توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ★گروه طرفداران رئال مادرید حرف های خودمونی کهکشانی ها★
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
به بازیکنانمو و مربیمون افتخار می کنم.همگی عالی بودن فقط خسته بودن همین
نباید انتقاد کنیم از هیچکس پنالتی ها هم پیش میاد واقعا جو پنالتی سنگین بود.
من قبلا هم گفتم رئال امسال لیگ قهرمانان رو نخواهد گرفت.گفتم که ساله بعد قول صد درصدو میدم
همگی عالی بودن با توجه به خستگی ولی فقط کاکا برام عجیب بود!!!!
کاکای میلان کجا کاکای رئال کجا!! معلوم نیست کاکا عزیز چش شده بگیر نگیر داره قطعو وصل میشه.
در کل درود بر همه بازیکنان و مربیانمون
به بایرن هم تبریک می گم حقش بود
mojtabadj88
04-26-2012, 02:27
در مجموع 2 بازی بایرن بهتر از ما بود ولی اون موقع که ایکر مقدس دو پنالتی رو گرفت دیگه اون راموس عزیز اومد توپ رو فرستاد اوتوبان مادرید در فک نمیکردم هر دو بازیکن توپ طلایی مون پنالتی رو خراب کنن اه افسوس چه سوددر کل دوسشون دارم تبریک به بایرنی ها
RedHuman
04-26-2012, 02:31
این رئال با این مربی با این سیستم با این همه غرور با این همه ابرو ریزی از سوی مربی معلومه قهرمان نمیشه !
من از ول مخالف این مرتیکه بودم ولی شما گوش نکردید ! این تیم دست ونگر بود 10 تا به بایرن میزد !!
این مرتیکه باید بره 1 همین و بس!
هوووی. حرف دهنتو ببیند
بیچاره اگه پرینت نقشه مورینیو نبود الان اون امضا رو نمیذاشتی
RedHuman
04-26-2012, 02:32
باو همه و همه و همه و همه به کنار تیم برگشت به بازی همه نیمکت اومدن تو زمین فقط و فقط کافی بود راموس اون توپ رو گل کنه و همه چی تموم بود
رامووووووووووووووووووس
به نطر من این رئال دیگه نمیتونه با این سیستم و این ترکیب جوابگو باشه ! کاسیاس جواب مورینیو رو داد ! امیدوارم اخر فصل گورشو گم کنه مرتیکه کسخل ! اومده با همه دست میده ابرومون رو برد
دهن كثيفتو ببند ! عليرضا منتظر چي هستي داداش؟! رسيدگي كن
بعد بازي بارسا چلسي اومدي تو اين تاپيك آبروي رئال و هواداراشو بردي با توهين به بارسايي ها و تحقيرشون و باعث شكستن دوستي شدي! از امروز صبح شدي دوست بارسايي ها و امضاتو عوض كردي و ..... حالا اومدي دهن گشادتو باز كردي توهين ميكني ! واقعا مشكلات رواني داري تو ! چنين هواداراني حالمو به هم ميزنند !
دهن كثيفتو ببند ! عليرضا منتظر چي هستي داداش؟! رسيدگي كن
بعد بازي بارسا چلسي اومدي تو اين تاپيك آبروي رئال و هواداراشو بردي با توهين به بارسايي ها و تحقيرشون و باعث شكستن دوستي شدي! از امروز صبح شدي دوست بارسايي ها و امضاتو عوض كردي و ..... حالا اومدي دهن گشادتو باز كردي توهين ميكني ! واقعا مشكلات رواني داري تو ! چنين هواداراني حالمو به هم ميزنند !
داداش لعنت بر چنین هواداری که بااین بازی خوب رئال با وجود خستگی از کلمات غیر اخلاقی استفاده می کنه
لعنت بر هواداری که با برد در الکلاسیکو می گه بهترین مربی ولی با باخت می گه باید بره و از کلمات غیر اخلاقی استفاده می کنه.
حیف نون سعید:shogh:
mojtabadj88
04-26-2012, 02:40
اگه این بچه زیر 10 سال رو بن نکنین دیگه اوج ... میرسونه بن دائم
mojtabadj88
04-26-2012, 02:44
باید محدودیت سنی برای تاپیک بزارن
ایکر واقعا جای تحسین داره دمش گرم.دمه مورینیو هم گرم ریسک هاش مثل خودش خاصه و جواب داد.تاکتیک هجومی در نیمه اول جواب داد
رونالدو هم خیلی خوب بود با توجه به خستگی که داشت. یادتون باشه رونالدو هتریک کرد واین اشتباه داور بود که رئال حذف شد.
افتخار می کنم به پرچم مادرید که بااین خستگی عالی بود
شیما کاکا 22
04-26-2012, 06:48
فثط میتونم بگم برات متاسفم چخه پیشته
آقا مجتبی میشه بگین اون دو کلمه ی آخر ینی چی؟
منظورتون چیه؟
بعدم چرا متاسفین؟
سلام به همگی ما از باخت ناراحت هستیم درست ولی در هر حال پشت تیمتون با ایستید ما باید به پرچم رئال مادرید افتخار کنیم حالا در هر حال کریس هم انسان و هر لحظه ممکن اشتباه کنه اشکالی نداره 2 گل واسه تیم زد من بهش افتخار میکنم واقعا مارسلو در این بازی خیلی عالی بود ایکر هم که دوباره امید ها رو زنده کرد ولی متاسفانه ما به استرس باختیم .
درود بر رئال مادرید و بازیکن هاش.
منم ناراحت هستم از شكست ولي خوشحالم كه حداقل لاليگا رو از دست نداديم - واقعا هر بازيكني هم مثل كاكا بود كه بازي كمتر بهش ميرسيد تو روحيش تاثير منفي ميزاشت و واقعا يكي از بدترين بازي هاي كاكا تو رئال بود- همه بازيكنان هم خوب بودند از جمله ايكر مقدس كه واقعا با بارسا هم عالي بود و اين جواب خوبي بود براي كساني كه ميگفتند كاسياس بايد از رئال بره - و درود بر مورينيوي خاص- فقط عامل شكستمون خستگي بيش از حد از 2 بازي حساس قبلي بود-
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
hadizizo
04-26-2012, 12:26
فقط دلیل باختمون خستگی بازیکنان بود...وگرنه قهرمانی مال ما بود...
مورینیو...
04-26-2012, 12:33
من به این تیم افتخار میکنم تیم خوبی با مربی بزرگ.
تیمی که 4 روز کمتر استراحت میکنه و تا دقیقه ی 120 مثل چیتا میدوه و فقط روی ضربات پنالتی که اونم همه میگن هرکی شانسش بیشتر کارش راحت تر و اونم با اختلاف یه گل باختیم چی میشه گفت.دنبال بهونه نیستم ولی باید شرایط تیم و مربی رو درک میکنیم.دمشون گرم با غیرت بازی کردن واقعا دمشون گرم.
درود بر رئال مادرید و بازیکناش و درود ر مورینیو و روی فاریا بدن ساز فوق العاده تیم و کارانکا . دست سلطان پرس هم درد نکنه تیم خوبی امسال بسته.امیدوارم کادر فنی رو حفظ کنه.
به امید قهرمانی در لالیگا.
از جملات بچه ها لذت بردم واقعا دمتون گرم
امیدوارم که این باخت مثل پارسال انگیزمون رو بیشتر کنه.
امیدوارم تکنولوژی بیاد که حق هیچ تیمی ضایع نشه چون اشباهات داوری تو روحیه تاثیر داره.
به هر حال منم به بازیکنان مربیان مدیران و از همه مهم تر هواداران افتخار می کنم.
حذف شدیم ولی لالیگا رو گرفتیم فراموش نکنیم
فراموش نکنیم خودمونو به کشتن دادیم تا الکلاسیکو رو ببریم و قهرمان بشیم و شدیم
ساله بعد با تلاش بیشتر انگیزه بیشتر هر 3جامو می گیریم از لیگ قهرمانان واسه ساله بعد مطمئن هستم.
Hala MaDrID
.................................................. ..
rahmanreal
04-26-2012, 12:48
اخه راموس مگه بلده پنالتی بزنه؟ چرا هیگواین نزد؟ راموس بابا خیلی باخودش درگیره اصلا اعصاب نداره دیدی چطوری زد؟
اخه راموس مگه بلده پنالتی بزنه؟ چرا هیگواین نزد؟ راموس بابا خیلی باخودش درگیره اصلا اعصاب نداره دیدی چطوری زد؟
داداش ديگه گذشت اگر همين راموس با اين دفاع فوق العادش نبود شايد الان نتيجه چيز ديگه اي بود -اينم كه هيگواين پنالتي نزد بستگي به مورينيو و البته بستگي به روحيه بازيكن و اعلام آمادگي بازيكن هم داره كه راموس با اين روحيه پشت توپ قرار گرفته اين فصل با مورينيو به نيمه نهايي رسيديم و فصل جديد به فينال - رئالي ميمونم تا بري و برگردي
اتفاقا داداش راموس خیلی خوب پنالتی میزنه منتها فقط بدشانس بودیم در ضربات پنالتی.
قسمت بوده:flowerysmile:
pouria milan & real
04-26-2012, 13:07
واقعا قسمت بود به فينال نرسيم اما چيزي از مورينيو و شاگردانش كم نميشه:ghelyon:
CRISTIANO-FARSHAD
04-26-2012, 14:09
با سلام
متاسفانه دیشب خیلی عصابانی شده بودم چزیهای بدی گفتم که خیلی خیلی شرمنئه شدم ! و از دوستان به خاطر اخطارها و حرفهایی که زدن تا حواسم سر جاش بیاد متشکرم ! واقعا معذرت میخوام ! لطفا من رو ببخشید !
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من بر خلاف دیشب که اصلا چیزهای بی موردی گفتم الان میگم تیم رئال بهترین فرصت قهرمانی رو از دست داد فقط به خاطر خستگی بیش از حد! واقعا بازیکنان خسته بودن ! ولی خب تا نیمه اول رئال خوب بود و هنوز هم خوب کار میکرد تا زمانی که کاکا به بازی اومد ! واقعا کاکا چش شده؟ براش ناراحتم چون خیلی افت کرده !
اما به نظر من امسال که گذشت ولی ما باید برای سال دیگه از همین الان برنامه ریزی کنیم ! ما امسال در هیچ پستی مشکل نداشتیم به جز دفاع راست ! به نظر من اربلوا نمیتونه با سطح رئال و دیگر بازیکنان بازی کنه! ما به یک دفاع راست خوب همچون مایکون و بوسینگوا نیاز داریم ! و با شناختی که من از مورینیو دارم سال اینده کاکا یکی از بهترنی های رئال میشه !
بازی دیشب گذشت و ما فقط از روی شانس نتونستیم ! اگه شنبه الکلاسیکو نبود شاید هم رئال و هم بارسا صعود میکردن ! ولی خب چه میشه کرد ! حداقل ما لالیگا رو خواهیم برد و فصل چندان بدی برامون نبوده !
از مورینیو به خاطر حرف های دیشب عذر میخوام ! امیدوارم سالهای سال در رئال بمونه !
بازم معذرت به خاطر حرفهای دیشب مخصوصا از سعید - علیرضا و..... معذرت میخوام ! لطفا دوباره من رو به عنوان یک دوست قبول کنید ! شاید بگید بهانه میاره ولی من کمی مشکل دارم نمیتونم خودم رو کنترل کنم ! وقتی هم کنترل از دستم در رفت دیگه .......
بازم معذرت
سرخيو راموس بازيکن اسپانيايي باشگاه رئال مادريد بعد از شکست و حذف رئال از گردونه رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا معتقد است که اکنون زمان آن فرا رسيده تا برروي بازيهاي ل
اليگا تمرکز کرد.
think::
[Only Registered And Activated Users Can See Links] درپايان ديدار 4شنبه شب برنابئو که به حذف رئال و ناکامي اين تيم درراهيابي به بازي فينال ليگ قهرمانان اروپا منجر شد، راموس به خبرنگاران گفت:« ما دوست داشتيم تا در فينال حاضر باشيم ولي اين به معناي ناديده گرفتن فصل فوق العاده تيم ما نخواهد بود. الان بايد موفقيتمان در لاليگا را قطعي کنيم . فوتبال همين است.هميشه تيم مدعي به پيروزي نمي رسد و امروز ما مقابل تيم بزرگي قرار گرفتيم و درچنين بازيهايي خستگي هيچ اهميتي ندارد.»
راموس که مهمترين و سرنوشت سازترين پنالتي تيمش را در لحظات پاياني اين ديدار خراب کرد دراين باره گفت:« اگر فردا دوباره يک ضربه پنالتي در ميان باشد، آن را خواهم زد. چون زماني که اعتماد به نفس خوبي داشته باشي، مي خواهي بار تيم را بردوش بکشي. فشار زيادي است ولي من هميشه بلدم که چطور بايد با اين فشار کنار بيايم. تو با کلافگي و ناراحتي به خانه مي روي، چون بعد از تلاش در طول تمام فصل، مجبور شده اي که به خانه بازگردي.»
:gahhr::soal:
راموس در بخش پاياني صحبتهايش به باواريايي ها تبريک گفت:« 4شنبه شب رئال با جان و دل بازي کرد و از روح و جانش مايه گذاشت. به مادريدي ها تبريک مي گويم که فوق العاده بودند و الان بايد به بازي يکشنبه شب فکر کرد. به بايرني ها هم به خاطر صعود به فينال تبريک مي گويم.» ashem:-[Only Registered And Activated Users Can See Links]
با سلام
متاسفانه دیشب خیلی عصابانی شده بودم چزیهای بدی گفتم که خیلی خیلی شرمنئه شدم ! و از دوستان به خاطر اخطارها و حرفهایی که زدن تا حواسم سر جاش بیاد متشکرم ! واقعا معذرت میخوام ! لطفا من رو ببخشید !
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من بر خلاف دیشب که اصلا چیزهای بی موردی گفتم الان میگم تیم رئال بهترین فرصت قهرمانی رو از دست داد فقط به خاطر خستگی بیش از حد! واقعا بازیکنان خسته بودن ! ولی خب تا نیمه اول رئال خوب بود و هنوز هم خوب کار میکرد تا زمانی که کاکا به بازی اومد ! واقعا کاکا چش شده؟ براش ناراحتم چون خیلی افت کرده !
اما به نظر من امسال که گذشت ولی ما باید برای سال دیگه از همین الان برنامه ریزی کنیم ! ما امسال در هیچ پستی مشکل نداشتیم به جز دفاع راست ! به نظر من اربلوا نمیتونه با سطح رئال و دیگر بازیکنان بازی کنه! ما به یک دفاع راست خوب همچون مایکون و بوسینگوا نیاز داریم ! و با شناختی که من از مورینیو دارم سال اینده کاکا یکی از بهترنی های رئال میشه !
بازی دیشب گذشت و ما فقط از روی شانس نتونستیم ! اگه شنبه الکلاسیکو نبود شاید هم رئال و هم بارسا صعود میکردن ! ولی خب چه میشه کرد ! حداقل ما لالیگا رو خواهیم برد و فصل چندان بدی برامون نبوده !
از مورینیو به خاطر حرف های دیشب عذر میخوام ! امیدوارم سالهای سال در رئال بمونه !
بازم معذرت به خاطر حرفهای دیشب مخصوصا از سعید - علیرضا و..... معذرت میخوام ! لطفا دوباره من رو به عنوان یک دوست قبول کنید ! شاید بگید بهانه میاره ولی من کمی مشکل دارم نمیتونم خودم رو کنترل کنم ! وقتی هم کنترل از دستم در رفت دیگه .......
بازم معذرت
حالا شد.:flowerysmile:
باید یاد بگیریم که هیچ وقت از بازیکنان مربیان و خوده رئال انتقاد نکنیم و تا باخت بگیم باید بره
همه تیم ها میبازن و حذف میشن ماهم باختیم و حذف شدیم مگه چی شد؟
حالا تیم باید تلاش کنه که بقیه بازی های لالیگا رو ببره و آمار جدیدی واسه رئال ثبت کنه.
رونالدو تنها یه ماموریت داره زدن گل های زیاد در این بازی ها آینده و آقای گل بشه
هم توپ طلا رو بگیره هم کفش طلا
mortezarm
04-26-2012, 14:30
سلام بر همه دل شکستگان مادریدی
دیشب یکی از بدترین شبای زندگیم بود دربی نیومدم چون میومدم حتما چند نفرو خفه میکردم
به هر حال باختیم و منطقی نگاه کنیم دو تیم شانس مساوی برای صعود داشتند وخب حالا این نتیجه رقم خورد
ایکر نشون داد چقد فوق العادس و کاکا فکر کنم اخرین بازی مهمشو برای ما کرد و باید گفت با خاطره ای خیلی تاخ برنابئو رو ترک میکنه
واقعا خسته بودیم اما بردیم و این یه هنره
تو وقتای اضافه باید گلو میزدیم و متاسفانه کریس هم در این شب پنالتیشو خراب کرد
با همه تفاسیر با همه ناراحتی ها این رئال افتخار کردنیه و یادمون باشه ما حداقل لالیگا رو. میبریم و به سلطه بارسا خاتمه دادیم و فاتح ال کلاسیکو بودیم
CRISTIANO-FARSHAD
04-26-2012, 14:33
به نظر من رئال باید تو این 4 بازی یا 3 بازی باقیمانده تمرکزش رو روی گل زد کریس بذاره! در مقابل سویا میتونن براش موقعیت بسازن و اگه نشد هم که هیچ ولی مقابل گرانادا اگه اشتباه نکنم باید همش به او پاس بدن
mortezarm
04-26-2012, 14:38
رونالدو بازم پنالتیشو عالی زد و تو گوشه ای ترین نقطه ممکن و بهترین حالت بود
اما نویر ریسک کرد و ریسکش گرفت و البته نگذریم که عکس العملاش بی نظیر بودن
پس هر کسی دهنشو وا نکنه و هر چرندی رو بگه
خیلی سعی میکنم به کسی بی احترامی نشه اما اگه نتونن منطقو نگه دارن دیگه هر کی باشه رو ...........
mojtabadj88
04-26-2012, 14:42
دیشب کاکا رسما بلیط خروج رو از مادرید گرفت به نظر من بره پی اس جی براش بهتره هم بازی بهش میدسه هم یکم راه بیافته این فصل که تموم شد ب باید برای فصل بعد برنامه ریخت دیشب یکی از بدترین شبام بود شبی که برای یه مسابقه فوتبال اشکم در اومد
CRISTIANO-FARSHAD
04-26-2012, 14:47
منم موافقم اینطوری جلوی پیشرفت کایخون و خوسلو ژوزه گرفته نمیشه !!
البته باید خدمت دوستان و پرس ( متاسفم ) بی فکر که گفته نویر بهتره مگه کاسیاس دو پنالتی نگرفت؟ مگه نویر به جز دوتا پنالتی چیکار کرد؟ حداقل کاسیاس تو جران بازی هم توپ گرفت و تازه کاسیاس پنالتی بایرن تو جران بازی رو درست تشخیص داد ولی نویر کلا مخالف ضربه کریس پرید
کاکا باید بمونه
خوب بسه دیگه وقتشه خودمونو آماده کنیم واسه قهرمانی در لالیگا.
بچه ها این جمله رو واسه همیشه بزارین امضاتون اگه دوست دارین
ThiS Is My TeaM.My FaMily.My RealMaDriD
کاکا باید بمونه
خوب بسه دیگه وقتشه خودمونو آماده کنیم واسه قهرمانی در لالیگا.
داداش خيلي وقته خودمونو آماده كرديم فقط مونده آقاي گلي رونالدو و موندن مورينيو تو رئال
mortezarm
04-26-2012, 14:54
کاسیاس فوق العاده بود و واقعا باعثه افتخاره داشتن چنین کاپیتانی
دو پنالتی گرفتن خیلی کاره بزرگیه
یادتون باشه سال پیش تو جام تک بازی مونیخ ها تو ضربات پنالتی ما بایرنو بردیم و کاسیاس 2 ضربه از 4 شربشونو گرفت و اونجا کرسی کریم الونسو پنالتیشونو گل کردن البته یکی دیگه هم گل کرد که یادم نیس کی بود
ما تو پنالتی خیلی بهتر بودیم البته از خارج اما فوتبال اون رویه بدشو نشونمون داد
CRISTIANO-FARSHAD
04-26-2012, 14:54
با تعصب ترین رئالی به نظر من هیگواین هستش ! واقعا احترام میذارم بهش ! خیلی به رئال وفا داره ! تو امضائ علی رضا هم چه جوری ناراحت شد ! امیدوارم شنبه شب خوشحال بشه
بچه ها این جمله رو واسه همیشه بزارین امضاتون اگه دوست دارین
ThiS Is My TeaM.My FaMily.My RealMaDriD
واقعا شب تلخي بود ! تلخ تر از شكست در الكلاسيكو ! چون زحمات يك فصل بر باد رفت و به قول راموس بايد با ناراحتي به خانه برگرديم ! om::
ليگ با جام قهرمانان خيلي فرق ميكنه ! جام قهرمانان با روح آدم بازي ميكنه ! نميدونم شما هم اينطوري هستيد يا نه؟!
به هر حال بايد به مورينيو و بازيكنان حق بديم ! با اين شرايط بدني توقع بيشتري نميرفت ! رونالدو كه هميشه مثل ببر تو زمين ميدويد ديشب بعد از پايان نيمه دوم از شدت خستگي برزمين افتاد و براي لحظاتي بلند نشد ! توپهايي هم كه لو داد در اثر همين خستگي بود ! در واقع كل تيم با اين مشكل مواجه بودن جز مارسلو ! مارسلو انصافا فوق العاده بازي كرد و بي نقص ! مهمترين حركتش هم هموني بود كه همرو درو كرد و پاس داد به كريس و متاسفانه چون هيگواين در مسير توپ قرار داشت كمكداور عجول سريع افسايد گرفت !
ميخوام در مورد ايكر عزيز صحبت كنم ! گلر افسانه اي رئال مادريد ! كسي كه جدا از مسائل فني يك انسان بزرگ هست ! يك كاپيان واقعي كه همه جذب اخلاق خوبش ميشن ! كاسياس مقدس روح بزرگي داره و اينو ديشب براي چندمين بار ثابت كرد ! ولي يه صحنه اشك من دراومد ! وقتي نوير پنالتي هارو ميگرفت رو به پنالتي زنهاي رئال 100تا جفتك ميزد ولي ايكر بعد از گرفتن 2 پنالتي سرشو پايين انداخت و سعي در تحقير بازيكن حريف نداشت ! بي شك فرق كاسياس و نوير همينه ! نوير به خاطر مدتي كه دراوج بوده مغرور شده ولي كاسياس بعد از سالها و كسب عناوين مختلف همچنان فروتن و دوست داشتني ! كاسياس عاشقتم !
شايد اشتباه بزرگ مورينيو بازي دادن به كاكا و بدتر از اون پنالتي دادن به اين بازيكن بود ! البته بايد به مورينيو هم حق بديم ! هيچ كس فكرشو نميكرد كاكا اينقدر بد بازي كنه ! اگه كايخون جاي كاكا تو زمين بود خيلي چيزا تغيير ميكرد !
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
اما كريس عزيز: به خاطر همه چي ممنون , به خاطر لحظات خوبي كه واسمون به ارمغان آوردي ! به خاطر 3 گلي كه ديشب زدي و اون پنالتي كه خراب كردي در مقابل اينا هيچي نيست ! ممنون به خاطر تلاشت الارقم خستگي زياد ! دوست دارم .
به اميد اينكه فصل بعد با قدرت پاي به مسابقات بزاريم و يه تيم كامل داشته باشيم !
CRISTIANO-FARSHAD
04-26-2012, 15:05
به نظر من حذف بارسا و رئال بیشتر تقصیر مسئولان لالیگا است !
تو انگلیس نمیشه بازیها رو عقب انداخت چون اوج هیجانه و بین تیمها فاصله 2 یا 3 امتیازی هست ! و عقب انداختن بازیها میتونه همه چی رو تغییر بده! ولی چلسی که امیدی نداره به بازیکنان استراحت داد اون ور هم بایرن که امیدی نداره به بازیکنانش استراحت داد !
شرایط لالیگا فرق میکنه اختلاف بارسا و رئال با تیم سوم قدری زیاده که همه بازیهاشونو ببازن اون تیم سوم قهرمان نمیشه و دوم هم نمیشه ! میتونستن بازی رو عقب بندازن هر چند سخته ولی خیلی بهتر بود ! هر چند ممکن بود رئال دیگه بازی رو نبره ! ولی خب هر 2 حذف نمیشدن ! الان احتمال کسر سهمیه هم از اسپانیا هست چون فقط رئال بارسا خوب کار کردن وهر ساله دو تیم دیگر اسپانیا یا حذف میشدن از پلی اف یا تو گروهی بالا نمیومدن ! و همه اینها تقصیر مسئولان لالیگاست
mortezarm
04-26-2012, 15:06
ميخوام در مورد ايكر عزيز صحبت كنم ! گلر افسانه اي رئال مادريد ! كسي كه جدا از مسائل فني يك انسان بزرگ هست ! يك كاپيان واقعي كه همه جذب اخلاق خوبش ميشن ! كاسياس مقدس روح بزرگي داره و اينو ديشب براي چندمين بار ثابت كرد ! ولي يه صحنه اشك من دراومد ! ولي نوير پنالتي هارو ميگرفت رو به پنالتي زنهاي رئال 100تا جفتك ميزد ولي ايكر بعد از گرفتن 2 پنالتي سرشو پايين انداخت و سعي در تحقير بازيكن حريف نداشت ! بي شك فرق كاسياس و نوير همينه ! نوير به خاطر مدتي كه دراوج بوده مغرور شده ولي كاسياس بعد از سالها و كسب عناوين مختلف همچنان فوتن و دوست داشتني ! كاسياس عاشقتم !
اما كريس عزيز: به خاطر همه چي ممنون , به خاطر لحظات خوبي كه واسمون به ارمغان آوردي ! به خاطر 3 گلي كه ديشب زدي و اون پنالتي كه خراب كردي در مقابل اينا هيچي نيست ! ممنون به خاطر تلاشت الارقم خستگي زياد ! دوست دارم .
به اميد اينكه فصل بعد با قدرت پاي به مسابقات بزاريم و يه تيم كامل داشته باشيم !
:gerye::gerye::gerye::gerye::gerye::gerye:crying::-crying::-crying::-crying::-
جملاتت فوق العاده بود مخصوصا در خصوص کاسیاس که واقعا اون حرکاته فوق العاده متشخصانش بعد پنالتی به ادم حسه اینو میده که تیمای دیگه بدون داشتن بهترین کاپیتان دنیا چطور سر میکنن
بد ضربه اخر و نگاهش به اسمون که یه مدت طولانی بود واقعا اشک و سنگترین حس دنیا رو به ادم میداد
منم فقط تو یه جمله میتونم بگم"بهترین کاپیتان دنیا دوست داریم"
با تعصب ترین رئالی به نظر من هیگواین هستش ! واقعا احترام میذارم بهش ! خیلی به رئال وفا داره ! تو امضائ علی رضا هم چه جوری ناراحت شد ! امیدوارم شنبه شب خوشحال بشه
همگی با غیرت هستن داداش
کاسیاس راموس گرانرو اوزیل مارسلو په په رونالدو بنزما و.....
به همشون افتخار می کنم
mojtabadj88
04-26-2012, 15:18
به عشق کاپیتان [Only Registered And Activated Users Can See Links] هیچ وقت فکر نمی کردم بعد از رفتن رائول یه نفر دیگه بتونه از اون هم واسم محبوب تر بشه.
برای مشاهده تصویر اصلی (938x704) روی این نوار کلیک کنید.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
یه سر به همسایه بزنید
اینست فلصفه آبی اناری اینست غیرتشون اینست غیرت فیفاسلونا
CRISTIANO-FARSHAD
04-26-2012, 15:28
بابا من گفتم چرا اینا پول کم میارن ! به پلاتینی دادن ! امسال با داوری هم نتونستن چلسی رو حذف کنن!
باز هم می گوییم پنالتی زدن هنر می خواد که کوتوله ها ندارن (لیونل قابلمه)
مسی بارسا رو حذف کرد.
رونالدو هتریک کرد.
lagh::mas:-mas:-mas:-mas:-
mojtabadj88
04-26-2012, 15:36
ماها 300 میلیون خرج بازیکن میکنیم شما هم 300 میلیون رو بریزین به حساب پلاتینی که آخرش هم چلسی رو نتونین ببرین و هی شعار ضد فوتبال میکنین
به نوشته روزنامه پرتغالی رکورد ، یونایتد در نظر دارد تا په په ، مدافع رئال مادرید را به خدمت گيرد.
اولدترافورد در نظر دارد تا مرکز خط دفاعش را برای فصل آینده تقویت کند و چشم به مدافع وسط رئال دارد . بنا بر این گزارش ، شیاطین سرخ حاضرند که پیشنهاد خوبی برای این انتقال بدهند. (ديگه اگه په په بره خط دفاعيمون چي ميشه- البته واقعا منچستر بهترين خط دفاع ها رو مثل ويديچ و فرديناند رو داره )
به سلام خدمت رئالی های گل
هیچ چیز از ارزش های ما کم نشد
من مطئنم فصل بعد جبران میکیم
الان شانسلونایی ها دلشون به کوپا دل ری خوش هست
اما م به نظر من اونجاهم میبازن
لالیگا مطمئنا برای ماست
The El Copitan
We love you iker
بچه ها يه خبر كه دلم نيومد نزارمش تو اين پست
ایکر کاسیاس در صفحه توئیترش ، پیغامی برای سپاس از هواداران رئال به خاطر حمایتشان پس از شکست به بایرن در ضربات پنالتی داده تشکر کرد :" از کریستیانو ، راموس و کاکا به خاطر شجاعتشان در زمانی مشکل سپاسگزارم . شما عالی هستید ، در این تردیدی نیست . زنده باد رئال مادرید !"
کاپیتان رئال مادرید افزود :" به هر صورت حیف شد دوستان رئالی . نتوانستیم گام کوچکی به سمت مونیخ را برداریم . سال بعد تلاش دوباره ای می کنیم . حالا فقط به لالیگا فکر می کنیم . با حمایت شما آسان تر می شود . می دانیم که این کمی ناراحت کننده است اما همیشه بزرگان دوباره بلند می شوند و ما بزرگترین هستیم . از حمایت شما هواداران ممنونم . (واقعا هميشه دوباره بزرگان (رئال مادريد) بلند ميشوند -زنده باد كاپيتان كاسياس)
CRISTIANO-FARSHAD
04-26-2012, 15:46
اگه مورینیو بمونه عمرا نمیره ! تو رئال این همه دوست داره این همه پول میگیره و این همه موفق هستن چرا بره ؟ تازه نسل رئال داره شروع میشه ! هیگی - بنزما- اوزیل- کایخون- دیماریا-شاهین-راموس-مارسلو-کونترائو.......... همه زیر 25 سال هستن
mortezarm
04-26-2012, 16:01
امیدوارم تو همین هفته تو بازی با سویا جامو برای خودمون کنیم البته جامو بالای سر بردن تو ایالت باسک یا و دیگر نماینده کاتالونیا هم فاز خوشو داره
امیدوارم کریس تو لالیگا به رکورد 50 گل برسه
امیدوارم هر چی زودتر یکشنبه بیاد و این خاطره تلخ تو ذهنمون کم رنگ بشه منمو که بدجوری داره ازار میدهom::
اصلا کاسیاس یادم میفتهcrying::-crying::-crying::-crying::-crying::-
rasol777
04-26-2012, 16:05
تیم خسته که شاخ ودم نداره بازی با بایرن رو دادیم الکلاسیکو رو گرفتیم همیشه نمیشه همه چیزو باهم داشت از خدا بابت لالیگای امسال ممنونیم واز همه بچه ها متشکریم ایشالا سال بعد 3جامو با هم میگیریم.
تمام رئال خسته بود جز مارسلو .دیدید که مارسلو تا دقیقه 120 استارت میزد (خدایی یه لحظه رگ برزیلیش زد بالا نصف بایرن رو دریبل زد:sigar:)اگه رئال خسته نبود 11تا عین مارسلو میدیدیم .
ایکر مقدس ممنونیم ازتو که همیشه بهترینی:afarin::afarin::afarin:
CRISTIANO-FARSHAD
04-26-2012, 16:15
تقدیم به هواداران رئال مادرید ( سریع ساختم چند مشکل داره بعدا درست میکنم)
مورينيو: اگر رئال بخواهد ميمانم
mortezarm
04-26-2012, 23:43
چرا این تاپیکمون اینقد خلوته
یکی بیاد بمن دلداری بده:gahhr:crying::-crying::-crying::-crying::-crying::-crying::-
دیگه بازی ها لیگا حال نمیده اما شدیدا منتظر بازی با سویا هستم یکم خودمونو خالی کنیمcrying::-
داش مرتضي نبينم غمتو ! بيا يه بحث نصفه و نيمه در مورد بازيكنان ضايد و خوب تيم راه بندازيم و اينكه فصل بعد چه نقاطي رو بايد ترميم كنيم ! چطوره؟
به نظر من از بازيكنان فعلي كاكا بايد به فروش برسه ! به خدا دوسش دارم ولي هم به نفع خودشه و هم به نفع رئال كه تيمو ترك كنه! همه ما ميدونيم كه توانايي هاي اين بازيكن خيلي بيشتر از ازيل و امثال اونه ولي الان ازيل انصافا داره خوب بازي ميكنه و مشكلات روحي رواني نميزاره كاكا به اوج برگرده ! پس بايد واسه اينكه 4 5 سال ديگه رو خوب بازي كنه يه تحولي ايجاد كنه و به يه تيم ديگه بره !
كارواليو هم چندان بازيكن سرحال و باانگيزه اي نيست و به نظر من بهتره بفروشيمش و يه مدافع با كلاس و سرحال بياريم و از دو مدافع جوان خودمون يعني آلبيول و اون يكي ديگه كي بود از ليگ فرانسه اورديمش ؟! حالا همون ! از اينا واسه زخيره استفاده كنيم ! په په هم كه خوبه و راموس هم به پست اصليش دفاع راست برميگرده و به نظرم اين كل مشكلات رئالو تو دفاع حل ميكنه ! اربلوا هم بازيكن خوبيه و مواقع مصدوميت و محروميت و يا استراحت به راموس ميتونه به كار بياد.
تو دفاع چپ هم هيچ مشكلي نداريم.
اما تو خط هافبك به يه هافبك بازيساز اما محكم نياز داريم ! مثل شواين اشتايگر كه بعيد ميدونم تيمشو عوض كنه ! فقط خواستم مصداقشو بگم !
تو خط حمله من كمبودي نميبينم و به نظرم بهترين خط حمله رو داريم ! كريس بنزما هيگواين ديماريا كايخون همگي عالي هستند و جوون !
پس فقط بايد 2 هافبك يكي تو مايه هاي ازيل براي جانشن كاكا بياريم تا با ازيل رقابت كنه ( مثل گوتزه ) و يك هافبك مياني خوب كه در كنار آلونسو بازي كنه ! و يك مداقع شش دانگ .
و ديگر هيچ:hehee:
mortezarm
04-27-2012, 00:09
مرسی سعید جان
اره داداش بحث بکن که از غم و اندوه ترکیدیم
کاملا با حرفات موافقم کاکا با همه علاقه ای و دلبستگی که هوادارا بهش دارن باید با خاطره خیلی بد برنابئو رو ترک کنه هر چند ارزو میکنم این اتفاق نیفته
ما یه هافبک تخریبگر عالی در کنار الونسو و یه دفاع میانی پوششی نیاز داریم بهترین گزینه واسه این موضوع به نظر من کسایی مثه ویدیچ و سیلوا و خب میشه به بیل هم تو سمت چپ فکر کرد که بازیکنی چند پستس
تو حمله که ما بهترین خط حمله دنیا و شاید تاریخو داریم 109 گل تو 34 بازی این بزرگی رو ثابت میکنه
فقط باید تلاش کنیم تو بازار نقل و انتقالات هیگواین رو از دست ندیم و یه بازیکن جوون اینده دارو برای پخته شدن بگیریم
اما بزرگترین مسالمون یه دفاع مرکزی بزرگ و خیلی خوبه
با فروش کاروالیو کاکا و بصورت قرضی شاهین و گرانرو هم موافقم
mojtabadj88
04-27-2012, 00:11
داش مرتضي نبينم غمتو ! بيا يه بحث نصفه و نيمه در مورد بازيكنان ضايد و خوب تيم راه بندازيم و اينكه فصل بعد چه نقاطي رو بايد ترميم كنيم ! چطوره؟
به نظر من از بازيكنان فعلي كاكا بايد به فروش برسه ! به خدا دوسش دارم ولي هم به نفع خودشه و هم به نفع رئال كه تيمو ترك كنه! همه ما ميدونيم كه توانايي هاي اين بازيكن خيلي بيشتر از ازيل و امثال اونه ولي الان ازيل انصافا داره خوب بازي ميكنه و مشكلات روحي رواني نميزاره كاكا به اوج برگرده ! پس بايد واسه اينكه 4 5 سال ديگه رو خوب بازي كنه يه تحولي ايجاد كنه و به يه تيم ديگه بره !
كارواليو هم چندان بازيكن سرحال و باانگيزه اي نيست و به نظر من بهتره بفروشيمش و يه مدافع با كلاس و سرحال بياريم و از دو مدافع جوان خودمون يعني آلبيول و اون يكي ديگه كي بود از ليگ فرانسه اورديمش ؟! حالا همون ! از اينا واسه زخيره استفاده كنيم ! په په هم كه خوبه و راموس هم به پست اصليش دفاع راست برميگرده و به نظرم اين كل مشكلات رئالو تو دفاع حل ميكنه ! اربلوا هم بازيكن خوبيه و مواقع مصدوميت و محروميت و يا استراحت به راموس ميتونه به كار بياد.
تو دفاع چپ هم هيچ مشكلي نداريم.
اما تو خط هافبك به يه هافبك بازيساز اما محكم نياز داريم ! مثل شواين اشتايگر كه بعيد ميدونم تيمشو عوض كنه ! فقط خواستم مصداقشو بگم !
تو خط حمله من كمبودي نميبينم و به نظرم بهترين خط حمله رو داريم ! كريس بنزما هيگواين ديماريا كايخون همگي عالي هستند و جوون !
پس فقط بايد 2 هافبك يكي تو مايه هاي ازيل براي جانشن كاكا بياريم تا با ازيل رقابت كنه ( مثل گوتزه ) و يك هافبك مياني خوب كه در كنار آلونسو بازي كنه ! و يك مداقع شش دانگ .
و ديگر هيچ:hehee:
اون فرانسوی رو که میگی که زیدان اورد 18 سالشه واران هست آره به نظر من باید یه دفاع وسط عالی خرید یکی مثل تیاگو سیلوا یا ویدیچ
آره کاکا بره پیش مربی سابقش بهتره هم برا خودش هم برا تیم
من برای بازیساز بازیکن مورد علاقه زیدان رو یشنهاد میکنم بهترین بازیکن لیگ فرانسه یعنی ادن هازارد که خوده فرگوسن و هری ردنپ از نزدیک بازی ش رو دیده
از اوردن بازیکن کنار آلونسو مخالفم ببین داش سعید ما تو اون پست بهترین بازیکن لیگ المان یعنی نوری شاهین رو داریم که خیلی بازی بهش کم رسیده و باید فصل دیگه بیشتر روش حساب بشه خدیرا هم که قدرت بازی سازیش کمه
با نظرات هردوتون موافقم دوستان .
البته از شاهين فراموش كرده بودم ! به نظر من بايد تو ادامه همين فصل از شاهين استفاده كنيم و بيشتر امتحانش كنيم ! بايد ديد چقدر ميتونه خودشو وقف بده ! پتانسيل خوبي داره .
ويديچ كه با توجه به اطلاعاتي كه در مورد منچستر دارم ميشه گفت غير ممكنه منچستر رو ترك كنه و از همين الان داره واسه حضورش در فصل بعد ليگ جزيره برنامه ريزي ميكنه ! اما تياگو سيلوا در دسترس هست. بازيكن خوبيه و اميدوارم جاي اينكه بره بارسا رئال بخرتش .
hala_madrid
04-27-2012, 03:46
سلام بچه یه چند روز نبودم اساس حالم بد بود هنو باورم نمیشه کریس کاکا راموس اشکال نداره بچه ها تمامه تلاششون رو کردن بخت با ما یار نبود واقعا افتخار میکنم به مربی و دروازبان مون فوق العاده بودن همچنن بقیه بچه ها بچه ها من یهصحنه مشکوک به پنالتی تو وقتهای اضافه دوم دیدم رو گرانرو نظر شماها چیه?!!!!:ehe:
hala_madrid
04-27-2012, 03:52
در مورد خرید بازیکن ما به تیاگو سیلوا یا ویدیچ تو دفاع احتیاج داریم و به بازیکن دیگه ای احتیاج نداریم در مورد کاکا هم من مخالف رفتنش هستم با یه دفاع مرکزی خوب مثل اون دو تایی که گفتم تیممون کامل میشه
CRISTIANO-FARSHAD
04-27-2012, 09:45
ما نباید مثل قدیم الکی خرید بکنیم ! الان ویدیچ 30 سال داره فوقش تا 33 سالگی بتونه در سطح الان بازی کنه ! کلی هم مصدوم میشه ! تیاگو احتمال داره چون مسئولان میلان با رئال یه جورایی همکاری دارن پس ممکنه اون رو بدن ولی نظر خودش هم مهمه شاید بارسا رو بخواد ! دفاع راست به نظر من مایکون پیر شده باید یکی مثل بوسینگوا یا حتی میشه کونترائو رو هم اونجا بازی داد !
کاکا برای خودش بهتره که بمونه ولی باید به سختی مثل بنزما تمرین کنه ! دیگه خرید چندانی لازم نیست
shiraz-sport
04-27-2012, 11:07
ما باید غیر این مهاجم های که داریم یه مهاجم خوب بخریم مثل کارلوس توز یا اگرو و یا حتی رونی . و به نظر من کنترائو رو بفروشیم و اگه بشه گرت بیل رو بخریم و ما به یک هافبک دفاعی خوب هم نیاز داریم که درکنار ژابی الونسو بازی کنه مثل استیون جرراد به نظر من استیون جرراد بهترین گزینه برای رئال میتونه باشه و به یک دفاع مرکزی خوب وقدرتمند مثل تیاگو سیلوا نیاز داریم یا حق.
mojtabadj88
04-27-2012, 12:33
ما باید غیر این مهاجم های که داریم یه مهاجم خوب بخریم مثل کارلوس توز یا اگرو و یا حتی رونی . و به نظر من کنترائو رو بفروشیم و اگه بشه گرت بیل رو بخریم و ما به یک هافبک دفاعی خوب هم نیاز داریم که درکنار ژابی الونسو بازی کنه مثل استیون جرراد به نظر من استیون جرراد بهترین گزینه برای رئال میتونه باشه و به یک دفاع مرکزی خوب وقدرتمند مثل تیاگو سیلوا نیاز داریم یا حق.
کنتراو رو که خوزه هیچ وقت نمیفروشه ولی برای مهاجم من رابین ون پرسی یا رونی رو پیش نهاد میدم جرارد که عمرا از آنفیلد بیرون بیاد بیخیالش
mortezarm
04-27-2012, 15:27
اوردن یه مهاجم خوب در واقع کاره خیلی اشتباهیه همین الان هم یکی از بهترین مهاجما رو ما نیمکت نشین میکنیم با نیمکت نشین کردن یه بزرگ دیگه رقابت حسد اورو تو تیم ایجاد میکنیم و تکنیک چرخشی هم همه رو تو حالت ضعف قرار میده
ما احتیاج به یه مهاجم خوبه جوون نیاز داریم که کنار بزرگای تیم به اوج برسه و بعدا ازش بهترین استفاده ها رو بکنیم
mojtabadj88
04-27-2012, 17:37
ببينيد تعصب : ناراحتي رونالدو از اينكه به فينال نرسيدند- به اميد خدا فصل بعد جبران ميشه
CRISTIANO-FARSHAD
04-27-2012, 22:41
به نظر من رفتن گواردیولا باعث افت لالیگا خواهد شد ! شاید از لحاظ امتیازی - برد - باخت و جام و....... رئال و بارسا تغییر نکنند ولی دیگه از جنجالهای زیبا و خنده اور خبری نیست !
زمانی که پپ به خوزه گفت اینجا نیا چون جنگ روانی برنده نیست تا جایی که خوزه بهش گفت تو و پپ هم تو کنفرانس خبری روی میز کوبید و به خوزه گفت اون خدای این اتاق لعنتیه !
واقعا حیف شد ! هر چند با موندنش شاید رئال جامهای کمتری میگرفت ولی ماندنش خیلی جالب بود ! الان کسی نیست با خوزه زقابت کنه ! بار اخر با تیتو که خوب بودن و از قدیم هم که اشنایی داشتن !
یک چیزی برام جالبه خوزه با خیلی ها که قبلا شناخته مثل پپ عزیز دعوا میکرد و جنجال ! شاید اگه قبل اومدن خوزه همدیگر رو میدیدن به هم احترام میگذاشتند شاگرد و استاد قدیم ! ولی کار به اینجا کشید ! به طور قطع رفتاری که با فرگی و ونگر و بنیتس و رانیری و...... کرد رو هم با پپ میکنه ! رابطه شون خیلی بهتر میشه مثلا الان فرگی با مورینیو رابطه خوبی دارن ! یادمه یک بار خوزه به رانیری گفت پیر خرفت ولی الان نمیگه !
به هر حال این جنجالها و لحظات قشنگ دیگه وجود نداره
mojtabadj88
04-28-2012, 00:10
چرا وجود داره این لحظات نمونش چند وقت پیش که انگشت کرد تو چشمش
حقیقت
mortezarm
04-28-2012, 01:57
ببينيد تعصب : ناراحتي رونالدو از اينكه به فينال نرسيدند- به اميد خدا فصل بعد جبران ميشه
خب دیگه میخواست چکار کنه همه ناراحت بودن
اما اشکای رونالدو تو بازی فینال لیگ قهرمانان با چلسی برام تداعی شد که رونالدو تو ضربات پنالتی ضربشو خراب کرد و داشت اشک میریخت و دعا میکرد و البته تری اون پنالتی رو شگفت انگیز خراب کرد تا کریس ما ناراحت نشه
اما خب این نصیب رئال نشد
اما از اینکه همه هوادارا و تیم غیرت خودشونو نشون دادن و اینکه همه نشون دادن یه تیمن لذت بردم
hadizizo
04-28-2012, 16:29
بچه ها بازی فردا 2:30ظهره؟:soal:
mojtabadj88
04-28-2012, 17:13
بچه ها بازی فردا 2:30ظهره؟:soal:
بخاطر یه مشت عرب ملخ خور آره
CRISTIANO-FARSHAD
04-28-2012, 17:25
عجب ! ساعت 2:30 ! مگه میشه تو ظهر بازی کرد با اون تابش نور بالا ؟ فکر کنم اخرین باری که تو روز بازی کردیم با وایکانو بود که به وقت خودمون ساعت 6:30 بود که با تک گل رونالدو (پشت پا) برنده شدیم ! خدا این 4 بازی رو به خیر بگذرونه ! من که بعید میدونم 2 پنالتی هم برای حریف نگیره !
hadizizo
04-28-2012, 17:32
خیلی مسخرست...مگه 2:30 ه فوتبال میشه بازی کرد؟واقعا خدا به دادمون برسه...
mortezarm
04-28-2012, 17:35
بخاطر یه مشت عرب ملخ خور آره
این تایم ساعت به خاطر فروختن حق پخش به جنوب شرقی اسیاست که اسپانیا تو این بحران خیلی بهش احتیاج داره در ضمن از فصل بعد بازی های بیشتری تو این ساعت خواهیم دید
عجب ! ساعت 2:30 ! مگه میشه تو ظهر بازی کرد با اون تابش نور بالا ؟ فکر کنم اخرین باری که تو روز بازی کردیم با وایکانو بود که به وقت خودمون ساعت 6:30 بود که با تک گل رونالدو (پشت پا) برنده شدیم ! خدا این 4 بازی رو به خیر بگذرونه ! من که بعید میدونم 2 پنالتی هم برای حریف نگیره !
سختیش که واقعا سخته
این فصل هم یه بازی ساعت 2 و نیم تو برنابئو با اوسا داشتیم
hadizizo
04-28-2012, 17:45
آره به خاطر حق پخش زیادی که عرب ها و ...میگیرن زمانش رفته طرف ظهر.در کل هر چه پیش آید خوش آید...:chakerim:
CRISTIANO-FARSHAD
04-28-2012, 17:51
اگه برای همه تیمها باشه که ساعت 2:30 بازی کنند که مشکلی نیست چون کار دو روزه خوزه بچه ها رو اماده میکنه ! ولی اگه قرار باشه تیم ما ساعت 2 بازی کنه و داور لونا ساعت 11 شب که نمیشه ! که فکر نکنم اینطور باشه ! ادم که خودشو لو نمیده !
hadizizo
04-28-2012, 18:00
هر طوری که بشه ما قهرمانیم چون بهترینیم:real:
بچه ها انگار رابطه کاسیاس با مورینیو خوب شده:yes::eyvalla:
shiraz-sport
04-28-2012, 19:42
انشا الله فردا با گلزنی رونالدو میبریم فقط از یه چی میترسم اینکه بچه ها به خاطر بازی با بایرن مونیخ روحیه شون رو از دست داده باشن
ایسالا کریس توی بازی فردا بتونه دو گل بزنه و در ادامه بتونه رکورد 147 گل رو بشکنه.
کريستيانو در طول چهار هفته آتي به رقابت شانه به شانه با مسي براي کفش طلا ادامه مي دهد . او در حال حاضر با 42 گل زده آقاي گل ليگاست و براي کسب ال پي چي چي و کفش طلا در پايان فصل خيلي انگيزه دارد . چرا که مي خواهد به تاريخ فوتبال اضافه شود .
به نقل از مرجع خبري رئال مادريد او که با رکورد 42 گل هموطنش اوزه بيو در فصل 68-1967 برابري کرده است ، هدف بعديش رسيدن به رکورد جورجسکيوست . بازيکن رومانيايي در فصل 77-1976 با 47 گل زده به کفش طلا رسيد . رکوردي که ستاره رئال با ميانگينش که 1.23 گل در هر بازي است مي تواند به آن برسد .
او همچنين در اين فصل نه دبل و هفت هت تريک داشته است . در اسپانيا ، سال گذشته رکورد زارا و هوگو سانچز با 38 گل زده در 30 و 35 بازي را شکست و به 40 رسيد . کريستيانو اين فصل 34 بازي انجام داده و 40 گل زده است .
شماره هفت رئال مادريد بهترين فصل دوران فوتبالش را سپري مي کند . روي هم در اين فصل 56 گل زده و در رئال به رکورد 142 گل در 140 بازي دست يافته است . بهترين ميانگين تاريخ باشگاه را بالاتر از پوشکاش با 242 گل در 261 بازي داشته است .
اينم يه عكس تمرين قبل بازي با سويا -تو بازي فردا آلتينتوپ و شاهين و كارواليو و واران وديارا تو ليست 19 نفره مورينيو جايي ندارند و بقيه تو ليست قرار دارند
mortezarm
04-29-2012, 02:22
تیم در شرایط روحی بدیه و حال و هوایه خوبی نداره اما این دوران هم میگذره و ما نباید اجازه بدیم فاصلمون کم بشه
ما cl دیگه از دست دادیم و باید با قهرمانی مقتدرانه برای فصل بعد اماده بشیم
امیدوارم فردا مساله روحی تیم اذیتمون نکنه
بچه ها بدون من خوش می گذره؟
mortezarm
04-29-2012, 14:09
نه بابا جات حسابی خالیه زودتر به میادین برگرد دیگه:sooot:
mortezarm
04-29-2012, 14:11
خب حدود20 دقیقه دیگه تا شروع بازی باقی مونده باید ببریم و نشون بدیم چقد بزرگیم و اینکه جام باشگاههای اروپا رو با همه ناکامیش پشت سر گذاشتیمش
تو بازی رفت سویا رو 6 تایی کردیم کریس هم یه گل فوق العاده زد و هم حتریک کرد
به امید یه برد دیگه و نزدیکتر شدن به قهرمانی و در کنار اون حتریک کریس
تو كه نيستي بچه ها هم ديگه كمتر پست ميدن زودتر برگرد
برد تو نيمه اول رو تبريك ميگم از همه مهمتر گل زني رونالدو ميتونه باشه:afarin:
[Only Registered And Activated Users Can See Links] rid_-_Sevilla.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203164063976&ssbinary=true
CRISTIANO-FARSHAD
04-29-2012, 15:18
جالبه ! فکر نکنم بازیهای فصل دیگه که ساعت 2.30 و این حدودا برگزار میشه برای ما بد باشه ! البته فقط برای کسایی که مثل من همیشه صبح ها مدرسه دارن !
دارم نتیجه رو میبینم گل کریس قشنگ بود؟ چه جوری زد؟
mojtabadj88
04-29-2012, 15:26
جالبه ! فکر نکنم بازیهای فصل دیگه که ساعت 2.30 و این حدودا برگزار میشه برای ما بد باشه ! البته فقط برای کسایی که مثل من همیشه صبح ها مدرسه دارن !
یه سره توپ زد بعد ضربه آخر گل
بازی رئال تو روز نمیچسبه
داش فرشاد گل كريس هر جور باشه قشنگه حالا هم كه با 3 گل جلو هستم و قهرماني رو داريم ميگيريم
pouria milan & real
04-29-2012, 16:11
سلام بردي كه از ساعت 2 شروع بشه خيلي حال ميده lay_;;- برد رئال رو تبريك ميگم پيشاپيش قهرماني تيم رو هم تبريك ميگم شيريني اين برد با گلزني رونالدو 2 برابر شد -درود بر مورينيو و تمام تيم
[Only Registered And Activated Users Can See Links] rid_-_Sevilla.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203164085653&ssbinary=true
منم برد رو تبريك ميگم از همه مهمتر گل نخوردن تيم و كارت نگرفتن كريس رونالدو و گلزني رونالدو بود:flowerysmile:
[Only Registered And Activated Users Can See Links] rid_-_Sevilla.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203164053265&ssbinary=true
mortezarm
04-29-2012, 16:50
تبریک میگم بردو
خوب بازی کردیم و میتونستیم گل بیشتر بزنیم که بعد گل سوم سعی کردیم فقط بازی رو کنترل کنم و ان چنان دیگه حمله ای نکردیم
کریم عالی بود و 2 گل و 1 پاس گل داد
به قهرمانی خیلی خیلی نزدیک شدیم
mortezarm
04-29-2012, 17:13
اگه امشب بارسا بتونه رایووالکانو رو ببره قهرمانیمون به هفته بعد میفته و میتونیم تو زمین بیلبائو جشن قهرمانی رو بگیریم که اونم واسه خودش حال و هوایی داره
رئالي ها تو يك كار زيبا قبل بازي با سويا با شعار زنده باد كانالس رو روي پيراهنشان قرار داده بودند تااز اين بازيكن حمايت كنند(كانالس تو اين فصل به طور قرضي از رئال به والنسيا رفته) به غير از اين بازيكن رئالي ها در اين فصل از اريك آبيدال پاتريس موامبا و آنتونيو كاسانو هم حمايت كرده بود كه خيلي كار پسنديده اي هستش
اگه امشب بارسا بتونه رایووالکانو رو ببره قهرمانیمون به هفته بعد میفته و میتونیم تو زمین بیلبائو جشن قهرمانی رو بگیریم که اونم واسه خودش حال و هوایی داره
حواست کجاست دادا
ما فاصلمون با این برد 10 امتیاز شد
اگه بارسا هم ببره میشه 7 امتیاز
و فقط دو بازی مونده
mortezarm
04-29-2012, 18:09
نه امیر 3 تا بازی ئدیگه مونده که با بیلبائو و گرانادا تو خونه حریف و اخرین بازیمون با مایورکا تو خونس
shiraz-sport
04-29-2012, 19:39
منم برد رو تبریک میگم انشا الله در اخر فصل هم عنوان ال پی چی چی به رونالدو برسه تا دو تا خوشحالی داشته باشیم هم قهرمانی و هم کفش طلای رونالدو:-shad:ohum:
CRISTIANO-FARSHAD
04-29-2012, 21:16
برد رئال رو به همه کهکشانیها تبریک میگم ! فکر کنم اگه امشب بارسا نبره بهتره 1 چون اگه با بیلبائو بازی کنیم و قهرمان بشیم تو استادیوم غریبه جشن زیاد جالب نیست ! ولی اگه امشب بارسا نبره دیگه جشن رو بازی با بیلبائو نمیگیرن تو بازی اخر جشن میگیریم تو استادیومی که خیلی لوکس تر از هر جاییه !
سلام بچه ها چه خبر
برد تیم و گلزنی کریس رو تبریک میگم ایشالا که قهرمانی همراه با کفش طلای کریس شیرین تر بشه.
mortezarm
04-29-2012, 22:31
خب 112 گله شدیم و کریس 43 گله 3 بازی مونده امیدوارم به رکورد 120 برسیم و کریس هم 50 البته لازمش دو تا دبل و یه هتریکه که خیلی سخته
کلا فصله قشنگی بود با همه فراز و نشیباش امیدوارم با قهرمانی فاطعانه و اقای گلی کریس تموم بشه
من امشب امیدوارم که مسی نتونه گل بزنه و فاصله ش با کریس همین دو تا باشه یا حداقل یکی بشه واقعا کریس لیاقت کفش طلا رو داره اگه رونالدو بتونه رکورد 47 گل رو بشکنه بزرگترین کفش طلای تاریخ رو مال خودش میکنه که لازمش یه هتریک و یه دبل که از رونالدو بعید نیست.
mortezarm
04-29-2012, 22:39
متاسفانه امروز بعد گل سوم سویا کاملا پاشیده بود که خوزه از تیم نخواست مثه قبل بشدت حمله کنه و همین شد که جو اروم شد و کریس نتونست گل بزنه وگرنه امروز هم پتانسیل هتریک رو داشت
اشکالی نداره داداش ایشالا بازی های بعدی هتریک میکنه وکفش طلا رو تصاحب میکنه و از همه مهمتر اون رکورد 47 گل رو میشکنه.
با بردن سه بازی پیش رو فکر کنم که اولین تیمی هستیم تو لالیگا که 100 امتیازه قهرمان شده پس به امید 100 امتیازه شدن کهکشانی ها ی امسال.
mortezarm
04-29-2012, 22:47
بازی با گرانادا و مایورکا کاره اسونیه اما با بیلبائو کارسختی درپیش داریم تیمی که خیلی امادس و الان تو فینال لیگ اروپاس
البته بردن چنین تیمی و بعد جشن قهرمانی خیلی حال داره
جالبه این نبرد رئال بارسا به به فینال لیگ اروپا هم به نوعی کشیده و نبرد بیلبائو اتلتیکو مادریدو داریم
هر چند اتلتیکو با رئال خیلی خوب نیستن و بر عکس بیلبائو هایی نسبتا روابط خوبی دارن
mortezarm
04-30-2012, 01:07
داداش ولشون کن بزار واسه خودشون خوش باشن طفلکی هاlagh::
کاریشون ندارم داداش ولی ............
خب ولش بابا
لالیگا هم دیگه اخراشه و فوتبال باشگاهی داره تموم میشه
باید تو یورو بازیکنای خوبی که قصد داریم بخریم جدی ترین محکشونو بخورن
خیلی امیدوارم یه دفاع خیلی خوب بخریم
mojtabadj88
04-30-2012, 01:29
کسی بازی لیل با پی اس جی رو دیده؟ من حدودا یه سالی هست از این هازارد خوشم اومده خدایی خیلی سریعه دریبل عالی سانتر هاش خیلی خوبه کلا به نظر من خیلی میتونه خرید خوبی باشه برا رئال امیدوارم بخریمش بهترین بازیکن لیگ فرانسه هستش بیاریمش جای کاکا :nishkhand:20 سالش هم هست جووونه
hadizizo
04-30-2012, 11:42
بچه ها متاسفانه بازم یکی از طرفدارای بارسا امضای ناجور زد و...من باهاشون میونم خوب بود و حتی چند بار قهرمانیشون رو تبریک گفتم ولی... این توهین ها اصلا درست نبود..بیخیال اومدم خداحافظی کنم دارم میرم مشهد ایشالله تو حرم جشن قهرمانی رئال رو میگیرم:/danc.حلالم کنید خداحافظroz::roz::roz::
به یاد کاپیتان متعصب و اسطوره ی باشگاه.
بعد بازي با سويا كاسياس لباسشو به يكي از تماشاتگران هديه كرد- دي ماريا هم بازي بعد با اتلتيك بيلبائو رو به دليل 5 كارته شدن از دست داد
سلام به دوستان رئالي.
تبريك ميگم با وجود خستگي زياد و زمان بد بازي عالي بوديم و برديم.
خوشحالم كه كريس هم گل زد و به كفش طلا نزديك شد ! مسي هم 2تا زد ولي ميدونم تو بازي هاي بعد رونالدو بازم جلو ميفته ! اگر هم شرايط طوري پيش رفت كه مسي آقاي گل شد مهم نيست ! مهم اينكه كه تو سال 2012 بدون هيچ تعصبي كريس بهتر از مسي بوده و تو الكلاسيكو ها و بازي هاي ديگه به خوبي قابل حس بود. از خودم ممنونم كه به مسي توهين نميكنم ! lol:- آدم ميره تو تايپيك بارسا سرش درد مياد ! فقط توهين و توهين و توهين ! از مورينيو گرفته به رونالدو و ...... البته همشون نه ولي چندتايي همين جورين ! بهتره ما جواب نديم ! هر كسي با حرفهاش شخصيت خودشو نشون ميده
سلام به دوستان رئالي.
تبريك ميگم با وجود خستگي زياد و زمان بد بازي عالي بوديم و برديم.
خوشحالم كه كريس هم گل زد و به كفش طلا نزديك شد ! مسي هم 2تا زد ولي ميدونم تو بازي هاي بعد رونالدو بازم جلو ميفته ! اگر هم شرايط طوري پيش رفت كه مسي آقاي گل شد مهم نيست ! مهم اينكه كه تو سال 2012 بدون هيچ تعصبي كريس بهتر از مسي بوده و تو الكلاسيكو ها و بازي هاي ديگه به خوبي قابل حس بود. از خودم ممنونم كه به مسي توهين نميكنم ! lol:- آدم ميره تو تايپيك بارسا سرش درد مياد ! فقط توهين و توهين و توهين ! از مورينيو گرفته به رونالدو و ...... البته همشون نه ولي چندتايي همين جورين ! بهتره ما جواب نديم ! هر كسي با حرفهاش شخصيت خودشو نشون ميده
درست ميگي همين كه داريم قهرمان ميشيم مهمتر از همه چيزه بعدشم آقاي گلي رونالدو ميتونه باشه - بزار داش سعيد سرگرم باشند تا دوست دارن توهين كنند چيزي از رئالي ها كم نميشه به قول خودت-بهتره ما جواب نديم ! هر كسي با حرفهاش شخصيت خودشو نشون ميدهheey::
مدتيه شايعاتي مبني بر علاقه رئال به ادين هازارد به گوش ميرسه ! ki::
به نظر من اين نميتونه خريد خوبي براي رئال باشه ! بابا يكم منطقي باشيم ! نوع خريدهاي رئال واقعا آزار دهنده هست ! اميدوارم ديگه به اين كار ادامه نده ! نوري شاهين آينده دار ترين بازيكن جهان شخناختهت شدو و با قيمت كمي به رئال اومد ! در كل جوون ها تو رئال سخت ميتونند بدرخشند چون توقعات بسيار بالا هست و جو سنگيني بر قراره ! از بين جوون هايي كه به رئال ميان فقط اونايي ميتونند موفق باشند كه مثل كايخون از اعتماد به نفس بالايي برخوردار باشند ! در غير اين صورت خريد جوون ظلم در حق اون بازيكن هست و در حق جوونهايي كه مثل شاهين و گرانرو داريم و در كل به نفع باشگاه نيست ! شاهين بازيكن خوبيه و بايد بهش ميدون بديم ! اگه شاهين بتونه خودشو ثابت كننه و جاي خديرا در كنار آلونسو بازي كنه فوق العاده ميشه ! خلاقيت چند برابر ميشه و تيم ميتونه تو حفظ توپ و انتقال توپ از دفاع به حمله با سرعت عملي حتي بيش از اين كار كنه ! كليپهاي شاهين رو كه ميبينم با تمام وجود لذت ميبرم از هوش و خلاقيت اين بازيكن و پاسهاي فوق العادش. اميدوارم رئال آينده اين بازيكن رو خراب نكنه ! مطمئنم از ميدون دادن به اين بازيكن پشيمون نميشيم !
همون طور كه همه موافق هستند تو دفاع نياز به خريد داريم و بايد مشكلاتمونو پوشش بديم . من نيازي به خريد تو هيچ پست ديگه اي نميبينم !
CRISTIANO-FARSHAD
04-30-2012, 22:46
شایعه هستش ! مورینیو چنین بازیکنی نمیخواد ! اون نمیتونه دفاع کنه و تو ضد حملات شرکت کنه کلا بازیکن لوث نمیخواد!
اما در مورد شاهین راست میگید ولی رئال میتونه از همین الان شاهین رو برای جانشینی الونسو اماده کنه !
باید واقع بین بود امسال الونسو خوب بوده و در بعضی از بازیها خیلی خسته ! بلاخره روزی خداحافظی میکنه یا روزی افت میکنه ! ما باید یک جانشین براش بسازیم ! الان 29 سال داره برای 5 یا 4 سال دیگه یک بازیکن در اون پست نیاز داریم با دی از همینن الان شاهین رو عادت بدیم !
ولی در مورد گرانرو داش ما خودمون گرانرو رو تو این سطح آوردیم و الام بهش بازی میرسه به اندازه کافی !
ولی به نظر من رئال به ایوانوویچ یا تیاگو سیلوا احتیاج داره و همچنین یک دفاع راست در حد بوسینگوا
mojtabadj88
04-30-2012, 22:51
شایعه هستش ! مورینیو چنین بازیکنی نمیخواد ! اون نمیتونه دفاع کنه و تو ضد حملات شرکت کنه کلا بازیکن لوث نمیخواد!
منظورت هازارده؟ مرد مومن بازیش رو دیدی؟
mojtabadj88
04-30-2012, 22:53
درضمن آلونسو 31 سال میکنه نه 29
CRISTIANO-FARSHAD
04-30-2012, 23:00
به هر حال چه 31 چه 29 باید جانشینش از همین الان تو ترکیب کمی جا بیوفته یا نه؟
حالا بازیش خوبه که خوبه قرار نیست که هر کی بازیش خوبه رو بخریم ! الان تو میدونی چندتا بازیکن ذخیره داریم که به ندرت بازی کردن ؟
ژوزه - کایخون - گرانرو - لاسانا - موراتا- شاهین- التینتوپ - و............ تازه هیگی هم کم بازی میکنه ! نباید بازیکن زیاد بخریم !
mojtabadj88
04-30-2012, 23:42
برای قهرمانی در چمپیون لیگ نیاز به بازیکن خوب داریم lمگه قراره فصل بعد همین بازیکنا بمونن لاس آلتتینوپ و کاکا و ... باید بفروشیم
mortezarm
05-01-2012, 01:31
احتمال جدایی لاس التین توپ و کاکا خیلی زیاده و قرضی رفتن شاهین هم خیلی محتمله باید جایگزین این بازیکنا خریداری بشه که تو یکی از این بخش ها هازارد میتونه بهترین انتخاب باشه اما الویت اصلی باید حفظ بازیکنا و کادر تیم باشه
mojtabadj88
05-01-2012, 03:06
بچه ها همه جا خبر اومده خوزه میخاد زلاتان رو بیاره مادرید من از بازیکن بی غیرت خوشم نمیاد این زالاتان رو بیاریم چیکارش کنیم ؟؟؟؟؟؟؟ نه نه تورو خدا بیخیال این ابرا بشید
mortezarm
05-01-2012, 03:30
بچه ها همه جا خبر اومده خوزه میخاد زلاتان رو بیاره مادرید من از بازیکن بی غیرت خوشم نمیاد این زالاتان رو بیاریم چیکارش کنیم ؟؟؟؟؟؟؟ نه نه تورو خدا بیخیال این ابرا بشید
این بیشتر شایعس و تا زمانی که ما هر دوی کریم و هیگی رو داریم خیلی بعیده
امیدوارم بجای زلاتان همین دو بازیکن خودمونو حفظ کنیم
هر چند زلاتان بدک نیس اما منم از اینکه خیلی مغرورانه بازی میکنه خوشم نمیاد
CRISTIANO-FARSHAD
05-01-2012, 11:32
زلاتان اصلا نمیتونه با تاکتیک رئال کنار بیاد ! اون دوست داره توپ رو تا حد از دست دادن پیش خودش نگه داره ولی تاتیک رئال میگه توپ بدستت رسید یا پاس بده به رونالدو اگه در دسترس نبود به دیگر بازیکنان و اگر هم نشد سانتر و یا شوت ! الان ما بنزما رو داریم که به نظر من خیلی بهتر از زلاتانه ! مورینیو هم خودش میدونه وگرنه همین فصل پیش هم میتونست بیاردش تو تیم !از دست دادن هیگواین هم کار اشتباه ! اتفاقا باید تمدید کنن ! هیگواین ناراضی نیست و ما اگه اونو بفروشیم کی رو برای ذخیره کریم بذاریم که در حد هیگی باشه ؟ ولی کاکا رو میدن به میلان ! به نظرم رئال باید زرنگی کنه و کاکا رو بهشون بده و همراه 15 تا 20 میلیون و در عوض تیاگوو سیلوا رو بخره ! (قیمت کاکا رو در حد 20 تا میدونم )
AlexDelpiero
05-01-2012, 11:32
از همون روز اول با برداشتن حائل بین هواداران رئال و بارسا مخالف بودم ولی چون طرفین به خواست خودشون اینکارو انجام دادن من هم اعتراضی نداشتم ولی این روزو بچه 7 ، 8 ساله هم پیش می کرد !
باز هم همون قانون منع عبور و مرور از این به بعد برپاست !
به بهانه ی خداحافظی رائول
تو یک اسطوره ای
مورینیو برنامه ریزی برای فصل بعد را آغاز کرده و به گزارش اکودیاریو ، خریدهای مختلفی مد نظرش هستند
آدان ، لاس ، کاکا ، آلتین توپ ، کاروالیو و آلبیول بازیکنانی هستند که شانس رفتنشان بالاست
آلتین توپ و کاروالیو پول گزاف و بیهوده ای از باشگاه می گیرند و باشگاه می خواهد از شرشان خلاص شود .;كاكا نيز پي اس جي به طو جدي او رو ميخواد حاظر شده 25 ميليون يورو براش بپردازد.آلبیول نیز با 10 میلیون یورو می تواند بفروش برسد در مورد لاس روابطش با مورينيو دچار مشكل شده و رفتني به نظر ميرسد: آدان هم ميخواهد در باشگاهي باشد كه بيشتر بازي كند_ شرايط هيگواين هم مشخص نيست ببينيم بالاخره ميتواند او را متقاعد كند يا نه
در مورد خریدها ، این روزنامه چهار هدف را تعیین کرده است . خرید در دفاع راست ، هافبک وسط ، بازساز و خط حمله . در صورتی که آدان برود هم یک جانشین برایش خریده می شود . بازیکنانی نظیر واکر ، گلن جانسن ، خاوی مارتینز ، لوکاس مورا ، ادن هازارد و آگرو می توانند از خریدها باشند .
mortezarm
05-01-2012, 14:26
بابا عکس رائولو نزارین هی دل ادم میگیره
فوتبال بدون رائول خیلی سخته:narahat:
امیدوارم خیلی زود به کادر تیم اضافه بشهcrying::-crying::-crying::-crying::-
pouria milan & real
05-01-2012, 15:16
اسطوره خداحافظ :gerye::gerye::gerye::gerye:
mortezarm
05-01-2012, 15:29
بچه ها گویا واران هم میخوان قرضی به تیمی دیگه و احتمالا به لیگ انگلیس بدنش
واران واقعا خوبه و هم فیزیکی و هوشی سطح بالایی داره تنها مشکلش عدم تجربس که فکر کنم اینجوری خیلی خوب باشه
فقط امیدوارم قرضی باشه و نفروشیمش
طراحي اوليه پيراهن رئال در فصل 13-2012
آدیداس و رئال مادرید به کارشان با یکدیگر برای فصل آینده ادامه می دهند . با این که هنوز فصل تمام نشده ، کمپانی آلمانی اولین طراحی ها از پیراهن اول و دوم رئال در فصل 13-2012 را رو کرد .
با این که این طرح ها هایی هستند اما به نظر می رسد که تغییرات چندانی در آن ایجاد نشوند . هم رئال و هم آدیداس می خواهند به زودی مراسم معارفه رسمی پیراهن را برگزار کنند و فعلا منتظر قطعی شدن قهرمانی در لالیگا هستند .
پیراهن اول از رگه های طلایی به آبی برگشته یقه اش هم ظاهر دیگری پیدا کرده است . رنگ سورمه ای نیز در بخشهایی از آن دیده می شود .
پیراهن بیرون از خانه مشکی خواهد بود و تبلیغ بی وین نیز به رنگ مغز پسته ایست . یقه شکل خاصی دارد و گردتر شده است . این پیراهن شبیه یکی از پیراهن های امسال کاسیاس است .
پیراهن سوم اما همچنان یک راز است هر چند که به نظر می رسد از قرمز به سبز تغییر پیدا کند . همچنین گرمکن بازیکنان نیز قرار است تغییر پیدا کند .
mortezarm
05-01-2012, 23:03
خب بچه ها برای قهرمانی اماده بشید فردا احتمالا باید جشن قهرمانی رو بگیریم حاله نشه هم میمونه واسه هفته بعد
اما تو سن مامس یه حاله دیگه داره
بچه ها چرا اينقدر اينجا ساكته ؟ كسي نميخواد بياد چيزي بگه . مثلا درباره بازي فردا كه به اميد خدا قهرمان ميشيم- تركيبي چيزي........
mortezarm
05-01-2012, 23:59
خب بازی خیلی حساسه و باید با احتیاط بازی کنیم
بیلبائو بدجوری تو اوجه و خیلی خطرناک شده
متاسفانه ما تو سانتر از جناحین بد مشکل داریم و یورنته اماده سر زنیه
فکر کنم راموس سار گیر مستقیمش بشه
من براي بازي با بيلبائو دوست دارم با اين تركيب شروع كنيم- همين اول هم بگم اميدوارم هيگواين از رئال نره-
......................كاسياس................ ...............
مارسلو.............په په..........واران................راموس
................آلونسو...........گرانر ......................
رونالدو.................كاكا........... ...............اوزيل
..................هيگواين.................. ..............
mortezarm
05-02-2012, 00:03
اینم ترکیب پیشنهادی من
ایکر
مارسلو......راموس......په په.......اربلوا
الونسو....خدیرا
رونالدو.......اوزیل........کاکا
بنزما
اما به نظرم احتمالا بجای کاکا از هیگواین تو ترکیب اصلی استفاده کنه یا شایدم کایخون
mojtabadj88
05-02-2012, 00:34
اینم ترکیب پیشنهادی من
................ ایکرکاسیاس.................
مارسلو......واران......په په.......اراموس
..........الونسو....نوری شاهین
رونالدو.......اوزیل........کایخو
..............هیگواین.............
بچه ها ایشالا امروز بتونم دیگه آنلاین شم و جشنو با شما بگیرم.crying::-
لعنت بر این شرکتا که میان اینترنتو قطع می کنن.chomagh
تو منطقه ما اینترنت قطع شده......:khelal dandoon:
امشب می تواند شب بزرگی برای رئال مادرید باشد . اما برخی ها هستند که اولین لالیگایشان را تجربه می کنند . در حقیقت هشت بازیکن ترکیب برای اولین بار می توانند قهرمانی در لیگ را تجربه کنند : آدان ، گرانرو ، آربلوا ، آلبیول ، ژابی ، کایخون ، اوزیل و واران .
بقیه تیم سابقه بردن لیگ را دارند . مورینیو می تواند هفتمین جامش را در لیگ ببرد که اولین در اسپانیاست . ژابی سباقه نایب قهرمانی با سوسیه داد ، لیورپول و رئال مادرید را دارد . گرانرو نیز که از سال 1996 در آکادمی رئال بوده ، می تواند برای اولین بار به لیگ برسد . ال پیراتا در کنار آدان و آربلوا سال گذشته کوپا را بردند . آلبیول با والنسیا سابقه قهرمانی کوپا را دارد و اوزیل نیز جام حذفی آلمان را با وردر برمن برده بود .
کایخون که چهار سال پیش کاستیا را ترک کرد ، می تواند بالاخره قهرمان لالیگا شود و واران با تنها 19 سال سن می تواند به یک افتخار بزرگ برسد . (پيشاپيش مباركشون باشه قهرماني زود هنگام)
pouria milan & real
05-02-2012, 20:02
آخه چرا اينجا كسي نيست داره گريم ميگيره آخه نگاه انجمن بغليمون كنين خيلي فعال هستند نا سلامتي الان بايد همه بيان و درباره بازي امشب بحث كنيمentezar::
pouria milan & real
05-02-2012, 20:04
منم براي تركب امشب اين ارنج رو دوست دارم
............................ايكر.............. ..........
مارسلو.........په په.........واران.........راموس
...........آلونسو................خديرا. ...........
رونالدو..............كاكا.............. .اوزيل.....
...............هيگواين..................... .
سلام چرا اینجا خلوته بچه ها الان باید اینجا جشن قهرمانی باشه ایشالا 3بازی پیش رو ببریم تا رکورد 100 امتیازی لالیگا رو مال خودمون کنیم همچنین امیدوارم که کریس هم کارت نگیره که بتونه کفش طلا رو بگیره ایشالا امشب با اقتدار میبریم البته با دبل یا هتریک کریس.
mortezarm
05-02-2012, 22:05
سلام چرا اینجا خلوته بچه ها الان باید اینجا جشن قهرمانی باشه ایشالا 3بازی پیش رو ببریم تا رکورد 100 امتیازی لالیگا رو مال خودمون کنیم همچنین امیدوارم که کریس هم کارت نگیره که بتونه کفش طلا رو بگیره ایشالا امشب با اقتدار میبریم البته با دبل یا هتریک کریس.
دوستان محمد راست میگه ها
نا سلامت امشب شاید یه جاهیای خاص قهرمانیمونو بخوایم جشن بگیرما
به امید برد شیرین امشب
mortezarm
05-02-2012, 22:09
بچه ها شانس من امشب سرعته نتم خیلی خیلی پایینه
امیدوارم با یه برد شیرین بریم به جایی که لیاقتمونه
اميدوارم امشب تو سيبلس كار رو تموم كنيم و 32 قهرماني رو جشن بگيرم البته هیچ گاه تیمی در استادیوم اتلتیک به جز خودشان جشن قهرمانی نگرفته است كه اميدواريم امشب رئال بتونه اين كار رو بكنه
به خدا منم چند بار گفتم چرا اينجا اينقدر خلوته اگر شما بياين بچه هاي رئالي ديگه هم ميان- از اين حرف ها بگزريم عجب شبي بشه امشب :hehee::hehee:
shiraz-sport
05-02-2012, 22:35
انشا الله امشب بیلبائو رو با هتریک کریس بترکونیم و جشن قرمانی بگیریم . ما هم میخواییم بریم خیابون جشن بگیریم heee:: خداوندا کریس رو به حقش برسون.:real::ohum:
انشا الله امشب بیلبائو رو با هتریک کریس بترکونیم و جشن قرمانی بگیریم . ما هم میخواییم بریم خیابون جشن بگیریم heee:: خداوندا کریس رو به حقش برسون.:real::ohum:
ایشالا که همین طور بشه واقعا امسال کریس حقش بیشتر از کفش طلاست ایشالا با هتریک کریس میبریم
حالا که این طور شد حتما باید کریس امشب هتریک کنه وگر نه خودم میرم مادرید و حالش رو میگیرم
بابا جمع كنيد بساتتون رو :hehee: رئال ميبره با حتريك كريس ! ولي چرا اسپم خونه راه انداختيد؟!:hehee:
امشب به حقمون ميرسيم ! roz::
mortezarm
05-02-2012, 23:54
خب دیگه تشریف ببرین تاپیک مورد نظرو بترکونین
حدود نیم ساعت تا بازی وقت داریم پس بریم تو کارش
لالیگا زیر سایه قوهای سپید
mortezarm
05-03-2012, 00:22
خب بازی داره شروع میشه مسی با دو پنالتی هتریک کرد و خب حالا جلو افتاده خیلی سخته کریس تو این بازی هتریک کنه و برامم خیلی مهم نیس مهمترین چیز فقط برد تیم و رسیدن به جامه
داداش سعید امشب شبه اسپمه پس برو تو کارش که امشب خیلی خوبه
فقط خداکنه یهو چیزی نشه
یادم میاد منو سعید اول فصل همیشه منتظر و ارزوی امشبو میکردیم
داش سعید بالخره اون شب اومد
هر چند حیف که چمپیونز لیگ رو از دست دادیم
آره داداش موافقم ! امشب فرق داره ! بي خيال اسپمheee::
نه داداش يه هو چيزي نميشه !
يادش بخير ! چقدر زود گذشت ! فكر كنم يه جورايي ميدونستيم قهرمان ليگ ميشمي ولي فكر نميكرديم تو پنالتي ها از اروپا حذف بشيمashem:-
اما اشكال نداره ! ايشالا سال بعد ! امسال ليگو ميگيريم و سال بعد با قدرت بيشتر ميايم:balesh:
mortezarm
05-03-2012, 01:21
تیم عالی بود اما متاسفانه کریس خیلی بی انگیزه پنالتیشو زد و از دست دادش
اگه گل میشد احتمال هتریک زیاد بود اما مهم برده تیمه حالا گل بزنه چه بهتر هر چند یکی از پاسهای خارق العادشو داد
به امید برد پرگل تو نیمه دوم
برد و قهرماني رو بعد 4 سال تبريك ميگم البته كمي حالم گرفته شده كه رونالدو پنالتيشو و تك به تك رو از دست داد --به نظر من هيگواين تو اين بازي عالي بود ولي از همه بهتر گزارشگر بازي بود كه فكر كنم عليفر بودش
[Only Registered And Activated Users Can See Links] _de_Bilbao_-_Real_Madrid.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203165427252&ssbinary=true
mortezarm
05-03-2012, 02:25
بدترین اتفاق بازی عصبیت کریس در اخر بازی و احتمال بالایه محرومیتش تو بازی بعده بود
بیش از اون که بازی خوشحال کننده باشه داغ چمپیونزو تازه میکرد
باور کنید الان با بایرن بازی میکردیم راحت با فاصله حذفشون میکردیم
شانس من الجزیره هامم قطع بود و شبکه 3 هم که..........
به هر حال حالا دیگه رسما قهرمانیم
mojtabadj88
05-03-2012, 02:56
رونالدو محروم شدی دیگه دخلت ائمده باید قید کفش رو بزنی
پ ن: پنالتی بارسا اولی بیرون خط بود
shiraz-sport
05-03-2012, 12:01
منم قهرمانی رئال رو تبریک میگم ولی از اینکه میدیدم مورینیو و بازیکن ها ناراحت هستن حالم گرفته شد
حالا مگه كريس چيكار كرده ؟!؟ اين كارا نبايد محروميت داشته باشه ! يه حركت تكنيكي انجام دادهheee::به درك بزار مسي كفش طلا بگيره ! اونا وقتي كريس پنالتي ميزد و مسي خراب ميكرد ويگفتن پنالدو حالا ما ميگيم پسي heee:: مهم اينه كه كريس با تاثير گذاري فوق العادش بهترين بازيكن 2012 بوده تا به اينجا و فصل بعد اگه بازم بارسارو له كنيم كريس توپ طلا رو ميگيره ! يعني همه چيز به نبرد رو در رو پسي و رونالدو برميگرده ! كه معلومه مثل چند الكلاسيكئو اخير رونالدو بهتر خواهد بود ! و البته رئال هم فصل ديگه با اقتدار بيشتر بارسارو خواهد زد آخه قراره مربي بارسا تيتو باشهheee::رئال هم سال به سال هماهنگ تر ميشه ! ايشالا فصل بعد كاري كنيم كه حرفي از مقايسه رئال و بارسا و پسي و رونالدو به ميان نيارن ! :balesh:
کریستیانو رونالدو که قهرمان لالیگا شده ، با حرکت دستش خطاب به خاوی مارتینز واکنش نشان داد . داور در لحظات پایانی ، برخورد ملی پوش اسپانیایی با بازیکن پرتغالی را سوت زد که کریتسیانو سریع واکنش نشان داد .
دقایقی پس از این درگیری ، رونالدو خطاب به سن مامس ، عدد 3 را نشان داد تا پاسخ آنها را بدهد .
خب بچه ها تبریک میگم قهرمانی رو حالا که قهرمانی مسجل شده دیگه باید به فکر بردن دو بازی پیش رو باشیم و با 100 امتیاز لالیگا رو فتح کنیم که این رکورد هم در کارنامه ی خوزه و یارانش ثبت بشه با 115گل زده تا حالا خیلی خوب بوده امیدوارم که هر دو بازی رو ببریم و اگه شد کریس هم خودش رو توی جدول گلزن ها بکشه بالا حالا باید بازیکن های تیم بیشتر به فکردادن پاس گل به رونالدو باشن و یه جورای از خود گذشتگی کنند. که نشون دادن که این کارو میکنن امیدوارم که کریس به کفش طلا برسه اگر هم نرسید هیچ اشکالی نداره کریس چه با کفش طلا وچه بی کفش طلا بازهم بهترین بازیکن جهان و من و همه ی رئالی ها بهش افتخار میکنیم.
ا امیدوارم که کریس به کفش طلا برسه اگر هم نرسید هیچ اشکالی نداره کریس چه با کفش طلا وچه بی کفش طلا بازهم بهترین بازیکن جهان و من و همه ی رئالی ها بهش افتخار میکنیم.
با این جای حرفات خیلی حال کرم دادا
حرف دل منم گفتی
خب بچه ها تبریک میگم قهرمانی رو حالا که قهرمانی مسجل شده دیگه باید به فکر بردن دو بازی پیش رو باشیم و با 100 امتیاز لالیگا رو فتح کنیم که این رکورد هم در کارنامه ی خوزه و یارانش ثبت بشه با 115گل زده تا حالا خیلی خوب بوده امیدوارم که هر دو بازی رو ببریم و اگه شد کریس هم خودش رو توی جدول گلزن ها بکشه بالا حالا باید بازیکن های تیم بیشتر به فکردادن پاس گل به رونالدو باشن و یه جورای از خود گذشتگی کنند. که نشون دادن که این کارو میکنن امیدوارم که کریس به کفش طلا برسه اگر هم نرسید هیچ اشکالی نداره کریس چه با کفش طلا وچه بی کفش طلا بازهم بهترین بازیکن جهان و من و همه ی رئالی ها بهش افتخار میکنیم.
منم یه رئالی هستم فقط کریس نیست که داره واسه رئال بازی می کنه انقدر بازیای رئالو یه طرفه و به خاطر کریس دنبال نکنین همین
منم یه رئالی هستم فقط کریس نیست که داره واسه رئال بازی می کنه انقدر بازیای رئالو یه طرفه و به خاطر کریس دنبال نکنین همین
دوست عزیز ما همه اولویتمون رئاله بعد کریس چه اشکالی داره بازیکنی که خیلی خوب واسه تیم کار کرده به حقش برسه .
من گفتم که ما این قهرمانی رو مدیون همدلی بازیکن ها و خوزه مورینیو هستیم و در کنارش بازی خوب کریس و گل های زیادی که زده .
mortezarm
05-03-2012, 15:27
داداش بیخیال این حرص خوردن خودش عالمی داره
بریم تو کار خودمون
خوزه هم میخواد سریع برنامه های فصل بعدو تنظیم کنه و بازیکنای مورد نظرشو بخره و اماده قهرمانی تو هه جام ها برای سال بعد بشه
راستی چه جشنی بشه تو مادرید و تو بازی با مایورکا
سلام رفقای رئالی باحال خودم.
بالاخره به اون چیزی که تو این چند سال حقمون بود رسیدیم.
به امید اینکه رئال همیشه قهرمان باشه.
[Only Registered And Activated Users Can See Links] _de_Bilbao_-_Real_Madrid.jpg&blobkey=id&blobtable=MungoBlobs&blobwhere=1203165482348&ssbinary=true
از همه چيز گذشته من كه دوست ندارم هيگواين از رئال برتش به نظر من از بنزما بهتره و يكي از بازيكنان با تعصب تيمه
shiraz-sport
05-04-2012, 11:01
هیگواین یک بازیکن تمام کننده هست هرچند من از هیگواین خیلی خوشم میاد ولی ما به یک بازیکن جنگنده و سرعتی و گلزن نیاز داریم مصداقش همین رونالدو . که در کنار رونالدو زوج خوبی رو تشکیل بدن ما الان تو رئال بازیکن سرعتی کم داریم توز یا اگرو یا رونی میتونن گزینه های خوبی برای رئال باشن . ولی چیزی که هست هیگواین فقط تمام کننده هست ولی جنگنده نیست
mojtabadj88
05-04-2012, 11:27
بياين تو اين قسمت و عكس ها و فيلم ها مربوط به قهرماني رو قرار دادم
[/URL]
[URL][Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
بچه ها راستي ميدونستين مارتينز گفته كه شتباه كرده و اول به كريس فحش داده و تقصير اون بوده ! فكر كنم در اين باره با ايكر هم صحبت كرده ! خلاصه دمش گرم كه اشتباهشو گفته و اينكه باعث خشم كريس شده و تازه قبلش هم هوادارا كلي بي احترامي كرده بودن خوب كريس هم تحمل نكرد !
خوشحالم كه با اين حرف مارتينز دهن خيلي ها بسته شد كه بدترين القاب رو به كريس دادند ! همش تقصير كريسه ! هي مياد بهشون گل ميزنه عصباني ميشن مجبور ميشن با اين حرفا خودشونو خالي كنند ! اشكل نداره !lol:- بي چاره ها بازيكن خودشون پيكه دست هرچي مفسده از پشت بسته دم از اخلاق تيمي ميزنن ! :khandeeeee bahal:بيچاره شكيرا گير چه آدم سيريشي افتاده ! كلا بي خيال فوتبال شده:sooot: ! دني آلوز گل ميزنه فكر ميكنه عروسي ننشه ! باز به يه حركت ساده كريس ميگن بي اخلاقي ! يه جمله معروف هم دارند فكر كنم فقط همينو از فوتبال فهميدن ! lol:- اين است زات فوتبال آهنها:ogh::ogh::ogh: وقتي اين جوري صحبت ميكنند دلم ميخواد برم ....:ogh:ki::
در رابطه با تمارز هاي بازيكنان(بازيگران) تيمشون ميشه يه كليپ 10 ساعته درست كرد اون وقت صحبت از فوتبال سالم ميكنند ! بابا بريد جمع كنيد خودتونو با تيمتون ! ديگه دوران حذب بادي ها گذشت ! :/danc قهرماني روال تو حلق همتون حذب بادي ها و هواداراي پفكي 2 3 ساله ! شايدم 4 ساله !:hehehe:
سال قبل كريس كفش طلا گرفت ميگفتن مهم قهرماني تيمه و مسي براش مهم نيست و فلان و ...... حالا رئال قهرمان شده مسي 2 گل جلو افتاده ميگن خوشحاليم از اينكه مسي كفش ميگيره و رئاللم اشكال نداره يه بار هرمان بشه:khandeeeee bahal: مصداق بچه هاي 5 6 ساله هستند اين شانسلونايي ها :hehehe:
گوارديولا كه ديد مورينيو داره سال به سال قوي تر ميشه فرار رو به قرار ترجيح داد:hehehe: حالا بارسا ميمونه و تيتو:khandeeeee bahal: ايشالا سال بعد با تيم دوممون بريم به مصاف اين شانسلونايي هاي تازه به دوران رسيده:yes: در ضمن يه چيز جالب ! كريس گلهاي 40 متري ميزنه ميگن به درد نميخوره مسي يه تك به تك گل زده 4 روزه تو كفش موندن:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal: به خدا نظراتشونو ميشه قاب گرفت زد به ديوار ! البته محض خنده:hehehe: باباب بريد جمع كنيد مسي هنوز تو سن رشده كريس داره گلهاي 40 50 متري ميزنه كه مسي تو خواب هم نميتونه ببينه ! به قول مجتبي بريد آب انار بريزيد سوزش كم ميشه ولي خيلي جوش نزنيد ايشالا وقتي مسي به سن بلوغ رسيد ميتونه از پشت محوطه شوتشو به دروازه برسونه:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal: ياد اون حرف ابراهيم اوويچ افتادم كه گفته بود مسيو اينيستا و ژاوي و بقيه بارسايي ها مثل بچه مدرسه اي ها ميمونن! :hehehe: اگه يه حرف درست تو عمرش زده باشه همينه:khandeeeee bahal:
بچه ها نظرات بارسايي ها رو در مورد نقل و انتقالات بخونيد كه حيفه واقعا :khandeeeee bahal: انگار ميخان باقالي بخرند ! :hehehe:
آخيش ! چه حالي ميده ها ! ki:: خيلي وقت بود اينجوري بارسايي ها رو تحقير نكرده بودم ! ولي مثل اينكه خودشون دوست دارندki:: حالا هي بريد اكانت بسيازيد و بيايد تو تايپيك ما نظارت رو بخونيد ! :khandeeeee bahal: فكر كردن ما نميفهميم كي هستند:khandeeeee bahal:
كور شه چشم حسودا كريس امسال بهترين بازيكن جهان و اروپا هم ميشه ! ايشالا تو يورو كريس ميتركونه ! مسي كه تو رده ملي از غلام رضا رضايي خودمون بدتره :khandeeeee bahal:
خوب ديگه واسه امشب بسشونه
mojtabadj88
05-04-2012, 23:46
خاوی مارتینز ، ملی پوش اتلتیک در مصاحبه با اوندا سرو در مورد درگیریش با رونالدو صحبت کرد . او گفت :" در جریان بازی رخ داد . هزاران اتفاق دیگر هم می افتد . به او نگفتم که قهرمان جام جهانی شدم چرا که به او ربطی ندارد . فقط به او گفتم که این کارها را خطاب به سکوها نکند . فقط تائید می کنم که به او گفتم حرامزاده . در زمانهایی داغ هستی و این واکنش مربوط به جریان بازی است . "
دن آلفردو استفانو دی استفانو در کنار سر بابی چارلتون ... [Only Registered And Activated Users Can See Links]
در ضمن 2تاي جمله ديگه تو حلقم گير كرده از پست بالا فراموش شدهlol:-
يكي نيست بگه آخه بيچاره ها هنوز يادتون رفته هرچي قهرماني تو اروپا آورديد با داوري بوده باز اومديد عقده قهرمان نشدنتونو با حرفاي صدمن يه غاز عقده هاتونو برطرف ميكنيد ! كم منده بود امسال بارسا با 12 بازيكن بازي كنه ! داور هميشه با لباس شخصي در خدمت بارساسا اونوقت اومدن دستشونو پيش گرفت پس نيفتن ! ميگن رئال با داوري قهرمان ليگ شد ! نميگن تو خونه خودمون بهشون باختيم شايد حقشون بوده ! نميگن ركورد گلهاي لاليگارو شكوندن حقشون بوده ! ميان ميگن گل اول رئال آفسايد بوده كه ديگه هر آدم بي شعوري ميفهمه گل صحيح بوده ! ديگه صبر هم انداذه اي داره و احترام هم واسه كساني خوبه كه ارزششو داشته باشن نه يه عده آدم تازه به دوران رسيده و بي عقل كه از فوتبال فقط همين كل كل هاشو ياد گرفتن ! بريد هر چرتي ميخوايد بگيد ولي آب آنارفراموش نكنيد واسه ترميم سوختگي خيلي خوبه :eyvalla:
اين حرفمو يادتون نره بچه ها ! سال ديگه اگه بارسا همين جور نتيجه نگيره بخششون تو اين انجمن به خلوت ترين بخش تبديل ميشه ! آخه بعضي هاشون با بهانه هاي الكي رفتن سمت منسيتي !فكر كنم تو فصل نقل و انتقالات برن هواداران اون تيم بشن ! حذف باد تنها كلمه اي هست كه ميشه در موردشونو به كار بردlol:-
خب بعد یه دوری کوتاه دوباره به میادین برگشتم
میبینم داش سعیدو باز وادار کردن حقایق درونیشو بیرون بریزه
اصلاواقعا جای حرف دیگه بعضیا نزاشتن حالا بماند
خیلی منتظر گرفتن جام تو سانتاگو برنابئو تو بازی با مایورکا هستم
داداش آخه ما هم دل داريم ! به خدا خيلي وقته همه چيو تو خودم ريختم و به هيچ كس توهين نكردم و حتي خودمو كوچيك كردم تا درگيري پيش نياد ! ولي يه عده بي فرهنگ و بي ادب حرف حساب حاليشون نيست ! بايد مثل خودشون و اون چيزي كه لياقتشو دارند باهاشون رفتار بشه ! دوباره هم ميگم 2تا پست بالا تو حلق همه بارسايي هايي كه توهين كردن ! تاكيد ميكنم اونايي كه توهين كردن
mortezarm
05-05-2012, 00:11
داداش آخه ما هم دل داريم ! به خدا خيلي وقته همه چيو تو خودم ريختم و به هيچ كس توهين نكردم و حتي خودمو كوچيك كردم تا درگيري پيش نياد ! ولي يه عده بي فرهنگ و بي ادب حرف حساب حاليشون نيست ! بايد مثل خودشون و اون چيزي كه لياقتشو دارند باهاشون رفتار بشه ! دوباره هم ميگم 2تا پست بالا تو حلق همه بارسايي هايي كه توهين كردن ! تاكيد ميكنم اونايي كه توهين كردن
البته خدایی اصلا همشون اینطور نیستن و بعضیاشون فوتبالو برای فوتبال میبینن
داداش طبیعی وقتی دست تیمی از جام کوتاه میشه باید دست به تحقیر تیم بزرگتر بزنه
من فقط میتونم بگم کسایی با حرفایی کل انجمن فاسد کردن و باعث این نوع پست ها میشن که البته بدجوری هم ادعای دید عدالت بین دارن
hala madrid
به به امير جان اين عكس ها رو تو برنامه راز بقا هم نشون دادlol:- خيلي باحال بود .
از امشب به بعد مرژن جديد سعيد رو ميبينيد ! تا قبل از اين فلسفه رفتارم اين بود كه حتي اگه كسي به من و علايقم توهين كرد با خوبي اونو به اشتباهش برسونم و لي مثل اينكه اين نوع برخورد لياقت ميخواد ! از اين به بعد نميزارم هركي دهنشو باز كنه به تيم و بازيكن مورد علاقم فحش بده ! هدفم اين بود كه نشون بدم توهين كار سختي نيست !
با عرض پوزش بابت تاخیر...قهرمانی 32 رو به همه دوستای رئالیم تبریک میگم...:chakerim::afarin::eyvalla::eyvalla:
******خبر خوش برای همه******
آیتور کارانکا ، دستیار مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی با گرانادا در پاسخ به شایعات پیرامون رفتن هیگوائین در ماه ژوئن گفت :" نبازی نیست که کسی را متقاعد کنم . هیگوائین می داند که بازیکن بسیار مهمی برای ماست . این را در جشن ها هم دیدیم . هیگوائین را برای فصل بعد خواهیم داشت . اگر کسی می خواهد او را بخرد باید با باشگاه صحبت کند چرا که ما نمی خواهیم برود . "
اين عكس هم خيلي قشنگ هستش اولين باره كاسياس رو تو اين پيراهن تيم ميبينم
با عرض پوزش بابت تاخیر...قهرمانی 32 رو به همه دوستای رئالیم تبریک میگم...:chakerim::afarin::eyvalla::eyvalla:
ممنون عزیزم که اومدی و تبریک گفتی این شخصیت تو رو نشون میده بازم ممنون .
موفق باشی.
mojtabadj88
05-05-2012, 14:52
[Only Registered And Activated Users Can See Links] 893643_n.jpg
mortezarm
05-05-2012, 14:56
واقعا هیگواین یه تمام کننده فوق العادس شاید تو درگیری ها خیلی خوب نباشه اما تو محوطه رسیدن توپ به گونزالو برابره گله
توجه کرده باشید تو ضربه های پشت محوطه هم فوق العادس و یه پا کریسه برای خودش و بهترین بازی هاشم تو بازی ها که مهمان هستیم انجام میده این یکم عجیبه ولی بهرحال هیگواین یکی از بهترین بازیکنای ماست حتما باید حفظ شود
AlexDelpiero
05-05-2012, 17:54
61 پست اسپم توی 15 صفحه پاک شد !
لطفا به تیم و هوادار مقابل توهین نکنید و حرف های خصوصیتونو تو پروفایل یا گلوپ هواداران رئال مادرید انجام بدین !
با تشکر roz::
مورینیو...
05-05-2012, 18:45
61 پست اسپم توی 15 صفحه پاک شد !
لطفا به تیم و هوادار مقابل توهین نکنید و حرف های خصوصیتونو تو پروفایل یا گلوپ هواداران رئال مادرید انجام بدین !
با تشکر roz::
کلوپ و به هزار دردسر ساختم کسی اونجا نمیره!:fek konam:عجیبه ها!
خب منم به همه تبریک میگم جشن قهرمانی اصلی ما تو نوکمپ بود دیدی چهره ها رو ؟ از چهره های پویول و دنی آلوز و ویکتور والدز و مسی و گواردیولا غم میبارید. خوبه لااقل مثل بعضی هواداراشون نیستن.جنبه ی باخت رو دارن. گفتم که قهرمانی رئال در لالیگا و حذف بارسا از لیگ قهرمانان مساوی است با رفتن پپ و همینم شد. البته کاش نمیرفت و بیشتر تو ال کلاسیکو میباخت.lay_;;
قهرمانی در لالیگا عجب چسبید ! فقط این علیفر گزارشگر بازی با بیلبائو که خودشم طرفدار رئال مادریده در گزارشش رید تو حالمون . هی میگه چون رئال از دست بایرن حذف شد قهرمانی لالیگا بهشون نچسبید. آخرش جشن قهرمانی رو دید خودش ضایع شد.:khandeeeee bahal:
در مورد ال پیپتا باید بگم که او جایی نمیره. هیگواین میمونه.در مشورتی که مورینیو با من داشت!!think:: گفتم ال پیپتا(هیگواین) رو حفظ کنه و سعی کنه کاکا هم بمونه ولی اگه خودش خواست رفت پدرو لئون رو از ختافه برگردونین. بازیکنانی که فصل بعد پیراهن رئال مادرید را نخواهند پوشید عبارتند از: کاروالیو و رائول آلبیول و لاسانا دیارا و حمید آلتین تاپ.
البته در مورد شاهین تردید وجود داره و اگه بره به صورت قرضیه چون شاهین جانشین آلونسو بعد از جانشینی اش خواهد بود.
hala_madrid
05-05-2012, 19:47
:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc:/danc
اين قهرماني رو به تمامه مادريدي ها تبريك ميگم واقعا لازم بود رو بعضي ها كم بشه
mortezarm
05-06-2012, 00:23
یه نیمه خیلی بدو از رئال دیدم که موقعیت سازیمون کم بود البته چندتا داشتیم که خوب ازشون استفاده نکردیم
البته نبود په په راموس اوزیل الونسو و کاسیاس یکم به تیم ضربه زد اما با همین ترکیبم ما باید راحت گرانادا رو ببریم ولی تیم بی انگیزه داره بازی میکنه که همین به تیم ضربه میزنه
واقعا از مورینیو انتظار رو نداشتم که این ترکیب رو واسه این بازی بزاره نیمه اول افتضاح بودیم ایشالا نیمه دوم.
دارم خیلی نگران میشم
ما دیگه نباید از گرانادا ببازیم:-ang
دقیقه 64 هست
هنوز گل نزدیمom::
حالا میگن کریس با پنالتی گل میزنه :ehe:
مسی گل دومو و چهارمش رو پنالتی زده
خب نتیجه 1-1 مساوی تا دقیقه 85
خدا کنه یه گل بزنیم و بازی رو ببریم
ایول بردیم:-shad
دقیقه 90 گل زدن چه حالی میده:-shad
mojtabadj88
05-06-2012, 01:24
پنالتی های که برای بارسا گرفتن تو حلقم :hehehe:
mortezarm
05-06-2012, 01:26
خب به نتیجه ای که حقمون بود رسیدیم
نیمه دوم واقعا فشار اوردیم و هر چند برامون مهم نبود اما 3 امتیاز بازی رو بدست اوردیم
بنده خدا ها اخر بازی اینقد قاطی کرده بودن بد به سرشون زده بود و دوتاشونم اخراج شدن تو دقیه 95
به هر حال بردو به همه تبریک میگم و به 100 امتیاز شدن خیلی نزدیک شدیم
shiraz-sport
05-06-2012, 12:37
تبریک . ولی چه فایده کفش طلا به مسی رسید:gerye:
football2011
05-06-2012, 13:39
G][Only Registered And Activated Users Can See Links]
منم برد رو تبريك ميگم - كفش طلا هم پر كشيد:narahat:
pouria milan & real
05-06-2012, 14:14
قهرماني را به تمام دوستان تبريك مي گويم اميدوارم اين قهرماني ادامه داشته باشد
سلام برو بچ رئالی
بعد از چند روزی به میادین باز گشتم.چندتا امتحانه سخت داشتم که گفتم بشینم سگ خونی کنم.
قهرمانی رو هم به تمام بروبچ رئالی تبریک می گم.حق به حق دار رسید.
mortezarm
05-06-2012, 23:18
خب دیگه فقط یه بازی تا پایان لالیگا و حدود 3 ماه دوری از میادین جدی داریم
اینکه مدت زیادی رئال بازی حساس نداشته باشه واقعا ناراحت کنندس اما با اردوهای خوب و تاکتیک و خرید بازیکنای لازم فصل رویایی سال بعد خواهیم داشت
خوب خوشبختانه کاکا گفته می مانم امیدوارم بمونه و دوباره باید اعتماد به نفسشو بدست بیاره امیدوارم که فصله بعد کاکای رویایی میلان باشه ولی این بار برای رئال.
خبر خوب دیگه اینه که امثال مورینیو بیشتر روی دفاع کار می کنه و می خواد بیشتر مدافع خوب بگیره تا بقیه پست ها.
به نظرم در بقیه پست ها مشکلی نداریم جزء دروازه بان.به نظرم بهتره یه دروازبان خوب هم بگیریم تا ایکر در کل فصل بیشتر استراحت کنه.
واقعا از اين خبر كه كاكا ميخواد بمونه خيلي خوشحال شدم چون هنوز جا داره واسه همون كاكاي قبلي شدن خيلي دوست دارم كه كنار كريس و اوزيل هميشه تو تركيب فيكس رئال باشه
mortezarm
05-08-2012, 00:55
علی رغم همه خبرای ضدو نقیض خیلی بعیده کاکا موندنی باشه
واقعا خبر خیلی خوبیه اما خیلی بعیده مگه اینکه کاکا اراده ای ولادین داشته باشه و بخواد یه رقابت جانانه با اوزیل و دیماریا و............ داشته باشه
امیدوارم اون چه به نفع تیمه اتفاق بیفته و بودن کاکا خبر خیلی خوبیه
mojtabadj88
05-08-2012, 01:04
کجاش خوبه سالی ده میلیون میگیره بازیش در حد پولی که میگیره نیس خواهشا قبول کنین این سه فصل که اومده فک نکنم کار مثبتی کرده باشه این قدر افت کرده که بعنوان جانشین هم نمیشه بهش اعتماد کرد
خوب منم قهرمانی رو به همه ی بروبچ رئالی تبریک میگم.........
کجاش خوبه سالی ده میلیون میگیره بازیش در حد پولی که میگیره نیس خواهشا قبول کنین این سه فصل که اومده فک نکنم کار مثبتی کرده باشه این قدر افت کرده که بعنوان جانشین هم نمیشه بهش اعتماد کرد
کاکا بازیکن خوبیه درسته خیلی کاره خاصی نکرده ولی در بعضی بازی ها بهمون کمک زیادی کرده انصافا.
باید بهش روحیه داد و بهش اعتماد کرد تا بتونه خودش باشه
mortezarm
05-08-2012, 15:02
کاکا اگه یه فصلو جدی و بدون مصدومیت شروع کنه میتونه بزرگی خودشو نشون بده و اینکه چقد به کار تیم میاد ضمن اینکه دیماریا هم بعد بازگشتش از مصدومیت اصلا اون بازیکن سابق نبود
به این بازیکنا باید فرصت داد و تعطیلات تابستونی بهترین زمان ممکن برای اوج برگشتن این بازیکناس
هر چند من بازم اعتقاد دارم کاکا از تیم جدا میشه
hadizizo
05-08-2012, 15:52
سلام دوستان بعد از یک هفته من برگشتم.هرچند که دیره ولی قهرمانی رو تبریک میگم...حق به حقدار رسید...میبینم که یه عده بد جور میسوزن....
mortezarm
05-08-2012, 16:00
سلام دوستان بعد از یک هفته من برگشتم.هرچند که دیره ولی قهرمانی رو تبریک میگم...حق به حقدار رسید...میبینم که یه عده بد جور میسوزن....
خوش اومدی هادی جان
امیدوارم سوغاتی من فراموش نشده باشه
اره داداش همیشه همینطوره دیگه اما بیخیال قهرمانی رو عشقست
hadizizo
05-08-2012, 16:04
داداش من با جند تاشون دوست بودم ولی با همشون کات کردم.فکر میکردم....ولی اشتباه میکردم.مرتضی سوغاتی چی میخوای؟heee::
mortezarm
05-08-2012, 16:09
الانم بعضیاشون خوبن ولی ................
تازه میپرسی چی میخوام
بابا سری پیش هم رفتی هیچی نیاوردی ها[Only Registered And Activated Users Can See Links]
حالا برای اینکه پستیمون خیلی اسپم نشه اینکه گویا قراره با تیاگو سیلوا مذاکرات جدی شروع بشه و این بازیکن هم علاقشو به رئال نشون داده
خب حالا سوغاتمو بده
hadizizo
05-08-2012, 16:25
داداش شرمنده همچین سرم شلوغ بود یادم رفت...
تیاگو سیلوا بیاد که عالی میشه...هرچند سخته جذب کردنش...باید 2 تا دفاع خوب جذب کنیم
mortezarm
05-08-2012, 16:40
برنامه جذب دفاع که الویت اصلی کار خوزس و قطعا تمرکز روی این پسته
اما یه هافبک دفاعی خوب هم روش برنامه داریم
اما امیدوارم بازیکنای خیلی خوب تیم مثه هیگواین حفظ بشن
hadizizo
05-08-2012, 16:43
احتمال زیاد کاکا میره. ولی فکر نکنم هیگی بره...
mortezarm
05-08-2012, 16:58
به هر حال هیگی الان تو اوج بازیش و قرارداد طولانی هم با رئال داره نیمکت نشینی میتونه اونو از بزرگ شدن دور کنه
امیدوارم برنامه خوزه جوری باشه که از توانایی هیگی به بهترین شکل استفاده کنیم
امیدوارم کاکا هم با رئال به دوران اوجش برگرده
hadizizo
05-08-2012, 17:16
به هر حال هیگی الان تو اوج بازیش و قرارداد طولانی هم با رئال داره نیمکت نشینی میتونه اونو از بزرگ شدن دور کنه
امیدوارم برنامه خوزه جوری باشه که از توانایی هیگی به بهترین شکل استفاده کنیم
امیدوارم کاکا هم با رئال به دوران اوجش برگرده
باید تو بازی های دوستانه زیاد بازی کنه تا اعتماد بنفس از دست رفته رو برگردونه...
mojtabadj88
05-08-2012, 19:03
کاکا با این سنی که داره فک نکنم به روز اوجش برگزده
کاکا با این سنی که داره فک نکنم به روز اوجش برگزده
خواستن توانستن هست.
رائول رو نگاه کن بااین سن انگار هیچ افتی نداشته.کاکا باید کمی جدی تر کار کنه تا موفق شه.
اواسط فصل که بودیم خبر خوندم که در تابستان بااینتر بازی دوستانه داریم.خیلی خوبه
دیروز خوندم با گالاکسی هم بازی می کنیم.
امروز هم خوندم تو مرداد با یووه بازی می کنیم.به نظرم خوبه بهتر از فصل قبله.
امیدوارم با تیم های انگلیسی از جمله چلسی آرسنال و... هم بازی کنیم.
روز 28 آوریل ، روزنامه اکیپ خبر از مذاکره مالک باشگاه پی اس جی با کاکا داشت و گفته شد که این بازین برزیلی با باشگاه برزیلی به توافق رسیده است . اما حقیقت این است که رئال مادرید هیچ پیشنهادی برای کاکا دریافت نکرده است . در ساختمان برنابئو می دانند که چند تیم او را می خواهند اما هیچ کس نمی داند که رئال با چه مبلغی راضی به فروش بازیکن برزیلی می شود .
در تابستان 2009 ، رئال مادرید حاضر شد که 67 میلیون یورو به میلان برای کاکا بدهد . اما عملکرد ضعیف بازیکن در این سه فصل ، باعث شده که قیمتش کاهش یابد . رئال به پیشنهاداتی که بین 25 تا 30 میلیون یورو باشند گوش می دهد ، از سویی باشگاه ها باید دستمزد بالایش که سالی 10 میلیون یوروست را بپردازند . مورینیو در طول مدت حضورش در رئال سعی کرد که به کاکا روحیه بدهد اما این تلاش ها جواب نداد .
اين چند تا عكس تقديم به شما
mortezarm
05-08-2012, 23:20
البته توافق بازی رئال منچستر تو امریکا هم صورت گرفته و این بازی هم به درخواست انگلیسی ها تقریبا قطعی شده
اما بازی های دوستانه برنامشون خیلی تغییر میکنه
من خیلی دوس دارم با یووه و منچستر بازی دوستانه نداشته باشیم و جام باشگاها بهشون بخوریم چون بازیهامون با این دو تیم به خصوص یونایتد خیلی قشنگه
من که دلم لک زده واسه یک هشتمایی که با منچستر داشتیم و البته صعودم کردیم:sigar:
البته توافق بازی رئال منچستر تو امریکا هم صورت گرفته و این بازی هم به درخواست انگلیسی ها تقریبا قطعی شده
اما بازی های دوستانه برنامشون خیلی تغییر میکنه
من خیلی دوس دارم با یووه و منچستر بازی دوستانه نداشته باشیم و جام باشگاها بهشون بخوریم چون بازیهامون با این دو تیم به خصوص یونایتد خیلی قشنگه
من که دلم لک زده واسه یک هشتمایی که با منچستر داشتیم و البته صعودم کردیم:sigar:
البته این نکته رو من اضافه میکنم که بازی یوناتد و رئال اصلا بازکنان الانشون بازی نمیکنن و بیشتر اسطوره ها بازی میکنن
فک کنم برای یوناتد ون در سار روی کین گری نویل ........و رئال زیدان رائول فیگو .....خلاصه اینجور بازیکنا
در مورد جام باشگا هها آره عجب بازی هایی بود هم رفت هم برگشت خیلی قشنگ و بیاد ماندنی
mortezarm
05-08-2012, 23:45
البته این نکته رو من اضافه میکنم که بازی یوناتد و رئال اصلا بازکنان الانشون بازی نمیکنن و بیشتر اسطوره ها بازی میکنن
فک کنم برای یوناتد ون در سار روی کین گری نویل ........و رئال زیدان رائول فیگو .....خلاصه اینجور بازیکنا
در مورد جام باشگا هها آره عجب بازی هایی بود هم رفت هم برگشت خیلی قشنگ و بیاد ماندنی
البته تو بازی رئال منچستر ابتدائا پیشنهاد برای بازی دو تیم اصلی بود که بعدا به علت فشردگی قرار شد کنسل بشه بعدا به بازیکنانه تاریخی دو تیم تغییر کرد و الان هم زمزمه 2 بازی وجود داره
آره چون یورو هست بازی های المپیک هم هست و بازی بازیکنان اصلی یه ریسک بزرگ محسوب میشه برای هر دو تیم بخوص رئال که بازیکنان چند ملیتی بیشتر داره و ملی پوشان بیشتر ولی یونایتد به نسبت کمتر ملی پوش داره و تعدادی از بازیکناش انگلیسی هستن که کم نیستن و تعدادیشون شاید اصلا ملی پوش نیستن ولی زیبایی بازی این دو تیم همون بازی در cl هست
mojtabadj88
05-09-2012, 00:21
خبر رسیده هازارد با سران عرب به توافق رسیده پس به درک :hehehe:خیلی خر بود رفت اون طرف
mojtabadj88
05-09-2012, 00:27
درنته: مسی به من گفت کاکا سیاه!
این از این بعدش دنی آلوز جفتک میندازه به رونالدو بعد میان میگن بازی کنای ه ما بی فرهنگن :sooot:
mortezarm
05-09-2012, 00:31
بعیده قبل یورو نقل و انتقال جدی صورت بگیره و هم تیما و بازیکنا این قضیه رو به بعد یورو موکول میکنن از این شایعه ها هم زیاد مطرح میشه تا چیزی قطعی نشه نمیشه دربارش حرف زد
هر چند اگرم قطعی باشه زیاد مهم نیس و ما جایگزین واسه اینجور خریدا زیاد داریم
اومدن به رئال فعلی خیلی جرات و امادگی میخواد پس طبعیه خیلیا از نیمکت نشینی دائم بترسن
mojtabadj88
05-09-2012, 00:33
بعیده قبل یورو نقل و انتقال جدی صورت بگیره و هم تیما و بازیکنا این قضیه رو به بعد یورو موکول میکنن از این شایعه ها هم زیاد مطرح میشه تا چیزی قطعی نشه نمیشه دربارش حرف زد
هر چند اگرم قطعی باشه زیاد مهم نیس و ما جایگزین واسه اینجور خریدا زیاد داریم
اومدن به رئال فعلی خیلی جرات و امادگی میخواد پس طبعیه خیلیا از نیمکت نشینی دائم بترسن
[Only Registered And Activated Users Can See Links] %D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%81%D9%82_%D9%86%D9%87%D8%A7% D9%8A%D9%8A_%D8%A8%D8%A7_%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3% D8%AA%D8%B1%D8%B3%D9%8A%D8%AA%D9%8A
mortezarm
05-09-2012, 00:52
از این جور خبرا و حرفا زیاده تا چیزی به امضاء قطعی نرسه حتمی نیس
هر چند که گفتم این انتقال برای رئال خیلی اهمیتی هم نداره با اینکه هازارد بازیکن خیلی خوبیه
pouria milan & real
05-09-2012, 13:38
يووه به دنبال هيگي جون هستش اگر بره من خودمو ميكشم و خونم ميوفته گردن هيگواين و مورينيو:hehehe:
يووه به دنبال هيگي جون هستش اگر بره من خودمو ميكشم و خونم ميوفته گردن هيگواين و مورينيو:hehehe:
عزيزم هيگواين جايي نميره- حالا برو خودتو بكش تا از دستت خلاص بشيم و خونتم بيوفته گردن خودت. (شوخي نكردما):khandeeeee bahal::hehehe:
یه ضرب المثل هست که به درد اینجور جا ها میخوره
شتر در خواب بیند پنپه دانه گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه
mortezarm
05-09-2012, 15:01
دوستان هر طور نگاه کنید متاسفانه احتمال جدایی گونزالو هم زیاده و از همین الان هم مسولان رئال دنبال یه جانشین خوب تو پست حمله هستند
اما هیشگی هیگواین ما نمیشه نه اگرو و نه ون پرسی با اینکه خیلی خوبن نمیتونن جایگزین نوع بازی هیگواین باشن و هر کدام از این بازیکنا تو بخش خاصی خیلی خوبن که ما به هیگواین از همه بیشتر نیاز داریم
hala_madrid
05-09-2012, 15:43
درنته: مسی به من گفت کاکا سیاه!
این از این بعدش دنی آلوز جفتک میندازه به رونالدو بعد میان میگن بازی کنای ه ما بی فرهنگن :sooot:
بس كه بي فرهنگه جالبه كه به مسي ميگن با اخلاقlagh::
دوستان هر طور نگاه کنید متاسفانه احتمال جدایی گونزالو هم زیاده و از همین الان هم مسولان رئال دنبال یه جانشین خوب تو پست حمله هستند
اما هیشگی هیگواین ما نمیشه نه اگرو و نه ون پرسی با اینکه خیلی خوبن نمیتونن جایگزین نوع بازی هیگواین باشن و هر کدام از این بازیکنا تو بخش خاصی خیلی خوبن که ما به هیگواین از همه بیشتر نیاز داریم
اگر هم از رئال خدايي نكرده بره كه نميره بايد به فكر بازيكناني مثل زلاتان و ون پرسي باشند كه هم تكنيك دارن هم سرعت و هم تمام كنندگي زياد
pouria milan & real
05-09-2012, 18:16
عزيزم هيگواين جايي نميره- حالا برو خودتو بكش تا از دستت خلاص بشيم و خونتم بيوفته گردن خودت. (شوخي نكردما):khandeeeee bahal::hehehe:
داداش داشتيم از اين حرفها :ajibeee:باشه من دارم خلاص ميشم رفتم و با يه شكل ديگه ميام :soal:
بس كه بي فرهنگه جالبه كه به مسي ميگن با اخلاقlagh::
وای که چقدر این کوتوله با اخلاقه.من مرده ی اخلاقشمmas:-
با اخلاق ترین بازیکن جهان ایکر کسیاسه. :ohum:
به جز كاسياس كاكا هم خيلي با اخلاقه تو اخلاق حرف اولو ميزنه :shogh:
mojtabadj88
05-09-2012, 23:56
امشب دوست دارم تیم همشهری ببره جام رو تا الان که دو صفر جلویه کیفیت شبکه سه هم تو حلقم:ehe:
mortezarm
05-10-2012, 00:21
منم بشخخصه دوس دارم اتلتیکو مادرید برنده بازی باشه و جامو به مادرید بیاره
کاش میشد ما هم جام باشگاها رو به مادرید میبردیم
mojtabadj88
05-10-2012, 00:58
گل سوم یه جام دیگه اومد مادرید تبریک
hadizizo
05-10-2012, 11:39
گزارش وبگردي 20:30 به نقل از فوتبال آنلاين:پپ گوارديولا موفقترين مربي تاريخ بارسلونا جدايي خود را از اين تيم اعلام کرد و تيتو جايگزين وي شد.رويدادي که به نوشته روزنامههاي اسپانيايي سريعترين جابهجايي تاريخ فوتبال بوده است. در نگاه اول همه چيز عادي به نظر ميرسد، اما کمي دقت در مراسم خداحافظي پپ کافي است تا متوجه شويم همه افراد حاضر از جدايي پپ ناراحت نيستند.
ماجرا از روي کار آمدن خوان لاپورتا، مدير سابق بارسلوا در سال 2003 آغاز ميشود. زماني که او با کمک مدير فعلي بارسا، ساندرو روسل، دوست ديروز و دشمن مصلحتي امروز بر صندلي رياست کاتالان تکيه زد. تحقيقات نشان ميدهد که مرد پشت پرده اين گروه کسي نيست جز پيني زهاوي دلال بزرگ صهيونيست.
اين دوستي زماني نمود پيدا ميکند که لاپورتا براي مراسم عروسي دختر پيني صهيونيست به اراضي اشغالي سفر ميکند، قراردادي ميبندد و براي حفاظت دختر خود از شرکتهاي امنيتي صهيونيست کمک ميگيرد. در اين ميان از ديدار روسل و سفير اسرائيل نميتوان گذشت.
امضاي زهادي در بسياري از انتقادات مشکوک دهه اخير ديده ميشود. از آوردن آبرامويچ به چلسي تا سپردن پورت موس به دست الکساندر گايداماک، پسر آرکادي، سياستمدار رژيم اشغالگر.
دلال هر سه بازيکن مورد غضب پپ در بارسا زهادي بوده است. نفر اول روالدينهو، پپ در اولين اقدام جنجالي خود بر روي نام بهترين بازيکن وقت جهان خط کشيد. بازيکن برزيلي به کمک آقالي دلال به ميلان رفت تا به آرزوهايش برسد. آرزوهايي که بخشي از آن به گفته خود او پيروزي رژيم اشغالگر بر فلسطين است.
نفر دوم زلاتان ابراهيويچ «ستاره اينتر ايتاليا به آبي اناري پوشان پيوست، نيمکتنشين شد و روانه ميلان گرديده وي در کتاب خاطرات خود نوشت: به مدت 6 ماه پپ با من صحبت نميکرد و هر جا که ميرفتم او از آنجا خارج ميشد.
و نفر آخر بحراردپيکه. اين بازيکن براي اثبات ارادت خود به لابي سپاه از هيچ کاري اهم از سفر به سرزمينهاي اشغالي و ديدار با شيون پوزدريخ نورزيد و علتي اتهام کمکاري در مسابقات را از سوي هواداران بارسا به جان خريد تا ماسکوا جايگزين او شود.
از طرف ديگر پپ با مضحک خواندن جريمه کانوته براي ابراز نظرش در مورد کشتار مردم بيگناه جريمه شود کاري بسيار مضحک است. اظهاراتي که بازتاب گستردهاي را به همراه داشت. اوج اختلاف با مافياي يهود از همين جا آغاز ميشود، اما افکار عمومي پذيراي برکناري مربي که طي 3 سال 13 جام را به ارمغان آورده است.
فشارها افزايش مييابد. سفر پپ به اراضي اشغالي براي حضور در يک کنسرت درخواست او مبني بر کمترين پوشش رسانهاي موجب خشم رسانههاي صهيونيسم ميشود. اين عامل در کنار رابطه خواننده مذکور با لابي صهيونيست ميتواند گواهي بر تحت فشار بودن پپ در انجام اين سفر باشد.
فازهاي پيچيدهتر جريان وقتي آشکار ميشود که بدانيم نام بانک لاکايخا، اسپانس باشگاه بارسلونا با نام رژيم صهيونيستي عجين شده است. از سرمايهگذاريهاي عظيم تا فعاليت فرهنگي.
کار به جايي رسيد که مدافعين حقوق فلسطين در مقابل يکي از شعب اين بانک در کاتالانيا تجمع ميکنند و انزجار خود را از اين روابط سياه فرياد ميزنند.
از دست دادن لاليگا با شکست در الکلاسيکو و خوف از ليگ قهرمانان بهترين فرصت را براي مديريت ايجاد کرد. خبر جلسه رسمي گوارديولا و روسل انتشاري يابد و کمتر از 24 ساعت بعد پروژه سريعترين انتقال تاريخ به پايان يافته است.
زمانبندي دقيق اين پروژه اهميت احتمال قهرماني بارسا در جام حذفي را نيز از بيناي بود.
اسناد و مدارک بيشتري براي ما ارسال شده که در گزارشهاي بعدي براي روشنتر کردن لايههاي بيشتري از اين لابي سياه انتشار خواهد يافت.
hadizizo
05-10-2012, 11:42
دوستان خدا رو شکر میکنم که طرفدار بارسا نیستم چون پشتش اسرائیل و صهیونیست و کشتار مردمه...:ogh:ولی خداییش از گواردیولا خوشم اومد...ماه پشت ابر نمیمونه:ohum:
بچه ها یه خواهش.:flowerysmile:
لطفا سعی کنید بحثی راجب تیم های دیگه مربیانشون رو اینجا انجام ندین چون به رئال مربوط نمیشه و اسپم به حساب میاد.roz::
از این به بعد ممنون میشم اگه انجام ندین:flowerysmile:
mojtabadj88
05-10-2012, 15:31
وای خدا خر روی بعضی هارو داشت الان سلطان جنگل میشد :hehehe:
اینم بچه های باحال فیس بوق گذاشتن خیلی باحاله:hehee:
[Only Registered And Activated Users Can See Links] 198620_n.jpg
یه بوس می دی به عمو؟
اینورو بوس کن
حالا اینورم بوس کن
بیا اینم جایزت ♥
وای خدا خر روی بعضی هارو داشت الان سلطان جنگل میشد :hehehe:
اینم بچه های باحال فیس بوق گذاشتن خیلی باحاله:hehee:
[Only Registered And Activated Users Can See Links] 198620_n.jpg
یه بوس می دی به عمو؟
اینورو بوس کن
حالا اینورم بوس کن
بیا اینم جایزت ♥
داش مجتبی این عکس ها من فیلمشو دارم
رونالدو میره جایی که بچه های سرطانی هستن و بهشون جایزه وامیدواری میده و....:love:
mojtabadj88
05-10-2012, 23:07
داش مجتبی این عکس ها من فیلمشو دارم
رونالدو میره جایی که بچه های سرطانی هستن و بهشون جایزه وامیدواری میده و....:love:
لینک دانلود؟؟..........
لینک دانلود؟؟..........
حوصلم شد برات آپ می کنم می فرستم.ki::
mortezarm
05-11-2012, 14:30
اره منم این کلیپو دیدم و البته همین یه دونه هم نیس رونالدو این کارو تو افریقا و تو امریکا هم غیر اروپا کرده و البته این بزرگی خودشو نشون میده
خوبه که کسایی که به کریس خورده میگیرن همه چیزو ببینن که بعضی چیزا اختصاصی ادمای بزرگه
اره منم این کلیپو دیدم و البته همین یه دونه هم نیس رونالدو این کارو تو افریقا و تو امریکا هم غیر اروپا کرده و البته این بزرگی خودشو نشون میده
خوبه که کسایی که به کریس خورده میگیرن همه چیزو ببینن که بعضی چیزا اختصاصی ادمای بزرگه
درسته مرتضی
حتی رونالدو با اسرائیلی هاهم موافق نیست بااین کارایی که سره فلسطینی ها میارن
چند وقت پیش تعداد زیادی لباس های خودش و کفش هاش به بچه های فلسطینی هدیه دادashem:-
mortezarm
05-11-2012, 15:11
زمانی که کریس تو من یونایتد بود فکر میکردم خیلی مغرور و خودخواهه و ازشم زیاد خوشم نمیومد اما وقتی بیشتر میشناسیش و کاراشو نگاه میکنی میبینی که در پشت چهره مغرورش بازیکنیه فوق العاده اخلاقی و وفاداره اینو از رابطه الانش با فرگوسن میشه درک کرد و کارایی که انجام میده
واقعا از اینکه اصلا اهل تظاهر نیس لذت میبرم
زمانی که کریس تو من یونایتد بود فکر میکردم خیلی مغرور و خودخواهه و ازشم زیاد خوشم نمیومد اما وقتی بیشتر میشناسیش و کاراشو نگاه میکنی میبینی که در پشت چهره مغرورش بازیکنیه فوق العاده اخلاقی و وفاداره اینو از رابطه الانش با فرگوسن میشه درک کرد و کارایی که انجام میده
واقعا از اینکه اصلا اهل تظاهر نیس لذت میبرم
به خیلی از بارسایی هایی که دوستام هستن گفتم چرا از کریس بدتون میاد گفتن مغروره.
گفتم به نظر مغرور میاد ولی اگه صحبت های کسانی که باهاش بودند و کارهایی که رونالدو کرده نگاه کنید خودتون متوجه میشید که مغروره یا نه.
رونالدو فقط دنبال پیشرفته.
هیچ وقت نشد بگه من از فلانی برترم همیشه می گه باید تلاش کنم که پیشرفت کنم.
به قوله خودش که می گه در زمین گاهی اعصابم بهم میریزه ولی بخاطر تیم هست.
رونالدو اگه یونایتدو ترک کرد ولی فراموشش نکرد طوری که انگار هنوز قلبش اونجاست.
چند وقت پیش گفت دلم برای یونایتد تنگ شده.
معلوم نیست شاید روزی به یونایتد برگرده.
ریو بهش گفته بود نمی خوای برگردی؟ گفت نمی دونم هیچ چیز غیر ممکن نیست.
این ستاره واقعا ستارست فقط باید بشناسیش:shogh:
mortezarm
05-11-2012, 23:53
به خیلی از بارسایی هایی که دوستام هستن گفتم چرا از کریس بدتون میاد گفتن مغروره.
گفتم به نظر مغرور میاد ولی اگه صحبت های کسانی که باهاش بودند و کارهایی که رونالدو کرده نگاه کنید خودتون متوجه میشید که مغروره یا نه.
رونالدو فقط دنبال پیشرفته.
هیچ وقت نشد بگه من از فلانی برترم همیشه می گه باید تلاش کنم که پیشرفت کنم.
به قوله خودش که می گه در زمین گاهی اعصابم بهم میریزه ولی بخاطر تیم هست.
رونالدو اگه یونایتدو ترک کرد ولی فراموشش نکرد طوری که انگار هنوز قلبش اونجاست.
چند وقت پیش گفت دلم برای یونایتد تنگ شده.
معلوم نیست شاید روزی به یونایتد برگرده.
ریو بهش گفته بود نمی خوای برگردی؟ گفت نمی دونم هیچ چیز غیر ممکن نیست.
این ستاره واقعا ستارست فقط باید بشناسیش:shogh:
امیدوارم رونالدو همیشه رئالی بمونه و با 7 خودمون که یادگار بازیکنای بزرگ و اسطوره هامونو فوتبالو تموم کنه تا بازم این شماره مقدس تر بشه
اینیم که هیچ چیزو بعید نمیدونه از سیاست و اگاهیشه وگرنه رونالدو گفته تو رئال بهترین لحظاتمو سپری میکنم چرا باید یبهترین لحظاتمو با شرایطی دیگه عوض کنم
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.