قبول دارم یاکویینتا هر وقت به زمین میرفت نهایت تلاششو واسه برد انجام میداد و گلای مهمی رو هم واسه یووه زد. حتی وقتی فرارا مربی شد تو یه برهه ستاره تیم بود. آمارش هم بد نیس 86 بازی و 30 گل. ولی...
ولی به نظرم یاکویینتا بازیکن تیمای بزرگ مثل یووه نیست. بازی کردن تو تیمای بزرگ فشار زیادی داره و بعضی بازیکنا نمیتونن این فشارو تحمل کنن. مثلا یاک تو یووه فقط اینجوری پشت هم مصدوم میشد. مخصوصا وقتی تیم به بحران میرفت به خاطر فشار روحی و جسمی که رو بازیکنا بود.
مهدی نکته خوبی گفت یاکویینتا هوش لازم واسه سیستم کونته رو نداشت. سیستمی که کونته واسه بازیای یووه پیاده میکنه یه سیستم مدرن و پیچیده و انعطاف پذیره که هر بازیکنی نمیتونه راحت باهاش کنار بیاد.
ولی یه بازیکن باهوش و زرنگ مثل ماتری بهتر میتونه تو این سیستم کار کنه و از یاکویینتا هم مدرن تر بازی میکنه.
در واقع به نظرم یاکویینتا بازیکن خوبی بود و فقط بازیکن خوبی بود!
یعنی هیچ مشخصه ای نداشت که بشه با اون شناختش. مثلا کوالیارلا با کات بیرون پاش یا بوریلو با قیچی هاش یا متری با هوشش و اله با نبوغ سرشارش شناخته میشه ولی یک یه همچین چیزی نداشت .. آمائوری هم نداشت. به خاطر همین تو تیم کونته این جور بازیکنا جایی ندارن.
در مورد لغو بازی فک کنم این بازیای عقب افتاده یه جا به ضررمون تموم بشه ممکنه زبونم لال آخرا فصل یووه یکم افت کنه و نتونه مث الان بازی کنه. اصلا راضی نیستم با این روحیه ای که تیم بعد برد میلان گرفته بود راحت میتونستیم 3 امتیازو از بولونیا بگیریم.
میلان همونطوری که مهدی گفت کارش امشب خیلی سخته اودینه تیمی نیس که به این راحتیا جا بزنه با این بازی هم که از میلان جلو یووه دیدیم من که به امتیاز دادن میلان خوشبینم. اگه امشب میلان نبره میتونم بگم به اسکودتو خیلی نزدیک میشیم!
ویرایش: متاسفانه میلان زد اودینزه رو. مکسی لوپز و این پسره الشراوی گل زدن حالا با دوبازی کمتر و و دو امتیاز کمتر دومیم.
گروسو که دیگه رفت قاتی باقالیا. 34 سالشه ولی خیلی زود فوتبالش تموم شد. انگار خدا فرستاده بودش به آتزوری کمک کنه قهرمان جهان شه و بعد ماموریتش تموم شد!در ضمن کسی از گروسو خبر داره یه ندا به ما بده ببینیم چه طوره؟
راستی داشت یادم میفرت این منینگر چه شکلی بود ؟؟؟ فکر کنم از اخرین بازی که کرده 3 سالی گذشته باشه![]()
منینگرم بچه سر به راهیه و با کسی کار نداره و واسه خودش میاد و میره. دروازه بان سومه دیگه چه انتظاری داری ازش؟
p.s: احمد من با لاتزیو چیکار دارم؟![]()