Design & Developed BY Patira

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام بازیکن رو شایسته انتخاب بهترین بازیکن سال 2011 می دو

رأی دهندگان
117. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • ژاوی هرناندز

9 7.69%
  • کریستیانو رونالدو

52 44.44%
  • لیونل مسی

56 47.86%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 105

Threaded View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola
    بازیکن محبوب
    Messi - Xavi - Van Persie
    اسم واقعی شما
    Pouria

NetherlandsBarcelonaArsenal

تشکر ها
    184
    تشکر شده 891 در 207 پست

بارسلونا

نقل قول نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 نمایش پست ها
    گفتم یه سری از موفقیت های کریس رو در سال 2011 رو بگذارم.که حدود 1ماه پیش به طور خلاصه در سایت گل گذاشته شد.خودمم آخرش اضافه کردم

رونالدو در 2 فصلو نیمی که در رئال هست بیش مسی هتریک کرده
    رونالدو این قدر در فصل قبل خوب بود که از هواداران بارسا به عنوان بهترین بازیکن جایزه بهترین بازیکن رو به رونالدو دادن.
    97 درصد بازی هایی که رونالدو گل زنی کرده رئال برده.
    رونالدو در سال 2011 هم جایزه سال نشریه آس هم دریافت کرد.
    دریافت کفش طلای اروپا.
    همین طور که در بالا خوندین رونالدو در تیم ملی هم آمار خیلی خوبی داشته برعکسه مسی.
    اگر رئال قهرمان لالیگا یا چمپونزلیگ شده بود توپ طلا 100 درصد ماله کریس بود.
    بااین که رئال در الکلاسیکو ها موفق نبود ولی رونالدو بهترین بازیکن رئال بود و تنها در 1بازی موفق نبود.دراون بازی هم همه بد بودند.
    رونالدو یک مهاجم و یک هافبک کامل است از هر نظری که بگی.
    آمار غلام رضا رضایی در تیم ملی از مسی بهتره آیا می دونستید؟
    من قبول دارم رونالدو یه گلزن ماهر و عالی هست و تکنیک های موثر زیادی داره! کاش طرفدار های رئال هم واقعیت اینکه مسی بهترینه رو قبول کنن که بگذریم.

ولی میدونید مشکل از هیچکدوممون نیست، مشکل اینه که وقتی یه بازیکن از وسط میدون همه رو دریبل میکنه، طرفداراش میگن آفرین عجب تکنیکی ولی طرفدار تیم دیگه یا بازیکن دیگه میگه این فقط دریبل میکنه و اصلا پاس نمیده و...! برعکس وقتی یه بازیکن پاس میده و بیشتر روی پاس دادن کار میکنه تا به گل زدن، طرفداراش میگن بابا خیلی باحاله بازی سازه و... و ضد هاش میگن اصلا دریبل بلد نیست و ....

اینجا هم اینجوریه، در یه طرف رونالدوی تکنیکی و در طرفی دیگر مسی که بیشتر روی پاس کار میکنه! نمیدونم منظورم رو فهمیدین یا نه... بازیکنی موفق میشه که هردوی این خصوصیات رو به نحو احسن داشته باشه. رونالدو در آپشن دوم خیلی خوب نیست و پاس های خارق العاده مثل مسی نمیده. حالا مسی گفتیم پاس هاش و هماهنگیش با تیم عالیه و از طرفی آپشن دومش هم تکمیله و بهترین دریبل هارو میزنه.

تازه من مطمئنم با پیشرفت دی ماریا در رئال، میتونه موقعیت های زیادی نسبت به جام جهانی 2010 داشته باشه آرژانتین و مسی هم بتونه گل بزنه!

نقل قول نوشته اصلی توسط King Kenny نمایش پست ها
    البته فکر میکنم بهتر بود جوابمو توی بحث اصلی میدادی .
    مگه سوال شما به بحث ربط داشت؟

در ضمن من گفتم دیگه بحث لیورپول رو تموم کنیم و بیشتر روی این سه نامزد بحث کنیم

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

VIVA La Maisa

:
    PEP GUARDIOLA, You are Always here

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

PEP's BARCA

2. کاربر روبرو از پست مفید Pouriaf تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)