^^^^^^^^^^^^
پوریا جان
نمیخاوم اینجا رو تبدیل به محیل کل بکنیم ولی می خوام یه چیزی رو بگم !
مظلومی اول فصل توی برنامه ورزش و مردم شبکه یک دعوت بود و به صورت تلفنی هم با فتح الله زاده داشتند صحبت می کردند ! بحث محوریشون هم سقف قرار داد بود !
می دونی فتح الله زاده برگشت چی گفت ؟!!!
گفت من برای اینکه بتونم بازیکنا رو راضی کنم و از اون طرف قانون سقف قرارداد رو رعایت کنمتوی قرارداد 350میلیون رو ثبت می کردم و باقی قرارداد رو به انواعو اقسام مختلف دیگه وشیوه های نوین به بازیکنا قول می دادم !
مثلا به یکی قول زمین تو فلان منطقه رو می دادم ، به یکی قول ماشین های مدل بالا ، به یکی قول خونه تو تهران و از این حرفا ...
این چیزی بود که فتح الله زاده توی برنامه تلویزیونی و زنده جلوی همه اعلام کرد !
یعنی الان خودت باور داری که مهدی رحمتی 50 میلیون گرفته ؟!! یا کرار جاسم ؟!! یا آندو ؟!!
خود رحمتی گفته 888 میلیون !
درمورد قهرمانی اون سال پرسپولیس هم علاوه بر اینکه از ما 6 امتیاز کسر شد ولی بازم قهرمان شدیم چون حقمون بود !
اگر منظورت وقت اضافه 7 دقیقه ایه که خوبه همون هفته 90 وقت های اضافه رو بررسی کرد و نظر داور رو تایید کرد !
یه نکته دیگه : شما میگی مدیر نباید از این حرفا بزنه ! بهتره یه نگاه به حرفای خودتون و مدیرا توی تایپیک هوادارای خودمونی اس اس بزنی + عکسی که حامد گذاشته ! + امضایی که حامد گذاشته + هزاتا نکته دیگه !
ما اینجا استفاده از کلمه " کیسه کش " رو ممنوع اعلام کردیم و قرار بود کلمه " لنگی " هم اونجا یه همچین وضعیتی داشته باشه که متاسفانه ...