Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1926

Hybrid View

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

perspolis

^^^^^^^^^^^^
    پوریا جان
    نمیخاوم اینجا رو تبدیل به محیل کل بکنیم ولی می خوام یه چیزی رو بگم !
    مظلومی اول فصل توی برنامه ورزش و مردم شبکه یک دعوت بود و به صورت تلفنی هم با فتح الله زاده داشتند صحبت می کردند ! بحث محوریشون هم سقف قرار داد بود !
    می دونی فتح الله زاده برگشت چی گفت ؟!!!
    گفت من برای اینکه بتونم بازیکنا رو راضی کنم و از اون طرف قانون سقف قرارداد رو رعایت کنمتوی قرارداد 350میلیون رو ثبت می کردم و باقی قرارداد رو به انواعو اقسام مختلف دیگه وشیوه های نوین به بازیکنا قول می دادم !
    مثلا به یکی قول زمین تو فلان منطقه رو می دادم ، به یکی قول ماشین های مدل بالا ، به یکی قول خونه تو تهران و از این حرفا ...
    این چیزی بود که فتح الله زاده توی برنامه تلویزیونی و زنده جلوی همه اعلام کرد !
    یعنی الان خودت باور داری که مهدی رحمتی 50 میلیون گرفته ؟!! یا کرار جاسم ؟!! یا آندو ؟!!
    خود رحمتی گفته 888 میلیون !

درمورد قهرمانی اون سال پرسپولیس هم علاوه بر اینکه از ما 6 امتیاز کسر شد ولی بازم قهرمان شدیم چون حقمون بود !
    اگر منظورت وقت اضافه 7 دقیقه ایه که خوبه همون هفته 90 وقت های اضافه رو بررسی کرد و نظر داور رو تایید کرد !

یه نکته دیگه : شما میگی مدیر نباید از این حرفا بزنه ! بهتره یه نگاه به حرفای خودتون و مدیرا توی تایپیک هوادارای خودمونی اس اس بزنی + عکسی که حامد گذاشته ! + امضایی که حامد گذاشته + هزاتا نکته دیگه !
    ما اینجا استفاده از کلمه " کیسه کش " رو ممنوع اعلام کردیم و قرار بود کلمه " لنگی " هم اونجا یه همچین وضعیتی داشته باشه که متاسفانه ...

2. 7 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

perspolis

نقل قول نوشته اصلی توسط مورینیو... نمایش پست ها

حالا من سه تا سوال دارم.شما قبول دارین علی کریمی 350 میلیون گرفته؟
    دنیزلی که با کمتر از 700 میلیون پاشو تو ایران نمیذاشت.چی؟به نظرت اگه مبلغ قراردادش قانونی بود بازم دراعلامش انکار میکردن؟
    کلمه ی کیسه کش ممنوع شده؟alimohammad پسر عمه ی منه.تو امضاشو نگاه کن کیسه کش رو میبینی.
    امضای حامد بده؟امضای مدیر هواداران پرسپولیس بده که به ناصر خان توهین کرده ناصر حجازی ای که بیش از استقلال برای ایران اسطوره بوده.خود علی داییتون رو هم حجازی بالا آورده.امضای حامد روهم من قبول ندارم چون به شیث رضایی توهین کرده همون شیثی که پدر
    خط دفاعی پرسپولیس رو با اون خوشحالیش درآورده.
    در مورد کریمی من مطمئنم ! کریمی اونقد کفش پره که دیگه نیازی به پول نداره و تنها آرزوش برگشت به پرسپولیس بود که عملیش کرد !
    من اصلا از اینکه پرسپولیس سقف رو رعایت کرده خوشحال نیشتم چون الان داره چوبشو میخوره !
    ولی من مطمئنم اون کاشانی ملعون به هیچ بازیکنی بیشتر از این نداده !

علی محمد هم من موافقم و میخواتم بهش تذکر بدم ولی دیدم اونور مثل نقل و نبات دارند استفاده می کنند ! گفتم من دیگه چیزی نمی گم !

درمورد حجازی ! اولا چیزی که ساسان گفته توهین نیست و یه حقیقته ! به وقل یه نفر حقیقت تلخه مثل ته خیار !
    ولی اینکه هوادارای اس اس میان و به علی پروین بدترین توهین رو می کنند در صورتی که همیشه هواداری پرسپولیس به ناصر حجازی احترام گذاشتند !
    شیث هم واسه خودش برای افرادی محبوبه و اصلا دلیل نمیشه چون همچین کاری کرده ما بپذیریم که به بازیکن تیممون توهین بشه !

4. 7 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alexdelpiero نمایش پست ها

یه نکته دیگه : شما میگی مدیر نباید از این حرفا بزنه ! بهتره یه نگاه به حرفای خودتون و مدیرا توی تایپیک هوادارای خودمونی اس اس بزنی + عکسی که حامد گذاشته ! + امضایی که حامد گذاشته + هزاتا نکته دیگه !
    ما اینجا استفاده از کلمه " کیسه کش " رو ممنوع اعلام کردیم و قرار بود کلمه " لنگی " هم اونجا یه همچین وضعیتی داشته باشه که متاسفانه ... Entezar::

نقل قول نوشته اصلی توسط alexdelpiero نمایش پست ها

علی محمد هم من موافقم و میخواتم بهش تذکر بدم ولی دیدم اونور مثل نقل و نبات دارند استفاده می کنند ! گفتم من دیگه چیزی نمی گم !

!

مهدي من كاري به بحث شما ندارم ولي همين حامد يه بار بخاطر اينكه به اسقلالي ها گفتم دارين با شانس بازي هاتون رو ميبرين به من اخطار داد پس:

اگه امضاشو درست نكنه از فردا امضاي منم ميشه مثل علي محمد شايد هم بدتر حالا خواستين پارتي بازي كنين و بخاطر مدير بودنش منو از سايت محروم كنين يا نكنين من مشكلي باين موارد كه ندارم خيلي وقت بود كه مي خواستم اين حرفو بزنم

لعنت به باعث و بانی این بغض

6. 8 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)