Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 219

Hybrid View

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

به نتایج این فصلمون وقتی نگاهی میندازیم متوجه میشیم که تشابه زیادی داره با فصل 2005/06 . اومدن اسپالتی که یه سری تفکرات خاص مثه بازی های چشم نواز داشت رو میشه با اومدن انریکه با تفکرات خاصتر مقایسه کرد. رفتن فوق ستاره ای مثه کاسانو در اون فصل و البته رفتن عده ی زیادی از بازیکنامون در فصل قبلش رو میشه با رفتن مکسس ، ووچینیچ ، دونی ، ریسه و... مقایسه کرد. اومدن دونی و تادی در اون سال رو میشه با اومدن استکلنبرگ ، پیانیچ ، گاگو و بقیه ی بازیکنایی که در فصل جاری اومدن مقایسه کرد.

ترکیب رم در فصل 2005/06 رو که نگاه کنیم ، میبینیم که اندک تشابهی با رم قدرتمند دوران کاپلو نداره. جالب اینجاست که این فصل هم وقتی به ترکیب نگاه میکنیم ، میبینیم که اندک تشابهی با رم قدرتمند دوران اسپالتی و رانیری نداره. اون سال نتایج پرفراز و نشیبی داشتیم و امسال هم همینطوریه.

اون سال جایگاه خوبی رو به دست نیاوردیم و به مقام پنجم رسیدیم که با قضیه ی کالچوپولی مقام نایب قهرمانی به ما رسید. اما رم دقیقا از همون سال به بعد دوباره به یکی از قدرت های ایتالیا تبدیل شد و فصل های خاطره انگیزی مثه 2006/07 ، 2007/08 و 2009/10 داشتیم.

هدف من از این مقایسه ها این بود که فقط به زمان حال خودمون متمرکز نباشیم بلکه آینده رو هم در نظر داشته باشیم. رم متحول شده در ابتدای کار با اسپالتی نتونست موفق عمل کنه اما در ادامه همه رو شگفت زده کرد. انریکه هم دقیقا میتونه همون قصه رو تکرار کنه. درسته که تا به امروز پرنوسان کار کرده اما این توانایی رو داره که از امروز به بعد و یا حتی از این فصل به بعد ما رو به تیم آرمانی خودمون برسونه.

2. 6 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

roma

نقل قول نوشته اصلی توسط feri71 نمایش پست ها

هدف من از این مقایسه ها این بود که فقط به زمان حال خودمون متمرکز نباشیم بلکه آینده رو هم در نظر داشته باشیم. رم متحول شده در ابتدای کار با اسپالتی نتونست موفق عمل کنه اما در ادامه همه رو شگفت زده کرد. انریکه هم دقیقا میتونه همون قصه رو تکرار کنه. درسته که تا به امروز پرنوسان کار کرده اما این توانایی رو داره که از امروز به بعد و یا حتی از این فصل به بعد ما رو به تیم آرمانی خودمون برسونه.
    كاملا با نظر فراز موافقم.
    قبلا هم گفتم كه خيلي زياد به كار انريكه اعتقاد دارم و به نظرم مربي بسيار باهوش و كاربلديه, اما هنوز تجربه كافي رو بدست نياورده ضمن اينكه تازه داره به فوتبال ايتاليا عادت ميكنه !
    اين مدت زماني كه انريكه هدايت رم رو در اختيار داشته زمان زيادي نبوده كه بخوايم در موردش قضاوت كنيم ! اين تيم تا فصل بعد به يه هماهنگي و پختگي نسبتا خوبي ميرسه .

اگه به كارنامه مربي هاي بزرگ نگاه كنيم ميبينيم كه اكثرشون تو اول راه چندان موفق نبودند ! براي مثال فرگوسن كه به نظر من و خيلي ها ميشه به عنوان بهترين مربي تاريخ ازش ياد كرد , تو اولين فصل حضورش در منچستر عملكرد نگران كننده اي داشت و انتقادات نسبت به او بسيار ! ولي در ادامه تونست خودشو ثابت كنه و به طوري كه بعد از گذشت 25 سال همچنان داره با قدرت به كارش ادامه ميده و موفقيت هاي بسياري رو براي يونايتد به ارمغان آورده .
    پس بايد به انريكه اعتماد كرد , احتمال اينكه رم اين فصل رو بدون جام به پايان برسونه بسيار زياده ولي اين طبيعيه !
    فصل بعد با جذب چند بازيكن براي پوشش نقاط ضعف(مخصوصا تو خط دفاعي) و حفظ بازيكنان فعلي ميشه به موفقيت رم اميد زيادي داشت و تيم با هماهنگي بيشتري پاي به مسابقات ميزاره.
    فقط اميدوارم اميدوارم اميدوارم در ادامه اين فصل به دليل چند نتيجه بد انريكه اخراج نشهايشالا چندين فصل تو اين تيم بمونه و نتيجه بگيره.
    به هواداران واقعي رم هم تبريك ميگم كه تو بدترين شرايط هم پشت تيمشونو خالي نميكنند و هر موقع اومدم به اينجا سر زدم كلي لذت بردم
    با آرزوي موفقيت براي رم
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
    ویرایش توسط ManUtd : 02-24-2012 در ساعت 19:58

4. 6 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)