توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ★گروه طرفداران رئال مادرید حرف های خودمونی کهکشانی ها★
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
18
mortezarm
03-18-2012, 22:46
اصلا ما رئالی ها چقد تفاهم داریما
امشبم میترکونیم:nishkhand:
اصلا ما رئالی ها چقد تفاهم داریما
امشبم میترکونیم:nishkhand:
یه چیزی فرا تر از ترکوندن دادا:hehee:
mortezarm
03-18-2012, 22:59
یه چیزی فرا تر از ترکوندن دادا:hehee:
دیگه فراتر از ترکوندن چیهheee::
دیگه فراتر از ترکوندن چیهheee::
منفجر یا منحدم شدن:-ang
خوب داریم به زمان بازی نزدیک میشیم.
ایشالا که یه برد خوب همراه با هتریک رونالدو داشته باشیم.
تا دنیا دنیاست ، رئال سرور بارساست
متاسفانه با این قضاوتی که داور می کنه ما بازنده هستیم.
متاسفانه با این قضاوتی که داور می کنه ما بازنده هستیم.
مگه چطوری قضاوت میکنه؟
بروبچ بنزما اولین گل رو زد قفل دروازشون باز شد دیگه باید چند تا دیگه بزنیم.
خوب نیمه ی اول با تک گل بنزما تموم شد
خداکنه تونیمه ی دوم بازم گل بزنیم
مگه چطوری قضاوت میکنه؟
دهن بازیکن های مارو سرویس کرد پنالتی روی رونالدو نگرفت.
خیلی الکی سود به نفع مالاگا زد.
خوشبختانه یه گل زدیم روی پاس هوایی زیبای رونالدو و بنزما که تمام کرد
دم ضدحمله گرم.
تیم حریف خوب بازی می کرد و متاسفانه تصاحب توپش بیشتر ما بود
ایشالا حالا که برنده به رختکن رفتیم با روحیه نیمه ی دوم بترکونیم وگل بزنیم چون یک گل اصلا اطمینان نداره.
عکس: حمایت رد رئالی ها از آبیدال
مرجع خبري رئال مادريد : دقایقی پیش از بازی رئال مادرید و مالاگا ، رئال مادرید حمایتش را از اریک آبیدال که باید جگرش جراحی شود ، ابراز داشت .
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
با وجود رقابت دیرینه میان رئال و بارسا ، بازیکنانرئال مادرید با پیغامی در حمایت از بازیکنان بارسلونا وارد زمین شدند و پیراهن هایی به تن کردند که پشت و رویش نوشته شده بود :" زنده باد آبیدال . "
خوزه مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی خود در این باره گفت :" می خواهیم یک نمایش عمومی از سوی بازیکنانم داشته باشم . در این چیزها قرمز ، سفید یا آبی مطرح نیستند . اگر بتواند دوباره بازی کند خوشحال می شویم و تشویقش می کنیم . "
این اولین باری نیست که رئال از آبیدال حمایت می کند . در فصل گذشته در بازی چمپیونزلیگ میان رئال و لیون هم که بازیکن بارسا به خاطر تومور داشت جراحی می شد ، پیغامهایی در حمایت از او فرستادند .
همچنین رئال مادرید حمایت قاطعی از فابرس موامبا که در بازی مرحله یک چهارم جام حذفی انگلیس میان تاتنهام و بولتون غش کرده بود ، رستاد . بازیکنان رئال مادرید پیغام "زود خوب شو موامبا " را هم نشان دادند . بازیکن کنگویی روابط خوبی با لاس دیارا دارد و به همین علت رئالی ها می خواستند به خاطر ارزشهای انسانی یاد بازیکن بولتون را گرامی بدارند .
ای خدا چقد ما بد شانسیم دقیقه ی اخر گل خوردیم مساوی شد اخه این چه وقت گل خوردنه.:-ang:-ang:-ang:-ang:-ang:ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa:
حال کردین گفتم بازنده هستیم؟با این وضع داوری رئال از همون اول بازنده بود.
بازی مساوی شد با کمک داور
من نمی دونم چرا این 3 پنالتی واضح رو نگرفت.
حالا هی بگین رئال با داوره
می دونسم بالاخره بااین وضع داوری مساوی می کنیم.
mortezarm
03-19-2012, 02:02
من الان به حالت انفجارم
به خدا ته بدشانسی بود
داورم که اصلا برنامش از اول معلوم بود داوره...................
اما تیمم بد بازی کرد:gahhr:اصلا رئال به معنای واقعیش نبودیم
اگه این داور بیافته دستم پدری ازش در بیارم حال کنه پدر سگ .:-ang
اونای هم که میگن داوری به نفع رئاله خجالت بکشن دیگه حالم از داورای اسپانیا بهم میخوره داورای لیگ ما از اینا بهترن.
از همون دقیقه اول مشخص بود که در بازی یه اتفاقی می خواد بیوفته
سرنوشت رئال دست داور بود که خواستن رئال مساوی کنه
برای تیم داوری متاسفم
mortezarm
03-19-2012, 02:10
بالخره شوستر ازمون امتیاز گرفت
مایی که اونا رو تو خونشون 4 تایی کردیم حالا تو خونه خودمون امتیاز از دست دادیم
صدسال بارسایی ها مثل رئال مادرید معرفت داشتند که چنین کار زیبایی کنند؟
وقتی آبیدال سرطان داشت رئال گفت من تمام هزینه های آبیدالو پرداخت می کنم فقط خوب بشه
الانم به افتخارش با لباس آبیدال وارد شدیم.
وقتی که هیگواین دیسک کمر داشت چی؟بیچاره نزدیک بود دیگه بازی نکنه.
اینست فرق رئال مادرید کبیر و دوست داشتی با اون تیم داوران
حالا هم میان می گن خدیرا فلان کرد
یادشون رفته چطور تو نیوکمپ مسی په په رو لگد کرد یا دنی آلوز چطور گردن کوئنترائو رو خورد کرد
خدا یکم انصاف بهتون بده.آمین
mojtabadj88
03-19-2012, 02:18
واقعا دیگه شورشو در اوردن این داورای اسپانیا پدر سگ 3 پنالتی نگرفت رئال هم امشب افتظاه بود اصلا کلا امشب حال خرابه بد جور
بیا فردا طرفدارای شانسلونا میان میگن داور با شماس فیفا رو خریدید از این حرفا
mortezarm
03-19-2012, 02:22
صدسال بارسایی ها مثل رئال مادرید معرفت داشتند که چنین کار زیبایی کنند؟
وقتی آبیدال سرطان داشت رئال گفت من تمام هزینه های آبیدالو پرداخت می کنم فقط خوب بشه
الانم به افتخارش با لباس آبیدال وارد شدیم.
وقتی که هیگواین دیسک کمر داشت چی؟بیچاره نزدیک بود دیگه بازی نکنه.
اینست فرق رئال مادرید کبیر و دوست داشتی با اون تیم داوران
حالا هم میان می گن خدیرا فلان کرد
یادشون رفته چطور تو نیوکمپ مسی په په رو لگد کرد یا دنی آلوز چطور گردن کوئنترائو رو خورد کرد
خدا یکن انصاف بهتون بده.آمین
داداش بیخیال ادمای بزرگ کارای بزرگو میبینن
واقعا رئال افتخار کردنیه کارشونم بی نظیر بود
مطمئن باش بزرگای بارسا و خود ابیدال از این حرکت بزرگ و مردونه رئالی ها و مورینیو خیلی حال کردن
داداش بیخیال ادمای بزرگ کارای بزرگو میبینن
واقعا رئال افتخار کردنیه کارشونم بی نظیر بود
مطمئن باش بزرگای بارسا و خود ابیدال از این حرکت بزرگ و مردونه رئالی ها و مورینیو خیلی حال کردن
گاهی آدم یه حرف هایی می شنوه که از هیچ کسی جزء هواداران بارسا نمیشنوه
یه قطر انصاف و واقبین نیستن.
فلسفه واقعیشون همینه دیگه نمی تونند یه کار خیر خواهانه از رئال ببینن این بر می گرده به حسودیشون از رئال مادرید
خوب فاصله شد 9 امتیاز دیگه نباید تکرار بشه
این باید یه شوک باشه
mortezarm
03-19-2012, 02:29
گاهی آدم یه حرف هایی می شنوه که از هیچ کسی جزء هواداران بارسا نمیشنوه
یه قطر انصاف و واقبین نیستن.
فلسفه واقعیشون همینه دیگه نمی تونند یه کار خیر خواهانه از رئال ببینن این بر می گرده به حسودیشون از رئال مادرید
خوب فاصله شد 9 امتیاز دیگه نباید تکرار بشه
این باید یه شوک باشه
درسته داداش ادم باید حقیقتا رو ببینه نه فقط چیزایی که دوس داره
مهم حرکت رئال بود که بزرگیشو نشون داد
البته فاصله شد 8 امتیاز
درسته داداش ادم باید حقیقتا رو ببینه نه فقط چیزایی که دوس داره
مهم حرکت رئال بود که بزرگیشو نشون داد
البته فاصله شد 8 امتیاز
اینست فلسفه ما
فرق تیم داور با رئال مادرید اینه
ببخشید اشتباه نوشتم:balesh:
رونالدو:داور می ترسید سوت بزند!
مرجع خبري رئال مادريد : کریستیانو رونالدو ، بازیکن رئال مادرید از تساوی برابر مالاگا ناراحت به نظر می رسید :" انتظار این نتیجه را نداشتیم اما فوتبال همین است . "
در مورد عملکرد داوری گفت :" در برخی صحنه ها کند بود . می ترسید سوت بزند . اما در مورد داوری قضاوت نمی کند . " در ادامه گفت :" مشکل این بود که گل نزدیک و این اتفاقی بود که افتاد . ما آرام هستیم و برایمان زنگ خطری به صدا درآمده است . این لالیگای بزرگی است و همه روبراه هستیم . اما به هر حال امیدواریم که این جام را ببریم
دیگه این داورا شورشو دراوردن 2 تا پنالتی واضح به نفعمون نگرفت.........:-ang
بعد میگن بارسا حمایت نمیشه
این دیگه چه جور داوری بود؟؟
2 تا پنالتی رو که یه بچه ی 2 ساله هم تشخیص میداد رو نگرفت
حالا اختلاف شد 8 تا
اه اه
mortezarm
03-19-2012, 15:14
بیخیال دوستان نمیشه همیشه که قاطع برد
درسته از داوری خیلی ضربه خوردیم اما به هر حال اتفاقیه که افتاده
ما 27 بازی کردیم و 23 تا رو بردیم این خیلیه حالا یه مساوی چیزی نیست
به نظرم با این مساوی بچه ها به خودشون میان و بازی هی بعد بهتر بازی میکنن
mortezarm
03-19-2012, 15:29
به نظرم با این مساوی بچه ها به خودشون میان و بازی هی بعد بهتر بازی میکنن
اره هر چند وقت یه شوک لازمه
خوبه که این بد بودن تو لیگ اتفاق افتاد و زنگ خطری بود واسه جدی بودن تیم برای بازی با حریفا
داش مرتضی من دلم می خواست همه رو ببریم.
ولی متاسفانه نشد.
باید تلاش بیشتری کنیم
به جزء داور ما 5 تک به تک داشتیم چرا گل نشد؟!
تیم خستست احتیاج به استراحت داریم.:flowerysmile:
mortezarm
03-19-2012, 16:25
داش مرتضی من دلم می خواست همه رو ببریم.
ولی متاسفانه نشد.
باید تلاش بیشتری کنیم
به جزء داور ما 5 تک به تک داشتیم چرا گل نشد؟!
تیم خستست احتیاج به استراحت داریم.:flowerysmile:
اره داداش منم خیلی دوس داشتم
اما عیب نداره همین الانم ما وضعمون خیلی خوبه و جام های مهم رو از دست ندادیم
EMAD MIZBAN
03-20-2012, 00:39
سلام به تمام رئالی ها ببخشید وسط بحثتون اومدم............میخواستم بگم من همین امروز عضو شدم
EMAD MIZBAN
03-20-2012, 00:43
واقعا بازی با مالاگا بد بود حلا این بازی که کذشت باید مواظب بازی های بعدی باشیم..............roz::
سلام به تمام رئالی ها ببخشید وسط بحثتون اومدم............میخواستم بگم من همین امروز عضو شدم
سلام دوست عزیز خوش اومدی در ضمن وسط بحث نیومدی این بحث مال دیروزه به هر حال بازم هم به دربی هم به بخش رئالی های متعصب خوش اومدی.
مورینیو خیلی مربی خوبیه ولی نباید خدیرارو بازی بده. باید به جاش یه بازیکن خوب بخرن
بروبچ رئالی ساله نو همگی مبارک ایشالا ساله خوبی داشته باشید
سلام بچه ها امشب با ویا رئال بازی داریم کوتوله دو گل از کریس جلو افتاده دیگه این بازی جبران نکنه کفش طلا رو از دست میده میدونم بازی خارج از خانه هست ولی ما امسال خارج از خانه نتیجه های خوبی گرفتیم امیدوارم که کریس حداقل دبل کنه که عقب نیافته.
سلام بچه ها امشب با ویا رئال بازی داریم کوتوله دو گل از کریس جلو افتاده دیگه این بازی جبران نکنه کفش طلا رو از دست میده میدونم بازی خارج از خانه هست ولی ما امسال خارج از خانه نتیجه های خوبی گرفتیم امیدوارم که کریس حداقل دبل کنه که عقب نیافته.
در مورده بازی هم باید بگم که بازی سختیه ویارئال تیم خوبیه از بارسلون هم مساوی گرفت.
باید رئال واقعی باشیم باید خودمون باشیم:eyvalla:
خبر خوبی دارم واسه هواداران رئال مادرید
دیماریا پا به توپ شد ولی مورینیو برای بازی با ویارئال بهش بازی نمیده ولی نامش در لیست هست
کوئنترائو هم به این بازی نمیرسه متاسفانه
یک نظرسنجی هم در یکی از سایت های خارجی شده بود که در آن انتخاب بهترین بازیکن تاریخ بود
رونالدو به عنوان بهترین بازیکن تاریخ انتخاب شده بود
سدانی ها
03-21-2012, 14:38
تا دنیا دنیاست رئال مادرید سرور بارساست
mojtabadj88
03-21-2012, 15:47
کنتراو که بخاطر اون سیگاری که کشیده مورینیو از همه چیز خطش زده
mortezarm
03-21-2012, 16:27
بعد 2 امتیاز مهم خانگی که از دست دادیم الان باید با یه برد خوب همه چیو جبران کنیم و به شرایط ایده ال گذشته برسیم
خبر بازگشته مصدوما هم خیلی خوشاینده
به امید یه برد شیرین
من میگم میبریم
اگه بچه ها مثل همیشه بازی کنن
فک کنم 3 یا 4تا بزنیم
کریس هم هت تریک میکنه و از کوتوله جلو میزنه
این بازی رو به هر صورتی که شده باید ببریم کاری ندارم که میخوان چه چجوری ببرن فقط باید برنده از زمین خارج بشن .کریس هم اگه گل نزنه با من طرفه.:chi migi:
جون من دیماریا خوب شده ای خدا رو شکر الان که دیدم خیلی خوشحال شدم اگه واسه بازی ها ی لیگ قهرمانان بتونه بازی کنه عالی میشه.:yes:
EMAD MIZBAN
03-21-2012, 20:16
این بازی رو با اختلاف سه چار تا میبریم و.........
mortezarm
03-22-2012, 00:17
بدون شرح:ghelyon:
صدرنشینان لیگای مختلف
رئال مادرید.....................27 بازی.........................71 امتیاز...................89 گل زده
دورتموند .......................26 بازی.........................59 امتیاز...................53 گل زده
منچستر یونایتد..............29 بازی.........................70 امتیاز...................73 گل زده
اث میلان.......................28 بازی.........................60 امتیاز...................57 گل زده
پاری سن ژرمن.............28 بازی..........................59 امتیاز...................52 گل زده
mortezarm
03-22-2012, 02:23
متاسفانه نیمه اول تیم خیلی خوب نبود هر چند من نصفه نیمه اولو دیدم
امیدوارم نیمه دوم بهتر بشیم و به گل برسیم
mortezarm
03-22-2012, 03:28
خاک تو سر لالیگا با این داورای عوضیش که از لیگ ایرانم ضعیف ترن
یه مشت گوسفنده.....................
واقعا خاک
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-ang:-ang:-ang:-ang:-ang
mortezarm
03-22-2012, 03:42
من نمیدونم دیگه کجا باید داورو جر داد اخه
اخه این چه وضعیه
با کمال پرویی قاطی میکنه اخراجم میکنه ابله
اخه تیمی که بازی پیش دو تا پنالتی 100% نگرفتن حالا هم این
واقعا شورشو دراوردن
بابا اینقد تابلو چرا از تیم امتیاز میگیرن بابا یکم زودتر شروع میکردید خب
هر چند بازم قهرمانی رئال قطعیه و این چیزا ضربه ای به رئال نمیزنه
mojtabadj88
03-22-2012, 03:42
تو 5 ثانیه 2 تا اخراجی خوزه با دستیارش هم از رو نیمکت خدایی دست های پشت پرده نمیزاره رئال قهرمان شه یه مشت خوک کثیف تو این فدراسیون فوتبال اسپانیاس
کاسیاس هم یه بشکه کیزاشتی جاش بهتر بود امگار نه انگار بهترین گلر دنیاس :(( نیم فصل اولم دو بازی خوب نبودیم بعد همه رو پاره کردیم دیگه امشب اصلا حال خوب نیست
سدانی ها
03-22-2012, 10:16
اه اه
واقعا چه افتضاحی شده بازم مساوی
دیشب رئال و ویارئال مساوی کردند
فاصله 6 امتیازی شد
من که خیلی میترسم
بارسلونا داره نزدیک میشه
یاخدا خودت کمک رئال رو بکن
یا علی
اگه اینجوری پیش بره قهرمانی رو از دست میدیم:gerye::gerye:tars::tars::
mortezarm
03-22-2012, 14:04
هیچ اتفاق خاصی نیفتاده و ما هنوز صدر نشین مقتدر لیگ هستیم
نکته جالب تصور برخی دوستان بارسایی که فکر میکنن ما از تاکتیک روانی گواردیولا که گفت رئال قهرمانیش قطعیه ضربه خوردیم
اصلا اینطور نیس و ما رو اشتباهات خودمون و اشتباهات مکرر داوری که خیلی غیر طبیعیه ضربه خوردیم
بهرحال بدست اوردن دو تساوی پیاپی فاجعه نیس و یک امر طبیعیه
mortezarm
03-22-2012, 14:18
خب مثه اینکه دوستان بارسایی خیلی خوشحالن اره سیاستاتون گرفت البته منظورم سیاست که نه حرف پپ نیس ها
بماند کدومشون حالا
خوشحالم که اینقد خوشحالن که فقط 6 تا از رئال عقبن البته واقعنم افتخار داره
خیلی ناراحت شدم از مساویه دیشب ولی خوب به نظر میرسه تیم شرایط خوبی نداره الان باید مورینیو نجاتمون بده.
دیماریا آمادست فکر کنم بتونه دیگه بازی کنه
کمی صبر داشته باشید بسپاریدش به مورینیو از حالا 4تا 4تا می بریم
کمی صبر
من از نتایج رئال دیگه میترسم نمیدونم چی شده بازیکنان دیگه مغرور شدن فکر میکنن دیگه قهرمان شدن :chemidonam:
ENRIQUE IGLESIAS
03-22-2012, 16:06
پنالتی ویارئال گرفته نشد..
CRISTIANO-FARSHAD
03-22-2012, 16:12
تو رو خدا هی نگید 4 تا 3 تا میزنیم!!!! حداقل بگید به امید خدا 2 تا میزنیم یا میبریم !!!! اینقدر این رو گفتین اینجوری شد !!! بازیکنان هم همینطور هستن !!!!
در ضمن داور کاملا درست کار کرده . با اینکه یک رئالی فوق متعصب هستم ولی راموس باید اخراج میشد ! باید پنالتی گرفته میشد به نفع ویارئال !! حالا به جاش ضربه آزاد دادن !!!! مورینیو خیلی اعتراض میکنه !!!
به عنوان یک طرفدار فوتبال بدون در نظر گرفتن طرفداری رئال : مورینیو فکر میکنه کار مجالی انجام داده!!! با این همه ستاره . با این ورزشگاه . با این امکانات . با این پول با........ رئال باید قهرمان بشه !! این تیم رو بدن دست ارسن ونگر یا کاپلو یا لوو بدون باخت . بدون تساوی اول میشه !!!! بابا مردیم از این احمق بازیها !!!! چه احمقی جز مورینیو در مقابل تیم 16 لالیگا 3 تا هافبک دفاعی بازی میده !!!!! اخه خدیرا کیه !!!! کاکا رو نیمکت نشین کرده نمیتونه با اوزیل که هنوز یاد نگرفته به داور دشنام نده با هم بازی بده !!!!! همه حقشونه !!! په په رفته به داور توهین ناموسی کرده اخراج هم شده !!!!!
دیگه از اینا بعید نیست اختلاف 10 امتیازی با بارسا به 10- تبدیل بشه
mortezarm
03-22-2012, 16:21
داداش ناراحتی برو تاپیک بارسا کاریم نداره میری تو ویرایش پروفایل اسمه تیمتو میکنی بارسا
هوادار واقعی اونه تو همه حال پشتیبات تیمش باشه
دیدن حقایق خوبه اما تو داری چیزایی میگی که ربط نداره پسر جان همین تیم دسته پیگرینی بود یادت رفته چی شد با لیون چکار کردیم کسی نگفت اخراج راموس اشتباه بود اما صحنه های دیگه چی
چشاتو وا کن
قاطی میکنی نیا تو تاپیک هر حرفی از دهنت در میاد بزن
من به قهرمانی تیم مطمئن و به برد پر گل تیممونم مطمئنم
mortezarm
03-22-2012, 16:22
خواهشا با تعصب حرف نزنید - دوپنالتی برای ویارئال توسط خطای آربلووا به روی نارکو روبن و نیلمار گرفته نشد.در بازی با رئال بتیس هم دوتا پنالتی برای بتیس رفته نشد یا بازی با مایورکا که گل سالمشون رو مردود و گل آفساید راموس رو حساب کردند.برای بارسا هم همینطور بوده بازی با اتلتیکومادرید یک پنالتی گرفته نشد بازی هم داشتیم واسه بارسا که پنالتی گرفته نشده یکیش بازی با گرانادا-رئال مادرید(سانچز)-اسپانیول و... .با تعصب حرف نزنید چون بیشتر بازیها به نفع رئال بوده.
دو تا نکته
اولا ورود بارسایی اکیدا ممنوعه به اینجا(این قانونه دربیه)
دوما داداش شما که همیشه مظلومین انگار نه انگار پنالتی و هند با اتلتیکو
جام حذفی با ما هم که یادتون نیس
و.....................
CRISTIANO-FARSHAD
03-22-2012, 16:30
ببین من نمیگم طرفدار رئال نیستم و از بارسا دفاع کنم !!!! اگه اشتباه داوری به نفع رئال بوده زمانی بوده که رئال 4 بر 0 پیروز بوده . ولی من میگم وقتی راموس اخراج میشه باید بازیکن خودش رو بگیره !!! الان اوزیل اخراج نمیشد احتمالا می بردیم !!! ولی این تیم که میگی اسم تیمت رو بکن اون( حال ندارم اسمشو بگم) تا حالا یک جام رو بدون کمک داوری نبردن !!!!! در ضمن من از اونایی نیستم که وقتی کریس اومد رئال طرفدار رئال شدم !!! من از اونایی هستم که از وقتی فهمیدم فوتبال چیه طرفدار رئال و چلسی بودم و هستم و خواهم بود . ولی خب الان بازی بعد په په - راموس - اوزیل رو نداریم ! چکار کنیم ؟؟؟؟ واقعا بازیکنان بد کردن !!!! حالا من نمیگم مورینیو بده ! او هر وقت اومده جام ببره با داوری حذفش کردن !!!! اون تیم رو برای مقابله با 11 نفر اماده میکنه نه 11+ 4 داور + ناظر بازی + کارشناسان . حالا چیزی نمیتونیم بکنیم فقط باید ببریم . شاید تنها کسی که تو بازیکنان چنین طرز فکری داره کاکاست .
به امید قهرمانی در تونل نیوکمپ
CRISTIANO-FARSHAD
03-22-2012, 16:37
اره راست میگی ولی اون 5 تا پنالتی مقابل چلسی رو چی میگی ؟ گل ایگواین تو لیگ قهرمانان رو چی میگی؟ خیلی هستن اگه بگم تا صبح باید وقتم رو بگیرم
mortezarm
03-22-2012, 16:41
درسته طرفدار بارسام اما بیشتر طرفدار بازی پاک و جوانمردانه م.من خودم میگم بازی با اتلتیکو هند بوسکتس که پنالتی بود گرفته نشد.جام حذفی مصدومیت الکسیس سانچز بخاطر خطای شارژ از سوی په په بود که پنالتی گرفته نشد.
داداش تو جام حذفی فقط ضرراتونو دیدی ها
نیمه نهایی باشگاهای لروپا فصل پیش با رئال چی با اون حرکت ماسکرانو
ببین گذشته ها گذشته ما تو بازی دیشب به داوری نباختیم درسته ضرر کردیم اما بدم بای کردیم
اما داوری یکم مشکوک بود
چطور میشه یه داور اینقد شجاع بشه یهو اونهمه بازیکن اخراج کنه معمولا داورا وقتی یکیو اخراج میکنن خیلی بعیده پشت سرش به خاطر اعتراض بازم اخراج کنن و با نیمکتم اون کارو
من نمیگم فقط از داوری ضربه خوردیم باید قبول کنیم بد بودیم و ترکیب و تاکتیک تیم مشکل داشت
اما چیزی رو تو مطرح میکنی انگار شما ازش سود نبردیت که خیلیم بیشتر بردیت
mortezarm
03-22-2012, 16:47
ببین من نمیگم طرفدار رئال نیستم و از بارسا دفاع کنم !!!! اگه اشتباه داوری به نفع رئال بوده زمانی بوده که رئال 4 بر 0 پیروز بوده . ولی من میگم وقتی راموس اخراج میشه باید بازیکن خودش رو بگیره !!! الان اوزیل اخراج نمیشد احتمالا می بردیم !!! ولی این تیم که میگی اسم تیمت رو بکن اون( حال ندارم اسمشو بگم) تا حالا یک جام رو بدون کمک داوری نبردن !!!!! در ضمن من از اونایی نیستم که وقتی کریس اومد رئال طرفدار رئال شدم !!! من از اونایی هستم که از وقتی فهمیدم فوتبال چیه طرفدار رئال و چلسی بودم و هستم و خواهم بود . ولی خب الان بازی بعد په په - راموس - اوزیل رو نداریم ! چکار کنیم ؟؟؟؟ واقعا بازیکنان بد کردن !!!! حالا من نمیگم مورینیو بده ! او هر وقت اومده جام ببره با داوری حذفش کردن !!!! اون تیم رو برای مقابله با 11 نفر اماده میکنه نه 11+ 4 داور + ناظر بازی + کارشناسان . حالا چیزی نمیتونیم بکنیم فقط باید ببریم . شاید تنها کسی که تو بازیکنان چنین طرز فکری داره کاکاست .
خب دیگه داداش هر کسی اشتباه میکنه
منم معتقدم مورینیو خیلی اشتباه کرد کاکا رو نزاشت تو زمین و کاره اوزیل و کاکا هم تاثیر گذار بود
اما فراموش نکن الانم ما 6 امتیاز جلوییم
باشگاههای اروپا هم مدعی اصلی قهرمانیم
این اشتباها قابل حله
بهرحال نمیشه همیشه برد که
بعضی وقتا باید باختو تحمل کرد دیگه
mojtabadj88
03-22-2012, 18:20
وقتی یک کاتالان کثیف میاد از فوتبال پاک حرف میزنه باید بمیرن هر کی فوتبال میبینه او ار دلغک میمون دنی آلوز معلوم نیست فوتبال باز یمیکنه یا فیلم باز یمیکنه اون از بازی چلسی که بالاک داشت خودشو میکشت همشون تو امضام عکساش هست
آخه قهرمانی کثیف کاری تا چه حد خدایی خدا یهع عقل داده 2 تا چشم
تو رو خدا هی نگید 4 تا 3 تا میزنیم!!!! حداقل بگید به امید خدا 2 تا میزنیم یا میبریم !!!! اینقدر این رو گفتین اینجوری شد !!! بازیکنان هم همینطور هستن !!!!
در ضمن داور کاملا درست کار کرده . با اینکه یک رئالی فوق متعصب هستم ولی راموس باید اخراج میشد ! باید پنالتی گرفته میشد به نفع ویارئال !! حالا به جاش ضربه آزاد دادن !!!! مورینیو خیلی اعتراض میکنه !!!
به عنوان یک طرفدار فوتبال بدون در نظر گرفتن طرفداری رئال : مورینیو فکر میکنه کار مجالی انجام داده!!! با این همه ستاره . با این ورزشگاه . با این امکانات . با این پول با........ رئال باید قهرمان بشه !! این تیم رو بدن دست ارسن ونگر یا کاپلو یا لوو بدون باخت . بدون تساوی اول میشه !!!! بابا مردیم از این احمق بازیها !!!! چه احمقی جز مورینیو در مقابل تیم 16 لالیگا 3 تا هافبک دفاعی بازی میده !!!!! اخه خدیرا کیه !!!! کاکا رو نیمکت نشین کرده نمیتونه با اوزیل که هنوز یاد نگرفته به داور دشنام نده با هم بازی بده !!!!! همه حقشونه !!! په په رفته به داور توهین ناموسی کرده اخراج هم شده !!!!!
دیگه از اینا بعید نیست اختلاف 10 امتیازی با بارسا به 10- تبدیل بشه
یک سوال برام پیش اومده که چرا مورینیو تا وقتی میبره طرفدارای رئال می گن عالیه مورینیو بهترین گزینست.مورینیو بهترینه
ولی وقتی یه مساوی می کنه مورینیو بدترینه مورینیو به درد نمی خوره اگه لوو یا غیره بودن یه مساوی هم نمی کردن و بدونه مساوی یا باخت لیگ رو تمام می کردن
اینکه نشد حرف!
مثل اینکه شما ها نمی دونید مورینیو چیکار ها کرده!
1- اگه الان هیگواین داره بازی می کنه و دیسک کمرش خوب شده فقط بخاطر مورینیوست
2- اگه میبینی تیم هماهنگه فقط بخاطر مورینیوست
3-اگه میبینی رونالدو چنین آماری داره فقط بخاطر مورینیوست
4-اگه میبینی یه حمله فوق العاده همراه بایک مثلث فوق العاده قوی داریم فقط بخاطر مورینیوست
5-یادته بنزما چطوری بود؟حالا چطوری بازی می کنه؟فقط بخاطر مورینیوست
6-چرا رونالدو از رئال نرفت؟چرا نگذاشت کاکا و... برن؟فقط بخاطر مورینیوست
7-چرا بین بنزما و هیگی هیچ مشکلی نیست بخاطر فیکس شدن؟فقط بخاطر مورینیوست
8-....
فرشاد جان درسته رئال مادرید هم ستاره داره هم پول ولی کاره مربی با وجود داشتن این همه امکانات خیلی سخت تره می دونی چرا؟چون ازش انتظار میره با این همه ستاره خریدن و پول خرج کردن 2یا3 برابر جواب بده.حالا به نظرت راحته؟
مورینیو فقط یک مربی نیست بلکه روان شناس هم هست الان اگه میبینی تیم خوبه و همه انگیزه دارن و یک هدف دارن فقط بخاطر مورینیوست.
اگه میبینی وقتی یکیشون مصدوم میشن و بی تابی می کنن برای برگشتن بخاطر مورینیوست
و....
ما نباید سریع انتقاد کنیم مورینیو آدم بزرگیه و میدونه داره چی کار می کنه این مساوی ها برای همه پیش میاد ما این همه بردیم بزار یه مساوی هم داشته باشیم این خوبه چون تیم به خودش میاد
شما دقت کردی یه تیم میاد فلان تیمو 7-0 میبره بعد میره از یه تیم 16 جدولی تو خونه خودش میبازه!
به نظرت بخاطر چیه؟بخاطر مغرور شدنه بخاطر دست کم گرفتن هست بخاطر اینکه جدی نگرفتن
و..
مورینیو بهترین گزینست واسه رئال.
وقتی از رئال رفت بعد می فهمید که نباید ازش انتقاد می کردید.
مورینیو کهکشانی های 2 رو ساخت
داداش اصلا اسم بقیه تیم هارو نیار چون ما مثل اونا نیستیم نام این تیم رئال مادریده که تمام تیم ها باید بهش احتراح بگذارن
بگذریم....
ما نباید انتقاد کنیم تو چنین وضعیتی باید حمایت کنیم از تیممون نه انتقاد هدایت رئال مادرید از تمام تیم های جهان سخت تره
به قول خوده شما ما هروقت برای جام جنگیدیم نگذاشتن.
باید با همه بجنگیم نه فقط تیم ها بلکه فیفا و تیم داوری
رئال مادرید*بنیامین*
03-23-2012, 14:10
کریس رونالدو:/danc
رئال مادرید = قلب من :real:
داداش تو جام حذفی فقط ضرراتونو دیدی ها
نیمه نهایی باشگاهای لروپا فصل پیش با رئال چی با اون حرکت ماسکرانو
ببین گذشته ها گذشته ما تو بازی دیشب به داوری نباختیم درسته ضرر کردیم اما بدم بای کردیم
اما داوری یکم مشکوک بود
چطور میشه یه داور اینقد شجاع بشه یهو اونهمه بازیکن اخراج کنه معمولا داورا وقتی یکیو اخراج میکنن خیلی بعیده پشت سرش به خاطر اعتراض بازم اخراج کنن و با نیمکتم اون کارو
من نمیگم فقط از داوری ضربه خوردیم باید قبول کنیم بد بودیم و ترکیب و تاکتیک تیم مشکل داشت
اما چیزی رو تو مطرح میکنی انگار شما ازش سود نبردیت که خیلیم بیشتر بردیت
داداش تازه به جزء این معمولا داورا از مورینیو میترسن چون شخصیت فوتبالیشو میشناسن و می دونند در فوتبال چطور آدمیه
رئال مادرید*بنیامین*
03-23-2012, 14:11
کریس رونالدو:/danc
رئال مادرید = قلب من :real:
mortezarm
03-23-2012, 14:26
خب دیگه این بازی ها گذشت باید به فکر اینده بود فاصله کمتر شد اما ما هنوزم قاطعانه صدرجدولیم
یادتون باشه اول فصلم یه باخت و یه مساوی پیاپی داشتیم و بعد اون خیلی خوب شدیم الانم اینو باید یه اتفاق معمولی در نظر گرفت که کاملا میشه قهرمانی با اقتدارو بدست اورد
خب دیگه این بازی ها گذشت باید به فکر اینده بود فاصله کمتر شد اما ما هنوزم قاطعانه صدرجدولیم
یادتون باشه اول فصلم یه باخت و یه مساوی پیاپی داشتیم و بعد اون خیلی خوب شدیم الانم اینو باید یه اتفاق معمولی در نظر گرفت که کاملا میشه قهرمانی با اقتدارو بدست اورد
داش مرتضی دقیقا منم می خواستم همینو بگمki::
اگه یادتون باشه نیم فصل هم 1 باخت و یه مساوی آوردیم پشت سر هم و بعدش تیم به خودش اومد
الان هم همین طوری شده
از الان بااین که شرایطمون خوب نیست ولی پرگل خواهیم برد:flowerysmile:
دوستان عزیز من میگم به جای اینکه حاشیه بریم بهتره تیم رو مورد نقد و بررسی قرار بدیم !
یعنی اینکه بیاییم راجع به مسائل فنی تیم صحبت کنیم نه تساوی های اخیر ........!
لالیگا رو به امید خدا حتما میگیریم..... نگران نباشید..........
اما لیگ قهرمانان اروپا :
خیلی از دوستان عزیز معتقدن که ما به گروه ساده ای خوردیم و راحت به فینال میریم !
ولی باور کنید هم آپوئل و هم بایرن جزو بهترین تیم ها تو کشور خودشون هستن !
اتفاقا من اینقدر که نگران بازی با آپوئل هستم نگران بازی با بایرن نیستم !
چون این تیم ها معمولا قدرتی و پرسی بازی میکنن .......! ولی ایشالا به فینال میریم ........
فقط من یکم نگران کاسیاس هستم ....... نمیدونم چرا اینجوری شده ؟
این دو تا اخراجی (( راموس - اوزیل )) میتونن برای تیم مشکل ایجاد کنن ...... ولی به امید خدا همه چیز درست میشه........
mortezarm
03-23-2012, 14:48
داش مرتضی دقیقا منم می خواستم همینو بگمki::
اگه یادتون باشه نیم فصل هم 1 باخت و یه مساوی آوردیم پشت سر هم و بعدش تیم به خودش اومد
الان هم همین طوری شده
از الان بااین که شرایطمون خوب نیست ولی پرگل خواهیم برد:flowerysmile:
اره داداش منم مطمئنم با شرایط نامناسبمون دوباره پر گل و بردای پیاپی بدست میاریم
فقط باید یکم صبور بود و به تیم و مورینیو اعتماد کرد
mortezarm
03-23-2012, 14:53
دوستان عزیز من میگم به جای اینکه حاشیه بریم بهتره تیم رو مورد نقد و بررسی قرار بدیم !
اما لیگ قهرمانان اروپا :
چون این تیم ها معمولا قدرتی و پرسی بازی میکنن .......! ولی ایشالا به فینال میریم ........
این دو تا اخراجی (( راموس - اوزیل )) میتونن برای تیم مشکل ایجاد کنن ...... ولی به امید خدا همه چیز درست میشه........
درسته داداش نمیشه هیچ تیمیو دست کم گرفت من دیروزم گفتم اپوئل وقتی تو 210 دقیقه فقط یه گل از لیون میخوره نشون میده تیم خیلی خوبیه و تو گروهشم که اول شد
اما مشکل بزرگتر بایرنه که الان تو اوجه اما با همه اماده بودن این تیما ما رئالیم و حتی زمانی که شرایط خوبی نداریم باز هم خیلی خیلی خطرناکیم
ما الان یه خط حمله بی نظیر داریم که هر تیمیو به سختی میندازه حالا از نظر دفاعی عالی نیستیم اما بازم بدم نیستیم
فکر کنم اگه با برنامه باشیم و رئال 1 ماه پیش باشیم راحت قهرمانی واسه ماست
اما لیگ قهرمانان اروپا :
داش رضا نظرت کاملا درسته ولی خوب گاهی پیش میاد حاشیه
الان که اوزیل و راموس نیستند ولی جایگزین هست
به جای راموس آلبیول یا واران فیکس میشه.الان وقته خوبیه برای امتحان دوباره واران
اوزیل که نیست به جاش می تونه دیماریا بازی کنه یا بنزما هیگی فیکس بشن
پس مشکل جدی نداریم
در مورده کاسیاس هم موافقم به نظرم این بازی بازی نکنه بهتره به نظر خسته میاد
mojtabadj88
03-23-2012, 15:17
مارکوروبن بازیکن تیم ویارئال بود که 2بارکارت زرد گرفت ولی اخراج نشد
چندین خبر جدید گرفتم شاید براتون جالب باشه
1-رونالدو موثر ترین گل زن تاریخ رئال شد
2-مورینیو مصاحبه رو برای بازیکنان ممنوع کرده
3-داوری که مورینیو رو اخراج کرد یک کاتالانی بود
4-رونالدو و گوتی اعتقاد دارن که دزدی شده
5-بازیکن سوسیه داد گفته برای یک بازی عالی به برنابئو می آییم
خلاصه بازی رو الان دیدم
هیچی نمی تونم بگم جزء اینکه بگم با داور باختیم
واقعا حقمونو ضایع کردن
په په با بازیکن حریف برخورد می کنه و داور بهش کارت میده در صورتی که په په دهنشو نشون داد که خون اومده و تمارض نبوده!
اخراج راموس درست بود ولی چرا اوزیلو اخراج کردن؟! والا نمی دونم!
اوزیل هیچ کاری نکرد که کارت قرمز مستقیم گرفت
گلی هم که خوردیم اصلا خطا نبود! آلتین توپ تکلش درست بود!
والا من نمی دونم چی بگم به کلی نابودمون کردن
آیا سنا با یک ضربه آزاد غیر مستقیم یک ضربه گل زد!؟
مرجع خبري رئال مادريد : جدا از جنجال دو کارته شدن روبن که ناتمام باقی ماند ، یک واقعیت مشخص این است که گل سنا که به طور یک ضرب زده شد ، خطای غیر مستقیم از سوی داور اعلام شده است .
تصاویر به طور دقایق ، هدف پارداس را مشخص نمی کنند که خطا را مستقیم گرفته یا غیر مستقیم . اما تصاویر پیش از شوت سنا نشان می دهند که پارداس دستهایش را بالا برده و خطا نمی تواند یک ضرب زده شود .
بالا بردن دست پارداس پیش از شوت نشان می دهد که خطا غیر مستقیم بوده و اگر این طور باشد ، گل سنا باید مردود اعلام شود .
در دقیقه 82 ، آلتین توپ اول توپ را زد و بعد اوریل را . به نظر می رسید که داور خطای غیر مستقیم گرفته باشد اما شوت سنا که منجر به گل شد ، یک ضرب بود .
جدا از آن در مقایسه با لگد برونو روی پای کایخون که بازیکن رئال مادرید مصدوم شد ، این صحنه را اصلا نمی توان خطا گرفت . پارداس نه تنها کارت زرد نشان داد بلکه خطا نگرفت
ما داريم چوب بي تجربه بودنمونو ميخوريم ! والا واسه منم عجيبه ! رئال به خاطر يه تساوي مقابل مالاگا تمركزشو از دست داده و تو بازي بعد با ويارئال هم امتياز از دست ميده ! 2 ضربه ايستگاهي و 2 گل باعث شد 4 امتياز از فاصلمون با بارسا كم بشه !
اما اميدوارم به جاي عصباني شدن و اخراج شدن و ....... سعي كنيم از تجربه خودمون به نحو احسن استفاده كنيم و در ادامه امتيازهارو به اين سادگي از دست نديم ! ما ميتونيم قهرمان شيم و حيفه به خاطر سحلنگاري از دستش بديم .
ما دو بازي اخيرمون مقابل تيمهاي قدري بود و بارسا با دو تيم ضعيف بازي داشت ! پس در ادامه حتما شاهد از دست دادن امتياز توسط بارسا خواهيم بود ! هنوز بازي هاي سخت دارند. ما هم تنها روي الكلاسيكو تمركز خواهيم كرد كه در صورت كسب 1 امتياز تو اون بازي قهرمانيم.
كاش رئال حداقل تو ليگ قهرمان شه چون خدايي حقشه ! حيف اون بازي هاي خوب و پر گل .
فردا شب بازی داریم با سوسیداد نمی دونم چرا بازی ها اینقدر زود برگزار میشن!
باید جدی بازی کنیم باید پرگل ببریم که میدونم میبریم حتی با این محروم ها
به نظرم وقتشه رونالدو هتریک کنه یا 2 گل بزنه
وقتشه به همه ثابت کنیم که رئال به این سادگی ها تسلیم نمیشه
سوسیداد ما آماده ایم برای 4تایی کردن شما
فرداشب هتریک می کنمki::
mortezarm
03-24-2012, 00:12
من دارم شاخ در میارم چرا در این برهه که دو بازی رفت و برگشت جام باشگاهها هم طی یه هفته پشت سرهم برگزار میشه لالیگا داره اینقد فشرده برگزار میشه کاری ندارم که خیلی برنامه ها از قبل پیش بینی شدس اما اسپانیا داره با این کاراش نماینده های خودشو واسه جام اروپایی ضعیف میکنه
متاسفانه همه چی الان بر علیه رئاله از داوری گرفته تا فدراسیون تا کمیته های اجرایی تا ..............
اما بزار همه چی روبرمون باشه قهرمانی چندگانه اینجوری خیلی بیشتر میچسبه
mojtabadj88
03-24-2012, 01:03
عجیب اما واقعی realy not fake
این است فوتبال فوتبال واقعی طرف 2 بار کارت گرفته اخراج نشده
عجیب اما واقعی realy not fake
این است فوتبال فوتبال واقعی طرف 2 بار کارت گرفته اخراج نشده
داداش من اینو می دونستم دنبال عکس بودم که شما گذاشتی
من دارم شاخ در میارم چرا در این برهه که دو بازی رفت و برگشت جام باشگاهها هم طی یه هفته پشت سرهم برگزار میشه لالیگا داره اینقد فشرده برگزار میشه کاری ندارم که خیلی برنامه ها از قبل پیش بینی شدس اما اسپانیا داره با این کاراش نماینده های خودشو واسه جام اروپایی ضعیف میکنه
متاسفانه همه چی الان بر علیه رئاله از داوری گرفته تا فدراسیون تا کمیته های اجرایی تا ..............
اما بزار همه چی روبرمون باشه قهرمانی چندگانه اینجوری خیلی بیشتر میچسبه
داداش همیشه به ضرر ما بوده ولی متاسفانه بعضیا نمی خوان قبول کنن
با یک تیر چند نشون میزنیم
لیست بازی فردا شب
دروازه بان ها : کاسیاس ، آدان و توماس مخیاس
مدافعان : واران ، آربلوا ، مارسلو ، راموس ، آلبیول و کوئنت رائو
هافبک ها : آلتین توپ ، شاهین ، خدیرا ، ژابی ، گرانرو و کاکا
مهاجمان : رونالدو ، هیگوائین ، بنزما و خسه
به نظر میرسه که بنزما و هیگی فیکسن
با توجه به محروم هامون
mortezarm
03-24-2012, 02:17
اره احتمالش خیلی زیاده هر دوی مهاجمای اصلیمون فیکس باشن البته با بازگشت دی ماریا ممکنه یکیشون نیمکت نشین بشه
اما باید ترکیبو کاملا هجومی بزاریم تا یه برد پر گل بدست بیاریم و نزاریم بازی به دقایق اخر بکشه
mojtabadj88
03-24-2012, 02:32
کارت زرد راموس بخشیده شده میتونه بازی کنه love::
کارت زرد راموس بخشیده شده میتونه بازی کنه love::
ایول خبر خوبی بود
اینو از کجا خوندی
ایول خبر خوبی بود
اینو از کجا خوندی
ورزش 3 گفته که
راي کميته برگزاري لاليگا در مورد رئاليها
مورينيو و اوزيل براي يک جلسه قادر به همراهي تيمشان نيستند و دستيار مورينيو براي دو جلسه محروم شده است.
[Only Registered And Activated Users Can See Links] کمیته برگزاری رقابتهای لالیگا تصمیم گرفته تا په په را به خاطر توهین به پاراداس رومرو ، داور دیدار ویارئال- رئال مادرید برای دو جلسه از همراهی تیمشان محروم کنند. در جریان این بازی بود که په په در تونل رختکن به داور بازی گفت:« عجب دزدی ای! »
از سوی دیگر مورینیو، مربی رئال برای یک جلسه از حضور روی نیمکت تیمش محروم شده و روی فاریا دستیار آقای خاص برای دو جلسه رئال را همراهی نخواهد کرد.مسعوت اوزیل هم با محرومیتی یک جلسه ای مواجه شده است.
این طور به نظر می رسد که مسئولان کمیته برگزاری رقابتها به این نتیجه رسیده اند که کارت زرد اول سرخیو راموس درست نبوده و از همین رو او خواهد توانست تا در بازی شنبه شب رئال مقابل سوسیداد به میدان برود.
په په و روی فاریا در بازی با اوساسونا در رینو دناواررا غایب خواهند بود. البته مورینیو، اوزیل و لاسانا دیارا به آن بازی خواهند رسید.
03-24-2012, 16:01
فکر کنم استرس تیم بالاس چون 4 امتیاز از دست دادیم و امشب مورینیو رو هم روی نیمکت نداریم و چندتا بازیکن اصلی هم نداریم بخشیده شدن کارت راموس نشان دهنده اینه که فدراسیونم فهمیده داور بازی رئال ویارئال چه بلایی سره مادریدی ها اورده و چقد محروم رو دستشون گذاشته
3 امتیاز و برد پر گل خیلی حیاتیه چون فاصله کمتر واقعا خطرناکه،بازی حساس با اپوئل و حساس تر با اوساسونا
hala_madrid
03-24-2012, 17:09
حال وقته مادريدي بودنه
:real::real::real::real::real::real::real::real::r eal:
mojtabadj88
03-24-2012, 17:19
بچه ها نیم فصل اول هم یه بازی با لوانته باختیم بازی بعدش مساوی شد امیدوارم دوباره بیوفتیم رو دور
سلام بچه ها هیگواین گل اول رو زد دمش گرم ولی امیدوارم گل دوم هم بزنیم که دقایق پایانی به مشکل بر نخوریم.
گل دوم رو کریس زدخیلی خوب شد دیگه میتونیم بگیم که بردیم ولی امیدوارم که کریس بازم بزنه.
mortezarm
03-25-2012, 00:23
خب نیمه اولو 3 به 1 بردیم خوشحالم که بعده دوبازی که کم گل زده بودیم تو یه نیمه 3 نا گل زدیم اما متاسفانه بازم راحت گل خوردیم این گل خوردنه خیلی بده و باعث میشه تو بازی های حساس یکم بهمون فشار بیاد اما فعلا واسه نیمه اول خوبه
mojtabadj88
03-25-2012, 00:23
خوب نیمه اول تموم شد گلی هم که خوردیم رو اشتباه راموس بود توپ به سر راموس خورد و تغیر مسیر داد به امید پیروزی و گلزنی کریس
mortezarm
03-25-2012, 00:33
مسخره بازیو ببین گل اول بارسا تو بازبینی از الکسیس تغیر کرد بنام مسی ثبت شده
این چه مسخره بازیه
هورا 5-1حالا شدیم رئال همیشگی کریس2تا کریم 2تا هیگی1کی.
اقای خاص حتی اگه رو نیمکت هم نباشه کار خودش رو میکنه به امید هتریک کریس.:love:
خب به کوریه چشم دشمن هامون این بازی رو با اون همه محروم عالی بردیم کریس هم که دبل کرد و حالا با کوتوله مساوی شد
دهن همشون رو بستیم فکر میکردن که دچار بحران شدیم ولی خوشبختانه فقط یه شوک بود که بخیر گذشت درود بر مردان برنابئو درود بر اقای خاص حالا با روحیه میریم به سوی بردن اپوئل نیکوزیا .
mortezarm
03-25-2012, 01:26
تبریک میگم بردیم
اما میتونستیم نتیجه بهتریم بگیریم اما بهرحال با اینهمه محروم نتیجه خوبی بود
الان دو بازی مهم خارج خانه سخت در پیش داریم اپوئل و اوساسونا باید دقت کنیم و اصلا تو این بازی ها اشتباه نداشته باشیم
مسي گل زد يا آلکسيس؟
ليو مسي باز هم درخشيد و پايه گذار برد امروز تيمش در مسابقه دشوار مقابل مايورکا شد.
به گزارش گل مسی در نیمه اول با یک ضربه کاشته مواج از 22 متری توپی را روی دروازه مایورکا فرستاد که توپ از خط دروازه گذشت.اما قبل از عبور توپ از روی خط به نظر می رسید که آلکسیس سانچس اثر کوچکی روی توپ گذاشته است. برخی خبرگزاری ها این گل را به نام آلکسیس سانچز نوشته اند اما سایت بارسا گل را به نام مسی نوشته است.مسی با این گل بهترین گلزن تاریخ بارسا در یک فصل می شود.
mojtabadj88
03-25-2012, 01:36
از بازگشت نوری شاهین نیز خوش حالیم خدایی حیفه نیمکت بشینه
خب میبینم که همچنان صدر جدولو با قاطعیت داریم وبارسایی ها حالا حالاها باید بدون دنبالمون
فکر کردن با دو تا مساوی چیزی عوض میشه
mortezarm
03-25-2012, 17:27
خب میبینم که همچنان صدر جدولو با قاطعیت داریم وبارسایی ها حالا حالاها باید بدون دنبالمون
فکر کردن با دو تا مساوی چیزی عوض میشه
به به اقا ماهان تو کجا اینجا کجا
داداش یکم دیر اومدی هفته پیش میومدی فاصله دو رقمی بود:hehee:
مورینیو...
03-25-2012, 18:57
دیگه از هرچی فوتبال بدم اومد تا فوتبال داوریش کامپیوتری نشه و نتایج داوری توسط کامپیوتر بصورت زنده تو اسکوربورت ورزشگاه پخش نشه عدالت معنایی نداره. مثل آب خوردن میشه بی سرو صدا با داوری توانی کرد.اون ازون بازی استقلال و ذوب آهن که 2 تا گل استقلال که سالم بود مردود اعلام کردن اونم از بازی عجیب ال مادریگال که پنج نفراز رئالی ها رو اخراج کردن خود گوواردیولا که خوشحال شده بود اعلام کرد داور سخت گیری کرده.خوش بختانه با تاکتیک سکوت رسانه ای و تمرین پشت در های بسته و هدایت آقای خاص از راه دور سوسیه داد رو 5 تایی کردیم تافعلا حاشیه ها بخوابه به نظر من تا پایان لالیگا اوضاع باید همین طور باشه یعنی سکوت! هیس همه خوابن!
اینم خبر اظهار نظر گواردیولا در مورد داوری(منبع : ورزش سه)
گوارديولا: کميتهانضباطي با رئال و بارسا مشکل دارد
سرمربي تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا پس از پيروزي تيمش در هفته سيام لاليگا گفت: متاسفانه کميته انضباطي با رئال و بارسلونا مشکل دارد.
[Only Registered And Activated Users Can See Links] به نقل از آس اسپانیا، جوزپه گواردیولا اخراج 4 بازیکن خود در هفتههای اخیر و نوع قضاوت داوران در قبال دو تیم رئال مادرید و بارسلونا را بسیار مشکوک توصیف کرد.
وی ادامه داد: مشخص است که کمیته انضباطی و کمیته داوران فدراسیون فوتبال قصد نادیده گرفتن عدالت را ندارند اما واضح است که نگاه داوران به رئال مادرید و بارسلونا نگران کننده شده و قضاوت داوران در بازی های این 2 تیم بسیار مشکوک و پر اشتباه بوده است.
وی افزود: تیمی که در هر بازی بیش از 70 درصد مالکیت توپ و میدان را در اختیار دارد باید بیشترین محکومیتها را پذیرا باشد؟ این سزاوار تیم بزرگی چون بارسلونا نیست. اخراج مربیان و بازیکنان رئال مادرید نیز با وسواس و سختگیری عجیب داور همراه بود و خود من هم تعجب کردم.
بارسلونا با نتیجه 2 بر صفر مقابل مایورکا به پیروزی رسید و این هفته فاصله 6 امتیازی با مادرید حفظ شد.
mortezarm
03-26-2012, 00:01
داریم به بازی رفت به اپوئل میرسیم باید بازی رفت کارو تموم کنیم تا با خیالی راحت برگشتو بازی کنیم و انرژیمون ذخیره کنیم واسه بازی های حساس بعدی لالیگا و احتمالا مرحلع بعد جام باشگاهها و مصاف احتمالی حساس با بایرن
داوریم دیگه کلا باید به عنوان یه حریف بهش نگاه کنیم و داوریم با تیم حریف ببریم
سلام به همگی رونالدو و یک رکورد دیگه که در راهه.
رونالدو، دريک قدمي رکوردي تازه
مهاجم پرتغالي در رقابتهاي اين فصل لاليگا به 17 تيم مختلف گل زده و درصورتي که دروازه دو تيم ديگر را باز کند، رکورد جديدي را به نام خودش ثبت خواهد کرد.
کریستیانو رونالدو، مهاجم باشگاه رئال مادردید می تواند اولین بازیکنی لقب بگیرد که در طول یک فصل از رقابتهای لالیگا دروازه تمام تیمها را باز کرده است. او برای ثبت این رکورد باید مقابل دو تیم مایورکا و بارسلونا به گل برسد.
این ستاره پرتغالی که در دیدار شنبه شب تیمش مقابل رئال سوسیداد گلزنی کرد، تا به اینجا دروازه 17 تیم از 20 تیم حاضر در رقابتهای این فصل لالیگا را باز کرده و به گلزنی مقابل 2 تیم دیگر نیاز دارد.
او در دیدار با بارسا در هفته سی و چهارم لالیگا و مایورکا در روز 13 می نیاز دارد تا این رکورد را به نام خودش ثبت کند. این درحالی است که رونالدوی 26 ساله در سوپرکاپ اسپانیا و کوپا دل ری مقابل بارسلونا به گل رسیده بود ولی در رقابتهای این فصل لالیگا نتوانست دروازه والدس را باز کند.
در گذشته، رونالدوی برزیلی، مهاجم باشگاه بارسلونا توانسته بود تا مقابل 19 حریف تیمش در لالیگا به گل برسد ولی درآن زمان رقابتهای لالیگا با حضور 22 تیم دنبال می شد.
بروبچ پیش بینی بازی با اپوئل گذاشته شد برید پیش بینی کنید.
aminnokiax3
03-28-2012, 01:19
برد رو تبریک می گم بازی خوبی بود
mortezarm
03-28-2012, 01:24
بردو تبریک میگم
هر چند دیر گلزنیمون شروع شد اما برده شیرینی بدست اوردیم
کاکا تو زمان بازیش عالی بود و خیلی تاثیرگذار بود و بازم بزرگیشو نشون داد
سلام بچه ها تبریک میگم برد خیلی خوبی بو صعود کردیم رفت تبریک میگم .
درود بر اقای خاص عجب تعویضی بود 2نفر باعث و بانی 2 گل درود بر این تعویض طلای .
این روزها کاکا داره خوش میدرخشه از بازی خیلی خوب کریس هم نباید غافل بشیم فقط گل نزد همه کار کرد دمش گرم.
اوزیل هم که دیگه عالی بود مثل همیشه بنزما هم خوب بود.
حضور نوری شاهین هم خوب بود بازی خوبی رو انجام داد داره راه میافته.
mortezarm
03-28-2012, 01:37
خیالمون خیلی راحت شد
دیگه اصلا واسه برگشت استرسی حتی یه ذره نداریم
حالا انرژیمونو باید بزاریم واسه اوساسونا که بسیار تیم دفاعیه قدرتمندیه
من واقعا بازی با اوساسونا رو خیلی حساس میدونم و واقعا بردنم اونجا خیلی سخته
ضمن اینکه در این مقطع فصل ما دیگه حق نداریم امتیاز از دست بدیم
اره داداش این بازی یکی از سخترین بازیهاست برد در این بازی میتونه روحیه ی خیلی خوبی به تیم بده .
برای این بازی الونسو استراحت کرده وخط دفاعی هم چندان خسته نیستند پس میتونم شکستشون بدیم.
هر چند که اوساسونا تیمی ست که دفاع قوی داره اما مهم زدن گل اول هست بعدش دیگه راحته.:hehee:
mortezarm
03-28-2012, 02:02
اره داداش این بازی یکی از سخترین بازیهاست برد در این بازی میتونه روحیه ی خیلی خوبی به تیم بده .
برای این بازی الونسو استراحت کرده وخط دفاعی هم چندان خسته نیستند پس میتونم شکستشون بدیم.
هر چند که اوساسونا تیمی ست که دفاع قوی داره اما مهم زدن گل اول هست بعدش دیگه راحته.:hehee:
منم از همین گل اول میترسم دیگه
توجه کردی باشی امشبم خیلی دیر گل زدیم
ضمن اینکه اوسا روحیه برد بارسا تو زمین خودش و همچنین برد فصل پیش رئال در همین زمینو داره
ولی بازم اگه خوزه جون هافبکای هجومیمونو بیشتر بزاره راحت میبریم
همینطوره باید خیلی زود گل اول رو بزنیم اوزیل هم که نداریم ولی خب کاکا رو داریم الونسو هم که هست گرانرو هم بد نیست بزاریمش کنار الونسو خط حمله هم بنزما -هیگی -کریس اگه از همون اول بازی هجومی بازی کنیم راحت شکستشون میدیم.
mortezarm
03-28-2012, 02:26
اره داداش منم امیدوارم مخصوصا خیلی امیدوارم دیماریا هم برسه هر چند خیلی بعیده
ولی اگه گل اولو زود بزنیم راحت میبریم
hadizizo
03-28-2012, 08:31
تبریک به همگی 3 گل اندوخته خوبیه....دیگه باید به بایرن فکر کنیم....:sigar:
mojtabadj88
03-28-2012, 20:54
خوزه دیوونتم ki::تیکه میندازی در حد ...چی بگم
خوب منم به میادین بعد تعطیلات سال نو برگشتم البته هنوز تموم نشده ولی دیگه آنلاینم اگه جایی نرم
برد رئالو تبریک می گم ولی نباید می گذاشتم به دقایق آخر بکشه
mojtabadj88
03-29-2012, 03:10
خوب دیگه خوردنمون به بایرن قطعی شد بد جوری منتظر این بازی ام
بازی بعدی با اوساسوناست در زمینی به میدان خواهیم رفت که امسال بارسلون در اون تن به شکست داد و ما هم در آخرین بازیمون در اون ورزشگاه متاسفانه بازی رو با نتیجه 1-0 واگذار کردیم
این مشخصه که تیم خوب و قدرتمندیه مخصوصا در دفاع.
تاکتیک اوساسونا تاکتیک ماست یعنی پرس و ضدحمله که اوساسونا این کارو خوب انجام میدن
در برنابئو همین تاکتیک جدید ما رو پیاده کرد و 7 تا دریافت کرد.
بگذریم........
باید هجومی باشیم به قول مرتضی و ممد یعنی فیکس کردن هیگی و بنزماthink::
به نظرم این ترکیب مناسبه:fek konam:
کاسیاس
کوئنترائو.....په په.....راموس......آربلوا
آلونسو....گرانرو
رونالدو......................اوزیل
بنزما........هیگی
:eyvalla::eyvalla:
نظر من اینه نظر شما چیست؟ki::
اینم ترکیب من اگه دیماریا بتونه بازی کنه فقط بنزما رو فیکس میزاریم هگواین هم میزاریم بیرون.و خط حمله میشه رونالدو کاکا و دیماریا و بنزما خیلی خوب میشه میترکونیم.
کاسیاس
کونترائو..............کاروالیو.... ..........راموس...............اربلوا
ژابی الونسو..........خدیرا
رونالدو.................................... کاکا
بنزما..............هیگواین
کاسیاس
کوئنترائو.....په په.....راموس......آربلوا
آلونسو....گرانرو
رونالدو......................اوزیل
بنزما........هیگی
:eyvalla::eyvalla:
نظر من اینه نظر شما چیست؟ki::
من با همه ی ترکیبت موافقم به غیر از گرانرو
من فک کنم به جای گرانرو ، لاسانا یا خدیرا باشن
من با همه ی ترکیبت موافقم به غیر از گرانرو
من فک کنم به جای گرانرو ، لاسانا یا خدیرا باشن
اقا امیر این بازی اوزیل و په په رو نداریم.
اقا امیر این بازی اوزیل و په په رو نداریم.
مگه محرومیتشون تو بازی با سوسیداد تموم نشد دادا
مگه محرومیتشون تو بازی با سوسیداد تموم نشد دادا
فکر کنم اشتباه کردم ولی په په 2جلسه محروم شده اوزیل رو نمیدونم.
کمیته برگزاری رقابتهای لالیگا تصمیم گرفته تا په په را به خاطر توهین به پاراداس رومرو ، داور دیدار ویارئال- رئال مادرید برای دو جلسه از همراهی تیمشان محروم کنند. در جریان این بازی بود که په په در تونل رختکن به داور بازی گفت:« عجب دزدی ای! »
mojtabadj88
03-29-2012, 14:27
پ ن : :hehee:
خب رفتیم نیمه نهایی و خوردیم به بایرن که اونم تیمه بزرگیه
حیف دو تا تیم محبوب من الان بهم خوردن
این بازی باید تو فینال میبود
Girl Soccer
03-29-2012, 16:51
خب رفتیم نیمه نهایی و خوردیم به بایرن که اونم تیمه بزرگیه
حیف دو تا تیم محبوب من الان بهم خوردن
این بازی باید تو فینال میبود
آره حیف بایرن اینجوری حذف بشه منم دوست داشتم بایرن ورئال تو فینال بهم بخرن بعد رئال بایرن رو ببره اما نشد
من دوست ندارم بایرن اینقدر زود حذف شه:gerye::gerye:
دیماریا همچنان مصدوم
دیگه داره اعصابمو خورد می کنه.eterza::-:-ang
دقت کردین ما هیچ وقت کامل نبودیم؟همیشه باید یکی مصدومیت طولانی مدت داشته باشه.
ای خدا...entezar::
2 فصل پیش کاکا بود فصل قبل هیگی بود و الان هم دیماریا
بد شانس به ما می گنki::
یه چیزی بالا تر از بد شانسی.crying::-
البته خود دیماریا هم مقصره یادته چه جوری مصدوم شد بس که لج بازه هر دو بار رفت دنبال توپ های که نباید میرفت این بار هم تیم 4 تا زده بود اصلا لازم نبود که جنگندگی کنه ولی بازم با سماجت میخواست توپ رو بگیره که بازم مصدوم شد .بد شانس هم هست.
mortezarm
03-29-2012, 23:27
خب انخل بازم به بازی نمیرسه
اما عیب نداره دیگه قول دادن با امادگی کامل برای بازی احتمالی با بایرن اماده بشه
mojtabadj88
03-29-2012, 23:33
خب انخل بازم به بازی نمیرسه
اما عیب نداره دیگه قول دادن با امادگی کامل برای بازی احتمالی با بایرن اماده بشه
منبع؟ رو ذکر کن مرتضی جون
حالا دوباره چه مدت مصدوم شد؟
نگو که مصدومیتش بلند مدتهcrying::-
mortezarm
03-29-2012, 23:36
نگو که مصدومیتش بلند مدتهcrying::-
مصدومیت مجددی در کار نیست فقط بحث اینه که برای امادگی کامل و جلوگیری از تشدید مصدومیت باید استراحتش بیشتر باشه وگرنه با تیم تمرین میکنه
mortezarm
03-29-2012, 23:39
منبع؟ رو ذکر کن مرتضی جون
مگه من خبرگذاشتم منبع بزارم حرف های خودمونی ها
ولی بگیر .skysoccer
خیالم راحت شد پس:khelal dandoon:
mortezarm
03-29-2012, 23:49
خیالم راحت شد پس:khelal dandoon:
چه خوب
دیماریا برای بازی با بایرن به خصوص تو مونیخ میتونه خیلی تاثیرگذار باشه
داشتنش یه نعمته چون میتونه هافبکاشونو مجبور کنه یکم عقبتر باشن ضمن اینکه دیماریا متخصص طراحی ضدحمله های عالیه
چه خوب
دیماریا برای بازی با بایرن به خصوص تو مونیخ میتونه خیلی تاثیرگذار باشه
داشتنش یه نعمته چون میتونه هافبکاشونو مجبور کنه یکم عقبتر باشن ضمن اینکه دیماریا متخصص طراحی ضدحمله های عالیه
بازی بایرن چه شود:ahaaaaaa:
تیممون کامله؟
mortezarm
03-30-2012, 00:01
اگه مافیا و بقیه دست از سر تیممون بردارن:nishkhand:مثه اینکه قراره باشه
اگه محروم نگیریم با تیم کامل میریم که این باورکردنی نیس ولی امیدوارکنندس
اما تو لالیگا چندتا بازیکنامون از جمله کریس 4 کارته هستند که خطرناکه واسه بازی های حساس اینده
نگو که مصدومیتش بلند مدته
داداش امیر شنیدم 1 ماه دوباره مصدومه!crying::-
اگه مافیا و بقیه دست از سر تیممون بردارن:nishkhand:مثه اینکه قراره باشه
اگه محروم نگیریم با تیم کامل میریم که این باورکردنی نیس ولی امیدوارکنندس
اما تو لالیگا چندتا بازیکنامون از جمله کریس 4 کارته هستند که خطرناکه واسه بازی های حساس اینده
داداش مرتضی می گم اگر رونالدو و دیماریا به الکلاسیکو نرسه چی کار می کنی؟ki::
خدا نکنه:sigar:
محض اطلاع علیرضا
احتمال حضور دي ماريا در ديدار رئال- اوساسونا
به گزارش نشريه مارکا، آنخل دي ماريا، ستاره آرژانتيني رئال، احتمالا مي تواند تيمش را در ديدار پيش رو مقابل اوساسونا همراهي کند.
[Only Registered And Activated Users Can See Links] این بازیکن 24 ساله به دلیل مصدومیت از ناحیه ران از اواسط فوریه گذشته از میادین دور بود اما به تازگی به تازگی به تمرینات برگشت و اکنون آماده حضور در میادین است.
او می توانست تیمش را در دیدار سه شنبه گذشته مقابل آپوئل در لیگ قهرمانان همراهی کند اما مورینیو ترجیح داد ریسک نکند و از این بازیکن مقابل حریف قبرسی استفاده نکرد.
او بار قبل در دیدار مقابل راسینگ به میادین برگشته بود اما در همان دیدار دچار آسیب دیدگی شد و بار دیگر دو ماه دور از میادین بود.
اما انتظار می رود این ملی پوش آرژانتینی در دیدار این هفته مقابل اوساسونا به میدان برود. البته بعید است دی ماریا در ترکیب اصلی رئال قرار بگیرد اما احتمالا با توجه به شرایط بازی، مورینیو در صورت نیاز از او استفاده خواهد کرد.
محض اطلاع علیرضا
احتمال حضور دي ماريا در ديدار رئال- اوساسونا
به گزارش نشريه مارکا، آنخل دي ماريا، ستاره آرژانتيني رئال، احتمالا مي تواند تيمش را در ديدار پيش رو مقابل اوساسونا همراهي کند.
[Only Registered And Activated Users Can See Links] این بازیکن 24 ساله به دلیل مصدومیت از ناحیه ران از اواسط فوریه گذشته از میادین دور بود اما به تازگی به تازگی به تمرینات برگشت و اکنون آماده حضور در میادین است.
او می توانست تیمش را در دیدار سه شنبه گذشته مقابل آپوئل در لیگ قهرمانان همراهی کند اما مورینیو ترجیح داد ریسک نکند و از این بازیکن مقابل حریف قبرسی استفاده نکرد.
او بار قبل در دیدار مقابل راسینگ به میادین برگشته بود اما در همان دیدار دچار آسیب دیدگی شد و بار دیگر دو ماه دور از میادین بود.
اما انتظار می رود این ملی پوش آرژانتینی در دیدار این هفته مقابل اوساسونا به میدان برود. البته بعید است دی ماریا در ترکیب اصلی رئال قرار بگیرد اما احتمالا با توجه به شرایط بازی، مورینیو در صورت نیاز از او استفاده خواهد کرد.
داداش خدا از دهنت بشنوه
من قبل از اینکه برم تعطیلات شنیدم دیماریا 1 ماهه دیگه مصدومه
بازم خدارو شکر
اگه دیماریا باشه در کنار رونالدو و اوزیل هیچ غمی نیست:yes:
mortezarm
03-30-2012, 14:32
همونطور که پزشکا تیم گفتن رسدین دیماریا ممکنه اما صلاحه فعلا بازی نکنه
به نظرم باید تا میشه بهش استراحت داد تا بهبودیش کامل بشه و دوباره زود مصدوم نشه
hala_madrid
03-30-2012, 17:36
سسلام دوستان دوست داريد جند تا به بايرن بزنيم
mojtabadj88
03-30-2012, 18:35
برو بچ دارین درباره بایرن حرف میزنین نه اپوئل
دست کم نگیریدش :hehee:
والا خجالت داره یارو رفته اخبار رو کپی کرده بدون ذکر منبع اورده دست کاری کرده اسم تیم بووووووووووووووق ش رو پاک کرده تو بخش اخبار رئال گذاشته .:sooot:
خجالت بکشید همین.
والا خجالت داره یارو رفته اخبار رو کپی کرده بدون ذکر منبع اورده دست کاری کرده اسم تیم بووووووووووووووق ش رو پاک کرده تو بخش اخبار رئال گذاشته .:sooot:
خجالت بکشید همین.
دادا چرا اسم تیمو نمیگی
خودتو ناراحت نکن
به بارسایی بودنش واگذار کنmas:-
mortezarm
03-30-2012, 23:32
حالا بایرنو بیخیال بچسبید به اوساسونا که بازی باهاشون خیلی سخته
ما اصلا حق نداریم امتیاز از دست بدیم
درسته داداش/ما نباید تیم حریف رو دست کم بگیریم..........:ohum:
mortezarm
03-31-2012, 00:40
درسته داداش/ما نباید تیم حریف رو دست کم بگیریم..........:ohum:
اره داداش دست کم کجا بود
بایرن و رئال دو مدعی اصلی قهرمانین اصلا قابل دست کم گرفتن نیست
بچه ها به این جمله دقت کنید
ما حق نداریم امتیاز از دست بدیم shikam::- (شوخی)
نباید هیچ تیمی رو دست کم گرفت.
دیماریا هم به اوساسونا میرسه و اسمش تو لیست هست.
به نظر من نباید فیکس باشه بهتره اگه بازی خواست گره بخوره بهش بازی بدیم
البته هر کاری خوزه کنه خوبه
فقط امیدوارم افت نکرده باشه
mortezarm
03-31-2012, 03:28
بچه ها به این جمله دقت کنید
ما حق نداریم امتیاز از دست بدیم shikam::- (شوخی)
نباید هیچ تیمی رو دست کم گرفت.
دیماریا هم به اوساسونا میرسه و اسمش تو لیست هست.
به نظر من نباید فیکس باشه بهتره اگه بازی خواست گره بخوره بهش بازی بدیم
البته هر کاری خوزه کنه خوبه
فقط امیدوارم افت نکرده باشه
حالا دیگه منو مسخره میکنی بعد مینویسی شوخی دارم واست علی رضا خان:chi migi:
پسرم اون جمله در رابطه یه موضوع با بچز بود
اصلا امروز همه تو دربی بمن گیر میدنا
حالا دیگه منو مسخره میکنی بعد مینویسی شوخی دارم واست علی رضا خان:chi migi:
پسرم اون جمله در رابطه یه موضوع با بچز بود
اصلا امروز همه تو دربی بمن گیر میدنا
حالا گریه نکن مرتضیki::
معذرت می خوام.کیا بهت گیر میدن؟
mortezarm
03-31-2012, 03:36
حالا گریه نکن مرتضیki::
معذرت می خوام.کیا بهت گیر میدن؟
بابا چشمه اشک من خشکیده تا اردیبهشتم درست نمیشه
داداش زیادن میخوای بزنی یا اخراج کنی اسمو لینک بدم؟heee::
mortezarm
03-31-2012, 03:43
من معتقدم تحت هیچ شرایطی انخل نباید بازی کنه فقط برای اینکه واسه بازی های اینده اماده بشه اسمش باید تو لیست 18 نفره باشه
همین انگیزه برگشت میده
mojtabadj88
03-31-2012, 12:03
بالام جان دی ماریا باید بازی با بایرن فیکس باشه
من معتقدم تحت هیچ شرایطی انخل نباید بازی کنه فقط برای اینکه واسه بازی های اینده اماده بشه اسمش باید تو لیست 18 نفره باشه
همین انگیزه برگشت میده
داداش به نظر من هم خوبه بازی کنه هم بد
خوبش اینه که می تونیم تستش کنیم ببینیم شرایطش چطوریه
بدش هم اینه که ممکنه مصدومش کنن
به نظرم بد نیس از دقیقه 60 بازی کنه
تولد راموس رو هم تبریک می گم سرگیو 26 ساله شد:flowerysmile:
منم تولد راموس رو تبریک میگم
تولد تولد تولدت مبارک میبینم جشن تولد گرفتین منم تولد راموس رو تبریک عرض میکنم امیدوارم با برد امشب جشنش کامل بشه.
ramos[Only Registered And Activated Users Can See Links]
منم تولد راموس رو به همه ی بروبچ رئالی تبریک میگم............ki::
دیگه بازی داره شروع میشه
امیدوارم این بازیو ببریم و فاصلمون رو حفظ کنیم
به امید یه پیروزیه دیگه همرا با گل زنی رونالدو
خوب کریم گل اول رو زد:hooora:
ایشال هم میبریم هوررررااااا اینجا بودم که کریم گل زد ایول نوبتی هم باشه نوبت کریس .
یه خبر بد راموس کارت گرفت خیلی بد شد.:ey babaaa::ey babaaa:
ایشال هم میبریم هوررررااااا اینجا بودم که کریم گل زد ایول نوبتی هم باشه نوبت کریس .
مگه 5 کارته شد؟؟:soal:
خوب کریس گل بعدیو زد:yes:
ایول ایول ایول کریس عشق منه ایول 2-0 داش کریس و عشقه فعلا یه گل یه پاس گل ایشالا هتریکش رو ببینیم.
عجب بازی هست
هیگی هم گل سوم رو زد
به این میگن مثلث اتشین هنوز نیمه اوله 3تا زدیم خدا نیمه دوم رو بخیر کنه برا اوساسونا.
3 گل در نیمه اول. اگه گل هارو ببینی اینطوری میشی:ahaaaaaa:
بنزما 0-1:ahaaaaaa:
رونالدو 0-2 (وسط زمین):ahaaaaaa::ahaaaaaa:
هیگواین (چیپ):ahaaaaaa:
خب نیمه ی اول با نتیجه 3 بر 0 به نفع ما تموم شد
نیمه دوم هم ایشاالله طوفانی شروع میکنیم
داداش کی گل ها رو میزاری؟
داداش کی گل ها رو میزاری؟
الان دارم گل کریمو می گذارم:flowerysmile:
امشب دلم یه هتریک میخواد یه چند وقتیه هتریک نکرده ایشالا امشب کریس بازیش رو کامل کنه و هتریک کنه.
متاسفانه یک گل خوردیم
ولی حتما جبران میکنیم
امشب دلم یه هتریک میخواد یه چند وقتیه هتریک نکرده ایشالا امشب کریس بازیش رو کامل کنه و هتریک کنه.
داداش امیدوارم این طور بشه.............:ohum:
متاسفانه یک گل خوردیم
ولی حتما جبران میکنیم
داداش خیالت راحت باشه وقتی تو یه نیمه 3 تا گل بزنیم دیگه مطمئن باش جبران مکنیم.....
داش کریس گل دوم خودش و 4 رم تیم رو زد.
این هم گل چهارم و پنجم که رونالدو و هیگی زحمتش رو کشیدند..............ki::
555555555555555555555555555555555555555555555
2گل 2 پاس گل دمت گرم کریس
میگم این همون تیمی بود که میخواست از ما امتیاز بگیرهlagh::lagh:::khandeeeee bahal:
منم بردو تبریک میگم برد شیرینی بود
این همه پست دادم تبریک نگفتم بس که خوشحال بودم یادم رفت ببخشید.:/danc
خب این برد خیلی خوب واین بازی عالی تیم و مخصوصا کریس رو به همه ی رئالی های عزیز تبریک میگم .roz::roz::roz::roz:::/danc
این بازی خیلی به من چسپید یکی اینکه پر گل بردیم دو کریس دبل کرد سوم دیماریا یکم بازی کرد چهارم روحیه ی تیم بالا رفت.
خوب منم این برد رو تبریک میگم.........ki::/خیلی بد شد رونالدو هتریک نکرد ولی به هر حال رئال عالی بازی کرد مخصوصا گل از راه دور رونالدو.............:ahaaaaaa:
اقا این چه گلی بود از وقتی دیدم همینطور سرم گیج میره به قول گزارشگر عربه جدا ماشا الله بابا دمش گرم لامصب ران نبود همش ماهیچه بود:ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa:
Mohammad
04-01-2012, 02:09
این برد پرگل رو به همه ی رئالی های گل تبریک میگم roz::ـــ من بازی رو نتونستم ببینم و همین الان که گلها رو دانلود کردم خداییش گلهای قشنگی زده شد ـ مخصوصا گل رونالدو و هیگواین ــ دستتم درد نکنه علی جون بابت گلها ــ فقط من از یه چیز رئال گله دارم اونم اینه که چرا باید همیشه تو بازیهای که میبریم باید 1 گل رو بخوریم ؟ چرا آخه ؟ اگه دقت کرده باشید اکثر بازیها اینطوری بوده ؟ والله نمیدونم مشکل کار کجاست ؟ اگه این مشکلم حل شه خیلی خوب میشه ...
ایشالا که تا آخر فصل همین روندو ادامه بدیم...roz::
اره داداش منم با این یه گل خیلی مشکل دارم هر بازی که خوب میبریم باید یه گل بخوریم امیدوارم که همین روند بردن پر گل رو ادامه بدیم واین مشکل گل خوردن حل بشه.
این برد پرگل رو به همه ی رئالی های گل تبریک میگم roz::ـــ من بازی رو ندیدم و همین الان که گلها رو دانلود کردم خداییش گلهای قشنگی زده شد ـ مخصوصا گل رونالدو و هیگواین ــ دستتم درد نکنه علی جون بابت گلها ــ فقط من از یه چیز رئال گله دارم اونم اینه که چرا باید همیشه تو بازیهای که میبریم باید 1 گل رو بخوریم ؟ چرا آخه ؟ اگه دقت کرده باشید اکثر بازیها اینطوری بوده ؟ والله نمیدونم مشکل کار کجاست ؟ اگه این مشکلم حل شه خیلی خوب میشه ...
ایشالا که تا آخر فصل همین روندو ادامه بدیم...roz::
داداش سانتر های هوایی رئال هنوز روی پاس های هوایی مشکل داره
خب کوتوله با پنالتی یه گل زد البته به نظر من اون صحنه پنالتی نبود.
بعد بیان بگن رئال با داوری میبره واسه ما پنالتی نمیگیره اینجا یارو تمارض میکنه به جای اینکه بهش کارت بده دو دستی پنالتی رو تقدیمش میکنه.
Mohammad
04-01-2012, 02:35
خوب دیگه باید این برد رو مثل بردهای قبلی فراموش کنیم ... بازیهای خیلی سختی رو پیشرو داریم .. والنسیا . آتلتيكو مادريد . بارسلونا .. مطمئنا تو این 3 بازی قهرمان لیگا مشخص میشه مخصوصا تو بازی با بارسلون ... ایشالا که تو همه بازیها پیروز میشم
mojtabadj88
04-01-2012, 02:51
گلی که خوردیم مقصر اصلی آربیلوا بود من موندم چرا راموس رو نزاریم راست واران و آلبیول یا پپه رو وسط خیلی بهتره
خوب دیگه باید این برد رو مثل بردهای قبلی فراموش کنیم ... بازیهای خیلی سختی رو پیشرو داریم .. والنسیا . آتلتيكو مادريد . بارسلونا .. مطمئنا تو این 3 بازی قهرمان لیگا مشخص میشه مخصوصا تو بازی با بارسلون ... ایشالا که تو همه بازیها پیروز میشم
اگه این سه تیم رو ببریم قهرمان میشیم که ایشالا همین طور هم بشه........:ohum:
mortezarm
04-02-2012, 00:16
تبریک ویژه واسه نمکایش قدرت نمایمون
خدایش اینقد احساس غرور کردم که نگو
بازی رو زنده ندیدم تو راه بودم اما ضبط شدشو دیدم خدایی جیگرم حال اومد
دمه داش خوزه و رونالدو گرم با این هدیه نوروزی ویژشون
mortezarm
04-02-2012, 00:17
راستی 100 گل شیرین گونزالو هم تبریک میگم
واقعا که این پسر یه دونس
سلام برد پر گل رئال و به هواداران كهكشاني تبريك ميگم و به نكونام تسليت:/danc
مورینیو...
04-02-2012, 10:57
یه خبر جدید شنیدم که میگفت:
منچستر سیتی آماده ی ارائه ی پیشنهادی جنجالی برای به خدمت گرفتن کریس رونالدو.
جالب اینجا بود که در دل خبر نوشته بودن منچستر سیتی میدونه که نمیتونه لیونل مسی رو بخدمت بگیره. بنده خدا سران سیتی میدونن مسی خالی به دردشون نمیخوره و اگه مسی رو بخرن باید ژاوی و اینیستا رو هم پشت سرش بخرن تا پولشون هدر نره.:khandeeeee bahal:
مورینیو...
04-02-2012, 11:11
به خاطر همکاری با اماراتی ها؛ تغییر در لوگوی باشگاه رئال
این اولین بار نیست که آرم باشگاه تغییر می کند.
باشگاه رئال مادرید اخیرا تصمیم به مشارکت با امیرنشین راس الخیمه برای تاسیس مجتمع تفریحی –توریستی گرفت . به گزارش خبر آنلاین، این مجتمع در سال 2015 افتتاح خواهد شد و شامل یک ورزشگاه ده هزار نفری و دو هتل خواهد بود.
اما نکته مهم در طراحی این مجتمع تغییر آرم باشگاه رئال مادرید است و دیگر صلیب کوچکی که در بالای تاج باشگاه دیده می شد ، به چشم نمی خورد. البته این اولین بار نیست که آرم باشگاه تغییر می کند.
پیش از این بخاطر سقوط خاندان سلطنتی درسال 1931 ، تاج و صلیب از آرم این باشگاه برداشته شدولی در سال 1941 و در پایان جنگ داخلی به آن اضافه شد.
مسئولان مادرید هنوز توضیح رسمی در این زمینه نداشته اند اما گمان می رود با توجه به احداث مجتمع مذکور در یک کشور اسلامی ،این تغییر اعمال شده است .
این برای ما مسلمون ها خوبه دیگه از شر اون صلیب راحت میشیم. لامصب شبیه شاخه.آخه حضرت عیسی پیامبر بزرگوار مسیحی ها اصلا کشته نشد.تو قرآن اومده که او عمری جاودانه دریافت کرده.
جک
یک روز یه بارسلونایی میره کتاب فروشی و میگه : کتاب پیروزی بارسا را دارید
فروشنده در جواب:
ببخشید ما کتاب تخیلی نمی فروشیم
اگه کتاب قهرمانی رئال خواستید دوتای دیگه بیشتر نمونده
mas:-
سلام به دوستان رئالي
من هنوز تو كف گل كريس هستمki:: گل اول كريس كه توپ ديده نميشدki:: نميدونم اين بشر چطوري به توپ ضربه ميزنه كه اينقدر دقيق و قدرتيه !!!!ki::
بعضي ها بايد پيش كريس لنگ بندازن ! ki:: حالا ميبينيم كي آقاي گل ميشهki::
خوشحالم كه رئال دوباره به اوج برگشته و اميدوارم بتونيم با حفظ اين روند حتي فاصله رو بازم افزايش بديم.
به اميد قهرماني :sigar:
بچه ها من به شدت موافقم که مقابل بارسا بایرن و در فینال و دیگر بازی های سختمون بنزما و هیگی فیکس باشن.
به نظرم خیلی جواب میده هر بار که هردو فیکس بودن پرگل بردیم و یه بازی زیبا به نمایش گذاشتیم
نظر شما چیه؟
بچه ها من به شدت موافقم که مقابل بارسا بایرن و در فینال و دیگر بازی های سختمون بنزما و هیگی فیکس باشن.
به نظرم خیلی جواب میده هر بار که هردو فیکس بودن پرگل بردیم و یه بازی زیبا به نمایش گذاشتیم
نظر شما چیه؟
به نظرم اگه هردوشون تو زمين باشند مقابل بايرن و ..... موفق خواهيم بود ولي مقابل بارسا به مشكل ميخوريم !
مقابل بارسا بهتره بنزما فيكس باشه و جاي هيگواين يه بازيكن سرعتي مثل دي ماريا يا كايخون يا حتي كاكا بازي كنه . البته هيگي ميتونه به عنوان يار جانشين همين طور كه ميگي در كنار بنزما بياد البته اگه نياز به گل داشته باشيم.
mortezarm
04-02-2012, 14:22
اول یه نکته اینکه تو بازی بارسلونا و بیلبائو بگم
بیلبلئو تو این بازی 48 ساعت قبل بازی سنگین با شالکه تو زمین حریف داشت که 4 به 2 هم برد
خیلی عجیبه با اصرار درخواست تعویق بازی مورد پذیرش قرار نگرفت
درسته چون بارسلون بازی سنگین با میلان سهشنبه داره نمیشه بازیشو دیرتر برگذار کرد اما تکلیف بیلبائو چی بود که باید تو دوروز دو تا بازی سنگین اونم تو خونه حریف بکنه
این بازی باید تعویق هفتگی میفتاد که نشد و چون قانون لالیگا بازی زیر فاصله 48 ساعت برای هر تیم ممکن نیس فقط بازی کمی دیرتر برگذار شد که این یکم شبهه انگیزه هر چند این چیزا برای رئال اهمیت نداره
mortezarm
04-02-2012, 14:23
نظر شما چیه؟
تو این زمینه هم موافق فیکس بودن دو تاشون هستم اما با بازگشت دیماریا کار یکم سختر میشه
خوشبختانه ترکیب همزمان اوزیل کاکا دیماریا هم خیلی جواب میده
پس انتخاب ترکیب فیکس خیلی سخته
نظر شما چیه؟
علی جون جلو تیمهای بزرگی مثل بارسلون و بایرن قرار دادن دو مهاجم کنار هم اصلا درست نیست......
ما هر موقع جلو تیمهای بزرگ تهاجمی بازی کردیم نتیجه رو واگذار کردیم نمونش هم رئال 0 بارسلون 5 .....
همیشه گذاشتن بنزما و هیگواین کنار هم جواب نمیده ! مخصوصا تو بازی با بایرن مونیخ که اونا فقط رو ضد حمله گل میزنن ! پس ما اگه بیاییم هجومی بازی کنیم و 3 تا 3 تا مهاجم بذاریم دفامون استحکامش رو از دست میده و رو ضد حمله گل میخوریم ..... ! مخصوصا تو بازی با بایرن که اونا دلشون رو به ضدحمله های ماریو گومز خوش میکنن !
من از سیستم الگری (( سرمربی میلان )) خیلی خوشم اومد.......
به نظر من الگری کلید شکست بارسلون رو پیدا کرد !
چرا بارسلون با توجه به اینکه هجومی بازی کرد نتونست گل بزنه ؟ چون سیستم میلان طوری بود که الگری میخواست فقط سر ضد حمله گل بزنه ! البته اگه بارسلون بخواد دوباره هجومی بازی کنه مطمئنا تو نیوکمپ با وجود بازیکن بزرگی مثل زلاتان نتیجه رو واگذار میکنه ..........
پس به نظر من اگه تیم زیاد هجومی بازی نکنه بهتره..........
تو این زمینه هم موافق فیکس بودن دو تاشون هستم اما با بازگشت دیماریا کار یکم سختر میشه
خوشبختانه ترکیب همزمان اوزیل کاکا دیماریا هم خیلی جواب میده
پس انتخاب ترکیب فیکس خیلی سخته
داداش باهات موافقم.ولی بعضی وقتا که کار می خواد گره بخوره فیکس شدن کریم و هیگی عالیه
به نظرم اگه هردوشون تو زمين باشند مقابل بايرن و ..... موفق خواهيم بود ولي مقابل بارسا به مشكل ميخوريم !
مقابل بارسا بهتره بنزما فيكس باشه و جاي هيگواين يه بازيكن سرعتي مثل دي ماريا يا كايخون يا حتي كاكا بازي كنه . البته هيگي ميتونه به عنوان يار جانشين همين طور كه ميگي در كنار بنزما بياد البته اگه نياز به گل داشته باشيم.
داداش درسته ولی بد نیست مقابل بارسا یه نیمه امتحان کنیم
مثلا نیمه اول با ترکیب دیماریا اوزیل رونالدو و بنزما وارد زمین بشیم اگه در حمله خیلی موفق نبودیم دیماریا یا اوزیل رو بیرون بکشیم و هیگی رو هم فیکس کنیم
بهترین راه مقابله به بارسا اینه که هجومی باشیم و مثل خودش بازی کنیم
بهترین راه مقابله به بارسا اینه که هجومی باشیم و مثل خودش بازی کنیم
درست داری همون اشتباهی رو میکنی که مورینیو داره تو هر الکلاسیکو میکنه !
خود مورینیو هم به این نتیجه رسیده که جلو بارسلون نمیشه هجومی بازی کرد چون بارسلون خیالش از بابت مدافعینش راحته !
فقط کلید موفقیت و متوقف کردن بارسلون اینه که تدافعی جلوش بازی کنیم (( مثل میلان )) بعد رو ضد حمله بهش گل بزنیم..........
ه اميد خدا آپوئل رو حذف ميكنيم -بعد با كمك كريس به فينال ميرسيم و فرداشب هم كه ميلان بارسا رو حذف كرد با ميلان تو فينال ميخوريم به هم- به اميد پيروزي هاي پر گل رئال
علی جون جلو تیمهای بزرگی مثل بارسلون و بایرن قرار دادن دو مهاجم کنار هم اصلا درست نیست......
ما هر موقع جلو تیمهای بزرگ تهاجمی بازی کردیم نتیجه رو واگذار کردیم نمونش هم رئال 0 بارسلون 5 .....
همیشه گذاشتن بنزما و هیگواین کنار هم جواب نمیده ! مخصوصا تو بازی با بایرن مونیخ که اونا فقط رو ضد حمله گل میزنن ! پس ما اگه بیاییم هجومی بازی کنیم و 3 تا 3 تا مهاجم بذاریم دفامون استحکامش رو از دست میده و رو ضد حمله گل میخوریم ..... ! مخصوصا تو بازی با بایرن که اونا دلشون رو به ضدحمله های ماریو گومز خوش میکنن !
من از سیستم الگری (( سرمربی میلان )) خیلی خوشم اومد.......
به نظر من الگری کلید شکست بارسلون رو پیدا کرد !
چرا بارسلون با توجه به اینکه هجومی بازی کرد نتونست گل بزنه ؟ چون سیستم میلان طوری بود که الگری میخواست فقط سر ضد حمله گل بزنه ! البته اگه بارسلون بخواد دوباره هجومی بازی کنه مطمئنا تو نیوکمپ با وجود بازیکن بزرگی مثل زلاتان نتیجه رو واگذار میکنه ..........
پس به نظر من اگه تیم زیاد هجومی بازی نکنه بهتره..........
حرف کاملا درست.
داداش اون بازی که هیگی و بنزما فیکس نبودن! ترکیب هم مثل همیشه بود!
نظر من اینه نیمه دوم اینو تست کنیم
کاسیاس
کوئنترائو......کارواریو.....په په.....راموس
ژابی....گرانرو
رونالدو.........................دیمار ا (اوزیل)
بنزما.......هیگی
من می گم این همه با تک مهاجم بازی کردیم بد نیست اینو حداقل یه نیمه تست کرد:yes:
داداش می دونی چرا میلان نبرد؟ چون زلاتان رو دور نبود بازی آرسنال و میلان تو سن سیرو رو یادته؟ زلاتان همه کار کرد 2 پاس گل و 1 گل.ستاره بازی بود
من بازی های بارسا رو که نگاه می کنم هر تیمی هجومی بازی کرده نتیجه گرفته
باید تصاحب توپ بارسا رو کاهش داد این طوری میشه پیروز شد
اگه بارسا تصاحب توپ داشته باشه استرسش می خوابه و برعکس استرس حریف زیاد میشه و وقی توپ رو از بارسا می گیرن حول میشن
به این نکته تو بازی های بارسا دقت کن میبینی:yes:
درست داری همون اشتباهی رو میکنی که مورینیو داره تو هر الکلاسیکو میکنه !
خود مورینیو هم به این نتیجه رسیده که جلو بارسلون نمیشه هجومی بازی کرد چون بارسلون خیالش از بابت مدافعینش راحته !
فقط کلید موفقیت و متوقف کردن بارسلون اینه که تدافعی جلوش بازی کنیم (( مثل میلان )) بعد رو ضد حمله بهش گل بزنیم..........
داداش خدایی راستشو بگو
ما کی هجومی بودیم؟؟؟
الکلاسیکو 5-0 تیم ما معمولی بود
الکلاسیکو 1-1 تیم دفاعی بود
الکلاسیکو 1-0 به نفع رئال تیم معمولی بود
الکلاسیکو 2-0 تیم خیلی دفاعی بود
الکلاسیکو 1-1 تیم هجومی بود
امسال
الکلاسیکو 2-2 تیم هجومی بود متاسفانه خودمون بیش از 10 موقیعت رو خراب کردیم
الکلاسیکو 3-2 تیم معمولی بود
الکلاسیکو 3-1 تیم دفاعی بود
الکلاسیکو 2-1 تیم دفاعی بود
و الکلاسیکو 2-2 تیم واقعا هجومی بود
آخرین الکلاسیکو رو یادت میاد؟ خدایی تو نیوکمپ حق ما برد نبود؟ راستشو بگو چندتا موقیعت از همون ثانیه 20 بازی داشتیم؟
خیلیییییییییییی ولی بد شانس بودیم
مقابل بارسا نباید دفاعی بازی کرد همه تیم ها دفاع کردنو باختند جزء مورینیو با اینتر اونم دلیل خاص خودشو داره
mortezarm
04-02-2012, 15:45
من موافق هجومی بودن مقابل بارسا منتها با تعدد هافبکای نفوذیم تا مهاجمم
خدایش ما هر وقت با احتیاط بودیم خوب نتیجه نگرفتیم
خب این خیلی بده ما مقابله تیمی تو برنابئو دفاعی بازی کنیم
واقعا تو بازی برگشت با بارسلون تو جام حذفی نشون دادیم چقد حمله قدرتمندی داریم
نتیجه بازی هایی که هیگی و بنزما در کنار هم بازی کردن
هفته سوم لالیگا
رئال مادرید 4-2 ختافه
بنزما 2 گل هیگی 1 گل
هفته 18 لالیگا
رئال مادرید 5-1 گرانادا
بنزما 2گل هیگی 1 گل
هفته 19 لالیگا
مایورکا 1-2 رئال مادرید
هیگی 1 گل بنزما 0 گل
هفته 23 لالیگا
رئال مادرید 4-2 لوانته
بنزما 1 گل هیگی 0گل
هفته 30 لالیگا
رئال مادرید 5-1 رئال سوسیداد
بنزما 2 گل هیگی 1 گل
هفته 31 لالیگا
اوساسونا 1-5 رئال مادرید
بنزما 1 گل هیگی 2 گل
چمپیونزلیگ
مرحله گروهی
رئال مادرید 6-2 دینامو زاگرب
بنزما 2گل هیگی 1 گل
مرحله گروهی
آژاکس 0-3 رئال مادرید
هیگی 1گل بنزما 0گل
جام حذفی
سومین بازی جام حذفی
رئال مادرید 3-2 مالاگا
هیگی 1گل بنزما 1گل
داداش این تمام بازی هایی بود که امسال بنزما و هیگی در کنار هم بازی کردن
1- رئال هرگز باخت یا مساوی نداشته
2- وقتی هردو در کنار هم بازی کردن در اکثر بازی ها هردو گل زدن
3- رئال مادرید بازی واقعا زیبایی رو به نمایش گذاشته
4- تازه من پاس گل هایی که به هم دادن یا به بازیکن دیگه ای دادنو ننوشتم
خودت قضاوت کن به نظرت بده بنزما و هیگی رو مقابل بارسا یا بایرن تست کنیم درواقع امتحان کنیم ببینیم چه نتیجه ای می گیریم
آیا جواب خواهد داد با توجه به بازی هایی که این دو در کنار هم بازی کردن؟
شرمنده سرتو درد آوردمki::
mortezarm
04-02-2012, 15:52
صرف امار نمیشه نتیجه گرفت درسته همه بازی ها رو بردیم اما کلا 9 بازیه و ما کلا تو 50 بازی این فصل فقط 8 بازی برنده بازی ها نبودیم
ضمن اینکه اکثره بازی های که گفتی داداش خیلی خیلی جدی نبودن نمیگم کم اهمیت بودن اما فوق العاده مهمم نبودن
این مثالو میشه با حضور اوزیل کاکا دیماریا هم زد
هر چند ماهیت حرفت کاملا درسته و رئال هجومی غیر قابل دسترسه
من موافق هجومی بودن مقابل بارسا منتها با تعدد هافبکای نفوذیم تا مهاجمم
خدایش ما هر وقت با احتیاط بودیم خوب نتیجه نگرفتیم
خب این خیلی بده ما مقابله تیمی تو برنابئو دفاعی بازی کنیم
واقعا تو بازی برگشت با بارسلون تو جام حذفی نشون دادیم چقد حمله قدرتمندی داریم
داداش می دونم چی می گی درکت می کنم منظور تو و رضا اینه که اگه هیگی و کریم فیکس شن هافبک ضعیف وکم وبازی ساز کمتر میشه درسته؟
من 3 دلیل دارم که می گم اینو فیکس شن
1- نتیجه هایی که تیم وقتی این دو در کنار هم بودن گرفته و آماری که داشتن
جواب سوال شما
2- با فیکس کردن این دو حمله قوی تر و هافبک ضعیف تر نخواهد شد.چطوری؟
به این نگاه کن
1-
رونالدو...................دیماریا(ا وزیل)
بنزما ........هیگی
2-
رونالدو............دیماریا(اوزی )
بنزما.........هیگی
و....
منظورم اینه که اگه دقت کنی این 4تا یه مربع تشکیل دادن و مدام دارن جاشونو تغیر میدن و همشون هم گل زن هستن هم بازی ساز
پس مشکلی به وجود نمیاره
3- پرس در زمین حریف شدید تر خواهد شد و بنزما و هیگی در موقع دویدن به دنبال توپ کم تر خسته خواهد شد
وقتی تک مهاجم باشه بنزما نوک تنهاست و گا هی هم رونالدو کمکش میاد ولی در کل بنزما مجبوره بیشتر بدوه به دنبال توپ و خسته میشه و موقعی که بهش یه پاس خوب میدن که گل کنه خستست ممکنه به دلیل خستگی خرابش کنه
فکر کنم منظورمو گرفته باشیki::
نتیجه بازی هایی که هیگی و بنزما در کنار هم بازی کردن
هفته سوم لالیگا
رئال مادرید 4-2 ختافه
بنزما 2 گل هیگی 1 گل
هفته 18 لالیگا
رئال مادرید 5-1 گرانادا
بنزما 2گل هیگی 1 گل
هفته 19 لالیگا
مایورکا 1-2 رئال مادرید
هیگی 1 گل بنزما 0 گل
هفته 23 لالیگا
رئال مادرید 4-2 لوانته
بنزما 1 گل هیگی 0گل
هفته 30 لالیگا
رئال مادرید 5-1 رئال سوسیداد
بنزما 2 گل هیگی 1 گل
هفته 31 لالیگا
اوساسونا 1-5 رئال مادرید
بنزما 1 گل هیگی 2 گل
چمپیونزلیگ
مرحله گروهی
رئال مادرید 6-2 دینامو زاگرب
بنزما 2گل هیگی 1 گل
مرحله گروهی
آژاکس 0-3 رئال مادرید
هیگی 1گل بنزما 0گل
جام حذفی
سومین بازی جام حذفی
رئال مادرید 3-2 مالاگا
هیگی 1گل بنزما 1گل
داداش این تمام بازی هایی بود که امسال بنزما و هیگی در کنار هم بازی کردن
1- رئال هرگز باخت یا مساوی نداشته
2- وقتی هردو در کنار هم بازی کردن در اکثر بازی ها هردو گل زدن
3- رئال مادرید بازی واقعا زیبایی رو به نمایش گذاشته
4- تازه من پاس گل هایی که به هم دادن یا به بازیکن دیگه ای دادنو ننوشتم
خودت قضاوت کن به نظرت بده بنزما و هیگی رو مقابل بارسا یا بایرن تست کنیم درواقع امتحان کنیم ببینیم چه نتیجه ای می گیریم
آیا جواب خواهد داد با توجه به بازی هایی که این دو در کنار هم بازی کردن؟
شرمنده سرتو درد آوردمki::
عزیزم مثل اینکه منظورمو متوجه نشدی ! پست اول منو با دقت بخون !
من دارم میگم مقابل تیم های بزرگ ! نه تیم هایی مثل : ختافه - دیناموزاگرب - مالاگا - لوانته و ..........
خب گل زدن به این تیم ها کاری نداره که !
اگه مقابل این تیم ها 5 تا خط حمله هم داشته باشیم خب معلومه که میبریم !
بحث من اینه که مقابل تیم های بزرگ تدافعی باشیم نه این تیم ها !
مطمئننا تو هفته سی و پنجم که با بارسلونا بازی داریم اگر تهاجمی بازی کنیم 5 تا دیگه میخوریم !
صرف امار نمیشه نتیجه گرفت درسته همه بازی ها رو بردیم اما کلا 9 بازیه و ما کلا تو 50 بازی این فصل فقط 8 بازی برنده بازی ها نبودیم
ضمن اینکه اکثره بازی های که گفتی داداش خیلی خیلی جدی نبودن نمیگم کم اهمیت بودن اما فوق العاده مهمم نبودن
این مثالو میشه با حضور اوزیل کاکا دیماریا هم زد
هر چند ماهیت حرفت کاملا درسته و رئال هجومی غیر قابل دسترسه
درسته بازی ها مهم نبودن ولی انصافا ما این فصل بازی مهمی نداشتیم جزء بارسا
من می گم هر وقت این دو فیکس بودن نتیجه خوبی و آمار خوبی داشتن
چرا یه نیمه مقابل بارسا یا بایرن امتحانش نکنیم؟
ما این همه باختیم با تک مهاجم بد نیست که بقیه روش هارو هم تست کرد!
بنزما و هیگی دو مهاجم آماده هستن
یادم رفت به این2 نکته دقت کن
1-مثلث رئال اوزیل رونالدو و بنزما هست
2- هیگی گل زن تره بنزما هماهنگ تره
خوب به این 2 نکته بالا دقت کنroz::
بازی هایی که بنزما در این فصل انجام داده نشان داده که وقتی فیکسه یا به عنوان تعویضی به زمین اومده پاس کاری ها بیشتر و بازی رئال زیباتر شده
نتیجه
مثلث کار خودشو می کنه یعنی بازی سازی و گل
یعنی هر 3 در عمر بازی سازی و گل زنی شرکت می کنند
واین موقع هست که به یه تمام کننده خوب هم نیاز داریم که اون هیگواینه
:sigar:
داداش خدایی راستشو بگو
ما کی هجومی بودیم؟؟؟
الکلاسیکو 5-0 تیم ما معمولی بود
الکلاسیکو 1-1 تیم دفاعی بود
الکلاسیکو 1-0 به نفع رئال تیم معمولی بود
الکلاسیکو 2-0 تیم خیلی دفاعی بود
الکلاسیکو 1-1 تیم هجومی بود
امسال
الکلاسیکو 2-2 تیم هجومی بود متاسفانه خودمون بیش از 10 موقیعت رو خراب کردیم
الکلاسیکو 3-2 تیم معمولی بود
الکلاسیکو 3-1 تیم دفاعی بود
الکلاسیکو 2-1 تیم دفاعی بود
و الکلاسیکو 2-2 تیم واقعا هجومی بود
آخرین الکلاسیکو رو یادت میاد؟ خدایی تو نیوکمپ حق ما برد نبود؟ راستشو بگو چندتا موقیعت از همون ثانیه 20 بازی داشتیم؟
خیلیییییییییییی ولی بد شانس بودیم
مقابل بارسا نباید دفاعی بازی کرد همه تیم ها دفاع کردنو باختند جزء مورینیو با اینتر اونم دلیل خاص خودشو داره
اولی رو که کاملا مخالفم چون رئال کاملا هجومی بود نه تدافعی ! خود مورینیو هم یادمه بعد از بازی همینو گفت !
الکلاسیکو رفت این فصل هم تیم دفاعی نبود و کاملا بازی رو به تیم حریف تحمیل کرد !
بقیه الکلاسیکو ها رو هم کاملا مخالفم چون رئال از وقتی که مورینیو اومده جلو بارسلون اصلا تدافعی بازی نکرده بلکه سعی کرده بیشترهجومی باشه دلیل شکستش هم همین بود !
به نظرم بهترین تیم هایی که مقابل بارسلونا تونستن ترکیب خوبی داشته باشن یکی اینتر 2010 و یکی هم میلان که چند شب پیش تونست فوق العاده دفاع کنه و کافیه فقط یه گل فردا شب بزنه !
پس تنها راه شکست بارسلون تدافعی بودنه !
mortezarm
04-02-2012, 16:16
داداش می دونم چی می گی درکت می کنم منظور تو و رضا اینه که اگه هیگی و کریم فیکس شن هافبک ضعیف وکم وبازی ساز کمتر میشه درسته؟
من 3 دلیل دارم که می گم اینو فیکس شن
1- نتیجه هایی که تیم وقتی این دو در کنار هم بودن گرفته و آماری که داشتن
جواب سوال شما
2- با فیکس کردن این دو حمله قوی تر و هافبک ضعیف تر نخواهد شد.چطوری؟
به این نگاه کن
1-
رونالدو...................دیماریا(ا وزیل)
بنزما ........هیگی
2-
رونالدو............دیماریا(اوزی )
بنزما.........هیگی
و....
منظورم اینه که اگه دقت کنی این 4تا یه مربع تشکیل دادن و مدام دارن جاشونو تغیر میدن و همشون هم گل زن هستن هم بازی ساز
پس مشکلی به وجود نمیاره
3- پرس در زمین حریف شدید تر خواهد شد و بنزما و هیگی در موقع دویدن به دنبال توپ کم تر خسته خواهد شد
وقتی تک مهاجم باشه بنزما نوک تنهاست و گا هی هم رونالدو کمکش میاد ولی در کل بنزما مجبوره بیشتر بدوه به دنبال توپ و خسته میشه و موقعی که بهش یه پاس خوب میدن که گل کنه خستست ممکنه به دلیل خستگی خرابش کنه
فکر کنم منظورمو گرفته باشیki::
درست میگی علی اما ترکیب باید با توجه به شرایط تیم و ترکیب حریفم باشه درسته اینطوری اتفاقای خوبی میفته اما توام کاکا رو نیمکت نشین کردی و اوزیلم از جریان بازی دور کردی شاید اوزیل بتونه بازی کنه اما فرصت و کارایش البته یکم با این ترکیب پایین میاد
mojtabadj88
04-02-2012, 16:47
تو بازی با آپویل 2 مهاجم بازی کردیم کریم و هیگی کنار هم تا دقیقه 70 گل نزدیم تا کاکا مارسلو اومدن ترکیب همیشگی شد 3 تا زدیم :دی
عزیزم مثل اینکه منظورمو متوجه نشدی ! پست اول منو با دقت بخون !
من دارم میگم مقابل تیم های بزرگ ! نه تیم هایی مثل : ختافه - دیناموزاگرب - مالاگا - لوانته و ..........
خب گل زدن به این تیم ها کاری نداره که !
اگه مقابل این تیم ها 5 تا خط حمله هم داشته باشیم خب معلومه که میبریم !
بحث من اینه که مقابل تیم های بزرگ تدافعی باشیم نه این تیم ها !
مطمئننا تو هفته سی و پنجم که با بارسلونا بازی داریم اگر تهاجمی بازی کنیم 5 تا دیگه میخوریم !
داداش من منظورتو کامل گرفتم و پستتو کامل خوندم ولی شما منظوره منو نگرفتی عزیزمlove::
داش رضا درسته وقتی این دوتا فیکس بودن بازی سختی رو نداشتیم ولی ما هنوز امسال جزء بارسا بازی سختی رو نداشتیم
تا اینجاشو قبول دارم
منم می گم بد نیست 1 بار مقابل تیم های بزرگ حتی یه نیمه این ترکیب رو استفاده کرد. ما تا حالا بنزما و هیگی رو در الکلاسیکو فیکس نکردیم کردیم؟نه
من می گم این همه با تک مهاجم بازی کردیم و نتیجه خوبی رو نگرفتیم.گرفتیم انصافا؟ نه
بد نیست 1 نیمه بنزما و هیگی رو فیکس کرد و ببینیم نتیجش چیه
باید همه روش هارو امتحان کرد
یه نکته مهم
رئال مادرید تیم هجومی هست نه دفاعی درسته؟
مقابل همه تیم ها هجومی هست جزء بارسا
چرا دفاعی بازی می کنه وقتی نمی تونه یا دفاع خوبی نداره؟ چرا هجومی بازی نمی کنه؟ وقتی خط حملش در جهان اوله وقتی مثلث گل زنی آتشین داره (هیگی-بنزما و رونالدو) الان تا هفته 31 لالیگا هر 3 روی هم از 100 گل 74 تاشو زدن
چرا وقتی مورینیو بازی رو 2-1 واگذار کرد رونالدو و بنزما اعتراض کردن و گفتن مورینیو به خط حمله آسیب رسوند
اولی رو که کاملا مخالفم چون رئال کاملا هجومی بود نه تدافعی ! خود مورینیو هم یادمه بعد از بازی همینو گفت !
الکلاسیکو رفت این فصل هم تیم دفاعی نبود و کاملا بازی رو به تیم حریف تحمیل کرد !
بقیه الکلاسیکو ها رو هم کاملا مخالفم چون رئال از وقتی که مورینیو اومده جلو بارسلون اصلا تدافعی بازی نکرده بلکه سعی کرده بیشترهجومی باشه دلیل شکستش هم همین بود !
به نظرم بهترین تیم هایی که مقابل بارسلونا تونستن ترکیب خوبی داشته باشن یکی اینتر 2010 و یکی هم میلان که چند شب پیش تونست فوق العاده دفاع کنه و کافیه فقط یه گل فردا شب بزنه !
پس تنها راه شکست بارسلون تدافعی بودنه !
باشه بازی الکلاسیکوی 5 تایی رئال هجومی ولی چطور رئال هجومی بود که موقیعت های گلش به 6تا نمیرسه؟من اون الکلاسیکو رو دقیقا 5 بار از اول تا آخر نگاه کردم کاملا آنالیزش کردم رئال 5 پاس صحیح نداد چه برسه بخواد هجومی باشه
مورینیو بعد بازی گفت اگه بازیکنان به حرفم گوش کرده بودند چنین اتفاقی نمی افتاد
داداش این حرفات کمی برام عجیبه اگه اخبار رو بعد از همون الکلاسیکو 5-0 دنبال کرده باشی می فهمی که مورینیو گفت من می خوام از همون تاکتیک دفاعی سختی که بااینتر پیاده کردمو پیاده کنم که دقیقا همین طور شد
خوب حرف اینتر شد
داش رضا مدافع های قدرتمند اینترو به رئال مقایسه می کنی؟!
مدافع های اینتر همگی قدرتمندن برعکسه رئال
تازه مدافعان اینتر مثل مدافع های ما نبودن که تا گل خوردن بازیکن حریفو بزنن و لهش کنن و صبرشون تموم بشه
کاری که بارسا همیشه مقابل رئال پیاده می کنه گواردیولا می دونه بازیکنان رئال کم طاقت هستن مقابل بارسا بخاطر همین همیشه سعی داره اعصابه مارو بهم بزنه
تو خودت وقتی تیمت از بارسا گل می خوره چقدر اعصابت خورد میشه؟
می دونی دلیلش چیه؟چون فکر می کنی همه چیز تموم شده و زورت می گیره و کنترل و تمرکزتو از دست میدی همین دلیل میشه عصبی بازی کنی
کلی باید بگم که بازیکنان اینتر اینجوری نبودن.
درست میگی علی اما ترکیب باید با توجه به شرایط تیم و ترکیب حریفم باشه درسته اینطوری اتفاقای خوبی میفته اما توام کاکا رو نیمکت نشین کردی و اوزیلم از جریان بازی دور کردی شاید اوزیل بتونه بازی کنه اما فرصت و کارایش البته یکم با این ترکیب پایین میاد
شما هم درست میگی ما خیلی با بارسا بازی کردیم و همه ترکیب معروف بارسا رو میشناسن 3-3-4 ما هم بیشتر اوقات 1-3-2-4 بازی می کنیم
بعضی وقتا هم از ترکیب 2-2-2-4 استفاده می کنیم (همون موقع که هیگی و بنزما فیکسن) من نمیگم باید اونارو نیمکت نشین کرد من می گم با تک مهاجم مثل همیشه هجومی بود ولی اگه اوزیل یا دیماریا بد بازی کردن با هیگی تعویض شن تا اون ترکیبو هم تست کنیم فقط یه نیمه
تو بازی با آپویل 2 مهاجم بازی کردیم کریم و هیگی کنار هم تا دقیقه 70 گل نزدیم تا کاکا مارسلو اومدن ترکیب همیشگی شد 3 تا زدیم :دی
اون بازی رو ندیدم مسافرت بودم و نمی دونستم کی داره بازی می کنه
من که نمی گم همیشه فیکس کردن بنزما و هیگی جواب میده که تازه دلیل های زیادی میتونه داشته باشه 1- خستگی و....
من میگم هیگی و بنزما در بیشتر مواقع فیکس بودن آمار خوبی و تیم نتیجه خوبی گرفته و تیم ما هم جلو بارسا خوب نبوده من می گم بد نیست یک بار یا یه نیمه این روش رو هم امتحان کرد
Girl Soccer
04-02-2012, 17:28
آره هر وقت این دوتا توی زمین فیکس بودن رئال خوب نتیجه میگیره اما من می گم توبازی با بارسا از بنزما ودی ماریا استفاده کنه فکر می کنم بهتر باشه
یه نکته مهم
رئال مادرید تیم هجومی هست نه دفاعی درسته؟
مقابل همه تیم ها هجومی هست جزء بارسا
چرا دفاعی بازی می کنه وقتی نمی تونه یا دفاع خوبی نداره؟ چرا هجومی بازی نمی کنه؟ وقتی خط حملش در جهان اوله وقتی مثلث گل زنی آتشین داره (هیگی-بنزما و رونالدو) الان تا هفته 31 لالیگا هر 3 روی هم از 100 گل 74 تاشو زدن
چرا وقتی مورینیو بازی رو 2-1 واگذار کرد رونالدو و بنزما اعتراض کردن و گفتن مورینیو به خط حمله آسیب رسوند
حالا من یه سوال ازت دارم :
علت اینکه الگری تونست از گواردیولا مساوی بگیره چیه ؟
به نظرت اگه میلان هجومی بازی میکرد چه بلایی سرش می اومد ؟
میلان الان داره شیوه اینتر 2010 رو اجرا میکنه چون میدونه فقط ترکیب دفاعی جلو بارسلون جواب میده !
پارسال تو مرحله یک چهارم چمپیونز علت شکست مورینیو از گواردیولا این بود که مورینیو بارسلون رو دست کم گرفت و فکر کرد با یه ترکیب هجومی میتونه برنده بشه که متاسفانه اینطور نشد و بارسا به فینال میرفت !
اگه فقط یکم ترکیب رو دفاعی میکرد الان ما قهرمان چمپیونز 2011 میشدیم ........ !
میدونی چرا میگم سیستم دو مهاجمی استفاده نکنیم ؟
چون مدافعین بارسلون خیلی قدرتمند هستن و حتی اگه 3 تا مهاجم هم بذاریم جواب نمیده !
ولی اگه بتونیم غافلگیرشون کنیم و با یک مهاجم قوی ضد حمله بزنیم این شیوه جواب میده !
ضد حمله زدن به بارسلون مثل آب خوردن میمونه چون اکثر دفاع هاش نفوذی هستن و تا بخوان به زمین خودشون برگردن تیم مقابل کاره خودشو کرده !
تادنيا دنياست شانسلونا نوكر رعاليهاست-كريس آقاي گلهاست - درود بر رئال
mortezarm
04-02-2012, 23:27
میلان الان داره شیوه اینتر 2010 رو اجرا میکنه چون میدونه فقط ترکیب دفاعی جلو بارسلون جواب میده !
پارسال تو مرحله یک چهارم چمپیونز علت شکست مورینیو از گواردیولا این بود که مورینیو بارسلون رو دست کم گرفت و فکر کرد با یه ترکیب هجومی میتونه برنده بشه که متاسفانه اینطور نشد و بارسا به فینال میرفت !
چون مدافعین بارسلون خیلی قدرتمند هستن و حتی اگه 3 تا مهاجم هم بذاریم جواب نمیده !
ولی اگه بتونیم غافلگیرشون کنیم و با یک مهاجم قوی ضد حمله بزنیم این شیوه جواب میده !
ضد حمله زدن به بارسلون مثل آب خوردن میمونه چون اکثر دفاع هاش نفوذی هستن و تا بخوان به زمین خودشون برگردن تیم مقابل کاره خودشو کرده !
خیلی تیما هم بودن خیلی دفاعی بودن و نتیجه ای نگرفتن
بعد سیستم رئال قابل مقایسه با هر تیمی نیس که ما رئالیم ما باید هجومی باشیم و تو زمین خودمون اجازه حرکت به هیچ تیمی ندیم
حالا خارج خانه یکم با احتیاط تر
من بازی میلانو از دقیقه 40 نگاه کردم دلیل اینکه آلگری توانست مساوی بگیره این بود که خوب پرس می کرد تیمش خیلی دفاعی نبود می توانست راحت ببره که متاسفانه زلاتان رو دور نبود
فکر کنم منظور هجومی که من می گم نفهمیدی داداش
من می گم باید مثل خودشون باشیم یعنی چی؟یعنی اینکه بر بازی سوار شیم و نگذاریم بازی دست بارسا باشه.
من می گم وقتی مهاجمان ضد حمله می زنند هافبک ها از پشت آماده پرس شدید و... باشن. وقتی دفاع حریفو پرس کنی حریف حول میشه و استرس و اشتباهات بالا میره و به ما کمک فوق العاده ای می کنه
به قول معروف باید چپو راستشون کنیم (ببستیمشون به شوت)
پارسال در دور رفت چمپیونزلیگ رئال اینقدر دفاعی بود که رونالدو تو زمین اعصابش خورد شد و بعد از بازی همه انتقاد کردن که چرا این قدر دفاعی بود!
اگه بخوای کلیپ این صحنه رونالدو رو دارم
اتفاقا اصلا مدافعان بارسا قوی نیستن این هافبک هاشون هستند که در پرس کردن عالین. بارسا اصلا دفاع خوبی نداره
من شخصا خودم واسه الکلاسیکو این ترکیبو پیشنهاد می کنم
کاسیاس
کوئنترائو.........کارواریو....... ..په په..........راموس
ژابی......گرانرو
رونالدو........اوزیل.........دیما یا
بنزما
ولی می گم وقتی تیم گره می خوره یا گل می خوره باید هجومی تر بشیم یعنی هیگی رو به بازی بیاریم در کنار بنزما
رونالدو هم باید به شوت ببنده دروازه بارسا رو.
مطمئنم روزی رونالدو یه گلی به بارسا میزنه که دهنتون اینطوری میشه:ahaaaaaa::ahaaaaaa:
خیلی تیما هم بودن خیلی دفاعی بودن و نتیجه ای نگرفتن
بعد سیستم رئال قابل مقایسه با هر تیمی نیس که ما رئالیم ما باید هجومی باشیم و تو زمین خودمون اجازه حرکت به هیچ تیمی ندیم
حالا خارج خانه یکم با احتیاط تر
داداش من یک ساعته دارم همینو می گم شما گوش نمی کنید:flowerysmile:
من می گم رئال تیم دفاعی نیست دفاع تو خونش نیست دفاع کنه گل می خوره
رئال باید هجومی و مثل همیشه باشه چه مقابل بارسا و چه مقابل تیم افغانستانki::
این همه دفاعی بودیم چیزی جزء باخت نیاوردیم.
باید هجومی باشیم چه هیگی در کنار بنز باشه چه نباشهki::
mortezarm
04-03-2012, 01:10
داداش من یک ساعته دارم همینو می گم شما گوش نمی کنید:flowerysmile:
من می گم رئال تیم دفاعی نیست دفاع تو خونش نیست دفاع کنه گل می خوره
رئال باید هجومی و مثل همیشه باشه چه مقابل بارسا و چه مقابل تیم افغانستانki::
این همه دفاعی بودیم چیزی جزء باخت نیاوردیم.
باید هجومی باشیم چه هیگی در کنار بنز باشه چه نباشهki::
خو منم همینو میگم دیگه منتها میگم بعضی بازی ها صلاح حضور همزمان هیگی کریمه بعضی بازی ها صلاح حضور یکیشونو
اما وقتیم یکیشون باشه یه هافبک مناسب باید جایگزینش باشه
این اصلا دلیلی بر تاکید به دفاعی بودن نیس و اینجوری هم میشه خیلی هجومی بود
Mohammad
04-03-2012, 01:51
بدون شرح :
خو چرا نباید ما پخش زنده شیم... حالا ما بازی رفت 3-0 زدیم درست ولی خو این دلیل نمیشه که دوستدارن به رئال و فوتبال از این بازی زیبا محروم بشن __ اونم به خاطر چی . سریال مسخره خانه اجاره ای __ بابا پیر شدیم با این شبکه _ یه شبکه ورزشم خیر سرشون آزمایشی از طریق ذستگاه دیجیتال راه انداختن که اخرشم بعد از یکی دو روز تعطیلش کردن _ واقعا که مسخرس :ehe:
بدون شرح :
خو چرا نباید ما پخش زنده شیم... حالا ما بازی رفت 3-0 زدیم درست ولی خو این دلیل نمیشه که دوستدارن به رئال و فوتبال از این بازی زیبا محروم بشن __ اونم به خاطر چی . سریال مسخره خانه اجاره ای __ بابا پیر شدیم با این شبکه _ یه شبکه ورزشم خیر سرشون آزمایشی از طریق ذستگاه دیجیتال راه انداختن که اخرشم بعد از یکی دو روز تعطیلش کردن _ واقعا که مسخرس :ehe:
ممد جان علت پخش نکردن بازی سریال خانه اجاره ای نیست بلکه علت مستقیم پخش نکردن اینه که ایران تحریم شده و نمیتونه بازیها رو مستقیم خریداری کنه ! الان ایران داره بازیها رو از JSC SPORT و ALJAZEERA SPORT بطور غیر مستقیم ضبط میکنه و به ما میرسونه !
:ohum:
Mohammad
04-03-2012, 02:09
آمار شبکه 3 در بازی های لیگ قهرمانان رئال و بارسلونا ::-ang:-ang
بارسلونا :
بارسلونا 2 - 2 میلان (پخش زنده)
باته بوریسوف 0 - 5 بارسلونا (باتاخیر)
بارسلونا 2-0 ویکتوریا پلژن (باتاخیر)
میلان 2-3 بارسلونا (پخش زنده)
بارسلونا 4-0 باته بوريسوف (پخش زنده)
بارسلونا 1-0 ویکتوریا پلژن (پخش نشد)
بایر لور کوزن 1-3 بارسلونا (پخش زنده)
بارسلونا 7-1 بایرلورکوزن (باتاخیر)
میلان 0-0 بارسلونا (پخش زنده)
بارسلونا - میلان (پخش زنده)
رئال مادرید :
دینامو زاگرب 0 - 1 رئال مادرید (پخش نشد)
رئال مادرید 3 - 0 آژاکس (باتاخیر)
رئال مادرید 4 -0 لیون (پخش زنده)
لیون 0-2 رئال مادرید (باتاخیر)
رئال مادرید 6-2 دیناموزاگرب (پخش زنده)
آژاکس 0-3 رئال مادرید (پخش نشد)
زسکا مسکو 1-1 رئال مادرید (پخش نشد)
رئال مادرید4-1 زسکا مسکو (باتاخیر)
آپوئل نیکوزیا 0-3 رئال مادرید (پخش نشد)
رئال مادرید - اپوئل نیکوزیا (باتاخیر)
mojtabadj88
04-03-2012, 02:10
بابا بیخیال اینا شید منتظر اینا نمونید بارسا تی وی کی بازی مادیریدی جماعت داده؟ یه قبری باید پیدا کرد برا دیدن بازی
mojtabadj88
04-03-2012, 02:12
ممد جان علت پخش نکردن بازی سریال خانه اجاره ای نیست بلکه علت مستقیم پخش نکردن اینه که ایران تحریم شده و نمیتونه بازیها رو مستقیم خریداری کنه ! الان ایران داره بازیها رو از jsc sport و aljazeera sport بطور غیر مستقیم ضبط میکنه و به ما میرسونه !
فدات شم این کار دزدیه ضبک میکنه میچپونه تو تی وی خودمون این کار دزدی به حساب میاد
فدات شم این کار دزدیه ضبک میکنه میچپونه تو تی وی خودمون این کار دزدی به حساب میاد
دزدی به حساب میاد ولی وقتی تحریمیم چاره چیه !
خدا رو صدهزار مرتبه شکر که از فوتبال هم تحریم شدیم :hehee:
Mohammad
04-03-2012, 02:20
ولی خدایش من تا الان تمام بازیها رو انلاین دیدم ... dallliii
mojtabadj88
04-03-2012, 02:22
ما هم الجزیررو با یه قبری باز میکنیم heee::خدایی 10 شبکن تمام شبکه های ایران رو میارزه
بدون شرح :
داداش درسته شبکه 3 بارسا تی وی شده ولی باید بازی های مهم رو زنده پخش کنه
ما نباید انتظار داشته باشیم رئال هم زنده باشه چون رئال صعودش 90 درصده
ممد جان علت پخش نکردن بازی سریال خانه اجاره ای نیست بلکه علت مستقیم پخش نکردن اینه که ایران تحریم شده و نمیتونه بازیها رو مستقیم خریداری کنه ! الان ایران داره بازیها رو از JSC SPORT و ALJAZEERA SPORT بطور غیر مستقیم ضبط میکنه و به ما میرسونه !
داداش خریداری چیه بگو دزدی
داداش این شبکه هایی که رو هاتبرد کارتین رو نمیشه دزدید.
ایران هیچ وقت نمی تونه از شبکه های الجزایر اسپورت بدزده می دونی چرا؟ چون رو همه ماهواره ها کارتیه
ولی شبکه مثل AD sport 12و... که فوتبال انگلیس رو پخش می کنه میشه دزدید چطوری؟
بیشتر شبکه هایی که روی هاتبرد کارتین روی ماهواره های دیگه آزادن مثلا AD sport ها رو ماهواره استرالیا باز هستن یا Ntv spor روی ترکست بازه ولی روی ماهواره های دیگه کارتیه
داداش خریداری چیه بگو دزدی
داداش این شبکه هایی که رو هاتبرد کارتین رو نمیشه دزدید.
ایران هیچ وقت نمی تونه از شبکه های الجزایر اسپورت بدزده می دونی چرا؟ چون رو همه ماهواره ها کارتیه
ولی شبکه مثل ad sport 12و... که فوتبال انگلیس رو پخش می کنه میشه دزدید چطوری؟
بیشتر شبکه هایی که روی هاتبرد کارتین روی ماهواره های دیگه آزادن مثلا ad sport ها رو ماهواره استرالیا باز هستن یا ntv spor روی ترکست بازه ولی روی ماهواره های دیگه کارتیه
نه داداش ! دزدی از شبکه های jsc و aljazeera هم امکان پذیره ! منتها باید راهش رو بلد باشی ! من خودم روزنامه همشهری دیدم که نوشته بود ایران بعد از اینکه تحریم شد بازیها رو از این دو شبکه دریافت میکنه و از تلویزیون پخش میکنه !
اگه موقع پخش بازیها تو شبکه 3 دقت کرده باشی میبینی که صدای گذارشگر عربی هم میاد !
چون فقط این دو شبکه هستن که بازیها رو به طور منظم پخش میکنن !
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.