توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ★گروه طرفداران رئال مادرید حرف های خودمونی کهکشانی ها★
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
17
18
سلام به همگی من تازه عضو انجمن شدم من عاشق رئال و طرفدارانش هستم امیدوارم بتونم در کنار شما لحظات خوبی رو سپری کنم
خوش آمدی دوست عزیز امیدوارم که مثل بچه های دیگه لحظات خوبی رو در دربی و بخش رئال مادرید سپری کنی:love:
salam be hameye dostan real
سروش جان فارسی تایپ کنki::
ممنونdallliii
بچه ها همگی بخونید
الموندو مدعی شد: راسل در حال مذاکره با اطرافیان مورینیو
مرجع خبري رئال مادريد : بارسلونا همچنان در تلاش است تا با بحث ها در مورد رفتن گواردیولا کنار بیاید . به گزارش ال موندو ، هیئت مدیره بارسلونا از تصمیمات مربی این تیم راضی نیست و راسل و یارانش تلاش می کنند تا راهکاری پیدا کنند . یکی از گزینه های آنها پیدا کردن مربی جدید است .
اما یکی از نکات جالب این است که روزنامه کاتالانی ال موندو مدعی شده که گزینه آنها خوزه مورینیوست . همان کسی که به شدت توسط بارسایی ها مورد توهین قرار می گیرد و گرفته است . بنا بر این گزارش ، باشگاه کاتالانی مذاکراتی با اطرافیان مربی پرتغالی داشته تا ببینند که آیا می توانند او را به خدمت بگیرند یا نه .
یک خبر عجیب که نشان می دهد بارسایی ها با وجود توهین ها به مربی پرتغالی ، به قدرت مربیگری او اذعان دارند . هر چند که بعید است مربی رئال مادرید تن به چنین انتقالی دهد . به هر صورت به نظر می رسد که راسل در صورت رفتن احتمالی گواردیولا ، یکی از مهمترین آثار دوران لاپورتا را کنار می گذارد تا یک دوره جدید را از صفر شروع کند .
Mohammad
03-03-2012, 16:32
بچه ها خبری رو شنیدم که الونسو دوباره تو تمرینات مصدوم شده __ حقیقت داره :narahat:
بچه ها خبری رو شنیدم که الونسو دوباره تو تمرینات مصدوم شده __ حقیقت داره :narahat:
خدا کنه که حقیقت نداشته باشه om::
چون با نبود آلونسو خط هافبک دچار مشکل میشه
shiraz-sport
03-03-2012, 17:40
بچه ها همگی بخونید
مرجع خبري رئال مادريد : بارسلونا همچنان در تلاش است تا با بحث ها در مورد رفتن گواردیولا کنار بیاید . به گزارش ال موندو ، هیئت مدیره بارسلونا از تصمیمات مربی این تیم راضی نیست و راسل و یارانش تلاش می کنند تا راهکاری پیدا کنند . یکی از گزینه های آنها پیدا کردن مربی جدید است .
اما یکی از نکات جالب این است که روزنامه کاتالانی ال موندو مدعی شده که گزینه آنها خوزه مورینیوست . همان کسی که به شدت توسط بارسایی ها مورد توهین قرار می گیرد و گرفته است . بنا بر این گزارش ، باشگاه کاتالانی مذاکراتی با اطرافیان مربی پرتغالی داشته تا ببینند که آیا می توانند او را به خدمت بگیرند یا نه .
یک خبر عجیب که نشان می دهد بارسایی ها با وجود توهین ها به مربی پرتغالی ، به قدرت مربیگری او اذعان دارند . هر چند که بعید است مربی رئال مادرید تن به چنین انتقالی دهد . به هر صورت به نظر می رسد که راسل در صورت رفتن احتمالی گواردیولا ، یکی از مهمترین آثار دوران لاپورتا را کنار می گذارد تا یک دوره جدید را از صفر شروع کند .
من که بعید میدونم مورینیو تن به چنین کاری بده مورینیو به رئال مادرید وفادار میمونه...:mage mishe::mage mishe::mage mishe::mage mishe::yes:
داداش فکر کنم اشتباه می کنی من همچین خبری یا شایعه ای نشنیدم
mojtabadj88
03-04-2012, 00:53
بله تا حدودی حقیقت داره تو آخرین بازی تو لالیگا لنگ لنگان بازی رو تموم کرد
خدا کنه مصدومیت الونسو خیلی جدی نباشه
بچه ها فکر کنم امشب معجزه شده وشبکه سه میخواد بازی رئال رو زنده پخش کنه .
مورینیو...
03-04-2012, 19:56
خواستن توانستن هستki::
فقط کافیه از همین الان دست بکار شی:yes:
داداش من که اخبار رئالو ثانیه به ثانیه از سایت های مختلف دنبال می کنم همچین حرفی ازش نشنیده بودمbinam
این حرفتو نشنیده میگیرم.
1/من تا اتمام قراردادم از رئال مادرید نمیرم تازمانی که منو بندازن بیرون(تاریخ انتشار:تابستان 1390 منبع: سایت گل و رئال مادرید)
2/ باشگاه رئال مادرید از برنامه ریزی دقیق مورینیو برای سال 2013 تقدیر به عمل آورده است( اسفند 1390) منبع ورزش 3 و اخبار ورزشی شبکه 3)
این حرفتو نشنیده میگیرم.
1/من تا اتمام قراردادم از رئال مادرید نمیرم تازمانی که منو بندازن بیرون(تاریخ انتشار:تابستان 1390 منبع: سایت گل و رئال مادرید)
2/ باشگاه رئال مادرید از برنامه ریزی دقیق مورینیو برای سال 2013 تقدیر به عمل آورده است( اسفند 1390) منبع ورزش 3 و اخبار ورزشی شبکه 3)
:hehehe::hehehe:
مورینیو جان لینک بده heee::
مورینیو...
03-04-2012, 20:01
بچه ها همگی بخونید
ال موندو جوک گفته فروشش اومده پایین دارن از گشنگی میمیرن چرت و برت میریزن بیرون.
مورینیو قطب منفیه و بارسلونا هم قطب منفیه این دو قطب طبق قوانین فیزیک یکدیگر را دفع میکنند.ولی رئال مادرید که قطب مثبته مورینیو رو جذب میکنه.
مورینیو...
03-04-2012, 20:04
:hehehe::hehehe:
مورینیو جان لینک بده heee::
تو هر وقت صاحب سایتی ورزشی شدی خبر 6 ماه پیشتو تو آرشیو نگه دار با هاش آب نبات درست کن.
خبر دوم رو هم از اخبار ورزشی شنیدم منبعشو از جهتی گفتم که تیترشو تو این سایت دیدم داخل نرفتم که لینک تحویل جناب عالی بدم.
mojtabadj88
03-04-2012, 20:42
بچه ها بیاین در باره بازی امشب صحبت کنیم :)
بچه ها بیاین در باره بازی امشب صحبت کنیم :)
داداش شما شروع کن من بحثو کشش میدمheee::
ما همراهیت می کنیم:love:
مورینیو...
03-04-2012, 20:45
من فردا تحلیل مفصل بازی رو میذارم تو سایت بخونید و حال کنید.فعلا همین قدر میگم که بازی سختیه احتمالا برد پر گلی نصیب رئال مادرید نخواهد شد. با توجه با مصدومیت آلونسو و دی ماریا متاسفانه کارمون سخت تر هم میشه.اید وارم با هنر نمایی کریس و هش مورینیو و زحمت کشیدن سایرین و هواداران درون ورزشگاه ببریم.
من فردا تحلیل مفصل بازی رو میذارم تو سایت بخونید و حال کنید.فعلا همین قدر میگم که بازی سختیه احتمالا برد پر گلی نصیب رئال مادرید نخواهد شد. با توجه با مصدومیت آلونسو و دی ماریا متاسفانه کارمون سخت تر هم میشه.اید وارم با هنر نمایی کریس و هش مورینیو و زحمت کشیدن سایرین و هواداران درون ورزشگاه ببریم.
داداش به نظرم فرصت خوبیه که شاهین بازی کنه
شنیدم شاهین چندروز پیش برای ترکیه خوب بازی کرده و آماده بوده
ایشالا با هنرنمایی بچه ها همراه با هتریک رونالدو می بریم:hehee:
mojtabadj88
03-04-2012, 20:52
من از اسکای اسبورت یا الجزایر میبینم ولی شبکه 3 شنیدم کنسل شد :((
Girl Soccer
03-04-2012, 21:07
بازی سختی تیم اسپانیول خیلی سخت کوش با وجود این همه مصدوم نمی دونم امید وارم ببریم
ولی این رو بگم با وجود رونالدو واوزیل شاید هم ببریم
تیم ها خیلی خوب انگیزه دارن که رئالو تو برنابئو شکست بدن
ولی تا الان که هیچ کس نتونسته خوشبختانه به لطف خوزه
ایشالا امشب با هتریک داش کریس میبریم.
بازی سختی تیم اسپانیول خیلی سخت کوش با وجود این همه مصدوم نمی دونم امید وارم ببریم
ولی این رو بگم با وجود رونالدو واوزیل شاید هم ببریم
مصدوم هامون فقط بنزما دیماریا و بعضی ها هم می گن ژابی هم مصدومه
نباید توی برد رئال شک داشت
Girl Soccer
03-04-2012, 21:13
این شبکه 3 هم شورش رو دراورده آخه کی ساعت 11 می شینه نیگاه فیلم آشغال شبکه 3 می کنه اون موقع فقط حال میده فقط نیگاه فوتبال کنی
کلا فقط یه برنامه گزارش ورزشیش خوب بود که اون هم کنسل شده دیگه
mortezarm
03-04-2012, 21:47
باید ببریم چون بردمون خیلی لازمه واسه اینکه قهرمانیمون تضمین تر کنیم چون بازی تو برنابئو هم هست شانسمون دیگه خیلی خیلی بیشتره
مصدوم هامون فقط بنزما دیماریا و بعضی ها هم می گن ژابی هم مصدومه
نباید توی برد رئال شک داشت
من که کاملا مطمئنم میبرم
یعنی به معنای واقعی کلمه:yes:
راستی بچه ها کونترائو هم مصدومه؟
Girl Soccer
03-04-2012, 22:03
نه فقط بنزما با دی ماریا کونترائو فکر نمی کنم مصدوم باشه
سایت گل- این طور به نظر می رسد که ویروس فیفا مجددا بازگشته و این بار قربانی جدیدش را از میان بازیکنان رئال مادرید برگزیده است
فابیو کوئنترائو بازیکن پرتغالی رئال مادرید در جریان دیدار دوستانه تیم ملی کشورش مقابل لهستان که با تساوی بدون گل به اتمام رسید دچار مصدومیت شد . مصدومیت او در حالی اتفاق افتاده که تنها 20 دقیقه از ابتدای بازی سپری شده بود. کوئنترائو به خاطر گرفتگی عضلانی مجبور به ترک زمین شد و بدین ترتیب برای 3هفته قادر به همراهی تیمش نخواهد بود
این بازیکن پرتغالی با پای خودش از زمین مسابقه خارج شد و جای او را بتیس نلسون پر کرد
این دیدار دوستانه در ورزشگاه ملی لهستان برگزار شد و با تساوی بدون گل به اتمام رسید
([Only Registered And Activated Users Can See Links] 9%88-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%BE%D8%B1%D8%AA%D8%BA%D8%A7%D9%84-%D9%84%D9%87%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86)
mortezarm
03-04-2012, 22:10
نه مصدومیتش اونقد جدی نیس و 3 هفته نیس اما امشب احتمال خیلی بالا غایبه
mojtabadj88
03-04-2012, 23:07
بله کنتراو تو بازی تیم ملی مصدوم شد چند هفته باید مارسلو باشه (بازی زسکا) ای بابا
بچه ها امیدوارم که هیگی امشب بدرخشه و از این طلسم در بیاد
به امید پیروزی
Mohammad
03-05-2012, 00:31
بازی سختیه ولی برای حفظ صدرنشینی و 10 امتیازمون باید این بازی رو ببریم اسپانیول کلا تیم عجیبیه و نتایج عجیبی هم به دست میاره یا بار میبینی از رایه وایکانو میبازه بعد میاد با بارسلون مساوی میکنه ... ولی در کل من تو این بازی به پیروزی خیلی امیدوارم و خیلی دوست دارم که اوزیل و هیگواین هم پاشون به گلزنی باز بشه __ به امید موفقیت رئال
خوب نیمه اول رو با هنرنمایی بچه ها مخصوصا کریس بردیم
ایشالا که این بازی پرگل بشه و رونالدو هم هتریک کنه
خب بچه ها نیمه ی اول که خیلی خوب بودیم امیدوارم که نیمه ی دوم بهتر هم باشیم وبازم کریس گل بزنه دست خودمون نیست دیگه به هتریک کردن کریس عادت کردیم ایشالا 2تا دیگه میزنه.
Mohammad
03-05-2012, 01:06
تبریک میگم به بچه های تعصبی رئال:flowerysmile: یه نیمه رو خیلی عالی بازی کردیم و بردیم ولی کلا 2 تا گل حاشیه امنیت نیست ولی به هرحال این رئالی که من میبینم فکر نکنم به 2 گل قانع باشه ..... به امید برد پرگل (6)
تبریک میگم به بچه های تعصبی رئال:flowerysmile: یه نیمه رو خیلی عالی بازی کردیم و بردیم ولی کلا 2 تا گل حاشیه امنیت نیست ولی به هرحال این رئالی که من میبینم فکر نکنم به 2 گل قانع باشه ..... به امید برد پرگل (6)
داش محمد گل درسته شاید دو گل اطمینان زیادی نداشته باشه همینطور که خودت گفتی این رئال با 2 گل قانع نمیشه.
هرچند رئال اینقدر مطمئن بازی میکنه که با دو هیچ هم کارش را ه میافته.
به به گل سوم داش هیگی .نگفتم داداش.
nobody11
03-05-2012, 01:16
نيمه اول كه خوب بود..
به اميد برد قاطع در نيمه دوم..
من رفتم نيمه دومو ببينم..
