرداش بزارن کولاک کنه
فینال یه ورش بارساس
البته اگه پپ و شاگرداش بزارن کولاک کنه
فینال یه ورش بارساس
نه عزيز.....
انقدر زود قضاوت نكن :nishkhand:
مگه دي متئو مرده كه بارسا بره فينال ؟:hehee:
mortezarm
04-24-2012, 22:23
نمیشه گفت بارسا حذف میشه هر چی باشه بارسا همیشه بارساس و بازیکنایه خیلی خوبی داره
برای نتیجه گیری تو این بازی یاران دی متئو باید تلاششونو دو برابر کنن
اين بازي چلسي منو ياد بازي اينتر و بارسا انداخت كه چه جوري مورينيو دفاعي بازي كرد ولي واقعا كولاك كرد تيم 10 نفره چلسي حالا يه سر فينال چلسي و دي متيو هستش و اميدوارم رئال امشب بتونه بايرن رو شكست بده درود بر ارتش آبي هاي لندن
ها ها هاه نکنید میتونید بیاید فینال
حالا دیگه با این اوضاع فکر نکنم بتونن جام حذفی رو هم ببرن .
اونای که از کریس انتقاد میکنن و میگن مرد بازی های بزرگ نیست واز مسی طرفداری میکردن بیان اینجا و همینطور اونای که به رونالدو میگفتن پنالدو بیان به خدا پنالتی گل کردن هنر میخواد .
CRISTIANO-FARSHAD
04-25-2012, 01:11
نه بابا با بیلسا یا نمیدونم دقیقا اسمش چیه تبانی کردن !!! قبلا هماهنگ شده !! جام حذفی مال بارساست
R.BAGGIO.10
04-25-2012, 01:12
شرمنده نشد بریم اون طرف از بس بی جنبن اومدیم اینور یکم بیشتر بخندیمheee::
ما رو هم تو شادیاتون شریک بدونید نود دقیقه حرص خوردن ارزششو داشت واقعا بارسا نتونست حتی چلسی 10 نفر رو شکست بده.پسر دم چلسی گرم.قدرت این بار برتر از تکنیک ظاهر شد.ماشالا چلسی.
وجدانا چلسی سه نفرو شکست داد.بارسا.داور و یوفا رو.chomagh
R.BAGGIO.10
04-25-2012, 01:13
اونای که از کریس انتقاد میکنن و میگن مرد بازی های بزرگ نیست واز مسی طرفداری میکردن بیان اینجا و همینطور اونای که به رونالدو میگفتن پنالدو بیان به خدا پنالتی گل کردن هنر میخواد .
خدایی پنالتی زدن هنر میخواست که کاپیتان آله و کریس هردوشن دارند.البته از توتی و باجیو هم نگذریم.
خدایی پنالتی زدن هنر میخواست که کاپیتان آله و کریس هردوشن دارند.البته از توتی و باجیو هم نگذریم.
درود بر تو اره همینطوره که میگی اینها مرد بازی های بزرگن.
اقا این مورینیو چه نسخه ای پیچیده دمش گرم.
حالا دیگه رئال انگیزش واسه رفتن به فینال چند برابر شد اخه طفلی بارسا حذف شد.:gerye::khandeeeee bahal:
از پنالتي گزشته مياد ضربه ايستگاهي هم ميخواد تمرين كنه فكر كرده همه رونالدو ميشن heee::
CRISTIANO-FARSHAD
04-25-2012, 01:24
آخه حیونی !!! فکر کنم هورموناشو به موقع تزریق نمیکنن!!!!! آخه بیچاره پنالتی نمیتونه بزنه !!!
