Design & Developed BY Patira

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام بازیکن رو شایسته انتخاب بهترین بازیکن سال 2011 می دو

رأی دهندگان
117. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • ژاوی هرناندز

9 7.69%
  • کریستیانو رونالدو

52 44.44%
  • لیونل مسی

56 47.86%
صفحه 4 از 11 نخستنخست ... 23456 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 105
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    Xabi Alonso - David Beckham
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123
    تشکر شده 14,670 در 2,385 پست

Bomb مراسم انتخاب بهترین بازیکن سال جهان (گالا) 2011

با توجه به انتخاب 3 نامزد نهایی و نزدیک شدن به انتخاب بهترین بازیکن سال 2011
    به نظر شما کدام بازیکن بهترین بازیکن سال میشود ؟؟؟

((لطفا از کلکل کردن و دعوا کردن پرهیز کنید))

دوستان لطفا رای که میدید نظر و دلیل رای خودتون هم بگید

ویرایش توسط Mohammad : 12-19-2011 در ساعت 16:39

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola _ Arsen Wenger_Vicente Delbousque
    بازیکن محبوب
    Z.Zidane
    اسم واقعی شما
    Reza

France

تشکر ها
    2,995
    تشکر شده 4,726 در 862 پست

اولا که من اومدن ژاوی تو این لیست رو اصلا قبول ندارم . باید به جاش دیماریا یا اوزیل رو میذاشتن! دوما کریس از همشون امسال بهتر عمل کرده و میانگین گلهاش تو هربازی 2 تا بوده درحالی که مسی اینطور نیست طبق آمار (( هربازی یه گل )).
    سوما : کریس به خاطر بازیه فوق العادش امسال کفش طلا رو گرفت پس حتما بهتر از مسی بود که کفش طلا رو ببه کریس دادن .

Always in my heart Zizu

?Once the player like you found

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

3. 2 کاربر از پست مفید Zid@ne تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط King Kenny نمایش پست ها
    خب من فکر میکنم شما یه کم احساسی نظر میدید ، ببخشید ولی فکر میکنم شما بازیای آرژانتین رو نگاه نمیکنی ، مسی اتفاقا دوی تیم ملیش آزادی عمل بیشتری هم داره نسبت به بارسلونا ، دقیقا هم توی پست اصلیش بازی میکنه یه نکته ی جالب که شما حتی نمیدونید پست اصلی مسی SS هست نه مهاجم .
    من نه کاری به لیورپول دارم نه به لیگ انگلیس.لطفا راجع به ارژانتین این طوری نگید.ارژانتین و فدراسیونش فقط مهاجم سازه.اگه یک نگاه به مشخصات فنی مسی بندازی متوجه میشی سبکش amf یا همون هافبک تهاجمی هست.هم توی بارسا هم توی ارژانتین ولی توی بارسا بیشتر براش پشت محوطه بازی سازی میشه ولی توی ارژانتین باید تمام بازی سازی رو برای اگوئرو و هیگویین انجام بده.اگه مسی یک طراح پشتش داشت میتونست جلو بازی کنه و مثل بارسا بدرخشه ولی به خاطر نبود طراح مجبوره نقش اینیستا رو تو بارسا برای ارژانتین بازی کنه.کسی از اینیستا انتظار نداره گل بزنه تو بارسا.از طرفی مسی هماهنگی هم با هیگویین نداره.ارژانتین پر ستاره ترین تیم هست؟ از اون حرفا بود.اسپانیا برای هر پست 6بازیکن اماده داره اونوقت ارژانتین که یک طراح غیر از مسی نداره میگی پرستاره.سوارز هم بازیکن خیلی خوبیه ولی خیلی باید کار کنه تا بتونه توی 3بازیکن برتر باشه.کلا من نقش الکسیس رو پارسال بیشتر از رونالدو میدونم چون اون لااقل بهترین بازیکن serie a شد ولی رونالدو ...
    نقل قول نوشته اصلی توسط Rezadel نمایش پست ها
    اولا که من اومدن ژاوی تو این لیست رو اصلا قبول ندارم . باید به جاش دیماریا یا اوزیل رو میذاشتن! دوما کریس از همشون امسال بهتر عمل کرده و میانگین گلهاش تو هربازی 2 تا بوده درحالی که مسی اینطور نیست طبق آمار (( هربازی یه گل )).
    سوما : کریس به خاطر بازیه فوق العادش امسال کفش طلا رو گرفت پس حتما بهتر از مسی بود که کفش طلا رو ببه کریس دادن .
    باشه چشم.دفعه دیگه میگم بین بازیکنای رئال قرعه بندازن سه تاشو انتخاب کنن برای بهترین بازیکن سال.واقعا دیگه بحث کردن اینجا فایده نداره
    ویرایش توسط spiderkiller : 12-19-2011 در ساعت 20:44