Mohammad
03-05-2012, 01:27
داش محمد گل درسته شاید دو گل اطمینان زیادی نداشته باشه همینطور که خودت گفتی این رئال با 2 گل قانع نمیشه.
هرچند رئال اینقدر مطمئن بازی میکنه که با دو هیچ هم کارش را ه میافته.
به به گل سوم داش هیگی .نگفتم داداش.
به هرحال فوتباله و بعضا اتفاق میوفته ___ من این مدت زیاد تیمهای رو دیدم که حتی بازیهای 3-0 برده رو 4-3 باختن :ajibeee: و بنظرم این همش به خاطر غرور بیش از حده __ ولی خدا رو شکر رئال از این قاعده مستثناس binam
بابا ایول دارن این بازیکن ها خیلی خوب بودن ولی خیلی حیف شد که رونالدو اون تک به تک رو گل نکرد ولی در عوض خیلی در خدمت تیم بود .5-0
نيمه اول كه خوب بود..
به اميد برد قاطع در نيمه دوم..
من رفتم نيمه دومو ببينم..
داداش به تاپیک رئال خوش آمدی:flowerysmile:
شما رئالی بودیو ما خبر نداشتیم؟love::
به هرحال فوتباله و بعضا اتفاق میوفته ___ من این مدت زیاد تیمهای رو دیدم که حتی بازیهای 3-0 برده رو 4-3 باختن :ajibeee: و بنظرم این همش به خاطر غرور بیش از حده __ ولی خدا رو شکر رئال از این قاعده مستثناس binam
داداش رئالو غرور؟
خدارو شکر هنوز غرور مارو نگرفته و باهاش مقابله کردیم
برد رو تبریک می گم با درخشش کاکا هیگی و رونالدو
خیلی ها بودن می گفتند پرگل نمی بریم من که گفتم اگه مشکلمون حل شده باشه پرگل میبریم ولی گوش نمی کنینchomagh
heee::
خوب الان رونالدو 30 گله شد:bia baghalam:
دیماریا و اوزیل هر دو در صدر جدول پاس گل دهنده هستند با 13 پاس گل:bia baghalam:
رئال مادرید هم که همچنان با 10 امتیاز اختلاف با تیم فیفا اوله:eyvalla:
خوب بچه ها بهتره یه نگاه به جدول هم بندازین
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
به نظرم خیلی خوبه ولی وقتی یادم میاد چه الکی از لوانته باختیم این طوری میشم:-ang
Mohammad
03-05-2012, 02:22
منم تبریک میگم برد پرگل و شیرینی بود __ حالا بازهم اختلاف همون 10 امتیاز شد __ کریس هم که با 30 گل اوله با این روندی که رونالدو داره پیش میره بدون شک رکورد 40 گل پارسالشو میشکونه و یه رکورد تاریخی خلق میکنه __ ولی باید تا اخرین بازی لیگ همینطور قدرتمند و ترسناک بازی کنیم و من بیشتر از قهرمانی منتظر بازی برگشت الکلاسیکوم ___ پیش به سوی موفقیت ... roz::
متاسفانه در این بازی بدترین بازیکنمون کارواریو بود که واقعا بد بود و هیچ کاری نکرد
بدتر اینه که در برنابئو هو شد و مورینیو با واران تعویضش کرد
انگار هوادارا اگه کسی بد بازی کنه همون موقع هو می کنند!جالبه!
متاسفانه در این بازی بدترین بازیکنمون کارواریو بود که واقعا بد بود و هیچ کاری نکرد
بدتر اینه که در برنابئو هو شد و مورینیو با واران تعویضش کرد
انگار هوادارا اگه کسی بد بازی کنه همون موقع هو می کنند!جالبه!
ابتدا تبريك ميگم واقعا پيروزي دلچسبي بود.
اما هو شدن كارواليو غير قابل تحمل هست ! براي من كه اين چنين هست ! چندي از هو شدن كريس در برنابئو نميگذرد كه باري ديگر شاهد چنين واقعه تلخي بوديم !
چه بر سر هواداران مادريد آمده؟ توقع زياد ؟! بي انصافي؟!
معمولا وقتي تيم داره خوب نتيجه ميگيره و در بازي كه همه چيز به نفع تيم خودي هست غير ممكنه كه بازيكني از سوي هوادار خودي هو بشه ! حتي در بدترين شرايط ! بله اگه هدف مادريدي هاي نابودكردن اين بازيكنان هست حرفي نيست ! ولي به راستي هيچ منطقي نميتونه اين حركت مادريدي هارو توجيح كند !
كارواليو بازيكن خوبيه ,مشكلات روحي رواني مهمترين علت افت محسوس اين بازيكن است , اتفاقاتي كه در تيم ملي براي كارواليو افتاد فشار رواني زيادي رو به اين بازيكن وارد كرد ! بعد از اين, مصدوميت و دوري از مسابقات هم در افت اين بازيكن موثر بود !
با اين همه هو شدن چنين بازيكن باارزشي حتي در شرايطي كه به بدترين شكل بازي ميكنه قيرمعقول به نظر ميرسه, در ادامه تعويض او با واران سنگيني فشار رو بر اين بازيكن افزايش داد !
به اميد اينكه هواداران مادريدي با تعصب بيشتري نسبت به بازيكنان و كادر فني خود رفتار كنند و اين اتفاقات باعث نشه رئال در راه رسيدن به هدف خود دچار مشكل بشه.
در آخر بايد بگم كاكا منو شگفت زده كرد ! بله اين بازيكن توانايي فراتر از اينهارو داره , همچنين رونالدو و هيگواين هم نمايش بسيار خوبي داشتند و گلهاي خوبي زدند .
پيش به سوي قهرماني و اتحاد بيشتر
سلام بر و بچ منم این برد پر گل وشیرین رو تبریک میگم .
ولی ای کاش هوادارای مادریدی یکم صبر و تحمل داشته باشن و باعث تخریب بازیکن ها نشن این کارها اصلا به نفع تیم نیست.
CRISTIANO-FARSHAD
03-05-2012, 11:08
سلام به همه طرفداران رئال مادرید
برد جالب و پر گل رو به همه تبریک میگم
به نظر من رونالدو نمیتونه رکوردش رو افزایش بده چون همش پاس بی مورد میداد!!! شاید خودش میزد دیشب 7 -0 میبردیم ولی اشکال نداره یه بازی هم در خدمت تیم باشه بدک نیست
ولی انصافا کاروالیو نباید هو میشد . شاید دلیلش درگیری با په په در تیم ملی و بد بازی کردنش باشه اخه از وقتی په په پای مسی رو له کرده خیلی دوستش دارن هواداران!!!
باز هم میگم : به امید قهرمانی در تونل نیوکمپ
rooney.19
03-05-2012, 14:10
رئال رو دوست داریم چه قهرمان بشه چه نشه رونالدو رو دوست داریم چه اقای گل بشه چه نشه عشق است رئال منچستر I love ser and morinu
رئال رو دوست داریم چه قهرمان بشه چه نشه رونالدو رو دوست داریم چه اقای گل بشه چه نشه عشق است رئال منچستر i love ser and morinu
سلام داداش خوش اومدی خوشحالم که یه رئالی دیگه به بچه ها اضافه شد .
سلام به همه طرفداران رئال مادرید
برد جالب و پر گل رو به همه تبریک میگم
به نظر من رونالدو نمیتونه رکوردش رو افزایش بده چون همش پاس بی مورد میداد!!! شاید خودش میزد دیشب 7 -0 میبردیم ولی اشکال نداره یه بازی هم در خدمت تیم باشه بدک نیست
ولی انصافا کاروالیو نباید هو میشد . شاید دلیلش درگیری با په په در تیم ملی و بد بازی کردنش باشه اخه از وقتی په په پای مسی رو له کرده خیلی دوستش دارن هواداران!!!
باز هم میگم : به امید قهرمانی در تونل نیوکمپ
داداش چرا رونالدو نمی تونه رکوردشو جابه جا کنه فقط 11 تا دیگه مونده تا رکوردشو جابه جا کنه و بیش از 10 بازی دیگه هم مونده
به نظرم این فصل 45 گله شه
aminnokiax3
03-05-2012, 14:19
بازی خوبی بود
اگه توپ ها رو گل میکردند الان بازی 10-0 بود
Mohammad
03-05-2012, 14:36
داداش چرا رونالدو نمی تونه رکوردشو جابه جا کنه فقط 11 تا دیگه مونده تا رکوردشو جابه جا کنه و بیش از 10 بازی دیگه هم مونده
حالا تو چرا خودتو عصبانی میکنیki:: ... امکان نداره رکوردش نشکنه ... فقط در یه صورت این اتفاق میوفته که خدایی نکرده مصدوم بشه... راستی علی دمت جیز کلا دیشب مفید بازی کردیki:::afarin:
حالا تو چرا خودتو عصبانی میکنیki:: ... امکان نداره رکوردش نشکنه ... فقط در یه صورت این اتفاق میوفته که خدایی نکرده مصدوم بشه... راستی علی دمت جیز کلا دیشب مفید بازی کردیki:::afarin:
آدم که خودشو عصبانی نمی کنه!
پاس هارو حال کردیا رونالدینیویی بودki::
دیگه گفتم همین 1 گل بسته که اون مسی عقب نمونهki::
aminnokiax3
03-05-2012, 14:51
به نطر من رونالدو بین 43تا 49 گل میزنه
nobody11
03-05-2012, 14:52
داداش به تاپیک رئال خوش آمدی:flowerysmile:
شما رئالی بودیو ما خبر نداشتیم؟love::
يه دوره اي من اينجا خيلي رفت و آمد داشتم ولي به خاطر يه مسائلي دلزده شده بودم...
------------------------------------------
من بيشتر از همه از درخشش كاكا در اين بازي خوشحالم ..
منو به ياد بازي هاش تو ميلان انداخت، مخصوصا گلي كه به ثمر رسوند، پاس گلهاش هم كه محشر بود..
مدت ها بود كه اين بازي رو از كاكا نديده بودم و فقط به كليپ هايي كه مال دوران حضورش تو ميلان بود دلخوش كرده بودم..
من اين رونالدويي رو كه ديشب بازي كرد بيشتر ميپسندم چون با روحيه تيمي بازي كرد...
Mohammad
03-05-2012, 14:55
به نطر من رونالدو بین 43تا 49 گل میزنه
به نظر من که 50 تایی میشه:fek konam: _ از 10 بازی حداقل تو 4 بازیش بدون شک هتریک میکنه و میشه 42 گله و اون 8 تا دیگشم یه جوری میزنه دیگه think::
aminnokiax3
03-05-2012, 15:10
يه دوره اي من اينجا خيلي رفت و آمد داشتم ولي به خاطر يه مسائلي دلزده شده بودم...
منو به ياد بازي هاش تو ميلان انداخت، مخصوصا گلي كه به ثمر رسوند، پاس گلهاش هم كه محشر بود..
مدت ها بود كه اين بازي رو از كاكا نديده بودم و فقط به كليپ هايي كه مال دوران حضورش تو ميلان بود دلخوش كرده بودم..
من اين رونالدويي رو كه ديشب بازي كرد بيشتر ميپسندم چون با روحيه تيمي بازي كرد...
کاربرای سایت گل کاکا رو بهترین بازیکن دیشب انتخاب کردند
به نظرم حتی امکان نداره که رونالدو رکورد پارسال شو نشکونه
فکر کنم بین 44 تا 50 تا بزنه:fek konam:
aminnokiax3
03-05-2012, 15:18
هیگی بعد ناکامی هاش دیشب بهترین بازیکن زمین شد
mojtabadj88
03-05-2012, 15:19
مورینیو رفته آلمان 2 روز به تیم استراحت داده رفته محل برگزاری فینال چمبیون لیگ کسی تو دنیا سر از کار های این آدم در نمیاره فردا مارکا مینویسه میخاد مربی شالکه یا دورتموند بشه lol:-
mortezarm
03-05-2012, 15:53
بردو به همه تبریک میگم
دیشب همه چی عالی بود
از گلزنی رونالدو
بازی فوق العاده کاکا
طلسم شکنی هیگواین
پاسای خارق العاده عمقی اوزیل
واران محکم و با انگیزه
تنها نکته بدش بازی بده کارواریو و عکس العمل عده کمی از هوادارا بود
امیدوارم اینم حل بشه که مطمئنم با تدبیر خوزه میشه
بردو به همه تبریک میگم
دیشب همه چی عالی بود
از گلزنی رونالدو
بازی فوق العاده کاکا
طلسم شکنی هیگواین
پاسای خارق العاده عمقی اوزیل
واران محکم و با انگیزه
تنها نکته بدش بازی بده کارواریو و عکس العمل عده کمی از هوادارا بود
امیدوارم اینم حل بشه که مطمئنم با تدبیر خوزه میشه
داداش حرفاتو قبول دارم عجیب:afarin:
mortezarm
03-05-2012, 16:07
[
من اين رونالدويي رو كه ديشب بازي كرد بيشتر ميپسندم چون با روحيه تيمي بازي كرد...[/quote]
کاملا موافقم رونالدو دیشب از همیشه دیشب تیمی تر بازی کرد پاساش عالی بود و به نظرم اینجوری خیلی راحتر توپ طلا رو میگیره هر چند فرصت داشت هتریکم کنه
در مورد کاکا هم واقعا همینطوره قشنگ من یاد بازی میلان من یونایتد افتادم که با درخشش عالی کاکا بود
خوشبختانه همه بازیکنامون تو اوجن
امیدوارم همه ی بازیکنان رئال تو روزهای اوجشون باشن
این جوری تو cl موفق میشیم
خیال من که از لالیگا راحته
منم بخاطر بازی خوب رئال به تمام رئالی ها تبریک میگم:ghelyon:
منم این برد رو به همه ی بروبچ رئالی تبریک میگم.ki::
به نظر من بهترین بازیکن های دیشب رئال هیگواین و کاکا و رونالدو بود.:ohum::yes:
خوب بچه ها این تیم هم 5تایی شد
حالا با بتیس بازی داریم که دور رفت در برنابئو با نتیجه 4-1 با درخشش هیگی که هتریک کرد بردیم.
بازی روز شنبست
mortezarm
03-05-2012, 21:51
بازی با بتیس به علت خارج خونه بودن از یه طرف و از طرف دیگه چون بتیس تیمیه که خوب مقابله بزرگا تو زمین خودش دفاع میکنه و از طرفه دیگه چون پیش درامد بازی 4شنبه شب با زسکائه اهمیت زیادی داره چون باید سعی بشه هم مصدوم ندیم و تیمو در اوج نگهداریم
aminnokiax3
03-06-2012, 10:05
خوب بچه ها این تیم هم 5تایی شد
حالا با بتیس بازی داریم که دور رفت در برنابئو با نتیجه 4-1 با درخشش هیگی که هتریک کرد بردیم.
بازی روز شنبست
امیدوارم مثل قبلی بترکونه
Girl Soccer
03-06-2012, 17:58
بازی با بتیس به علت خارج خونه بودن از یه طرف و از طرف دیگه چون بتیس تیمیه که خوب مقابله بزرگا تو زمین خودش دفاع میکنه و از طرفه دیگه چون پیش درامد بازی 4شنبه شب با زسکائه اهمیت زیادی داره چون باید سعی بشه هم مصدوم ندیم و تیمو در اوج نگهداریم
در کل ما که فاصلمون با بارسا زیاد چه برد چه باخت دیگه برامون مهم نیست همش بازی های تکراری این بردها که دیگه چیزی نیست که ما بخوایم تبریک بگیم آخه بسکه تبریک گفتیم جونمون در اومدentezar::entezar::
Mohammad
03-06-2012, 18:02
در کل ما که فاصلمون با بارسا زیاد چه برد چه باخت دیگه برامون مهم نیست همش بازی های تکراری این بردها که دیگه چیزی نیست که ما بخوایم تبریک بگیم آخه بسکه تبریک گفتیم جونمون در اومدentezar::entezar::
به نظرم این تفکر اشتباهیه .. ما نباید دست کم بگریم به هرحال بارسلون تیمی نیست که کم بیاره و تا اخرین بازی لیگ بامون میجنگه و اگه ما بخوایم چنین تفکری رو داشته باشیم کلامون پس معرکس...
مورینیو...
03-06-2012, 18:13
به نظرم این تفکر اشتباهیه .. ما نباید دست کم بگریم به هرحال بارسلون تیمی نیست که کم بیاره و تا اخرین بازی لیگ بامون میجنگه و اگه ما بخوایم چنین تفکری رو داشته باشیم کلامون پس معرکس...
کاملا موافقم.فکر کنم یه بار اینجا گفته بودم.
این تفکر کاملا اشتباهه
ماباید تمام بازی هامونو ببریم کاری هم نباید به بارسا داشت چون بردن تمام تیم ها به تیم روحیه میده هم واسه لیگ قهرمانان امسال هم واسه بازی های فصل بعد و باعث میشه به برد عادت کنه...
ما باید + قهرمانی باید تمام رکورد هارو جابه جا کنیم مثلا رئال اگر 7 بازی آینده خودشو موفق به گل زنی بشه در لالیگا رکورذ بهترین رکورده لالیگا رو جابه جا می کنه
همین الانم بهترین تیم بازی های خارج از خانه تاریخ هستیم از بعد از لوانته ما خارج از خونه نباختیم و....
امسال باید در کنار لالیگا رکورد 102 گل فصل قبلو جابه جا کنیم امتیازمون باید بشه 3 رقمی اوزیل و دیماریا باید بهترین پاسور بشن رونالدو هم که طبقه گفته اخبار با این روند 60 گله میشه در لالیگا....
ماباید امسال رکورد هارو جابه جا کنیم و ساله بعد بیشتر بجنگیم که رکورد بهتری رو به جا بگذاریم با نام رئال مادرید باید بزرگیه کهکشانی های 2 رو به همه نشون بدیم
مطمئن باشین ساله دیگه رکورد 165 برد کهکشانی 1 کبیر رو جابه جا می کنیم
هنوز خیلی کمه باید بیشتر پیشرفت کنیم با توجه به ماندن مورینیو
دقیقا:flowerysmile:
aminnokiax3
03-06-2012, 19:34
این تفکر کاملا اشتباهه
ماباید تمام بازی هامونو ببریم کاری هم نباید به بارسا داشت چون بردن تمام تیم ها به تیم روحیه میده هم واسه لیگ قهرمانان امسال هم واسه بازی های فصل بعد و باعث میشه به برد عادت کنه...
ما باید + قهرمانی باید تمام رکورد هارو جابه جا کنیم مثلا رئال اگر 7 بازی آینده خودشو موفق به گل زنی بشه در لالیگا رکورذ بهترین رکورده لالیگا رو جابه جا می کنه
همین الانم بهترین تیم بازی های خارج از خانه تاریخ هستیم از بعد از لوانته ما خارج از خونه نباختیم و....
امسال باید در کنار لالیگا رکورد 102 گل فصل قبلو جابه جا کنیم امتیازمون باید بشه 3 رقمی اوزیل و دیماریا باید بهترین پاسور بشن رونالدو هم که طبقه گفته اخبار با این روند 60 گله میشه در لالیگا....
ماباید امسال رکورد هارو جابه جا کنیم و ساله بعد بیشتر بجنگیم که رکورد بهتری رو به جا بگذاریم با نام رئال مادرید باید بزرگیه کهکشانی های 2 رو به همه نشون بدیم
مطمئن باشین ساله دیگه رکورد 165 برد کهکشانی 1 کبیر رو جابه جا می کنیم
هنوز خیلی کمه باید بیشتر پیشرفت کنیم با توجه به ماندن مورینیو
دقیقا:flowerysmile:
من هم موافقم اکثر بازیکنای رئال حدود 23 سال سن دارند وحدودا 3 سال دیگه به اوج می رسند اگه همین ترکیب با مورینیو تا 2 سال بمونند بازیکن ها کلی هماهنگ شدن و کلی پیشرفت کردن پس اون تیم چند برابر این رئال که الان میترکونه قدرت داره فکر کن چه بشه اون تیم به نظر شما می شه؟
داداش گلم به نظر من اگه مورینیو 2سال دیگه تو رئال بمونه که بعید میدونم بمونه رئال از کهکشانی ها هم بالا میزنه چون بازیکن ها مون پتانسیل ش رو دارن .خدا وکیلی هیچ مربی دیگه ی نمیتونه جای اقای خاص رو بگیره.
mojtabadj88
03-06-2012, 20:08
آخه من موندم کدوم آدم عاقلی تیم رو بعده این همه سال که درست کرده تیم جوان رو ول کنه بنظره من مورینیو هستش و خواهد بود تازه تیم جون گرفته مربی بره که هیچی جاش نمیمونه
تجربه نشون داده که روسها بسیار بسیار خطرناک و موذی :nishkhand: هستن !
اگه بازی رفت رو دقت کرده باشید میبینید که ما سر ضد حمله گل خوردیم نه براساس تکنیک و خلاقیت !
حالا اگه ما بیاییم اشتباه بازی رفت رو تکرار کنیم (( اشتباه بازی رفت این بود که زیاد هجومی بازی کردیم و اصلا به مغزمون هم نمیرسید که سر ضد حمله گل بخوریم )) باز هم همون آش و همون کاسه !:nishkhand:
من میگم مورینیو باید تمرکز اصلی تیم رو ببره رو خط میانی ! یعنی نه زیاد دفاعی و نه زیاد هجومی !
من میگم روسها رو باید از خط میانی (( هافبک هامون)) فلج کنیم !
راحت تر بگم : سیستم 2 - 5 - 3 رو پیشنهاد میدم.......
به امید موفقیت کهکشانی ها............
nobody11
03-06-2012, 21:16
داداش گلم به نظر من اگه مورینیو 2سال دیگه تو رئال بمونه که بعید میدونم بمونه رئال از کهکشانی ها هم بالا میزنه چون بازیکن ها مون پتانسیل ش رو دارن .خدا وکیلی هیچ مربی دیگه ی نمیتونه جای اقای خاص رو بگیره.ببينيد الان تو بارسا تيم اصلا به مربي وابسته نيست و اصلا فرقي نمي كنه كي سر مربي تيمه چون به هر حال بازيكناي بارسا همين كارا رو ميكنن پاس كاري و ..(كارهاي تكراري و ملالت آورentezar::)
تو بارسا تيم از يه هسته اصلي تشكيل شده و بقيه بازيكنا بايد خودشون با بازي بقيه تطبيق بدند..
همين موضوع باعث شد كه ابراهيموويچ دوران درخشاني تو بارسا نداشته باشه و بازيكني مث فابرگاس كه خودش كل تيم آرسنالو تامين كرده مي كرد(پادشاهي مي كرد) ، شده نوچه ژاوي و اينيستا و بايد تا توپ مياد زير پاش فرتي بده يكي ديگه.eterza::-
ولي سياست تيم رئال جوريه كه هر سال بهترين بازيكناي جهان رو ميگيره و با توجه به بازيكنا و توانايي هاشون تاكتيك تيم بسته ميشه.:ohum:
طبق سياست رئال ( كه به فكر گرفتن بازيكناي بزرگ جهانه) بايد مربي ثابت باشه مربي اي كه در حد تيم رئال باشه binam.
من معتقدم فقط و فقط مورينيو نمي تونه مربي رئال باشه و بس(مربي هاي بزرگ ديگه هم ميتونند) ولي اين ثبات تركيب كادر فني هست كه ميتونه به ما كمك كنه.
پس موندن مورينيو به نفع همه ست.dallliii
hadizizo
03-07-2012, 11:26
به نظرم مورینیو حالا حالا ها تو رئال موندنیه....
فقط امیدوارم روس ها رو دست کم نگیرن...که اگه مثل همیشه باشیم 4 تا میزنیم:nishkhand:
به نظر من که زسکا نمیتونه تویه برنابئو خطری واسه ما داشته باشه البته نباید مغرور بشیم که خدا رو شکر بچه ها تا حالا مغرور نشدن و جلو همه ی تیم ها واسه برد بازی کردن که البته این فلسفه ی مورینیو هست.
mortezarm
03-07-2012, 16:27
اگه بازیکنامون امادگی بازی با اسپانیولو داشته باشن تعدادو گلامون به نظرم از یه دستم بیشتر میشه
اما موافقم که دسته کم گرفتن حریف میتونه دردسر ساز شه که مورینیو نشون داده اصلا اینطوری نیس
و به قول یکی از دوستان این روسا واقعا مرموزن
Girl Soccer
03-07-2012, 17:38
اگه بازیکنامون امادگی بازی با اسپانیولو داشته باشن تعدادو گلامون به نظرم از یه دستم بیشتر میشه
اما موافقم که دسته کم گرفتن حریف میتونه دردسر ساز شه که مورینیو نشون داده اصلا اینطوری نیس
و به قول یکی از دوستان این روسا واقعا مرموزن
نه بازی رو می بریم بازی آسونی مطمئنم بازی با زسکا هم می بریم اون تساوی فقط یه اتفاق بود فقط باید دعا کنیم بعدش تو لیگ قهرمانان به یه تیمی نخوریم که برامون شربشه
mortezarm
03-07-2012, 17:52
نه بازی رو می بریم بازی آسونی مطمئنم بازی با زسکا هم می بریم اون تساوی فقط یه اتفاق بود فقط باید دعا کنیم بعدش تو لیگ قهرمانان به یه تیمی نخوریم که برامون شربشه
اتفاقا تو اون بازی زسکا روی تک موقعیتش به گل رسد پس الانم باید محتاط باشیم و به فاصله یه گل اکتفا نکنیم
دوره بعدم همه باید ارزو کنن به ما نخورن نه ما دعا کنیم به تیم اسونی بخوریم
من دوس دارم حریفمون میلان باشه
به یه تیم قوی نخوریم؟
من آرزومه به سخترین تیم ها بخوریم از جمله میلان بایرنی که زبون در آورده و گفته هم رئالو میزنم هم بارسا رو
باید درسی بدیم بهشون تا دیگه زبون در نیارنchomagh
به یه تیم قوی نخوریم؟
من آرزومه به سخترین تیم ها بخوریم از جمله میلان بایرنی که زبون در آورده و گفته هم رئالو میزنم هم بارسا رو
باید درسی بدیم بهشون تا دیگه زبون در نیارنchomagh
اره داش علی همینطوره که میگی به نظر من هم که به یه تیم قوی بخوریم بهتره تا دم شون رو قیچی کنیم تا از این به بعد واسه ما شاخ و شونه نکشن چون به قیافه شون نمیخوره.
بچه ها مورینیو یه جورای میخواد بگه که میمونه اینجا گفته که سه بازیکن میخواد بخره که یکیش تو پست دفاع راسته .
با این اوصاف راموس دفاع وسط شد رفت.
خوبه حداقل به فکر خریدن دفاع افتادن ولی ای کاش یه دفاع وسط میخرید راموس هم میرفت جای خودش.
مورینیو در 3 پست بازیکن می خواهد
مرجع خبري رئال مادريد : گزارشات حاکی از آن است که مورینیو برنامه ریزی خود را برای فصل بعد در رئال مادرید آغاز کرده است . تله مادرید گزارش داده که مربی پرتغالی در مقوله نقل و انتقالات ، می خواهد که تیمش در سه پست تقویت شود . سه پستی که در این فصل برایش سرگیجه هایی پدید آورده اند .
مربی پرتغالی می خواهد که فصل بعد یک دفاع راست ، یک هافبک وسط و یک مهاجم خریده شود . پستهایی که در این فصل در صورت مصدومیت ها و محرومیت ها برایش مشکل ساز شده اند . نامهایی نظیر خاوی مارتینز و آگرو در برنابئو مطرح هستند که ممکن است در نهایت سر از رئال در بیاورند .
اما اولویت خرید در پست دفاع راست است چرا که سرجیو راموس به قلب خط دفاع رفته و آربلوا جانشینی ندارد . آلتین توپ یا لاس را هم نمی توان بازیکنان درجه یکی برای پست دفاع راست قلمداد کرد . در خط هافبک ، شاهین متقاعد کننده نبوده و بدین ترتیب خاوی مارتینز می تواند یک زوج ایده آل برای ژابی آلونسو باشد .
از سویی دیگر ، مصدومیت بنزما نشان داد که تیم نمی تواند به تنها دو مهاجم اکتفا کند . از سویی آگرو هم بی تاب بازگشت به اسپانیاست . شایعات می گویند که بازیکن آرژآنتینی تلاش خواهد کرد تا از سیتی به پایتخت اسپانیا برگردد .
مرجع خبري رئال مادريد : کریستیانو رونالدو به صعود در جایگاه بهترین گلزنان قرن ادامه می دهد . بازیکن پرتغالی با زدن 66 گل در عرصه بین المللی در رده سیزدهم بهترین گلزنان قرار دارد . دیدیه دروگبا در این جدول با 92 گل اول است .
فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار ، لیست بهترین گلزنان در عرصه بین المللی در ده سال اول قرن بیست و یک را اعلام کرد که کریستیانو رونالدو به پیشرفتش ادامه داد و در جایگاه سیزدهم قرار گرفت .
این گلها شامل گلهایی است که بازیکنان در مرحله پایانی المپیک ، جام باشگاه های جهان ، جامهای بین قاره ای و قاره ای ، جام کنفدراسیون ها و بازیهای ملی می زنند .
mortezarm
03-07-2012, 23:59
احتمال خرید بیل هم هست و باشگاه مدت هاس مذاکراته کمی داشته که میگن بخشیشم پنهانیه بیلم بازیکنه خوبیه و حرکات انفجاری خوبی داره و قدرته هجومیمونو بیشتر میکنه
احتمال خرید بیل هم هست و باشگاه مدت هاس مذاکراته کمی داشته که میگن بخشیشم پنهانیه بیلم بازیکنه خوبیه و حرکات انفجاری خوبی داره و قدرته هجومیمونو بیشتر میکنه
داداش خرید بیل یا هرستاره ای خوبه ولی یه بدی هم می تونه داشته باشه مثلا اگر ما هرستاره جدیدی می خریم باید بهشون بازی بدیم و در کل به همه ستاره ها کم بازی میرسه باعث میشه یه وقت فکر رفتن به سرشون بزنه.
فقط تنها کسی که می تونه این تیمو خوب اداره کنه مورینیوست.
فقط مورینیو میدونه باید چطوری همه رو راضی نگه داره.
Girl Soccer
03-08-2012, 16:57
داداش خرید بیل یا هرستاره ای خوبه ولی یه بدی هم می تونه داشته باشه مثلا اگر ما هرستاره جدیدی می خریم باید بهشون بازی بدیم و در کل به همه ستاره ها کم بازی میرسه باعث میشه یه وقت فکر رفتن به سرشون بزنه.
فقط تنها کسی که می تونه این تیمو خوب اداره کنه مورینیوست.
فقط مورینیو میدونه باید چطوری همه رو راضی نگه داره.
یعنی اینجور که تومیگی باید هیچ بازیکن خوبی نخریم چون یه وقت بازیکن ها باهم دعواشون می شه اگه مورینیو بره ازنظر تو حتما رئال نباید بازیکن بخره یا اگه بخواد بخره حتما باید بازیکن آشغال بخره
ناپولي پيشنهاد رئال براي جذب لاوتزي را رد کرد
مديربرنامه هاي لاوتزي در صحبتهايي اعلام کرد که سران رئال در سال 2011 براي جذب او دست به کار شده بودند.
اسکیل لاوتزی، ستاره آرژانتینی باشگاه ناپولی مدتی است که نظر مثبت سران رئال را به خود جلب کرده است.
این درحالی است که ناپولی درحال حاضر در رده پنجم جدول سری آ قرار دارد و اوضاع و احوال خیلی خوبی دارد. این مهاجم آرژانتینی در رقابتهای این فصل سری آ، تاکنون 7 گل به ثمر رسانده و دو گل هم در لیگ قهرمانان اروپا زده و ستاره بی چون و چرای تیمش است.
او در کنار ادینسون کاوانی، ستاره اروگوئه ای ناپولی و برخی دیگر از بازیکنان این تیم، عملکرد خارق العاده ای در رقابتهای این فصل داشته اند وهمین نظر مثبت سران تیمهای مختلف اروپایی را به خود جلب کرده است. دراین میان و طبق اعلام ارنستو برونتزتی، مدیربرنامه های لاوتزی، رئال یکی از این تیمهاست.
برونتزتی در صحبتهایی دراین باره گفت:« تیمهای محدودی می توانند مبلغ ذکر شده در بند جدایی زودهنگام لاوتزی را بپردازند. شاید چلسی، منچسترسیتی، رئال مادرید و مالاگا بتوانند این کار را بکنند. ولی ما سال گذشته یک پیشنهاد از رئال مادرید داشتیم.»
طبق صحبتهای مدیربرنامه های لاوتزی، سران ناپولی سال گذشته پیشنهاد رئال مادرید برای جذب لاوتزی را رد کردند. مدیربرنامه های این ستاره آرژانتینی ادامه داد:« آئورلیو د لائورنتیس، رئیس باشگاه ناپولی پیشنهاد رئال مادرید برای جذب او را رد کرد.»
لاوتزی 26 ساله که لقب «ال لوکو» (دیوانه) را یدک می کشد، در سال 2007 از سن لورنسو د آلماگرو به ناپولی پیوست. او درسال 2008 همراه با تیم المپیک آرژانتین ، قهرمان بازیهای فوتبال المپیک شد ولی در سال 2010 نتوانست در اردوی تیم ملی کشورش در جام جهانی آفریقای جنوبی حضور داشته باشد.
mojtabadj88
03-08-2012, 22:30
بچه ها نوری شاهین کجاست چرا بهش بازی نمیده ای خوزه حیف ه این بازیکن بازی نکنه
hala_madrid
03-09-2012, 00:13
اميدوارم به شانسا بخوريم تا انتقام شكست پارسال (با داوري) رو بگيريمchomagh
behnam6959
03-09-2012, 13:27
سلام به هرچی طرفدار رئال مادریدیه من تازه عضو شدم امیدوارم که فعالیت خوبی داشته باشم باشما
hala_madrid
03-09-2012, 16:01
سلام به هرچی طرفدار رئال مادریدیه من تازه عضو شدم امیدوارم که فعالیت خوبی داشته باشم باشما
خوش اومدي داداش:chakerim:
mortezarm
03-09-2012, 18:06
داداش خوش اومدی
حالا باید اماده بازی با بتیس باشیم که از دو جهت خیلی مهمه یکی حفظ فاصلمون و دوم افزایش روحیمون واسه بازی چهارشنبه شب با زسکا
با برد در این بازی کارمون واسه برد زسکا تو مادرید خیلی راحت میشه
سلام بچه ها انگار شبکه سه داره درست میشه شنبه بازی با بتیس رو زنده پخش میکنه:-shad ولی متاسفانه بازی رئال و زسکا رو پخش نمیکنهeterza::-. ایشالا این بازی رو هم پر گل میبریم وبا روحیه ی خوب میریم به استقبال زسکا موسکو.chomagh:bomb:
mortezarm
03-09-2012, 23:23
سلام بچه ها انگار شبکه سه داره درست میشه شنبه بازی با بتیس رو زنده پخش میکنه:-shad ولی متاسفانه بازی رئال و زسکا رو پخش نمیکنهeterza::-. ایشالا این بازی رو هم پر گل میبریم وبا روحیه ی خوب میریم به استقبال زسکا موسکو.chomagh:bomb:
داداش اخه بازی دیر وقته ما باید با برد بتیس رکورد 10 برد پیاپیو ارتقا بدیم
تیم تو اوجه امادگیه و امیدوارم این هفته تا انتهاش تعداده گلامون از دو دستم بیشتر شه:eyvalla:
یعنی اینجور که تومیگی باید هیچ بازیکن خوبی نخریم چون یه وقت بازیکن ها باهم دعواشون می شه اگه مورینیو بره ازنظر تو حتما رئال نباید بازیکن بخره یا اگه بخواد بخره حتما باید بازیکن آشغال بخره
نه نمی گم نخریم من می گم هرچی تعداد بازیکنا کم تر باشه بهتره و به همه بیشتر بازی میرسه.
مثلا کارواریو از وقتی اومده رئال به آلبیول خیلی کم بازی رسیده و آخره فصل می خواد رئالو ترک کنه.هرچند معتقدم خیلی هم دفاع خوبی نیست.
من نگران الان نیستم نگران رفتن مورینیو هستم چه دیر چه زود.مطمئن باش تا زمانی مورینیو در رئاله هیچ مشکلی نداریم....
بچه ها نوری شاهین کجاست چرا بهش بازی نمیده ای خوزه حیف ه این بازیکن بازی نکنه
نوری شاهین هم هستش مجتبی جان ولی خوزه میگه شرایطش در حد عالی نیست.بهتر که شد حتما...
اميدوارم به شانسا بخوريم تا انتقام شكست پارسال (با داوري) رو بگيريمchomagh
ایشالا فینال
داش بهنام خوش آمدی ایشالا که روز های خوبی در کنار ما بروبچ رئالی داشته باشی:flowerysmile:
داداش اخه بازی دیر وقته ما باید با برد بتیس رکورد 10 برد پیاپیو ارتقا بدیم
تیم تو اوجه امادگیه و امیدوارم این هفته تا انتهاش تعداده گلامون از دو دستم بیشتر شه:eyvalla:
داداش درسته تیم شرایط خوبی داره ولی با برگشت دیماریا بهتر هم میشه
خوشبختانه رونالدو هم رو به بهبوده و بازی با بتیس میرسه.
رونالدو تب شدید داشت
خدارو شکر بنزما هم برگشته و با تیم اصلی تمرین کرد و نامش هم در لیست مقابل بتیس قرار گرفت
مربی بتیس هم گفته اگه 1 راه برای شکست رئال وجود داشته باشه پیداش می کنم
من که بعید می دونم:hehehe:
:khandeeeee bahal:lagh::
خوشبختانه رونالدو هم رو به بهبوده و بازی با بتیس میرسه.
رونالدو تب شدید داشت
خدارو شکر بنزما هم برگشته و با تیم اصلی تمرین کرد و نامش هم در لیست مقابل بتیس قرار گرفت
مربی بتیس هم گفته اگه 1 راه برای شکست رئال وجود داشته باشه پیداش می کنم
من که بعید می دونم:hehehe:
خدا رو شکر که بنزما با تیم اصلی تمرین کرده این یعنی واسه بازی با زسکا میتونه بازی کنه .
:khandeeeee bahal:lagh:::khandeeeee bahal:lagh::بعید چیه داداش اصلا محاله(البته بدن غرور)اخه به گروه خونیش ون نمیخوره بیان ما رو شکست بدن .ولی این مربی شاید تو خواب بتونه رئال رو شکست بده.
:khandeeeee bahal:lagh::
خدا رو شکر که بنزما با تیم اصلی تمرین کرده این یعنی واسه بازی با زسکا میتونه بازی کنه .
:khandeeeee bahal:lagh:::khandeeeee bahal:lagh::بعید چیه داداش اصلا محاله(البته بدن غرور)اخه به گروه خونیش ون نمیخوره بیان تو خونه ی خودمون ما رو شکست بدن .ولی این مربی شاید تو خواب بتونه رئال رو شکست بده.
داداش مگه شما نمی دونی که 1 بازی تو خونست یه بازی خارج از خانه؟!
بازی در خانه بتیسه:flowerysmile:
hadizizo
03-10-2012, 10:31
مورينيو: در رئال مادريد مي مانم
' خوزه مورينيو' احتمال بازگشت به باشگاه چلسي و يا هدايت تيم ملي انگليس را رد کرد و گفت قصد دارد قرارداد خود با رئال مادريد را تمديد کند.
[Only Registered And Activated Users Can See Links] به گزارش دیلی میل، این مربی 49 ساله گفت:آینده من دستاورد های بیشتر و نتایج بهتر همراه با رئال مادرید است. می خواهم بیشتر در مادرید بمانم تا جای کوچکی در تاریخ این باشگاه داشته باشم.
تیم مورینیو در حال حاضر با 10 امتیاز اختلاف با بارسلونا صدرنشین لالیگا است. در صورتی که رئال مادرید همراه با او قهرمان این فصل لالیگا شود؛ مورینیو نخستین سرمربی در دنیای فوتبال خواهد بود که در چهار کشور مختلف جام قهرمانی لیگ را در دست می گیرد.
وی گفت : من و باشگاه رئال مادرید یک پروژه را شروع کرده ایم و می خواهیم آن را ادامه دهیم. بخشی از این تیم بودن به عنوان یک مربی برای من تجربه ای فوق العاده و فراموش نشدنی است.
مورینیو ، رئال مادریذ را یکی از بزرگترین باشگاه های دنیا توصیف کرد و افزود: در اینجا احساس خوشحالی می کنم. فکر می کنم آنها به من اعتماد دارند و هواداران و مدیران باشگاه به طور کامل از من حمایت می کنند.
وی ارقام و رکوردهای رئال مادرید در زمان مربیگری خود را '''' بسیار خوب'''' توصیف کرد ولی گفت که این کافی نیست و قصد دارد بیشتر در این باشگاه بماند تا این ارقام را به '''' عنوان'''' تبدیل کند.
مورینیو گفت: زمانی که در میلان بودم احساس خوبی داشتم ولی فکر کردم باید مربی رئال مادرید شوم تا در آینده احساس کنم جزوی از بزرگان بوده ام. در این مدت تجربیات مثبت بسیاری کسب کرده ام و البته تجربه های منفی هم داشته ام؛ مانند همه بخش های زندگی.
سرمربی رئال مادرید اضافه کرد: تجربه رئال مادرید برایم فراموش نشدنی و فوق العاه بوده و به پیشرفت کارم کمک کرده است.
وی صحبت درباره بهترین و بدترین لحظات زندگی خود در دوران حضور در رئال مادرید را '''' دشوار'''' خواند و گفت: به لحاظ عملی، بهترین لحظه زمانی است که قهرمان می شوید و بدترین لحظه، زمان باخت است، مانند خداحافظی با لیگ قهرمانان اروپا.
مورینیو سرنوشت قهرمانی لالیگا را تا این زمان نامشخص خواند و گفت: اگر نتوانیم به قهرمانی برسیم به این دلیل خواهد بود که بارسلونا دیدارهای آخر لیگ را تماشایی و غیرمنتظره بازی کرده است و یا اینکه ما نتوانسته ایم به خوبی به کارمان ادامه دهیم.
سرمربی رئال مادرید افزود:پرونده قهرمانی این فصل لالیگا هنوز باز است و امتیازهای زیادی مانده است. ما همچنان با قدرت به کارمان ادامه می دهیم البته نمی گویم همه بازی ها را می بریم چون ممکن است تساوی یا شکست هم داشته باشیم ولی تا آخر به کمپین خود برای قهرمانی ادامه خواهیم داد.
ورزش 3
hadizizo
03-10-2012, 10:33
با مورینیو فعلا در خدمت همه رقبا هستیم....::bowchomagh
رئال مادرید*بنیامین*
03-10-2012, 11:31
رئال مادرید:ahaaaaaa:
کهکشانی ها:/danc
خب خدا رو شکر مورینیو تا حدودی خیال ما رو راحت کرد وگفته که میخواد تو رئال بمونه این خبر خیلی خوبیه واسه ما وخبر بدیه واسه رقبا از جمله شانسا.
بچه ها مورینیو داره تلافی حرفهای گوردیولا رو در میاره .افرین خوزه.:yes:
مورينيو: خشم بارسا از ناداوري برايم جالب است
سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: اين روزها خشم بارسا از ناداوري برايم جالب است.
به نقل از آس اسپانیا، خوزه مورینیو در نشست خبری پیش از بازی مقابل رئال بتیس تصریح کرد: وقتی از ناداوری حرف میزدم، خود گواردیولا در سخنانش برایم ابراز تاسف میکرد، مقامات بارسلونا من و تیمم را به آرامش دعوت میکردند اما حالا میبینم که گواردیولا هم به روی میز میکوبد.
مورینیو ادامه داد: هر چند مطمئن هستم که برخورد یوفا یا فدراسیون فوتبال اسپانیا با من و گواردیولا یکسان نیست اما توقع بیش از این هم ندارم و از این که همیشه زیر ذرهبین هستم و دشمنان زیادی دارم خوشحالم.
مورینیو افزود: اگر بارسلونا تا پایان فصل زیر فشار شدید ناداوری قرار داشته باشد شاید با ما مساوی شود و به نظر من این روزها برای کوبیدن روی میز زود است. از طرفی گواردیولا مراقب توهین به داوران باشد، چرا که میزان جریمههای نقدی فدراسیون فوتبال اسپانیا قابل پیش بینی نیست.
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
بچه ها بتیس گفته رئالو غافل گیر می کنم.
به نظرم تیم هایی که قبل از بازی این همه شاخ میشن خوبه باعث میشه مغرور نشیم و جدی بازی کنیم
در واقع خودشون بااین حرف هاشون شکستشونو راحت تر می کنن
بچه ها بتیس گفته رئالو غافل گیر می کنم.
به نظرم تیم هایی که قبل از بازی این همه شاخ میشن خوبه باعث میشه مغرور نشیم و جدی بازی کنیم
در واقع خودشون بااین حرف هاشون شکستشونو راحت تر می کنن
حتما میتونه مارو غافلگیر کنه
وای ما چه قدر ترسیدیمtars::
mortezarm
03-10-2012, 21:54
به هر حال باید مواظب بتیس باشیم این تیم همیشه حرف واسه گفتن داره و نباید دست کم بگیریمشون
الان داریم به انتهای فصل نزدیک میشیم نباید بزاریم فاصله کم شه و بخاطر جام بیاشگاها بازیهامون فشرده ترم میشه
امیدوارم با یه بازی خوب ببریم
اگه بارسا شانسی بود که تا الان 10 امتیاز جلو نمی افتادید با شماها هستم خوکهای مادرید
مثل اینکه نمیدونی اینجا تاپیک رئاله بزنم................ کنمشا
mortezarm
03-10-2012, 22:46
داداش بیخیالش خواستم بگم خر که جز خریت چیزه نمیفهمه دیدم والا حیفه حیوون به اون سربه زیری رو به یه مشت ............
ببندی
توجه نکن بابا
mortezarm
03-10-2012, 23:41
خب دیگه به بازی خیلی نزدیک میشیم
به امید یه برد دلچسب و اینکه چهارشنبه هم برده دلچسببمونو تکمیل کنیم
امیدوارم کاکا و اوزیل تو اوج باشن مثه بازی با اسپانیول
رونالدو هم که مطمئنم هست
در مجموعه همه چی امادس واسه یه برد شیرین هر چند بازی سختی داریم
تولد دیارا رو تبریک می گم لاسانا 27 ساله شد.ایشالا که تیم امشب باربرد کادوی خوبی به دیارا بده
به امیدپیروزی
Girl Soccer
03-11-2012, 00:50
تولد دیارا رو تبریک می گم لاسانا 27 ساله شد.ایشالا که تیم امشب باربرد کادوی خوبی به دیارا بده
به امیدپیروزی
تولدش مبارکlay_;;lay_;;از طرف منم بهش تبریک بگو:rose:
خوب نیمه اول مساوی بتیس عالی بود ول در ضدحمله جواب گلی که خوردیمو دادیم.
مطمئنن مورینیو میدونه چیکار کنه.
امیدوارم رونالدو هم گل زنی کنه چون هنوز به بتیس گل نزده.
آخییی.....
بردیم چه بازی بود واقعا سخت بود ولی بازم حریف رئال نشدن.
دم رونالدو هم گرم 2 گل زد
Mohammad
03-11-2012, 02:32
به همه ی رئالی ها تبریک میگم این بردو الحق که برد شیرینی بود _ هر چند که میتونستیم بهتر از اینا بازی کنیم
خوب منم این برد رو به همه ی رئالی ها تبریک میگم.ki::
hadizizo
03-11-2012, 08:42
این هم یه برد دیگه ...دیگه این بردا تکراری شده برامون....بتیس واقعا تیم قوی بود ولی باز بردیم...تبریک میگم:yes:
سلام به همه ی بچه ها واقعا برد شیرین و دلچسپی بود به همتون تبریک میگم دم رونالدو هم گرم اگه به همین روند پیش بره خیلی خوب میشه ولی من امیدوارم که بازی با زسکا هم بتونه 2-3تای بزنه گل زدن تو لیگ قهرمانان هم میتونه برای توپ طلا یه امتیاز باشه.
به امید بردی خوب مقابل زسکا همراه با گلزنی کریس2-3تا.
این پرچم مادرید است که با مورینیو بر قله افتخارات می درخشد و به احتزاز در آمده
تیم واقعا عالی جز کاسیاس.کاسیاس یکی 2 صحنه اشتباه داشت تاحالا ندیده بودم!
ولی میدونم جبران می کنه آقای کاپیتان.
خوب باز هم که رونالدو فاصلشو به مسی بیشتر کرد خوشبختانه و فقط 9تا دیگه مونده بزنه تا رکوردش جا به جا بشه
قضاوت داوری هم خوب نبود و یک پنالتی برای بتیس گرفته نشد.اشتباهات داوری رو زیاد دیدیم این چند مدت نه فقط در اسپلنیا بلکه در انگلیس ایتالیا و....
خوب به هر صورت پیش میاد مثلا بازی قبلی بارسا 2 پنالتی برای اتلتیک گرفته نشد.
میبینیم که در هر 2 بازی اتفاق میوفته نه فقط 1 تیم.
این پرچم مادرید است که با مورینیو بر قله افتخارات می درخشد و به احتزاز در آمده
تیم واقعا عالی جز کاسیاس.کاسیاس یکی 2 صحنه اشتباه داشت تاحالا ندیده بودم!
ولی میدونم جبران می کنه آقای کاپیتان.
خوب باز هم که رونالدو فاصلشو به مسی بیشتر کرد خوشبختانه و فقط 9تا دیگه مونده بزنه تا رکوردش جا به جا بشه
قضاوت داوری هم خوب نبود و یک پنالتی برای بتیس گرفته نشد.اشتباهات داوری رو زیاد دیدیم این چند مدت نه فقط در اسپلنیا بلکه در انگلیس ایتالیا و....
خوب به هر صورت پیش میاد مثلا بازی قبلی بارسا 2 پنالتی برای اتلتیک گرفته نشد.
میبینیم که در هر 2 بازی اتفاق میوفته نه فقط 1 تیم.
اره داداش توی هر بازی این امکان وجود که داره داور اشتباه کنه ولی این اصلا منطقی نیست که بیان بگن رئال با داور صدر جدوله فقط یه ذره نه بیشتر رو تونو کم کنید 10 امتیاز اختلاف با شانس یا باداور خیلی خنده داره.
قشنگ معلومه که دارن میسوزن.
اره داداش توی هر بازی این امکان وجود که داره داور اشتباه کنه ولی این اصلا منطقی نیست که بیان بگن رئال با داور صدر جدوله فقط یه ذره نه بیشتر رو تونو کم کنید 10 امتیاز اختلاف با شانس یا باداور خیلی خنده داره.
قشنگ معلومه که دارن میسوزن.
خوب اگه بخواهیم منطقی بگیم دربازی هردوتیم دیدیم
ولی اگه بخواهیم تعصبی بگیم بارسا بازی قبل با داور برد.
خوب اگه بخواهیم منطقی بگیم دربازی هردوتیم دیدیم
ولی اگه بخواهیم تعصبی بگیم بارسا بازی قبل با داور برد.
اره داداش منطقیش همینه ولی اگه تیم ما پارسال با اون وضع ناداوری جام میگرفت به خدا اصلا روم نمیشد حرف بزنم .
اینا در صورتی میان حرف میزنن که توی اکثر بازی های این فصل شون هم داور زیاد به نفع شون سوت زده اگه این بازی داور واسه بتیس پنالتی نگرفت در عوض بازی بارسا با اتلتیک هم پنالتی واسه اتلتیک گرفته نشد.
به خدا من متعجبم اینا این همه رو رو از کجا اوردن.
بچه ها کارشناس ها هم گفتن که صحنه ی مشکوک راموس پنالتی نبود
اشتباهات داوران اسپانيايي آزاردهنده است
کارشناس داوري در اسپانيا در خصوص صحنه مشکوک برخورد توپ به دستان راموس گفت: مشخصا پنالتي نبود.
به نقل از مارکا اسپانیا، اولیور آندوخار که معمولا پس از بازیهای مهم در لالیگا به عنوان کارشناس داوری در تلویزیون، سایتهای خبری و روزنامهها حضوری معتبر و اثر گذار دارد پس از بازی جنجالی رئال مادرید و رئال بتیس گفت: برخورد توپ به دست راموس خطای هند نیست و داور در آن صحنه درست قضاوت کرد اما لحظه برخورد توپ به دست آلونسو مشکوک بود و داور می توانست آن را پنالتی اعلام کند.
وی ادامه داد: اشتباهات داوران اسپانیایی آزاردهنده شده و باید فکری اساسی در این خصوص کرد، هر هفته هیجان بیشتر میشود و دو تیم بزرگ بارسلونا و رئال مادرید هر بار معترض هستند. نباید کمیته داوران خونسرد و بدون توجه از کنار این قضیه عبور کند، مسئولیت سنگینی بر دوش کمیته داوران و متعاقب آن فدراسیون فوتبال اسپانیا وجود دارد.
منم بردو با کمی تاخیر تبریک میگم
داش کریس هم که فاصله اش رو زیاد تر کرد با کوتوله
mortezarm
03-11-2012, 14:09
خب منم تبریک میگم به همه بروبچ
بازی خیلی سختی بود و.اقعا بتیس اذیتمون کرد و یه برد خیلی سخته خارج خونه بدست اوردیم خوشبختانه طلسم افزایش 10 برد پیاپی شکسته شد
فکر کنم همین مساله هم به تیم فشار وارد کرده بود در مجموع دم همه رئالی ها گرم
منم بردو با کمی تاخیر تبریک میگم
داش کریس هم که فاصله اش رو زیاد تر کرد با کوتوله
داش کوتوله رو خوب امدی.....ki::lagh::
mortezarm
03-11-2012, 14:36
ضربه اخرم خدایش دوربین نشون داداصلا ضمن اینکه عمدی نبود برخورد با دستش سایشی بود و ضربه به زانو خورد
اگرم بخوای کامل داوری رو تجزیه تحلیل کنی: گل اولشون همین حالتو داشت،و اگه به ضررمون نبود اصلا به نفعمونم نبود
J. Mourinho
03-11-2012, 15:42
خب منم تبریک میگم
بازی خیلی سختی بود اصلا باورو نمیشد بتیس اینقدر خوب جلو رئال بازی کنه ولی خوب شد که بازی رو بردیم و همین سه امتیازهاست که ما رو به قهرمانی نزدیکتر میکنه
Re@l M@drid
03-11-2012, 15:50
سلام به رئالی های عزیز
من محسن هستم و عاشق رئال
برد دیشب رو هم تبریک میگم و امیدوارم همینطور ادامه بدیم تا قهرمانی.:balesh:
mortezarm
03-11-2012, 15:57
سلام به رئالی های عزیز
من محسن هستم و عاشق رئال
سلام داداش
خوش اومدی
سلام به رئالی های عزیز
من محسن هستم و عاشق رئال
سلام
محسن دوست منه و همسايمونه :hehee:
بچه ها كمكش كنيد راه بيفته dallliii
ايشالا روز به روز رئالي هاي سايت زيادتر شنheee::
سلام به رئالی های عزیز
من محسن هستم و عاشق رئال
خوش آمدی داداش امیدوارم که در کنار ما خوشحال باشی:flowerysmile:
سلام
محسن دوست منه و همسايمونه :hehee:
بچه ها كمكش كنيد راه بيفته dallliii
ايشالا روز به روز رئالي هاي سايت زيادتر شنheee::
چشم داش سعید هواشو داریم:balesh:
hala_madrid
03-11-2012, 16:40
سلام به رئالی های عزیز
من محسن هستم و عاشق رئال
خوش اومدي عزيزم:ohum:
سلام به رئالی های عزیز
من محسن هستم و عاشق رئال
خوش امدی اقا محسن انشاالله موفق باشی:chakerim:
سلام به رئالی های عزیز
من محسن هستم و عاشق رئال
خوش امدی داداش...........
mojtabadj88
03-11-2012, 17:35
یه بحث شروع کنین کشش یدیم دیگه :دی اپ
Girl Soccer
03-11-2012, 19:30
یه بحث شروع کنین کشش یدیم دیگه :دی اپ
تو موضوع رو شروع کن ما ادامه میدیم هوات رو داریم هر چی دوست داری بنویس تا ما بحث کنیم
Re@l M@drid
03-11-2012, 20:45
نظرتون در مورد بازی بعد رئالی ها چیست؟ من نظرم برد پر گل و 3تا از گل ها را کریس خواهد زد
تولد کوئنترائو رو هم تبریک می گم.کوئنترائو 24 ساله شد
mojtabadj88
03-11-2012, 21:25
بازی زسکارو میگی آقا محسن یا لالیگا؟
mortezarm
03-11-2012, 21:59
ا منم تبریک میگم تولد کونترائو بازیکن دوست داشتنیه متاسفانه مصدومیتهای مداوم طی فصل نزاشته هنوز خودشو خیلی خوب نشون بده اما مطمئنم با بهبودی کامل بازیکن موثر و تاثیرگذاری میشه واسمون
ا منم تبریک میگم تولد کونترائو بازیکن دوست داشتنیه متاسفانه مصدومیتهای مداوم طی فصل نزاشته هنوز خودشو خیلی خوب نشون بده اما مطمئنم با بهبودی کامل بازیکن موثر و تاثیرگذاری میشه واسمون
داداش کوئنتزائو بازیکن خوبیه ولی خوب به نظرم یکم پول براش زیاد دادیم.
باید بیشتر از انتظار ظاهر بشه.
hadizizo
03-12-2012, 11:40
قرارداد هیگواین 4 ماه مونده...خدا کنه تمدید بکنه..tars::
hala_madrid
03-12-2012, 13:54
نظرتون در مورد بازی بعد رئالی ها چیست؟ من نظرم برد پر گل و 3تا از گل ها را کریس خواهد زد
اره داداش موافقم ابكش شون ميكنيم:ahaaaaaa:
rahmanreal
03-12-2012, 14:00
به نظر همگی رئال مرحله بعد اروپا با چه تیمی بیفته که بازیه جذابی بشه؟
hala_madrid
03-12-2012, 14:10
بايرن خوبه ادعا كردن بايد ادبشون كنيم
خوب منم تولد کوئنتزائو رو تبریک میگم.
sosodanger
03-12-2012, 20:58
دوستان کی سوپر گل کریس که اخیرا با پشت پا زد رو داره؟
بذاره واسه دانلود
دوستان کی سوپر گل کریس که اخیرا با پشت پا زد رو داره؟
بذاره واسه دانلود
بیا دوست عزیز:flowerysmile:
برو به این لینک
mortezarm
03-12-2012, 22:13
داداش کوئنتزائو بازیکن خوبیه ولی خوب به نظرم یکم پول براش زیاد دادیم.
باید بیشتر از انتظار ظاهر بشه.
منم قبول دارم پول یکم بابتش زیاد دادیم
خب کونترائو تو بازی با بارسا نشون داد توانایی خیلی بالایی داره اما مصدومیتهای زیاد اجازه نداده تو ترکیب جا بیفته مطمئنم جواب پول بالایی که بابتش پرداخت کردیمو میده
منم قبول دارم پول یکم بابتش زیاد دادیم
خب کونترائو تو بازی با بارسا نشون داد توانایی خیلی بالایی داره اما مصدومیتهای زیاد اجازه نداده تو ترکیب جا بیفته مطمئنم جواب پول بالایی که بابتش پرداخت کردیمو میده
داداش کوئنترائو زیاد که مصدوم نبوده!فکر کنم باالان بشه 2 بار ولی بیشتر نبوده
چند وقت پیش ازش انتقاد می کردند
mortezarm
03-12-2012, 22:44
داداش کوئنترائو زیاد که مصدوم نبوده!فکر کنم باالان بشه 2 بار ولی بیشتر نبوده
چند وقت پیش ازش انتقاد می کردند
اره زیاد مصدوم نشده البته یه یه هفته ایم داشت میشه سه بار
البته مساله مهم اینه که هر بار که تو ترکیب فیکس شده و داشته بازی خوبی به نمایش میزاشته مصدوم شده همین مصدومیتا باعث میشد از ترکیب دور شه و بعد رفع مصدومیت بازم چند هفته نیمکت نشین شده همین باعث میشه نتونه توانایی واقعیشو نشون بده
بچه ها اینیستا گفته اگر اشتباه داوری بوده برای هر دو تیم بوده نه فقط بارسا.
اينيستا: همچنان مدعي قهرماني هستيم
بازيساز قهار تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا گفت: به هيچ عنوان اعتقادي به پروژه دست سياه داور ندارم.
به نقل از آس اسپانیا، آندرس اینیستا بازیکن محبوب و یکی از مهرههای کلیدی تیم فوتبال بارسلونا در نشست خبری روز گذشته خود تصریح کرد: ما همچنان مدعی قهرمانی هستیم و فاصله ۱۰ امتیازی با رئال مادرید را جبران خواهیم کرد.
وی افزود: به پروژه " دست سیاه داور" معتقد نیستم، نباید اشکالات کار را به حوزه داوری منتقل کنیم، ما در چند بازی خوب نتیجه نگرفتیم و اگر اشتباهاتی از سوی داوران بوده فقط برای تیم ما صورت نگرفته است.
اینیستا در بخشی از سخنانش که به مذاق برخی خبرنگاران کاتالونیایی خوش نیامد اظهار داشت: ما در شرایط یکسانی با رئال مادرید رقابت داریم، برگ برنده غیر ورزشی وجود ندارد که مادریدیها داشته باشند و ما از آن محروم باشیم، همه چیز یکسان است و اگر این گونه نبود حضور ما در لالیگا زیر سوال میرفت، ما در لالیگا بازی میکنیم چون آن را به رسمیت میشناسیم و برای آن احترام قائلیم.
mortezarm
03-13-2012, 22:56
دم اینیستا گرم که همه چیو واقع بینانه نگاه میکنه
حالا بازی با زسکا خیلی اهمیت داره هر چند با یه مساویه بدون گلم صعود میکنیم اما باید قدرتمونو به کل اروپا نشون بدیم و مقتدرانه صعود کنیم
aminnokiax3
03-14-2012, 19:33
میشه بگید بازی از چه کانال بازی پخش میشه
میشه بگید بازی از چه کانال بازی پخش میشه
دوست عزیز من که همیشه تو این تاپیک می نویسم!!
خوب بچه ها امشب قراره چندین سورپرایز شیم توسط مورینیو طبق گفته اخبار رئال
بازیکن حریف هم گفته مقابل رئال هتریک می کنم
طبق گفته اخبار روسها امشب واسه حمله کردن میان برنابئو...
ولی من بعید میدونم زسکا در حدو اندازه های کهکشانی ها باشه...
پیش پیش گلبارون شدن روسهارو تبریک میگم:)
mortezarm
03-14-2012, 22:01
البته من مطمئنم شروع میکنن به دفاع فشرده و گل نخوردن و حمله با کمترین تعداد ممکن
گل اول خیلی مهمه با زدن این گل دفاعشون باز میشه و راحتر میتونیم حمله کنیم
به امید یه برد پرگل
البته من مطمئنم شروع میکنن به دفاع فشرده و گل نخوردن و حمله با کمترین تعداد ممکن
گل اول خیلی مهمه با زدن این گل دفاعشون باز میشه و راحتر میتونیم حمله کنیم
به امید یه برد پرگل
اینکه مشخصه....
فقط امیدوارم همین نیمه اول کارشون رو تموم کنیم
اره داش مرتضی راست میگه زدن گل اول خیلی مهمه .
به نظر منم که از اول دفاعی بازی میکنیم تا رویه یه زد حمله گل اول زده بشه بعدشم که خدا به دادشون برسه چون nتای میشن.
علیرضا ببخشید کریس کجای دوس دارم امشب هتریک کنی.:hehee:
mortezarm
03-14-2012, 22:11
میگنم هوادارای متعصبشونم اومدن مادرید
و گفتن میخوان بعد بازی یه جشن بزرگ تو مادرید بگیرن
اون جشنو به گور میبرن:hehee:
داداش جدا از شوخی من فکر میکنم بازی سختی در انتظارمونه شاید هیجان واسترس نظاره بازیکن ها به خوبی بازی کنن ولی ایشالا که اینطور نباشه و راحت صعود کنیم.
اره داش مرتضی راست میگه زدن گل اول خیلی مهمه .
به نظر منم که از اول دفاعی بازی میکنیم تا رویه یه زد حمله گل اول زده بشه بعدشم که خدا به دادشون برسه چون nتای میشن.
علیرضا ببخشید کریس کجای دوس دارم امشب هتریک کنی.:hehee:
چشم داداش تلاشمو می کنم.
برعکس به نظر من از همون اول باید هجومی باشیم چون دفاعی بازی کردن به تیم کمک می کنه به استرس مقابله کنه و راحت تر تصمیم بگیره
باید از همون اول هجومی و تصاحب توپ کنیم و همین طور چپ و راستشون کنیم (شوت):nishkhand:
تا بهشون نشون بدیم این تیمه کهکشانی هاست این تیم رئال مادریده
هجومی باعث میشه راحت تر تصمیم گیری کنیم.:flowerysmile:
میگنم هوادارای متعصبشونم اومدن مادرید
و گفتن میخوان بعد بازی یه جشن بزرگ تو مادرید بگیرن
اون جشنو به گور میبرن:hehee:
فکر کنم از اون چیزا خوردن زده به کلشون:nishkhand:
مگر در خواب ببینندmas:-
داداش جدا از شوخی من فکر میکنم بازی سختی در انتظارمونه شاید هیجان واسترس نظاره بازیکن ها به خوبی بازی کنن ولی ایشالا که اینطور نباشه و راحت صعود کنیم.
شاید.......
ولی وقتی اسم برنابئو میاد یعنی برد یعنی طوفان یعنی آتش یعنی برد یعنی گل زنی من:ohum:
:nishkhand::nishkhand:
بچه ها من نمیتونم بازی رو ببینم خیلی حالم گرفته شده نزدیک گریم بگیره اخه بازی رفتش رو هم ندیدم.:gerye:
فکر کنم از اون چیزا خوردن زده به کلشون:nishkhand:
مگر در خواب ببینندmas:-
فکر نکنم تو خواب هم بتونن ببینن :khandeeeee bahal:
بعیده واقعا:hehehe:
mortezarm
03-14-2012, 22:30
بچه ها من نمیتونم بازی رو ببینم خیلی حالم گرفته شده نزدیک گریم بگیره اخه بازی رفتش رو هم ندیدم.:gerye:
داداش دیدن نتی که دیگه با این سرعت فوق العاده محاله
توام برو شبکه ها رو وا کن خب
ولی خب داداش تو بشین دعا کن:nishkhand:
ولی خب درکت میکنم منم پارسال خیلی سرویس شدم
داداش دیدن نتی که دیگه با این سرعت فوق العاده محاله
توام برو شبکه ها رو وا کن خب
ولی خب داداش تو بشین دعا کن:nishkhand:
ولی خب درکت میکنم منم پارسال خیلی سرویس شدم
دعا واسه چی یکم پول حلش میکنه تازه امشب به درک ولی از فردا به جای یه شبکه 10 شبکه باز میکنم .
انلاین دیدن که اصلا حرفش رو نزن با این سرعت:-angافرین به کشورمون که توی سرعت اینترنت از اخر اول این خیلی مهمه از بین 176کشور ما اولیم.:afarin:
mortezarm
03-14-2012, 22:43
دعا واسه چی یکم پول حلش میکنه تازه امشب به درک ولی از فردا به جای یه شبکه 10 شبکه باز میکنم .
انلاین دیدن که اصلا حرفش رو نزن با این سرعت:-angافرین به کشورمون که توی سرعت اینترنت از اخر اول این خیلی مهمه از بین 176کشور ما اولیم.:afarin:
داداش چرا 10 تا شبکه نری جاهای خلاف:hehee:
دعام واسه تیم دیگه
داداش چرا 10 تا شبکه نری جاهای خلاف:hehee:
دعام واسه تیم دیگه
اها گرفتم دعا میکنم .
داداش چرا جو میدی من شبکه ورزشی گفتم نه اونای که تو فکر میکنی.:hehee:
mortezarm
03-14-2012, 22:48
اها گرفتم دعا میکنم .
داداش چرا جو میدی من شبکه ورزشی گفتم نه اونای که تو فکر میکنی.:hehee:
داداش چرا تو جوو میگیری خب منم منظورم شبکه های ورزشی بانوان بود
مگه تو کجاها رفتی؟:hehee:ای ناقلا:ahaaaaaa:
داداش چرا تو جوو میگیری خب منم منظورم شبکه های ورزشی بانوان بود
مگه تو کجاها رفتی؟:hehee:ای ناقلا:ahaaaaaa:
اره جون خودت تو گفتی ماهم باور کردیم.
همین جاهای که تو میگی میرم جایه دیگه نمیرم.
بچه ها اگه دروغی در کار نباشه این برای ما خوب میشه.
غيبت هوندا در ديدار امشب مقابل رئال
اين ملي پوش ژاپني از ناحيه ران پا دچار آسيب ديدگي شد اما انتظار مي رفت او بتواند در ديدار حساس امشب در سانتياگو برنابئو براي تيمش به ميدان برود.
کیسوکه هوندا، ستاره ژاپنی زسکا مسکو، نمی تواند در دیدار امشب تیمش مقابل رئال در مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ به میدان برود.
این ملی پوش ژاپنی از ناحیه ران پا دچار آسیب دیدگی شد اما انتظار می رفت او بتواند در دیدار حساس امشب در سانتیاگو برنابئو برای تیمش به میدان برود.
با این وجود، آخرین اخبار حاکی از این است که این بازیکن نمی تواند تیمش را در دیدار امشب همراهی کند.
غیبت این بازیکن برای زسکا بسیار ناگوار خواهد بود. حتی کریس رونالدو، ستاره رئال هم اعلام کرده بود این ستاره ژاپنی خطرناک ترین بازیکن حریف است و رئالی ها باید کاملا مراقب او باشند.
03-14-2012, 23:03
بیخیال بابا امیدوارم همشون کاملا اماده باشن و اصلنم مصدوم نداشته باشن
اخه هیوندا میخواد مقابل اوزیل و کاکا چکار کنه
بیخیال بابا امیدوارم همشون کاملا اماده باشن و اصلنم مصدوم نداشته باشن
اخه هیوندا میخواد مقابل اوزیل و کاکا چکار کنه
داداش ما میخوایم راحت صعود کنیم حالا که یه بازیکن خوبشون نیست تو نمیزاری.
بچه ها اگه دروغی در کار نباشه این برای ما خوب میشه.
غيبت هوندا در ديدار امشب مقابل رئال
اين ملي پوش ژاپني از ناحيه ران پا دچار آسيب ديدگي شد اما انتظار مي رفت او بتواند در ديدار حساس امشب در سانتياگو برنابئو براي تيمش به ميدان برود.
کیسوکه هوندا، ستاره ژاپنی زسکا مسکو، نمی تواند در دیدار امشب تیمش مقابل رئال در مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ به میدان برود.
این ملی پوش ژاپنی از ناحیه ران پا دچار آسیب دیدگی شد اما انتظار می رفت او بتواند در دیدار حساس امشب در سانتیاگو برنابئو برای تیمش به میدان برود.
با این وجود، آخرین اخبار حاکی از این است که این بازیکن نمی تواند تیمش را در دیدار امشب همراهی کند.
غیبت این بازیکن برای زسکا بسیار ناگوار خواهد بود. حتی کریس رونالدو، ستاره رئال هم اعلام کرده بود این ستاره ژاپنی خطرناک ترین بازیکن حریف است و رئالی ها باید کاملا مراقب او باشند.
mortezarm
03-14-2012, 23:12
داداش ما میخوایم راحت صعود کنیم حالا که یه بازیکن خوبشون نیست تو نمیزاری.
داداش مطمئن باش با همه بازیکناشونم راحت صعود میکنیم خیالت جمع
هر وقت خواستين حساسيت و خطر اين بازي رو بهتر لمس كنيد بازي با ليون سال 2010 رو به ياد بيارين ! درسته ليون تيم قوي تري نسبت به اين تيم هست ولي فوتبال همينه !
روي كاغذ 99% شانس صعود داريم ولي يه گل از زسكا ميتونه تيم مارو به هم بريزه ! اگه اونا روي اتفاقات گل اول رو بزنند از لحاظ روحي خيلي ضعيف ميشيم ! استرس باعث ميشه تمركز نداشته باشيم و خدايي نكرده .....
پس نبايد زسكارو دست كم بگيريم ! ما از همه لحاظ از اونا سرتريم و هدفمون با اونا فرق داره ! رئال براي قهرماني و زسكا تنها براي ارائه بازي خوب و نيم نگاهي به صعود به دور بعد !
ايشالا با انجام يه بازي خوب و تماشاگر پسند بهپيروي ميرسيم و يه گام ديگه به سمتي دهمين قهرماني برميداريم.
نه بابا چی میگی مگه نمیدونستی هوندا زسکاست اگه نمیدونستی حالا بدون.lagh::
فکر کنم یه ماه پیش اخبار ورزشی شبکه 3 گفته بودا[Only Registered And Activated Users Can See Links]
فکر کنم یه ماه پیش اخبار ورزشی شبکه 3 گفته بودا[Only Registered And Activated Users Can See Links]
شبکه سه خبر زیاد میده ولی همش که درست نیست.
بروبچ ایول داش هیگی گل اول رو زد دمش گرم خیالم راحت شد.
mortezarm
03-15-2012, 00:08
خب نیمه اول یک گل زدیم و برنده بیرون رفتیم
اما متاسفانه چندتا مشکل داشتیم
استرس در بازیکنا کاملا دیده میشد
بی دقتی برخی جاها به تیم ضربه زد
و یکمم مغرورانه بازی میکردیم تو بعضی صحنه ها البته این شاید بیشتر ناشی از یکم استرس بود
امیدوارم نیمه دوم بهتر بازی کنیم و نتیجه بهتری بگیریم
خب نیمه اول یک گل زدیم و برنده بیرون رفتیم
اما متاسفانه چندتا مشکل داشتیم
استرس در بازیکنا کاملا دیده میشد
بی دقتی برخی جاها به تیم ضربه زد
و یکمم مغرورانه بازی میکردیم تو بعضی صحنه ها البته این شاید بیشتر ناشی از یکم استرس بود
امیدوارم نیمه دوم بهتر بازی کنیم و نتیجه بهتری بگیریم
نگفتم دادا به خاطر استرس شاید به مشکل بر بخوریم البته خدا رو شکر نیمه اول رو با پیروزی تموم کردیم واسه نیمه دوم هم خیالت راحت باشه وبسپرش به مورینیو خودش میدونه چطور بچه ها رو جمع جور کنه.
ایشالا گل های بیشتری بزنیم .
ایول دیگه کارشون تمومه خیلی خوشحالم تقریبا صعودمون قطعی شد کریس گل دوم رو زد .
بچه ها بهتون تبریک میگم رفتیم یک چهارم بنزما بازم گل زد خیلی خوبه .
راسته که ژابی با این کارتی که گرفت 5 کارته شده اگه اینطور باشه خیلی بد میشه بازی توی لیگ قهرمانان بدون ژابی نمیشه.
حالا وقت انتقام فرا رسیده امیدوارم به شانسا بخوریم که تلافی کنیم.
منم بردو به همگی تبریک میگم:eyvalla:
من زیاد پست دادم ولی این بار یه تببببببببرررررررررررررییی ییییییککککککککککک میگم اساسی به امید قهرمانی.هورا کریس و عشقه 2تا زد.
خوب تبریک می گم 4-1 بردیم.طوفان کهکشانی ها
گل اولم دیدنیه از وسط زمین:ahaaaaaa:
mortezarm
03-15-2012, 01:20
تبریک میگم
اما نمیدونم چرا اون یه گل خورده اعصابه منو بهم ریخته
نباید گل میخوردیم این میتونه بعدا بمون ضربه بزنه اما در مجموع برده خوبی بود و زسکا هم به جمع طومار طویله 4 تایا پیوست
خوب تبریک می گم 4-1 بردیم.طوفان کهکشانی ها
گل اولم دیدنیه از وسط زمین:ahaaaaaa:
داداش کی گلارو میزاری ببینیم.دمت گرم
تبریک میگم
اما نمیدونم چرا اون یه گل خورده اعصابه منو بهم ریخته
نباید گل میخوردیم این میتونه بعدا بمون ضربه بزنه اما در مجموع برده خوبی بود و زسکا هم به جمع طومار طویله 4 تایا پیوست
داداش اتفاقا اعصاب منو هم خیلی خورد کرد تازه زیرتاق هم بود کاسیاس واقعا جایگیریش بد بود.یه اشتباه بد هم داشت که شانس آورم بازیکن حریف گل خالی زد بیرون.
ولی حمله خوب بود.
mortezarm
03-15-2012, 02:34
داداش اتفاقا اعصاب منو هم خیلی خورد کرد تازه زیرتاق هم بود کاسیاس واقعا جایگیریش بد بود.یه اشتباه بد هم داشت که شانس آورم بازیکن حریف گل خالی زد بیرون.
ولی حمله خوب بود.
نمیدونم چرا یه مدته کاسیاس شماره 1 همیشگیمون نیس و افت داشته
این خیلی بدهeterza::-
داداش کی گلارو میزاری ببینیم.دمت گرم
آمادست می تونی بری دان کنی:flowerysmile:
خوب بایه برد خوب بدون اینکه استرس و فشار به خودمون ایجاد کنیم به مرحله یک چهارم لیگ قهرمانان صعود کردیم.این نشان از قدرت رئال مادریده که بدون فشار به تیم با نتیجه 4-1 میبره
ایشالا که ادامه داشته باشه
ولی من یکم از مرحله بعد میترسم.از حریف نمی ترسم بلکه از جایگزین برای ژابی می ترسم
ژابی در دور رفت مرحله نیمه نهایی محرومه.دیشب کارت زرد گرفت.
نمیدونم چرا یه مدته کاسیاس شماره 1 همیشگیمون نیس و افت داشته
این خیلی بدهeterza::-
منم از همین میترسم.
از کاسیاس چنین دروازه بانی ندیده بودم.واقعا عجیب و پر اشتباه شده.
جوری بازی می کنه انگار خستست
اره منم نگران بازی رفت یک چهارم هستم تیم ما بدون زابی یه پاش میلنگه امیدوارم که مورینیو بتونه از عهده ی بقیه حریف ها هم بر بیاد .
شاید علیرضا راست میگه و کاسیاس خسته شده اگه میشد بهش استراحت داد خیلی خوب میشد ولی متا سفانه امکانش نیست وباید یه جوری خودش رو اماده نگه داره.
آمادست می تونی بری دان کنی:flowerysmile:
داداش دمت گرم و دستت درد نکنه روحم رو شاد کردی.:love:
mojtabadj88
03-15-2012, 12:24
تبریک یه بچه ها
وقتی گل خوردیم خوزه خیلی دیدنی بود بطری آب رو پرت کرد رو زمین :nishkhand:
rahmanreal
03-15-2012, 14:14
چه حال میده رئال با چلسی بیفته
mortezarm
03-15-2012, 14:20
زیاد فرقی نداره چه تیمی باشه هر کی باشه امادگی بردشو داریم
مطمئنن ژابی عنصره خیلی کلیدیه اما بازیکن خوب داریم که بتونیم جایگزینش کنیم حالا یکم ضعیف ترش
من خیلی دوس دارم به میلان بخوریم
Girl Soccer
03-15-2012, 14:57
منم برد دیشب رئال رو تبریک می گم زسکا هم مثل بقیه تیم ها ترکوندیم
منم دوست دارم به میلان بخوریم تا دیگه نگن رئال همش به تیم های آسون می خوره
برد دیشب رئالو تبریک میگم
مطمئن بودم پر گل میبریمشون
فرقی نداره تو مرحله ی بعد به چه تیمی بخوریم همشونو میترکونیم:real:
همینطور که بازیکن های تیم گفتن وقتی هدف ما کسب همین جام دیگه نباید به حریف فکر کرد هر تیمی باشه باید حذف بشه پس بارسا یا بایرن یا هر تیم دیگه ای هم که باشه فرقی نمیکنه چون ما برای پیروزی بازی میکنیم این فلسفه ی اقای خاص هست پس باید به اون عمل بشه.نتیجه میگیریم که بازی با رئال مادرید برای رقبا یعنی شکست و بس.
mortezarm
03-15-2012, 23:13
خب تا قرعه کشی 1 روز دیگه مونده
گفتم واسمون فرقی نداره اما من دوس دارم با میلان بخوریم اما حدس میزنم بخوریم به مارسی
پیش بینی کنید ببینیم کی درست میگه
R.BAGGIO.10
03-15-2012, 23:19
خب تا قرعه کشی 1 روز دیگه مونده
گفتم واسمون فرقی نداره اما من دوس دارم با میلان بخوریم اما حدث میزنم بخوریم به مارسی
پیش بینی کنید ببینیم کی درست میگه
به بارسا یا چلسی بخورید بهتره.اینطوری زودتر حذف میشید یکم بیشتر کیفشو میبریم.:nishkhand:
mortezarm
03-15-2012, 23:31
به بارسا یا چلسی بخورید بهتره.اینطوری زودتر حذف میشید یکم بیشتر کیفشو میبریم.:nishkhand:
برو بابا همه باید ارزشون باشه به رئال نخورنchomagh
هر کی مرده بیاد جلو
اما اینم یه سیاسته که نمیزارن رئال و بارسا تو فینال بهم بخورن و همیشه قرعه کشی جوری اتفاق میفته که تو مرحله حذفی بهم میخورن
ولی ما کلا حریف میطلبیم ها
حیف بروبچ یووه ای ناراحت میشن و خودمم یووه رو دوس دارم وگرنه احمد رضا الان یه تیکه بهت مینداختم 1 ماه افسرده بشیdallliii
hala_madrid
03-16-2012, 04:44
شما برو با بروبچ تيمتون صحبت كن يه كاري كنن بيان تو ليگ قهرمانان تا شما هم بتوني در مورد ليگه قهرمانان بحرفي پسرم بزار اونايي كه هستن كل بندازن نه شما كه تو كالچيو موندين چه برسه به قهرمانان:ohum:
CRISTIANO-FARSHAD
03-16-2012, 10:40
سلام
لطفا بگید ساعت چند قرعه کشی لیگ قهرمانان انجام میشه !!! اگه میشه شبکه های پوشش دهنده مراسم قرعه کشی رو هم بگید ممنون
سلام
لطفا بگید ساعت چند قرعه کشی لیگ قهرمانان انجام میشه !!! اگه میشه شبکه های پوشش دهنده مراسم قرعه کشی رو هم بگید ممنون
بفرما داداش.
قرعه کشی لیگ قهرمانان اروپا / مرحله یک چهارم نهایی
تاریخ برگزاری: جمعه ، بیست و ششم اسفند
ساعت شروع قرعه کشی: 14:15
hadizizo
03-16-2012, 11:34
من که میگم با میلان یا چلسی میخوریم....:hehee:
برو بچ رئال قرعه کشی یک چهارم تمام شد وقرعه ی راحتی به ما خورد ولی متاسفانه نیمه نهای با بایرن یکم به مشکل بر میخوریم البته اگه از عهده ی مارسی بر بیاد:hehee:.
hadizizo
03-16-2012, 16:03
آپوئل تیم درجه 2 ولی نباید دست کم بگیریمشون چون تیم ها خوبی رو حذف کرده اومده بالا....نباید دست کم گرفتش:sigar:
mortezarm
03-16-2012, 16:09
برو بچ رئال قرعه کشی یک چهارم تمام شد وقرعه ی راحتی به ما خورد ولی متاسفانه نیمه نهای با بایرن یکم به مشکل بر میخوریم البته اگه از عهده ی مارسی بر بیاد:hehee:.
نه داداش بایرن هم میخوریم
خوبی ماجرا اینجاس ما خاطره خوشی از بازی با بایرن در نیمه نهایی داریم و با بردن این تیم جامو بالای سر بردیم البته فینال با والنسیا بودیم
mortezarm
03-16-2012, 16:10
آپوئل تیم درجه 2 ولی نباید دست کم بگیریمشون چون تیم ها خوبی رو حذف کرده اومده بالا....نباید دست کم گرفتش:sigar:
درسته
البته تیمی که به جمع 8 تیم برتر اروپا اومده نمیشه گفت ضعیفه و باید حواسمونو جمع کنیم ولی خب خوبیش اینجاس اینقد گفتن این قرعه کشیا تبانی جوری شد که لالیگایی ها تا فینال بهم نمیخورن
hadizizo
03-16-2012, 16:19
درسته
البته تیمی که به جمع 8 تیم برتر اروپا اومده نمیشه گفت ضعیفه و باید حواسمونو جمع کنیم ولی خب خوبیش اینجاس اینقد گفتن این قرعه کشیا تبانی جوری شد که لالیگایی ها تا فینال بهم نمیخورن
دوست دارم فینال به بارسلونا بخوریم تا همه چی معلوم بشه...
هر چند بعید میدونم میلان رو بتونن ببرن..ki::
mortezarm
03-16-2012, 16:22
دوست دارم فینال به بارسلونا بخوریم تا همه چی معلوم بشه...
هر چند بعید میدونم میلان رو بتونن ببرن..ki::
نه داداش من احساس میکنم فینال اسپانیایی خواهیم داشت
اونجاس که باید قدرته رئالو نشون بدیم
hadizizo
03-16-2012, 16:39
امیدوارم.....چون اینجوری بهتره:sigar:
یه خبر خوب بارسلونا به میلان خورد:sigar:
mortezarm
03-16-2012, 22:05
هر چند خبرت با تاخیر بود
اما کجاش این خبر خوبیهthink::
اها واسه بارسا و میلان دیگه
داداش خبرت که با تاخیر بود که!!
حالا به میلان بخوره به حال ما چه فرقی می کنه!نکنه شما از بارسا میترسی!؟
فراموش نکنید که تیم رئال مادریده
خوب مثل اینکه به یه تیم ضعیف خوردیم ولی با انگیزه
من نمی دونم چرا به چلسی نخوردیم.آخر آرزوش به دلم میمونه که به یه تیم انگلیسی بخوریم:gerye:
آماده ایم آپوئل:yes:
Girl Soccer
03-17-2012, 11:23
خوب مثل اینکه به یه تیم ضعیف خوردیم ولی با انگیزه
من نمی دونم چرا به چلسی نخوردیم.آخر آرزوش به دلم میمونه که به یه تیم انگلیسی بخوریم:gerye:
آماده ایم آپوئل:yes:
سنگ بزرگ نشانه ی نزدن ما حالا این تیم رو ببریم تا بعدش خدا کریمه
اینقدر هم نگین ای کاش می خوردیم به چلسی
برین خدا رو شکر کنید که به آپوئل خوردیم
سنگ بزرگ نشانه ی نزدن ما حالا این تیم رو ببریم تا بعدش خدا کریمه
اینقدر هم نگین ای کاش می خوردیم به چلسی
برین خدا رو شکر کنید که به آپوئل خوردیم
متاسفم واسه بعضی از طرفدارای رئال مادرید که هنوز نفهمیدن طرفداره چه تیم بزرگی هستند
هنوز نفهمیدن که طرفداره بهترین تیم قرن هستن
هنوز نفهمیدن که رئال مادرید پر افتخار ترین تیم اروپا و جهانه
هنوز ستاره های مادرید رو نشناختن
هنوز نفهمیدن که رئال مادرید سرور تمام تیم های روی کره زمینه
هنوز نفهمیدن طوفان مادریدی یعنی چی
واقعا متاسفم که از تیم هایی مثل چلسی بایرن و... می ترسن
این غیرت و تعصب رئال نیست
Girl Soccer
03-17-2012, 11:43
متاسفم واسه بعضی از طرفدارای رئال مادرید که هنوز نفهمیدن طرفداره چه تیم بزرگی هستند
هنوز نفهمیدن که طرفداره بهترین تیم قرن هستن
هنوز نفهمیدن که رئال مادرید پر افتخار ترین تیم اروپا و جهانه
هنوز ستاره های مادرید رو نشناختن
هنوز نفهمیدن که رئال مادرید سرور تمام تیم های روی کره زمینه
هنوز نفهمیدن طوفان مادریدی یعنی چی
واقعا متاسفم که از تیم هایی مثل چلسی بایرن و... می ترسن
این غیرت و تعصب رئال نیست
منم از امید واری بیجا خیلی بدم میاد آدم باید واقعیت گرا باشه
من همه ی این هایی که بالا گفتی رو می دونم فکر نکن نفهمم !!!!!!!
منم از امید واری بیجا خیلی بدم میاد آدم باید واقعیت گرا باشه
من همه ی این هایی که بالا گفتی رو می دونم فکر نکن نفهمم !!!!!!!
امیدواری بیجا؟؟؟؟؟!!!!
والا من نمی دونم چی بگم
طرفداری ها هم طرفدارای قدیم
متاسفم
Fc Bayern München
03-17-2012, 11:51
من نگران بایرن و رئالم .......
اگه بایرن مارسی رو ببره و اگه رئال آپوئل رو ببره چی ؟؟؟؟؟؟
Crisronaldo79 ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) ، الآن فقط تو از این صفحه بازدید می کنی .....
به نظرت من چیکار کنم ؟؟؟؟؟
Crisronaldo79 ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) ، الآن فقط تو از این صفحه بازدید می کنی .....
هیچی داداش بایرن هم حذف میشه:hehee:
سلام داداش هیچی تیمت رو بیار جلو شکستش میدیم تو هم راحت میشی و از نگرانی درمیای.chomagh
Girl Soccer
03-17-2012, 12:06
crisronaldo79 ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) ، الآن فقط تو از این صفحه بازدید می کنی .....
یه امسال رو بیخیال بایرن شو.
هرچند من خودم طرفدار بایرنم ولی دیگه رئال بهتره مطمئن باش بایرن رو با اختلاف چند گل می بره
بچه های رئال و حتی طرفدارای تیم های دیگه این رو بدونید وقتی که هدف ما کسب دهمین جام هست ضعیف بودن یا قوی بودن حریف برای ما هیچ معنی نداره پس خودتون رو خسته نکنید -بایرن -چلسی- بارسا- میلان برای ما فقط حریف تمرینی هستند نه چیز دیگه حالا دیگه اماده باشید که مادریدی ها میخوان طوفان بر پا کنند.
Fc Bayern München
03-17-2012, 12:39
یه امسال رو بیخیال بایرن شو.
هرچند من خودم طرفدار بایرنم ولی دیگه رئال بهتره مطمئن باش بایرن رو با اختلاف چند گل می بره
سلام داداش هیچی تیمت رو بیار جلو شکستش میدیم تو هم راحت میشی و از نگرانی درمیای.chomagh
هیچی داداش بایرن هم حذف میشه:hehee:
ولی نگرانی من از اینه : crying::-crying::-crying::-
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
ترس مورینیو از رویارویی با بایرن
اینم لینکش :
نگرانی بعدی هم بخاطر اینه :
مورینیو: بایرن می تواند هر حریفی را شکست دهد ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
اینم لینک این یکی :
داداش محمد این حرف های که مورینیو میزنه فقط روحیه ی کاذبه که به تیم های حریف میده وگرنه اینطور نیست مورینیو از هیچ تیمی نمیترسه این رو توی همه ی مسابقه ها نشان داده .پیروزی توی هر مسابقه در هر شرایطی این است فلسفه ی مورینیو.
این هم در جواب کسانی که فکر میکنن مورینیو از بایرن یا هر تیم دیگه ای میترسه انقدر اطمینان داره که میگه در فینال منتظر چلسی هستم.
مورينيو:دوستدارم در فينال به مصاف چلسي برويم
خوزه مورينيو، سرمربي تيم رئال مادريد اميدوار است که در مرحله نهايي ليگ قهرمانان اروپا به مصاف تيم چلسي برود.
طبق مراسم قرعه کشی روز جمعه، رئال مادرید در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان باید به مصاف تیم "آپوئل نیکوزیا" برود.
مورینیو اظهار داشت: مردم نمی دانند که من چقدر عاشق چلسی هستم. به خوبی می دانم که اگر در مرحله نیمه نهایی یا فینال با این تیم رو به رو شویم ، برای ما دردسر درست خواهند کرد ، چرا که آن ها رقیب قدرتمندی به شمار می روند.
وی افزود: از اینکه چلسی موفق شد در این رقابت حضور داشته باشد ، خوشحالم ولی خیلی دوست دارم که در فینال به مصاف آن ها بروم.
کریستیانو رونالدو موفق شده در بیست و چهارمین حضور خود در لیگ قهرمانان اروپا ، نوزدهمین گلش را برای رئال مادرید به ثمر برساند. این درحالی است که او در 55 بازی خود با پیراهن منچستر یونایتد در این رقابت ها ، تنها 16 گل زده بود. مورینیو در تحسین مهاجم پرتغالی خود گفت: رونالدو یک بازیکن باورنکردنی است. با توجه به تعداد گل هایی که در فصل پیش زده ، این فصل پیشرفت زیادی داشته است.
رئال مادرید توانست در آخرین بازی خود در مرحله یک هشتم نهایی تیم زسکا مسکو روسیه را با نتیجه 4 بر یک شکست دهد و راهی دور بعد ابن رقابت ها شود. چلسی هم موفق شد ناپولی را در وقت اضافه شکست د هد و به مرحله یک چهارم نهایی صعود کند.
خب بچه ها فردا شب با مالاگا بازی داریم که فکر نکنم بازی سختی باشه با توجه به اینکه بازی توی برنابئو هست برد ما تا حدودی قطعیه امیدوارم که کریس هتریک کنه وبازم فاصله ش رو با کوتوله بیشتر کنه .
ولی نگرانی من از اینه : crying::-crying::-crying::-
ترس مورینیو از رویارویی با بایرن
اینم لینکش :
نگرانی بعدی هم بخاطر اینه :
مورینیو: بایرن می تواند هر حریفی را شکست دهد ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
اینم لینک این یکی :
خب بچه ها فردا شب با مالاگا بازی داریم که فکر نکنم بازی سختی باشه با توجه به اینکه بازی توی برنابئو هست برد ما تا حدودی قطعیه امیدوارم که کریس هتریک کنه وبازم فاصله ش رو با کوتوله بیشتر کنه .
اول داداش من قبلا این اخبارو خونده بودم وتا خوندم منظورشو فهمیدم
این سیاست خوزست.هنوز آقای خاص رو نشناختی؟
این میشه گفت یکی از راه های مغرور شدنه:ohum:
اتفاقا اصلا نباید این تیمو دست کم گرفت.
مگه یادت نرفته چطور با مالاگا به مشکل خوردیم هرچند بردیم.
باید طوفانی باشیم.
mortezarm
03-18-2012, 01:58
منم میگم باید با احتیاط بازی کنیم شوستر بازم از بازی مادریدیا تجربش بیشتر شده و این میتونه کارو سخت کنه البته فقط یکم
باید الکی امتیاز از دست ندیم به امید یه برد خیلی خوب
بازی سختی میتونه باشه هرچند تو برنابئو هست.
ولی خوب تیم هایی که جلوی رئال بازی می کنند باید هجومی باشن یا دفاعی که در هر دوعش حریف گل می خوره
حریف خیلی باید قوی باشه که آسیب نبینه که این از مالاگا بعیده
فکر کنم یه 4 تایی بزنیم.
shiraz-sport
03-18-2012, 11:49
انشا الله که اول ببریم بعد گل هاشو کریس بزنه تا از لیونر مسی heee:: فاصله بگیره
به امید پیروزی رئالlove::
به نظرم 5تایی بزنیم
داش کریسم 3 تا میزنه
به نظرم 5تایی بزنیم
داش کریسم 3 تا میزنه
داداش خیالت از رونالدو راحت باشه اخه رونالدو تو هر بازی 3 یا 4 گل میزنه.lay_;;/به نظر من 6 تایی میزنیم....ki::
[Only Registered And Activated Users Can See Links] پیشاپیش عید نوروز به همه مادریدی ها تبریک میگم امیدوارم امشب رئال با پیروزی از زمین خارج بشه و رونالدو دوباره گلزنی کنه
بچه ها به نظر من امشب مالا گا 4 تا نوش جان میکنه کریس هم یا دبل میکنه یا هتریک .
mortezarm
03-18-2012, 22:05
خب رسیدیم به 4 بازی فصلمون با مالاگا تا حالا 8 تا زدیم و 2 گلم خوردیم خوشبختانه هر 3 بتزی اخیرو بردیم اما مساله اینه رونده نزولی تو گلزنی داشتیم بازی اول 4 دوم3 و سوم1 اما مطمئنم امشب با امادگی تیم راحت بازی رو میبریم و یه قدم دیگه به قهرمانی زود هنگام نزدیک میشیم
اره داداش مرتضی حتما همینطوره و امشب باید گل های زیادی بزنیم تا بازم روحیه ی تیم بیشتر بشه و فاصله همون 10 تا باقی بمونه .
خب رسیدیم به 4 بازی فصلمون با مالاگا تا حالا 8 تا زدیم و 2 گلم خوردیم خوشبختانه هر 3 بتزی اخیرو بردیم اما مساله اینه رونده نزولی تو گلزنی داشتیم بازی اول 4 دوم3 و سوم1 اما مطمئنم امشب با امادگی تیم راحت بازی رو میبریم و یه قدم دیگه به قهرمانی زود هنگام نزدیک میشیم
منم با تو موافقم داداش مرتضی.....
vBulletin® v4.2.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.