Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1926

Threaded View

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

perspolis

نقل قول نوشته اصلی توسط ALI MOHAMMAD. نمایش پست ها
    من از بحر حسین در التهابم تو از عباس می گویی در جوابم اروپارو ولش ایرانو بچسب با این بازیکنای فوق العاده ای که در اختیار داره منظورم همین تیم پرسپولیس بازیکنایی مثله علیرضا محمد بی شعور که این بشر افریده شده که فقط ادعا کنه و گوشه فلکو کر کنه بیشعور دفع توپ بلد نیست احمق باعث شد گله اولو بخوریم اونم چه زمانی . در مورد ترکیب باس بگم با اینکه به قوله خودت ابزارشو نداره ولی دیدی باز همون 4-3-3 تیمو ارنج کرد دیدی وحید هاشمیان مصدومیتش برطرف شده بود بازی کرد دیدی....

من هم از اروپا و هم از ایران برات مثال آوردم تا یه نمایی از حرفام داشته باشی !
    پرسپولیس 4 - 3 - 3 بازی کرد و نتیجه همون شد که من گفتم !
    قشنگ قافیه رو وسط زمین به ملوان باخته بودیم و محسن مسلمان داشت اونجا برا خودش راحت پشتک وارو می زد دیگه هر کاری دوست داشت انجام داد !
    درمورد فحش به بازیکنا به هرکی فحش دادی منم حساب کن ولی دور مهدوی کیا نپلکی !

نقل قول نوشته اصلی توسط مورینیو... نمایش پست ها
    نه به شانس نیست.هرچه بازیکن بزرگتر باشه پنالتی هایی که از دست داده کمتر میشه.مثلا علی دایی که یک گل زن بزرگ بود پنالتی هایی رو که از دست داد از تعداد انگشتان یک دست هم کمتره دراروپا مسی و رونالدو هم همین وضعیت رو دارن. مهدوی کیا اگه خراب کرد جای تعجبی نداشت چون از دورران اوجش فاصله گرفته و دیگه با این سن بهتره خداحافظی کنه از او کوچکتر الان سرمربی اند ولی مهدی هنوز داره بازی میکنه.
    نظر من برخلاف خیلی هاست پنالتی زدن شانسی نیست بازیکنی که پشت توپ قرار میگیره و اعتماد به نفسش دراون لحظه خوب باشه و تکنیک پنالتی زدن رو بلد باشه به راحتی پنالتیشو گل میکنه مثلا محکم با ارتفاع میتونه بزنه به گوشه ی چپ.این طوری هیچ دروازه بانی قادربه مهارش نیست.اگه بازیکنان ترجیح میدن زمینی بزنن بخاطر اینکه میترسن بازدن ضربه ی هوایی توپشون اوت بره این یعنی استرس و نداشتن تکنیک پنالتی زدن.

از چهره ی بازیکنی که قرارپنالتی خراب کنه میشه اینو فهمید از چره ی مهدوی کیا و جباری و حتی مسی دربازی با سویا به راحتی میشد فهمید پنالتی ها شونو خراب میکنن.
    مهدوی کیا رو نمیشه گفت فوتبالش تموم شده !
    مهدوی کیا به خاطر مسائلی که براش تو داماش پیش اومد مدتی از جریان بازی ها دور بود و تمرین نداشت و شرایط بازی براش جالب نبود !
    از شرفی فشار سنگینی که باز هم به خاطر مسائل پیش اومده در برگشتش به پرسپولیس باعث شده بود از نظر روحی روانی دچار چالش بشه ! تنها عاملی که باعث شد مهدوی کیا اون پنالتی رو خراب کنه همون قضیه فشار روانی بود !
    مهدوی کیا توی فوتبال ایران هنوز یه سر و گردن از اکثر هم پستی هاش بالاتره ! برای این فوتبال میتونه هنوز مفید باشه !
    یه نکته دیگه : توی فوتبال ایران خیلی چیزا دست به دست هم می دن تا تیم نتیجه نگیره که یکی از اون مسائل مهم همین شانسه !

2. 6 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)