Design & Developed BY Patira

صفحه 54 از 142 نخستنخست ... 444525354555664104 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 531 تا 540 , از مجموع 1418
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

Jadide | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

با سلام

به یکی از بزرگترین مراجع Top Eleven در ایران خوش اومدید !

این محفل جهت افزایش کیفیت پلیر های ایرانی بازی ایجاد شده تا شاهد هنرنمایی هموطنامون باشیم.

این بازی رو میشه هم روی گوشی موبایل و هم روی دسکتاپ ( فیسبوک ) انجام داد. فیسبوک دردسر های خاص خودشو داره و البته یه سری مزایا، دردسر مثل چیز شکن و داستان هاش و مزایاش هم این که وقتی تیمتون با اکانت فیسبوک ست بشه دیگه تا وقتی اکانت فیسبوک رو داشته باشین تیمتون رو هم دارین.

به عبارتی امنیتش کمی بیشتره !

اما روی گوشی ممکنه هر لحظه اتفاقی بیوفته و تیم از بین بره، یه باگ یا اشتباه خودتون ، یا حتی تعویض گوشی و ... که باعث بشه دیگه تیمتون رو نداشته باشین!

اگر با گوشی موبایل بازی میکنید قبل از هر چیزی آی دی بازی خودتون رو یه جا سیو یا یادداشت کنید واسه مواقع ضروری

چگونه؟ وارد بازی میشید، به آخرین بخش بازی یعنی Setting وارد بشید از زبانه ( تب ) Misc آخرین گزینه یعنی My id رو پیدا کنید و روی View کلیک کنید.

این آی دی شماست ! یه جای مطمئن ذخیرش کنید.

لینک جدید ترین ورژن بازی : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    بازی فوق العاده ای هست.اگر علاقه مند به مدیریت تیم فوتبال آنلاین هستید حتما این بازی رو بهتون پیشنهاد میکنم

از دوستان اینجا هر کسی که بازی میکنه بیاد تا از تجربه هاشون استفاده کنیم

کسانی که میان اینجا لطف کنن بگن که اسم تیمشون چیه،چه لِولی هستند و فصل چندمه که دارن بازی میکنن،میانگین سنی،میانگین قدرت،بودجه فعلی باشگاه، تاریخ ثبت نام،افتخارات باشگاه،ارزش باشگاه،وضعیت استادیوم و ....

میخوایم با وضعیت دوستان بیشتر آشنا شیم

تو بازی چیزی که مهمه به جز پولی که واحدش دلاره یه واحد پولی دیگه هست که اسمش token ـه.برای به دست آوردن توکن شما میتونید با اسپانسر های

مختلف قرارداد امضا کنید و طبق قرارداد بهتون توکن میده.این توکن هارو تو بازی به صورت بسته هایی برای فروش گذاشتن که باید با کارت های بین المللی خرید

کنید که واسه اکثر ایرانیا مقدور نیست....

از توکن برای خرید بازیکن،قرارداد با بازیکن تیم جوانان،تغییر اسم بازیکنان تیم،خرید لباس،خرید لوگو و ..... استفاده میشه

در صورت داشتن توکن شما میتونید بسته های treatment (درمان) ، booster (تقویت کننده) و rest (استراحت) بخرید و برای بازیکنانتون استفاده کنید

شما میتونید روزانه به کسانی که تو لیست دوستانتون هستن جایزه بدین.جایزه شامل همون بسته های کمکی که بالا نام بردم هست به علاوه آیتم تمرینی.(روزانه

فقط یکی)

گزارش زنده به صورت انگلیسی هم داره.هر روز بازی برگزار میشه

هر لیگ شامل 14 تیم میشه

امکان تغییر ترکیب،تعویض حین بازی وجود داره

هر بازی طرفای ده دقیقه یه ذره کمتر بیشتر طول میده

هر لیگ 26 روز طول میکشه

بعد از هر بازی بهتون آیتم تمرین میده که باهاش میتونید بازیکناتونو تمرین بدید

تو بخش اسپانسرینگ دو قسمت وجو داره.یکی Tv Rights حق پخش تلویزیونیه و بابتش بهتون توکن میده و دیگری اسپانسر پیراهن تیم هست که

بهتون پول پرداخت میکنه

امکان ست کردن قیمت بلیط برای بازی های لیگ، جام حذفی و جام قهرمانان وجود داره

موقع ثبت نام هم که میتونید خودتون لوگو و پیراهن تیم رو طراحی کنید

قسمت خرید و فروش بازیکن باید حتما توکن داشته باشید.برای هر بار پیشنهاد دادن یک توکن ازتون کم میکنه و خودش اتوماتیک پول پیشنهاد خرید بازیکن رو تعیین

میکنه

اگه بخوام از عیب های بازی بگم میشه به عدم امکان جستجوی بازیکن ها بدون استفاده از فیسبوک اشاره کرد

در کل بازی جذابیه که به همه دوستان فوتبال دوست پیشنهادش میکنم

در آخر هم تعدادی عکس از بازی میزارم...

هشدار : اگر از موبایل برای وارد شدن به بازی استفاده میکنید،و اکانت فیسبوک خودتون رو وارد کردید دیگه نمیشه اکانت رو از روی تیم برداشت و شما همیشه مجبور به استفاده از $$$$$شکن برای وارد شدن به بازی میشید.اگر مشکلی در این زمینه ندارید میتونید اکانت فیسبوک خودتونو وصل کنید.

بودن دوستانی که از این طریق میخواستن تیمشون رو به فیسبوک وصل کنن و با یه اشتباه تیمشون رو از دست دادن !

اگر یک بار اکانت فیسبوک رو وارد کنید برای دفعات بعد هم نیاز به چیزشکن دارید. اگر نداشته باشید این به منزله اینه که دیگه هیچوقت نمیتونید وارد بازی بشید

لطفا مواظب باشید!

به امید موفقیت روزافزون ایرانی های عزیز در این بازی!
    ویرایش توسط aliexpress : 11-20-2014 در ساعت 15:34 دلیل: تکمیل پست

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط sh 007 نمایش پست ها
    سلام دوستای عزیز
    امیدوارم حالتون خوب باشه

وقتی میخوایم ظرفیت ورزشگاه رو زیاد کنیم همون قسمت ک عکس صندلی کشیده یعنی همون Seating رو باید اپدیت کنیم دیگه ؟
    پس قسمت Field Stadium چیه؟ وقتی واردش میشم نوشته ساخت یک استادیوم اماتور با ظرفیت 1000 تماشاگر اولیه ک 16 روز هم انگار طول میکشه و 180 هزار تا پلو هم میخواد !!! الان فرق این دو قسمت رو متوجه نشدم اخه هردوش انگار ظرفیت تماشاگر اضافه میکنه

این دوتا رو اگه توضیح بدید ممنون میشم
    سلام. کلا خود استادیوم فوتبال فارغ از بخش های دیگه دو قسمت داره.یکی زمین هست یکی هم صندلی ها.زمین رو که میتونید ارتقا بدید تا بزرگتر و زیباتر بشه و همچنین تعداد صندلی های بیشتری هم داشته باشه.یکی دیگه هم قسمت seats یا همون صندلی هاست که میتونید جداگونه اونهارو بسازید و با اینکار میشه ظرفیت صندلی های استادیوم رو کمی بیشتر کرد. فرق شون تو قیمت ها و ظرفیتشونه.شما مثلا تعداد هواداری که داری از تعداد صندلی های ورزشگاهت بیشتره.از طرفی پول کافی برای ارتقای ورزشگاه نداری.میتونی با پول کمتری مقداری صندلی رو به ورزشگاهت اضافه کنی.

البته که ارتقای ورزشگاه ظرفیت بیشتری رو نسبت ساخت صندلی ها برای استادیوم به وجود میاره.

امیدوارم متوجه شده باشی

3. 2 کاربر از پست مفید aliexpress تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط danielmoodi نمایش پست ها
    آقا به احتمال 99% morality بازیکنت پایینه!
    که تو قسمت سلامتی کنار کاندیشن هست
    من که به چندتا بازی و قدرت و امتیاز بازیکن هام توجه میکردم متوجه اهمیت این بخش شدم و رابطه 100% بین این دو هست (یعنی مورالیتی و اسکور!)

در ضمن آقا من یک سوال داشتم اونم اینکه وقتی ازطریق گوشی یا تبلت بازی میکنیم آیا امکان دیدن قدرت بازیکنهامون تو سه بخش حمله دفاع و قدرت بدنی هست یا نه؟
    آخه تو این دو سه روز دسترسی به مودم وایرلسم نداشتم و ازطریق فیسبوک بازی میکردم و میدیدم که اونجا موقع خرید بازیکن ها برای همشون کامل تمام قدرتهاشون اومده اما تو تبلتم این بخششو ندیده بودم! (تاکید میکنم موقع خرید و نه بعد خرید!)
    سلام.بله عزیز امکان دیدن قدرت بازیکن ها قبل از خرید هست.

تو گوشی و تبلت وقتی رو یک بازیکن کلیک میکنید بالای صفحه قدرت و سن و استعداد و ... رو نشون میده.اون بالا گوشه سمت راست یه آیکون مربع شکل هست که توش نوشته VS روش کلیک کنید.حالا از بین بازیکنان تیمتون یکی رو انتخاب کنید.(ترجیحا هم پست بازیکنی که میخواید بخرید باشه)

وقتی بازیکنتون رو انتخاب کردید میره تو یه صفحه جدید برای مقایسه.2 تا تب داره اولی که Overview هست و اطلاعات کلی دو بازیکن رو نشون میده.تب دوم یعنی Attribute قدرت های 2 بازیکن رو کنار همدیگه میزاره و مقایسه میکنه.

5. کاربر روبرو از پست مفید aliexpress تشکر کرده است .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

دزضمن دوستان راستی یک راه برای دوست پیدا کردن در بازی پیدا کردم و اونم موقع خرید بازیکن هاست که وقتی آفرشون رو میزنن(پیشنهادشون) شما میتونید برین روشون کلیک کنید و بهشون پیام دوستی بدید
    این به درد پیدا کردن دوست میخوره تا بعدش باهاشون تبادل بسته های دارویی! استراحت و ... بکنید

درضمن اینجا خونده بودم که یکی از دوستان گفته بودن که یکی از این دوستای ناشناسشون! (مثل تقریبا همه دوستان من) بدون هماهنگی با ایشون باهاشون بازی دوستانه گذاشته بوده و این برای قبل یک بازی مهم برای ایشون بوده و بازیکنهاشون خسته شدن! ولی خدمت دوستان عرض کنم که یا این مسئله برای قدیم بوده و یا اینکه ایشون اشتباه کردند
    بازی های دوستانه تنها روی تیم بازیکنی که درخواست بازی دوستانه میده تاثیر داره! یعنی این بازی تو زمین تیم شما اگر شما بازیو آرنج کرده باشید برگزار میکنه و تیم شما خسته میشه و به تیم شما بسته های پیشرفت استراحت و ... میده و حتی اگر طرفتون بازیکنشض تو اون بازی مصدوم بشه بازم بی تاثیره! و بعد بازی به حال اول خودش بر میگرده! برای من تاحالا چندین بار این اتفاق افتاده که بقیه برام بازی دوستانه گذاشتن و تیم اونا خسته شده! و نه تیم من!

اینو فقط حدمتتون گفتم که ازین بابت هیچ نگرانی نداشته باشید و از مزایای دوستی هم استفاده کنید وحتی یکی دوبار دوستای من موقع بازیهام منو ساپورت کردن که به ازای عر کدوم 2% به مالکیت شما اضافه میشه!
    پس اگر از من میشنوید حتما تعداد دوستاتونو زیاد کنید

البته یک بدی هم که الان بازی داره که نمیدونم بخاطر اینه که من تازه کارم و هنوز باشگاهو ارتقا ندادم یا ... که اگر 2-3 تا دوستتون هم براتون یک کالا رو بفرستند فقط یکی حساب میشه! البته نمیدونم چون من تازه کارم اینجوریه یا کلا همینطوره!
    با تشکر
    (چقدر هم حرف زدما دهنم کف کرد! )
    در مورد پیدا کردن دوست از تو قسمت آفر ها باید بگم که آره این مورد هم میشه ولی ممکنه خیلی شانس نداشته باشید که بخواین ایرانی پیدا کنین! ولی اتفاقا همین چند روز پیش من از تو لیست آفر ها چشمم به یه اسم ایرانی خورد! که درخواست براش فرستادم و رد کرد فک کنم

در مورد بازی های دوستانه راستش من قبل از ساخت این تاپیک یه پیج پیدا کردم بودم که ایرانیا توش بودن و در مورد بازی صحبت میکردن.خیلیشاشون همدیگه رو اد میکردن ولی بعد از چند روز کاملا عصبانی میومدن پست میزاشتن که آقا این چه وضعشه چرا بدون هماهنگی دوستانه میندازید،انرژی بازیکنامو پایین آوردید، امروز بازی خیلی مهمی دارم و .... از این حرفا !

منم از روی صحبت های این ها گفته بودم که انرژی کم میکنه! حالا ممکنه مال قدیم بوده که تغییر پیدا کرده یا اینکه کلا قضیه چیز دیگه ای بوده! به هر حال اگه اطلاع رسانی غلط بوده من همینجا عذر خواهی میکنم

در مورد حمایت دوستان هم کامل درسته چه بسا خیلی ها مقابل تیم های شاخ قرار گرفتن و با حمایت دوستانشون تونستن حریف رو شکست بدن!

در مورد آخر هم مطمئن نیستم ولی فکر میکنم همینطوره یک نوع بسته رو چند بار در روز نمیتونید دریافت کنید

7. کاربر روبرو از پست مفید aliexpress تشکر کرده است .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

آقا من کمی برای این بازی تو سایتهای خارجی هم تحقیق کردم و یک بنده کافر خدایی( ازونجایی که همه کافراند جز ما مسلمونها! و مخصوصا که طرف هم انگلیسی زبان قاصب بود!) دیدم که چند نکته مهم برای ترکیب چینی تیم گفته بود که من الان فقط دوتاشو یادمه و براتون میگم:
    1- شما قرار نیست همیشه برنده تمام بازیها باشید!
    2- بهتره که از یک ترکیب ثابت بیشتر استفاده کنید چون درصورتی که همش ترکیبتون رو عوض کنید باعث کاهش مورتالیتی میشید که نتیجش یا از قدرت تیمتون کم میشه (چون ضعیفتر بازی میکنند!) یا مصرف بیشتر اون پکیج آبیتون میشه
    3- سومی هم که الان بیاد آوردم حتما مورتالیتی بازیکناتونو بالا نگه دارید ( کاندیشن پایین سبب افزایش مصدومیت و مورتالیتی پایین سبب کاهش کیفیت بازی بازیکنها (کاهش امتیاز بازیکن ها) می شود).

ئر ضمن من نمیدونم که چرا تیمم جلو تیمهای قوی خوب بازی میکنه و اکثر مواقع میبره! (البته قوی در حد خودم یا کمی از خودم بالاتر!) ولی جلو این تیمهای ضعیف بدجور بگیر نگیر داره و تو این فصل دوتا باخت داشتم که یکیش از تیم اول جئول بوده که قدرتش حدود 30 هست در لول 2! با میانگین سنی 23-24 و همه بازیکنهاشو فکر کنم که از بخش اسکات (ستاره ها) خریده! چون هم خیلی قوی اند و هم تمام بازیکنهای خط حملش یک توانایی دارند!
    و باخت دومم هم جلو یک تیم ته جدولی بود که میانگین سنی بازیکنهاش 28-29 بود! و طرف مدتها بود که تیمشو ول کرده و با قدرت 12-13 در حالی که قدرت تیم ممن 22-23هست (البته اگر اشتباه نکنم) و با میانگین سنی 21.1!
    البته امروزم جلو یک تیم تو جام حذفی باختم! که بایه رفتو 4-0 برده بودم اما تو برگشت 2-1 باختم!
    این بگیر نگیر تیمو بازیکنهام اعصابمو خورد کرده و منو به ترس انداخته! البته بگم که تو این بازی آخری ترکیب جفتمون تو هر دوبازی یکی بود! که باختم!
    برای جلوگیری ازین بگیر نگیرها شما چه توصیه ای به من دارید دوستان
    ترکیب تیم من هم 4-5-1 هست یا دقیقترش 4-1-3-1-1 هست
    ممنون بابت راهنمایی های شما

در مورد برد و باخت ها والا من خودمم توش موندم سر در نمیارم اصلا! من بازی رفت جام حذفی رو تو خونه حریف 6-2 شکستش دادم بازی برگشت 2-0 باختم! ترکیب ها هم ثابت بود! تغییری نکرده بود!مگه اینکه تغییری تو دستورات به بازیکنان گفته باشه

همین چیزا هست که باعث شده بازی پیچیده باشه

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

نقل قول نوشته اصلی توسط FC Pra نمایش پست ها
    تو بخش اسپانسر ها الان من میبینم فقط چهار تا اسپانسر هست.
    تا اخر بازی فقط این چهار تا اسپانسر باقی میمونه؟
    یا رفته رفته اسپانسر های جدیدی میان؟
    بله فعلا که همین 4 نوع اسپانسر هست.همونطور که علی آقا گفتن مسئولان بازی تا حالا پیش نیومده که بیان بگن که قراره فلان کارو کنن یا تعداد اسپانسر ها رو زیاد کنن یا ....

ولی خب ممکن هست در آینده تغییرش بدن.

البته همین اسپانسر ها هم هر چه به لیگ های بالاتر برید تغییر میکنن و پول بهتری بهتون میدن.ولی خب ماهیت شون فعلا همین شکلی هست

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

نقل قول نوشته اصلی توسط salar_ss نمایش پست ها
    کاملا درسته منم تایید میکنم به خاطر همین تاکید کردم دوست تو هر لولی پیدا کنید و دوستانه بذارید ولی بعضی از دوستان اصرار میکنند که اگر کسی با ما بازی بذاره انرژی ما کم میشود که اینطور نیست در ضمن دوست دارم اینو بگم که اگر از موضوعی مطمئن هستیم اون رو به اشتراک بذاریم در غیر اینصورت اطلاعات غلطمون باعث اشتباه بقیه دوستان میشود ممنون....

من شخصا از شما و سایر دوستان عذر خواهی میکنم بابت اطلاع رسانی غلطم

درست میگین من از این به بعد سعی میکنم چیزهایی رو که مطمئن هستم جواب بدم

خوبی جمع ما اینه که اگه کسی یه اشتباهی یا سهل انگاری کنه بقیه دوستان هستن که تصحیح کنن اون اشتباه رو!

11. کاربر روبرو از پست مفید aliexpress تشکر کرده است .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

نقل قول نوشته اصلی توسط aryan94 نمایش پست ها
    سلام دوست من شما از قسمت skill میتونی قبل از خرید بازیکن قدرت هاشو ببینی
    دوست عزیز قسمت skill وجود نداره برای دیدن قدرت بازیکن هنگام خرید.تو پست های قبلی توضیح دادم

راستی اینجا چطور میشه تشکر کرد؟!!! هرچی میگردم آیکونش رو پیدا نمیکنم چرا؟!!!
    از اونجایی که یکی از پست هارو تشکر کردی فکر کنم جاشو پیدا کردی! ولی دوباره میگم برای دوستان دیگه ای که در آینده شاید این سوال براشون پیش بیاد!

سمت راست زیر مشخصات هر کاربر جایی که تاریخ عضویت و محل سکونت و بازیکن های مورد علاقه و تعداد نوشته ها و تشکر ها... یه گزینه هست به اسم تشکر ها که وقتی روش کلیک کنید از پست فرد مورد نظر تشکر میکنه.

نقل قول نوشته اصلی توسط aryan94 نمایش پست ها
    یه سوال مگه وقتی رو بازیکن مورد نظرت کلیک می کنی اطلاعاتشو نمی زنه؟!
    من اوایل بازیم همش با گوشی بودم الان خیلی وقه با لب تاب میام اما تا جایی که یادمه وقتی رو بازیکن می زدم اطلاعاتشو میداد
    پست های قبل توضیح دادم

اینی که شما میگی درسته.اما برای دیدن قدرت بازیکن های خودتون.برای دیدن قدرت بازیکن هایی که میخواین بخرین فرق میکنه که تو پست های قبل توضیح دادم

عضو Derby

ArgentinaSS_TehranSS_Tehran

Farhad Majidi

تشکر ها
    30
    تشکر شده 5 در 5 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aliexpress نمایش پست ها

من شخصا از شما و سایر دوستان عذر خواهی میکنم بابت اطلاع رسانی غلطم

درست میگین من از این به بعد سعی میکنم چیزهایی رو که مطمئن هستم جواب بدم

خوبی جمع ما اینه که اگه کسی یه اشتباهی یا سهل انگاری کنه بقیه دوستان هستن که تصحیح کنن اون اشتباه رو!
    علی اقا خواهش میکنم من که به شخصه خیلی از اطلاعات شما استفاده کردم....در مورد هدیه نکته دوستمون درسته اگر 1 پک طی 1 روز از طرف 2 نفر یا بیشتر ارسال شود فقط 1 عدد برای شما محاسبه میشود...نکته بعد اینکه من از طریق فیسبوک وارد میشم خوبی که این حالت داره شما میتونید پکیجهای مختلف و حتی پول و توکن به صورت روزانه با دیدن شورت فیلم (تبلیغ و...)دریافت کنید توکن هم از طریق تبلیغ یا دانلود که من تا حالا شاید بالای 20 توکن از این روش گرفتم....البته ذکر 2 نکته لازم..1-برای کرفتن توکن دانستن انگلیسی لازم..2-از همه مهمتر ورود از طریق فیس بوک که علی اقا توضیحات کامل در اینمورد دادن پس قبل از هر کاری تاپیک رو خوب مطالعه کنید که فردا نگید دیگه نمیتونم وارد بشم...ممنون

14. کاربر روبرو از پست مفید salar_ss تشکر کرده است .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

نقل قول نوشته اصلی توسط salar_ss نمایش پست ها
    علی اقا خواهش میکنم من که به شخصه خیلی از اطلاعات شما استفاده کردم....در مورد هدیه نکته دوستمون درسته اگر 1 پک طی 1 روز از طرف 2 نفر یا بیشتر ارسال شود فقط 1 عدد برای شما محاسبه میشود...نکته بعد اینکه من از طریق فیسبوک وارد میشم خوبی که این حالت داره شما میتونید پکیجهای مختلف و حتی پول و توکن به صورت روزانه با دیدن شورت فیلم (تبلیغ و...)دریافت کنید توکن هم از طریق تبلیغ یا دانلود که من تا حالا شاید بالای 20 توکن از این روش گرفتم....البته ذکر 2 نکته لازم..1-برای کرفتن توکن دانستن انگلیسی لازم..2-از همه مهمتر ورود از طریق فیس بوک که علی اقا توضیحات کامل در اینمورد دادن پس قبل از هر کاری تاپیک رو خوب مطالعه کنید که فردا نگید دیگه نمیتونم وارد بشم...ممنون
    آره گوشی هم همین کلیپ های کوتاه داره که میشه نگاه کرد و توکن گرفت ولی خب همونطور که میدونید ما تحریم هستیم و اجازه نمیده اینکارو کنیم.یکی از از خوبی های ورژن فیسبوک بازی همینه که دیکه خیالت از تحریم راحته!
    واقعا فیسبوک بازی خیلی امکانات جالبی داره!
    یه تشکر هم بابت نکات مهم تون

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی و دلپیرو و علی دایی
    اسم واقعی شما
    دانیال

BrazilSS_TehranInter

Ronaldo

تشکر ها
    11
    تشکر شده 93 در 71 پست

آموزش خرید توکن برای علاقه مندان
    آقا با توجه به تحریمات جبهه باطل علیه حق! شما در ایتدا نیازمند به داشتن $$$$$ شکن هستید اونم فقط با آی پی آمریکا
    در ضمن من این روش رو فقط برای گوشی های اندروید و تبلتها میگم و این روش فکر نکنم که قابل استفاده در کامپیوتر باشه
    حا توضیح خرید
    1- ابتدا باید یک گیفت کارت گوگل پلی بخرید که تو اینترنت زیاده ولی بنظرم این سایت از بقیه ارزونتره (اگر جایی ارزون تر هم پیدا کردید مارو باخبر کنید)
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    2- به این نکات 100% توجه کنید تا پولتون رو ازز دست ندید که فحشش به من برسه!
    اتصال به Google Play چه از طریق کامپیوتر شخصی یا دستگاه اندرویدی، تنها باید با IP کشور امریکا باشد. تحت هیچ شرایطی با IP کشورهای دیگر نمی توانید از این کدها استفاده کنید و باعث از بین رفتن کد می شود. (از سایت هایی مثل IP Location می توانید کشور IP خود را چک کنید.) – اکانت گوگل شما باید برای کشور امریکا تنظیم شود. (در اکانت گوگل خود و در بخش Google Wallet، کشور را United States of America انتخاب کنید.) چگونگی شارژ گیفت کارت ها: مرحله اول: به آدرس play.google.com/redeem رفته و کدی را که در اختیار شما قرار گرفته وارد کنید. یا اینکه از خود برنامه Google Play در دستگاه خود، گزینه Redeem را وارد کنید. مرحله دوم: بعد از وارد کردن کد، از شما درخواست ایجاد اکانت Google Wallet می شود. اول اسم خود را وارد کنید، بعد کشور امریکا (United States) را انتخاب کنید و در گزینه سوم که Zip code است، این عدد را وارد کنید: ۱۰۰۲۷ مرحله سوم: پس از انتخاب برنامه، موسیقی و یا فیلم مورد نظر برای خرید در قسمت Choose a payment method گزینه Redeem a Google Play Gift Card را انتخاب کرده و کد دریافتی را وارد نمایید. اگر در هر مرحله به مشکلی برخورد کردید یا سوالی دارید می توانید از پشتیبانی پلاس پی کمک بگیرید.
    3- بعد از انجام مراحل بالا براحتی میتوانید به داخل خود بازی رفته و از طریق کلیک برروی آیکون توکن به صفحه خرید رفته و از اونجا بسته خودتون رو انتخاب کنید
    4- بعد از انتخاب بسته و کلیک بر روی آن تنها Redeem را انتخاب کرده و با انتخاب این گزینه پیام خرید شما موفق بود بشما داده شده و میتونید حالشو ببرید و از توکن هاتون استفاده کنید
    من خودم یکبار ازین روش استفاده کردم! و توکن خریدم ولی متاسفانه آتیش زدم بهشون!
    در کل در خرید بازیکن باید بسیار شکیبا بود!
    اگر بخوایید مثل من عجول باشید فقط توکن و پولهاتونو هدر میدید و آخرشم بازیکن های بدرد نخور گیرتون میاد!!!

در آخر هم بازم ذکر میکنم که حتما در هنگام وارد کردن کدهاتون در گوگل حواستون به آی پیتون لطفا باشه

در صورت سهل انگاری هیچ کمکی حداقل از من بر نمیاد
    درضمن من با این سایتی که معرفی کردم هیچ رابطه کاری، عاطفی، مالی! و یا .... ندارم. و فقط ازونجا که از بقیه جاها ارزونتر بود بهتون معرفیش کردم! (سایر جاها کارت ده دلاریشو 38.500 میدادن و این 35.500)

17. 2 کاربر از پست مفید danielmoodi تشکر کرده اند .

صفحه 54 از 142 نخستنخست ... 444525354555664104 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع