Design & Developed BY Patira

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام بازیکن رو شایسته انتخاب بهترین بازیکن سال 2011 می دو

رأی دهندگان
117. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • ژاوی هرناندز

9 7.69%
  • کریستیانو رونالدو

52 44.44%
  • لیونل مسی

56 47.86%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 105

Threaded View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola
    بازیکن محبوب
    Messi - Xavi - Van Persie
    اسم واقعی شما
    Pouria

NetherlandsBarcelonaArsenal

تشکر ها
    184
    تشکر شده 891 در 207 پست

بارسلونا

نقل قول نوشته اصلی توسط king kenny نمایش پست ها
    حقیقتش من این فصل رو حق هیچ کدومشون نمیدونم ، این فصل حق سوارز بود به نظرم ،کسی که تقریبا یه تنه تیم ملی کشورش رو قهرمان کوپا آمریکا کرد ، چهارم دنیاش کرد ، واقعا حقش داره خورده میشه به نظرم ، مسی چه افتخاری برای کشورش اورد ؟رونالدو چطور ؟ ژاوی درسته قهرمانی دنیا داشت ولی این فصل به نسبت سال گذشته کمی افت داشته
    دوست عزیز اصلا فکر کردی چرا مسی و رونالدو نمیتونن موفق بشن توی تیم ملی شون؟ من دلایل مختلفی میارم:

مسی و رونالدو هردو توی تیم ملیشون، دقیقا جایی که الان توی باشگاهشون بازی میکنن، قرار نمیگیرن یعنی مثل بارسا و رئال مهاجم نیستن و نمیتونن خوب بازی کنن...

تیم ملی هردو افتضاحه! هیچ بازیکنی نیست که با مسی یک و دو کنه مثل بارسا، فقط مسیه و مسی...

تازه اونقدر هم نا موفق نیستن و با وجود این همه مشکل، باز هم مسی بهترین پاس ها رو میده و رونالدو هم عالی بازی میکنه.

حالا آقا سوارز چیکار کرده؟ مفت خوری! همین، و السّلام! هرچی فورلان انداخته زده و ماشالله همش گل میشن! توی لیورپول هم شانس آورده گرارد هست وگرنه هیچی...

در ضمن رای من موند:

بهترین بازیکن کهکشان، لیو مسی!

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

VIVA La Maisa

:
    PEP GUARDIOLA, You are Always here

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

PEP's BARCA

2. کاربر روبرو از پست مفید Pouriaf تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)