Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1418

Hybrid View

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی و دلپیرو و علی دایی
    اسم واقعی شما
    دانیال

BrazilSS_TehranInter

Ronaldo

تشکر ها
    11
    تشکر شده 93 در 71 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

آقا من کمی برای این بازی تو سایتهای خارجی هم تحقیق کردم و یک بنده کافر خدایی( ازونجایی که همه کافراند جز ما مسلمونها! و مخصوصا که طرف هم انگلیسی زبان قاصب بود!) دیدم که چند نکته مهم برای ترکیب چینی تیم گفته بود که من الان فقط دوتاشو یادمه و براتون میگم:
    1- شما قرار نیست همیشه برنده تمام بازیها باشید!
    2- بهتره که از یک ترکیب ثابت بیشتر استفاده کنید چون درصورتی که همش ترکیبتون رو عوض کنید باعث کاهش مورتالیتی میشید که نتیجش یا از قدرت تیمتون کم میشه (چون ضعیفتر بازی میکنند!) یا مصرف بیشتر اون پکیج آبیتون میشه
    3- سومی هم که الان بیاد آوردم حتما مورتالیتی بازیکناتونو بالا نگه دارید ( کاندیشن پایین سبب افزایش مصدومیت و مورتالیتی پایین سبب کاهش کیفیت بازی بازیکنها (کاهش امتیاز بازیکن ها) می شود).

ئر ضمن من نمیدونم که چرا تیمم جلو تیمهای قوی خوب بازی میکنه و اکثر مواقع میبره! (البته قوی در حد خودم یا کمی از خودم بالاتر!) ولی جلو این تیمهای ضعیف بدجور بگیر نگیر داره و تو این فصل دوتا باخت داشتم که یکیش از تیم اول جئول بوده که قدرتش حدود 30 هست در لول 2! با میانگین سنی 23-24 و همه بازیکنهاشو فکر کنم که از بخش اسکات (ستاره ها) خریده! چون هم خیلی قوی اند و هم تمام بازیکنهای خط حملش یک توانایی دارند!
    و باخت دومم هم جلو یک تیم ته جدولی بود که میانگین سنی بازیکنهاش 28-29 بود! و طرف مدتها بود که تیمشو ول کرده و با قدرت 12-13 در حالی که قدرت تیم ممن 22-23هست (البته اگر اشتباه نکنم) و با میانگین سنی 21.1!
    البته امروزم جلو یک تیم تو جام حذفی باختم! که بایه رفتو 4-0 برده بودم اما تو برگشت 2-1 باختم!
    این بگیر نگیر تیمو بازیکنهام اعصابمو خورد کرده و منو به ترس انداخته! البته بگم که تو این بازی آخری ترکیب جفتمون تو هر دوبازی یکی بود! که باختم!
    برای جلوگیری ازین بگیر نگیرها شما چه توصیه ای به من دارید دوستان
    ترکیب تیم من هم 4-5-1 هست یا دقیقترش 4-1-3-1-1 هست

2. کاربر روبرو از پست مفید danielmoodi تشکر کرده است .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    کریستیانو رونالدو
    اسم واقعی شما
    پوریا

PortugalSS_TehranRealMadrid

تشکر ها
    6
    تشکر شده 22 در 18 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

تو بخش اسپانسر ها الان من میبینم فقط چهار تا اسپانسر هست.
    تا اخر بازی فقط این چهار تا اسپانسر باقی میمونه؟
    یا رفته رفته اسپانسر های جدیدی میان؟

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط FC Pra نمایش پست ها
    تو بخش اسپانسر ها الان من میبینم فقط چهار تا اسپانسر هست.
    تا اخر بازی فقط این چهار تا اسپانسر باقی میمونه؟
    یا رفته رفته اسپانسر های جدیدی میان؟
    بله فعلا که همین 4 نوع اسپانسر هست.همونطور که علی آقا گفتن مسئولان بازی تا حالا پیش نیومده که بیان بگن که قراره فلان کارو کنن یا تعداد اسپانسر ها رو زیاد کنن یا ....

ولی خب ممکن هست در آینده تغییرش بدن.

البته همین اسپانسر ها هم هر چه به لیگ های بالاتر برید تغییر میکنن و پول بهتری بهتون میدن.ولی خب ماهیت شون فعلا همین شکلی هست

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط danielmoodi نمایش پست ها
    آقا من کمی برای این بازی تو سایتهای خارجی هم تحقیق کردم و یک بنده کافر خدایی( ازونجایی که همه کافراند جز ما مسلمونها! و مخصوصا که طرف هم انگلیسی زبان قاصب بود!) دیدم که چند نکته مهم برای ترکیب چینی تیم گفته بود که من الان فقط دوتاشو یادمه و براتون میگم:
    1- شما قرار نیست همیشه برنده تمام بازیها باشید!
    2- بهتره که از یک ترکیب ثابت بیشتر استفاده کنید چون درصورتی که همش ترکیبتون رو عوض کنید باعث کاهش مورتالیتی میشید که نتیجش یا از قدرت تیمتون کم میشه (چون ضعیفتر بازی میکنند!) یا مصرف بیشتر اون پکیج آبیتون میشه
    3- سومی هم که الان بیاد آوردم حتما مورتالیتی بازیکناتونو بالا نگه دارید ( کاندیشن پایین سبب افزایش مصدومیت و مورتالیتی پایین سبب کاهش کیفیت بازی بازیکنها (کاهش امتیاز بازیکن ها) می شود).

ئر ضمن من نمیدونم که چرا تیمم جلو تیمهای قوی خوب بازی میکنه و اکثر مواقع میبره! (البته قوی در حد خودم یا کمی از خودم بالاتر!) ولی جلو این تیمهای ضعیف بدجور بگیر نگیر داره و تو این فصل دوتا باخت داشتم که یکیش از تیم اول جئول بوده که قدرتش حدود 30 هست در لول 2! با میانگین سنی 23-24 و همه بازیکنهاشو فکر کنم که از بخش اسکات (ستاره ها) خریده! چون هم خیلی قوی اند و هم تمام بازیکنهای خط حملش یک توانایی دارند!
    و باخت دومم هم جلو یک تیم ته جدولی بود که میانگین سنی بازیکنهاش 28-29 بود! و طرف مدتها بود که تیمشو ول کرده و با قدرت 12-13 در حالی که قدرت تیم ممن 22-23هست (البته اگر اشتباه نکنم) و با میانگین سنی 21.1!
    البته امروزم جلو یک تیم تو جام حذفی باختم! که بایه رفتو 4-0 برده بودم اما تو برگشت 2-1 باختم!
    این بگیر نگیر تیمو بازیکنهام اعصابمو خورد کرده و منو به ترس انداخته! البته بگم که تو این بازی آخری ترکیب جفتمون تو هر دوبازی یکی بود! که باختم!
    برای جلوگیری ازین بگیر نگیرها شما چه توصیه ای به من دارید دوستان
    ترکیب تیم من هم 4-5-1 هست یا دقیقترش 4-1-3-1-1 هست
    ممنون بابت راهنمایی های شما

در مورد برد و باخت ها والا من خودمم توش موندم سر در نمیارم اصلا! من بازی رفت جام حذفی رو تو خونه حریف 6-2 شکستش دادم بازی برگشت 2-0 باختم! ترکیب ها هم ثابت بود! تغییری نکرده بود!مگه اینکه تغییری تو دستورات به بازیکنان گفته باشه

همین چیزا هست که باعث شده بازی پیچیده باشه

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع