Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1418

Hybrid View

عضو Derby

ArgentinaSS_TehranSS_Tehran

Farhad Majidi

تشکر ها
    30
    تشکر شده 5 در 5 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط aliexpress نمایش پست ها

من شخصا از شما و سایر دوستان عذر خواهی میکنم بابت اطلاع رسانی غلطم

درست میگین من از این به بعد سعی میکنم چیزهایی رو که مطمئن هستم جواب بدم

خوبی جمع ما اینه که اگه کسی یه اشتباهی یا سهل انگاری کنه بقیه دوستان هستن که تصحیح کنن اون اشتباه رو!
    علی اقا خواهش میکنم من که به شخصه خیلی از اطلاعات شما استفاده کردم....در مورد هدیه نکته دوستمون درسته اگر 1 پک طی 1 روز از طرف 2 نفر یا بیشتر ارسال شود فقط 1 عدد برای شما محاسبه میشود...نکته بعد اینکه من از طریق فیسبوک وارد میشم خوبی که این حالت داره شما میتونید پکیجهای مختلف و حتی پول و توکن به صورت روزانه با دیدن شورت فیلم (تبلیغ و...)دریافت کنید توکن هم از طریق تبلیغ یا دانلود که من تا حالا شاید بالای 20 توکن از این روش گرفتم....البته ذکر 2 نکته لازم..1-برای کرفتن توکن دانستن انگلیسی لازم..2-از همه مهمتر ورود از طریق فیس بوک که علی اقا توضیحات کامل در اینمورد دادن پس قبل از هر کاری تاپیک رو خوب مطالعه کنید که فردا نگید دیگه نمیتونم وارد بشم...ممنون

2. کاربر روبرو از پست مفید salar_ss تشکر کرده است .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط salar_ss نمایش پست ها
    علی اقا خواهش میکنم من که به شخصه خیلی از اطلاعات شما استفاده کردم....در مورد هدیه نکته دوستمون درسته اگر 1 پک طی 1 روز از طرف 2 نفر یا بیشتر ارسال شود فقط 1 عدد برای شما محاسبه میشود...نکته بعد اینکه من از طریق فیسبوک وارد میشم خوبی که این حالت داره شما میتونید پکیجهای مختلف و حتی پول و توکن به صورت روزانه با دیدن شورت فیلم (تبلیغ و...)دریافت کنید توکن هم از طریق تبلیغ یا دانلود که من تا حالا شاید بالای 20 توکن از این روش گرفتم....البته ذکر 2 نکته لازم..1-برای کرفتن توکن دانستن انگلیسی لازم..2-از همه مهمتر ورود از طریق فیس بوک که علی اقا توضیحات کامل در اینمورد دادن پس قبل از هر کاری تاپیک رو خوب مطالعه کنید که فردا نگید دیگه نمیتونم وارد بشم...ممنون
    آره گوشی هم همین کلیپ های کوتاه داره که میشه نگاه کرد و توکن گرفت ولی خب همونطور که میدونید ما تحریم هستیم و اجازه نمیده اینکارو کنیم.یکی از از خوبی های ورژن فیسبوک بازی همینه که دیکه خیالت از تحریم راحته!
    واقعا فیسبوک بازی خیلی امکانات جالبی داره!
    یه تشکر هم بابت نکات مهم تون

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع