با توجه به انتخاب 3 نامزد نهایی و نزدیک شدن به انتخاب بهترین بازیکن سال 2011
به نظر شما کدام بازیکن بهترین بازیکن سال میشود ؟؟؟
((لطفا از کلکل کردن و دعوا کردن پرهیز کنید))
دوستان لطفا رای که میدید نظر و دلیل رای خودتون هم بگید
ژاوی هرناندز
کریستیانو رونالدو
لیونل مسی
با توجه به انتخاب 3 نامزد نهایی و نزدیک شدن به انتخاب بهترین بازیکن سال 2011
به نظر شما کدام بازیکن بهترین بازیکن سال میشود ؟؟؟
((لطفا از کلکل کردن و دعوا کردن پرهیز کنید))
دوستان لطفا رای که میدید نظر و دلیل رای خودتون هم بگید
ویرایش توسط Mohammad : 12-19-2011 در ساعت 16:39
اولا که من اومدن ژاوی تو این لیست رو اصلا قبول ندارم . باید به جاش دیماریا یا اوزیل رو میذاشتن! دوما کریس از همشون امسال بهتر عمل کرده و میانگین گلهاش تو هربازی 2 تا بوده درحالی که مسی اینطور نیست طبق آمار (( هربازی یه گل )).
سوما : کریس به خاطر بازیه فوق العادش امسال کفش طلا رو گرفت پس حتما بهتر از مسی بود که کفش طلا رو ببه کریس دادن .
Always in my heart Zizu
?Once the player like you found
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نه کاری به لیورپول دارم نه به لیگ انگلیس.لطفا راجع به ارژانتین این طوری نگید.ارژانتین و فدراسیونش فقط مهاجم سازه.اگه یک نگاه به مشخصات فنی مسی بندازی متوجه میشی سبکش amf یا همون هافبک تهاجمی هست.هم توی بارسا هم توی ارژانتین ولی توی بارسا بیشتر براش پشت محوطه بازی سازی میشه ولی توی ارژانتین باید تمام بازی سازی رو برای اگوئرو و هیگویین انجام بده.اگه مسی یک طراح پشتش داشت میتونست جلو بازی کنه و مثل بارسا بدرخشه ولی به خاطر نبود طراح مجبوره نقش اینیستا رو تو بارسا برای ارژانتین بازی کنه.کسی از اینیستا انتظار نداره گل بزنه تو بارسا.از طرفی مسی هماهنگی هم با هیگویین نداره.ارژانتین پر ستاره ترین تیم هست؟از اون حرفا بود.اسپانیا برای هر پست 6بازیکن اماده داره اونوقت ارژانتین که یک طراح غیر از مسی نداره میگی پرستاره.سوارز هم بازیکن خیلی خوبیه ولی خیلی باید کار کنه تا بتونه توی 3بازیکن برتر باشه.کلا من نقش الکسیس رو پارسال بیشتر از رونالدو میدونم چون اون لااقل بهترین بازیکن serie a شد ولی رونالدو ...
باشه چشم.دفعه دیگه میگم بین بازیکنای رئال قرعه بندازن سه تاشو انتخاب کنن برای بهترین بازیکن سال.واقعا دیگه بحث کردن اینجا فایده نداره
ویرایش توسط spiderkiller : 12-19-2011 در ساعت 20:44
نظر همه متفاوته و تعصب هم خیلی تاثیر داره، این یک!
دو، اصلی ترین عامل بهترین بودن، این نیست که زیاد گل بزنید بلکه اینه که با تیم همگن باشید و تیم خودتون رو درک کنید. بازی سانتوس بارسا، آخرین نمونه از این خصوصیت هست، گل های مسی رو ندیدی؟ توی همش درک یاران خودی نقش اصلی رو داره...
اصلا اونی که شما میگی، گل زدن اصلی ترینه (مثلا!) مسی کم گل میزنه؟! رونالدو راست میگه بیاد توی الکلاسیکو خوب بازی کنه نه با بازی با یه تیم آخر جدول که 3 تا گل میزنه توشون! مسی توی بازی با اتلتیکو مادرید هتریک میکنه، رونالدو هم با یه تیم آخر جدولی! جل الخالق
حالا نوبت 3 هست! چرا مسی 2009،2010 بهترین انتخاب شد و باید 2011 هم ببره؟ برای اینکه از آغاز فصل 2008-2009 که گواردیولا اومد بشماری 13 تا جام برده!!! این فکر کنم خودش بس باشه برای این سوال
از دیگر کاربران میخوام این بحث دور انداختنی رو تموم کنن! پول رو اونا میخورن، منظورم مسی و رونالدو و ژاوی هست! ما اینجا داریم دعوا میکنیم![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
PEP's BARCA
از پت و مت هم بپرسین میگن مسیدیگه همه قبول دارند مسی بهتر از رونالدوست .... بحث بیهوده نکنید
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
عزیزم شما میدونی SS یعنی چی؟یعنی Second Striker! و میدونی Striker یعنی چی؟ یعنی مهاجم!
بگذریم، آرژانتین پر ستاره نیست، هنوز جوونه و اگه ستاره باشه توش، در آینده ایشالله! نکته بعدی اینه که من نمیگم سوارز بد بازی میکنه میگم مفت خوره!
نکته بعدی که خیلی هم خنده داره اینه که من خودم خبر های ورزشی ترجمه میکنم و یاد گرفتم اسم هر نفر رو دقیقا به طور اگلیسی بنویسم ولی متفاوت بخونم، مثل Gerard: گرارد که در خوندن، "گ" رو "ج" تلفظ میکنن...
یا مثلا Kahn: کاهن که "ه" خونده نمیشه... گرفتی داداش؟![]()
VIVA La Maisa
PEP's BARCA
به نظرم مسي و البته تمام تلاشمو كردم كه تعصب تو نظرم نقشي نداشته باشه،ولي با اينهمه نميشه از 53گل در يك فصل اون هم با كمترين استراحت در 2فصل گذشته نسبت به تمام بازيكنايه دنيا،بعلاوه آمار عالي تو پاس گل و گل ها و پاس گلهايه نجات بخشش،همچنين بهترين بازيكنه ليگ قهرمانانه پارسال با ميانگين امتيازه9.3و 8.8 (اولي از ديد كارشناسا و دومي كربران سايت رسميه يوفا) و خيلي از موارد ديگه،چشم پوشي كرد.![]()
مهاجم به یکی مثل تورس میگن یا مثلا داوید ویلا ، به مسی و امثلش میگن مهاجم کاذب ، یه خورده اطلاعاتت رو بالا ببر .
یه نمونه از مقت خوریهای سوارز رو به من بگو . تو که میگی مفت خوره باید یه دلیل قانع کننده هم داشته باشی .
جرارد اصلش ژرارد ـــه ، فکر کنم شما به کاسیاس میگی کاسیلاس آره ؟:
داداش مرتضی در حد یک خط به من میگی کریس تو پرتغال چیکار کرد که درحد ژاوی اوردیش بالا
کاملا مخالفم.مسی مهاجم هدف بارساست و ویا مهاجم بال.الوز مهاجم کاذب هست.تورس و ویا(زمانی که تو والنسیا بود) مهاجم هدف هستن .فرق مهاجم ها توی هدف بودنشون هست.وقتی یک مهاجم هدف باشه میشه مسی که باید همه پاس ها توی محوطه به اون برسه.وینگر ها توی بارسا وظیفه بازیسازی رو دارن برای مسی و مسی هم وظیفه بازیسازی رو داره برای اینیستا و سسک.یکم سبک بارسا با بقیه تیما متفاوت هست.یعنی هر دقیقه مهاجم نوک عوض میشه ولی تنها مهاجم کاذب بارسا الوز هست.بقیه توی پست هافبک همه توی بازی غیر از بوسکتس برای حدود دو سه دقیقه مهاجم هدف میشن یعنی سعی میکنن نفوذ کنن از بازیسازی بقیه استفاده کنن و گل بزنن ولی درکل مهاجم اصلی مسی هست.ویا فقط وینگر بازیسازه.اگه به حرفای زلاتان هم گوش کنی میفهمی گفته به خاطر اینکه تو بارسا مسی هدف بود اون موفق نبوده.دوستمون اطلاعاتش توی مسائل فوتبالی بالاست.شما هم زیاد سخت نگیر.همه باهم دوستیم.![]()
ویرایش توسط spiderkiller : 12-19-2011 در ساعت 21:29
باشه بابا اطلاعات! در ضمن عزیزم تو منظور منو نمیفهمی! من منظورم از اونجوری که نوشته میشه اینه که مثل اون کشور نوشته بشه هست، میدونم نمیفهمی چون بد توضیح میدم... مثلا توی اسپانیا دو تا L یعنی همون Y نه اینکه L مینویسن، Y میخونن. خب بالاخره شما بزرگ مایی منم نمیخوام زیاد مزاحم اطلاعات شما بشم، لطفا تموم کنید که برای هر دو طرف بد تموم میشه آخر.
ببخشید اگه کسی رو ناراحت کرده باشم![]()
VIVA La Maisa
PEP's BARCA
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)