خب تو این زمینه باهات مخالفم.یاکی هم مشخصه داره ...شوت زنی و قوای جسمانی.
در مورد بوریلو هم قربونت چیز بهش نچسبون.از دادن یه پاس سالم عاجزه اون وقت بیاد قیچی بزنه.حالا شانسی یه بار تو رم زده که نشد مشخصه.
حالا مهدی بعضی وقتها چرت زیاد میگه یه حرف مفت زد گفت سیستم کونته.
کلا اوایل میگفت کونته رو چه مربیگری در یووه حالا چرت میگه سیستم کونته
شانس که نداریم حالا اوده همش جلو ما میترکونه همچین که میرسه به میلان نصف و نیمه میپکه.در مورد لغو بازی فک کنم این بازیای عقب افتاده یه جا به ضررمون تموم بشه ممکنه زبونم لال آخرا فصل یووه یکم]افت کنه و نتونه مث الان بازی کنه. اصلا راضی نیستم با این روحیه ای که تیم بعد برد میلان گرفته بود راحت میتونستیم 3 امتیازو از بولونیا بگیریم.
میلان همونطوری که مهدی گفت کارش امشب خیلی سخته اودینه تیمی نیس که به این راحتیا جا بزنه با این بازی هم که از میلان جلو یووه دیدیم من که به امتیاز دادن میلان خوشبینم. اگه امشب میلان نبره میتونم بگم به اسکودتو خیلی نزدیک میشیم!
ویرایش: متاسفانه میلان زد اودینزه رو. مکسی لوپز و این پسره الشراوی گل زدن حالا با دوبازی کمتر و و دو امتیاز کمتر دومیم.
در مورد بازیهای معوقه هم راست میگی شاید مثل بازی با ناپولی بشه قبلش تو اوج بودیم بعد یه باره رفتیم به پیشواز ناپولی و شانس اوردیم بازی 3.1 باخته رو مساوی کردیم.
دربه در معموریتشم به نحو احسن انجام داد.خوب جای مالدینی رو سمت چپ پر کرد.گروسو که دیگه رفت قاتی باقالیا. 34 سالشه ولی خیلی زود فوتبالش تموم شد. انگار خدا فرستاده بودش به آتزوری کمک کنه قهرمان جهان شه و بعد ماموریتش تموم شد!
منینگرم بچه سر به راهیه و با کسی کار نداره و واسه خودش میاد و میره. دروازه بان سومه دیگه چه انتظاری داری ازش؟![]()
وای جام جهانی یادم به جام جهانی 2002 افتاد که نامرد داور خر 3 تا گل سالمو به علاوه 3 تا پنالتی مسلمو برا ایتالیا نگرفت.بیچاره توتی چه قدر زجر کشید.
مالدینی که فکر کنم ترکید.
رم اومده تو ورزشگاه المپیکو انگل لاتزیو شده تو میگی رم پس کی میخواد از شر لاتزیو خلاص بشه.p.s: احمد من با لاتزیو چیکار دارم؟![]()
پروتزیو یادت بیاد چه بچه ماهی بود رفت لاتزیو حالا برو تو کار رقیب 3تایی.![]()