توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ★گروه طرفداران رئال مادرید حرف های خودمونی کهکشانی ها★
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
18
نه داداش ! دزدی از شبکه های jsc و aljazeera هم امکان پذیره ! منتها باید راهش رو بلد باشی ! من خودم روزنامه همشهری دیدم که نوشته بود ایران بعد از اینکه تحریم شد بازیها رو از این دو شبکه دریافت میکنه و از تلویزیون پخش میکنه !
اگه موقع پخش بازیها تو شبکه 3 دقت کرده باشی میبینی که صدای گذارشگر عربی هم میاد !
چون فقط این دو شبکه هستن که بازیها رو به طور منظم پخش میکنن !
همونی که می گی گزارشگرش عربیه ماله AD sport هست این شبکه های AD sport تمام بازی های انگلیسو منظم پخش می کنه
اکثر گل های انگلیس هم که تو سایت می گذارم ماله AD sport هست
از ممد بپرس که گل های آرسنالو می گیره
شده شبكه بارسا كافيه بعضي شب ها ساعت 2 يا 3 موقعي كه برنامه اي ندارن رو نگاه كنين همش بازي هايي كه بارسا برده رو نشون ميدند و سر خيرشون موقعي كه رئال رو ميزارن يا مساوي گرفته يا بد بازي كرده -اين انصاف نيست
همونی که می گی گزارشگرش عربیه ماله ad sport هست این شبکه های ad sport تمام بازی های انگلیسو منظم پخش می کنه
اکثر گل های انگلیس هم که تو سایت می گذارم ماله ad sport هست
از ممد بپرس که گل های آرسنالو می گیره
لیگ انگلیس رو شاید ! ولی اسپانیا - جام باشگاها - ایتالیا - جام جهانی - جام ملت های اروپا و ........ رو فقط و فقط jsc و aljazeera به طور منظم پخش میکنن.......!
اون جایی که شما ازش گلها رو میذاری اینطوریه ! ولی بحث ما یه چیز دیگس ! من کاری به گذاشتن گلها ندارم که شما گلها رو از کجا میذاری ! از 100 تا شبکه دیگه هم میشه گل گذاشت ! ولی بحث سر اینه که ایران طبق گفته خودش (( روزنامه همشهری )) گلها رو از jsc و aljazeera میذاره !
لیگ انگلیس رو شاید ! ولی اسپانیا - جام باشگاها - ایتالیا - جام جهانی - جام ملت های اروپا و ........ رو فقط و فقط jsc و aljazeera به طور منظم پخش میکنن.......!
اون جایی که شما ازش گلها رو میذاری اینطوریه ! ولی بحث ما یه چیز دیگس ! من کاری به گذاشتن گلها ندارم که شما گلها رو از کجا میذاری ! از 100 تا شبکه دیگه هم میشه گل گذاشت ! ولی بحث سر اینه که ایران طبق گفته خودش (( روزنامه همشهری )) گلها رو از jsc و aljazeera میذاره !
گفتم که ایران نمی تونه از الجزایر کپی کنه چون باید پول بده
شبکه های دیگه ای هم هستن که بازی هارو منظم پخش می کنند
از حالا دقت کن ببین گزارشگر پشت بازی عربیه یا یه زبون دیگست.
من کارم اینه و می دونم از شبکه های الجزایر نمی تونه کپی کنه
من شبکه 3 رو با یکی از شبکه ها مقایسه کردم دیدم که حدود 5 ثانیه عقبه چون می خواد اگر چیزی بدی اومد رو بگیره همون موقه هست که میگه ارتباطمون قطع شده
عجب آدمایی هستن:ohum:
گفتم که ایران نمی تونه از الجزایر کپی کنه چون باید پول بده
شبکه های دیگه ای هم هستن که بازی هارو منظم پخش می کنند
از حالا دقت کن ببین گزارشگر پشت بازی عربیه یا یه زبون دیگست.
من کارم اینه و می دونم از شبکه های الجزایر نمی تونه کپی کنه
من شبکه 3 رو با یکی از شبکه ها مقایسه کردم دیدم که حدود 5 ثانیه عقبه چون می خواد اگر چیزی بدی اومد رو بگیره همون موقه هست که میگه ارتباطمون قطع شده
عجب آدمایی هستن:ohum:
چرا عزیزم میتونه !
متاسفانه ما ایرانی ها تو دزدی بازی ها (( حتی اگه پولی باشه )) مهارت خاصی داریم .......
عزیزم یعنی شما حرف روزنامه همشهری رو قبول نداری ؟
خودشون دارن میگن که ما از این دو شبکه بازیها رو میذاریم اونوقت تو داری میگه نه !
اینا دارن خودشون اعتراف میکنن اونوقت شما نمیخوای قبول کنی که همچین چیزی امکان پذیره !
mojtabadj88
04-03-2012, 12:17
بابا دزدی هست اگه دقت کرده باشید وقتی الجزیره یه چیزی پایین مینوسیه ایران 2 مین قبلش میره روابط عمومی مینویسه
بعدس رو آرم الجزیره میره آرم چمپیون رو میزاره شبیه توپ هست بعدش صدای تماشاگرا اصلا به گوش نمیرسه
چرا عزیزم میتونه !
متاسفانه ما ایرانی ها تو دزدی بازی ها (( حتی اگه پولی باشه )) مهارت خاصی داریم .......
عزیزم یعنی شما حرف روزنامه همشهری رو قبول نداری ؟
خودشون دارن میگن که ما از این دو شبکه بازیها رو میذاریم اونوقت تو داری میگه نه !
اینا دارن خودشون اعتراف میکنن اونوقت شما نمیخوای قبول کنی که همچین چیزی امکان پذیره !
داداش من که تاحالا هر وقت دقت کردم گزارشگر پشتش عربی نبوده!ki::
بابا بیخیال چی نصیب ما میشه:flowerysmile:
دوستان یه توجهی کنید:hehee:
جدیدا من بخاطر بخش گل های سایت و... یکم سرم شلوغ شده یه در خواستی داشتم
هر کدام از دوستان علاقه داره و می توانه بخش پیش بینی و نمره دهی رو بزاره به من پیام بده:flowerysmile:
ممنون از همگی:rose:
Girl Soccer
04-03-2012, 13:33
بابا دزدی هست اگه دقت کرده باشید وقتی الجزیره یه چیزی پایین مینوسیه ایران 2 مین قبلش میره روابط عمومی مینویسه
بعدس رو آرم الجزیره میره آرم چمپیون رو میزاره شبیه توپ هست بعدش صدای تماشاگرا اصلا به گوش نمیرسه
من که تا حالا هرچی دیدم عربی صحبت نکرده معمولا اسپانیایی یاایتالیایی صحبت کرده این هم دزدی ؟؟
اگه دزدی واقعا ...............:-ang
CRISTIANO-FARSHAD
04-03-2012, 13:36
شده شبكه بارسا كافيه بعضي شب ها ساعت 2 يا 3 موقعي كه برنامه اي ندارن رو نگاه كنين همش بازي هايي كه بارسا برده رو نشون ميدند و سر خيرشون موقعي كه رئال رو ميزارن يا مساوي گرفته يا بد بازي كرده -اين انصاف نيست
ببین عزیزم الجزیره هنگام بازی ها زیر نویس همیشه داره از ترکیب تیم تا برنامه پخش پکیج 14 تایی شبکه ها !!!!! و نتایج زنده و........
چون من از راه فردا اینا رو دیدم و کاملا مطمئن هستم. که از اونجا کپی منیکنن حداقل کمتر میکنن
از اسکای هم میدزدن و....... البته کمتر
و گفتی هیچ جا مرتب پخش نمیکنه که کاملا اشتباه میکنی خیلی از شبکه ها وقتی حق پخش میخرن همه رو پخش میکنن چون پر طرفداره و.........
CRISTIANO-FARSHAD
04-03-2012, 13:44
من که تا حالا هرچی دیدم عربی صحبت نکرده معمولا اسپانیایی یاایتالیایی صحبت کرده این هم دزدی ؟؟
اگه دزدی واقعا ...............:-ang
ببین اینکه دزدی هست نباید شک کنی چون مثلا مسئولان لالیگا بازی ها رو بدون لوگو و هر چیزی میده حتی در بین نیمه ها پس دلیلی نداره لوگو بذارن مثل شبکه های خارجی ولی ایران میذازه و از جایی میدزده که هیچ تبلیغی نداره بین بازی و زیر نویسش هم کمتره و........ مثلا تا پارسال از کانال+ میدزدیدن البته اکانت میخرن ولی اونا فقط اونا رو به یک نفر فروختن نه کل ایران !
Girl Soccer
04-03-2012, 13:56
واقعا که خجالت می کشم از اینکه ایرانی هستم کلا فقط جام قهرمانان رونشون میدن اونم پخش با تاخیر که دزدی هم هست دیگه صدا وسیما داره شورش رو در میاره
Mohammad
04-03-2012, 14:08
واقعا که خجالت می کشم از اینکه ایرانی هستم کلا فقط جام قهرمانان رونشون میدن اونم پخش با تاخیر که دزدی هم هست دیگه صدا وسیما داره شورش رو در میاره
بحث صداسیما نیست ـ بحث سیاسیه
اگه دقت کرده باشید ایران اولای فصل بازیهای لیگ انگلیس رو بصورت مستقیم و خریداری شده پخش میکرده ولی الان اصلا پخشم نمیکنه .. اینا همش به خاطر مسائل سیاسی هست و اونا یه جورایی دارن عملا ما رو وادار به دیدن بازیها از طریق دستگاها میکنن و این سیاست اوناست ـ ولی مطمئنا بازیهای یورو 2012 به دلیل بین الملی بودن مسابقات این بازیها خریداری میشه ـ البته این قول علي اصغر پورمحمدي مدیر شبکه 3 در دی ماه نود داد
Girl Soccer
04-03-2012, 14:22
بحث صداسیما نیست ـ بحث سیاسیه
اگه دقت کرده باشید ایران اولای فصل بازیهای لیگ انگلیس رو بصورت مستقیم و خریداری شده پخش میکرده ولی الان اصلا پخشم نمیکنه .. اینا همش به خاطر مسائل سیاسی هست و اونا یه جورایی دارن عملا ما رو وادار به دیدن بازیها از طریق دستگاها میکنن و این سیاست اوناست
خوب به حر حال صدا سیما هم داره از بالا دست خودش دستور میگیره از وقتی سفارت انگلستان از ایران رفت دیگه هیچ بازی روپخش زنده نشون ندادن تازه داخل اخبار هم هیچی نمیگن به قول تو داداش اینا همه تقصیر سیاست ایرانه
براشون متاسفم که می خوان همه چیز رو تو سیاست قاطی کنند
ببین عزیزم الجزیره هنگام بازی ها زیر نویس همیشه داره از ترکیب تیم تا برنامه پخش پکیج 14 تایی شبکه ها !!!!! و نتایج زنده و........
چون من از راه فردا اینا رو دیدم و کاملا مطمئن هستم. که از اونجا کپی منیکنن حداقل کمتر میکنن
از اسکای هم میدزدن و....... البته کمتر
و گفتی هیچ جا مرتب پخش نمیکنه که کاملا اشتباه میکنی خیلی از شبکه ها وقتی حق پخش میخرن همه رو پخش میکنن چون پر طرفداره و.........
از Sky Sport هم دزدی میشه اما نه به اندازه Jsc و Aljazeera
در ضمن داداش فقط این دو شبکه بازیهای همه ادوار رو به طور کاملا منظم پخش میکنه ! حتی باشگاه های آفریقا !:ohum:
فقط و فقط عرب های خر پول هستن که حق پخش تمام بازیهای دنیا رو میخرن !
و اما در جواب صحبت های شما :
من نمیگم صدا و سیما کار خوبی میکنه که بازیها رو دزدی میذاره !
ولی وقتی ایران تحریم شده به نظر شما چاره چیه ؟ چکار باید بکنیم ؟ راه دیگه ای میشناسید ؟
این بازم بی انصافیه که بیاییم اینجوری بگیم !
بازم خدا رو شکر که با یه نیمه تاخیر پخش میکنن !
Girl Soccer
04-03-2012, 15:22
از sky sport هم دزدی میشه اما نه به اندازه jsc و aljazeera
در ضمن داداش فقط این دو شبکه بازیهای همه ادوار رو به طور کاملا منظم پخش میکنه ! حتی باشگاه های آفریقا !:ohum:
فقط و فقط عرب های خر پول هستن که حق پخش تمام بازیهای دنیا رو میخرن !
ایرانی ها هم به حد کافی پول دارن که بازی ها رو بخرن ما که نمی خوایم فوتبال آفریقا رو بخره گفتیم بازی های حساس اروپا رو نشون بده فقط همین چیز زیادی
ایرانی ها هم به حد کافی پول دارن که بازی ها رو بخرن ما که نمی خوایم فوتبال آفریقا رو بخره گفتیم بازی های حساس اروپا رو نشون بده فقط همین چیز زیادی
من دارم میگم ایران تحریم شده و بازیها رو بهش نمیفروشن اونوقت شما داری میگی بازیها رو بخرن !
بحث پول داشتن یا نداشتن ایران نیست که ! بحث اینه که کشور تحریم شده ! حتی اگه میلیونها دلار هم پول ده بازم بازیها رو به طور مستقیم بهش نمیفروشن !:ohum:
hala_madrid
04-03-2012, 16:34
سلام بچه ها از اين بحثها خارج شيم و در مورد رئال بگيم بهتره اگه ميخوايد تمامه بازيهاي رئال رو مثل من دونه به دونه ببينيد يه اكانت سي سي كم بخريد و خودتون رو راحت كنيد من الان دو ساله تمامه بازيهاي رئال رو ديدم حتي بازيهاي دوستانه رو و خيلي هم راضيم
كلا بگذريم از اين حرفا از سالار بگيم بهتره
پویولو ببین
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
mojtabadj88
04-03-2012, 20:12
این عکسو من تو یه تاپیک گذاشتم یکی پاک کرد در کل ممنون که گذاشتی داداش
نگاه کن چه قدر زور میزنه.......................lagh:::khandeeeee bahal:
Fc Bayern München
04-03-2012, 20:27
رئال با آپوئل چند چند شد ؟؟؟
کی گلها رو زد ؟؟؟
من فقط بازی بایرن رو دنبال کردم ...
رئال با آپوئل چند چند شد ؟؟؟
کی گلها رو زد ؟؟؟
من فقط بازی بایرن رو دنبال کردم ...
3-0 به نفع رئال
2 گل کریم و 1 گل از ریکاردو کاکا
مورینیو گفته بارسا رو نبینم نگزان بایرنم
به نظر شما منظورش چیه؟
به نظر خودم اعتقاد داره بارسا حذف میشه و به فینال فکر می کنه
hala_madrid
04-03-2012, 21:22
پویولو ببین
دمت گرم داداشي با اين عكسي كه گذاشتي حال كردم كلي خنديدم:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
واقعا بايرن حريف آساني براي رئال نيست -اول بايد به فكر بايرن بود بعد هم فينال
واقعا بايرن حريف آساني براي رئال نيست -اول بايد به فكر بايرن بود بعد هم فينال
داداش منظور رو کامل نگرفتی
منظور اینه که برای رسیدن به فینال باید از بایرن گذشت
hala_madrid
04-04-2012, 00:20
عجب قصه كهنه اي شده شانسا و تيم داوري (يار دوازدهم)
عجيب كف كردم كه چه جوري ميشه علني يه تيم رو له كرد (با ناداوري)
يه سوال چرا كرنر تكرار نشد و پنالتي گرفته شد
چلسي رو با داور حذف كردن با نگرفتن چهار پنالتي ارسنال رو حذف كردن با اخراج فن پرسي و اخراج نكردن ابيدال كه گردن فن پرسي رو گرفته بود رئال رو حذف كردن با اخراج په په و مردود كردن گل هيگواين
حالا هم نوبت رسيده به ميلان
mortezarm
04-04-2012, 00:23
عجب قصه كهنه اي شده شانسا و تيم داوري (يار دوازدهم)
عجيب كف كردم كه چه جوري ميشه علني يه تيم رو له كرد (با ناداوري)
يه سوال چرا كرنر تكرار نشد و پنالتي گرفته شد
چلسي رو با داور حذف كردن با نگرفتن چهار پنالتي ارسنال رو حذف كردن با اخراج فن پرسي و اخراج نكردن ابيدال كه گردن فن پرسي رو گرفته بود رئال رو حذف كردن با اخراج په په و مردود كردن گل هيگواين
حالا هم نوبت رسيده به ميلان
اصلا لازم نبود کرنر تکرار بشه باید خطای پویول گرفته میشد خیلی خیلی تابلو بود
ادم زورش از این میاد میگن از داوری ضررم میکنیم:-ang
mojtabadj88
04-04-2012, 00:40
بچه ها بخدا به همتون میگم باید به خودتون افتخار کنید که که طرفدار کثیف ترین تیم تاریخ فوتبال نیستید بخدا اگه بهم بگن رئال یه جام ا داوری ببره اصلا رئال بره دست 3 بازی کنه ولی جام با داوری نبره
بخدا به خودتون افتخار کنین
پست رو پاک نکن کرسیتین 79 جون مادرت از تهه دل هر چی داشتم رو بزار بگم
به خودتون افتخار کنید همین جام نمی بریم ال کلاسیکو میبازیم ولی با کثیف کاری نبریم
فوتبال بارسا بوی تعفن میده
بچه ها بحدا به همتون میگم باید به خودتون افتخار کنید که که طرفدار کثیف ترین تیم تاریخ فوتبال نیستید بخدا اگه بهم بگن رئال یه جام ا داوری ببره اصلا رئال بره دست 3 بازی کنه ولی جام با داوری نبره
بخدا به خودتون افتخار کنین
پست رو پاک نکن کرسیتین 79 جون مادرت از تهه دل هر چی داشتم رو بزار بگم
به خودتون افتخار کنید همین جام نمی بریم ال کلاسیکو میبازیم ولی با کثیف کاری نه
فوتبال بارسا بوی تعفن میده
آخه چرا باید پاک کنم؟!
mojtabadj88
04-04-2012, 00:48
چه میدونم پ.خ میدی میگی به بارسا توهین کدی والا به مولا حقیقته من موندم این طرفدارای بارسابا چه رویی میان تو انجمن؟ سناریو بازی چلسی بارسا شده به مولا یکی به مابگه اون پنالتی بود اون خطا ماسکرانو رو زالاتان چی بود در کل متاسفم بره بارسا و پلاتینی و همشون
uefacelona
چه میدونم پ.خ میدی میگی به بارسا توهین کدی والا به مولا حقیقته من موندم این طرفدارای بارسابا چه رویی میان تو انجمن؟ سناریو بازی چلسی بارسا شده به مولا یکی به مابگه اون پنالتی بود اون خطا ماسکرانو رو زالاتان چی بود در کل متاسفم بره بارسا و پلاتینی و همشون
uefacelona
به بارسا و بازیکناش هر چقدر دلت می خواد توهین کن فقط تو این تاپیک
تو این تاپیک آزاده
فقط پستی که به کاربران توهین باشه پاک میشه
Mohammad
04-04-2012, 01:00
بابا انقدر به خاطر این تیم خونتونو کثیف نکنید والله به خدا ارزششو نداره ـ ــفوتبال همینه ــ داوری . شانس و ... . ما که به اون خوبی با میلان بازی کردیم و حذف شدیم و میلان اومد بالا که اخرشم هیچی ـ البته بی احترامی به میلان نباشه ولی به نظرم آرسنال خیلی بهتر از میلان مقابل بارسلون و تیم های بزرگ بازی میکنه ـ حداقل میلان خواست صعود کنه باید یه گلو بازی رفت میزد که اصلا انقدر بازی رفت دفاعی بازی کرد که اصلا حرفی برا گفتن نذاشت ـ کاملا مشخص بود که میلان میخواست بازی رفتو گل نخوره و دفاعی بازی کنه و چشم به حملات ابراهیمویچ و روبینهو داشت که اخرشم 0-0 مساوی کرد بازی برگشتم که کاملا مشخص بود میلان میاد که هر طوری که شده مساوی رو از بارسلون بگیره تا شاید با پنالتی و خلاصه اینو بگم میلان شخصیت یه تیمی که بخواد بیاد نیمه بازی کنه رو نداشت و حالا من نمیگم آرسنال این شخصیتو داشت ولی درکل به نظرم ونگر شناخت کافی رو از گواردیولا و تیمشو داشت ـ تو فصل پیشم اینو نشون داد حداقل تونست بازی روفتو تو زمین خودش ببره ـ سال قبلشم 2-2 مساوی کرد ـ به هرحال من اینو بگم که خود میلانی ها هم زیاد امیدی به صعود نداشتن حالا درسته داور تو بازی دست داشته ولی اینطوری که میلان بازی کرد نتیجه ای جز باخت عایدش نمیشد ـ منم از ته دل خوشحالم که میلان حذف شد ـ همون بهتر که شانسلون صعود کرد ــ درضمن ما باید به فکر بایرن باشیم نه بارسلون و میلان ـــــــ یادمون نره که فینال تو اریانس ارناهه و بایرن نمیخواد که این فرصتو ار دست بده ـ بایرن امسال خیلی خطرناک تر از سالهای قبله ولی امیدوار که فینال این شانسلونو درس فوتبال بدیم
mortezarm
04-04-2012, 01:19
از چندتا چی خیلی زورم میاد
یکی اینکه بارسایی ها فکر میکنن نا عدالتی هم در حقشون میشه
دو اینکه این چندتا اخه اول چلسی بعد رئال حالا هم میلان
از این نوع ناداوری ها انگار باز بارسا قهرمان میاد تو زمین
mojtabadj88
04-04-2012, 01:21
مرتضی فدات شم اسم طرفدارای بارسا رو نیار جان من که سبز میشم
mojtabadj88
04-04-2012, 01:37
از این جا میگم منطق همه ی بارسا فن ها تو حلقم shikam::-
ميلان كه با ناداوري كاملا آشكار حذف شد آخه اين داور بي لياقت و كم تجربه رو براي يه بازي آماتور هم ميزارند البته داور كه كاره اي نيست از بالا ساپورتش كردن هر چند ديگه كاري جز حسرت نداريم - به اميد خدا بايد حالا رئال بياد و تو فينال حق تمام اين ناداوري ها رو ازش بگيره-پاينده باد فوتبال كثيف بارسايي-
mortezarm
04-04-2012, 01:42
ميلان كه با ناداوري كاملا آشكار حذف شد آخه اين داور بي لياقت و كم تجربه رو براي يه بازي آماتور هم ميزارند البته داور كه كاره اي نيست از بالا ساپورتش كردن هر چند ديگه كاري جز حسرت نداريم - به اميد خدا بايد حالا رئال بياد و تو فينال حق تمام اين ناداوري ها رو ازش بگيره-پاينده باد فوتبال كثيف بارسايي-
داداش رئال به امید خدا داورم مات میکنه و کلا دنیا رو میبریم و قهرمان میشیم
براي ميلان كه باخت ناراحتم :-ang:ey babaaa: الان ديگه بايد به فكر رئال باشيم كه پرچم بالا بمونه:eyvalla:
mojtabadj88
04-04-2012, 11:13
mortezarm
04-04-2012, 14:23
حالا چرا اینقد پلاتینی خوشحالهlagh::
mortezarm
04-04-2012, 14:24
امشب باید قاطعانه ترین برد مرحله یک چهارم رو به اسم خودمون ثبت کنیم
به امید یه برد شیرین و نتیجه عالی
پیش بسوی مونیخ
mojtabadj88
04-04-2012, 14:31
حالا چرا اینقد پلاتینی خوشحالهlagh::
چون کاره خودشو کرده دیگه
mortezarm
04-04-2012, 14:32
چون کاره خودشو کرده دیگه
اینجوری که خودشو لو میده
بش بگن از حالا یکم منطقی تر کار کنه تابلو نشهki::
Mohammad
04-04-2012, 15:06
ستارگان بازی دیشب در برد 3 - 1 را حدس بزنید! [Only Registered And Activated Users Can See Links]
ما فوتبال کثیف نمیخوایم . نمیخوایم [Only Registered And Activated Users Can See Links]
Girl Soccer
04-04-2012, 15:09
وای این یوفا دیگه داره کفر من رو بالا میاره با این پارتی بازی های زایه اش واقعا مردم رو خر حساب کرده نمی دونم آخه چی بگم آخه چرا هرچی اشتباه داوری هست فقط تو بازی های بارسا اتفاق می افته تازه اونم بنفع بارسا نه به ضررش!!!!!!:-ang:ey babaaa:eterza::-
خوب بچه میلان هم ناعادلانه حذف شد
دیگه در این مورد بحثی نکنید که اسپم به حساب میاد
ما هنوز راه زیادی داریم و بازی های سختی در راه داریم بهتره در مورده تیم خودمون بحث کنیم
امشب چند چند میبریم؟
البته این بحث فنی نیست خواستم جو عوض شه
خودم می گم 5-1 یا 5-0 همرا با گل که رونالدو میزنه شادم هتریک
mortezarm
04-04-2012, 15:31
خوب بچه میلان هم ناعادلانه حذف شد
دیگه در این مورد بحثی نکنید که اسپم به حساب میاد
ما هنوز راه زیادی داریم و بازی های سختی در راه داریم بهتره در مورده تیم خودمون بحث کنیم
امشب چند چند میبریم؟
البته این بحث فنی نیست خواستم جو عوض شه
خودم می گم 5-1 یا 5-0 همرا با گل که رونالدو میزنه شادم هتریک
احساس میکنم رونالدو یه نیمه بازی کنه
به نظرم بازیو 3 به 0 میبریم
مهم صعودمونه و امادگی برای رویارویی با مونیخی هاست
راستی باید حسابی جو مونیخم عادت کنیم چون فینالم اونجا تشریف داریم
Girl Soccer
04-04-2012, 15:32
فکر کنم بازی امشب از اون بازی های کسل کننده باشه ای کاش رئال به یه تیم بهتر می افتاد تا حداقل یکم جذابیت داشت
البته اینو بگم هیشکی نمی تونه رئال رو شکست بده حرف بالایی هم برای تنوع بازی گفتم
احساس میکنم رونالدو یه نیمه بازی کنه
به نظرم بازیو 3 به 0 میبریم
مهم صعودمونه و امادگی برای رویارویی با مونیخی هاست
راستی باید حسابی جو مونیخم عادت کنیم چون فینالم اونجا تشریف داریم
داداش من یه حسی دارم حسم میگه رئال قهرمان نمیشه اگه دقت کنی توی اون پیش بینی هم گفتم رئال قهرمان نمیشه
ولی می دونم اگه رئال نشه بارسا هم نمیشه
ولی مطمئنم فصل بعد ما قهرمانیم:ohum:
mortezarm
04-04-2012, 15:35
داداش من یه حسی دارم حسم میگه رئال قهرمان نمیشه اگه دقت کنی توی اون پیش بینی هم گفتم رئال قهرمان نمیشه
ولی می دونم اگه رئال نشه بارسا هم نمیشه
ولی مطمئنم فصل بعد ما قهرمانیم:ohum:
امیدوارم حست داداش غلط باشه
اما من خیلی امیدوار و خوشبینم
mortezarm
04-04-2012, 15:37
فکر کنم بازی امشب از اون بازی های کسل کننده باشه ای کاش رئال به یه تیم بهتر می افتاد تا حداقل یکم جذابیت داشت
البته اینو بگم هیشکی نمی تونه رئال رو شکست بده حرف بالایی هم برای تنوع بازی گفتم
احتمالا بازی یه طرفه و کنترلی از سوی رئال خواهیم داشت تا تیم خسته نشه چون بازی حساسی هم با والنسیا داریم
بعد این بازی بازی های حساسمون شروع میشه
امیدوارم حست داداش غلط باشه
اما من خیلی امیدوار و خوشبینم
خدا کنه نظر تو درست باشه:eyvalla:
Mohammad
04-04-2012, 17:23
داشتم سری به صفحات گذشته میزدم ــ هیی روزگار چقدر زود گذشت انگاری دیروز بودا ـ خلاصه چشمم به این پستا افتاد
گفتم که بد نباشه پیشبینیهاتونو درباره تیمهای که با رئال تو لیگ قهرمانان بازی میکنن رو یه بار دیگه نگاه کنید :
البته این مال زمان مرحله گروهیه ولی به هرحال گفتم یه کم باهم بخندیمlol:-
اینا مال صفحه 92 . 93
منم به هر یک از پستا گفتم یه جوابی داده باشمki:: :
دوستان تمامی حرفایی که زدم از روی مضاح بوده و اگه چیزی گفتم به دل نگیرید[Only Registered And Activated Users Can See Links]
بچه ها خیلی دوست دارم در مرحله بعدی لیگ قهرمانان به چلسی یا بایرن مونیخ بخوریم میلان هم بد نیست.
دیگه تیم خاصی مد نظرت نبود ـ اخه برادر من تو که انقدر پیشبینیت درسته اسم بایرنو وسط نمیوردی :ajibeee:
آره با چلسی بیفتیم خیلی باحال میشه !!!!!!!!!!!!!!!!
حالا اگه قسمت شد فینال شاید شیرهای لندنو رام کنیم ki::
خیلی وقته به چلسی نخوردیم.ایشالا که می خوریم.
ایشالا....
پ
ولی چلسی الان تو بحرانه ! شاید راحت بتونیم ببریمش
تو بحران بود ـ ولی حالا باید یکی جلوشو بگیره !!!tars::
من دوس دارم من سیتتی رو بخوریم اما چرا دروغ حالا زوده بزار واسه رفتن بین 4 تا الان دوس دارم به یه تیم درجه 2 بخوریم هر چند زیاد فرفی نداره
ولی خداکنه به بنفیکا نخوریم (اگه بالا بیاد) چون اونو خیلی دوس دارم
بینفیکاتم بالا اومد ولی اگه نمیومد بهتر بود !!!!!
نه داداش ! مطمئن باش که بنفیکا کارش به اونجاها نمیکشه .
چرا انقدر تو بد پیشبینی میکنی پسر ؟ اخه مگه مجبورت کردن ؟[Only Registered And Activated Users Can See Links]
[CENTER]داداش سیتی شانسش واسه صعود خیلی کمه به احتمال زیاد بالا نمی آد
آفرین داداش . همون گرهیشم از سرش زیاد بود......[Only Registered And Activated Users Can See Links]
[QUOTE=mortezarm;71772]درسته
اما من میگم ویارئال تو فته اخر تکلیف تیما صعود کننده رو مشخص میکنه و من احتمال بایرن و من سیتی رو بیشتر میدونم
بایرن اره ولی سیتی نه ...
درسته ! به نظر من بایرن و منچستر سیتی بالا میان
فقط بایرن بالا اومد .binam
باید کمی صبر کنیم و ببینیم چی میشه
صبر کردیم و دیدیم چی شد ..
من خیلی دوست دارم با بایرن بیفتیم.
بفرما اینم بایرن . حالا دلت خنک شد.[Only Registered And Activated Users Can See Links]
mojtabadj88
04-04-2012, 18:26
یه قانون جدید برای بارسا:داورها بوجود نمی ایند وازبین نمی روند بلکه ازقیمتی به قیمت دیگر تغییر میکند
امشب رئال 5 تا ميزنه كه رونالدو هتريك ميكنه - به اميد بردهاي پياپي رئال:khahesh:
داشتم سری به صفحات گذشته میزدم ــ هیی روزگار چقدر زود گذشت انگاری دیروز بودا ـ خلاصه چشمم به این پستا افتاد
گفتم که بد نباشه پیشبینیهاتونو درباره تیمهای که با رئال تو لیگ قهرمانان بازی میکنن رو یه بار دیگه نگاه کنید :
البته این مال زمان مرحله گروهیه ولی به هرحال گفتم یه کم باهم بخندیمlol:-
اینا مال صفحه 92 . 93
منم به هر یک از پستا گفتم یه جوابی داده باشمki:: :
دوستان تمامی حرفایی که زدم از روی مضاح بوده و اگه چیزی گفتم به دل نگیرید[Only Registered And Activated Users Can See Links]
دیگه تیم خاصی مد نظرت نبود ـ اخه برادر من تو که انقدر پیشبینیت درسته اسم بایرنو وسط نمیوردی :ajibeee:
حالا اگه قسمت شد فینال شاید شیرهای لندنو رام کنیم ki::
ایشالا....
تو بحران بود ـ ولی حالا باید یکی جلوشو بگیره !!!tars::
بینفیکاتم بالا اومد ولی اگه نمیومد بهتر بود !!!!!
چرا انقدر تو بد پیشبینی میکنی پسر ؟ اخه مگه مجبورت کردن ؟[Only Registered And Activated Users Can See Links]
[QUOTE=Crisronaldo79;71771][CENTER]داداش سیتی شانسش واسه صعود خیلی کمه به احتمال زیاد بالا نمی آد
آفرین داداش . همون گرهیشم از سرش زیاد بود......[Only Registered And Activated Users Can See Links]
بایرن اره ولی سیتی نه ...
فقط بایرن بالا اومد .binam
صبر کردیم و دیدیم چی شد ..
بفرما اینم بایرن . حالا دلت خنک شد.[Only Registered And Activated Users Can See Links]
پیش بینی هارو حال کردیاki::
حالشو ببرki::
ایشالا که با هتریک رونالدو ببریم خیلی وقتی میشه هتریک نکرده
باید تلاش کنه گل هاشو در لیگ قهرمانان زیاد تر کنه
و سعی کنه مقابل تیم هایی قوی همچون بایرن گل زنی کنه و تاثیر زیادی داشته باشه
این به توپ طلا خیلی کمک می کنه
رونالدو امسال باید کفش طلا و توپ طلا رو بگیره
رونالدو منتظرم...
به امید یه پیروزی خوب و پرگل
مثلث آتش یک گل تا تاریخ
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو می داند که رونالدو ، هیگوائین و بنزما ، ویرانگر ترین خط حمله را تشکیل می دهند . در حقیقت این سه در بازیهای اخیر که با هم درون زمین بوده اند ، آمار گلزنی فوق العاده ای داشته اند و امشب نیز می توانند تاریخ سازی کنند .
این سه مهاجم در تمامی تورنمنت ها در این فصل 99 گل زده اند و حالا فقط یک گل تا رکورد صد گل مسی - اتوئو و هانری فاصله دارند . بدین ترتیب یک گل از سوی این مثلث در بازی امشب می تواند باعث تاریخ سازی شود .
کریستیانو (47 گل) ، بنزما (28 ) و هیگوائین (24) در حال ثبت تاریخ هستند و امشب برابر آپوئل می توانند رکوردشان را تاریخی تر کنند .
رئال مادرید اعلام کرد که امشب بازیکنان با بازوبند مشکی به یاد درگذشت خوزه ماریا ساراگا ، بازیکن اسبق رئال وارد زمین خواهند شد .
همچنین پیش از بازی چمپیونزلیگ با آپوئل قرار است که به یاد بازیکن سابق رئال مادرید یک دقیقه سکوت صورت پذیرد . بازیکن سابق رئال بین سالهای 1949 تا 1962 در این تیم توپ می زد و سه شنبه در سن 81 سالگی دار فانی را وداع گفت .
جیانلوکا روکی ، داور ایتالیایی وظیفه قضاوت بازی رئال مادرید - آپوئل را به عهده دارد . این اولین باری است که این داور بازیهای رئال را سوت می زند اما مورینیو خاطرات خوبی از او ندارد . مربی پرتغالی زمانی که مربی اینتر بود از این داور انتقاد کرده بود .
این اتفاق در دربی مادرید در 24 ژانویه 2010 رخ داد که تیمش 2-0 برد . داور در دقیقه 24 اشنایدر را اخراج کرد تا مربی همچون بازی با ویارئال که اوزیل اخراج شد ، به تمسخر داور را تشویق کند . بازیکن هلندی با آمبروسینی در میانه زمین درگیری لفظی پیدا کرد که بازیکن برزیلی تمارض کرد و خودش را به زمین انداخت تا اشنایدر واکنش نشان دهد .
مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی گفت :" باید کرکره اسکودتو را پائین بکشیم . این شرم آور است ، شرم آور . من یک خارجی هستم اما این مشکل با شما هست . اگر از من بپرسید که آیا اگر دیگر بازیکنانم به تمسخر تشویق می کردند ناراحت می شدم ، می گویم نه . " روکی در پرونده کالچیو پولی درگیر بود اما در نهایت تبرئه شد .
نيمه اول 2 گل زديم تبريك ميگم :eyvalla:اين هم يه عكس از همين بازي رونالدو و كاكا هم گل ها رو زدن-[Only Registered And Activated Users Can See Links] rid_-_Apoel.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203154412061&ssbinary=true
نيمه دوم هم تموم شد و همينجور كه گفته بودم 5 تا زديم تبريك به خاطر در هم كوبيدن تيم آپوئل تو رفت و برگشت به تمام طرفداران [Only Registered And Activated Users Can See Links] rid_-_Apoel.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203154435054&ssbinary=true
Mohammad
04-05-2012, 01:22
بازم گل خوردیم .. ایندفعه نه یکی دوتا........ اخه تاکی باید این وضع باشه . چرا باید تو هر بازی گل بخوریم ؟؟؟؟؟؟
Girl Soccer
04-05-2012, 13:44
بازم گل خوردیم .. ایندفعه نه یکی دوتا........ اخه تاکی باید این وضع باشه . چرا باید تو هر بازی گل بخوریم ؟؟؟؟؟؟
آره این یه مشکل اساسی برای رئال.دیشب آپوئل کلا دو مرتبه حمله کرد همون دو مرتبه هم گل رو زد اگه اینجور باشه توبازی با بایرن دچار مشکل میشیم
تبریک می گم برد عالی و پر روحیه ای بدست آوردیم:eyvalla:
انصافا باید بگم رئال هرجا مقرور بشه در چمپیونزلیگ نمیشه:eyvalla:
رونالدو کاکا و دیماریا که ترکوندن ماشالا هرکودمشون گل های:ahaaaaaa::ahaaaaaa: زدن
البته کایخون هم:ahaaaaaa:
ki::ki::
تبریک می گم برد عالی و پر روحیه ای بدست آوردیم:eyvalla:
انصافا باید بگم رئال هرجا مقرور بشه در چمپیونزلیگ نمیشه:eyvalla:
رونالدو کاکا و دیماریا که ترکوندن ماشالا هرکودمشون گل های:ahaaaaaa::ahaaaaaa: زدن
البته کایخون هم:ahaaaaaa:
ki::ki::
اين نشون از روحيه يه تيم داره و مربي همچون مورينيو واقعا گل ايستگاهي رونالدو فوق العاده و گل كاكا خيلي محشر بود از اون كاتهاي معروفش بود -mas:-بعد مسي هم ميخواد ايستگاهي بزنه نمونش بازي رفت با ميلانlagh::[Only Registered And Activated Users Can See Links]
تصاویری از گل های دیشب رئال
گل اول که توسط رونالدو زده شد
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
گل دوم که توسط کاکا زده شد:ahaaaaaa::ahaaaaaa:
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
گل سوم که توسط رونالدو زده شد:ahaaaaaa::ahaaaaaa:
گل چهارم که توسط کایخون زده شد:ahaaaaaa:
گل پنجم که توسط دیماریا زده شد:ahaaaaaa::ahaaaaaa:
اين نشون از روحيه يه تيم داره و مربي همچون مورينيو واقعا گل ايستگاهي رونالدو فوق العاده و گل كاكا خيلي محشر بود از اون كاتهاي معروفش بود -mas:-بعد مسي هم ميخواد ايستگاهي بزنه نمونش بازي رفت با ميلانlagh::
رونالدو رو با مسی مقایسه نکن
لیونل قابلمه تاحالا یه گل از راه دور نزده و همش 2 قدمی یا پشت 18 بود
قابلمه باید خواب شوت ها و ضربه آزاد های رونالدو رو ببینه
تا عمر داره نميتونه شوت از راه دور بزنه بزنه - البته توپه هاي هم تيمي هاي خودشو ميدزده تا يه گل مفتي بتونه بزنه - فقط گل هاي تكراري از او ديدم - خيلي مسي رو ريز ميبينم مثل اين تصويرheey::[Only Registered And Activated Users Can See Links]
بچه ها امضام خوبه؟
به نظر من که حقیقت محض هست
بچه ها امضام خوبه؟
به نظر من که حقیقت محض هست
امیرجان درسته حقیقته ولی نباید عکس امضاتو از اینا بگذاری جزء قوانینه
ممنون میشم اگه عوضش کنی:flowerysmile:
mojtabadj88
04-05-2012, 16:04
این دو هفته رونالدو فک براندازم کرده
پیام مورینیو : میلان آخرین قربانی در بارسلونا! پیام سخنگو مورینیو در صفحه شخصی خود در توئیتر...
