به نام خدا
در این تایپیک در خصوص گرگ های شهر رم بحث خواهیم کرد
لطفا از هر گونه کل کل و بحث های بی مورد پرهیز کنید!
از قراردادن اخبار در این تایپیک پرهیز کنید و اخبار را در تایپیک مربوطه قرار دهید!
موفق باشید
به نام خدا
در این تایپیک در خصوص گرگ های شهر رم بحث خواهیم کرد
لطفا از هر گونه کل کل و بحث های بی مورد پرهیز کنید!
از قراردادن اخبار در این تایپیک پرهیز کنید و اخبار را در تایپیک مربوطه قرار دهید!
موفق باشید
!!! No Totti No Party
پریشب خط دفاعی ما واقعا دفاع بود یا هویج؟ این چند وقتی که خوب نتیجه میگرفتیم از انریکه خیلی خوشم اومد ولی انصافا ترکیب رو خیلی بد چید. زمانی که گرکو رو به جای سیمپیلیسیو و بورینی رو به جای بویان آورد تازه یه خورده به ترکیب معقولانه تری رسیدیم. اگه به جای تادی هم روزی رو گذاشته بود شاید یه نتیجه ی دیگه رقم میخورد.
نمیدونم شاید حذف شدنمون هم یه توفیق اجباری باشههرچند واقعا کوپا ایتالیا رو میخواستم و اگه امشب لاتزیو ببره خیلی باید افسوس بخوریم چون شک نداشتم که صد در صد میبردیمشون و میرفتیم فینال. منظورم از توفیق اجباری اینه که الآن دقیقا یه نیم فصل + 25 دقیقه بازی با کاتانیا فرصت داریم تا جایگاه خودمون در جدول رو بهبود ببخشیم و دیگه تمرکزمون فقط رو بازیهای لیگه.
این روزا ، روزای خوبی نیس واسمون. اون از نتایج دو بازی اخیرمون و اینم از نقل و انتقالات که دیگه چیزی به پایانش نمونده.
ساباتینی از چند ماه پیش طوری رفتار میکرد که همه مون گمان میکردیم از همون اول ژانویه یه کولاک اساسی در راهه! اما امروز 31 ژانویه هست و به غیر از جذب یه مارکینیو که اونم هنوز معلوم نیس به کارمون بیاد یا نه ( و البته یکی دو تا ستاره برای تیم جوانان ) کار دیگه ای نکردیم! هرچی فک میکنم نمیدونم این مارکینیو رو چیکارش میخواد کنه؟ نکنه میخواد بذاره دفاع چپ؟ هیچ بعید نیس![]()
این رمی که ما داریم ازش حرف میزنیم بدجور بیماره بخدا!
بخدا دیگه موندم چی بگم .
تو این مدت فقط با وعده های تو خالی و البته بلند پروازانه جلو رفتیم و دل خودمونو خوش کردیم که خب اینم شد عاقبتش! دیگه از کی باید میباختیم که نباختیم!؟
من نمیفهمم این مسئولین رم دارن چه غلطی میکنن.!
با این اوضاع نابسامانی که تیم داره عملا هیچ فشار یا التیماتومی تا الان از سوی باشگاه به کادر فنی وارد نشده.. حالا جالبه که حتی درخواست تمدید قرارداد هم میدن اونم با این شرایط!!! آخه رو چه حساب ومعیاری؟
فروش مهره هامونم که در اولویتشون قرار گرفته! یعنی دیگه جدیدا به هیچ پیشنهادی نه نمیگن!
مکسس با بی ازرگی مسئولین از دست رفت.(این بحثی درش نیست). ووچینیچ رو از دست دادین(اون اواخر تعصب به تیمش نداشت.باشه قبول. اینم بحثی درش نیست) منز رو هم که مفت از دست دادین! چرا خب؟ ( اینم هیچی نگیم!) ریسه هم که دادینش رفت.(الان کلا دفاع چپمون ناقصه!) بوریلو هم با بی کفایتی از دست دادین! ( داریم عواقبشو می بینیم) حالا اینا همه ترقه بود بمب هم جاشنی کارتون قرار دادین وبا این تصمیمتون همرو ترکوندین! و اینبار پیزارو رو از دست دادین (حالا با هم بشینین و سوتی های سیمپیلیسیو گرگو رو ببینین و دور هم بخندین!)
بازی با کالیاری من نبود این مهرها از دست رفترو کاملا حس کردم. از اون دوران چیز زیادی نگذشته ولی زمان این سیر نزولی رو واسمون ترسیم کرده.
پروفسور انریکه 20 هفته گذشته یعنی واقعا کافی نیست!؟ دیگه چه چیز رو با اثبات این هوادارا برسونی ؟
پیش گیری بهتر از درمانه ولی شما به فک درمان باش! چون فرصت پیش گیریرو از دست دادی.....
بازی فردا خیلی هم چیزارو میتونه به نمایش بذاره از جمله صبر این هواداران رو که تا الان خیلی مدارا کردن باهات !!!
یه تیم داشتیم تو عمرمون که اونم دارن فاتحشو میخونن!!!!
!!! No Totti No Party
يه زمانى وقتى يه بازيكنى كه چند سال برامون بازى كرده بود رو از دست ميداديم عزا ميگرفتيم و كلى حسرتشو ميخورديم مثل: چيوو،مانسينى،آلبرتو و...معمولا هر دو فصل يك بار يه ستاره از رم جدا ميشد. ولى اين فصل مكسز، ريسه،پك،ميركو،منز دونى،سرجيو،بريگى،لوريا و...همشونو باهم از دست داديم، دروسى هم كه به نظر رفتنيه. به قول يكى از بچه هاى رمى:" ديگه اين رم داره برامون غريبه ميشه". فقط من نميدونم وقتى كاپيتان خداحافظى كنه ديگه ما به عشق چى بايد بازياى رمو نگاه كنيم.
الآن هم كه بعد باخت به يووه كلا بحران زده شديم،البته معمولا هر فصل يه مدت ميريم تو بحران و بعد چنتا بازى افتضاح دوباره به روزاى خوبمون برميگرديم ولى امسال يه مقدار فرق ميكنه چون اميدوار بودن به چنتا بچه و اين مديراى خاليبند و اون پروژه كوفتيشون براى نجات ازين وضع واقعا سخته.
فقط اميدوارم تو بازى با اينتر يه نتيجه خوب بگيريم چون اين وضع ديگه براى همه داره خسته كننده ميشه.![]()
ویرایش توسط IL Bimbo De Oro : 02-04-2012 در ساعت 10:41
4 'گل اونم به اینتر محاله الان من این طوری موندم
یعنی 4 گل؟>؟؟؟؟؟حالا کی گلاتونو زده؟؟؟
رم 4 - 0 اینتر
زندگی زیباست...
بازی با چزنا یه تلنگری بود واسمون و متوجه شدم حرفای اول فصل انریکه ( مبدل شدن به یه تیم تهاجمی و در اختیار داشتن مالکیت توپ ) وعده های پوچ و تو خالی نبود. اما امروز دیگه مطمئن شدم که این رم داره یه کارایی میکنه. مالکیت توپ به معنای واقعی در اختیار رم بود و برخلاف بازی های گذشته بی نقص بازی کرد. از اون بازیهایی بود که اگه سه چهار ساعت هم ادامه پیدا میکرد من از دیدنش خسته نمیشدم. نیمه ی اول مالکیت توپ حدود 11 دقیقه برای اینتر و بیشتر از 20 دقیقه برای رم بود. امروز از آنجل بگیر تا پیسکیتلا ( که قبل از بازی اصلا اسمشو نشنیده بودم) همه خوب بودن حتی بویان هم بعد از مدتها پاش به گلزنی باز شد. گلی که در شرایط خیلی سخت در کنار دو مدافع اینتر زده شد و این یعنی پتانسیل بالایی که بویان داره.
و اما اتفاق جالب : وسطای وقت تلف شده بود که تازه گل چهارم رو زده بودیم شبکه ای که داشت بازی رو پخش میکرد بازی به این مهمی رو ول کرد ، رفت سراغ بازی گابون - مالی و ما رو با رفرش های متوالی لایو اسکور تنها گذاشت![]()
تبریک
عجیب بازی زیبا و یک طرفه بود!
یک کلام رم عالی بود و تونست برخلاف اکثر بازی های این فصل مزد برتری که نسبت به حریفاش داره بگیره اونم با یه نتیجه سنگین که تا حالا حالاها میشه ازش یاد کرد (صرفا جهت تخریب)!.
حالا جدا از این مسائل و اینکه دیروز رمی سرحال میدیدیم. .ولی انصافا باید اعتراف کنیم که این رم بدجور غیر قابل پیش بینی شده ! هیچ ثباتی در نتیجه گرفتنش دیده نمیشه و باید هر چه زودتر مقدمات برطرف کردن این نقیصه فراهم بشه.
از بازی مقابل یووه ،کالیاری و یا خیلی های دیگه گرفته تا این بازی. دیگه آدم کفرش در میاد از اینکه اینهمه پستی بلندی ها رو تحمل میکنه!
در مورد این بازی هم که دیگه حرف خاصی نمیمونه چون آمارخودش گویای قضیست فک نکنم اینتر تو این بازی غیر دفاع کردن کار خاصی انجام داده باشه البته یه فرصت نصفهو نیمه در تایم اول نصیبشون شد که خب نتونستن ازش استفاده بهینه ببرن! در تایم دوم هم که عملا هیچ!!!
درکل خوشم میاد وقتی میبینم با زدن 1 گل، تیم چهره واقعی خودش رو از دست نمیده وبه همین حداقل ها بسنده نمیکنه.
و فوق ستاره ای به نام بورینی...
به نظرم دیروز کابوس مدافعین اینتر بود و بارها خط دفاعیشونو آزار داد.فقط یه مشکلی که من در سبک بازیش میبینم اینه که خیلی سر پایین بازی میکنه و تو موقعیت های صد در صد مطمئن عمل نمیکنه!امیدوارم واسه کامل تر شدن این مشکل رو برطرف کنه.(البته با یه جلسه کلاس خصوصی رفتن پیش کاپیتان قطعا این مشکل از بین خواهد رفت!
)
از حق نگذریم نباید از بازی خوب بقیه از جمله خوان-هاینزه-دانیل- بویان- و فرانچسکو.. (که آخر من یکی نفهمیدیم که به کجای این توپ ها ضربه میزنه که اتوماتیک وار به مقصد میرسه!. قابلیت پاس با تمام نقاط بدن!). گذشت
در ضمن این برد میتونست یه انتقام خوبی باشه واسمون البته نه به دلیل بازی رودررو بلکه بخاطر حقی که در دو فصل پیش در دیدار لاتزیو- اینتراز رم ضایع شد! (حساب اردکها جداست!)
راستی یه تبریک ویژه هم بخاطر تمدید قرارداد دانیل میگم به همه ی رمی ها
Forza capitan Future
به امید تداوم این روند رو به جلو
زنده باد رم
و در انتها
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط Mehrd@d : 02-06-2012 در ساعت 17:29
خب منم با كمى(فقط كمى) تأخير اين برد پر گل و از اون مهم تر تمديد قرارداد كاپيتان آينده رو تبريك ميگم
هرچند هيچوقت بردهاى پر گل جلوى بزرگان سرزمين چكمه براى رم محال و دست نيافتنى نبوده ولى بعد باخت سنگين به يووه و كاليارى، كسب اين نتيجه يه چيزى در حد معجزه بود
به هر حال بازم تبريك ميگم و اميدوارم اين برد سكوى پرتاپى باشه براى پيروزى هاى بيشتر و نزديك شدن به كسب سهميه ليگ قهرمانانى كه با توجه به نتايج پر فراز و نشيب فعلى،دست يافتن بهش خيلى بعيده.در كل به قول بويان:"نبايد امسال با يه برد خيلى اميدوار بشيم و با يه باخت كاملا نااميد"، بايد تا انتهاى فصل صبر كنيم تا تيم به هماهنگى لازم برسه تا انشا ا... فصل بعدو مثل يه مدعى واقعى شروع كنيم و به پايان برسونيم.![]()
ویرایش توسط IL Bimbo De Oro : 02-06-2012 در ساعت 23:02
سلام به دوستان رمي
ميبينم كه خيلي خوشحاليد! عجب! من كه خدايي باورم نميشد! 4تا به اينتر زديد
واقعا كار خيلي سختي وبد زدن 4 گل به اينتر! من كه بازيرو نديدم ولي احتمالا يه شب كاملا طوفاني بوده واستون!
نميدونم اين تعداد گل رو بر پايه ضعف خط دفاعي اينتر بزارم يا عملكرد فوق العاده مهاجمين رم! يا هر دو اين ها!
اميدوارم رم بتونه با توجه به شارژ روحي بعد از اين برد به اين روند ادامه بده و به رده هاي بالاتر در ليگ صعود كنهخدارو چي ديدين شايد سهميه گرفت!
من كه به انريكه اميد داشتم و دارم شما چطور؟
موفق باشيد
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
سلام.........
کسی نبود نتیجه رو بگه خودم بگم بهتره.
رم1.کاتانیا1
گلها دانیل دروسی برای رم
نیکولا لگروتالیه برای کاتانیا.
بازی:معوقه در چار چوب لیگ.
خب بازیو کاتانیا خیلی زود با گل مدافع پیش تاخته خود لگروتالیه جلو انداخت و داشت سه امتیازیو میگرفت که ده روسی این خوشحالی را کمرنگ کرد و با گلی زیبا بازیو به تساوی کشید.
در ادامه دو تیم کاری از پیش نبردند و بازی مساوی تموم شد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)