PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ★گروه طرفداران رئال مادرید حرف های خودمونی کهکشانی ها★

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

AL1reZA
10-26-2011, 11:49
درسته نظر خودمم همینه نوری خیلی بهتر از خدیرا و دیارا هست.

AL1reZA
10-27-2011, 00:28
تبریک نیمه اول رئال عالی بازی کرد و فقط 3تا زد.
امیدوارم درنیمه دوم هم گل زنی ادامه داشته باشه که ایشالا رونالدو هم می زنه.

AL1reZA
10-27-2011, 04:40
تبریک می گم نتیجه و بازیه خوبی بود.

arash-alireza
10-27-2011, 04:51
درسته نظر خودمم همینه نوری خیلی بهتر از خدیرا و دیارا هست.

منم موافقم خدیرا خیلی خوب کار نمیکنه به خصوص اون بازی ای که ریال باخت کلا من هر وقت تو زمین میبینمش حالم گرفته میشه
حیف امشب باید خیلی بیشتر گل میزدیم

AL1reZA
10-27-2011, 05:00
منم موافقم خدیرا خیلی خوب کار نمیکنه به خصوص اون بازی ای که ریال باخت کلا من هر وقت تو زمین میبینمش حالم گرفته میشه
حیف امشب باید خیلی بیشتر گل میزدیم
دوست من خدیرا یکم مصدومه اره قبول دارم بازی با لوانته خوب بازی نکرد.
ولی امشب بااین که مصدوم بود بدکار نکرد.:flowerysmile:

ManUtd
10-27-2011, 11:31
منم برد رئال رو تبريك ميگم.
نميدونم چرا رئال تو نيمه اول بهتر بازي ميكنه:fek konam:
تو بازي قبل هم همين بود!
تو اين بازي 3گل نيمه اول و نيمه دوم ...:fek konam:
حالا هرچي هست كه پيروزي با نتيجه 3بر صفر خيلي خوبه و اميدوارم همين طور پيش بريم!
خوشحالم از اينكه كاكا گلزني كرد و همين طور بنزما و ديماريا كه يه كم نيمكت نشين شده بودن گل زدند:eyvalla:
حيف كه كريس گل نزد! البته خوبه مسي هم تو بازيشون گل نزده پس اين دفعه به خير گزشتdallliii
به اميد اينكه رئال رو درصدرجدول ببينيم:ahaaaaaa:
زنده باد رئال:real::real:

AL1reZA
10-27-2011, 11:40
منم برد رئال رو تبريك ميگم.
نميدونم چرا رئال تو نيمه اول بهتر بازي ميكنه:fek konam:
تو بازي قبل هم همين بود!
تو اين بازي 3گل نيمه اول و نيمه دوم ...:fek konam:
حالا هرچي هست كه پيروزي با نتيجه 3بر صفر خيلي خوبه و اميدوارم همين طور پيش بريم!
خوشحالم از اينكه كاكا گلزني كرد و همين طور بنزما و ديماريا كه يه كم نيمكت نشين شده بودن گل زدند:eyvalla:
حيف كه كريس گل نزد! البته خوبه مسي هم تو بازيشون گل نزده پس اين دفعه به خير گزشتdallliii
به اميد اينكه رئال رو درصدرجدول ببينيم:ahaaaaaa:
زنده باد رئال:real::real:

رئال واقعی تا دقیقه 30 بود دقیقه 30 گل سوم رو زدیم.از بعداز اون گل رئال دیگه نخواست بازی کنه .
رئال می تونست حمله کنه 5تارو راحت بزنه.
رئال عالی بود روز به روز اعتمادم نسبت به رئال و مورینیو بیشتر میشه.
امیدوارم که این پیروزی ها ادامه داشته باشه.
امسال حق رئال قهرمانیه.

مورینیو...
10-27-2011, 12:13
بازی خوبی بود فقط رونالدو رو اعصاب بود با شناختی که از مورینیو دارم واقعا مورینیو با رونالدو مدارا کردکه ابتدای نیمه دوم تعویضش نکرد بازی خوبی بود گلزنی کاکا هم لذت بخش بود ولی گل سوم رئال خیلی قشنگ بود شبکه سه هم که طبق معمول رو اعصابه یا بازی رئال پخش نمیشه یا با تاخیر پخش میشه یا زنده پخش میشه اونم نه کامل بلکه درست دو سوم بازی پخش میشه.و یک سومش قیچی میشه.واقعا شورشو درآوردن.

AL1reZA
10-29-2011, 14:55
بازی خوبی بود فقط رونالدو رو اعصاب بود با شناختی که از مورینیو دارم واقعا مورینیو با رونالدو مدارا کردکه ابتدای نیمه دوم تعویضش نکرد بازی خوبی بود گلزنی کاکا هم لذت بخش بود ولی گل سوم رئال خیلی قشنگ بود شبکه سه هم که طبق معمول رو اعصابه یا بازی رئال پخش نمیشه یا با تاخیر پخش میشه یا زنده پخش میشه اونم نه کامل بلکه درست دو سوم بازی پخش میشه.و یک سومش قیچی میشه.واقعا شورشو درآوردن.
اره رونالدو رو اعصاب بود ولی پوریا جان رونالدوی بیچاره مصدوم بود واسه همین بد بازی کرد ایشالا امشب با هتریکش جبران می کنه.

mortezarm
10-29-2011, 15:13
امیدوارم امشب یه برد خوب با هتریک رونالدو رو شاهد باشیم
هر چند که واقعا تیممون در امادگی خیلی عالی ه سر میبره

AL1reZA
10-29-2011, 15:16
دوستان یادتون نره قبل از هربازی و بعد از هربازی نظرتون رو تو تبادل و نظر بگید.roz::
منتظرقدمتون هستم.roz::

Mohammad
10-29-2011, 21:19
انگار باید خودم شروع کنم.....
خوب این بازی با سوسیداد داریم اونم تو زمین حریف
ولی رئال امسال عالی کار کرده و این بازی به نظر بازی ساده ای میاد
ولی نباد غرور بگیرمون و باید مثل بازی های قبلی خوب و روون بازی کنیم
به نظرم رمز موفقیت رئال در لالیگا این فصل :
زدن گلهای زود است که باعث میشه بازی رو یک طرفه کنه و تیم حریف روحیهش رو از دست بده
و بیاد حمله کنه که همین کار باعث میشه رئال گلهای بیشتری هم بزنه// امیدوارم تو بازی امشب هم اینطور بشه
من با این اوصاف : امشب رئال رو برنده میدونم / / ولی نه براحتی ...binam

AL1reZA
10-29-2011, 21:24
توجه دوستان:
دوستان پست هاتون برعکسه این گونه پست هایی که می دیدو باید تو تبادل و نظر بدید نه این جا کمی بیشتر دقت کنید.ممنون

ali nader seven
10-30-2011, 18:27
اگر رائول بود که دیگه رئال خیلی زیبا تر میشد و من از این مورینیو بدم می یاد که رائول را نخواست

Mohammad
10-30-2011, 19:26
اگر رائول بود که دیگه رئال خیلی زیبا تر میشد و من از این مورینیو بدم می یاد که رائول را نخواست

خوب شاید اگه رائول میموند بیشتر روی نیمکت بود- و از اون روزهای اوجش خبری نبود
ولی خود رائول خواست که از این تیم بره نه مورینیو انداختش بیرون
(حتی تو یه مصاحبه گفت که : میخوام تو کشور های دیگه هم بازی کنم)
به نظر من به نفع رائول شد چون الان تو شالکه عالی بازی میکنه
و یکی از افراد مهمی بود که باعث شد شالکه به جمع 4 تیم برتر لیگ قهرمانان پارسال برسه
heee::heee::heee::

AL1reZA
11-01-2011, 13:47
اگر رائول بود بیشتر نیمکت نشین بود چون دیگه سنی ازش گذشته و دیگه نمی تونه به اون صورت بدرخشه.

AL1reZA
11-01-2011, 13:56
توجه:دوستان نظرتون چیه یه تاپیک بزنم به این موضوع
پیش بینی بازی های رئال مادرید در فصل 2012-2011
ومن در اون تاپیک همیشه لوگو هارو می زارم و شما بازی رو و چه بازیکنانی موفق به گل زنی میشنو پیش بینی کنید.
نظرتون چیه؟

Zid@ne
11-01-2011, 15:20
توجه:دوستان نظرتون چیه یه تاپیک بزنم به این موضوع
پیش بینی بازی های رئال مادرید در فصل 2012-2011
ومن در اون تاپیک همیشه لوگو هارو می زارم و شما بازی رو و چه بازیکنانی موفق به گل زنی میشنو پیش بینی کنید.
نظرتون چیه؟

علیرضا به نظر من فکر بسیار خوبیه برای ما رئالی ها
راستی جایزه هم میدی ؟ :ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa:

Zid@ne
11-01-2011, 15:26
بازم رفتیم صدر جدول !!!!!!!!!!!:afarin::afarin::afarin::afarin:
دوستان رئالی عزیز تبریک میگم . امیدوارم که دیگه از صدر پایین تر نیایم
فقط خدا کنه که کریستین بیشر گل بزنه واین فصل هم آقا یه گل لالیگا بشه .:khahesh:

mortezarm
11-01-2011, 16:06
بازم رفتیم صدر جدول !!!!!!!!!!!:afarin::afarin::afarin::afarin:
دوستان رئالی عزیز تبریک میگم . امیدوارم که دیگه از صدر پایین تر نیایم
فقط خدا کنه که کریستین بیشر گل بزنه واین فصل هم آقا یه گل لالیگا بشه .:khahesh:
مطمئن باش رئال با پارسال خیلی فرق داره و خیلی اماده تره
و کریسم به زودی هتریک های پیاپیشو شروع میکنه که یکیشونم 21 اذره

ManUtd
11-01-2011, 18:19
منم ميگم كريس امسال چندين بار ديگه هتريك ميكنه!
رئال با وجود رونالدو.بنزما.و هيگواين آماده امسال يه آمار گلزني فوق آلعاده به جا ميزاره!
به اميد موفقيت رئالroz::

Zid@ne
11-02-2011, 16:21
سعید جان واقعا همین طوریه که میگی
امسال هیگواین و رونلدو دارن خوب گل میزنن . فکر کنم آمار خوبی به جا میذارن

AL1reZA
11-03-2011, 11:37
برد رو به همه تبریک می گم.برد شیرینی و شکستن طلسم بود.تبریک
از رونالدو هم ناراحت بودم که هنوز ضربه آزاد برای رئال در لالیگا لیگ قهرمانان گل نزده بود که بالاخره زد.ضربش هم خدایی زیبا بود.

AL1reZA
11-03-2011, 11:40
دوستان جدیدن هواداران بارسا می گن رئال هرچی داره از بارسا داره:hehehe:
یکی نیست بگه فیگو رونالدو از قبل سپیدپوش بودند نه آبی اناری[Only Registered And Activated Users Can See Links]

AL1reZA
11-03-2011, 12:49
بچه ها دیشب قبل از اینکه بازی رو نگاه کنم پسرعموم اومد خونمون خلاصه پسرعموم هم بارسایی هست
بهم گفت امشب که لیون رئالو برد حالتو می گیرم.بازیو نگاه کردیم و رئال برد.
یه حالی ازش گرفتم جاتون خالی:hehehe:

ManUtd
11-03-2011, 12:54
داداش بعضي ها به تاريخ و بازيكنان تاريخ رئال حسادت ميكنند!
رونالدو و فيگو اينقدر حاليشون بوده كه بفهمند رئال بهترين تيم جهانه و اومدن رئال.
هر بازيكني اول از تيم هاي كوچيك شروع به پيشرفت ميكنه و بعد كه به ستاره تبديل شد دوست داره به تيم بزرگتري بره.
رونالدو و فيگو اول تو بارسلونا كه يه تيم معموليه بازي كردند و بعد از يه مدت ديدند كه ديگه نميتونند اوجا پيشرفت كنند و تصميم گرفتند به بهترين تيم تاريخ بپيوندند
نكته جالب تر اينه كه ميگن اون رئال(همون رئال افسانه اي:زيدان رونالدو فيگو رائول كارلوس..)تو تاريخ هيچي به حساب نمياد و بارسا نامش واسه هميشه تو تاريخ ثبت شدmas:-
يكي نيست بگه اون رئال شايد بهترين تيم تاريخ بود و به خاطر ستاره هايي كه داشت سرشار از تكنيك و خلاقيت بود و ديدن هيچ فوتبالي لزت بخش تر از فوتبال اون رئال نبود!
يا اينكه ميگن رئال به خاطر بارسا پيشرفت ميكنه!!!!!!
يا مورينيو فوتبالو خراب ميكنه!!!!!!!!!!!!!!! يكي نيست بگه مورينيو بارسارو خراب ميكنه نه رئالو و شوما هم نميتونيد اينو قبول كنيد!
امسال با قهرمانيمون به همه نشون ميديم كه رئال بزرگترين تيم تاريخه!

Mohammad
11-03-2011, 13:35
منم این برد رو به همه ی کهکشانی ها تبریک میگم

AmirUtd
11-03-2011, 15:24
اینو راست گفت. (فقط رئال مادرید)

mortezarm
11-03-2011, 15:47
دوستان جدیدن هواداران بارسا می گن رئال هرچی داره از بارسا داره:hehehe:
یکی نیست بگه فیگو رونالدو از قبل سپیدپوش بودند نه آبی اناری[Only Registered And Activated Users Can See Links]

بارساییا چی میگن:ogh:
اخی دلشون شکسته طفلیاDeath::
بزار خوش باشن حداقل یه چی داشته باشن خودشونو خالی کننmas:-

hp2011
11-03-2011, 16:51
عشق است رئال مادرید که این ماه به عنوان بهترین تیم ماه انتخاب شده بالاتر از بارسلونا....:jeddiiiii:

AL1reZA
11-03-2011, 17:50
دوستان صحبت زلاتان
من به گواردیولا گفتم که مرد نیست و از مورینیو می ترسید. مسی از گواردیولا خواست در یک پست جدید بازی کند و او هم مسی ا به من ترجیح داد.

مسی، اینیستا و ژاوی در رختکن بارسا مثل بچه مدرسه ای ها هستند. من کسانی را دوست دارم که خط قرمزها را زیر پا می گذارند."

این زلاتان در بارسا بوده و می دونه در بارسا چه خبره

ManUtd
11-03-2011, 19:17
قربون زلاتان برم با اين اخلاقش:hehee:
واقعا باحال صحبت كرده و حقيقتو گفته! حيف زلاتان بود واسه بارس....
خدا كنه بتونه تو بازي هفته بعد كه با بارسا دارن بدرخشه و گل بزنه!

arash-alireza
11-03-2011, 19:57
یکی بیاد به من این چه حسیه که وقتی من از همه جا خسته و ناراحتم همین که میام خونه
و میبینم رئال بازی داره و مثل همیشه میبره تا یک هفته تو اوج ابر ها سیر میکنم
میگی انگار ی پیوند روحی وجود داره
دیشب رئال برد خیلی حال کردم درسته که نتونستم بازی رو ببینم اما چقدر گل کریس قشنگ بود
نمیدونم به تور نشست یا به دل من؟:ahaaaaaa:

mortezarm
11-03-2011, 21:35
یکی بیاد به من این چه حسیه که وقتی من از همه جا خسته و ناراحتم همین که میام خونه
دیشب رئال برد خیلی حال کردم درسته که نتونستم بازی رو ببینم اما چقدر گل کریس قشنگ بود
اره داداش همه رئالی ها اینجورین با برد تیمشون میرن هوا و با باختشون......
اخه این رئاله..................................که نیست

ManUtd
11-03-2011, 21:36
داداش حرفهاي زلاتانو خوندي؟

mortezarm
11-03-2011, 21:40
داداش حرفهاي زلاتانو خوندي؟
اگه سعید جان منظورت منه که اره
واقعا ادم اینجاست که فرق ها رو احساس میکنه و میفهمه چرا بعضی بازیکنا............
زلاتانم که همین بارساییها با اون رقم نجومی همراه با جابه جایی اتوئو دادن اما یه ساله دکش کردن
مگه میشه مساله فنی باشه

Great Milan
11-03-2011, 21:59
خداییش تو بارسا به زلاتان خیلی ظلم شد بازیکونی مه تو اینتر همه ازش وحشت داشتن یه نمومنش خودم همیشه ارزو میکرد بازی میلان با اینتر زلاتان نباشه چون همیشه خطرناک بود ولی موقعی که به بارسا اومد چی شد سر پستی که میخواست گاردیولا به مسی به با گاردیولا به اختلاف خوردن در صورتی که زلاتان تو اون پوست خیلی بهتر از مسی بود شما اگه بازی های زلاتانو ببینی به حرف ن میرسی واقعا تو اون پوست من هیشکی رو همین الان به اندازه زلاتان قبول ندارم

sareh.sh
11-03-2011, 22:15
اینکه معلوم بارسایی چیشون درسته که مربیشون و بازیکناشون درس باشه

mortezarm
11-03-2011, 22:52
درسته دوستان عزیز و گرامی که اینجا تایپیک خودتونو اما گزارش زلاتان ربطی به رئالی ها که نداره ما تو تاایپیکمون به تیم شما توهین کردیم که شما میگین اینکه معلوم بارسایی چیشون درسته که مربیشون و بازیکناشون درس باشه
چرا ربطی نداره؟
زلاتان تا مرز رئالی شدن اومد
و شاید به همین زودی ها هم بشه
اما داداش شما خودتون یه نگاه کن ببین تو تاپیک بارسا چیا گفته میشه بعد اگه دیدی رئالی ها توهین کردن
بیا ما خودمون جلوشو میگیریم

Mohammad
11-03-2011, 23:08
هنوز هم دیر نشده// برگرد Ibram
[Only Registered And Activated Users Can See Links]

mortezarm
11-03-2011, 23:42
اگه خدایی نکرده هیگواین بخواد به چلسی بره هر چند که خود هیگواین همیشه گفته میخوام سالهای سال در رئال باشم
اما بعد از اون نزدیکترین گزینه و بهترینش میتونه زلاتان باشه

AL1reZA
11-04-2011, 21:23
داداش واسه اینه که سپیدپوش هستم و این رنگ هروقت بازی داره یا یادش می افتیم ناراحتی هارو فراموش می کنیم خودبه خود. و روی لب هامون خنده میاد و یه هیجان خاصی در بدنمون ایجاد میشه که فوق العادس.
من هروقت رئال بازی داره سختی های روز رو فراموش می کنم.
می گم ایول امشب رئال بازی داره و پرچم سفید بابردش دوباره به حرکت درمیاد ومارو خوش حال می کنه.roz::

خداییش تو بارسا به زلاتان خیلی ظلم شد بازیکونی مه تو اینتر همه ازش وحشت داشتن یه نمومنش خودم همیشه ارزو میکرد بازی میلان با اینتر زلاتان نباشه چون همیشه خطرناک بود ولی موقعی که به بارسا اومد چی شد سر پستی که میخواست گاردیولا به مسی به با گاردیولا به اختلاف خوردن در صورتی که زلاتان تو اون پوست خیلی بهتر از مسی بود شما اگه بازی های زلاتانو ببینی به حرف ن میرسی واقعا تو اون پوست من هیشکی رو همین الان به اندازه زلاتان قبول ندارم
اره اینو قبول دارم خدایی من هم ازش می ترسیدم شوت هایی که می زنه واقعا زیبا و وحشتناکه....:ahaaaaaa:

AL1reZA
11-04-2011, 21:58
توجه دوستان:دوستان تاپیک پیش بینی زده شد قبل از هرچیز اولین پست رو مطالعه کنید و با دقت پیش بینی کنید.

Great Milan
11-04-2011, 21:58
خوی شما به اون زلاتان نگاه کن و حلا ببین به ما چی تحویل دادن !!!حالا بگی نگی تو میلان داره شبیه اینتر بازی میکونه ولی اینقدر از دست بارسا وبازیکونا و مربی اصبانیه که اینجوری در موردشون صحبت میکونه

mortezarm
11-04-2011, 22:23
خوی شما به اون زلاتان نگاه کن و حلا ببین به ما چی تحویل دادن !!!حالا بگی نگی تو میلان داره شبیه اینتر بازی میکونه ولی اینقدر از دست بارسا وبازیکونا و مربی اصبانیه که اینجوری در موردشون صحبت میکونه
هر چند زلاتان خیلی اخلاقی نیست
اما واقعا از نظر فنی سطحش بالاست و تو بارسا به حقش نرسید
و الان واقعا تو میلان یه بازیکن خیلی با سطح فنی بالاتر به نسبت بارساست

AL1reZA
11-05-2011, 06:23
بچه هااینو کامل بخونید.
زلاتان به گواردیولا:بادیدن مورینیو خودت رو خراب کردی!
مرجع خبري رئال مادريد : ابراهیموویچ و گواردیولا به هیچ وجه روابط خوبی با هم ندارند و این از کش و قوس های سالهای اخیر مشخص است .
این مهاجم سوئدی در اتوبیورگافی خود نوشته که پپ از مورینیو می ترسیده است . این مربی گفت :" کاملا ترسیده بود . او با دستش ، سرش را گرفته بود . به او گفتم :" هیچی نداری . با دیدن مورینیو ، خودت را خراب کردی . " کاملا مشخص بود که ترسیده است . "
او در این کتاب به ملی پوشان بارسلونا هم حمله کرده است :" بازیکنان بارسلونا مثل بچه مدرسه هایی هستند که فقط بلدند اطلاعت کنند . "
rea-madrid.ir

hadizizo
11-05-2011, 09:03
کفش طلاي فوتبال اروپا به رونالدو رسید:balesh:
خیلی خوشحالم و به همه رئالی ها تبریک میگم:love:

Great Milan
11-05-2011, 13:44
ایشالله بارسا رو ششتایی کنین .کفش طلا رو که به رونالدو دادن خیلی خوشحال شدم این از اولین افتخار به امید بعدیاش

mortezarm
11-05-2011, 14:46
منم ضمن تبریک به همه رئالی های عزیز این عنوانه مهم و به حقو پاسخ خیلی ها میدونم که فکر بهترین بازیکن تاریخ جهان تو ذهنشون بود
البته امیدوارم این عنوان کوچک در پس قهرمانی بزرگ رئال تو جام باشگاها برای 10 بار قرار گیرد

hadizizo
11-05-2011, 16:51
ایشالله این عناوین با قهرمانی های رئال توی لالیگا و لیگ قهرمانان و.......تداوم داشته باشه.

زنده باد رئال مادریدlove::..................:real:

ManUtd
11-05-2011, 17:15
سلام به همه رئالي هاي با غيرتdallliii
من خيلي خوشحالم كه كريس به اين عنوان مهم رسيد و اميدوارم امسال واسه دومين بار بهترين بازيكن جهان شه و با رئال هم به همه آرزوهاش برسه.
كريس امسال كاملا در خدمت تيم بازي ميكنه و همون جور كه خودش ميگه به فكر موفقيت رئاله.
اميدوارم امسال به اين موفقيت ها برسيم:
1_شكست بارسا با اختلاف تو سانتياگو و نباختن تو نيو كمپ تو لاليگا(اگه كريستين يه ضربه ايستگاهي به بارسا بزنه همون لحظه واسش ميميرم:hehee:)
2_قهرماني تو لاليگا و يه نيمنگاهي به جام حزفي هم داشته باشيم
3_مهمترين هدف رئال و بزرگترين آرزوي همه رئاليها قهرماني تو اروپاس.اگه تا قبل فينال به بارسا نخوريم احتمالا تو مونيخ با بارسا فينالو برگزار ميكنيم كه قهرماني اروپا اونم با بردن بارسا لذت بخشترين حالت ممكنه:ahaaaaaa:
به اميد رسيدن به آرزوهامون با كهكشانيها:balesh:

Zid@ne
11-05-2011, 18:03
سلام به همه رئالي هاي با غيرتdallliii
من خيلي خوشحالم كه كريس به اين عنوان مهم رسيد و اميدوارم امسال واسه دومين بار بهترين بازيكن جهان شه و با رئال هم به همه آرزوهاش برسه.
كريس امسال كاملا در خدمت تيم بازي ميكنه و همون جور كه خودش ميگه به فكر موفقيت رئاله.
اميدوارم امسال به اين موفقيت ها برسيم:
1_شكست بارسا با اختلاف تو سانتياگو و نباختن تو نيو كمپ تو لاليگا(اگه كريستين يه ضربه ايستگاهي به بارسا بزنه همون لحظه واسش ميميرم:hehee:)
2_قهرماني تو لاليگا و يه نيمنگاهي به جام حزفي هم داشته باشيم
3_مهمترين هدف رئال و بزرگترين آرزوي همه رئاليها قهرماني تو اروپاس.اگه تا قبل فينال به بارسا نخوريم احتمالا تو مونيخ با بارسا فينالو برگزار ميكنيم كه قهرماني اروپا اونم با بردن بارسا لذت بخشترين حالت ممكنه:ahaaaaaa:
به اميد رسيدن به آرزوهامون با كهكشانيها:balesh:

داداش واقعا همون طوریه که میگی ! کریس واقعا حقش بود و به امید خدا جایزه بهترین بازیکن جهان رو هم بدست میاره :eyvalla::eyvalla::eyvalla::eyvalla::eyvalla:

AL1reZA
11-06-2011, 12:16
من هم کفش طلای رونالدو رو به همه رئالی ها تبریک می گم بیشتراز این ها حقش هست که امیدوارم بدست بیاره.

mortezarm
11-06-2011, 15:17
نیمه اولو ترکوندیم 3 تا
خیالمون راحت شد
تبریک بچه ها

AL1reZA
11-06-2011, 15:25
نیمه اول عالی بازی کردیم دفاع حمله عالی بود نتیجه 3-1 به نفع رئال
گل اوساسونا تقصیر هیچ کس نبود گلشون خیلی الکی بود.تیم ها فقط بلدن به رئال این جوری گل بزنند.

mortezarm
11-06-2011, 15:28
نیمه اول عالی بازی کردیم دفاع حمله عالی بود نتیجه 3-1 به نفع رئال
گل اوساسونا تقصیر هیچ کس نبود گلشون خیلی الکی بود.تیم ها فقط بلدن به رئال این جوری گل بزنند.

اتفاقا کاملا تقصیره دفاع بود
وقتی تیمی جز این روشا نمیتونه به رئال گل بزنه چرا جلوی این راها هم نگیریم؟

mortezarm
11-06-2011, 16:20
بازم تبریک
اوساسونا رو تربیت کردیم

AL1reZA
11-06-2011, 16:53
تبریک می گم برد خیلی خوبی بود.
درس خوبی بهشون دادیم.
رونالدو هتریک کرد شاهین بازی کرد 7-1 بردیم و...

AL1reZA
11-06-2011, 16:55
رئال هم یکم فکر من نیست که من باید تا صبح گل بزارم:hehehe::hehehe:ki::
شوخی کردم ایشالا بیشتر بزنه
من وقتی گل هارو می زارم باافتخار می گذارمroz::

mortezarm
11-06-2011, 16:57
اره داداش بعضی ها یادشون رفته مقابل تیم 9 نفره به سختی 1 به 0 بردنmas:-
یا سوسیداد
بعضی تیما کلا عقبن

AL1reZA
11-06-2011, 16:59
بچه ها هواداران بارسا می گن ما به اوساسونا 8تا زدیم هیچی نخوردیم حالا رئالی ها...
یادشون رفته که الان رئال صدر جدوله.

mortezarm
11-06-2011, 17:05
داداش اخه ما یه قدم عقبیم که صدره جدولیمmas:-

AL1reZA
11-06-2011, 17:08
داداش اخه ما یه قدم عقبیم که صدره جدولیمmas:-
اره ماهنوز خیلی عقبیم
9 قهرمانی لالیگاهم ..... قهرمانی داریم
حالا هم صدر جدولیم
ولی باز هم عقبیمlagh::

mmamivand001
11-06-2011, 17:14
بچه ها هواداران بارسا می گن ما به اوساسونا 8تا زدیم هیچی نخوردیم حالا رئالی ها...
یادشون رفته که الان رئال صدر جدوله.

آفرین برغیرت تمام بازیکنای رئال که حال این شانسایی ها رو خوب گرفتند.مشخصه که دارن از درون میسوزن mas:-

mortezarm
11-06-2011, 17:16
اره ماهنوز خیلی عقبیم
9 قهرمانی لالیگاهم ..... قهرمانی داریم
حالا هم صدر جدولیم
ولی باز هم عقبیمlagh::

داداش نگفتی چندتا تو لیگو چندتا هم تو بازی رودر رو عقبیم:jeddiiiii:

mortezarm
11-06-2011, 17:18
بعضي تيم ها بدون ما همين اوساسونا رو 8-0 زديم
اولا اینجا ورود بارسایی ممنوع
دوما با سوسیدا چی ؟ همون که ما بردمیش
با تیم 9 نفره تازه لیگ برتر شده چی؟

AL1reZA
11-06-2011, 17:21
داداش نگفتی چندتا تو لیگو چندتا هم تو بازی رودر رو عقبیم:jeddiiiii:
تو لالیگا فکر کنم 32 بار باشه:ahaaaaaa:

hadizizo
11-06-2011, 17:23
دوران بارسا تموم شده نوبت رئاله که مثل گذشته تو فوتبال آقایی بکنه.قهرمانی ما داریم میاییم.:hooora:به امید جشن قهرمانی تو مونیخ..................
اینم تقدیم به تمام رئالی های عزیزم:rose:

mortezarm
11-06-2011, 17:24
تو لالیگا فکر کنم 32 بار باشه:ahaaaaaa:
افرین
میبینی چقد عقبیمDeath::

AL1reZA
11-06-2011, 17:28
افرین
میبینی چقد عقبیمDeath::
اره خیلی:ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa:

Mohammad
11-06-2011, 17:30
مگه بازی کی بوده
من فکر کردم بازی امشبه
7-1 کی گل زد....چی شد.....کی ....چییییی

hadizizo
11-06-2011, 17:33
32 تا؟:jeddiiiii:من اگه طرفدار بارسا باشم قید این تیمو میزنم.............
فاتحهDeath::

hadizizo
11-06-2011, 17:40
داداش 3تا رونالدو 2 تا بنزما و یکی په په و یکی هیگواین

به افتخار رئال بزن دست قشنگه رو:-shad

Mohammad
11-06-2011, 18:39
داداش 3تا رونالدو 2 تا بنزما و یکی په په و یکی هیگواین

به افتخار رئال بزن دست قشنگه رو:-shad

:afarin::afarin::afarin::afarin::afarin:

AL1reZA
11-06-2011, 18:54
بازم تبریک

رونالدو در گل هتریک کرد:ahaaaaaa:
دیماریا هم دردادن پاس گل هتریک کرد.:ahaaaaaa:
از همه مهم تر بالاخره نوری شاهین بازی کرد.
تیم بعدی بیادجلو::bow::bow:hehehe::nishkhand:

AL1reZA
11-06-2011, 19:07
توجه بچه ها:
بچه ها 2 بازی آیندموندر خانه تو لالیگا یکی با بیبائو هست یکی با بارسا

AL1reZA
11-06-2011, 22:19
این برد رو هم جبران 1-0 اوساسونا مقابل رئال.
اوساسونا پارسال مارو 1-0 برد وحالا جوابشو با 7 گل دادیم.

sina acm
11-06-2011, 22:21
برد خوبی بود بااین که دلم برای جواد سوخت ولی دیگه رئال چی بکنیم

AL1reZA
11-06-2011, 22:29
برد خوبی بود بااین که دلم برای جواد سوخت ولی دیگه رئال چی بکنیم
بابت تبریک گفتن ممنون
ایشالا بارسا ببرید.
ببینم چی کار می کنین.
خیلی دلم می خواد زلاتان یکی از اون شوت هاشو بزنه که توپ تیرکو والدزو یکی کنه.:ahaaaaaa:
به امیدپیروزیتونroz::

ManUtd
11-06-2011, 22:31
عليرضا واقعا دو هفته ديگه با بارسا داريم؟ميشه تاريخ دقيقشو بگي!تو سانتياگو ديگه؟خيلي خوبه الان تيم تو بهترين شرايطه و خوبه كه بازي رفت تو سانتياگو برگزار ميشه چون رئال اگه ببره خيلي روحيه ميگيره:ahaaaaaa:

mortezarm
11-06-2011, 22:34
عليرضا واقعا دو هفته ديگه با بارسا داريم؟ميشه تاريخ دقيقشو بگي!تو سانتياگو ديگه؟خيلي خوبه الان تيم تو بهترين شرايطه و خوبه كه بازي رفت تو سانتياگو برگزار ميشه چون رئال اگه ببره خيلي روحيه ميگيره:ahaaaaaa:
رئال 21 اذر با بارسا بازی داره تو برنابئو

AL1reZA
11-06-2011, 22:37
داداش من گفتم دو بازی آیندمون تو خونه در لالیگاroz::

ManUtd
11-06-2011, 22:37
ايول...
منتظر اون بازي هستم و ميخوام بعد اين همه نتيجه بد مقابل بارسا يه بازي خوب و همراه پيروزي رو از رئال ببينم.
بچه ها ولي اگه اين بارم خدايي نكرده .... ديگه از دنيا نااميد ميشم:gahhr:

mortezarm
11-06-2011, 22:40
از این حرفا نزن داداش سعید
ما فقط واسه برد پرگل میایم نه صرف برد
و به رئال مطمئن باش

ManUtd
11-06-2011, 23:05
آره داداش.ولي ما تو اين چند سال ديديم كه انگار بارسا فقط خودش نيست!
اشتباهات داوري
شانس
گل اخراج بازيكنهاي رئال
علاوه بر اينا رئال به خاطر نتايج اخير مقابل بارسا با استرس بيشتري نسبت به حريف با تجربش بازي ميكنه!
رئال بايد يه با يعني همين دفعه بازي رو پرگل ببره تا از بعد از اين بدونه كه ميشه بارسارو برد! خدايي تو اين چندسال بارسا يه كابوس شده واسمون!ديگه تحمل ندارم....
اي خدا... مارو كمك كن تا از اين كاتالون ها ... انتقام بگيريم:-ang
سال 2010 وقتي رئال كاكا كريس بنزما و ... رو خريد ديگه فكر ميكرديم بايد بارسارو ببريم! اما بازم تو هردو بازي ...
سال قبل ديگه يه جوري مطمئن بوديم كه بارسارو پشت سر ميزاريم! ولي با اين كه بهشون نزديك شديم ولي از حق نگزريم زور اونا بهمون چربيد! هرچند تو بعضي مواقع شانس باهاشون يار بود !
امسال ديگه فرق ميكنه.رئال از سال 2010 يه استارت بلند زده براي جاگزاشتن بارسا... تو اين دو سال به سرعت پيشرفت كرده و امسال تقريبا كامل شده و به نظر ميرسه نسبت به بارسا آماده تره.
رئال محكوم به بردن بارساست و بايد با يه برد خاطرهاي تلخ گذشته رو به فراموشي بسپاره.هوادارا ديگه حتي تحمل تساوي تو برنابئو رو هم ندارند!
به اميد له كردن بارسا تو سانتياگو...
زنده باد رئالroz::

sina acm
11-06-2011, 23:11
فعلا که ما دوهفته دیگه بابارسا بازی داریم اگه تا اون موقع کل تیم نرفت بیمارستان شاید فرجی بشه eterza::-

AL1reZA
11-07-2011, 00:01
آره داداش.ولي ما تو اين چند سال ديديم كه انگار بارسا فقط خودش نيست!
اشتباهات داوري
شانس
گل اخراج بازيكنهاي رئال
علاوه بر اينا رئال به خاطر نتايج اخير مقابل بارسا با استرس بيشتري نسبت به حريف با تجربش بازي ميكنه!
رئال بايد يه با يعني همين دفعه بازي رو پرگل ببره تا از بعد از اين بدونه كه ميشه بارسارو برد! خدايي تو اين چندسال بارسا يه كابوس شده واسمون!ديگه تحمل ندارم....
اي خدا... مارو كمك كن تا از اين كاتالون ها ... انتقام بگيريم:-ang
سال 2010 وقتي رئال كاكا كريس بنزما و ... رو خريد ديگه فكر ميكرديم بايد بارسارو ببريم! اما بازم تو هردو بازي ...
سال قبل ديگه يه جوري مطمئن بوديم كه بارسارو پشت سر ميزاريم! ولي با اين كه بهشون نزديك شديم ولي از حق نگزريم زور اونا بهمون چربيد! هرچند تو بعضي مواقع شانس باهاشون يار بود !
امسال ديگه فرق ميكنه.رئال از سال 2010 يه استارت بلند زده براي جاگزاشتن بارسا... تو اين دو سال به سرعت پيشرفت كرده و امسال تقريبا كامل شده و به نظر ميرسه نسبت به بارسا آماده تره.
رئال محكوم به بردن بارساست و بايد با يه برد خاطرهاي تلخ گذشته رو به فراموشي بسپاره.هوادارا ديگه حتي تحمل تساوي تو برنابئو رو هم ندارند!
به اميد له كردن بارسا تو سانتياگو...
زنده باد رئالroz::

سعید جان باهات موافقم.
من هم روزی که رونالدو کاکا بنزما آمدند رئال گفتم اینا در کنار گوتی رائول هیگواین و...
ما به راحتی قهرمان می شویم وهر دو الکلاسیکو رو می بریم ولی هردو بازی رو باختیم و از لیون هم در لیگ قهرمانان باختیم خیلی ناراحت بودم ولی وقتی بهش فکر کردم دیدم رئال زیبا بازی نمی کنه و فهمیدم دلیلش ناهماهنگیه سال بعد دیدم رئال بهتر شد و با امدن اوزیل دیماریا گفتم رئال هر دو الکلاسیکو رو می بره ولی باز هم باخت یکیش که واقعا بد بود همون 5-0 .
اگه بازی رو آنالیز کنید می بینید که رئال 5تا پاس صحیح نداد دلیلش چه بود؟ناهماهنگی
تابازی بعدیش که 1-1 شد تاکتیک دفاع ضدحمله مورینیو بود که نباختیم.
ولی بااین باخت ها من خیلی ناراحت نشدم چون گفتم رئال هنوز ناهماهنگه و این ستاره ها احتیاج به هماهنگی دارن.والان هم می بینید که رئال روز به روز داره بهتربازی می کنه.
خدایی مورینیو این هماهنگی رو بیشتر می کنه ما همگی شاهد بودیم در عرض 3ماه
رئال سبک بازیش از این رو به اون رو شد که من هرگز فکرشو نمی کردم این قدر تیم عوض بشه.
امسال هم اگه باز هم ببازیم می زارم رو حساب ناهماهنگی ولی ساله بعد دیگه آروم نمی شینم باید الکلاسیکو هارو ببریم و قهرمان لالیگا و چمپیونزلیگ بشیم.
اگه دقت کرده باشید هرچه بیشتر مورینیو با رئال به الکلاسیکو ها می ره تاکتیکش هم عوض میشه
پارسال تاکتیم مورینیو دفاع ضد حمله بود ولی امسال دیگه دفاع نمی کنه تاکتیکش پرس ضدحمله است
قول بهتون می دم روزی می رسه که بارسا رو به خاک می کشیم قول می دم
روزی می رسه تمام این باخت هارو جواب می دیم روزی می رسه جواب این قهرمانی هایی که بارسا بدست آوردو می دیم ولی با فوتباله سالم و بدون داورroz::
افتخار می کنم به رئال از این که هوادارش هستم افتخار می کنم.roz::

AL1reZA
11-07-2011, 00:03
یه چیز دیگه درسته از سال 2010 رئال با خرید اون بازیکن ها می دونسم به دلیل نبودن ناهماهنگی قهرمان نمی شویم ولی هیچ موقع ناامید نبودم چونکه خواستن توانستن هست.و هیچ چیز در فوتبال غیر ممکن نیستroz::
نفرتم از بارسلونا این قدرزیاد شده که دیگه نمی تونم تحملش کنم.
اینو از تح قلبم می گم تاآخر طرفداره رئال می مونم چه در شادی ها چه در غم ها
من همیشه سپید پوش خواهم ماندroz::

AL1reZA
11-07-2011, 00:23
خبری خوب بارسا 2-2 کرد
ولی مساویش شانسی بود دقیقه 91 گل مساوی رو زد بارساcrying::-
ولی همین مساوی هم خیلی خوبه خیلی به ما رئالی ها کمک می کنه.
خوبه 3امتیاز جلو هستیم.
واینو می دونم که رئال قدر این مساوی های بارسا رو می دونه.
در پست بالا گفتم هیچ چیز در فوتبال غیر ممکن نیست.
تبریک می گم.roz::

AL1reZA
11-07-2011, 09:46
عیدهمه سپیدپوشان رئالی مبارکroz::

ManUtd
11-07-2011, 10:23
امسال هم اگه باز هم ببازیم می زارم رو حساب ناهماهنگی ولی ساله بعد دیگه آروم نمی شینم باید الکلاسیکو هارو ببریم و قهرمان لالیگا و چمپیونزلیگ بشیم.

داداش امسال اگه ببازيم هم مورينيو رو بيرون ميكنن و هم هوادارا ميتركند!
به خدا امسال ديگه هيچ بهانه اي واسه باختن به بارسا نداريم و هوادارا فقط و فقط از اين تيم برد ميخوان.
به نظر من الان تيم به هماهنگي كامل رسيده و فقط مونده نوري شاهين تو تركيب جا بيفته.
بقيه خريدهاي امسالمون نميتونن جايي تو تركيب اصلي داشته باشن و به عنوان يار ذخيره بهمون كمك ميكنند.
به نظر من رئال امسال بهتر از بارسا بازي ميكنه و بايد قهرمان شه و بارسارو حداقل تو سانتياگو ببره وگرنه باختن مقابل بارسا اونم تو سانتياگو قلب هوادارارو پاره پاره ميكنه!
من به اين تيم اميدوارم و منتظر روز بزرگ سانتياگو هستم.اميدوارم با گلزني عشقم رونالدو بتونيم بارسارو تحقير كنيم.هرچند مهم برد رئاله نه گلزني ...
بارسا هم كه مثل هميشه به كمك همكارش آقاي شانس مساوي كرد:-ang:ey babaaa:
باز ميگن گلهاي كريس آسونه و دروازه خاليه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
مسي كه به اين ضايعي داره گل ميزنه! حالا اين بازي رو شانسي از باخت در رفتند بازيهاي بعد چي؟
بارسا خودت رو واسه له شدن در طوفان رئال آماده كن:yes:

AL1reZA
11-07-2011, 10:32
داداش امسال اگه ببازيم هم مورينيو رو بيرون ميكنن و هم هوادارا ميتركند!
به خدا امسال ديگه هيچ بهانه اي واسه باختن به بارسا نداريم و هوادارا فقط و فقط از اين تيم برد ميخوان.
به نظر من الان تيم به هماهنگي كامل رسيده و فقط مونده نوري شاهين تو تركيب جا بيفته.
بقيه خريدهاي امسالمون نميتونن جايي تو تركيب اصلي داشته باشن و به عنوان يار ذخيره بهمون كمك ميكنند.
به نظر من رئال امسال بهتر از بارسا بازي ميكنه و بايد قهرمان شه و بارسارو حداقل تو سانتياگو ببره وگرنه باختن مقابل بارسا اونم تو سانتياگو قلب هوادارارو پاره پاره ميكنه!
من به اين تيم اميدوارم و منتظر روز بزرگ سانتياگو هستم.اميدوارم با گلزني عشقم رونالدو بتونيم بارسارو تحقير كنيم.هرچند مهم برد رئاله نه گلزني ...
بارسا هم كه مثل هميشه به كمك همكارش آقاي شانس مساوي كرد:-ang:ey babaaa:
باز ميگن گلهاي كريس آسونه و دروازه خاليه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
مسي كه به اين ضايعي داره گل ميزنه! حالا اين بازي رو شانسي از باخت در رفتند بازيهاي بعد چي؟
بارسا خودت رو واسه له شدن در طوفان رئال آماده كن:yes:

داداش من منظورم این نبود که تیم هماهنگی نداره الان تیم عالیه و می تونه بارسارو شکست بده.خودت تو بازی سوپرکاپ شاهدبودی که چطوری به توپ بسته بودیمشون
منظورم اینه که رئال هنوز جا داره یعنی هنوز هم می تونه بهتر بشهroz::
هرچند دلم می گه امسال رئال قهرمانه.

ManUtd
11-07-2011, 10:58
بچه ها يه جوك جديد گفتن دوستان:hehee:
تيمها جلو اونا بسته بازي ميكنن و جلو ما باز:hehehe:يكي نيست بگه رئال قدرت هجوميش بيشتر از بارساس و اگه قرار باشه جلو يه تيمم بسته بازي كنند اون ما هستيم.
بعدشم من اصلا اين حرفارو قبول ندارم كه تيمها جلو رئال و بارسا چجوري بازي ميكنند و ...
چيزي كه مشخصه رئال الان بهتر از بارسا بازي ميكنه و بعضي ها تحمل ديدنشو ندارند!ki::
حالا هي به خودشون روحيه بدن كه ما تو الكلاسكو ميگيرمشون و از اين حرفها....:khelal dandoon:
به نظر من كسي به گرد رئال نميرسه و امسال سال تحقير بارساست:yes:
جالبه كه چندتا بازي رو هم با اختلاف يه گل بردن و ميشه گفت شانسي حالا اين بازي رو تا دقيقه آخر عقب بودن و يه گل ... زدن ميگن بدشانسيمthink::
بچه ها فقط ميتونم يه چيز بگم الان خوب روي بعضي ها كم شده:/danc
به اميد ادامه نتايج خوب رئال و قتل تمامي حريفهاي رئال:yes:
زنده باد رئال و زنده باد مورينيو..lay_;;

mortezarm
11-07-2011, 13:57
:hehehe:
بچه ها يه جوك جديد گفتن دوستان:hehee:
تيمها جلو اونا بسته بازي ميكنن و جلو ما بازيكي نيست بگه رئال قدرت هجوميش بيشتر از بارساس و اگه قرار باشه جلو يه تيمم بسته بازي كنند اون ما هستيم.
بعدشم من اصلا اين حرفارو قبول ندارم كه تيمها جلو رئال و بارسا چجوري بازي ميكنند و ...
چيزي كه مشخصه رئال الان بهتر از بارسا بازي ميكنه و بعضي ها تحمل ديدنشو ندارند!ki::
حالا هي به خودشون روحيه بدن كه ما تو الكلاسكو ميگيرمشون و از اين حرفها....:khelal dandoon:
به نظر من كسي به گرد رئال نميرسه و امسال سال تحقير بارساست:yes:
جالبه كه چندتا بازي رو هم با اختلاف يه گل بردن و ميشه گفت شانسي حالا اين بازي رو تا دقيقه آخر عقب بودن و يه گل ... زدن ميگن بدشانسيمthink::
بچه ها فقط ميتونم يه چيز بگم الان خوب روي بعضي ها كم شده:/danc
به اميد ادامه نتايج خوب رئال و قتل تمامي حريفهاي رئال:yes:
زنده باد رئال و زنده باد مورينيو..lay_;;

ای گفتی
والا پرویی هم حدی داره ه زور دقیقه 90 از باخت در رفتن میگن شانس نداریم:hehehe:

تیما جلوی رئال هجومی بازی میکننthink::
اره بارسا که تو سوپرکاپ خیلی هجومی بازی کرد:hehehe:
بابا عیب نداره شما تو برنائو 11 نفره با داور دفاع کنیدmas:-
چرا اینقد خودتونو تابلو میکنید که دارید از اعماق وجود میسوزیدdallliii

مورینیو...
11-07-2011, 14:52
من بالاخره به آرزوم رسیدم و نوری شاهین رو تو پیراهن رئال مادرید دیدم پیراهن شماره 5 بهش میومد.عجب ضربه آزادی هم تو بازی با اوساسونا زده بود.بهتون قول میدم شاهین نیم فصل دوم تبدیل به یکی از کلیدی ترین مهره های رئال میشه.

AL1reZA
11-07-2011, 16:48
من بالاخره به آرزوم رسیدم و نوری شاهین رو تو پیراهن رئال مادرید دیدم پیراهن شماره 5 بهش میومد.عجب ضربه آزادی هم تو بازی با اوساسونا زده بود.بهتون قول میدم شاهین نیم فصل دوم تبدیل به یکی از کلیدی ترین مهره های رئال میشه.
شاهین فعلا وضعیت فصل قبل کاکا رو داره کاکا هم فصل قبل تازه از بند مصدومیت خارج شده بود زیاد خوب نبود ولی امسال دیدیم که چقدر عالی شده
آقای دکتر سریع آمادگیشو به 100 درصد می رسونه.

AL1reZA
11-07-2011, 16:54
خوب بچه ها ظاهرا دیماریا مصدومه ایشالا زودتر خوب شه.
خوب فکر کنم فعلا کاکا فیکس بشه در کنار اوزیل.

Mohammad
11-07-2011, 16:57
خوب بچه ها ظاهرا دیماریا مصدومه ایشالا زودتر خوب شه.
خوب فکر کنم فعلا کاکا فیکس بشه در کنار اوزیل.

امیدوارم نبودن دیماریا به رئال لطمه نزنه:soal:

AL1reZA
11-07-2011, 17:00
امیدوارم نبودن دیماریا به رئال لطمه نزنه:soal:
نه داداش خیالت راحت کاکا شاهین حتی رونالدو هم هستند
مورینیو می تونه از رونالدو به عنوانه هافبک استفاده کنه و بنزما و هیگواین فیکس بشن.:flowerysmile:

AL1reZA
11-07-2011, 17:40
بچه ها کوئنترائو هم فراموش نکنید خدایی خیلی بهمون کمک کرد غیراز هفته سوم.
انگار دوتا مارسلو داریم.

arash-alireza
11-07-2011, 20:41
بچه ها اینجا چه خبره!
چرا این قدراز بارسا میترسید چرا این همه بزرگش میکنید:-ang:-ang:-ang
بابا ناسلامتی مارئالی هستیم بهترین تیم دنیا
همین الان به نتایجمون به بازی هامون نگاه کنید چرا مایوسید
واقعا دلم از همتون گرفت الان موقع این نیست که ما بخوایم بترسیم اونم با این نتایجtars::
نه بچه ها این قدر فشار روانی به خودتون نیارید درسته که شانس و ناداوری و.... تاثیر گذاره اما اوناهم تموم شد
الان نوبت ماست نه شانس و نه هیچ چیز دیگه فقط ما نباید خودمون رو ببازیم

من واقعا نگران شدم اینجا که اینطوریه ....وای شرایط تیم دیگه باید.........
خدارو شکر که مورینیو هست وگرنه ما با این روحیه حتی باید به اوساسونا میباختیم

Mohammad
11-07-2011, 20:45
بچه ها اینجا چه خبره!
چرا این قدراز بارسا میترسید چرا این همه بزرگش میکنید:-ang:-ang:-ang
بابا ناسلامتی مارئالی هستیم بهترین تیم دنیا
همین الان به نتایجمون به بازی هامون نگاه کنید چرا مایوسید
واقعا دلم از همتون گرفت الان موقع این نیست که ما بخوایم بترسیم اونم با این نتایجtars::
نه بچه ها این قدر فشار روانی به خودتون نیارید درسته که شانس و ناداوری و.... تاثیر گذاره اما اوناهم تموم شد
الان نوبت ماست نه شانس و نه هیچ چیز دیگه فقط ما نباید خودمون رو ببازیم

من واقعا نگران شدم اینجا که اینطوریه ....وای شرایط تیم دیگه باید.........
خدارو شکر که مورینیو هست وگرنه ما با این روحیه حتی باید به اوساسونا میباختیم

خوب حالاااااااااااااااااااااا شلوغش کردیت
مگه چی شده!!!!! کی گفته نامیدیم....eterza::-

mortezarm
11-07-2011, 21:47
نا امیدی برای تیم هایی است که فقط ادعایی بزرگی دارن
و این حرفا در رئال ما راه نداره

Great Milan
11-07-2011, 22:13
نا امیدی و ترس به خودتون راه ندین من دلم روشنه که امسال ساله تحقیره بارساست .با بازی هایی که از بارسا میبینیم بعید نیست که شرایطش به مثل رئال پرسال .الان به نظر من اونا خیلی از تیم رئال میترسن روحیه ی ضعیف تری نسبت به رئال دارن .مثل اینکه تیمشونم داره وارد حاشه میشه ولی درن ماست مالی میکنن .راستی با اون حرفایی که زلاتان از اون مسی و هم ابزی هاش و گاردیولا رو کرده همه شخصیته تیم بارسارو فهمیدن

mortezarm
11-07-2011, 22:30
نا امیدی و ترس به خودتون راه ندین من دلم روشنه که امسال ساله تحقیره بارساست .با بازی هایی که از بارسا میبینیم بعید نیست که شرایطش به مثل رئال پرسال .الان به نظر من اونا خیلی از تیم رئال میترسن روحیه ی ضعیف تری نسبت به رئال دارن .مثل اینکه تیمشونم داره وارد حاشه میشه ولی درن ماست مالی میکنن .راستی با اون حرفایی که زلاتان از اون مسی و هم ابزی هاش و گاردیولا رو کرده همه شخصیته تیم بارسارو فهمیدن
داداش اولا اون تیمو با رئال مقایسه نکن خدا نکنه رئال به افولی برسه که بخواد با یه تیم تازه به دوران رسیده پر مدعا مقایسه بشه
چند نکته
فوتبال هجومی صرفا فقط گل نیس
تعداد گل های چه تیمی الان بیشتره
گل دوم بارسا دیشب چه جوری بودmas:-
بارونmas:-
بابا یکم فکر به خدا خوبه
چرا بعضی تیمای 11 تایی میسوزن میان سراغ رئال
واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
چرا 11 تا را میگن تاریخ
5به 0 برد رئالو میگن تاریخ
حالا برد 5 به 0 پارسال تاریخ نیس
چرا ادم باید هر چی به نفعشو ببینه
بابا خودتونو خالی کنید:ogh:

AL1reZA
11-07-2011, 22:42
هواداران بارسا معتقدند بااین مساوی ها 100 درصد قهرمان می شوند و این خیلی خوبه ادامه بدین با این مساوی ها:ahaaaaaa:
برای 1سال میشه گفت بارسا بهترین تیم بود و لی حالا دیگه نه تاالان بهترین تیم در تمام رقابت ها رئال بوده:flowerysmile:

mortezarm
11-07-2011, 22:46
منم همینو میگم ادما باید شجاعت داشته باشن و اعتراف کنن
الان واقعا رئال بهتره نمیدونم چرا میرن توهین میکنن که ادم مجبور شه یه چیزایی بگه که.......

AL1reZA
11-07-2011, 22:49
منم همینو میگم ادما باید شجاعت داشته باشن و اعتراف کنن
الان واقعا رئال بهتره نمیدونم چرا میرن توهین میکنن که ادم مجبور شه یه چیزایی بگه که.......
مرتضی جان بعضیا نمی توانند حقیقت رو بپزیرند:flowerysmile:
حقیقت براشون تلخه ولی ما چه در شادی و چه در غم از حقیقت فرار نمی کنیم
ماهستیم یه هواداره واقعیroz::

mortezarm
11-07-2011, 22:51
مرتضی جان بعضیا نمی توانند حقیقت رو بپزیرند:flowerysmile:
حقیقت براشون تلخه ولی ما چه در شادی و چه در غم از حقیقت فرار نمی کنیم
ماهستیم یه هواداره واقعیroz::

موافقم باهات کاملا
اینا همون هوادارایی هستن تا یه سال تیمشون نتیجه نگیره میرن سراغ یه تیم دیگه که تو اوجه:hehee:

AL1reZA
11-07-2011, 22:55
موافقم باهات کاملا
اینا همون هوادارایی هستن تا یه سال تیمشون نتیجه نگیره میرن سراغ یه تیم دیگه که تو اوجه:hehee:
مرتضی ما 2سال تحقیر شدیم این یه حقیقته
بازیکنان مربیان و هواداران همگی سختی کشیدند و مبارزه کردند
تا تیم به هماهنگی رسیده و البته هنوز باید بهتر بشه
و به نظر من باهمین هماهنگی هم میشه قهرمان شدroz::

AL1reZA
11-07-2011, 22:58
ستاره های کهکشان دارن می درخشن و روز به روز نورشون زیادتر میشه
روزی می رسه که این نور بارسارو کور می کنه.

mortezarm
11-07-2011, 22:59
ستاره های کهکشان دارن می درخشن و روز به روز نورشون زیادتر میشه
روزی می رسه که این نور بارسارو کور می کنه.

داداش این روز رسیده
احتمالا این نور شاید بعدا دوباره شفاشون بده عظمت رئالو نگاه کنن و غصه بخورنmas:-lagh::

sareh.sh
11-07-2011, 23:02
چی شده
بارساییا دارن از حسادت میترکن؟

AL1reZA
11-07-2011, 23:04
داداش این روز رسیده
احتمالا این نور شاید بعدا دوباره شفاشون بده عظمت رئالو نگاه کنن و غصه بخورنmas:-lagh::
اره درسته
تیم ها همیشه تو اوج نیستن و دوران بارسا داره به پایان می رسه و دوبار نور کهکشانی ها بعداز 2سال داره پررنگ میشهroz::

AL1reZA
11-07-2011, 23:04
چی شده
ظاهرا همین طورهroz::

mortezarm
11-07-2011, 23:07
:jeddiiiii:
چی شده
باطننم اینجوریه

sareh.sh
11-07-2011, 23:18
پس کلا دارن از حسودی میترکن

Mohammad
11-07-2011, 23:18
جمله روز :
We'll have some time to El Clásico
Enough tobinambinambinam

mortezarm
11-07-2011, 23:20
اره درسته
تیم ها همیشه تو اوج نیستن و دوران بارسا داره به پایان می رسه و دوبار نور کهکشانی ها بعداز 2سال داره پررنگ میشهroz::

اره داداش ما فقط 2 سال یکم خودمون نبودیم اینجوری میگن
حالا ما برگشتیم:ahaaaaaa:

AL1reZA
11-07-2011, 23:22
بچه ها توجه اینو بخونید
او استادومدعی شد:رئال و پرداخت پیش قسط20 میلیونی برای نیمار
مرجع خبري رئال مادريد : مطبوعات برزیل مدعی شدند که مسئولان رئال مادرید به این کشور رفته اند تا انتقال نیمار را نهایی کنند و حاضر شدند که پیش قسط خرید این بازیکن که یک سوم ارزش انتقالش است را بپردازند .
او استادو مدعی شده که سانتوس با میگل پاردزا دیدار داشته که بدین ترتیب ، رئال با وامی که از بانک سانتاندر گرفته ، بخشی از حق انتقال این بازیکن را می پردازد .
با این که سانتوس بارها انتقال نیمار به رئال را تکذیب کرده اما او استادو گزارش داده که رئال حاضر شده که در حال حاضر برای خرید این بازیکن 20 میلیون یورو پیش قسط بدهد .

sareh.sh
11-07-2011, 23:25
هر چند به این بازیکن زیادم احتیاج نداریم تا رونالدو و هیگواین و بنزما هستن
اما خوبه

mortezarm
11-07-2011, 23:27
منم معتقدم رئال الان اماده ترین مهاجما دنیا رو داره
اما نیمارو میشه در پست ها مشابه هم قرار داد
ضمن اینکه جدا از مزیت فنی مزیت حاشیه ای هم داره

AL1reZA
11-07-2011, 23:29
هر چند به این بازیکن زیادم احتیاج نداریم تا رونالدو و هیگواین و بنزما هستن
اما خوبه
درسته ولی این بازیکن بازیش عالیه و خیلی می تونه به رئال کمک کنه
این بازیکن در حدی هست که می تونه بهترین بازیکن جهان بشه.
واین بازیکن جوانی هست به درد آینده رئال می خورهroz::

mortezarm
11-07-2011, 23:35
درسته ولی این بازیکن بازیش عالیه و خیلی می تونه به رئال کمک کنه
این بازیکن در حدی هست که می تونه بهترین بازیکن جهان بشه.
واین بازیکن جوانی هست به درد آینده رئال می خورهroz::

موافقم این کار بیشتر از اینکه هدفش واسه نتیجه فعلی باشه
هدفش واسه ایندس

Zid@ne
11-08-2011, 03:12
مسلما حضور نیمار برای رئال مفیده ! و ما نمیتونیم منکر این بشیم که نیمار شاید نتونه برای رئال کاری انجام بده ! درسته که رئال امسال خیلی داره رو فرم بازی میکنه ولی باز هم به ستاره های دیگه احتیاج داره

hadizizo
11-08-2011, 11:30
نیمار بازیکن آینده داریه و مطمئنا خیلی به درد رئال میخوره.بیخود نیست بارسلونا و تیم های دیگه دنبالشن.باید رئال زود کارو تموم کنه که در آینده ازش استفاده بکنه.

AL1reZA
11-08-2011, 13:29
دوستان توجه
4بازی آیندمون در لالیگا

هفته سیزدهم
والنسیا - رئال مادرید

هفته چهاردهم
رئال مادرید - اتلتیکو مادرید

هفته پانزدهم
گیخون - رئال مادرید

هفته شانزدهم
رئال مادرید - بارسلونا

Mohammad
11-08-2011, 13:30
دوستان توجه
4بازی آیندمون در لالیگا

هفته سیزدهم
والنسیا - رئال مادرید

هفته چهاردهم
رئال مادرید - اتلتیکو مادرید

هفته پانزدهم
گیخون - رئال مادرید

هفته شانزدهم
رئال مادرید - بارسلونا

به نظرم تو این چهار بازی آخر یه مساوی بدیم
ولی خیالتون راحت بارسلون جزو این یه مساوی نیستki::ki::

AL1reZA
11-08-2011, 13:57
به نظرم تو این چهار بازی آخر یه مساوی بدیم
ولی خیالتون راحت بارسلون جزو این یه مساوی نیستki::ki::
مساوی؟lagh::
داداش ما واسه برد بازی می کنیم نه مساوی.
ایشالا همه رو می بریم.

Mohammad
11-08-2011, 14:04
مساوی؟lagh::
داداش ما واسه برد بازی می کنیم نه مساوی.
ایشالا همه رو می بریم.

منم امیدوارم اینطوری که میگی بشه....:ohum:

AL1reZA
11-08-2011, 14:06
منم امیدوارم اینطوری که میگی بشه....:ohum:
داداش ما رئال ها این ناامیدیتو دوست نداریم:gahhr::gahhr:

Mohammad
11-08-2011, 14:17
داداش ما رئال ها این ناامیدیتو دوست نداریم:gahhr::gahhr:

منو نا امیدی ...
این یه پیشبینی هست ...
من گفتم با توجه به بازی های سنگینی که پیشورو داریم () یه مساوی میدیم
که امیدوارم ندیم ...
وگرنه کی گفته من نا امیدم ....
نا امیدی رو بایستی تو بازی فینال جام جهانی 2010 که دقیقه 118 اینیستا گل زد منو میدیدی....
همه طرفدار اسپانیا بودن ولی من امیدوارم بودم توی همون 2 دیقه هم هلند گل بزنه
ولی نزد که نزددددد:ey babaaa:
اونوقت تو به من میگی نا امیدeterza::-

AL1reZA
11-08-2011, 14:21
منو نا امیدی ...
این یه پیشبینی هست ...
من گفتم با توجه به بازی های سنگینی که پیشورو داریم () یه مساوی دادیم
که امیدوارم ندیم ...
وگرنه کی گفته من نا امیدم ....
نا امیدی رو بایستی تو بازی فینال جام جهانی 2010 که دقیقه 118 اینیستا گل زد منو میدیدی....
همه طرفدار اسپانیا بودن ولی من امیدوارم بودم توی همون 2 دیقه هم هلند گل بزنه
ولی نزد که نزددددد:ey babaaa:
اونوقت تو به من میگی نا امیدeterza::-
درسته ولی هیچ وقت اسم مساوی نیار رئال در سخت ترین شرایط 3امتیازو می گیره
قول بهت می دم بازی هارو پرگل می بریم:flowerysmile:

Mohammad
11-08-2011, 14:23
درسته ولی هیچ وقت اسم مساوی نیار رئال در سخت ترین شرایط 3امتیازو می گیره
قول بهت می دم بازی هارو پرگل می بریم:flowerysmile:

:yes::yes::yes:
ki::ki::ki::

AmirUtd
11-08-2011, 14:25
بازی با بارسلون تاریخ دقیقش کی هست

Mohammad
11-08-2011, 14:32
بازی با بارسلون تاریخ دقیقش کی هست

احتمالا 19 یا 20 آذر ماه بیافته
البته اگه اتفاق خاصی نیافتهki::

AmirUtd
11-08-2011, 14:34
احتمالا 19 یا 20 آذر ماه بیافته
البته اگه اتفاق خاصی نیافتهki::
///ممنون مرسی///////////////

mortezarm
11-08-2011, 15:02
من اومدم
نا امیدی چیه !!!!!!!!!!
کی نا امیده!!!!!!!!!!!!!!!:hehee:
نا امیدی فقط واسه بارسایاست

AL1reZA
11-08-2011, 18:35
من اومدم
نا امیدی چیه !!!!!!!!!!
کی نا امیده!!!!!!!!!!!!!!!:hehee:
نا امیدی فقط واسه بارسایاست
ناامیدی وجود نداره اشتباه شده بوده ki::

AL1reZA
11-08-2011, 19:34
رتبه باشگاهای جهان

آخرین رده بندی به تاریخ 1 November

AL1reZA
11-10-2011, 12:00
عکس عجیب مارکا: کفش طلای رونالدو در کیف یک بارسایی در کافه ای در مادرید
مرجع خبري رئال مادريد : پیپی استرادا ، خبرنگار مارکا ، یک اتفاق عجیب را ادعا کرده است . او در این روزنامه نوشته است :
شاید اگر با چشمان خودم نمی دیدم ، هرگز باور نمی کردم ، واقعیت این است که یکی از نزدیکانم به من 15 روز پیش زنگ زد و گفت که در کافه ای در اسپانیا با یک اتفاق شگفت انگیز روبرو شده است . او گفت که در حال قهوه نوشیدن بوده که ناگهان مردی را دیده که با جسم عجیبی وارد شده است .
در ابتدا زیاد برایش قابل توجه نبوده است . این مرد کیفی با آرم بارسلونا را داشته که تا این جایش عجیب نیست . اما خودش با گوشهای خودش ، این مکالمه را شنیده که آن مرد در کیفش ، کفش طلا را داشته است ... نکته عجیب زمانی بود که او گفت :" این کفش طلایی است که قرار است 15 روز دیگر به کریستیانو رونالدو بدهیم . "
او ، این کفش طلا را روی پیشخوان کافه می گذارد ، در نزدیکی قورباغه های سرغ شده . این یک لحظه عجیب و باور نکردنی بوده که شاید فقط بتوان با دیدن عکس این صحنه آن را باور کرد . حضور این کفش طلا در کیفی با آرم بارسلونا در نوع خود شاید حیرت انگیز ترین اتفاق ممکن باشد . این ماجرا خیالی نیست . چه اتفاقی افتاده بوده است ؟ حضور کفش طلا در کافه ای در مرکز شهر مادرید ...

AL1reZA
11-10-2011, 12:02
دوستان کفش طلای رونالدو تو کیف اون یارو چی کار می کرده؟؟!!!

hadizizo
11-10-2011, 12:17
من که هنگ کردم....:jeddiiiii:شاید شایعست......واقعا عجیبه....

AL1reZA
11-10-2011, 12:24
من که هنگ کردم....:jeddiiiii:شاید شایعست......واقعا عجیبه....
می تونه باشه ولی عکسشو نگاه کن ماله همون جاست.

Mohammad
11-10-2011, 12:42
حالا باهاش چکار کردنeterza::-

AL1reZA
11-10-2011, 13:49
حالا باهاش چکار کردنeterza::-
نمی دونم والا think::

mortezarm
11-10-2011, 21:16
بازی خیلی سنگین با والنسیا داریم تو مستایا
اما این زمین واسه ما خیلی خوش یمنه و تو چند سال اخیر ضمن اینکه باخت نداشتیم همش بردها ی با گل خوب داشتیم پارسالم که دو بار تو این ورزشگاه بازی کردیم یه بار والنسیا رو 6 تایی کردیم یه بارم جام حذفی رو بردیم تیمم در اوج امادگیه اما نباید مغرور شیم امسال والنسیا خیلی امادس و خوبم دفاع میکنه امیدوارم بتونیم زود به گل برسیم و فاصله هم بندازیم چون والنسیا خیلی خوب با فشار تماشاچیاش حمله میکنه
این برد خیلی چیزا رو ثابت خیلیارو ساکت و.........

Great Milan
11-10-2011, 22:25
بهتون تبریک میگم تونظر سنجی سایت گل محبوب ترین تیمه دنیا فعلا اولین .

AL1reZA
11-11-2011, 03:46
بازی خیلی سنگین با والنسیا داریم تو مستایا
اما این زمین واسه ما خیلی خوش یمنه و تو چند سال اخیر ضمن اینکه باخت نداشتیم همش بردها ی با گل خوب داشتیم پارسالم که دو بار تو این ورزشگاه بازی کردیم یه بار والنسیا رو 6 تایی کردیم یه بارم جام حذفی رو بردیم تیمم در اوج امادگیه اما نباید مغرور شیم امسال والنسیا خیلی امادس و خوبم دفاع میکنه امیدوارم بتونیم زود به گل برسیم و فاصله هم بندازیم چون والنسیا خیلی خوب با فشار تماشاچیاش حمله میکنه
این برد خیلی چیزا رو ثابت خیلیارو ساکت و.........
اره موافقم.ولی داداش از یه چیز مطمئن هستم که تیم مغرور نیست بعداز اون باخت و مساوی که کردیم تیم عوض شد و اون بارسا بود که با غرور بازی کرده و 4تامساوی داده.
این در بازی فاصله بین رئال و بارسا مشخص میشه و خیلی هارو به قول خودت ساکت می کنه و...:flowerysmile::flowerysmile:

AL1reZA
11-11-2011, 03:51
بهتون تبریک میگم تونظر سنجی سایت گل محبوب ترین تیمه دنیا فعلا اولین .
ممنون داداش.رئال اینه:bia baghalam:

Zid@ne
11-11-2011, 11:55
واقعا عجیبه همچین اتفاقی !!!!!!!!!!!!!!!!!

من که کپ کردم:gijjj::gijjj::gijjj::gijjj::gijjj::gijjj:

mortezarm
11-11-2011, 15:17
اره موافقم.ولی داداش از یه چیز مطمئن هستم که تیم مغرور نیست بعداز اون باخت و مساوی که کردیم تیم عوض شد و اون بارسا بود که با غرور بازی کرده و 4تامساوی داده.
این در بازی فاصله بین رئال و بارسا مشخص میشه و خیلی هارو به قول خودت ساکت می کنه و...:flowerysmile::flowerysmile:

اره داداش
خیلی اتفاقه خوبی بود
من فک میکنم کاملا از نظر روحی اماده بردیم فقط باید بازی همیشگی و بدون استرس داشته باشیم
چون ما تو همه پست ها از والنسا خیلی بهتریم

AL1reZA
11-11-2011, 16:06
بچه ها به این عکس نگاه کنید!!!!

mortezarm
11-11-2011, 17:02
بچه ها به این عکس نگاه کنید!!!!

چه باحال
فقط خدا کنه طرفدار رئال باشه نه نکونام

real sarvare barsa
11-11-2011, 22:03
سلام بچه ها ملومه که رئال امسال حتما قهرمانه

ManUtd
11-12-2011, 15:26
بچه ها بريد ببينيد ايوان زامورانو ستاره سابق رئال چي گفته:ghelyon:
واقعا من عاشق زامورانو هستمlove::خيلي بازيكن خوبي بوده و من چندتا كليپ ازش ديدم كه خدايي يه گلزن تمام عياره.
تو يه بازي كه ما 5 بر صفر بارسارو له ميكنيم زامورانو هتريك ميكنه و تاثير گزارترين بازيكن رئاله.به خدا با ديدن اون كليپ غمگين شدم! چه بازيكنهايي تو اين تيم بازي ميكردند حيف...:gerye:اسمش هم قشنگه"ايوان زامورانو"وقتي گل ميزنه گزارشگر كه مادريدي هم هست با يه لحن خاصي اسمشو مياره كه آدم كيف ميكنه...
همين زامورانو گفته كه رونالدو از مسي بهتره:balesh:
اينم صحبتش:
زامورانو که هنوز بازی های تیم سابقش را دنبال می کند، گفت: در حال حاضر کریستیانو و مسی یک قدم از بقیه بالاتر هستند. امروز او و مسی خیلی به هم نزدیکند. با این تفاوت که کریستیانو از دیدگاه ساختاری فوتبال، نقش مهم تری نسبت به مسی دارد. او بیشتر در جریان بازی است. رونالدو مهاجم کامل تری است. دو گلی که با ضربه سر در هفته قبل زد فوق العاده بود. می تواند با هر دو پا، از بیرون محوطه جریمه، تک به تک و ... گل بزند . او یک بازیکن کامل است.
واقعا كه حرفه حقو زده و ما هم همينو ميگيم
اميدوارم هميشه موفق باشه و من كه هيچ وقت فراموشش نميكنمlove::
زنده باد رئال و اسطوره هاش و هواداراش:balesh:

hadizizo
11-12-2011, 16:00
یادش بخیر..........چه بازیکن هایی بودن....داوورشوکر- ایوان زامورانو -پدراک میاتوویچ-فرناندو هیرو - ایوان الگرا .....یادم میافته دلم میگیره.....

زنده باد رئال

AL1reZA
11-12-2011, 22:33
اسپانیا هم که باخت!!!!!
این اسپانیا دیگه اسپانیا نمیشه...
گلش هم لمپارد زد

mortezarm
11-13-2011, 15:38
واقعا یاد اون همه ستاره های بزرگ بخیر هر چند الانم پر از ستاره های بزرگیم اما واقعا بعضی وقتا ادم دلش واسه اونا خیلی تنگ میشه
اسپانیا هم بنده خدا در تک حمله انگلیس باخت
شک نکن اسپانیا قهرمان یورو 2012

sareh.sh
11-13-2011, 16:56
فقط خدا کنه رونالدو حالا حالا ها خداحافظی نکنه که خیلی خیلی سخته فوتباله بدون رونالدو

hadizizo
11-13-2011, 17:14
رونالدو 26 سالشه...هنوز زوده...
ما رئالی ها باهاش کار داریمlay_;;قهرمانی های زیادی منتظرمونه:flowerysmile:

AL1reZA
11-13-2011, 18:25
واسه چی الکی حاشیه درست می کنید؟؟این که می گن مورینیو آخره فصل از رئال جدامیشه یه سیاسته.
مورینیو بخاطر این باخت ها تا از بارسا انتقامشو نگیره از رئال جدا نمیشه هم رونالدو و هم مورینیو هردو حالا حالا ها در برنابئو هستند.

مورینیو...
11-13-2011, 19:43
مورینیو تاپایان قراردادش دررئال مادریدخواهدماندبااطمینان میگم هیچ کسی تواین انجمن مورینیوروبهتر از نمیشناسه.مطمعن باشیدتا پایان قراردادش(پایان سال 2014)دررئال مادریدخواهدماند.

AL1reZA
11-13-2011, 20:10
مورینیو تاپایان قراردادش دررئال مادریدخواهدماندبااطمینان میگم هیچ کسی تواین انجمن مورینیوروبهتر از نمیشناسه.مطمعن باشیدتا پایان قراردادش(پایان سال 2014)دررئال مادریدخواهدماند.
داداش من هم همینو می گم.

mortezarm
11-13-2011, 22:05
مورینیو الان داره تو رئال با بهترین بازیکنان جهان کار میکنه لزومی نداره بخواد رئال قدرتمندو ترک کنه در ضمن هر کسی با شناخت مورینیو میدونه که خوزه تا به اهدافش با این تیم بزرگ به نتیجه نرسه کنار نمیره
نکته مهم: این رئاله که معلوم میکنه کی بمونه کی بره نه مورینیو و خوزه مورینیو در عین بزرگی فقط یه زیر مجموعه از رئاله پس باید به رئالی بودن افتخار کنه هر چند که میکنه

hadizizo
11-14-2011, 11:18
توجه توجه

دیروز رفتم تو نظر سنجی(طرفدار کدام تیم اروپایی هستید)شرکت کردم و نظر دادم رئال امسال قهرمان میشه.بلا فاصله توسط یکی از طرفدارای بارسا به بی فرهنگی متهم شدم.و این پیغام رو داد که فعلا بارسا تو نظز سنجی اوله....هرچند بلافاصله جوابشو دادم و اون حرفشو پس گرفت ولی از طرفدارای رئال میخوام برن و رای بدن تا این بارسایی ها بدونن سرورشون کیه.....بارسایی که سالهای سال زیر سایه رئال بود و خواهد بود....
تقدیم به طرفدارای رئال:flowerysmile:

مورینیو...
11-14-2011, 11:27
توجه توجه

دیروز رفتم تو نظر سنجی(طرفدار کدام تیم اروپایی هستید)شرکت کردم و نظر دادم رئال امسال قهرمان میشه.بلا فاصله توسط یکی از طرفدارای بارسا به بی فرهنگی متهم شدم.و این پیغام رو داد که فعلا بارسا تو نظز سنجی اوله....هرچند بلافاصله جوابشو دادم و اون حرفشو پس گرفت ولی از طرفدارای رئال میخوام برن و رای بدن تا این بارسایی ها بدونن سرورشون کیه.....بارسایی که سالهای سال زیر سایه رئال بود و خواهد بود....
تقدیم به طرفدارای رئال:flowerysmile:

کوروش کبیرمیگه: بامردم چنان تانکن که شایسته ی آن هاست بلکه بامردم چنان تاکن که شایسته ی توست.توباگرمی و لطافت سخن گوی هرچند توهین شنوی.
داداش خودتوناراحت نکن.

hadizizo
11-14-2011, 11:32
سلام داداش
سربزنی میبینی من بد حرف نزدم..........
هر کی در اندازه شخصیتش حرف میزنه...

hadizizo
11-14-2011, 11:53
بچه پیشنهاد میکنم برا این قسمت پسورد بذاریم...............
جاسوس داریم از نوع....
به هر حال توصیه میکنم با بچه مچه ها دهن به دهن نشین.
انگار یه عده تازه به دوران رسیده با چند تا برد سرشون گیج رفته و....:hehehe:

Great Milan
11-14-2011, 12:38
اقا غصه نخورین و از حرفاشون ناراحت نشین اینا همش از عقده شونه

mortezarm
11-14-2011, 13:47
بابا دوستان رئال که به رای و تائید احتیاج نداره اینقد بزرگ هست که لازم نیس. به این چیا توجه نکنید و به فکر جشن دو رقمی شدنه امسال اروپایمون توجه کنید و بدونید هر چی به تیمی بیشتر حرف زده بشه از بزرگیش و حسادت حریفانه

AL1reZA
11-14-2011, 15:10
من نمی دونم چرا این بارسایی ها به همه تیم ها مشکل دارن.
از هرتیمی می بازن یا مساوی می کنند فورا حرف های....به رئال میدن به بازیکن ها واین که رئال ستارشون رو خریده
آخه من نمی دونم الان کدوم بارسایی در رئاله؟؟!!
چندین ساله قبل ما دوتا بازیکنشون رو خریدیم تازه خودشون از بارسا راضی نبودند.
بچه ها ما 2سال قبل توخونه از میلان باختیم ساله بعدش هم ماازشون بردیم ولی هیچ مشکلی بینمون پیش نیومد ولی بازی منچستر با بارسا - بارسا با میلان - بارسا با رئال
همش درگیری پیش اومد.
تازه ماهم که بایه تیمه دیگه بازی می کنیم و با نتیجه پرگل 7-1 می بریم می گن ما 8-0 بردیم
قشنگ معلومه.......
یکی نیست بگه به فکر تیم خودتون باشین تا هفته 12 4تا مساوی دادین حالا 38تا هفته هست.

AL1reZA
11-14-2011, 15:14
اول این نظر سنجی هم به درد نمی خوره قشنگ معلوم بو باحقه برنده شده بارسا 15 درصد بود چطور شد در عرض یک روز شد 22 !!!!!!
دوم کسی که نظرسنجی رو ببره قهرمان لالیگا و چمپیونزلیگ نشده

AL1reZA
11-14-2011, 16:18
آمار رونالدو و مسی در بازی ملی

رونالدو:
در پرتغال در 86 بازی ، 30 گل زده است
مسی:
در آرژانتین ، 18 گل در 66 بازی

Zid@ne
11-14-2011, 16:45
رونالدو بهتر از مسی:

سلام . دوستان رئالی
من امروز تو مرجع خبری رئال خوندم که کریس و مسی تو تیم های ملی ضعیف عمل کردن !
خداییش این بی انصافیه که نوشتن کریس تو پرتغال ضعیفه ! در حالی که مسی خیلی بدتر از کریس تو ملی بازی میکنه !!!!!
لطفا نظرتون رو بیان کنید

AL1reZA
11-14-2011, 18:23
رونالدو همه چیش بهتراز مسی هست.

AL1reZA
11-14-2011, 19:54
بچه ها جدید شدهlagh:: هواداران بارسا می گن ما به تیممون اعتماد نداریم. مااگه اطمینان نداشته باشیم لیاقت رئال کبیر رو نداریم.
تیمی که داره عالی نتیجه می گیره بهترین بازیکن های جهان در اون بازی می کنند آن وقت بهش اعتماد نداشته باشیم؟!mas:-
من نمی دونم این بارسا این همه شانس از کجا میاره:ahaaaaaa: خدایی خیلی خوش شانسه در الکلاسیکو ها در بازی با بیلبائو و....
باید به تیمشون افتخار کنند که داور و شانس عالی دارن:ahaaaaaa:

خیلی منتظر بازی با والنسیا هستم.chomagh
خیلی منتظربازی با سویا هستم.chomagh
خیلی منتظر الکلاسیکو هستم.chomagh::bow
...::bow

AL1reZA
11-14-2011, 19:58
بچه ها خیلی جالبه ها مسی این همه در لالیگا بوده رونالدو هم 2فصل بوده
به اندازه هم هتریک کردن:ahaaaaaa::khandeeeee bahal:
به این می گن بازیکن.واقعا که بهترین فورواردی:love:

AL1reZA
11-14-2011, 20:05
هم قسم شدن بازیکنان پرتغال برای موفقیت با رونالدو

مرجع خبري رئال مادريد : کریستیانو در بازی رفت پرتغال و بوسنی بی تردید درون و بیرون زمین یک نماد بود . یکی از شوت هایش که می توانست به گل بدل شود ، توسط تکه ای از چمن بازی خراب شد و شاید به همین خاطر بود که این بازیکن ، زمین زنیکا را شبیه "باغچه " خوانده بود . جالب این جاست که یک نفر ، این تکه چمن را برداشته و آن را در حراج با قیمت پنج هزار یورو فروخته است .
حالا همه برای بازی برگشت با بوسنی به کریستیانو مطمئن هستند . گفته می شود که هم تیمی هایش از او خواسته اند " همچون دورانش در رئال مادرید " باشد تا آنها را از بحران خارج کند . استادیوم لوز در بنفیکا ، جهنمی برای حریف خواهد بود چرا که جمعیت می خواهند پاسخ جو تحریک آمیز بوسنی را بدهند .
برونو آلوس پس از بازی در زنیکا گفته بود :" هواداران ما ، کار را برایشان مشکل خواهند کرد . حضور تعداد زیادی از هواداران در استادیوم می تواند مهم باشد . من از آنها کمک طلب می کنم..."

Zid@ne
11-14-2011, 20:58
بچه ها خیلی جالبه ها مسی این همه در لالیگا بوده رونالدو هم 2فصل بوده
به اندازه هم هتریک کردن:ahaaaaaa::khandeeeee bahal:
به این می گن بازیکن.واقعا که بهترین فورواردی:love:

مطمئن باش کریس یه سال دیگه تو رئال بمونه میترکونه:jeddiiiii::jeddiiiii::jeddiiiii:: jeddiiiii::jeddiiiii::jeddiiiii:

AL1reZA
11-14-2011, 22:10
وقتشه که فرق میان رئال بارسا مشخص بشه دوستان بارسا می گن رئال بعد از بازی های ملی نتیجه بد می گیره که خیلی شک دارم تاحالا خودشون نتیجه بد گرفتن
وقتشه بهشون یاد بدیم که در فوتبال فقط پاس کاری نیست روش های دیگه هم وجود داره:ضدحمله با ضدحمله به همه تیم ها مخصوصا بارسا یاد می دیم که همون والنسیا سویا بیلبائو چطوری جلوی رئال زانو می زنند و می بینند که چقدر فرق میان رئال و بارساست.
درسته بارسا تصاحب توپ داره ماهم داریم ولی کمتر و مفیدتر یعنی اجازه می دیم حریف کمی حمله کنه واز ضد حمله هم استفاده کنیم و وقتی گل خورد روحیه تیم می ریزه بهم.
والنسیا تیم خوبیه ولی در حدی نیست که جلوی ضدحمله رئال دوام بیاره

AL1reZA
11-14-2011, 22:13
همین الان به همه تیم ها اخطار جدی می دم هر تیمی بخواد تاکتیکی که ما جلوی بارسا بازی می کنیم جلوی خودمون بازی کنند بلایی که سر اوساسونا آمد سرش میاریم.
تجربه کنید و مثل اوساسونا پرس و ضدحمله نزنید چون جلوی ضد حمله رئال دوام نمیارین.

AL1reZA
11-14-2011, 22:20
تحدیدمو باور نمی کنید؟
اینو نگاه کنید این ضد حمله رئاله:ahaaaaaa:

به نظرتون این دو نفر چی کار می توانند انجام دهند؟؟؟mas:-mas:-

اخطار از من بود

این بازی ماله امساله که در نهایت دیماریا گل کرد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

AL1reZA
11-15-2011, 13:08
سولدادو گفته به رئال گل می زنم
منم بهت قول میدم رونالدو هیگواین گل می زنند.

AL1reZA
11-15-2011, 13:33
عید همه سپیدپوشان مبارک

AL1reZA
11-16-2011, 09:46
اینم درخشش کریس در تیم ملی
پرتقال با نتیجه 6-2 برد رونالدو 2گل و 2پاس گل داد.

Zid@ne
11-16-2011, 10:07
اینم درخشش کریس در تیم ملی
پرتقال با نتیجه 6-2 برد رونالدو 2گل و 2پاس گل داد.

دهنه اونایی که میگفتن کریس تو تیم ملی بد بازی میکنه بسته شد:bia baghalam:

AL1reZA
11-16-2011, 10:17
دهنه اونایی که میگفتن کریس تو تیم ملی بد بازی میکنه بسته شد:bia baghalam:
پسرگل اولشو ندیدی:ahaaaaaa:

گل اول
گل دوم هم دروازبانو دریبل می کنه

Zid@ne
11-16-2011, 10:32
رونالدو بدون کمک اوزیل و کاکا و ... میتونه بازی کنه ولی مسی هیچوقت نمیتونه بدون ژاوی و اینیستا کار کنه با اینکه آرژانتین ستاره های زیادی داره ولی مسی نمیتونه با اونا همکاری کنه و به ژاوی و اینیستا وابسته شده ولی کریس تو منچستر عالی بود تو رئال و تیم ملی پرتغال عالیه و یه زمانی که تو اسپورتینگ بود هم عالی بود
واقعا همین طوره !
مسی بدون ژاوی و اینیستا هیچی نیست !مثل کریس نیست که خودش کل تیم رو بچرخونه !
مسی هنوز هیچی نشده از تیم ملی خداحافظی کرد :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
این نشون میده که اون هیچی بارش نیست

Zid@ne
11-16-2011, 10:36
سولدادو گفته به رئال گل می زنم
منم بهت قول میدم رونالدو هیگواین گل می زنند.

خیلی خنده داره :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:

سولدادو فکر کرده رئال مثل بارساست و کاسیاس هم مثل والدس که به هیچ توپی نه نمیگه ! :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:

نه رئال مثل بارسا ضعیفه
نه کاسیاس مثل والدس مفت خور !!!!!!!!!!

AL1reZA
11-16-2011, 10:41
اوزیل هم که کمی افت کرده بود دیشب عالی بود.

خوبه حالا همه بازیکن ها با روحیه عالی میرن با والنسیا بازی کنند

hadizizo
11-16-2011, 10:46
مورچه چیه کله پاچش چی باشه....:khandeeeee bahal:
بچه تو باید به تیمای درجه 2(بارسا)گل بزنی...........:khandeeeee bahal:

Zid@ne
11-16-2011, 10:47
اوزیل هم که کمی افت کرده بود دیشب عالی بود.

خوبه حالا همه بازیکن ها با روحیه عالی میرن با والنسیا بازی کنند

آره خداییش !!!!!!!!!!!

من دیشب بازی آلمان - هلند رو دیدم اوزیل واقعا عالی بود و خوب بازی کرد
البته داداش نمیتونیم از نقش عالی و بازی خیلی خوب سامی خدیرا بگذریم . اونم عالی بود

AL1reZA
11-16-2011, 10:53
آره خداییش !!!!!!!!!!!

من دیشب بازی آلمان - هلند رو دیدم اوزیل واقعا عالی بود و خوب بازی کرد
البته داداش نمیتونیم از نقش عالی و بازی خیلی خوب سامی خدیرا بگذریم . اونم عالی بود
درسته.
واز این که می بینم بچه ها روز به روز بهتر بازی می کنند خیلی خوشحال میشم.

hadizizo
11-16-2011, 10:59
اره واقعا....
اوزیل بازیکن موثر و بی حاشیه ایه.من مطمئنم روز به روز پیشرفت میکنه

hadizizo
11-16-2011, 11:05
البته رونالدو هم دیشب فوق العاده بود....
یه گلش هم ضربه ایستگاهی بود.....
ثابت کرد برخلاف مسی تو بازی های ملی هم فوق العادست....

AL1reZA
11-16-2011, 11:09
بااین که خودم آرژانتینی هستم.
مسی دیشب خیلی خوب درخشید بااون گل که زد
گلش یه جورایی گل خالی بود
مثل همون گل بود که به بیلبائو زد.

Zid@ne
11-16-2011, 11:17
فاتحه بارسا رو باید خوند :

بچه ها راستی 2 آذر بازی بارسلونا و میلان هست . امسال مطمئنم بارسا هیچ شانسی در چمپیونز نداره !
با اون بازی فوق العاده ای که میلان تو نیوکمپ کرد مطمئن باشید که تو سن سیرو 5 تا به بارسا میزنهheey::heey::heey::heey::heey::heey::heey ::heey::heey::heey::

hadizizo
11-16-2011, 11:25
فاتحه.........Death::

AL1reZA
11-16-2011, 14:09
والنسیا آماده شکست باش که سپیدپوشان در راه هستندchomagh

AL1reZA
11-16-2011, 17:06
دوستان به این نکته توجه داشتید که مسی همه گل هاش پشت 18 هست؟
ولی کریس گل های راه دور هم داشته
گل های راه دور کریس حدوده 10 گله:eyvalla:

AL1reZA
11-16-2011, 17:27
باز هم ناداوری

همون داوری که په په رو در چیمپیونز لیگ اخراج کرد.

مرجع خبري رئال مادريد : در دقیقه 19 بازی پرتغال و بوسنی ، لولیچ ، یک تکل خشن روی پای په په رفت که اشتارک حتی کارت زرد هم نشان نداد .
این صحنه دقیقا مشابه همان صحنه ای بود که مدافع وسط پرتغالی با آلوس در الکلاسیکوی نیمه نهایی چمپیونزلیگ فصل قبل داشت . عجیب بود که همین داور ، در آن بازی په په را اخراج کرد . [Only Registered And Activated Users Can See Links]

mortezarm
11-16-2011, 22:24
باز هم ناداوری

همون داوری که په په رو در چیمپیونز لیگ اخراج کرد.

مرجع خبري رئال مادريد : در دقیقه 19 بازی پرتغال و بوسنی ، لولیچ ، یک تکل خشن روی پای په په رفت که اشتارک حتی کارت زرد هم نشان نداد .

این صحنه دقیقا مشابه همان صحنه ای بود که مدافع وسط پرتغالی با آلوس در الکلاسیکوی نیمه نهایی چمپیونزلیگ فصل قبل داشت . عجیب بود که همین داور ، در آن بازی په په را اخراج کرد . [Only Registered And Activated Users Can See Links]

چه چیزا میگی ها
کجاش عجیبه خیلم طبیعی بود:chi migi:

Zid@ne
11-17-2011, 16:30

اره بابا !!!!!!!!!!!!

مسی اصلا گلزن نیست

mortezarm
11-18-2011, 15:57

نکته جالب اینجاست بعضیا میگن مسی بهترین ضربه ازاد زنه جهانه
ادم شاخ در میاره
من نمیدونم مسی چندتا گل ضربه ازادی زده اما در مقایسه با بزرگان این نوع ضربه مثه رونالدو ، الکس ، اشنایدر ، پیرلو یا حتی ژاوی قابله مقایسه نیست

AL1reZA
11-18-2011, 16:01
نکته جالب اینجاست بعضیا میگن مسی بهترین ضربه ازاد زنه جهانه
ادم شاخ در میاره
من نمیدونم مسی چندتا گل ضربه ازادی زده اما در مقایسه با بزرگان این نوع ضربه مثه رونالدو ، الکس ، اشنایدر ، پیرلو یا حتی ژاوی قابله مقایسه نیست

درستهroz::
بهترین ضربه آزاد زن تاریخ فوتبال بکهام هست ضربه آزاد هاش فوق العاده زیبا و جذابه اون کات هاش.
بعداز بکهام می تونیم به رونالدینیو و کریسه خودمون و پیرلو اشاره کرد

mortezarm
11-18-2011, 16:08
بهترین ضربه آزاد زن تاریخ فوتبال بکهام هست ضربه آزاد هاش فوق العاده زیبا و جذابه اون کات هاش.

البته بکهام که جای خود دارد
من منظورم بازیکنان فعال اروپایی و تیم های معروف بود
وگرنه فیگو زیدان ، کارلوس و خیلیای دیگه هم هستن
جالب بهترینا معمولا رئالین

AL1reZA
11-18-2011, 16:09
دوستان وقتی به خصوصیات کریس فکر می کنم می بینم درزمین فوتبال هیچ عیبی نداره
باهردو پا به راحتی شوت می زنه - ضربه آزاد های فوق العاده و....
وقعا کسی کامل از کریس ندیدم که در همه چی عالی باشه
رونالدو یک فوروارده کامله.

AL1reZA
11-18-2011, 16:11
البته بکهام که جای خود دارد
من منظورم بازیکنان فعال اروپایی و تیم های معروف بود
وگرنه فیگو زیدان ، کارلوس و خیلیای دیگه هم هستن
جالب بهترینا معمولا رئالین
اره.
همگی در رئال بازی کردند و یه زمانی سپیدپوش آسمان ها بودندroz::

mortezarm
11-18-2011, 16:20
الکی که بش بهترین بازیکن جهان نمیگن:rose:

ManUtd
11-18-2011, 17:53

بچه ها صحبت از ضربه ايستگاهي كرديد ياد يكي افتادم كه شايد شما بشناسيدش و شايد هم نه!
البته موقعي كه من بازيشو به ياد ميارم آخراي دوران بازيگريش بود.ميهايلوويچ(اگه درست نوشته باشم)تو اينتر بازي ميكرد,خدايي ضربه ايستگاهي ميزد آدم شاخ در مياورد!!!!:ajibeee:باور كنيد تقريبا از هرجا ميزد بوي گل ميداد و خطرناك بود!
يكي ديگه هم جونينيو بازيكن سابق ليون!!!!!!! اونم خوراكش ضربه ايستگاهي بود و تقريبا زمان خودش بهترين ضربه ايستگاهي رو ميزد:ahaaaaaa:
اما همون طور كه گفتيد بكهام يه چيز ديگست! اصلا به يه چيز توجه كرديد؟! بازيكنهاي انگليسي معمولا اكثرا خوب سانتر ميكنند! ولي فكر نكنم تو كل تاريخ يكي بهتر از بكهام سانتر كرده باشه!
ببخشيد كه حرفهام زياد به اين تايپيك ربط نداشت ولي ديگه گفتمdallliii

hadizizo
11-19-2011, 10:54
اره داداش خیلی خفن میزد...
اسم کاملش سینیشا ميهايلوويچ بود
تو جام جهانی 98 هم مقابل ایران بازی کرد و(اگه اشتباه نکنم) یه ضربه ایستگاهی به ما زد اون بازی دروازه بان نیما نکیسا بود.
ضربات رونالدو هم مهلکه....هم قشنگه

mortezarm
11-19-2011, 20:06
لحضات خیلی حساسیه امشب تکلیف خیلی چیزا معلوم میشه هر چند اگه ببازیم هم من میگم امسال مطمئنا جام ها واسه رئاله اما این بازی سوای امتیازش یه جنبه اثبات داره
من خیلی به برد امشب امیدوارم
امیدوارم با یه بازی خوب این اتفاق بیفته

AL1reZA
11-20-2011, 02:30
برد واقعا سخت در خستگیه بچه ها تبریک می گم.:flowerysmile:
دقیقه به دقیقه نیمه دوم جذاب بودlove::
بازم تبریک:bia baghalam:

mamaly7
11-20-2011, 11:03
سلام بچه ها من هم این برد شیرین ولی یه کم سخت رو و همچنین حفظ فاصله ی 3love:: امتیازی با بارسا رو به همه ی رئالی ها تبریک میگمroz::

مورینیو...
11-20-2011, 12:22
اول از همه به داش سعید به خاطر مدیر شدنش تو جمع یه تبریک اساسی بگم.داش مبارکه.
حالا بریم سر بازی رئال.آقایون اومدن جلوی تیمی جنگ روانی بازی کردن که خودش استاد جنگ روانیه.هرچند تونستن باجنگ روانی و هواداران فشارو رو روی بازیکنای رئال زیاد و گل دوم مسخرشونو بزنن ولی باختن.تبریک میگم.خوشحالی بعد از گل سوم مورینیو رو دیدین؟رفته بود روی شونه ی کایخون سوار شد.خیلی جالب بود.

hadizizo
11-20-2011, 14:01
سلام بچه ها این برد شیرین و حساس رو به همه تبریک میگم.....roz::
حال کردم با خوشحالی مورینیو....:eyvalla:

Zid@ne
11-20-2011, 15:25
سلام من هم به نوبه خودم این پیروزی شیرین و دلچسب رو به تمامی هواداران قوهای سپید تبریک میگم
به امید موفقیت در بازی های بعدی roz::roz::roz::roz::

Zid@ne
11-20-2011, 16:09
رئال نشون داد که پتانسیل این رو داره که بیشتر جام های اروپایی رو فتح کنه و به افتخاراتش اضافه کنه . من مطمئنم قهرمان لالیگا و چمپیونز رئاله :ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa:

hadizizo
11-20-2011, 16:15
بازی بعدی با کیه؟یا بهتر بگم نوبته کدوم تیمه که سوراخ سوراخ بشه.....:ahaaaaaa:

icon
11-20-2011, 16:20
امسال مسی اون درخشش پارسالو تقریباً نداره اصلاً اسم بارسا زیاد شنیده نمیشه امسال رئال اومده انتقام بگیره و میگیره راستی بازی رئال در مقابل بارسا چه زمانیه؟

AL1reZA
11-20-2011, 16:27
بازی بعدی لیگ قهرمانان هست در همین هفته

این بار میزبان هستیم

رئال مادرید - دینامو زاگرب

بازی که باید انتقام بگیریم

و 0-1 رو جبران کنیم.

AL1reZA
11-20-2011, 16:30
بازی با بارسلونا هم 19 آذر روز شنبه فکرکنم ساعت 22:30 باشه.

AL1reZA
11-20-2011, 17:23
توجه
دوستان عزیز یه سوال از همگی داشتم خواهش می کنم حقیقتو بگیدom::
بچه ها شما از مدیریت من واسه رئال راضی هستین؟
اگه راضی نباشید من استفا می دم.

hadizizo
11-20-2011, 17:30
من که خیلی راضیم.تو پسر خوب و با ادبی هستی.انسان جایز الخطاست...اون نفهمی هم که از این ....اضافی خورده غلط کرده.
داداش اون بچه رو ببخش.....roz::

AL1reZA
11-20-2011, 17:35
من که خیلی راضیم.تو پسر خوب و با ادبی هستی.انسان جایز الخطاست...اون نفهمی هم که از این ....اضافی خورده غلط کرده.
داداش اون بچه رو ببخش.....roz::
داداش من داشتم واسه شما هم زمان عکس های بازیه دیشبو آپ می کردمroz::
و در جواب دوستمون به اشتباه به جای 19آذر گفتم 19 آبانroz::

hp2011
11-20-2011, 17:38
امسال در ال کلاسیکو انتقام شکست سال قبل رو می گیریم و به گونه ای بارسا رو شکست میدیم که نتونن سر شون رو بلند کنن.
امسال همه ی جام ها واسه ماست

hp2011
11-20-2011, 17:39
علی آقا شما یکی از بهترین مدیر هایی من که راضیم.

AmirUtd
11-20-2011, 19:33
منم مثل بقیه راضیم......

مورینیو...
11-20-2011, 19:35
توجه

این چه سوالیه بهتراز تو این سایت از کجا میتونه پیدا کنه.جدی میگم.

icon
11-20-2011, 19:43
توجه

استعفا واسه چی تو یکی از پر کار ترین شایدم پرکار ترین مدیر سایتی بقیه مدیر ها اول پر کار بودن بعد تقریباً کم کار تر شدن اما تو هنوزم پر کاری و فعالیتت زیاده

mortezarm
11-20-2011, 19:47
من نبودم دیشب وصف شادی کنم
اما واقعا رئال ادمو زنده میکنه خیلی خیلی تبریک و خیلی چیزا ثابت شد

mortezarm
11-20-2011, 19:51
توجه

علی رضا حیا کن بخش رئالو رها کنmas:-
جدا من تو رو جدا از مدیریتت فعال ترین کاربر سایت میدونم و خیلی خوشحالم که مدیر رئال کسی مثه توئه که تو همه چی عالیی امیدوارم همیشه همینطوری باشی و در کنار همه رئالی ها گل این فروم و مدیریت تو 10 جام اروپایی رئالو جشن بگیریمroz::

ManUtd
11-20-2011, 20:10
داداش عليرضا خدايي تو واسه اين بخش خيلي زحمت ميكشي و واسه مديريت رئال تو از همه بهتري.اميدوارم هميشه همين طور فعال باشي و اين بخش رو بگردونيroz::

mortezarm
11-20-2011, 20:18
واقعا ادم از این همه انرژیک بودن خوزه به وجد میاد و لذت میبره و حریفم کهmas:-

Mohammad
11-20-2011, 20:20
توجه

We Love You Alireza

AL1reZA
11-20-2011, 20:25
دوستان سلامroz::

ممنون از استقبال گرمتون از من:bia baghalam:
امروز یکی از کاربرا ازم تاریخ الکلاسیکو رو پرسید و من همون موقع داشتم عکس های بازی دیشبو آپلود می کردم بزارم تو سایت واسه هوادارا در عین آپلود کردن تاریخو اشتباه نوشتم.نوشتم بازی 19 آبان برگزار میشه بعد یه کاربر ناشناسی آمد تو پروفایلم.......کرد و من اون موقع به خودم و مدیریتم شک کردم و گفتم شاید از نظر بقیه من مدیر خوبی نیستم واسه شما که شما عزیزان از این استقبال گرمتون شک منو برطرف کردینroz:::bia baghalam:
خیلی دلم می خواست نظرتون رو راجب فعالیت خودم بدونم و مثل اینکه همگی راضی هستینroz::
امیدوارم بتونم بیشتر فعال باشم واسه شما و رئال کبیرroz::
امیدوارم دهمین جامو درکنار هم جشن بگیریمroz::

اگرپیشنهادی واسه بهترشدن بخش رئال دارید تو همین تاپیک مطرح کنید و همگی سعی کنید نظرتون رو بگید و اگر پیشنهاد خوبی باشه اون رو به بخش رئال اضاف می کنیم.
با تشکراز همه بروبچ رئالیroz::

دمتون جیز:hehehe:

mortezarm
11-20-2011, 20:32
خواهش میکنیم داش علی:hooora:

AL1reZA
11-20-2011, 20:47
یادم رفت بگم خدایی حرکت مورینیو خیلی باحال و خنده دار بود هوادارای پشت سرش قیافشون خیلی جالب بود.
مورینیو بردو بهمون داد و کمی هم خندوندمون.

mortezarm
11-20-2011, 21:00
دوستان سلامroz::

ممنون از استقبال گرمتون از من:bia baghalam:
امروز یکی از کاربرا ازم تاریخ الکلاسیکو رو پرسید و من همون موقع داشتم عکس های بازی دیشبو آپلود می کردم بزارم تو سایت واسه هوادارا در عین آپلود کردن تاریخو اشتباه نوشتم.نوشتم بازی 19 آبان برگزار میشه بعد یه کاربر ناشناسی آمد تو پروفایلم.......کرد و من اون موقع به خودم و مدیریتم شک کردم و گفتم شاید از نظر بقیه من مدیر خوبی نیستم واسه شما که شما عزیزان از این استقبال گرمتون شک منو برطرف کردینroz:::bia baghalam:
خیلی دلم می خواست نظرتون رو راجب فعالیت خودم بدونم و مثل اینکه همگی راضی هستینroz::
امیدوارم بتونم بیشتر فعال باشم واسه شما و رئال کبیرroz::
امیدوارم دهمین جامو درکنار هم جشن بگیریمroz::

اگرپیشنهادی واسه بهترشدن بخش رئال دارید تو همین تاپیک مطرح کنید و همگی سعی کنید نظرتون رو بگید و اگر پیشنهاد خوبی باشه اون رو به بخش رئال اضاف می کنیم.
با تشکراز همه بروبچ رئالیroz::

دمتون جیز:hehehe:

یادم رفت بگم خدایی حرکت مورینیو خیلی باحال و خنده دار بود هوادارای پشت سرش قیافشون خیلی جالب بود.
مورینیو بردو بهمون داد و کمی هم خندوندمون.

اره خیلی حال داد
چه جالب هدف گیری کردو رفت پرید:hehehe:

sareh.sh
11-20-2011, 21:13
منم این بردو شیرینو با بازیه عالیه رونالدو و گل قشنگش تبریک میگم

AL1reZA
11-20-2011, 21:26
اره خیلی حال داد
چه جالب هدف گیری کردو رفت پرید:hehehe:
داداش خود بود کایخون جاخالی می داد فکرشو کن.....:khandeeeee bahal:

mortezarm
11-20-2011, 21:34
:khandeeeee bahal:
داداش خود بود کایخون جاخالی می داد فکرشو کن.....
:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::hehehe:
اونوقت مورینیو یه چرخ و فلک میزو و به حالت تعادل برمیگشت

Zid@ne
11-21-2011, 18:45
توجه

داداش گلم علیرضا این حرفها چیه میزنی

کی بهت توهین کرده بکو تا خودم درستش کنم ::bow::bow::bow::bow::bow::bow

همه ی ما میدونیم که شما بهترین مدیر رئال هستی

ایشالا همبشه موفق و موید باشید

Zid@ne
11-21-2011, 18:47
داداش من داشتم واسه شما هم زمان عکس های بازیه دیشبو آپ می کردمroz::
و در جواب دوستمون به اشتباه به جای 19آذر گفتم 19 آبانroz::

داداش این حرفها چیه به خاطر یه اشتباه که نمیشه از مدیریت استعفا داد

mortezarm
11-21-2011, 22:25
واقعا کار رونالدو لذت بخش بود و مردونگیشو به همه ثابت کرد و نشون داد نمیشه از روی قیافه نتیجه گیری کرد هر چند قبلنم از این کارا کرده بود
مورینیو هم که تو این کارا سرآمده و چند بار به چند موسسه خیریه به صورت ناشناس کمک کرده که یکی از افرادی که از موضوع خبر داشت موضوع رو فاش کرد:eyvalla:

AL1reZA
11-21-2011, 22:53
کاری که کریس کرد خیلی خوب بود.ولی بچه بار اولش نیست و تاالان به خیلی ها کمک کرده....:flowerysmile:

AL1reZA
11-21-2011, 22:55
تشکر از همگیه بچه ها که خودتون بخش رئالو می چرخونین.:flowerysmile:
من دیشب شارژ adsl ام تموم شد واسه همین نشد در خدمتتون باشم.:love:

Mohammad
11-21-2011, 22:56
کاری که کریس کرد خیلی خوب بود.ولی بچه بار اولش نیست و تاالان به خیلی ها کمک کرده....:flowerysmile:

اره یادمه تو منچستر هم که بود یکی دو بار کمک کردki::

mortezarm
11-21-2011, 23:04
تشکر از همگیه بچه ها که خودتون بخش رئالو می چرخونین.:flowerysmile:
من دیشب شارژ adsl ام تموم شد واسه همین نشد در خدمتتون باشم.:love:

خواهش میکنیم داداش ولی بی تو صفا نداره

42d3e78f26a4b20d412==