خوزه مورینیو یک پیام در راستای حمایت خود از میلان برای آن ها فرستاد مبنی بر آنکه " میلان آخرین باشگاهی بود که در بارسلونا جریمه شده است"
سخنگوی مورینیو الادیو پارامس در توییتر خود چنین نوشت" هر سال ما چیزهایی جدیدی می آموزیم.به عنوان مثال در حال حاضر ما میدانیم که صاحب یک پنالتی شوید قبل از آنکه توپی در بازی در جریان باشد(اشاره به صحنه پنالتی نستا)"
"چلسی,اینتر,آرسنال,رئال مادرید و میلان همه برابر بارسلونا جریمه شدند.دست کم حال ما میدانیم چه باشگاهی قرار است قهرمان اروپا شود!"
الساندرو نستا در حالی محکوم به خطای پنالتی شد که نخست این پویول بود که بر روی وی مرتکب خطا شده بود و تمام این معادلات در حالی شکل گرفت که توپ در جریان بازی قرار نداشت و در بدبینانه ترین حالت داور این بازی میتوانست کارت زردی به فرد خاطی بدهد و دستور به شروع زدن ضربه کرنر را به تیم حریف بدهد.
من احساس میکنم کاسیاس یکم خسته شده ! اگه مورینیو بهش یکم استراحت بده بهتره !
بنظر زیادی خسته شده ! این کاسیاس کاسیاس همیشگی نیست !:fek konam:
من احساس میکنم کاسیاس یکم خسته شده ! اگه مورینیو بهش یکم استراحت بده بهتره !
بنظر زیادی خسته شده ! این کاسیاس کاسیاس همیشگی نیست !:fek konam:
درسته منم قبلا گفتم
ولی مقابل کی استراحت بدیم؟
بایرن بارسا اتلتیکو مادرید بیلبائو سویا والنسیا
الان بحث کردن راجع به تیم های دیگه فایده ای به حال رئال نداره !
ما الان باید به فکر بازیهای سختمون در آینده باشیم ! با این حرف ها فقط داریم وقتمونو تلف میکنیم !
بایرن این فصل تو بوندس لیگا درسته که صدرنشین نیست ولی تو لیگ قهرمانان فوق العاده بوده !
واقعا رئال بازی سختی داره که اگه خوب بازی نکنه بایرن تیمی نیست که به این آسونیا حذف بشه !
درسته منم قبلا گفتم
ولی مقابل کی استراحت بدیم؟
بایرن بارسا اتلتیکو مادرید بیلبائو سویا والنسیا
بهرحال مورینیو باید ریسک کنه ! اگه این ریسک رو قبول نکنه ما خیلی راحت کاسیاس رو از دست میدیم ! همش که نمیشه ستاره های تیم بازی کنن ! به نظرم باید به بازیکنای ذخیره هم بازی داد !
بهرحال مورینیو باید ریسک کنه ! اگه این ریسک رو قبول نکنه ما خیلی راحت کاسیاس رو از دست میدیم ! همش که نمیشه ستاره های تیم بازی کنن ! به نظرم باید به بازیکنای ذخیره هم بازی داد !
درسته داداش.........:ohum:
Forza Milan
04-05-2012, 16:45
Barcelona , Big Cheater
بارسلونا ، متقلب بزرگ
ِDownload ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
Girl Soccer
04-05-2012, 16:48
دیشب که از چند بازیکن ذخیره استفاده کرد خوب نتیجه گرفت یعنی بازیکن های ذخیره نشون دادن لیاقت جایگزینی بازیکنان اصلی رو دارن
barcelona , big cheater
بارسلونا ، متقلب بزرگ
ِdownload ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
ممنون بخاطر این کلیپ ولی قبل از اینکه شما این کلیپو بزاری رئالی ها دیدن
بازم ممنون
دیشب که از چند بازیکن ذخیره استفاده کرد خوب نتیجه گرفت یعنی بازیکن های ذخیره نشون دادن لیاقت جایگزینی بازیکنان اصلی رو دارن
شما مسئله رو پاک قاطی کردی !heee::
اولا : آپوئل تیم زیاد قوی نبود که ما بخوایم ترکیب اصلی رو بیاریم تو زمین :ohum:
دوما : من دارم در کل کاسیاس رو میگم ! ما داشتیم راجع به اون صحبت میکنیم نه بازیکنای دیگه !
الان بحث کردن راجع به تیم های دیگه فایده ای به حال رئال نداره !
ما الان باید به فکر بازیهای سختمون در آینده باشیم ! با این حرف ها فقط داریم وقتمونو تلف میکنیم !
بایرن این فصل تو بوندس لیگا درسته که صدرنشین نیست ولی تو لیگ قهرمانان فوق العاده بوده !
واقعا رئال بازی سختی داره که اگه خوب بازی نکنه بایرن تیمی نیست که به این آسونیا حذف بشه !
درسته بازی های سختی در راه داریم
ولی خنده و مقایسه جای خودش
بحث در مورده تیم و مشکلاتش هم جای خودش:flowerysmile:
بازی با گرانادا و گیخون میشه
مخصوصا مقابل گیخون چون بازی بعدیش الکلاسیکو هست
ولی مقابل والنسیا که یکشنبه بازی داریم نمیشه
چون نه په په هست نه راموس هردو محرومند
درسته بازی های سختی در راه داریم
ولی خنده و مقایسه جای خودش
بحث در مورده تیم و مشکلاتش هم جای خودش:flowerysmile:
میدونم ! ولی مخسره کردن تیمهای دیگه کار درستی نیست !
متاستفانه ما همیشه اونا رو مسخره کردیم و همیشه هم ما بازنده بودیم !
بهتره به جای این کارا مشکلات تیم بررسی بشه roz::
به نظرم مورینیو تو بازی با آپوئل از دروازبان ذوممون استفاده میکرد
چون یه جورایی صعودمون قطعی بود
Girl Soccer
04-05-2012, 17:01
دوما : من دارم در کل کاسیاس رو میگم ! ما داشتیم راجع به اون صحبت میکنیم نه بازیکنای دیگه !
خوب اگه دروازه بان دومشون خوب بود میذاشتن حتما خوب نیست که هیچوقت مورینیوعوضش نمی کنه
لمپارد: چلسی یک کار تمام نشده با بارسلونا دارد؛آن بازی هنوز در ذهن ماست
بازی جنجالی بارسلونا- چلسی در نیمه نهایی سه سال پیش، هنوز در ذهن لمپارد سی و سه ساله باقی مانده
[Only Registered And Activated Users Can See Links] Getty Images
سایت گل- فرانک لمپارد ستاره انگلیسی چلسی معتقد است که تیمش می تواند در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل بارسلونا به پیروزی برسد.
این درحالی است که چلسی با برد 1-3 مقابل بنفیکا درمجموع دو دیدار رفت و برگشت در مرحله یک چهارم پایانی، توانست به جمع 4 تیم برتر این رقابتها اضافه شود
درپایان دیدار 4شنبه شب دو تیم بنفیکا و چلسی دراستمفورد بریج که با برد 1-2 آبی های لندنی به اتمام رسید، لمپارد 33 ساله به اسکای سپورتس گفت:« همه ما یک کار تمام نشده با بارسلونایی ها داریم. باید به بارسا احترام گذاشت، چون آنها بزرگترین تیم دنیا بوده و هستند.»
لمپارد با اشاره به دیدار تیمش مقابل بارسا در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا در سه سال پیش گفت:« آن بازی هنوز در ذهن ماست ولی امسال، سال کاملا متفاوتی است. پس باید تلاش کنیم و آنها را شکست دهیم.»
درجریان دیدار دیشب استمفورد بریج این فرانک لمپارد بود که از روی نقطه پنالتی اولین گل تیمش را به ثمر رساند .البته چلسی دراین بازی فرصتهای متعددی را از دست داد و لمپارد در مورد این بازی گفت:« بازی سختی بود. با وجودی که در دیدار خارج از خانه به برد 0-1 رسیده بودیم ولی می دانستیم که کار سختی داریم.الان خوشحالیم که به دور بعد صعود کرده ایم. بنفیکا تیم خوبی است که باید برای آنها احترام قائل بود ولی ما خوشحالیم که به نیمه نهایی رسیده ایم.»
بازی مقابل بارسلونا، اولین مصاف چلسی با این تیم بعد از شکست و حذف مقابل تیم کاتالان درهمین مرحله در سال 2009 است. با وجود رشد و پیشرفت بارسا در طول این چند سال، لمپارد معتقد است که تیمش می تواند انتقام آن بازی رابگیرد:« قطعا بارسلونا مدعی خواهد بود، آن هم به خاطر سبک و شیوه بازی شان.ما باور زیادی به خودمان داریم. همه ما می دانیم که باید با بیشترین توان بازی کرده تا به نتیجه مطلوبی دست بیابیم و باور داریم که می توانیم این کار را بکنیم.»
الان اگر بخواهيم از دروازه بان دوممون بازي بگيريم به خاطر محروم بودن راموس و په په با والنسيا و آماده نبودن يا مصدوم بودن كارواليو يه خودكشي هستش استفاده كرد - آدان هم خيلي فاصله داره تا به يه دروازه بان خوب مثل كاسياس تبديل بشه- تو اين 4 :5 بازي حتما بايد كاسياس تو گل باشه فقط با گيخون بايد از آدان استفاده كنه[Only Registered And Activated Users Can See Links](1).jpg
میدونم ! ولی مخسره کردن تیمهای دیگه کار درستی نیست !
متاستفانه ما همیشه اونا رو مسخره کردیم و همیشه هم ما بازنده بودیم !
بهتره به جای این کارا مشکلات تیم بررسی بشه roz::
مشکلات هم بررسی میشه
درسته بازنده بودیم چون داور پشتشون.ما چی کار کنیم؟
و کلا گاهی جو رو عوض می کنیم
تازه همش هم حقیقته دروغ نیست
خوب اگه دروازه بان دومشون خوب بود میذاشتن حتما خوب نیست که هیچوقت مورینیوعوضش نمی کنه
نه دیگه ! نشد !
من گفتم مورینیو باید ریسک پذیر باشه چون در غیر اینصورت ما کاسیاس رو از دست خواهیم داد !binam
اگه دروازه بان ضعیف و کم تجربه هم که باشه یه مربی خوب همیشه باید ریسک کنه ! (( مثل ونگر )):flowerysmile:
نه دیگه ! نشد !
من گفتم مورینیو باید ریسک پذیر باشه چون در غیر اینصورت ما کاسیاس رو از دست خواهیم داد !binam
اگه دروازه بان ضعیف و کم تجربه هم که باشه یه مربی خوب همیشه باید ریسک کنه ! (( مثل ونگر )):flowerysmile:
شك نداريم ونگر مربي خوبيه ولي به نظرت مثل رئال فشار روي تيمش هست الان بيش از 7 سال هست كه قهرماني نگرفته به چه دردي ميخوره ؟
نه دیگه ! نشد !
برای چی از دست بدیم؟؟
رسیک درسته ولی نه در حدی که شرایط تیم اینطوری باشه و چنین بازی های سختی در انتظارمون باشه
این همه زحمت کشیدیم درست نیست بخاطر یه رسیک قهرمانی رو از دست بدیم
کاسیاس باید خودشو جمو جور کنه تا درست بشه
همونطور که اوزیل هیگواین کاکا رونالدو خودشون رو جمو جور کردن
شك نداريم ونگر مربي خوبيه ولي به نظرت مثل رئال فشار روي تيمش هست الان بيش از 7 سال هست كه قهرماني نگرفته به چه دردي ميخوره ؟
اشتباه شما همین جاست دیگه برادر !
درسته ونگر قهرمانی نمیگیره ولی بازیکنای جوون زیادی رو تربیت میکنه و به فوتبال دنیا معرفی میکنه ! این چیز کمیه ؟
همش قهرمانی نیست که عزیز دل برادر ! تربیت کردن بازیکنای جوون و میدون دادن بهشون هم مهمه !
برای چی از دست بدیم؟؟
رسیک درسته ولی نه در حدی که شرایط تیم اینطوری باشه و چنین بازی های سختی در انتظارمون باشه
این همه زحمت کشیدیم درست نیست بخاطر یه رسیک قهرمانی رو از دست بدیم
کاسیاس باید خودشو جمو جور کنه تا درست بشه
همونطور که اوزیل هیگواین کاکا رونالدو خودشون رو جمو جور کردن
باز که داری حرف خودتو میزنی!
جم و جور کنه یعنی چی ! از شما این حرف ها بعیده ! کاسیاس داره از جون و دل واسه تیم مایه میزاره اونوقت شما میگی که باید خودشو جو جور کنه ؟
الان اون یکم خسته شده ! مطمئن باش با این شرایطی که داره ما قهرمانی رو از دست میدیم !
Girl Soccer
04-05-2012, 17:18
ببین وقتی کاسیاس نیمکت نشین بشه هیچی درست نمیشه تازه همه چیز خرابتر هم میشه چون دروازه بان جدید به خوبی کاسیاس نیست گل های بیشتری هم می خوره بعد از اون طرف هم کاسیاس روحیه اش رو از دست میده
درسته ونگر قهرمانی نمیگیره ولی بازیکنای جوون زیادی رو تربیت میکنه و به فوتبال دنیا معرفی میکنه ! این چیز کمیه ؟
همش قهرمانی نیست که عزیز دل برادر ! تربیت کردن بازیکنای جوون و میدون دادن بهشون هم مهمه !
حرفت كاملا درسته اما اونجا آرسنال هست تيم براي قهرماني بسته نشده انتظار زيادي هم از تيمشون نميره (فقط براي موندن تو 4 تيم بالا) ولي قضيه رئال زمين تا آسمون فرق ميكنه الان بازيكن جوون ما هم كالخون هست كه فوق العاده هست - با بارسا تو رقابت شديدي هستيم چه تو لاليگا چه تو چمپيونز ليگ -كاسياس بايد خودشو هر چه سريعتر آماده كنه و به نظر نميرسه مورينيو ريسك كنه و از كاسياس استفاده نكنه
داداش وضع رئال و آرسنال زمین تا آسمونه وضع مورینیو و آرسنال زمین تا آسمونه
از آرسنال انتظار قهرمانی میره؟
از رئال چی؟
از مورینیو انتظار قهرمانی نمیره؟
آرسنال یه تیم جوونه و کم ستاره البته ستاره داره ولی در آینده نه الان
رئال سرشار از ستارست و انتظار قهرمانی میره
الان اگه مورینیو بخواد به جوون ها بازی بده و اونا رو به دنیا معرفی کنه ممکنه قهرمانی رو از دست بده
و رسانه ها بازم انتقادو شروع می کنند
اون وقت رسانه ها می گن مورینیو جام نگرفت نه اینکه بازیکن به جهان معرفی کرد
بعد هم داش رضا مورینیو مثل ونگر یا فرگی نیست که یه صدسالی تو یه تیم باشه
مورینیو قهرمانی میده و تیمو ترک می کنه
ببین وقتی کاسیاس نیمکت نشین بشه هیچی درست نمیشه تازه همه چیز خرابتر هم میشه چون دروازه بان جدید به خوبی کاسیاس نیست گل های بیشتری هم می خوره بعد از اون طرف هم کاسیاس روحیه اش رو از دست میده
من میگم مورینیو تو بازیهای آسونی که داشتیم باید از دروازه بان دوم استفاده میکرد
الان کار از کار گذشته و تمام بازیهایی که پیش رو داریم سخته
اگرم مورینیو از دروازه بان دوم استفاده میکرد به خاطر خستگی کاسیایاس بود
و فک نمیکنم کاسیاس روحیه اش با این چیزا خراب بشه
به هر حال کار از کار گذشته
جم و جور کنه یعنی چی ! از شما این حرف ها بعیده ! کاسیاس داره از جون و دل واسه تیم مایه میزاره اونوقت شما میگی که باید خودشو جو جور کنه ؟
الان اون یکم خسته شده ! مطمئن باش با این شرایطی که داره ما قهرمانی رو از دست میدیم !
آخه دروازه باني يه پست حساسي هست علي درست ميگه نبايد ريسك كرد چون گلر دوممون هم آماده نيست اين يه واقعيت هستش كه بايد پزيرفت
من کجا گفتم که کاسیاس رو نیمکت نشین کنیم ! من میگم اگه بشه مورینیو چند تا بازی کلا بهش استراحت بده ! حتی اگه تو نیمکت هم نباشه اشکالی نداره ! بعد که یکم حالش بهتر شد دوباره بازی کنه و بشه همون کاسیاس سابق !
من میگم مورینیو تو بازیهای آسونی که داشتیم باید از دروازه بان دوم استفاده میکرد
الان کار از کار گذشته و تمام بازیهایی که پیش رو داریم سخته
اگرم مورینیو از دروازه بان دوم استفاده میکرد به خاطر خستگی کاسیایاس بود
و فک نمیکنم کاسیاس روحیه اش با این چیزا خراب بشه
به هر حال کار از کار گذشته
داداش من یه ساعت دارم به اینا همینو میگم ! بازی با آپوئل چه دلیلی داشت که مورینیو از کاسیاس استفاده کرد ؟
یا بازی های آسون دیگه !
منظور رو نگرفتی:flowerysmile:
رونالدو رو یادت میاد چطوری مقابل بارسا بازی کرد؟ همون رئال 1-3 بارسا
بعد چی شد؟ گفتن رونالدو باید بره رونالدو ساخته شده برای تیم های ضعیف و نمی تونه مقابل تیم های قوی اون روند گل زنی رو داشته باشه
رونالدو بعد از اون بازی خوشحالی نکرد تاااااااا بازی بعدی الکلاسیکو که خودشو جمو جور کرده بود و گل زنیشو با اون گل تماشایی شروع کرد و دهن همه رو بست
حالا هم نوبت کاسیاس شده باید خودشو جمو جور کنه و دهن انتقادات رو ببنده:rose:
از رئال چی؟
الان اگه مورینیو بخواد به جوون ها بازی بده و اونا رو به دنیا معرفی کنه ممکنه قهرمانی رو از دست بده
داش عليرضا ايول اين درسته-:afarin: منم همين رو دارم ميگم اگر مورينيو يه فصل قهرماني نياره فلورنتينو پرس سريع اخراجش ميكنه پس جاي ريسك كردن نداره چون همه توقع قهرماني دارند از يه تيم پر افتخار:eyvalla:
حرفت كاملا درسته اما اونجا آرسنال هست تيم براي قهرماني بسته نشده انتظار زيادي هم از تيمشون نميره (فقط براي موندن تو 4 تيم بالا) ولي قضيه رئال زمين تا آسمون فرق ميكنه الان بازيكن جوون ما هم كالخون هست كه فوق العاده هست - با بارسا تو رقابت شديدي هستيم چه تو لاليگا چه تو چمپيونز ليگ -كاسياس بايد خودشو هر چه سريعتر آماده كنه و به نظر نميرسه مورينيو ريسك كنه و از كاسياس استفاده نكنه
کی میگه تیم آرسنال برای قهرمانی بسته نشده ؟
مگه آرسنال چیش از بقیه تیم ها کمتره که شما این حرف ها رو میزنی ؟
این حرفت خیلی ناراحت کنندست که میگی فقط تلاشش برای اینه که جزو 4 تیم برتر باشه !
بحث من سر کالخون نیست که ! سر کاسیاسه !
بازی دادن بیش از حد به کاسیاس فقط و فقط اونو خسته میکنه !
Girl Soccer
04-05-2012, 17:30
از رئال چی؟
ایول عجب جوابی دادی بهش :-shad
از رئال چی؟
یعنی چه ؟
کی میگه از آرسنال انتظار قهرمانی نمیره ؟
از نظر من ونگر خیلی بیشتر از مورینیو زحمت کشیده !
مورینیو اگه بازیکن تربیت کنه خیلی بهتر از اینه که به هر قیمتی بخواد جام بگیره !
منظور رو نگرفتی:flowerysmile:
رونالدو رو یادت میاد چطوری مقابل بارسا بازی کرد؟ همون رئال 1-3 بارسا
بعد چی شد؟ گفتن رونالدو باید بره رونالدو ساخته شده برای تیم های ضعیف و نمی تونه مقابل تیم های قوی اون روند گل زنی رو داشته باشه
رونالدو بعد از اون بازی خوشحالی نکرد تاااااااا بازی بعدی الکلاسیکو که خودشو جمو جور کرده بود و گل زنیشو با اون گل تماشایی شروع کرد و دهن همه رو بست
حالا هم نوبت کاسیاس شده باید خودشو جمو جور کنه و دهن انتقادات رو ببنده:rose:
نه تو منظور رو نگرفتی !
رونالدو که واقعا برای تیم های ضعیف ساخته شده ! (( البته اگه بهتون بر نخوره ! ))
جم و جور کردنه رونالدو هم ماله خودش !
برای بار هزارم میگم : ما داریم بحث کاسیاس رو میکنیم نه رونالدو و امثال اون !:sigar:
الان اگر بخواهيم از دروازه بان دوممون بازي بگيريم به خاطر محروم بودن راموس و په په با والنسيا و آماده نبودن يا مصدوم بودن كارواليو يه خودكشي هستش استفاده كرد - آدان هم خيلي فاصله داره تا به يه دروازه بان خوب مثل كاسياس تبديل بشه- تو اين 4 :5 بازي حتما بايد كاسياس تو گل باشه فقط با گيخون بايد از آدان استفاده كنه[Only Registered And Activated Users Can See Links]
آخه دروازه باني يه پست حساسي هست علي درست ميگه نبايد ريسك كرد چون گلر دوممون هم آماده نيست اين يه واقعيت هستش كه بايد پزيرفت
بچه ها هم حاضر نیستند در این شرایط رسیک کرد
من کجا گفتم که کاسیاس رو نیمکت نشین کنیم ! من میگم اگه بشه مورینیو چند تا بازی کلا بهش استراحت بده ! حتی اگه تو نیمکت هم نباشه اشکالی نداره ! بعد که یکم حالش بهتر شد دوباره بازی کنه و بشه همون کاسیاس سابق !
چند تا؟؟؟؟
داداش یه سوال ماباید مقابل کی استراحت بدیم؟ جزء گیخون که تو برنابئو هست؟
بازم می گم کاسیاس باید خودشو جمو جور کنه مثل رونالدو
داداش من یه ساعت دارم به اینا همینو میگم ! بازی با آپوئل چه دلیلی داشت که مورینیو از کاسیاس استفاده کرد ؟
یا بازی های آسون دیگه !
شاید درست باشه
ولی مورینیو از منو تو بهتر میدونه داره چی کار می کنه باید بهش احترام بگذاریم
چون هرچی الان داریم از مورینیوست
نباید هیچ وقت ازش انتقاد کرد
این حرفت خیلی ناراحت کنندست که میگی فقط تلاشش برای اینه که جزو 4 تیم برتر باشه !
عزيز دلم وقتي ونگر تو كنفرانس مطبوعاتي اعلام ميكنه به دنبال سهميه براي فصل بعد هست آخه من چه گناهي كردم -آخه اين تيم با اين بازيكنان جوان چي كار ميخواد بكنه -درباره كايخون هم خودت گفتي آرسنال بازيكن جوون پرورش ميده نبايد همش به فكر قهرماني بود منم گفتم ما هم مثل كالخون رو داريم- اين همه دروازبان هاي خوب دنيا همه بازي ها رو فيكس بازي ميكنند خسته نمي شند اينم روش
نه تو منظور رو نگرفتی !
برای بار هزارم میگم : ما داریم بحث کاسیاس رو میکنیم نه رونالدو و امثال اون !:sigar:
رونالدو هم همون بازيكني هست كه پار سال بالاي 40 تا گل تو لاليگا زد بازم ميگي براي تيمهاي ضعيف ساخته شده بابا مرامتو عشقه - به خدا هيچ كس راضي نيست مورينيو ريسك كنه و از دروازه بان دوم استفاده كنه چون كاسياس با تجربه هست از پس مشكلات بر مياد
عزيز دلم وقتي ونگر تو كنفرانس مطبوعاتي اعلام ميكنه به دنبال سهميه براي فصل بعد هست آخه من چه گناهي كردم -آخه اين تيم با اين بازيكنان جوان چي كار ميخواد بكنه -درباره كايخون هم خودت گفتي آرسنال بازيكن جوون پرورش ميده نبايد همش به فكر قهرماني بود منم گفتم ما هم مثل كالخون رو داريم- اين همه دروازبان هاي خوب دنيا همه بازي ها رو فيكس بازي ميكنند خسته نمي شند اينم روش
ارزش های هر تیمی برای خودش محفوظه !
مسخره کردن تیم های دیگه فایده نداره !
من منظورم از بازی دادن به جوونا بیشتر تاکید کردم رو مورینیو !
میخواستم بفهمین که مورینیو باید سبک کارش رو یکم عوض کنه ! همش تکیه دادن به ستاره ها از ارزش های یه مربی کم میکنه !
مربی که با حداقل ستاره ها بتونه قهرمانی رو بگیره اون مهمه !:sigar:
بچه ها هم حاضر نیستند در این شرایط رسیک کرد
چند تا؟؟؟؟
داداش یه سوال ماباید مقابل کی استراحت بدیم؟ جزء گیخون که تو برنابئو هست؟
بازم می گم کاسیاس باید خودشو جمو جور کنه مثل رونالدو
شاید درست باشه
ولی مورینیو از منو تو بهتر میدونه داره چی کار می کنه باید بهش احترام بگذاریم
چون هرچی الان داریم از مورینیوست
نباید هیچ وقت ازش انتقاد کرد
درسته اصلا نبايد ريسك كرد
بابا این بحثو تموم کنین بره
مورینیو مربیه رئاله وترکیب دست اونه
ما الان باید به فک بازی بعدی رئال باشیم
Girl Soccer
04-05-2012, 17:42
خوب نمیشه کاسیاس رو تعویض کرد چون توی روحیهش تاثیر میذاره بعدش هم توداری مثال آرسنال رو میاری ما هم داریم برات مثال رونالدو رو میاریم اونم مثال نه بحث
میخواستم بفهمین که مورینیو باید سبک کارش رو یکم عوض کنه ! همش تکیه دادن به ستاره ها از ارزش های یه مربی کم میکنه !
يه دليل بيار كه من تيم هاي ديگه رو مسخره كردم؟آخه با اين همه بازيكن عالي تو هم بودي از بازيكنان كم تجربه استفاده ميكردي راستشو بگو؟
بچه ها بس کنین
یه وقت کارتون به دعوا نکشه
رونالدو هم همون بازيكني هست كه پار سال بالاي 40 تا گل تو لاليگا زد بازم ميگي براي تيمهاي ضعيف ساخته شده بابا مرامتو عشقه - به خدا هيچ كس راضي نيست مورينيو ريسك كنه و از دروازه بان دوم استفاده كنه چون كاسياس با تجربه هست از پس مشكلات بر مياد
من از رونالدو ناراحتم که مقابل بارسلونا نمیتونه کاری بکنه ! یعنی هیچ کاری از دستش برنمیاد !
مقابل تیم های دیگه همه کار میکنه ! مثلا : شوت از وسط زمین و ......... میزنه !
مگه رونالدو چیش از اون مسی کمتره ! مگه مورینیو چیش از گواردیولا کمتره مدام ازش میبازه ! من به عنوان یه رئالی واقعا خسته شدم از این همه باخت !
در باتجربه بودن کسیاس هم که شکی نیست داداش ! کی گفته کاسیاس تجربه کافی نداره !
کاسیاس بهترین دروازه بان دنیاست و در این شکی نیست ! ولی قبول کن یکم خسته به نظر میرسه !
بچه ها بس کنین
یه وقت کارتون به دعوا نکشه
نه عزيزم ما همگي دوستيم فقط داريم نظر ميديم اميدوارم كه به هيچ كس بر نخوره فعلا باي تا ساعت 9 شب
یعنی چه ؟
کی میگه از آرسنال انتظار قهرمانی نمیره ؟
از نظر من ونگر خیلی بیشتر از مورینیو زحمت کشیده !
مورینیو اگه بازیکن تربیت کنه خیلی بهتر از اینه که به هر قیمتی بخواد جام بگیره !
می دونی چرا؟
چون بعد از این همه سال که قهرمان نشده کسی ازش انتقاد نکرده
چون ازش انتظار ندارنroz::
ولی از رئال توقع دارن در الکلاسیکو پیروز باشه و قهرمان بشه
ولی آرسنال میاد از یونایتد 8تا می خوره کسی انتقاد نمی کنه چون انتظار قهرمانی ندارن
نه تو منظور رو نگرفتی !
داداش نمی خوام ناراحت بشی ولی متاسفم که در مورده رونالدو اینطوری حرف میزنی
رونالدو همه کار کرده واسه رئال داره با تمام جونش و توانش داره واسه تیم زحمت میکشه اگه رونالدو نباشه رئال 1 قهرمانی هم نمیاره همین الان میبینی صدر جدولیم؟بخاطر گل های زیاده رونالدو هست:gahhr:
رونالدو بعد از اون انتقاد نشون داد که اگه بخواد می تونه
و دهن انتقادات رو بست الان هم بین همه محبوبه ولی نمی دونم داش رضا شما چه مشکلی بااین رونالدو داری که در موردش این طوری می گی.
اگه از رونالدو انتقاد می کنی نباید انتظار قهرمانی از رئال داشته باشی نباید انتظار برد الکلاسیکو رو داشته باشیroz::
درسته داریم بحث کاسیاسو می کنیم اما کاسیاس به همون مشکل رونالدو دچار شده یعنی در حد خودش نیست
رونالدو کاکا هیگواین بنزما اوزیل خودشونو جمو جور کردن و درست شدن
کاسیاس هم باید همین کارو کنه
يه دليل بيار كه من تيم هاي ديگه رو مسخره كردم؟آخه با اين همه بازيكن عالي تو هم بودي از بازيكنان كم تجربه استفاده ميكردي راستشو بگو؟
خود تو همین الان داری میگی که آرسنال خودشو بکشه فقط جزو 4 تیم میشه :ohum: ! به نظرت این مسخره نیست ؟:hehehe:
من میگم فقط نمیشه از ستاره ها استفاده کرد (( یکم منطقی باشید ))
مورینیو تو بازی دیشب چون صعود رئال قطعی بود میتونست از دروازه بان دوم استفاده کنه ! چرا نکرد ؟
شاید فایده نداشته باشه ولی مارئایا و بارسایی ها تو خونومونه
هر روز دارن عکس آنتی بارسا و رئال میدن بیرون و دو تیمو با هم مقایسشون می کنند و از تیم ضعیف تر انتقاد می کنند
این دو تیم با هم جنگ دارن هیچ وقت این جنگو دعوا درست نخواهد شد
مطمئن باش
بابا این بحثو تموم کنین بره
مورینیو مربیه رئاله وترکیب دست اونه
ما الان باید به فک بازی بعدی رئال باشیم
نه عزیزم دعوا چیه داریم بحث می کنیمroz::
من از رونالدو ناراحتم که مقابل بارسلونا نمیتونه کاری بکنه ! یعنی هیچ کاری از دستش برنمیاد !
مقابل تیم های دیگه همه کار میکنه ! مثلا : شوت از وسط زمین و ......... میزنه !
مگه رونالدو چیش از اون مسی کمتره ! مگه مورینیو چیش از گواردیولا کمتره مدام ازش میبازه ! من به عنوان یه رئالی واقعا خسته شدم از این همه باخت !
در باتجربه بودن کسیاس هم که شکی نیست داداش ! کی گفته کاسیاس تجربه کافی نداره !
کاسیاس بهترین دروازه بان دنیاست و در این شکی نیست ! ولی قبول کن یکم خسته به نظر میرسه !
داش رضا نمی تونست کار کنه ولی از همون باخت 2-1 تو برنابئو نشون داد که می تونه.نشون داد که خواستن توانستن است
به بارسا هم میزنه صبر داشته باش.گر صبر کنی زغوره حلوا سازی
رونالدو سرور مسیه اینو به همه جهان می گم
مورینیو هم سرور گواردیولا هست
می دونی چرا میبازه؟ دلیل داره
داداش خسته شدن یعنی اینکه تسلیم شدی اینو بدون
گر صبر کنی زغوره حلوا سازی
شاید خسته نباشه شاید کم انگیزه شده و از لحاظ روحی مشکل داره:flowerysmile:
می دونی چرا؟
چون بعد از این همه سال که قهرمان نشده کسی ازش انتقاد نکرده
چون ازش انتظار ندارنroz::
ولی از رئال توقع دارن در الکلاسیکو پیروز باشه و قهرمان بشه
ولی آرسنال میاد از یونایتد 8تا می خوره کسی انتقاد نمی کنه چون انتظار قهرمانی ندارن
داداش نمی خوام ناراحت بشی ولی متاسفم که در مورده رونالدو اینطوری حرف میزنی
رونالدو همه کار کرده واسه رئال داره با تمام جونش و توانش داره واسه تیم زحمت میکشه اگه رونالدو نباشه رئال 1 قهرمانی هم نمیاره همین الان میبینی صدر جدولیم؟بخاطر گل های زیاده رونالدو هست:gahhr:
رونالدو بعد از اون انتقاد نشون داد که اگه بخواد می تونه
و دهن انتقادات رو بست الان هم بین همه محبوبه ولی نمی دونم داش رضا شما چه مشکلی بااین رونالدو داری که در موردش این طوری می گی.
اگه از رونالدو انتقاد می کنی نباید انتظار قهرمانی از رئال داشته باشی نباید انتظار برد الکلاسیکو رو داشته باشیroz::
درسته داریم بحث کاسیاسو می کنیم اما کاسیاس به همون مشکل رونالدو دچار شده یعنی در حد خودش نیست
رونالدو کاکا هیگواین بنزما اوزیل خودشونو جمو جور کردن و درست شدن
کاسیاس هم باید همین کارو کنه
یعنی چی که میگی از آرسنال انتظار ندارن که قهرمان بشه ! هوادارای اونا هم مثل هوادارای رئال انتظار قهرمانی دارن از تیمشون ! وقتی آرسنال از یونایتد 8 تا خورد کی گفته که کسی ازش انتقاد نکرد ؟ از کجا میدونی ؟
اصلا از کجا میدونی که آرسنال براش قهرمانی مهم نیست ؟ این چه حرفیه !
یعنی فقط هوادارای رئال از تیمشون انتظار قهرمانی دارن ؟ بقیه هوادارا نباید از تیمشون انتظار داشته باشن که قهرمان بشه ! اونوقت شما میگی که کسی از آرسنال توقع قهرمانی نداره !
در مورد رونالدو هم همین کافیه که بگم آمارش تو الکلاسیکو فوق العاده ضعیفه ! من با رونالدو مشکلی ندارم ولی وقتی میبینم ستاره تیممون تو الکلاسیکوها هیچ کاری ازش برنمیاد ازش ناراحت میشم !
رونالدو هنوز نتونسته دهن انتقادات رو ببنده !
Mohammad
04-05-2012, 18:03
خوب حالا که حرف از کاسیاس شد ـ باید بگم که من حقو هم به علی میدم هم به رضا ـــ خداییش کاسیاس تو بازی برگشت میتونست استراحت کنه ـ نه تنها کاسیاس بلکه میتونست به خیلی از بازیکنا استراحت بده ــ اخه یعنی چی که رونالدو و کاکا و کاسیاسو و راموسو و ... بازیکنایی فیکسمونو بیاره تو بازی اخرش چی 5-2 اونم خداییش مستحق بودیم بیشتر از دو گل بخوریم ـــ اصلا از بازی دیشب راضی نبودم ـ بعدشم به نظرم مگه کاسیاس تو بازی دیشب چکار کرد که انقدر سنگشو به سینه میزنید ـ 3 توپ اومد 2 تاش گل شد ـ خلاصه اینو بگم دیشب با تیمی که بازی میکردیم مورینیو میتونست به خیلی از بازیکنا استراحت بده ـ در مورد ونگرم باید بگم که اگه این تیم دست مورینیو بود الان فکر کنم طرفدارای ارسنال باید دعا دعا میکردن که این تیم تو لیگ بمونه ـ کلا سبک مربیگریری مورینیو مثل خودش خاصه و به هر تیمی نمیخوره ـ درضمن کی گفته فشار روی ونگر نیست ـ اتفاقا درسته که بازیکنای ارسنال جوونن و شاید به خاطر این یکم ازش انتظارا کم باشه ولی خوب بازیکن جوون 1 سال 2 سال 3 سال الان 5.6 ساله که دارن میگن ارسنال بازیکاش جوننه و برای سال بعد تیم بهتر میشه نمیدونم این سال کی میرسه ؟؟ این سال یک هوادار ارسنالیه ــ شما انگار یادتون رفته که ونگر بعد از باخت 8-2 به یونایتد و چند بازی ضعیف بعدش چقدر فشار و چقدر حرفها که پشتش نبود ؟ یادمه که میخواست اسنعفا بده ولی هم بازیکنا هم کادر فنی پشتشو داشتن و نزاشت بره ؟ خلاصه اینو بگم فکر نکنم یه هوادار حداقل بعد از 4.5 سال با ارزش ترین اتفاق برای تیمش قهرمانیش باشه ـــ این فشار الان روی ونگر هستو الان ارسنال 5 ساله که رنگ جام به چشمش ندیده ـ خوب همین باعث میشه که فشار روی مربی زیاد بشه و انتضار هوادار 10 برابر
داش رضا نمی تونست کار کنه ولی از همون باخت 2-1 تو برنابئو نشون داد که می تونه.نشون داد که خواستن توانستن است
به بارسا هم میزنه صبر داشته باش.گر صبر کنی زغوره حلوا سازی
رونالدو سرور مسیه اینو به همه جهان می گم
مورینیو هم سرور گواردیولا هست
می دونی چرا میبازه؟ دلیل داره
داداش خسته شدن یعنی اینکه تسلیم شدی اینو بدون
گر صبر کنی زغوره حلوا سازی
شاید خسته نباشه شاید کم انگیزه شده و از لحاظ روحی مشکل داره:flowerysmile:
یعنی چی که نمیتونست کاری بکنه ! مگه چیش از مسی کمتره ؟ من نمیخوام از مسی دفاع کنم ولی رونالدو اگه از مسی هم بهتر باشه آمارش تو الکلاسیکوها افتضاحه !
من از خدامه که مورینیو به گوآردیولا غلبه کنه ولی با خیالات چیزی عوض نمیشه !
تا کی باید مسخره هواداران بارسلونا باشیم ! این مورینیو و رونالدو کی میخوان به فکر باشن ؟
تازه اگه هم به قول شما تیم خسته شده باشه خودشو جم و جور کنه دیگه ! مگه شما اینو نمیگفتی ؟ (( جم و جور کردنو میگم )):hehee:
ز غوره هم حلوا درست میشه به شرطی که مورینیو سبک کارش رو یکم عوض کنه :ohum:
موفق و موید باشید........roz::
Girl Soccer
04-05-2012, 18:08
خوب بحث دیگه بیشتر از این کش نیارین بیایین درباره بازی بعدی رئال صحبت کنیم این بحث هم سریع تر جمع کنید لطفا.
خود تو همین الان داری میگی که آرسنال خودشو بکشه فقط جزو 4 تیم میشه :ohum: ! به نظرت این مسخره نیست ؟:hehehe:
من میگم فقط نمیشه از ستاره ها استفاده کرد (( یکم منطقی باشید ))
مورینیو تو بازی دیشب چون صعود رئال قطعی بود میتونست از دروازه بان دوم استفاده کنه ! چرا نکرد ؟
وقتی تیمی مثل رئال پول داره ستاره می خره که استفاده کنه و قهرمان بشه نه اینکه نیمکت نشینشون کنه و جوون هارو بازی کنه
و ازش هم انتظار دارن که قهرمان بشه
یعنی چی که میگی از آرسنال انتظار ندارن که قهرمان بشه ! هوادارای اونا هم مثل هوادارای رئال انتظار قهرمانی دارن از تیمشون ! وقتی آرسنال از یونایتد 8 تا خورد کی گفته که کسی ازش انتقاد نکرد ؟ از کجا میدونی ؟
اصلا از کجا میدونی که آرسنال براش قهرمانی مهم نیست ؟ این چه حرفیه !
یعنی فقط هوادارای رئال از تیمشون انتظار قهرمانی دارن ؟ بقیه هوادارا نباید از تیمشون انتظار داشته باشن که قهرمان بشه ! اونوقت شما میگی که کسی از آرسنال توقع قهرمانی نداره !
در مورد رونالدو هم همین کافیه که بگم آمارش تو الکلاسیکو فوق العاده ضعیفه ! من با رونالدو مشکلی ندارم ولی وقتی میبینم ستاره تیممون تو الکلاسیکوها هیچ کاری ازش برنمیاد ازش ناراحت میشم !
رونالدو هنوز نتونسته دهن انتقادات رو ببنده !
انتظار دارن ولی به اندازه رئال؟
رئال پرافتخار ترین و پرستاره ترین تیم جهان کجا رئال مادرید که با افتخاراتش سرورجهانه کجا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
والا نمی دونم چی بگم!!!!
انتقاد می کنند ولی به اندازه ای که رئال از بارسا میبازه؟؟!!!
واسه اینکه درست حسابی بازی نمی کنه و راحت ستارهاشو می فروشه
نه همه هوادارا دارن ولی همه جهان از رئال توقع قهرمانی دارن بااین همه ستاره جهانی و مربیه جهانی
انتظار دارن که آرسنال قهرمان بشه ولی وقتی که یونایتد سیتی و چلسی نباشن
تا وقتی یونایتد و سیتی و چلسی هستن هیچ تیمی نمی تونه قهرمان بشه
تاریخ اینو می گه نه من
درسته آمارش بد بوده ولی از بعد از انتقاد چی؟ از بعد از انتقاد 3-1 بشمار
چرا اتفاقا بسته چون دیگه ازش انتقاد نمی کنند
و در بین این همه هواداره رئال مطمئنم شما تنها نفری هستی که انتقاد می کنی
انتظار دارن ولی به اندازه رئال؟
رئال پرافتخار ترین و پرستاره ترین تیم جهان کجا رئال مادرید که با افتخاراتش سرورجهانه کجا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
والا نمی دونم چی بگم!!!!
انتقاد می کنند ولی به اندازه ای که رئال از بارسا میبازه؟؟!!!
واسه اینکه درست حسابی بازی نمی کنه و راحت ستارهاشو می فروشه
نه همه هوادارا دارن ولی همه جهان از رئال توقع قهرمانی دارن بااین همه ستاره جهانی و مربیه جهانی
انتظار دارن که آرسنال قهرمان بشه ولی وقتی که یونایتد سیتی و چلسی نباشن
تا وقتی یونایتد و سیتی و چلسی هستن هیچ تیمی نمی تونه قهرمان بشه
تاریخ اینو می گه نه من
درسته آمارش بد بوده ولی از بعد از انتقاد چی؟ از بعد از انتقاد 3-1 بشمار
چرا اتفاقا بسته چون دیگه ازش انتقاد نمی کنند
و در بین این همه هواداره رئال مطمئنم شما تنها نفری هستی که انتقاد می کنی
میخواستم بحث رو تموم کنم ولی واقعا حرف خنده داری زده شد !
نمیخوام ناراحتت کنم ولی یه جوری حرف میزنی که انگار دو سه سال فوتبال میبینی (( البته واقعا ببخشید اینو میگم ))
آخه افتخارات چلسی و منچستر سیتی قابل مقایسست با آرسنال !
این دوتا تیم تازه دو سه سال اسم تیم رو به خودشون گرفتن !:ohum:
اگه یه نگاه کوچیک به تاریخ پرافتخار آرسنال مینداختی اینجوری نمیگفتی داداش !
آرسنال اگه از یونایتد کمتر باشه هرگز از چلسی و سیتی کمتر نیست !
اگه حرف ار تاریخ میزنی واقعا تاریخ یه چیز دیگه رو میگه !
هوادارای اونا هم همین قدر از تیمشون انتظار دارن که من و شما از تیممون انتظار داریم...
البته دوستان از صحبت های من ناراحت نشین.....
اگه دوست عزیزی ناراحت شد به بزرگی خودش ببخشه !
یا حق.......
Mohammad
04-05-2012, 18:30
علیرضا یه جوری حرف زدی که تاریخ ارسنالو بردی زیر سوال ـــ اخه ارسنالو از چلسی و سیتی میترسونی ــــ انگار یادتون رفته که همون چلسی رو تو زمین خودش ارسنال با اون تیم ضعیف اول فصل 5 تایی کرد ـــ سیتی رو تو زمین خودش با یک گل برد ــ یا تاتنهامو 5 تا / میلانو 4 تا / لیورپولو 3 تا ــــ با منشچسترم که با بدشانسی تمام 2-1 باختیم ــ بخدا این نتایجو ارسنال گرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
خوب حالا که حرف از کاسیاس شد ـ باید بگم که من حقو هم به علی میدم هم به رضا ـــ خداییش کاسیاس تو بازی برگشت میتونست استراحت کنه ـ نه تنها کاسیاس بلکه میتونست به خیلی از بازیکنا استراحت بده ــ اخه یعنی چی که رونالدو و کاکا و کاسیاسو و راموسو و ... بازیکنایی فیکسمونو بیاره تو بازی اخرش چی 5-2 اونم خداییش مستحق بودیم بیشتر از دو گل بخوریم ـــ اصلا از بازی دیشب راضی نبودم ـ بعدشم به نظرم مگه کاسیاس تو بازی دیشب چکار کرد که انقدر سنگشو به سینه میزنید ـ 3 توپ اومد 2 تاش گل شد ـ خلاصه اینو بگم دیشب با تیمی که بازی میکردیم مورینیو میتونست به خیلی از بازیکنا استراحت بده ـ در مورد ونگرم باید بگم که اگه این تیم دست مورینیو بود الان فکر کنم طرفدارای ارسنال باید دعا دعا میکردن که این تیم تو لیگ بمونه ـ کلا سبک مربیگریری مورینیو مثل خودش خاصه و به هر تیمی نمیخوره ـ درضمن کی گفته فشار روی ونگر نیست ـ اتفاقا درسته که بازیکنای ارسنال جوونن و شاید به خاطر این یکم ازش انتظارا کم باشه ولی خوب بازیکن جوون 1 سال 2 سال 3 سال الان 5.6 ساله که دارن میگن ارسنال بازیکاش جوننه و برای سال بعد تیم بهتر میشه نمیدونم این سال کی میرسه ؟؟ این سال یک هوادار ارسنالیه ــ شما انگار یادتون رفته که ونگر بعد از باخت 8-2 به یونایتد و چند بازی ضعیف بعدش چقدر فشار و چقدر حرفها که پشتش نبود ؟ یادمه که میخواست اسنعفا بده ولی هم بازیکنا هم کادر فنی پشتشو داشتن و نزاشت بره ؟ خلاصه اینو بگم فکر نکنم یه هوادار حداقل بعد از 4.5 سال با ارزش ترین اتفاق برای تیمش قهرمانیش باشه ـــ این فشار الان روی ونگر هستو الان ارسنال 5 ساله که رنگ جام به چشمش ندیده ـ خوب همین باعث میشه که فشار روی مربی زیاد بشه و انتضار هوادار 10 برابر
داداش درسته ولی بعضی وقتا دروازه بان واقعا نمی تونه بگیره و گل می خوره بعضی وقتا گلی می خوره که در حد خوش نیست و اگه بازم گلی بخوره در حدش نباشه اون موقع می گن افت کرده!
بعضی توپ هارو واقعا نمیشه گرفت
گلی هم که خوردیم دیشب یکیش پنالتی بود!
مورینیو می دونه داره چیکار می کنه و هدفش قهرمانیه
باید بگم که به جای انتقاد باید خدارو شکر کنید که الان بهترین خط حمله و بهترینیم و بهترین نتیجه رو گرفتیم.
اگه قدرشو ندونیم همینو هم از دست میدیم
از کجا می دونی؟که اگه دست مورینیو بود قهرمان نمی شد؟
مورینیو خاصه.یعنی چی؟ یعنی از بهترین امکانات بهترین رو میسازه
مورینیو رو نشناختی هنوز.پس در موردش این طوری نگو.
قبل از اینکه مورینیو بیاد رئال هم هم مثل الان تو می گفتند مورینیو به تیمی مثل رئال نمی خوره
از کارشناسای ایران بگیر تا کارشناسای خارجی
بابا مورینیو خاصه و یک روانشناسه
من نمی گم از ونگر توقع ندارن ولی به اندازه رئال توقع ندارن(بابا خسته شدم از بس اینو گفتم)crying::-
یعنی چی که نمیتونست کاری بکنه ! مگه چیش از مسی کمتره ؟ من نمیخوام از مسی دفاع کنم ولی رونالدو اگه از مسی هم بهتر باشه آمارش تو الکلاسیکوها افتضاحه !
من از خدامه که مورینیو به گوآردیولا غلبه کنه ولی با خیالات چیزی عوض نمیشه !
تا کی باید مسخره هواداران بارسلونا باشیم ! این مورینیو و رونالدو کی میخوان به فکر باشن ؟
تازه اگه هم به قول شما تیم خسته شده باشه خودشو جم و جور کنه دیگه ! مگه شما اینو نمیگفتی ؟ (( جم و جور کردنو میگم )):hehee:
ز غوره هم حلوا درست میشه به شرطی که مورینیو سبک کارش رو یکم عوض کنه :ohum:
موفق و موید باشید........roz::
من هرچی می گم شما یه چیز دیگه می گید!!!
آیا تاکتیک رئال مثل بارساست؟
آیا رئال مثل بارسا بازی می کنه؟
بارسا تاکتیکش اینه که تصاحب توپ کنه و این تصاحب به مسی خیلی کمک می کنه تا راحت تر بدرخشه
ولی رئال وقتی داره دفاع می کنه توقع داری رونالدو تنها از این همه دفاع بگذره و گل کنه
رونالدو هم تنها نمی تونه بدرخشه مثل مسی
رئال باید تصاحب توپ کنه تا رونالدو بتونه بدرخشه.
داش من نمی دونم باید به زبونی حرف بزنم تا شما متوجه شی هر چی می گم از بعد از انتقادی که از رونالدو کردن رونالدو خودشو جمو جور کرده و درست شده باز شما می گی آمارش بد بوده
من می گم از بعد از انتقاد چی بد بوده باز شما حرف خودتو می زنی!!!
والا من چیزی ندارم بگم وقتی متقاعد نمیشی
من به بهترین شکل توضیح دادم
بابا صد بار دلیل باخت مورینیو به گواردیولا رو تو سایت نوشتم نظرات کارشناسا رو گذاشتم و فرقی که بین بازیکنان اینتر چلسی بود رو گذاشتم ولی متاسفانه شما نخوندی
پس مشکل من نیست!
داش رضا اگه ناراحتت کردم شرمنده
Girl Soccer
04-05-2012, 18:37
آرسنال تیم خوبیه اما قابل مقایسه با رئال نیست علی رضا هم راست می گه خوب اون میگه رئال این همه پول داده ستاره گرفته که بذاره سر نیمکت ولی آرسنال تیمش کلا جوون ونگر هم ریسک نمی کنه بازیکناش همینن نه که بازیکن خوب داره استفاده نمی کنه
میخواستم بحث رو تموم کنم ولی واقعا حرف خنده داری زده شد !
نمیخوام ناراحتت کنم ولی یه جوری حرف میزنی که انگار دو سه سال فوتبال میبینی (( البته واقعا ببخشید اینو میگم ))
آخه افتخارات چلسی و منچستر سیتی قابل مقایسست با آرسنال !
این دوتا تیم تازه دو سه سال اسم تیم رو به خودشون گرفتن !:ohum:
اگه یه نگاه کوچیک به تاریخ پرافتخار آرسنال مینداختی اینجوری نمیگفتی داداش !
آرسنال اگه از یونایتد کمتر باشه هرگز از چلسی و سیتی کمتر نیست !
اگه حرف ار تاریخ میزنی واقعا تاریخ یه چیز دیگه رو میگه !
هوادارای اونا هم همین قدر از تیمشون انتظار دارن که من و شما از تیممون انتظار داریم...
البته دوستان از صحبت های من ناراحت نشین.....
اگه دوست عزیزی ناراحت شد به بزرگی خودش ببخشه !
یا حق.......
نه قابل مقایسه نیست بیشتر منظورم به تیم خودم بود یعنی یونایتد بخاطر همین اسم یونایتدو آوردم
من هیچ کاری با چلسی و سیتی ندارم
آرسنال تیم خوبیه اما قابل مقایسه با رئال نیست علی رضا هم راست می گه خوب اون میگه رئال این همه پول داده ستاره گرفته که بذاره سر نیمکت ولی آرسنال تیمش کلا جوون ونگر هم ریسک نمی کنه بازیکناش همینن نه که بازیکن خوب داره استفاده نمی کنه
خدا خیرت بده که می فهمی چی می گم
علیرضا یه جوری حرف زدی که تاریخ ارسنالو بردی زیر سوال ـــ اخه ارسنالو از چلسی و سیتی میترسونی ــــ انگار یادتون رفته که همون چلسی رو تو زمین خودش ارسنال با اون تیم ضعیف اول فصل 5 تایی کرد ـــ سیتی رو تو زمین خودش با یک گل برد ــ یا تاتنهامو 5 تا / میلانو 4 تا / لیورپولو 3 تا ــــ با منشچسترم که با بدشانسی تمام 2-1 باختیم ــ بخدا این نتایجو ارسنال گرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
ممد جان من کاری به آرسنال چلسی سیتی و...........
ندارم برام. یونایتد و رئال مهم هستن
برام قهرمانیه رئال و یونایتد مهمه
تا یونایتد در انگلیسه هیچ تیمی قهرمان نمیشه
تا فرگی هست هیچ تیمی قهرمان انگلیس نمیشه
شانسی از یونایتد نباختی تلاش چندین ساله فرگی هست که راحت میبره
:hehehe::hehehe::hehehe::hehehe:
انگار شما داری ارسنال امسال رو میگی درسته ؟:hehehe:
شما مثل اینکه یا پست ها رو با دقت نمیخونی یا اینکه منظور دیگه ای داری !
شما داری صحبت از آرسنال امسال میکنی ولی من دارم صحبت از تاریخ و سیاست آرسنال و ونگر میکنم !
یادم میاد سال 2002 و 2003 بود که ونگر میخواست زلاتان ابراهیموویچ رو بیاره آرسنال ! اونم با قیمتی گزاف !
به نظرت چرا نخرید ؟ زلاتان بازیکن بدی بود ؟ زلاتان دوست نداشت تعویضی باشه چون واقعا بازیکن بزرگی بود ! ولی ونگر کاری به بزرگ بودنش نداشت ونگر با اون اتمام حجت کرد که اگه اومد آرسنال باید مدام تعویضی باشه ! ولی سیاست ونگر با خلقیات زلاتان سازگار نبود ! درحالی که زلاتان بازیکن بزرگی هم بود !
این همون کاری بود که ونگر با (( رابرت پیرس ستاره فرانسوی )) کرد..
امیدوارم که منظورمو فهمیده باشی........
mojtabadj88
04-05-2012, 18:51
مدیرای سایت یغه همدیگر رو ول کنین الان که نفستون حبس شه heee::{شوخی}
:hehehe::hehehe::hehehe::hehehe:
انگار شما داری ارسنال امسال رو میگی درسته ؟:hehehe:
شما مثل اینکه یا پست ها رو با دقت نمیخونی یا اینکه منظور دیگه ای داری !
شما داری صحبت از آرسنال امسال میکنی ولی من دارم صحبت از تاریخ و سیاست آرسنال و ونگر میکنم !
یادم میاد سال 2002 و 2003 بود که ونگر میخواست زلاتان ابراهیموویچ رو بیاره آرسنال ! اونم با قیمتی گزاف !
به نظرت چرا نخرید ؟ زلاتان بازیکن بدی بود ؟ زلاتان دوست نداشت تعویضی باشه چون واقعا بازیکن بزرگی بود ! ولی ونگر کاری به بزرگ بودنش نداشت ونگر با اون اتمام حجت کرد که اگه اومد آرسنال باید مدام تعویضی باشه ! ولی سیاست ونگر با خلقیات زلاتان سازگار نبود ! درحالی که زلاتان بازیکن بزرگی هم بود !
امیدوارم که منظورمو فهمیده باشی........
حق با رضاست آرسنال کم ستاره نبوده
امسالم که میبنی سیتی بد بختش کرده
داداش فکر کنم زلاتان تو آرسنالم بوده ها
البته نمی دونم شاید اشتباه می کنم باید زندگی نامشو بخونم
ولی ببین این لباس آرسنال نیست؟
زلان 5 نفرو دریبل می کنه و گل میزنه
Girl Soccer
04-05-2012, 18:58
حرف الان رو بزن نه 10 قرن پیش ما هم می تونیم افتخارات رئال رو برخت بکشیم من هنوز هم می گم آرسنال تیم بدر بخوری نیست تو انگلستان فقط منچستر یونایتد بدربخر دیگه بقیه تیم هاش دیگه بقیه تیم هاش سر هم نمی تونند رئال رو شکست بدن
نه عزیزم این لباس آژاکسه :hehee:
با اجازتون love::
من بحث هاتون رو دنبال کردم که خیلی مسیرش عوض شد
این زلاتان با لباس آزاکس هست
نه عزیزم این لباس آژاکسه :hehee:
با اجازتون love::
خیلی شبیه به آرسناله نه؟
والا گفتم که ممکنه اشتباه کرده باشم
چون خودم با توجه به چیز هایی که میدونستم زلاتان تو آرسنال نبوده
ولی زلاتان تو این لباس برام شک ایجاد کرده بود
شرمندهheee::
Mohammad
04-05-2012, 19:02
فکر کنم این درستتر باشه binam
من بحث هاتون رو دنبال کردم که خیلی مسیرش عوض شد
این زلاتان با لباس آزاکس هست
حالا بحثمون خوب بود؟:hehee:
فك كنم انگشت شمار تو بحثهاي رئال بودم...:chakerim:
چون بحث آرسنال شد ما هم هستيمlove::
نوع حذف شدن آرسنال جالبه :ghelyon:
ميلانو كه خودتو ديديد....
بازي رفت و برگشت قابل مقايسه نبود!
جام حذفي هم در حالي به ساندرلند باختن كه چند هفته قبل برده بودنشون!!!dallliii
سال قبل هم نزديك قهرماني بودن كه حذف شدن اگر تيم خوبي نبودن و ضعيف بودن دور اول - دوم حذف ميشدن ولي تا آخرش موندن و متاسفانه قهرمان نشدن!
جام باشگاهها هم كه بارسلونا رو زدن !اما بازي برگشت با كمك داور بارسلونا بالا رفتheee::
الان تو ليگ برتر تازه دارن به جبران اول فصل ميبرن:7بازي بدون باخت هفته ي پيش هم باختن !از 8تا بازي يه باخت داشتن !آمار عالي و خوبيه!بازي هفته قبل هم بازيكنهاي آرسنال نصف بازيشون رو هم نكردن چون خيالشون راحت بود كه ميبرن و متاسفانه اينطور نشد و مربي باهوش رنجرز تيمش رو آماده و غافلگيرانه واردد زمين كرد و بيشتر هم از فضاهاي خالي پشت سر بازيكنها استفاده كردن!دفاع ها بازيكنهاي رنجرز رو آزاد گذاشته بود!!!
اين از باخت هفته ي قبلom::
آرسنال هميشه تا يك قدمي قهرماني پيش ميره اما قهرمان نميشه:khelal dandoon:
برا انتظارات هواداراي يه همچين تيمي كم نيست كه قهرمان بشن؟
كاسياس احتياج به استراحت داره ،اكثر بازيكنها خسته هستن و اين طبيعيه چون بازيكنها 30 بازي رو از فصل انجام دادن +جام حذفي +ليگ قهرمانان تقريبا 40 تا بازي كردن با تركيب نسبتا ثابت اما اينكه مورينيو اي بازي رو به بازيكنها استراحت نداد : خيلي از مربيها بردهاي پرگل رو جزء برنامه هاشون قرار ميدن كه مورينيو هميشه اينجوري بوده حتي زماني كه ت چلسي يا اينتر بود ! خب بردهاي پرگل روحيه ي تيمش رو تقويت ميكنه همچنين هماهنگي بازيكنهاش و آهنگ بازي رو به تيمش تو بازي و مسابقه ياد ميده شايدد اينجوري از استراحت دادن هم بهتر باشه آماده تر بشن
مرسي رضا :flowerysmile:
آرسنال تيم عجيبيه چون ونگر عجيبه!
خيلي از ستاره هاي تيم هاي بزرگ تو آرسنال متولد ميشن و خارج از مدار و كهكشانشون زنده ميمونن و ميدرخشن
ونگر هرچي بازيكن ميسازه ميپره هانري،فابرگاس هم معرف ترينهاش هستن ويلشر و رابين آينده ي درخشاني دارن خيلي بازيكنهاي ديگه آرسنال همچين وضعيني دارن
آرسنال و رئال از لحاظ سياست هاي باشگاهي متفاوت هستن
رئال بازيكن ميخره آرسنال ميسازه ميفروش كاسبي ميكنه ميره تو جيب بقيه.. آرسنال ميتونه بهترين بازيكنهاي جهان رو هم بخره اما باشگاه هدفش يه چيز ديگه اس و ونگر هم هدفش ساختن بازيكنه اما باشگاه هيچ وقت نمذاره بازيكنهاش رو نگه داره وگرنه الان آرسنال هر چي جام بود درو ميكرد
ولي من به عنوان هواردار آرسنال تيم رو هميجوري دوس دارم و ستاره هاي ما واقعا ستاره هستن اما تنها براي آرسنال ....
حالا بحثمون خوب بود؟:hehee:
آره بحث های خوبی بود تا اینکه یهو رفتین تو لیگ انگلیس و ارسنال heee::
كاسياس احتياج به استراحت داره ،اكثر بازيكنها خسته هستن و اين طبيعيه چون بازيكنها 30 بازي رو از فصل انجام دادن +جام حذفي +ليگ قهرمانان تقريبا 40 تا بازي كردن با تركيب نسبتا ثابت اما اينكه مورينيو اي بازي رو به بازيكنها استراحت نداد : خيلي از مربيها بردهاي پرگل رو جزء برنامه هاشون قرار ميدن كه مورينيو هميشه اينجوري بوده حتي زماني كه ت چلسي يا اينتر بود ! خب بردهاي پرگل روحيه ي تيمش رو تقويت ميكنه همچنين هماهنگي بازيكنهاش و آهنگ بازي رو به تيمش تو بازي و مسابقه ياد ميده شايدد اينجوري از استراحت دادن هم بهتر باشه آماده تر بشن
مرسي رضا :flowerysmile:
آرسنال تيم عجيبيه چون ونگر عجيبه!
خيلي از ستاره هاي تيم هاي بزرگ تو آرسنال متولد ميشن و خارج از مدار و كهكشانشون زنده ميمونن و ميدرخشن
ونگر هرچي بازيكن ميسازه ميپره هانري،فابرگاس هم معرف ترينهاش هستن ويلشر و رابين آينده ي درخشاني دارن خيلي بازيكنهاي ديگه آرسنال همچين وضعيني دارن
آرسنال و رئال از لحاظ سياست هاي باشگاهي متفاوت هستن
رئال بازيكن ميخره آرسنال ميسازه ميفروش كاسبي ميكنه ميره تو جيب بقيه.. آرسنال ميتونه بهترين بازيكنهاي جهان رو هم بخره اما باشگاه هدفش يه چيز ديگه اس و ونگر هم هدفش ساختن بازيكنه اما باشگاه هيچ وقت نمذاره بازيكنهاش رو نگه داره وگنه الان آرسنال هر چي جام بود رو درو ميكرد
ولي من ببه عنوان هواردار آرسنال تيم رو هميجوري دوس دارم و ستاره هاي ما واقعا ستاره هستن اما تنها براي آرسنال ....
منم می گم کاسیاس احتیاج به استراحت داره ولی الان کار از کار گذشته چون تمام بازی های آینده رئال سخته.
وریسک بزرگیه که بهش استراحت بدیم چون ممکنه قهرمانیو از دست بدیم
من طی هیچ شرایطی الان حاضر نیست کاسیاس استراحت کنه به جزء بازی با گیخون
داداش شما قدمت رو چشم بنده شما لازم هم نیست که حتما بحث آرسنال باشه بیای اینجا
هروقت دوست داشتی بیا:flowerysmile:
آره بحث های خوبی بود تا اینکه یهو رفتین تو لیگ انگلیس و ارسنال heee::
بخاطر اینکه مقایسه مورینیو و ونگر و مقایسه رئال و آرسنال پیش اومدheee::
ماشالا از صحفه 283 تا 290 داشتیم بحث می کردیم
حرف الان رو بزن نه 10 قرن پیش ما هم می تونیم افتخارات رئال رو برخت بکشیم من هنوز هم می گم آرسنال تیم بدر بخوری نیست تو انگلستان فقط منچستر یونایتد بدربخر دیگه بقیه تیم هاش دیگه بقیه تیم هاش سر هم نمی تونند رئال رو شکست بدن
شما مثل اینکه کلا منظور ما رو متوجه نشدی !heee::
من کی اومدم تاریخ آرسنال رو با رئال مقایسه کردم ؟
من تاریخ آرسنال رو با چلسی و سیتی مقایسه کردم نه رئال heee::!
شما کلا بحث رو منحرف میکنی به یه جایه دیگه !
درسته ! آرسنال بدردنخوره ! اما از نظرشماها که فقط فکر قهرمانی هستید نه چیز دیگه ! شما میگین آرسنال بدردنخوره چون قهرمان نمیشه ! ولی به این فکر نمیکنی که آرسنال کارخونه بازیکن سازی داره و مدام بازیکن بیرون میده !
آرسنال قهرمان نمیشه ولی قهرمانانه بازی میکنه و قهرمانانه شکست میخوره !
این حرف شما منو یاد حرف دوست عزیزی انداخت که میگفت :
(( متاستفانه ما مادریدی ها فقط خودمونو نگاه میکنیم و بقیه تیم ها رو به مسخره میگیریم ))
love::
داداش شما قدمت رو چشم بنده شما لازم هم نیست که حتما بحث آرسنال باشه بیای اینجا
هروقت دوست داشتی بیا:flowerysmile:
مرسي حتما ميام
گفتم جديدا از بازي رئال خوشم اومده
اكثر آرسنالها هم اينجا هستن،ديگه ...
ﺍﯼ ﭼﻠﺴﯽ ﺑﯿﭽﺎﺭﻩ !!!
ﺑﺎﺯﻡ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺻﺤﻨﻪ ﻫﺎ ﺧﻠﻖ ﮐﻨﯽ
ﺑﺎﺯﯼ ﺍﻣﺸﺐ ﺍﮔﻪ ﺑﻌﺪ ﺑﺎﺯﯾﺘﻮﻥ ﺑﺒﯿﻨﯿﺪ ﻭ ﭘﻨﺎﻟﺘﯿﺎﺷﻮ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﺍﻧﺼﺮﺍﻑ ﻣﯿﺪﯾﻦ ﺍﺯ ﺍﺩﺍﻣﻪ
ﺍﺻﻦ ﺑﺎﺭﺳﺎ ﻗﻬﺮﻣﺎﻥ
ﺍﺻﻦ ﺍﻭﻧﺎ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ
ﻣﺎ ﺗﺴﻠﯿﻤﯿﻢ ، ﺯﻭﺭﻣﻮﻥ ﺑﻪ ﺩﺍﻭﺭﺍ ﻧﻤﯿﺮﺳﻪ ﺑﺮﯾﻦ ﺣﺎﻝ ﮐﻨﯿﻦ
پلاتینی امسال خیلی زود دست به کار شده !
اصلا شاید حوس کنه فینال بایرن - بارسا ببینه !
دیگه واسه فوتبال پاک ارزشی قائل نیستن !
سخنگوی مورینیو هم چیز باحالی نوشته : پس از دیدن 45 دقیقه اول فهمیدیم که چه تیمی قرار است قهرمان شود !
[Only Registered And Activated Users Can See Links] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 704x576.[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
ایشون هم بهترین بازیکن زمین انتخاب شدن !
mojtabadj88
04-05-2012, 20:19
فکر کنم دیگه عقده میمونه دلمون فوتبال پاک ببینیم :((:((
بچه نظرتون درباره والنسیا چیه؟
بهترین ترکیب؟با توجه به نبودن په په و راموس
چند تا میزنیم؟
mojtabadj88
04-05-2012, 20:27
کريستيانو رونالدو ، گونزالو هيگواين و کريم بنزما درمجموع با به ثمر رساندن 101 گل در فصل کنوني نام خود را به عنوان بهترين خط حمله تاريخ باشگاه رئال مادريد ثبت کردند.
این سه مهاجم توانستند رکورد قبلی رئال مادرید که مربوط به دهه 1950 و متعلق به دی استفانو ، پوشکاش و پپیو بود را بشکنند.
به گزارش سایت باشگاه رئال مادرید، رونالدو از ابتدای فصل تاکنون 49 گل به ثمر رسانده که چهار گل کمتر از تعداد گل هایش در فصل قبلی است. دو مهاجم دیگر رئال مادرید نیز در کنار این مهاجم پرتغالی به بهبود رکورد رئال مادرید کمک کرده اند.
کریم بنزما مهاجم فرانسوی رئال در این فصل 28گل و گونزالو هیگواین آرژانتینی 24 گل به ثمر رسانده اند.
رکورد قبلی مربوط فصل 60-1959 بود. در آن فصل پوشکاش 49 ، دی استفانو 24 و پپیو 22 گل و در مجموع 95 گل وارد دروازه حریفان کرده بودند.در آن سال رئال مادرید پنجمین جام قهرمانی اروپایی خود را تصاحب کرد.
رونالدو، هیگواین و بنزما در فصل 11-2010 نیز درمجموع 92 گل برای رئال مادرید به ثمر رساندند که اندکی کمتر از رکورد سه مهاجم افسانه ای رئال بود.
mojtabadj88
04-05-2012, 20:27
پپه و راموس چشونه مگه ای بابا؟
پپه و راموس چشونه مگه ای بابا؟
راموس 4 کارته
په په هم بعد از مساوی برابر ویارئال به داور گفت دزدی دزدی
2 جلسه محرومش کردن
عجب!!
CRISTIANO-FARSHAD
04-05-2012, 20:51
محرومیت په په تموم شده چون اون بازی ویارئال هفته 29 بود و په په در مقایل اوساسونا و ساراگوسا که فکر کنم هر دو رو 5-1 زدیم محروم بود . تو سایت ورزش 3 هم نگاه کنید به بازی ویارئال تا مطمئن شوید
محرومیت په په تموم شده چون اون بازی ویارئال هفته 29 بود و په په در مقایل اوساسونا و ساراگوسا که فکر کنم هر دو رو 5-1 زدیم محروم بود . تو سایت ورزش 3 هم نگاه کنید به بازی ویارئال تا مطمئن شوید
آره درسته شرمنده من اشتباه کردم وبه احتمال زیاد آلبیول فیکسه
mojtabadj88
04-05-2012, 21:03
دز ضمن رونالدو بهشون گفت دزدی دزدی پپه به داور یه فا *ک نا قابل گفته :دی
CRISTIANO-FARSHAD
04-05-2012, 21:13
........................................کاسیا س....................................
..مارسلو............. په په ......................واران.................. ...اربلوآ
.........................آلونسو............. ......گرانرو ........................
رونالدو .............................کاکا............. ..................اوزیل
....................................بنزما.... .........................
چون هیگواین بازی با اپوئل جالب کار نکرد ولی کاکا فوق العاده بود و چون والنسیا خیلی هجومیه و کم کم تاکتیک دو مهاجمه داره بد میشه و جواب نمیده ( البته کم کم وگرنه 5 تا هم زدیم) باید کاکا رو بازی بده بعد اگه عقب افتاد گرانرو رو بیرون بکشه یا اگه عقب نبود اوزیل یا کاکا رو بیرون بکشه و هیگواین رو بازی بده . البته فکر نکنم آلبیول رو بازی بده چون نشون داده مرد بازیهای بزرگ نیست اشتباه میکنه اونم در حد ویکتور والدز
بخاطر اینکه مقایسه مورینیو و ونگر و مقایسه رئال و آرسنال پیش اومدheee::
عليرضا سربلندمون كردي فقط رئال - اگر كار پيش پام نيوفتاده بود الان گفتگو ها كشدار تر ميشد:hehehe:
ترس بايرني ها-رئال در بيشتر بازيها 5 گل يا بيشتر ميزند-=تونی کروس هم که در خط هافبک تیمش در این فصل خوش درخشیده در مصاحبه با کیکر گفت :" رئال مادرید بارها در این فصل پنج گل یا بیشتر زده است مطبوعات آلمان همچنین به عملکرد دیروز تیم مورینیو پرداختند . خوزه مورینیو در مصاحبه با اسکای در مورد باواریایی ها گفته بود :" بایرن 75 درصد آلمان است و بازیکنان خارجی خوبی نظیر روبن و ریبری دارد . یک نیمه نهایی جذاب خواهد بود . " به اميد پيروزي پر گل رئال در بازي هاي رفت و برگشت چمپيونز ليگ:khahesh:[Only Registered And Activated Users Can See Links]
کریستیانو ، قهرمان
آمار گلزنی کریستیانو رونالدو ویرانگر است . در لالیگا 37 گل زده ، در چمپیونزلیگ هشت تا ، در کوپا سه تا و در سوپرکاپ اسپانیا یکی . در مجموع در این فصل 49 گل زده ، آمار درخشانی که فقط مسی با 58 گل از او پیش است . کریستیانو اما تنها بازیکن تاریخ است که در دو لالیگا بیش از 36 گل زده است . پارسال فصل را با آقای گلی و 40 گل تمام کرد و امسال دارد رکورد می شکند .
اما فقط کریستیانو نیست که می درخشد . بنزما و هیگوائین روی هم 52 گل در این فصل زده اند . در حال حاضر این سه روی دور شکستن تمامی رکوکریستیانو ، قهرمان
آمار گلزنی کریستیانو رونالدو ویرانگر است . در لالیگا 37 گل زده ، در چمپیونزلیگ هشت تا ، در کوپا سه تا و در سوپرکاپ اسپانیا یکی . در مجموع در این فصل 49 گل زده ، آمار درخشانی که فقط مسی با 58 گل از او پیش است . کریستیانو اما تنها بازیکن تاریخ است که در دو لالیگا بیش از 36 گل زده است . پارسال فصل را با آقای گلی و 40 گل تمام کرد و امسال دارد رکورد می شکند .
اما فقط کریستیانو نیست که می درخشد . بنزما و هیگوائین روی هم 52 گل در این فصل زده اند . در حال حاضر این سه روی دور شکستن همه ركوردها هستند[Only Registered And Activated Users Can See Links]
در جواب به کسانی که می گوید مسی شوت از راه دور به اتلتیک زده
آقا مسیتون خیلی هنر کرده گل خالی با کمک دست راست داور زده
بروبچ بارسایی اعتقاد دارن مسی گل از راه دور زده
ولی با کمک عجیب داور
در این بازی در حالی که بازی تا دقیقه 80 مساوی بود یه ضربه آزاد به نفع بارسا گرفته شد در حالی که دروازه بان داشت دفاع رو درست می کرد داور بدون اینکه سوت شروع بازی رو بزنه با دست راست به مسی اشاره می کنه و می گه بزن
گلشو می تونید از سایت دانلود کنید خیلی جالبه
اینم وضع شوت از راه دورتونه:khandeeeee bahal:
داداش اینو مطمئن باش مسی هر کاری کنه نمیتونه مثل رونالدو شوت از راه دور بزنه..........
بروبچ بارسایی اعتقاد دارن مسی گل از راه دور زده
ولی با کمک عجیب داور
در این بازی در حالی که بازی تا دقیقه 80 مساوی بود یه ضربه آزاد به نفع بارسا گرفته شد در حالی که دروازه بان داشت دفاع رو درست می کرد داور بدون اینکه سوت شروع بازی رو بزنه با دست راست به مسی اشاره می کنه و می گه بزن
گلشو می تونید از سایت دانلود کنید خیلی جالبه
اینم وضع شوت از راه دورتونه:khandeeeee bahal:
اینست تصاویری گل های راه دور رونالدو فقط در این فصل:love:
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
شما هم با کمک داور تز گل راه دورتون رو بدید:hehehe:
يكي از اون گل هاي راه دورشمو پارسال به مارسي زد كه فوق العاده بود فكر كنم يكي از بهترين گل هاي رونالدو تو فصل قبل بود[Only Registered And Activated Users Can See Links]
يكي از اون گل هاي راه دورشمو پارسال به مارسي زد كه فوق العاده بود فكر كنم يكي از بهترين گل هاي رونالدو تو فصل قبل بود[Only Registered And Activated Users Can See Links]
داداش این ماله 2 فصل پیشه.
رونالدو با شماره 9 این گلو زد:flowerysmile:
داداش این ماله 2 فصل پیشه.
رونالدو با شماره 9 این گلو زد:flowerysmile:
ممنون از راهنماييت درسته مال 2 فصل پيش بود خودمم شك كرده بودم- واقعا كه خيلي زيبا بود . :ey babaaa:
mojtabadj88
04-06-2012, 00:58
کافیه که رئال چمپیون لیگ رو بگیره لالیگه که 90 ٪ بردست بعدش رونالدو توپ طلارو میگیره کفش رو هم امسال میگیره
سلام بچه ها بعد از چند روز مصدومیت نتی ریکاوری کردم برگشتم.
شما ها چه حوصله ای دارید عجب بحث طولانی بود .
یرد پر گل مقابل اپوئل و درخشش کاکا-رونالدو-دیماریا رو تبریک میگم امیدوارم کاکا همیشه رو فرم باشه و بهتر هم بشه .
کریس هم که عالی بود امیدوارم که از این بعد بیشتر ضربه ایستگاهی گل کنه .
واسه بازی با بایرن هم نگران نباشید دیماریا رو فرمه کاکا و رونالدو هم همینطور ایشالا که میریم فینال.
سلام بچه ها بعد از چند روز مصدومیت نتی ریکاوری کردم برگشتم.
شما ها چه حوصله ای دارید عجب بحث طولانی بود .
یرد پر گل مقابل اپوئل و درخشش کاکا-رونالدو-دیماریا رو تبریک میگم امیدوارم کاکا همیشه رو فرم باشه و بهتر هم بشه .
کریس هم که عالی بود امیدوارم که از این بعد بیشتر ضربه ایستگاهی گل کنه .
واسه بازی با بایرن هم نگران نباشید دیماریا رو فرمه کاکا و رونالدو هم همینطور ایشالا که میریم فینال.
همه رو فرمند جزء کاسیاسom::
همه رو فرمند جزء کاسیاسom::
داداش اون هم رو فرم میاد نگران نباش.
داداش اون هم رو فرم میاد نگران نباش.
خدا کنه چون همیشه کل روحیه تیم به دروازبان بستگی داره
مثلا اگه واکنش های خوبی نشون بده تیم روحیه می گیره واسه گل زنی
اگه گل به راحتی بخوره بازیکنان روحیشون خراب میشه و کار سخت میشه
ایشالا که زود خودشو جمو جور کنه:flowerysmile:
خدا کنه چون همیشه کل روحیه تیم به دروازبان بستگی داره
مثلا اگه واکنش های خوبی نشون بده تیم روحیه می گیره واسه گل زنی
اگه گل به راحتی بخوره بازیکنان روحیشون خراب میشه و کار سخت میشه
ایشالا که زود خودشو جمو جور کنه:flowerysmile:
اره جون داداش همینطوره مخصوصا تو بازی های بزرگ وسخت مثل بایرن-بارساو...
ولی اگه مورینیو مربی رئال که میدونه چطور کاسیاس رو اماده کنه. بسپارش به مورینیو .فقط کافیه که یکم بهش ایمان داشته باشی همه چیز حل میشه.
mojtabadj88
04-06-2012, 11:58
vs
بایرن منتظریم::bow
بایرن گفته ما گربه سیاه رئال هستیم و رئال رو حذف خواهیم کردmas:-
دلش شکست 5تایی می خواد:ehe:
CRISTIANO-FARSHAD
04-06-2012, 12:15
به نظر من که اگه رئال بتونه ارین روبن و گومز رو متوقف کنه دیگه کار تمومه که این کار از پس کونترائو و راموس یا په په بر میاد ولی اگه مارسلو رو بذاره اشتباه چون همش جا میمونه و اگر هم شاهین اماده بود با الونسو در خط هافبک وسط-دفاعی همکاری بازی کنه . الونسو راست پا و شاهین چپ پا خیلی خوب میشه در یک خط جلو تر هم رونالدو راست پا ( البته دو پا) اوزیل چپ پا و کاکا هم اون وسط راست پا و بنزما که با هر دو پا شوت میزنه . ولی من بیشتر نگران اربلوآ هستم فکر نمیکنم بتونه ریبری ر. مهار کنه چون خیلی جا میمونه در مقابل بازیکن درجه 2 هم جا میمونه!!!om::
به نظر من که اگه رئال بتونه ارین روبن و گومز رو متوقف کنه دیگه کار تمومه که این کار از پس کونترائو و راموس یا په په بر میاد ولی اگه مارسلو رو بذاره اشتباه چون همش جا میمونه و اگر هم شاهین اماده بود با الونسو در خط هافبک وسط-دفاعی همکاری بازی کنه . الونسو راست پا و شاهین چپ پا خیلی خوب میشه در یک خط جلو تر هم رونالدو راست پا ( البته دو پا) اوزیل چپ پا و کاکا هم اون وسط راست پا و بنزما که با هر دو پا شوت میزنه . ولی من بیشتر نگران اربلوآ هستم فکر نمیکنم بتونه ریبری ر. مهار کنه چون خیلی جا میمونه در مقابل بازیکن درجه 2 هم جا میمونه!!!om::
اگه کارواریو تو اوج برگرده عالیه اگه نشد نظرت راجب آلتین توپ چیه؟یا دیارا
mojtabadj88
04-06-2012, 12:20
اگه کارواریو تو اوج برگرده عالیه اگه نشد نظرت راجب آلتین توپ چیه؟یا دیارا
آلتتینوپ که مثل این میمونه ئ200 کیلو وزنه بهش زدن لاس هم که اسمشو نیارم سنگین ترمtars::
می گم حالا اینا هیچی کی مارو مهار کنه؟
می گم حالا اینا هیچی کی مارو مهار کنه؟
راست میگه کی رونالدو و دیماریا و بقیه رو مهار کنه نا سلامتی بهترین خط حمله ی دنیا رو داریم.مثلث اتشین .
CRISTIANO-FARSHAD
04-06-2012, 12:25
اتفاقا لاسا دیارا یکی از بهترین و دونده ترین های رئال مادریده که میتونه تو چند پست بازی کنه ( دفاع راست-هافبک راست- هافبک دفاعی و هابک وسط) دیارا خوبه ولی خب اگه به بازی برسه به نظر من اگه بشه تو دفاع با این آرایش بازی که
........................................ایکر مقدس..........................
....... کونترائو...........کاروالیو....... .....په په .............راموس
حالا بازی رفت تو کدوم ورزشگاه است؟ بگید که هر یک از ما یک ترکیب برای رفت و برگشت بذاریم
mojtabadj88
04-06-2012, 12:27
بازی رفت تو آریز آرینا مونیخ هست و باید بازی رفت یا مساوی بگیریم یا سرشونو ببریم همین
آلتتینوپ که مثل این میمونه ئ200 کیلو وزنه بهش زدن لاس هم که اسمشو نیارم سنگین ترمtars::
نه جدی می گم آلتین توپ خوبه مقابل بارسا عالی بود
من این ترکیبو پیشنهاد می کنم واسه دفاع
کاسیاس
کوئنترائو......په په........راموس.......آربلوا(آلتی ن توپ)
آلونسو......دیارا
رونالدو...................کاکا(اوزی ل).............دیماریا
بنزما
دلیل اینکه آربلو رو گذاشتم تو ترکیب اینه که دیارا رو در کنار آلونسو گذاشتم دیارا در کار های هجومی و دفاعی خوبه و می تونه ریبری رو مهار کنه
آربلوا هم نفوذیه و تا حدودی دیارا می تونه کمک کنه به اون سمت
سمت چپ هم اگه کوئنترائو باشه مشکلی نداریم
واقعا انتخاب بین بنزما و هیگی سخته واسه بازی رفت می دونید چرا؟
چون مطمئنن بایرن حمله می کنه و میدونه که کارش در برنابئو سخته واسه همین ما باید مثل همیشه ضدحمله بزنیم و به یک مهاجم کامل نیاز داریم که سریع گل کنه اونم هیگواینه
شاید تو ضد حملات کمی به مشکل بخوریم البته شاید و اون با بودن بنزما تو ترکیب حل میشه
واقعا سخته که کی رو ثابت کنی نظر شما چیه؟
منم بعد از شما می گم
CRISTIANO-FARSHAD
04-06-2012, 12:36
به نظر من اگه با این ترکیب بازی کنیم راحت میتونیم سرشو ببریم !!!
............................ایکر کاسیاس..........................
....کونترائو..........کاروالیو.... ......په په.............راموس
...................الونسو...............دی ارا......................
رونالدو.......................کاکا..... ................... دیماریا
.............................بنزما........... ......................
بازی برگشت
..............................کاسیاس........ ...................
مارسلو............راموس.......... په په..............آربلو
.....................الونسو...............ش اهین...........
رونالدو.........................اوزیل. ....................کاکا..
...............................بنزما......... .....................
تو برگشت راحت میتونیم حمله کنیم پس مارسلو و اربلوا خوب هستن و به این دلیل تو رفت و برگشت کمی بازیکنان تغییر میکنن چون در آن زمان بازیهای سختی داریم تو لیگ
به نظر من اگه با این ترکیب بازی کنیم راحت میتونیم سرشو ببریم !!!
............................ایکر کاسیاس..........................
....کونترائو..........کاروالیو.... ......په په.............راموس
...................الونسو...............دی ارا......................
رونالدو.......................کاکا..... ................... دیماریا
.............................بنزما........... ......................
بازی برگشت
..............................کاسیاس........ ...................
مارسلو............راموس.......... په په..............آربلو
.....................الونسو...............ش اهین...........
رونالدو.........................اوزیل. ....................کاکا..
...............................بنزما......... .....................
تو برگشت راحت میتونیم حمله کنیم پس مارسلو و اربلوا خوب هستن و به این دلیل تو رفت و برگشت کمی بازیکنان تغییر میکنن چون در آن زمان بازیهای سختی داریم تو لیگ
ترکیب خوبه ولی به نظر من چندتا ایراد داره
روبن پشت 18 هاش معروفه و به احتمال 90 درصد گله
ممکنه کارواریو نتونه بازی کنه چون اصلا شرایطش خوب نیست و در برنابئو هم هو شده
به نظرم باید کنار کوئنترائو په په باشه که هردو بتونند روبن رو مهار کنند تا نتونه بیاد پشت 18
راموس هم گومز البته بازم په په کمکشه
همون طور که گفتم احتمالش هست کارواریو بازی نکنه
و این دفاع خیلی بهتره
کوئنترائو.........په په........راموس.......آربلوا(دیار ا-آلتین توپ)
ژابی.......دیارا(خدیرا)
CRISTIANO-FARSHAD
04-06-2012, 12:44
واقعا انتخاب بین بنزما و هیگی سخته واسه بازی رفت می دونید چرا؟
چون مطمئنن بایرن حمله می کنه و میدونه که کارش در برنابئو سخته واسه همین ما باید مثل همیشه ضدحمله بزنیم و به یک مهاجم کامل نیاز داریم که سریع گل کنه اونم هیگواینه
شاید تو ضد حملات کمی به مشکل بخوریم البته شاید و اون با بودن بنزما تو ترکیب حل میشه
واقعا سخته که کی رو ثابت کنی نظر شما چیه؟
منم بعد از شما می گم
همینطور که میگی خیلی سخته ولی خب تو بازیهای بسته هیگواین کاملا از بازی محو میشه !! ولی بنزما خیلی خوب بازی میکنه و خیلی خوب پاس کاری میکنه و..............
ولی اگه بازی کمی باز بشه دیگه فرق میکنه بنزما فقط گل میزنه ولی هیگواین گل میزنه پاس گل میده و...............
تو بازی رفت به نظر من بنزما خوبه چون طوری دفاع میکنن که رئال نتونه گل بزنه و بازی بسته هست . در این زمان اوزیل هم از کار میوفته چون عادت داره توپ رو میگیره و حرکت میکنه که اگه بازی بسته باشه این کا غیر ممکه در این زمان کاکا عالی کار میکنه مخصوصا در پاس هوایی و سانتر از کناره ها .
---------------------------
ولی جدا از دفاع رئال . دفاع بایرن کامل نیست !!!!! الان تصور کنید بنزما و کاکا در مقابل بواتنگ و بدشتوبر قرار بگیرند!!!( خنده داره*) یا رونالدو رو کی میتونه مهار کنه . به همین دلیل ریماریا . رونالدو. کاکا . بنزما برای حمله عالی هستن چون سرعتی و شوت زن هستن . به نظر من تو الیانز اره نا حداقل 2 تا میزنیم
همینطور که میگی خیلی سخته ولی خب تو بازیهای بسته هیگواین کاملا از بازی محو میشه !! ولی بنزما خیلی خوب بازی میکنه و خیلی خوب پاس کاری میکنه و..............
ولی اگه بازی کمی باز بشه دیگه فرق میکنه بنزما فقط گل میزنه ولی هیگواین گل میزنه پاس گل میده و...............
تو بازی رفت به نظر من بنزما خوبه چون طوری دفاع میکنن که رئال نتونه گل بزنه و بازی بسته هست . در این زمان اوزیل هم از کار میوفته چون عادت داره توپ رو میگیره و حرکت میکنه که اگه بازی بسته باشه این کا غیر ممکه در این زمان کاکا عالی کار میکنه مخصوصا در پاس هوایی و سانتر از کناره ها .
---------------------------
ولی جدا از دفاع رئال . دفاع بایرن کامل نیست !!!!! الان تصور کنید بنزما و کاکا در مقابل بواتنگ و بدشتوبر قرار بگیرند!!!( خنده داره*) یا رونالدو رو کی میتونه مهار کنه . به همین دلیل ریماریا . رونالدو. کاکا . بنزما برای حمله عالی هستن چون سرعتی و شوت زن هستن . به نظر من تو الیانز اره نا حداقل 2 تا میزنیم
درسته
خود منم نظرم به بنزما بود.
بنزما هماهنگ تر و در ضدحملات بهتره.
اگه بخوای حمله فوق العاده هماهنگ باشه باید رونالدو بنزما اوزیل و دیماریا فیکس باشن
می دونی چرا چون رونالدو.........اوزیل
...........................................کری� �
مثلث رئال مادرید در ضد حملات معمولا کم اشتباه هستن ولی بااین وجود من باز می گم اگه کاکا رو فرم بود اون فیکس باشه چون تو گل زنی خیلی بهتر از اوزیله
باید کاکا رو 1 نیمه تست کنیم ببینیم چی کار می کنه
خوب فعلا بگذریم بریم برسیم والنسیا
نظرتون چیه؟چه ترکیبی و چه تاکتیکی مقابل والنسیا بازی کنیم؟راموس هم نیستش
------------------كاسياس------------------
مارسلو-------په په--------واران--------آربلوا
----------ژابي آلونسو----خديرا-------------
رونالدو-----------كاكا---------------اوزيل
---------------هيگواين--------------------
بچه ها به نقل از ماركاي اسپانيا رونالدوي برزيلي گفته فينال ليگ قهرمانان تمام اسپانيايي هست رونالدو ادامه داد: به پتانسیل بالای بازیکنان رئال مادرید اطمینان کامل دارم و پیش بینی من اينه كه حضور دو تیم بارسلونا و رئال مادريد در فینال لیگ قهرمانان اروپا است..[Only Registered And Activated Users Can See Links]
خوب اینم یه ترکیب:
کاسیاس
مارسلو.......په په.......آربلوا.......واران
کاکا.......الونسو.......خدیرا
رونالدو.......دیماریا.......بنزم ا
خوب اینم یه ترکیب:
کاسیاس
مارسلو.......په په.......آربلوا.......واران
کاکا.......الونسو.......خدیرا
رونالدو.......دیماریا.......بنزم ا
امیر جان ممنون بابت نظرت ولی این ترکیبت تا حدودی غیر ممکنه
چون خوزه از سیستم 3-3-4 واسه رئال استفاده نمی کنه
حالا به غیر از اون ترکیبت چند تا مشکل داره
یکی اینکه آربلوا وظیفش دفاع وسط نیست و فقط می تونه دفاع راست بازی کنه
ولی واران می تونه اون جا بازی کنه چون دفاع وسط معمولا میتونه کنار هم بازی کنه
حمله هم کمی مشکل داره دیماریا وظیفش مهاجم نوک نیست بنزما یا رونالدو که معمولا بنزما نوکه:flowerysmile:
mojtabadj88
04-06-2012, 20:14
کریستیانو رونالدو با دبلش برابر اوساسونا جایگاهش را در صدر جدول رده بندی کفش طلا تثبیت کرد . ستاره رئال حالا 74 امتیازی است و بالاتر از مسی قرار دارد .
رابین فن پرسی که در رده سوم است در بازی آرسنال و کوئینز پارک رنجرز گلزنی نکرد و بوراک ییلماز نیز توانست با گلزنی در بازی ترابوزان و فنرباغچه با چکلایفس برابری کند .
mojtabadj88
04-06-2012, 20:39
رونالدو از اون موقع که اومده رئال دیگه غرور نداره اخلاقش همه چیش عوض شده دوست داشتنی تر شده
رونالدو از اون موقع که اومده رئال دیگه غرور نداره اخلاقش همه چیش عوض شده دوست داشتنی تر شده
رونالدو مغرور نیست کسانی که با رونالدو بودند و گشتند اینو گفتند از جمله کاسیاس مارسلو کاکا و...:hapoo:
آقای خاص همون آدمیه که توپ جم کن بود ولی الان کجاست؟
خودتونو مسخره کنید
چقدر حسودها زیادن!
فقط یکی میتونه این حرف رو بزنه که خیلی احمق باشه اخه تو کی هستی که در مورد بهترین مربی جهان نظر میدی چلمنگ تابلو که دارن میسوزن .
فقط یکی میتونه این حرف رو بزنه که خیلی احمق باشه اخه تو کی هستی که در مورد بهترین مربی جهان نظر میدی چلمنگ تابلو که دارن میسوزن .
دقیقا
حالا اون احمق که بوده؟
افتخارات باشگاهی جوزه مورينيو ( جهت اطلاع به كساني كه نميدونند مورينيو كي هست و فكر ميكنند مال تيمشونه ما درديديمش خيلي حرف خنده داريه:hehehe:)
(كه اميدواريم اين فصل با رئال تمام جام هاي ممكن رو بگيره)
2 قهرمانی چمپیونزلیگ : 2004 (پورتو) ؛ 2010 (اینتر)
1 جام یوفا (2003)پرتفال
2 لیگ پرتغال (03-2002 ، 04-2003)
2 لیگ انگلیس (2007 ،2006"2005 )
2 اسکودتو (09-2008 ، 10-2009)
1 جام حذفی پرتغال (03-2002)
1.جام حذفي ايتاليا (2010)
1 اف ای کاپ (07-2006)
1 کارلینگ کاپ (05-2004 ، 07-2006)
1 کوپا ایتالیا (10-2009)
سوپر کاپ پرتغال (03-2002)
جام اتحادیه (2005)
سوپرکاپ ایتالیا (2010-2008)
جام خيريه انگليس(2005)
كوپا دل ري رئال مادريد (2011)
رکوردهای شخصی :
تیم منتخب سال یوفا (بهترین مربی سال): (۲۰۱۰ - ۲۰۰۵ - ۲۰۰۴ )
شخصيت ورزشي سال بي بي سي (2005)
بهترین مربی پرتغالی شاغل در خارج از پرتغال (۱۰–۲۰۰۹ - ۰۹–۲۰۰۸ )
بهترين مربي سال مجله ورلد ساكر (2004"2005"2010)
توپ طلاي فيفا(بهترين مربي سال) سال (2010)
مربي سال روزنامه اونزه:(2005)
مربی ماه انگليس: ۳ بار: نوامبر ۲۰۰۴ – ژانویه ۲۰۰۵ – مارس ۲۰۰۷
بهترین مربی کمیته آمار و ارقام : 2004 ، 2005
بهترین مربی اروپا : 03-2002 ؛ 04-2003
بهترین مربی لیگ پرتغال : 03-2002 ، 04-2003
بهترین مربی لیگ انگلیس : 05-2004 ، 06-2005
بهترین مربی لیگ ایتالیا : 2010-2009
افتخارات باشگاهی جوزه مورينيو ( جهت اطلاع به كساني كه نميدونند مورينيو كي هست:hehehe:)
(كه اميدواريم اين فصل با رئال تمام جام هاي ممكن رو بگيره)
2 قهرمانی چمپیونزلیگ : 2004 (پورتو) ؛ 2010 (اینتر)
1 جام یوفا (2003)
2 لیگ پرتغال (03-2002 ، 04-2003)
2 لیگ انگلیس (05-2004 ، 05-2006)
2 اسکودتو (09-2008 ، 10-2009)
1 جام حذفی پرتغال (03-2002)
1 اف ای کاپ (07-2006)
1 کارلینگ کاپ (05-2004 ، 07-2006)
1 کوپا ایتالیا (10-2009)
سوپر کاپ پرتغال (03-2002)
جام اتحادیه (2005)
سوپرکاپ ایتالیا (2008)
و كوپا دل ري رئال مادريد
رکوردهای شخصی :
بهترین مربی کمیته آمار و ارقام : 2004 ، 2005
بهترین مربی اروپا : 03-2002 ؛ 04-2003
بهترین مربی لیگ پرتغال : 03-2002 ، 04-2003
بهترین مربی لیگ انگلیس : 05-2004 ، 06-2005
بهترین مربی لیگ ایتالیا : 2009
داداش این افتخارات کامل نیست این نصفشه:yes:
داداش این افتخارات کامل نیست این نصفشه:yes:
داش علي داره تكميل ميشه واقعا خيلي زياده:hehehe:heey:: تكميل شد اگر كم و كسري بود بگين:chakerim:
mojtabadj88
04-06-2012, 23:43
دقیقا
حالا اون احمق که بوده؟
به تاپیک همسایه مراجعه کن
به تاپیک همسایه مراجعه کن
فهمیدم کیه
همون بی منطق و احمق همیشگی هست:hehehe:
کاری به کار بیچاره نداشته باشین
آخه عقلش رو از دست داده:khandeeeee bahal:
فهمیدم کیه
همون بی منطق و احمق همیشگی هست:hehehe:
کاری به کار بیچاره نداشته باشین
آخه عقلش رو از دست داده:khandeeeee bahal:
نه داداش عقلش رو از دست نداده بلکه سطح درک و فکر ناقصش اینطور یه که اینا رو میگه و گر نه کسی که فقط یکم منطق ودرک داشته باشه هیچ وقت نمیاد همچین کاری بکنه و همچین حرفی بزنه.
براش متاسفم.
mortezarm
04-07-2012, 00:24
سلام به دوستان
نبودم تبریک برد شیرین با اپوئولو بگم الان میگم
تعداد گلای زدمون عالی بود اما گل خوردنامون خیلی بد
گلامونم که ته گله قشنگ بودن
mortezarm
04-07-2012, 00:26
کسی دوباره تو تاپیک ما حرفی زده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی گفته؟
معلومه حسودی دیگه داره خیبی بهش فشار میاره
کسی دوباره تو تاپیک ما حرفی زده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی گفته؟
معلومه حسودی دیگه داره خیبی بهش فشار میاره
نه بابا یکی یه غلطی کرده در باره ی خوزه یه چیزی گفته شما ببخش بیخیال نری کتک کاری.
mortezarm
04-07-2012, 00:35
نه بابا یکی یه غلطی کرده در باره ی خوزه یه چیزی گفته شما ببخش بیخیال نری کتک کاری.
نمیدونم کی بوده
اما واقعا معلومه خیلی ....................................:nishkhand:
کلا کسه که توانایی خوزه رو انکار کنه باید کاتش کرد از روی صحنه روزگار بزار
حالا بگید کی بوده برم یه .............
نمیدونم کی بوده
اما واقعا معلومه خیلی ....................................:nishkhand:
کلا کسه که توانایی خوزه رو انکار کنه باید کاتش کرد از روی صحنه روزگار بزار
حالا بگید کی بوده برم یه .............
جون من نری یه کاری دست خودت بدی بزار سر فرصت باهم یه بلای سرش میاریم.:yes:
mojtabadj88
04-07-2012, 00:39
دیگه آب کفایت نمیکنه باید آب انار بزن یا پماد بچه چیزی :)) لوووول آب انار جووووووووووونممممممممم پلاتینی
اينا ديگه زورشون به تيم رئال نميرسه با اين حرف ها دارن خودشونو سرگرم ميكنند:hehehe:
mortezarm
04-07-2012, 00:45
جون من نری یه کاری دست خودت بدی بزار سر فرصت باهم یه بلای سرش میاریم.:yes:
داداش کار دیگه گذشته اسم بده شب 7 به عشق کریس تحویل بگیرheee::
بچه ها همگی بخونید مربوط به زندگیه رونالدو هست
گزیده ای از کتاب جدید رونالدو/ پریرا:جسور و دست نیافتنی بود
مرجع خبري رئال مادريد : به بررسی چکیده ای مختصر از کتاب "رونالدو ، وسواس کمال" نوشته لوکا کایولی می اندازیم . این کتاب به بررسی دوران فقیرانه این ستاره در مادریا و سپس درخشش در یونایتد و رئال مادرید می پردازد .
او هیچ گاه سوار هواپیما نشده بود ، هیچ گاه حتی جزیره را ترک نکرده بود . این بزرگترین چالشی بود که باید با ان مواجه می شد و آن قدر استرس داشت که شب قبلش توانسته بود بخوابد .
پدر بزرگش فرنائو سوزا او را در لیسبون همراهی بود . سال 1997 در تعطیلات عید پاک بود و رونالدو در راه تست دادنش در اسپورتینگ لیسبون بود . ترجیح می داد به بنفیکا برود ، تیمی که هم پدر و هم برادرش دوستش داشتند . اما مادرش همیشه شیفته اسپورتینگ بود و او بود که پسرش را وادار کرد که برود و همچون لوئیز فیگوی بزرگ بشود . اما به هر حال نمی شد یکی از بزرگترین باشگاه های پایتخت را رد کرد . اسپورتینگ بهترین آکادمی را در پرتغال دارد که نفراتی نظیر پائولو فوتره ، فیگو و سیمائو در آن رشد کرده اند . در میان بازیکنان فعلی هم می توان از جوائو پینتو ، کوارسما ، هوگو ویانا و نانی نام برد .
متقاعد شده بود که می تواند در آن جا موافق شد . می دانست که خوب است و فکر می کرد که می تواند مربیان سفید و سبز را وادار کند که به حد کافی خوب است . اما فقط 12 سال داشت و زمانی که به زمین تمرین جوانان آمد ، بی اندازه هیجان زده شده بود .
مربیانی نظیر پائولو کاردوسو و اسوالدو سیلوا آن جا بودند تا بازیش را به نظاره بنشینند . آنها از فیزیک بدنی رونالدو زیاد تحت تاثیر قرار نگرفتند چرا که یک بچه استخوانی کوچک بود اما وقتی که عملکردش را دیدند ، همه چیز کاملا متفاوت شد . این بچه توپ را در اختیار گرفت و دو ، سه نفر را جا گذاشت . بی رحم بود ، فریب می داد ، دریبل می زد و توپ را هر جا که می خواست می برد .
کاردوسو می گوید :" رو به اسوالدو کردم و گفتم :" این یکی متفاوت است ، چیز خاصی در خودش دارد . " ما تنها افرادی نبودیم که این فکر را می کردیم . در پایان تمرین تمام بچه های دیگر او را تشویق می کردند . می دانستند که بهترین بوده است .
مربیان اسپورتینگ از این تست تحت تاثیر قرار گرفتند . آنها می خواستند که فردایش هم بازی او را ببینند . این بار به زمین تمرین قدیمی خوزه آلوالده رفت . این دفعه آئورلیو پریرا ، مدیر آکادمی اسپورتینگ هم به آن جا آمده بود تا او را نظاره کند .
پریرا می گوید :" تکنیکی بود ، می توانست با هر دو پایش بازی کند . بی اندازه سریع بود و طوری رفتار می کرد که انگار توپ عضوی از بدنش است . اما چیزی که بیش از هر چیزی مرا تحت تاثیر قرار داد ، اراده اش بود . از شخصیت خاصی هم که داشت مشخص بود . جسور بود و از نظر ذهنی دست نیافتنی به نظر می رسد . در مقابل بازیکنان بزرگ تر نیم ترسدی . توانایی مقتدرانه ای داشت که فقط بازیکنان بزرگ دارند . وقتی که به رختکن برگشت ، همه بچه های دیگر با بی تابی می خواستند با او صحبت کنند و بشیناسندش . او هوای همه را داشت . "
روز 17 آوریل 1997 ، پائولو کاردوسو و اسوالدو سیلوا ، سند شناسایی رونالدو را ثبت کردند . در آن آمده بود :" بازیکنی با توانایی و تکنیک استثنایی . توان انحراف مسیرش چه در حالی که ایستاده و چه حرکت می کند ، قابل توجه است . " مقابل گزینه "نام نویسی " ، گزینه "بله" ، تیک زده شده بود . او در پست هافبک وسط بازی می کرد یا آن طور که مربیان می گفتند "در عمق " . کریستیانو رونالدو دوس سانتوس آویرا تست را پشت سر گذاشت و می توانست در اسپورتینگ بازی کند . اما در ابتدا باید با ناسیونال مادیرا به توافق می رسید .
ناسیونال به اسپورتینگ 4500 کونتو یعنی 22500 یورو بر سر انتقال فرانکو ، یک بازیکن جوان مقروض بود . انتقال کریستیانو فرصتی برای جبران این دین بود اما 22500 یورو برای یک بازیکن 12 ساله زیاد به نظر می رسید . سیموس ده آلمیدا ، مدیر سابق باشگاه می گوید :" واقعا غیرمنتظره بود . اسپورتینگ هیچ گاه برای یک بازیکن جوان چنین پولی نپرداخته بود . "
آئورلیو پریرا و دیگر مربیان توانستند مدیران را برای چنین پرداختی متقاعد کنند . روز 28 ژوئن 1997 ، پریرا یک گزارش جدید ارائه کرد که در ضمیمه اش آمده بود :" شاید پرداخت چنین پولی برای یک بچه 12 ساله زیاد به نظر می رسد اما او استعداد بی بدیلی دارد که این را در تست ها نشان داده و مربیان نظاره کرده اند . این یک سرمایه گذاری بزرگ برای آینده است . "
این چند خط کافی بود تا مدیر بخش مالی باشگاه اسپورتینگ به این معامله رضایت دهد .
hadizizo
04-07-2012, 08:56
به نظرم تو مونیخ مساوی میکنیم و تو برنابئو 3 تا به بایرن میزنیم:sigar:
mojtabadj88
04-07-2012, 11:15
تو مونیخ باخت نباید گرفت یا مساوی یا خونشو میخوریم :nishkhand:
mojtabadj88
04-07-2012, 11:31
از بالا سمت راست همون کچله داور بازی چلسی هست نروژی
مصطفی کیانی
04-07-2012, 11:37
تو مونیخ مساوی تو سانتیاگو برنابئم 2-0 میزنیمشششششششششششششششون:-shad
این تاپیکو زدن واسه ما:khandeeeee bahal:
بابا برین واقعا متاسفم.
بااین جمله ها فقط خودتونو خسته می کنید تصاویر و کلیپ ها پاسخ گو هستند احتیاج به این جملاتی که خودتون درست کردیدو نداریم
همه دنیا می دانند که داور فیفا و یوفا با کیه
اگه رئال مثل بارسا این همه جام رو با کمک فیفا می گرفت ضد رئال میشدم.
اگه بخوای منطقی بگی اشتباه داوری همه جا هست چون سیستم هوشمند که نیستند همه رو بگیرن
ولی تو بازی های بارسا اتفاقاتی می افته که هیچ جا رخ نمیده
پس الکی که نمی گیم که داور با بارسا هست
mortezarm
04-07-2012, 14:33
داداش در مورد داوری دیگه حرف نزن دیگه همه دنیا یه چیزایو میبینن
من نمیگم همیشه داوری نفع بارساست اما یکم زیادتر از طبیعی به نفعشونو
کسی که نمیخواد یه چیزو ببینه نمیشه کاریش کرد
حالا اگه خونه کسی به جوش اومده که هر چیزیو میگی منم میتونم خونمو به جوش بیارم یه تاپیک بزنم که 50 برابر بدتر که شواهدم توش رو کنم
پس خونتونو به جوش نیارین که صبرم حدی داره ها
داداش در مورد داوری دیگه حرف نزن دیگه همه دنیا یه چیزایو میبینن
من نمیگم همیشه داوری نفع بارساست اما یکم زیادتر از طبیعی به نفعشونو
کسی که نمیخواد یه چیزو ببینه نمیشه کاریش کرد
حالا اگه خونه کسی به جوش اومده که هر چیزیو میگی منم میتونم خونمو به جوش بیارم یه تاپیک بزنم که 50 برابر بدتر که شواهدم توش رو کنم
پس خونتونو به جوش نیارین که صبرم حدی داره ها
ما اگه بخوایم چنین تاپیکی بزنیم می تونیم همراه با انواع کلیپ ها و تصاویر
ما بی دلیل حرف نمی زنیم.:sigar:
مریض که نیسیم
mortezarm
04-07-2012, 14:38
ما اگه بخوایم چنین تاپیکی بزنیم می تونیم همراه با انواع کلیپ ها و تصاویر
ما بی دلیل حرف نمی زنیم.:sigar:
مریض که نیسیم
ادم هی خودشو کنترل میکنه میگه به کسی کاری نداشته باشه نمیزارن که
واقعا اينا ديگه چيزي براي گفتن ندارن باور هم ندارن داور همه جا به نفعشون سوت ميزنه تمام عكس هاش موجوده- جواب ابلهان خاموشيست
تعصب چشم هارو بر روی تصاویر و کلیپ ها می بنده
متاسفانه نمی خوان این همه شاهد کلیپ تصاویر رو قبول کنن
بابا تمام جهان فهمیدن و دستتون رو شده چرا شما هنوز خوابید؟!!!!:soal:
mortezarm
04-07-2012, 14:43
تعصب چشم هارو بر روی تصاویر و کلیپ ها می بنده
متاسفانه نمی خوان این همه شاهد کلیپ تصاویر رو قبول کنن
بابا تمام جهان فهمیدن چرا شما هنوز خوابی؟!!!!
چقد فیلسوفانه گفتی
ول کن بابا این بحث نتیجه نداره
ادم هی خودشو کنترل میکنه میگه به کسی کاری نداشته باشه نمیزارن که
درسته داداش....... منم مثل تو سعی میکنم خودمو کنترل کنم..........
ولی اگه یدف اعصابم خورد بشه بد جور هم خورد میشه !
متاستفانه از اون هوادارایی هستم که حرف زور و توهین رو به هیچ وجه قبول نمیکنم ! اونم به رئال ! حالا هر تیمی که میخواد باشه !
ولی بیشتر سعیم رو اینه که خودمو کنترل کنم....... ولی اگه خدایی نکرده کسی بیش از حد بخواد به رئال توهین کنه بدجور حالشو میگیرم:ohum:
تو این مدت هم تیم خودمون ضعف هایی داشت که با دوستان نشستیم کلی در موردش صحبت کردیم ! ولی اگه کسی بخواد از این بحث ها سو استفاده کنه ضرر میکنه !:flowerysmile:
چقد فیلسوفانه گفتی
ول کن بابا این بحث نتیجه نداره
فیلسوفیم دیگهki::
باشه چشم عزیزم اصلا ارزششو نداره
چلسی سخت به دنبال دیماریا و هیگواینه
نظرتون چیه؟
mortezarm
04-07-2012, 14:52
متاستفانه از اون هوادارایی هستم که حرف زور و توهین رو به هیچ وجه قبول نمیکنم ! اونم به رئال ! حالا هر تیمی که میخواد باشه !
ولی بیشتر سعیم رو اینه که خودمو کنترل کنم....... ولی اگه خدایی نکرده کسی بیش از حد بخواد به رئال توهین کنه بدجور حالشو میگیرم:ohum:
تو این مدت هم تیم خودمون ضعف هایی داشت که با دوستان نشستیم کلی در موردش صحبت کردیم ! ولی اگه کسی بخواد از این بحث ها سو استفاده کنه ضرر میکنه !:flowerysmile:
اره داداش واقعا حرف دل منو زدیا
درسته منم با رضا موافقم
چندین با بهم توهین بد شده گفتم عییب نداره نادونن
ولی اگه اعصابم خورد بشه بد خورد میشه chomagh
انصافا اون بحث خیلی چسبید نه؟
mortezarm
04-07-2012, 14:55
فیلسوفیم دیگهki::
باشه چشم عزیزم اصلا ارزششو نداره
چلسی سخت به دنبال دیماریا و هیگواینه
نظرتون چیه؟
بیجا کرده من این دوتا رو واقعا خیلی دوس دارم
دیماریا با این همه مصدومیت هنوز بهترین پاس گل دهنده لالیگاس و تمام کنندگی هیگواینم که بی نظیره
واقعا این دو تا بازیکن خیلی به تیم میخورن و جایگزین به این راحتی ندارن
بیجا کرده من این دوتا رو واقعا خیلی دوس دارم
دیماریا با این همه مصدومیت هنوز بهترین پاس گل دهنده لالیگاس و تمام کنندگی هیگواینم که بی نظیره
واقعا این دو تا بازیکن خیلی به تیم میخورن و جایگزین به این راحتی ندارن
من کلا اسم رفتن که میاد اعصابم بهم میریزه
دوست دارم همگی بمونن
درسته منم با رضا موافقم
چندین با بهم توهین بد شده گفتم عییب نداره نادونن
ولی اگه اعصابم خورد بشه بد خورد میشه chomagh
انصافا اون بحث خیلی چسبید نه؟
آره خیلی کیف داد :ghelyon:
بستگی به شرایط تیم داره دیگه ! اگه تیم رو فرم نباشه صددرصد از اون بحث ها خواهیم داشت.........:ohum:
آره خیلی کیف داد :ghelyon:
بستگی به شرایط تیم داره دیگه ! اگه تیم رو فرم نباشه صددرصد از اون بحث ها خواهیم داشت.........:ohum:
خوبه ولی متاسفانه بحث هامون تو این تاپیک اسپم هست
چون این تاپیک زده شده واسه این کارا
تبادل ونظر درباره بازی های رئال مادرید در فصل 2013-2012 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
برای فصل بعد یه سری قوانین و تغییر تحولات جدید و جالبی به بخش رئال اضافه می کنم تا فعالیت کاربران بیشتر و بخش رئال شلوغ تر بشه وهمین طور جذابیتش بیشتر بشه
CRISTIANO-FARSHAD
04-07-2012, 15:07
جالبه کلی مقاله میذارن!!! تازه اونجا هم پست میدی پاک میکنن!!! فکر میکنن با یک مقاله کار تمامه . الانم یک پست دیگه اونجا دادم احتمالا تا چند دقیقه دیگه پاک میشه
از دوستان عزیز و گل رئالی خواهش می کنم در این تاپیک دیگه پست ندن
مقاله ای درباره ی اشتباهات تاثیر گذار داوری علیه بارسا
در غیر این صورت پست ها توسط خودم حذف خواهد شد
از دوستان عزیز و گل رئالی خواهش می کنم در این تاپیک دیگه پست ندن
مقاله ای درباره ی اشتباهات تاثیر گذار داوری علیه بارسا
در غیر این صورت پست ها توسط خودم حذف خواهد شد
خوشم میاد تو حذف پست ها مهارت خاصی داری !
به نظر من پست دادن دوستان رئالی تو اون بخش فکر نکنم ایراد داشته باشه !
هرکس میتونه از تیم خودش دفاع کنه !
از نظر من پاک کردن پست ها کار درستی نیست ! چون عقاید هرکس واسه خودش باارزشه .....:flowerysmile:
توجه دوستان
از همگی بخاطر زحمت هاشون در بخش رئال ممنونم بخاطر اینکه این بخشو می گردونند
تاپیک حرف های خودمونی 300 صحفه ای شد.تبریک
اگه تلاش شما نبود این تاپیک 300 صحفه ای نمی شد
از همگی بخاطر همیاری کردن من ممنونمroz::
امیدوارم که تاحالا از من به عنوان مدیر هواداران رئال مادرید راضی بوده باشید
تمام تلاشم رو خواهم کرد تااین بخش پیشرفت داشته باشه
البته با کمک و همکاری شما عزیزانه گلم:love:
بازم ممنونroz::
mortezarm
04-07-2012, 15:17
از نظر من پاک کردن پست ها کار درستی نیست ! چون عقاید هرکس واسه خودش باارزشه .....:flowerysmile:
منم تو این زمینه با هادی موافقم
فکر کنم کشیدن دیوار کار درستی نیس
داداش من رضا هستم نه هادی dallliii
تو بخش رئال هیچ مشکلی نداره واسه این می گم نباید اون جا به پست هامون ادامه بدیم که باز کل کل و دعوا شروع میشه.:flowerysmile:
mortezarm
04-07-2012, 15:20
توجه دوستان
از همگی بخاطر زحمت هاشون در بخش رئال ممنونم بخاطر اینکه این بخشو می گردونند
تاپیک حرف های خودمونی 300 صحفه ای شد.تبریک
اگه تلاش شما نبود این تاپیک 300 صحفه ای نمی شد
از همگی بخاطر همیاری کردن من ممنونمroz::
امیدوارم که تاحالا از من به عنوان مدیر هواداران رئال مادرید راضی بوده باشید
تمام تلاشم رو خواهم کرد تااین بخش پیشرفت داشته باشه
البته با کمک و همکاری شما عزیزانه گلم:love:
بازم ممنونroz::
راست میگیا منم تبریک میگم فکر کنم این نماد خوبی برای تعصب و عشق طرفداری باشه
علی جون کارتو هم خیلی خوب بوده تو این مدت و تو پویا بودن این بخش سهمت از همه بیشتر بوده
به امید گرفتن دو جام اصلی پش رو و جمع شدن بروبچ رئالی و با هم جشن گرفتن
mortezarm
04-07-2012, 15:22
داداش من رضا هستم نه هادی dallliii
من چرا گفتم هادی ببخشید رضا جان قاطی کردم البته من زیاد شما دو تا رو قاطی میکنم نمیدونم چرا
کلا مهم اینه که باهات موافقم ki::
فقط نظر باشه مشکلی نیست طبق قوانین نباید تعصبی و هدف کل کل باشه
قبلا هم گفتم می توانید سر بزنید ولی بدون تعصب و کل کل
که الان به نظرتون اون تاپیک اینطوریه؟
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.