Design & Developed BY Patira

صفحه 67 از 193 نخستنخست ... 1757656667686977117167 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 661 تا 670 , از مجموع 1926
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۩ ارتش سرخ ...حرف های خودمونی هواداران پرسپولیس ۩

ارتش سرخ

با توجه به حجیم شدن تاپیک قبلی. تاپیک جدیدی ایجاد شده که شما عزیزان میتوانید طبق منوال قبلی به بحث بپردازین!

با تشکر

پرسپولیس یعنی هواداران عاشق داشتن ، پرسپولیس یعنی گل سرخ و شقایق كاشتن
    پرسپولیس یعنی دل پر رمزو راز ، پرسپولیس یعنی توكل به خدای بی نیاز.

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

این تاپیک برای صحبت های دوستانه شما عزیزان با یکدیگر ، تبادل نظر ، انتقاد و پیشنهاد و مهم تر از همه حمایت از تیم محبوبتان پرسپولیس ایجاد شده.

-= به امید قهرمانی پرسپولیس =-

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط Mehrd@d : 06-11-2011 در ساعت 22:45

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

perspolis

نقل قول نوشته اصلی توسط ALI MOHAMMAD. نمایش پست ها
    من از بحر حسین در التهابم تو از عباس می گویی در جوابم اروپارو ولش ایرانو بچسب با این بازیکنای فوق العاده ای که در اختیار داره منظورم همین تیم پرسپولیس بازیکنایی مثله علیرضا محمد بی شعور که این بشر افریده شده که فقط ادعا کنه و گوشه فلکو کر کنه بیشعور دفع توپ بلد نیست احمق باعث شد گله اولو بخوریم اونم چه زمانی . در مورد ترکیب باس بگم با اینکه به قوله خودت ابزارشو نداره ولی دیدی باز همون 4-3-3 تیمو ارنج کرد دیدی وحید هاشمیان مصدومیتش برطرف شده بود بازی کرد دیدی....

من هم از اروپا و هم از ایران برات مثال آوردم تا یه نمایی از حرفام داشته باشی !
    پرسپولیس 4 - 3 - 3 بازی کرد و نتیجه همون شد که من گفتم !
    قشنگ قافیه رو وسط زمین به ملوان باخته بودیم و محسن مسلمان داشت اونجا برا خودش راحت پشتک وارو می زد دیگه هر کاری دوست داشت انجام داد !
    درمورد فحش به بازیکنا به هرکی فحش دادی منم حساب کن ولی دور مهدوی کیا نپلکی !

نقل قول نوشته اصلی توسط مورینیو... نمایش پست ها
    نه به شانس نیست.هرچه بازیکن بزرگتر باشه پنالتی هایی که از دست داده کمتر میشه.مثلا علی دایی که یک گل زن بزرگ بود پنالتی هایی رو که از دست داد از تعداد انگشتان یک دست هم کمتره دراروپا مسی و رونالدو هم همین وضعیت رو دارن. مهدوی کیا اگه خراب کرد جای تعجبی نداشت چون از دورران اوجش فاصله گرفته و دیگه با این سن بهتره خداحافظی کنه از او کوچکتر الان سرمربی اند ولی مهدی هنوز داره بازی میکنه.
    نظر من برخلاف خیلی هاست پنالتی زدن شانسی نیست بازیکنی که پشت توپ قرار میگیره و اعتماد به نفسش دراون لحظه خوب باشه و تکنیک پنالتی زدن رو بلد باشه به راحتی پنالتیشو گل میکنه مثلا محکم با ارتفاع میتونه بزنه به گوشه ی چپ.این طوری هیچ دروازه بانی قادربه مهارش نیست.اگه بازیکنان ترجیح میدن زمینی بزنن بخاطر اینکه میترسن بازدن ضربه ی هوایی توپشون اوت بره این یعنی استرس و نداشتن تکنیک پنالتی زدن.

از چهره ی بازیکنی که قرارپنالتی خراب کنه میشه اینو فهمید از چره ی مهدوی کیا و جباری و حتی مسی دربازی با سویا به راحتی میشد فهمید پنالتی ها شونو خراب میکنن.
    مهدوی کیا رو نمیشه گفت فوتبالش تموم شده !
    مهدوی کیا به خاطر مسائلی که براش تو داماش پیش اومد مدتی از جریان بازی ها دور بود و تمرین نداشت و شرایط بازی براش جالب نبود !
    از شرفی فشار سنگینی که باز هم به خاطر مسائل پیش اومده در برگشتش به پرسپولیس باعث شده بود از نظر روحی روانی دچار چالش بشه ! تنها عاملی که باعث شد مهدوی کیا اون پنالتی رو خراب کنه همون قضیه فشار روانی بود !
    مهدوی کیا توی فوتبال ایران هنوز یه سر و گردن از اکثر هم پستی هاش بالاتره ! برای این فوتبال میتونه هنوز مفید باشه !
    یه نکته دیگه : توی فوتبال ایران خیلی چیزا دست به دست هم می دن تا تیم نتیجه نگیره که یکی از اون مسائل مهم همین شانسه !

3. 6 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531
    تشکر شده 3,686 در 634 پست

perspolis

اصلا سپردن پنالتي به مهدوي كيا كه اولين بازيش بود واس پرسپوليس بازي مي كرد كار درستي نبود و ميشد بازيكناي ديگه بزنن. پنالتي زدن با وجود همه مسائل مربوط به تكنيك و غيره يه موضوع شانسي هم هست مثل پنالتي معروف روبرتو باجيو

از قبل هم اينجا بحث شد كه امكان شكست خوردن تو اين بازي با توجه به داشته هامون و نخستين بازي سرمربي جديد زياد بود ولي باز اگر بدشانسي هميشگي گريبانمون رو نمي گرفت و پنالتي گل ميشد حتي امكان برد هم بود چون وقتي پنالتي شد پرسپوليس داشت خوب بازي مي كرد

يه تيم مثل پرسپوليس بدون بازيكن درست درمون و با اينهمه لشكر مصدوم و محروم و اعدامي و غيره و كلي حاشيه دوست و دشمن و با دشمنيهاي هميشگي فدراسيون و برنامه ريزاش و داورا و اون كميته ارتباطي باز شكست هم مي خوره رو بدشانسي ميشه و بدون بازيكن و مربي هر سال يه جام مي گيره اونوقت يه تيم هم مياد همه بازيكناي بزرگ كشور رو جمع مي كنه و با كلي روابط و حمايت از رئيس فدراسيون و پولهاي زيرميزي و الطاف متقابل كميته داوران و ....مياد تو زمين خودش وقتي كاملا مستحق باخت پر گله ولي شانسي مساوي مي كنه !

مشكل اساسي ما چند ساله يه سري بازيكناي بي غيرت و درجه 2هستند .مثلا همين بازي ديروز اين محمد و بادامكي

پرسپوليس امسال با همه دشمنيها و كينه ورزيها مي تونه تو آسيا و ليگ موفق باشه بشرطي كه هوادارا همه جوره حمايت كنند + تقويت خط دفاعي (+ خنثي كردن كارشكنيهاي فتل ترقه در پيوستن بازيكناي جديد) + اندكي شانس

5. 8 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

perspolis

^^^^^^^^^^^^
    پوریا جان
    نمیخاوم اینجا رو تبدیل به محیل کل بکنیم ولی می خوام یه چیزی رو بگم !
    مظلومی اول فصل توی برنامه ورزش و مردم شبکه یک دعوت بود و به صورت تلفنی هم با فتح الله زاده داشتند صحبت می کردند ! بحث محوریشون هم سقف قرار داد بود !
    می دونی فتح الله زاده برگشت چی گفت ؟!!!
    گفت من برای اینکه بتونم بازیکنا رو راضی کنم و از اون طرف قانون سقف قرارداد رو رعایت کنمتوی قرارداد 350میلیون رو ثبت می کردم و باقی قرارداد رو به انواعو اقسام مختلف دیگه وشیوه های نوین به بازیکنا قول می دادم !
    مثلا به یکی قول زمین تو فلان منطقه رو می دادم ، به یکی قول ماشین های مدل بالا ، به یکی قول خونه تو تهران و از این حرفا ...
    این چیزی بود که فتح الله زاده توی برنامه تلویزیونی و زنده جلوی همه اعلام کرد !
    یعنی الان خودت باور داری که مهدی رحمتی 50 میلیون گرفته ؟!! یا کرار جاسم ؟!! یا آندو ؟!!
    خود رحمتی گفته 888 میلیون !

درمورد قهرمانی اون سال پرسپولیس هم علاوه بر اینکه از ما 6 امتیاز کسر شد ولی بازم قهرمان شدیم چون حقمون بود !
    اگر منظورت وقت اضافه 7 دقیقه ایه که خوبه همون هفته 90 وقت های اضافه رو بررسی کرد و نظر داور رو تایید کرد !

یه نکته دیگه : شما میگی مدیر نباید از این حرفا بزنه ! بهتره یه نگاه به حرفای خودتون و مدیرا توی تایپیک هوادارای خودمونی اس اس بزنی + عکسی که حامد گذاشته ! + امضایی که حامد گذاشته + هزاتا نکته دیگه !
    ما اینجا استفاده از کلمه " کیسه کش " رو ممنوع اعلام کردیم و قرار بود کلمه " لنگی " هم اونجا یه همچین وضعیتی داشته باشه که متاسفانه ...

7. 7 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

perspolis

نقل قول نوشته اصلی توسط مورینیو... نمایش پست ها

حالا من سه تا سوال دارم.شما قبول دارین علی کریمی 350 میلیون گرفته؟
    دنیزلی که با کمتر از 700 میلیون پاشو تو ایران نمیذاشت.چی؟به نظرت اگه مبلغ قراردادش قانونی بود بازم دراعلامش انکار میکردن؟
    کلمه ی کیسه کش ممنوع شده؟alimohammad پسر عمه ی منه.تو امضاشو نگاه کن کیسه کش رو میبینی.
    امضای حامد بده؟امضای مدیر هواداران پرسپولیس بده که به ناصر خان توهین کرده ناصر حجازی ای که بیش از استقلال برای ایران اسطوره بوده.خود علی داییتون رو هم حجازی بالا آورده.امضای حامد روهم من قبول ندارم چون به شیث رضایی توهین کرده همون شیثی که پدر
    خط دفاعی پرسپولیس رو با اون خوشحالیش درآورده.
    در مورد کریمی من مطمئنم ! کریمی اونقد کفش پره که دیگه نیازی به پول نداره و تنها آرزوش برگشت به پرسپولیس بود که عملیش کرد !
    من اصلا از اینکه پرسپولیس سقف رو رعایت کرده خوشحال نیشتم چون الان داره چوبشو میخوره !
    ولی من مطمئنم اون کاشانی ملعون به هیچ بازیکنی بیشتر از این نداده !

علی محمد هم من موافقم و میخواتم بهش تذکر بدم ولی دیدم اونور مثل نقل و نبات دارند استفاده می کنند ! گفتم من دیگه چیزی نمی گم !

درمورد حجازی ! اولا چیزی که ساسان گفته توهین نیست و یه حقیقته ! به وقل یه نفر حقیقت تلخه مثل ته خیار !
    ولی اینکه هوادارای اس اس میان و به علی پروین بدترین توهین رو می کنند در صورتی که همیشه هواداری پرسپولیس به ناصر حجازی احترام گذاشتند !
    شیث هم واسه خودش برای افرادی محبوبه و اصلا دلیل نمیشه چون همچین کاری کرده ما بپذیریم که به بازیکن تیممون توهین بشه !

9. 7 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alexdelpiero نمایش پست ها

یه نکته دیگه : شما میگی مدیر نباید از این حرفا بزنه ! بهتره یه نگاه به حرفای خودتون و مدیرا توی تایپیک هوادارای خودمونی اس اس بزنی + عکسی که حامد گذاشته ! + امضایی که حامد گذاشته + هزاتا نکته دیگه !
    ما اینجا استفاده از کلمه " کیسه کش " رو ممنوع اعلام کردیم و قرار بود کلمه " لنگی " هم اونجا یه همچین وضعیتی داشته باشه که متاسفانه ... Entezar::

علی محمد هم من موافقم و میخواتم بهش تذکر بدم ولی دیدم اونور مثل نقل و نبات دارند استفاده می کنند ! گفتم من دیگه چیزی نمی گم !

!

مهدي من كاري به بحث شما ندارم ولي همين حامد يه بار بخاطر اينكه به اسقلالي ها گفتم دارين با شانس بازي هاتون رو ميبرين به من اخطار داد پس:

اگه امضاشو درست نكنه از فردا امضاي منم ميشه مثل علي محمد شايد هم بدتر حالا خواستين پارتي بازي كنين و بخاطر مدير بودنش منو از سايت محروم كنين يا نكنين من مشكلي باين موارد كه ندارم خيلي وقت بود كه مي خواستم اين حرفو بزنم

لعنت به باعث و بانی این بغض

11. 8 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531

perspolis

من تا امروز نخواستم برخوردي بين هواداراي 2 تيم باشه و با وجود اينكه مدير هواداراي تيمتون بسيار علاقه داره با خبر گذاشتن تو بخش اخبار پرسپوليسيها و نشون دادن امضاش ايجاد حساسيت كنه ولي باز مقابله به مثل نكردم و تو تاپيك استقلاليها مطلبي نذاشتم . فقط امضام رو عوض كردم تا مشخص شه توهين كردن به ديگران چقدر سادست چه اون توهين حقيقت باشه چه نباشه .همينطور طرفداراي تيمتون ميان تو تاپيكهاي ما با هر امضاء و نظري آزادانه مشاركت مي كنند ولي تا امروز مشكلي نبود

از اين به بعد با وجود اينكه خودم نظر ديگري دارم و معتقدم ميشه محترمانه تبادل نظر كرد ولي بخاطر حفظ نظم و جلوگيري از مشكلات اينچنيني و پاسخگويي به ناراحتيهاي برخي كاربران پرسپوليسي بدليل فعاليت هوادارن استقلال در بخش هوادارن پرسپوليس مجبورم نوشته هاي مربوط به هوادارن استقلال رو از تاپيكهاي مربوط به هوادارن پرسپوليس پاك كنم تا ديگه نه با نوشته هاشون ايجاد مشكل كنند و نه با امضاهاشون

يكي نيست بگه يه استقلالي تو بخش هواداراي پرسپوليس - تاپيك حرفهاي خودموني هواداران پرسپوليس چي كار داره ؟!

ویرایش توسط kick up : 01-08-2012 در ساعت 09:40

13. 10 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

perspolis

نقل قول نوشته اصلی توسط مورینیو.... نمایش پست ها
    درمورد قرارداد 700 میلیونی دنیزلی که چیزی نگفتی!
    دنیزلی 700 میلیون میگیره ؟!! این خبر رو از کجا آوردی !
    قرارداد دنیزلی یک و نیم ساله هست پس با این تفاسیر دنیزلی حدود 465 میلیون واسه هر فصل میگیره !
    توی برنامه 90 عزیز محمدی یه چیزی گفت بر خلاف حرفای قبلیش و گفت شما بهتره به ارزش یه مربی هم توجه کنی که چقد می ارزه و آیا این سقف قرارداد میتونه کفاف قضیه رو بده یا نه !
    جالبه برای نمونه نکونام رو با یکی از بازیکنای داخلی مقایسه کرد ! پس دنیزلی اگه 465 تا میگیره خیلی تعجب نداره !

15. 6 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531

برنامه ديشب نود 19دي1390 بخش بزرگي از پشت پرده كثيف فوتبال ما رو پرده برداري كرد. جايي كه طبق برنامه از پيش مشخص شده فدراسيون فوتبال قرار بود بازي دربي حذفي در مرحله يك چهارم در بهمن ماه انجام بشه ولي به محض اينكه پرسپوليس در موقعيتي قرار گرفت كه بدليل مصدوميتها و محروميتها و تحركات كميته انضباطي حتي توان تكميل ليست 18 نفره خود را هم نداشت بلافاصله عزيزمحمدي دست بكار شد تا اين بازي حتما پيش از پايان نيم فصل انجام بشه و دو ماهي به عقب كشيده بشه !!

حالا كه چند هفته اي از اون بازي گذشته مشخص شد كه اينهمه عجله هيچ انگيزه اي جز حذف پرسپوليس و رفيق بازيها و حمايتهاي پشت پرده فدراسيون از استقلال نداشته .

حالا ديگه هيچ عجله اي نيست چون خيالشون از حذف پرسپوليس راحت شد .فينال جام حذفي هم به انتهاي اسفند ماه فرستاده شد تا همه چيز سر موقع به خوبي و خوشي به كام لابي فدراسيونيها بشه

جالبه كه طبق جدول فدراسيون فوتبال مشخص شد كه بازي يك چهارم بايد در بهمن ماه انجام ميشد يعني ماه آينده نه ماه پيش ! موضوعي كه همه مي دونستند جز يه نفر : سردار نظامي آقاي "عزيزمحمدي" همه كاره فوتبال ايران

حالا راحت ميشه داوريهاي چند دربي سالهاي اخير و همه ابهامهاي مربوط به داوريهاي و آراء كميته انضباطي و برنامه ريزيهاي فدراسيون فوتبال رو تفسير كرد و به حال اين فوتبال عقب مونده مافياييمون گريه كرد

17. 7 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

perspolis

^^^^
    پرسپولیس سنگین ترین شکستش تو دربی رو تجربه کرد و 30 میلیون هوادار داشتند درد رو احساس می کردند !
    کی میخواد جواب این همه هوادا رو بده ؟!!! ای بر ... و ... لعنت !
    مرتیکه اومده 7 تا جا واسه بازی های حذفی رزرو کرده ! حتی در صورتی که بازی فینال جام حذفی رفت و برگشت می بود هنوز یه جای خالی رزرو مونده بود ولی هرچقد این مسئولان پرسپولیس گفتند این بی شعور گفت نمیشه و باید سر وقت باشه و ...
    بعد آبکی ها میان میگن رویانیان لاب کرده و N میلیارد پول از فدراسیون گرفته !
    قبل از دربی مشخص بود که بازی فینال رو میخوان تک بازی کنند با این حساب دو تا جای خالی براشون می موند و هیچ تداخلی با برنامه های نه تیم ملی نه AFC داشت ! فقط می خواستند این بلا رو سر پرسپولیس بیارن و هر هر به ریش هوادارا بخندند !
    حالا بشین پای نفرین و فحش هوادارا که هر چی خوردی نوش جونت !

19. 5 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531

perspolis

^^^^
    ...
    کی میخواد جواب این همه هوادا رو بده ؟!!! ای بر ... و ... لعنت !
    ..
    كي ميخواد جواب هواداراي پرطرفدارترين تيم آسيا رو بده ؟! دود اين جور كثافت كاريها به چشم كي مي ره ؟! حالا مردم رو چجوري بايد به ورزشگاهها كشوند ؟! فوتبالمون به كجا مي ره؟! ...

خدا رو شكر با اينهمه پول زيرميزي و حمايت همه جوره فدراسيون و.... تو عمرشون بيشتر از 3تا گل نتونستند بما بزنند . ولي ما مردو مردونه 6تاييشون كرديم . بگذريم از اون 4تا 4تا يي هم كه بهشون زديم و به روي خودمون نيورديم . جالبه كه 3تا بازي در تاريخ دربيها 3برصفر به سود استقلال نوشته شده كه هر 3 به حكم فدراسيون فوتبال بوده براي بازيهاي نيمه تمام !! خداييش اين فدراسيون نبود اين آمار 3هيچ رو هم نداشتند

ما بايد بكجا پناه ببريم؟! همه فوتبال ايران دست فقط يه نفره : يه نظامي كه معلوم نيست از كجا سروكلش تو فوتبال پيدا شد و چرا هر روز حيطه اختياراتش بيشتر ميشه و چرا هيچ كس نمي تونه بهش بگه بالاچشت ابروست؟! چرا هر كي اومده اينو نگر داشته ؟! اصلا يه آدم نظامي غيرفوتبالي بدون سواد درست و حسابي رو چه به مديريت فوتبال يه كشور 70 ميليوني ؟! از يه طرف مربي ميفرسته فجر سپاسي و هيچ كي نيست بگه تو چي كاره حسني آخه؟! از طرف ديگه هم .....

نمي شه يه تيم يه عمر سوگلي فدراسيون فوتبال يه كشور باشه و بگي نه بابا اتفاقيه . ميكروفوناي صداوسيما تو همه دربيها چسبيده به هواداراي استقلال نصب بشن و بگي نه بابا حالا يه بار اشتباه شده ! داوراي ايراني اشتباهاي 3 امتيازي تو دربيها بكنن و بگي "اشتباه داوري بخشي از فوتباله .بابا بي خيال حالا اشتباه كرده اونم آدمه ديگه "! اونم واس تيمي كه يه دونه بازيكن تا حالا نتونسته بفرسته اروپا و بزرگترين افتخارش لژيونراش تو كشوراي عربيه !

21. 5 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

صفحه 67 از 193 نخستنخست ... 1757656667686977117167 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)