Design & Developed BY Patira

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام بازیکن رو شایسته انتخاب بهترین بازیکن سال 2011 می دو

رأی دهندگان
117. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • ژاوی هرناندز

9 7.69%
  • کریستیانو رونالدو

52 44.44%
  • لیونل مسی

56 47.86%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 105

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola
    بازیکن محبوب
    Messi - Xavi - Van Persie
    اسم واقعی شما
    Pouria

NetherlandsBarcelonaArsenal

تشکر ها
    184
    تشکر شده 891 در 207 پست

بارسلونا

نقل قول نوشته اصلی توسط mortezarm نمایش پست ها
    من فک کنم دوستان به جای کل کل و اینکه بازیکنی دیگه رو بکوبن از مزایای بازیکنی که به نظرشون بهتره بگن
    بابا دیگه خسته شدیم
    خب من الان میتونم 100 دلیل بیارم که مسی حقش نیس
    میگن گل موثر نیس اتفاقا اصلی ترین ایتم همون زدنه گله
    من میگم مسی بدون ژاوی و اینیستا .........................
    چرا پارسال مسی اتنخاب شد
    واقعا حقه مسی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
    نظر همه متفاوته و تعصب هم خیلی تاثیر داره، این یک!

دو، اصلی ترین عامل بهترین بودن، این نیست که زیاد گل بزنید بلکه اینه که با تیم همگن باشید و تیم خودتون رو درک کنید. بازی سانتوس بارسا، آخرین نمونه از این خصوصیت هست، گل های مسی رو ندیدی؟ توی همش درک یاران خودی نقش اصلی رو داره...

اصلا اونی که شما میگی، گل زدن اصلی ترینه (مثلا!) مسی کم گل میزنه؟! رونالدو راست میگه بیاد توی الکلاسیکو خوب بازی کنه نه با بازی با یه تیم آخر جدول که 3 تا گل میزنه توشون! مسی توی بازی با اتلتیکو مادرید هتریک میکنه، رونالدو هم با یه تیم آخر جدولی! جل الخالق
    حالا نوبت 3 هست! چرا مسی 2009،2010 بهترین انتخاب شد و باید 2011 هم ببره؟ برای اینکه از آغاز فصل 2008-2009 که گواردیولا اومد بشماری 13 تا جام برده!!! این فکر کنم خودش بس باشه برای این سوال

از دیگر کاربران میخوام این بحث دور انداختنی رو تموم کنن! پول رو اونا میخورن، منظورم مسی و رونالدو و ژاوی هست! ما اینجا داریم دعوا میکنیم

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

VIVA La Maisa

:
    PEP GUARDIOLA, You are Always here

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

PEP's BARCA

2. 2 کاربر از پست مفید Pouriaf تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Pouriaf نمایش پست ها
    نظر همه متفاوته و تعصب هم خیلی تاثیر داره، این یک!

دو، اصلی ترین عامل بهترین بودن، این نیست که زیاد گل بزنید بلکه اینه که با تیم همگن باشید و تیم خودتون رو درک کنید. بازی سانتوس بارسا، آخرین نمونه از این خصوصیت هست، گل های مسی رو ندیدی؟ توی همش درک یاران خودی نقش اصلی رو داره...

اصلا اونی که شما میگی، گل زدن اصلی ترینه (مثلا!) مسی کم گل میزنه؟! رونالدو راست میگه بیاد توی الکلاسیکو خوب بازی کنه نه با بازی با یه تیم آخر جدول که 3 تا گل میزنه توشون! مسی توی بازی با اتلتیکو مادرید هتریک میکنه، رونالدو هم با یه تیم آخر جدولی! جل الخالق
    حالا نوبت 3 هست! چرا مسی 2009،2010 بهترین انتخاب شد و باید 2011 هم ببره؟ برای اینکه از آغاز فصل 2008-2009 که گواردیولا اومد بشماری 13 تا جام برده!!! این فکر کنم خودش بس باشه برای این سوال

از دیگر کاربران میخوام این بحث دور انداختنی رو تموم کنن! پول رو اونا میخورن، منظورم مسی و رونالدو و ژاوی هست! ما اینجا داریم دعوا میکنیم
    خیلی خوشحالی
    من اگه میگم پارسال چون این عنوانو حقه ژاوی میدونستم
    اگه میگم مسی حقش نیس................ چون تو ارژانتین هیچ کارس بر عکسه ژآوی و کریس
    بعدم اول خوب منظوره طرف رو متوجه شو بعد..................
    حالا تا صبح...........

4. 2 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mortezarm نمایش پست ها

خیلی خوشحالی
    من اگه میگم پارسال چون این عنوانو حقه ژاوی میدونستم
    اگه میگم مسی حقش نیس................ چون تو ارژانتین هیچ کارس بر عکسه ژآوی و کریس
    بعدم اول خوب منظوره طرف رو متوجه شو بعد..................
    حالا تا صبح...........
    داداش مرتضی در حد یک خط به من میگی کریس تو پرتغال چیکار کرد که درحد ژاوی اوردیش بالا
    نقل قول نوشته اصلی توسط King Kenny نمایش پست ها
    مهاجم به یکی مثل تورس میگن یا مثلا داوید ویلا ، به مسی و امثلش میگن مهاجم کاذب ، یه خورده اطلاعاتت رو بالا ببر .
    :
    کاملا مخالفم.مسی مهاجم هدف بارساست و ویا مهاجم بال.الوز مهاجم کاذب هست.تورس و ویا(زمانی که تو والنسیا بود) مهاجم هدف هستن .فرق مهاجم ها توی هدف بودنشون هست.وقتی یک مهاجم هدف باشه میشه مسی که باید همه پاس ها توی محوطه به اون برسه.وینگر ها توی بارسا وظیفه بازیسازی رو دارن برای مسی و مسی هم وظیفه بازیسازی رو داره برای اینیستا و سسک.یکم سبک بارسا با بقیه تیما متفاوت هست.یعنی هر دقیقه مهاجم نوک عوض میشه ولی تنها مهاجم کاذب بارسا الوز هست.بقیه توی پست هافبک همه توی بازی غیر از بوسکتس برای حدود دو سه دقیقه مهاجم هدف میشن یعنی سعی میکنن نفوذ کنن از بازیسازی بقیه استفاده کنن و گل بزنن ولی درکل مهاجم اصلی مسی هست.ویا فقط وینگر بازیسازه.اگه به حرفای زلاتان هم گوش کنی میفهمی گفته به خاطر اینکه تو بارسا مسی هدف بود اون موفق نبوده.دوستمون اطلاعاتش توی مسائل فوتبالی بالاست.شما هم زیاد سخت نگیر.همه باهم دوستیم.
    ویرایش توسط spiderkiller : 12-19-2011 در ساعت 21:29

6. کاربر روبرو از پست مفید spiderkiller تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)