از این به بعد هر وقت بگن پنالدو واقعا خوشحال میشم ! واقعا برازنده او و دلپیروست !!! بگید چرا فحش میدی بابا ؟ خب باختین دیگه
mortezarm
04-25-2012, 01:29
دوستان من واقعا از باخت بارسا برای خودمونم هم دچار استرس شدم نشون میده فردا کارمون خیلی سخته
بهرال اگه ببریم حریف تیم بزرگی چون چلسی هستیم
به دوستان بارسایی هم توهین نکنیم الان بدجور ناراحتن اما خدایش سعید خان جملات قشنگی تو تاپیک بارسا گفت که جای احسنت داره
حالا به خوزه هم یه چیزی گفتن که به احترام همون دوستمون علی رغم ناراحتی چیزی نمیگیم
اما نمیشه هر بازی که باختی به کثیف بودن ربط بدی
قبول شکست شهامت میخواد
CRISTIANO-FARSHAD
04-25-2012, 01:30
خوبه اگه خدا قسمت کنه بلیت مونیخ گیرمون بیاد ! کارمون کمی راحته !
رامیرس - ممیرلس - تری - فکر کنم محروم شدن
mojtabadj88
04-25-2012, 01:32
بارسا (بهترین بازیکن تاریخ+ بهترین توپ جمع کن های تاریخ + پلاتینی + پنالتی + ابر + باد + مه + خورشید + تماشاچی + یه مشت مصدوم تو تیم حریف) = چلسی ده نفره [Only Registered And Activated Users Can See Links]
mes que un LOL
mortezarm
04-25-2012, 01:34
خوبه اگه خدا قسمت کنه بلیت مونیخ گیرمون بیاد ! کارمون کمی راحته !
رامیرس - ممیرلس - تری - فکر کنم محروم شدن
ول کن داداش الان بدجوری جوش اوردن دارن دارن به درجه رد میرسن
بابا به چلسی باخیتیت به رئال چه:mage mishe:mas:-
امیدوارم رئالی ها دیگه پست ضد بارسا ندن تا فرهنگ بزرگمونو نشون بدیم و اینکه نباید به هر چیزی توجه کرد
ديگه هر چي بود گزشت حالا بايد به فكر تيم خودمون باشيم هنوز كار براي سعود ما به فينال خيلي سخته كه اميدوارم امروز سعود كنيم-
CRISTIANO-FARSHAD
04-25-2012, 01:37
خب دیگه جشن و پای کوبی تا کی ؟ الان گشت میاد ..........
بریم سراغ بایرن و رئال ! انصافا ترسیدم ! خیلی ترسیدم ! یک گل بخوریم کارمون تمومه ! فقط باید به خداوند توکل کنیم !
ولی خب اگه بتونیم بازی همیشگیمون رو انجام بدیم خیلی خوب میشه !
فقط یه چیز بگم
حال می کنم اگه به ممرینیو فحش بدن می دونی چرا؟چون مورینیو بود که این سبکو به جهان معرفی کرد برای شکست بارسا
مورینیو سرور جهانه.
مورینیو بااین روش همه رو علیه بارسا کرد.
مورینیو بزرگ تر یا گواردیولا؟مورینیو سرورشه
mortezarm
04-25-2012, 01:41
واقعا بازی با بایرن الان دیگه خیلی ترسناک شد
ما باید خیلی سریع با فاصله ازشون جلو بیفتیم و اگه کار به دقایق پایانی بکشه کارمون خیلی خیلی سخت میشه
اقای خاص واقعا خاصه درود بر تو ای خاص ترین مربی جهان ایشالا فرداشب بازهم ثابت میکنه که بهترینه.
CRISTIANO-FARSHAD
04-25-2012, 01:46
همه امضا رو ببینید و حالشو ببرید
اقای خاص = همه مربیهای کوته فکر که فقط بلدن ترکیب اشتباه بچینن بعد به داور پول بدن بعد هم که بدوند !! عجب
مربی ما جلیقه به اون گرونی رو به بازیکن حریف یادگاری میده اینا میان کتشون رو درمیارن برای خوشحالی ! اها ببخشید خوشحالی نه خرافاتی بودن !!! ایول بابا جادوگر هم اضافه شد ! برم امضام رو اپدیت کنم!
دوستان روابط رئالو بارسا بهم خورد
از همین الان اعلام می کنم
به دلیل اینکه نه رئالی ها می خوان نه بارسایی ها که این روابط خوب باشه
تاپیک مثل قبل خواهد شد
دوستان رئالي . ما چرا بايد به بارسايي ها توهين كنيم؟! باي دقبول كنيم ما هم جاي اونا بوديم ناراحت ميشديم ! واقعا كار درستي نبود دوستان !
تورو خدا عادت كنيد در مورد تيم خودون صحبت كنيد و اگه در مورد حريف صحبت ميكنيد كاري نكنيد كه كسي ناراحت بشه و توهين نكنيد.
با تشكر
دوستان توجه داشته باشید صحبتی جزء رئال باشه حذف میشه و اسپم به حساب میاد
shiraz-sport
04-25-2012, 08:33
امیدوارم امشب رئال بایک بازی تهاجمی بایرن رو از پیش رو برداره همراه با گلزنی کریس تا پوز این بارسایی ها به خاک مالیده بشه و حرفی واسه گفتن نداشته باشن
CRISTIANO-FARSHAD
04-25-2012, 09:15
خب بلاخره رسیدیم به بایرن !
امیدوارم بتونیم با یک بازی خوب و عالی بایرن رو حذف کنیم و به فینال بریم !! ولی بازی سختیه بایرن کاملا اماده شده تازه فهمیدن چلسی زخم خورده ( محرومها) است دیگه انگیزه گرفتن!
پیش به سوی مونیخ
برای بازی امشب کنجکاوم ولی دیگه استرس ندارم
من خوشبختانه برای بازی های رئال بااسترس مقابله کردم.ایشالا که نشون دهیم که چه تیمی هستیم.
منتظر درخشیدن بازیکنان هستم
خوزه مورينيو' گفت هنوز قرارداد او با رئال مادريد به پايان نرسيده و دليلي نمي بيند در فصل تابستان اين تيم را ترک کند.
خبر خوش برای رئالی هاس
مورینیو میمونه تا بلای جون بارسا باشه:hooora::-shad:sigar:
بچه ها باید طوری بازی کنن که انگار فیناله و باید حتما پیروز بشن من واسه بازی با بارسا گفتم اگه شب شب کریس باشه میبریم حالا هم همینطور اگه امشب کریس اماده باشه که به احتمال خیلی زیاد هست ما نباید زیاد نگران باشیم چون هر تیمی هم باشه مقابل استارت های کریس باید سر تعظیم فرود بیاره امیدوارم که همه ی بازیکن ها مخصوصا دفاع های تیم امشب بدرخشن و از اعتبار و نام تیم بزرگشون رئال مادرید دفاع کنن.
به امید خدا و به لطف خوزه بازهم به مونیخ بر میگردیم.
joooooooooone
04-25-2012, 14:08
امشب2-1میبریم ..............
ایشاال که بنزما گل بزنه همه رو خوشحال کنه :khahesh:
mortezarm
04-25-2012, 15:04
این نتیجه که برامون سودی نداره و کار به وقت اضافه میکشه
واقعا بازی سختی خواهد بود و احتمال خیلی بالا بازی پر گلی هم از اب در میاد
امیدوارم تیم استرس این بلای همیشگی رو نداشته باشه و با روحیه حاصل از برد تو ال کلاسیکو به این بازی بزرگ گام بزاریم
R.BAGGIO.10
04-25-2012, 16:52
اگه دو یک ببرید که میرید پنالتیki::
سوتی دادی خفنki::
به امید یک بازی زیبا از دو تیم.:hooora:
rasol777
04-25-2012, 16:59
سلام به همه دوستان مادریدی من رسول هستم این پست اول منه قبلا از حرفای شما بهره میبردم اما خواستم نظر خودمو بگم راجب بازی امشب.
باتوجه به خصوصیات بایرن به نظرمن بازی 2-1میشه میریم وقت اضافه امیدوارم اونجا موفق باشیم.
تبریک بابت بردن الکلاسیکو وحذف بارسا:balesh::balesh:
mortezarm
04-25-2012, 17:44
سلام به همه دوستان مادریدی من رسول هستم این پست اول منه قبلا از حرفای شما بهره میبردم اما خواستم نظر خودمو بگم راجب بازی امشب.
باتوجه به خصوصیات بایرن به نظرمن بازی 2-1میشه میریم وقت اضافه امیدوارم اونجا موفق باشیم.
تبریک بابت بردن الکلاسیکو وحذف بارسا:balesh::balesh:
دوست عزیز خوش اومدی
البته امیدوارم امشب تو وقتای معمول کارو یکسره کنیم و نزاریم کار به وقتای اضافه بکشه
باید با تمام قوا خیلی سریع به گل برسیم
rasol777
04-25-2012, 18:50
منم امیدارم تو 90 دقیقه کار بایرن رو یه سره کنیم
CRISTIANO-FARSHAD
04-25-2012, 21:55
و اما ترکیب امشب که امیدوارم اینطور باشه
.................................................. .....کاسیاس................................. .........................
.... کونترائو...................... راموس.......................په په....................................اربلو ا .....
.....................................الونسو. .......................خدیرا................. ..............................
.... رونالدو.................................... ..کاکا( بعیده)....................................... ....اوزیل......
.................................................. بنزما........................................ ...........................
ترکیب مورده نظر من واسه بازی
کاسیاس
کوئنترائو........راموس...........پ په.........آربلوا
ژابی.........گرانرو
رونالدو.............کاکا............... اوزیل
بنزما(هیگی)
نظر شما چیه؟
باید مراقب باشیم که کارت نگیریم.اگه به امید خدا رفتیم فینال بدون محروم باشیم.
باید خودمونو برای هر اتفاقی آماده کنیم چون فوتبال غیر قابل پیش بینیه
به امید خدا و تلاش بازیکنان خواهیم برد
rasol777
04-25-2012, 22:28
به نظر من این ترکیب بهتره
کاسیاس:bia baghalam:
مارسلوki::........راموسbinam........... په پهchomagh.........آربلواbinam
ژابیtazim::.........خدیرا:ohum:
رونالدو:/danc.............کاکا:nishkhand:.............. . اوزیل:toop:
بنزما::bow
چون کونتراو بازی رفت بدجور گاف داد خیلی زیر فشاره بازی نکنه بهتره
به نظر من این ترکیب بهتره
کاسیاس:bia baghalam:
مارسلوki::........راموسbinam........... په پهchomagh.........آربلواbinam
ژابیtazim::.........خدیرا:ohum:
رونالدو:/danc.............کاکا:nishkhand:.............. . اوزیل:toop:
بنزما::bow
چون کونتراو بازی رفت بدجور گاف داد خیلی زیر فشاره بازی نکنه بهتره
مارسلو بهتره بازی نکنه چون کمی عصبیه و در دفاع هم ضعیفه و وقتی جا می مونه پای بازیکن حریفو میزنهashem:-
rasol777
04-25-2012, 22:55
امیدوارم هرکی اون سمت بازی میکنه بتونه از پس لام بر بیاد بازی رفت 1 بار فرار کرد پاس گل داد لامصب تجربش خیلی بالاست .
ایشالا اتفاق خاصی رخ نده و بریم فینال:hooora:
امیدوارم هرکی اون سمت بازی میکنه بتونه از پس لام بر بیاد بازی رفت 1 بار فرار کرد پاس گل داد لامصب تجربش خیلی بالاست .
ایشالا اتفاق خاصی رخ نده و بریم فینال:hooora:
باید بگم که بازی رفت رئال نمی خواست بازی کنه به قول خوزه ما فقط برای گله زده رفتیم.
کوئنترائو رو دور نبود اون بازی شانس ما ایشالا امشب جبران می کنه.
ترکیب اعلام شد
مرجع خبری رئال مادرید : حضور مارسلو در ترکیب رئال مقابل بایرن نشان می دهد که مورینیو می خواهد حمله کند . هر چند که به نظر می رسد همچنان مورینیو نگران واکنش برنابئو نسبت به کوئنت رائو به خاطر حواشی اخیرش است .
ترکیب رئال درست همچون ترکیب آلیانس است که فقط مارسلو جای کوئنت رائو را گرفته است : کاسیاس ، آربلوا ، په په ، راموس ، مارسلو ، خدیرا ، ژابی ، دی ماریا ، رونالدو ، اوزیل و بنزما . روی نیمکت رئال هم آدان ، کاکا ، گرانرو ، کوئنت رائو ، آلبیول ، هیگوائین و کایخون نشسته اند و واران خط خورده است .
ترکیب بایرن هم این گونه است : نویر،لام ، بواتنگ ، بدشتبور ، آلابا ، گوستاوو ، شواین اشتایگر ، روبن ، کروس ، ریبری و گومز . روی نیمکت هم بوت ، اولیچ ، رافینیا ، پرانیچ ، مولر ، کونتنو و تیموشوک نشسته اند .
Hala MaDrID
.................................................
rasol777
04-25-2012, 23:23
فعلا که شروع خوبی داشتیم ایول کریس
rasol777
04-25-2012, 23:28
6 تا رو شاخشه
مسی بازی رو ببین یاد بگیر کریسسسسسسسسسسسس رونالدو:hehee::hehee::hehee::hehee::hehee:: hehee::hehee::hooora::hooora::hooora:
بچه ها نيمه اول نگران كننده بود ! موقعيتهايي كه براي بايرن به راحتي ايجاد ميشد ! نميدونم چرا دفاع اينقدر به هم ريخته ! بعد از گل دوم نبايد اونجوري با 5 6 بازيكن حمله ميكرديم ! حيف ! حيف كه گل خرديم !!!!!!!
من احساس خوبي ندارم و ميتونم بگم احتمال صعودمون 40% شدentezar::
حيف اين رئال اگه به فينال نره !!!!!!!!!! اميدوارم نيمه دوم با تمركز بيشتري تو دفاع شركت كنيم و قدر موقعيت هامونو بدونيم ! فكر كنم بنزما خيلي بد بود و بهتره هيگواين نيمه دوم به ميدان بياد.
تاکتیکی که خوزه واسه نیمه اول داشت همراه با ریسک بود و ممکنه کار دستمون بده.
هدف خوزه هجومی هجومی بود در نیمه اول
رونالدو هم بد کار نکرد.ایشالا نیمه دوم همگی جبران کنن
دمه کاسیاس هم گرم.
rasol777
04-26-2012, 00:10
دفاع خیلی بد بود اما بنزما واقعا خوب کارکرد اما دیماریا داره زیاد توپ لو میده کاکا شاید بهتر از دیماریا باشه
رفتیم ضربات پنالتی امیدوارم حسرت موقیعت گرانرو و کاکا رو نخوریم!!!!!!
R.BAGGIO.10
04-26-2012, 01:56
شرمنده جدا پنالتی جز نامردترین قسمتهای فوتباله.سخته ولی چیزی از ارزشهای رئال کم نمیشه.
شیما کاکا 22
04-26-2012, 02:00
هـــــــــــــــــــــــی روزگار طرفدار هر تیمی میشی بر باد فنا میره...
بچه ها کارشناسی رو نگاه کردید؟حیف این نونی که به داوران میدن.حیف!!!!
رونالدو هتریک کرد و رئال باید صعود می کرد ولی داوران نمی گذارن
همون صحنه ای که هیگی در آفساید بود و رونالدو گل کرد گل صحیح بود
حیف نون که به این داورا میدن.
من از تیم انتقاد و توقع خاصی نداشتم اگه چمپیونزلیگو دادیم لالیگا رو گرفتیم.
شیما کاکا 22
04-26-2012, 02:07
:gerye::gerye::gerye::gerye::gerye:
درود بر بازیکنان خستمون.
از کاکا بعید بود.واقعا نا امید شدم ازش
بهترین بازیکنمون یا بهترین بازیکن زمین به غیر از آمار ایکر دوست داشتی بود
CRISTIANO-FARSHAD
04-26-2012, 02:07
داش علیرضا خب پنالتی اول هم اشتباه بود دیگه!
ArsalanBagheri
04-26-2012, 02:10
عليرضا جان صداقتت رو تحسين ميكنم
:afarin: :afarin:
داش علیرضا خب پنالتی اول هم اشتباه بود دیگه!
آره میدونم اشتباه بود ولی این صحنه خیلی بد تر بود
کلا خیلی قضاوت داوری افتضاح بود هم در حق رئال هم در حق بایرن.
دور رفت هم داوران تاثیر گذار بودن.
خدایا این داوران رو از روی زمین بردار
چيزي ندارم بگم فقط حيف اين رئال و اين انگيزه و بازيكنان بود ! بايد قبول كنيم كه خوب نبوديم و با اينكه ميزبان بوديم برتري خاصي نداشتيم و حتي بايرن موقعيت بيشتري داشت ! دليلش خستگي زياد بازيكنان بود كه مارو هم مثل بارسا گرفتار كرد ! كريس داشت از خستگي جون ميداد! در نهايت تو پنالتي ها شانس و اقبال باهامون يار نبود.كريس فشار زيادي روش بود و من فكر ميكردم خراب كنه ولي كاكا كلا نبايد ميزد ! به خدا از لحاظ روحي مشكل داره ! چرا اخه؟ راموس ؟!؟!؟!؟!؟!؟؟ هيگواين بهتر بود اگه ميزد !
يه چيزي ميگم شايد موافق نباشيد ! رئال ديگه با اين نسل نميتونه قهرمان اروپا بشه ! امسال بهترين فرصت بود كه الكلاسيكو لعنتي افتاد وسط 2 بازي نيمه نهايي !
شیما کاکا 22
04-26-2012, 02:11
بدتر از همه این فردوسی پور منفی باف بود...
فک کنم امواج منفیش اونجا به کاکا هم رسید...
ینی وقتی حس کنم کاکا قراره گل بزنه میزنه و وقتیم حس کنم خراب کنه همون میشه...
به دوستم گفتم کاش اگه قرار باشه رئال ببازه تو همین طول بازی ببازه... من میدونم تو پنالتی کاکا خراب می کنه... بیشتر استرسمم به خاطر همین بود...
ولی چه میشه کرد... همیشه بازیکنای بزرگ تو بازیای بزرگ خرابکاری می کنن... کاکا و کریس...!!!
ولی چیزی از ارزشاشون کم نمیشه...
CRISTIANO-FARSHAD
04-26-2012, 02:11
امشب بایرن مزد بازی خوبشو گرفت ! برای رئال شرم آوره مقابل بایرن مالکیت رو از دست بده ! امشب موقعیت جالب نداشتیم ! برای برد نیومده بودیم ! کاکا رو که چه عرض کنم بعد 3 بازی بازیش میده از عمد! واقعا تیم بد بازی کرد ! چرا راموس ابله باید پنالتی میزد !
در کل بایرن مستحق این برد بود ! و در ضمن یک پنالتی اشتباه برای رئال گرفت و یک گل هم نگرفت ! مساوی !
shiraz-sport
04-26-2012, 02:14
اقا ما خوب بودیم و عالی بازی کردیم ولی پنالتی بستگی به شانس داره و جزئی از فوتباله واقعا نباید او پنالتی رو راموس میزد باید هیگواین میزد . مارسلو و کاسیاس عالی بازی کردند و نباید اون پنالتی بچه گانه رو په په میداد . باز هم میگم شانس باها مون یار نبود . این چیزی از ارزش های رئال کم نمیکنه بچه ناراحت نباشین ولی چه کنم که خودم هم ناراحت هستم انشا الله در سال بعد ولی یه چیزیش خوب بود که مثل بارسا با خفت حذف نشدیم ما با سربلندی حذف شدیم ودر کل از حق نگذریم بایرن هم خوب بازی کرد
mojtabadj88
04-26-2012, 02:16
هـــــــــــــــــــــــی روزگار طرفدار هر تیمی میشی بر باد فنا میره...
فثط میتونم بگم برات متاسفم چخه پیشته
arsenal4everz
04-26-2012, 02:17
بابا سر مربی رئال رو چه حسابی پنالتی ها رو اینجوری اولویت بندی کرد اخه پنتالتی اول کریسسسس جاوی اونجا چی کارست بعد راموسسسس این همه بازی کن میداد په په بهتر بود
shiraz-sport
04-26-2012, 02:20
بیشتر از همه این ژابی الونسو خیلی خسته بود یعنی همه ی بچه ها خسته بودند ولی عیبی داره ما خسته بودیم و بایرن با انگیزه
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.