5. کاربر روبرو از پست مفید spiderkiller تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola
    بازیکن محبوب
    Messi - Xavi - Van Persie
    اسم واقعی شما
    Pouria

NetherlandsBarcelonaArsenal

تشکر ها
    184
    تشکر شده 891 در 207 پست

بارسلونا

نقل قول نوشته اصلی توسط mortezarm نمایش پست ها
    من فک کنم دوستان به جای کل کل و اینکه بازیکنی دیگه رو بکوبن از مزایای بازیکنی که به نظرشون بهتره بگن
    بابا دیگه خسته شدیم
    خب من الان میتونم 100 دلیل بیارم که مسی حقش نیس
    میگن گل موثر نیس اتفاقا اصلی ترین ایتم همون زدنه گله
    من میگم مسی بدون ژاوی و اینیستا .........................
    چرا پارسال مسی اتنخاب شد
    واقعا حقه مسی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
    نظر همه متفاوته و تعصب هم خیلی تاثیر داره، این یک!

دو، اصلی ترین عامل بهترین بودن، این نیست که زیاد گل بزنید بلکه اینه که با تیم همگن باشید و تیم خودتون رو درک کنید. بازی سانتوس بارسا، آخرین نمونه از این خصوصیت هست، گل های مسی رو ندیدی؟ توی همش درک یاران خودی نقش اصلی رو داره...

اصلا اونی که شما میگی، گل زدن اصلی ترینه (مثلا!) مسی کم گل میزنه؟! رونالدو راست میگه بیاد توی الکلاسیکو خوب بازی کنه نه با بازی با یه تیم آخر جدول که 3 تا گل میزنه توشون! مسی توی بازی با اتلتیکو مادرید هتریک میکنه، رونالدو هم با یه تیم آخر جدولی! جل الخالق
    حالا نوبت 3 هست! چرا مسی 2009،2010 بهترین انتخاب شد و باید 2011 هم ببره؟ برای اینکه از آغاز فصل 2008-2009 که گواردیولا اومد بشماری 13 تا جام برده!!! این فکر کنم خودش بس باشه برای این سوال

از دیگر کاربران میخوام این بحث دور انداختنی رو تموم کنن! پول رو اونا میخورن، منظورم مسی و رونالدو و ژاوی هست! ما اینجا داریم دعوا میکنیم

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

VIVA La Maisa

:
    PEP GUARDIOLA, You are Always here

PEP's BARCA

7. 2 کاربر از پست مفید Pouriaf تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

از پت و مت هم بپرسین میگن مسی دیگه همه قبول دارند مسی بهتر از رونالدوست .... بحث بیهوده نکنید

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

9. 4 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Pouria

تشکر ها
    184
    تشکر شده 891 در 207 پست

بارسلونا

خب من فکر میکنم شما یه کم احساسی نظر میدید ، ببخشید ولی فکر میکنم شما بازیای آرژانتین رو نگاه نمیکنی ، مسی اتفاقا دوی تیم ملیش آزادی عمل بیشتری هم داره نسبت به بارسلونا ، دقیقا هم توی پست اصلیش بازی میکنه یه نکته ی جالب که شما حتی نمیدونید پست اصلی مسی SS هست نه مهاجم .

تیم ملی هر دو افتضاحه ؟ خب اینو من یادداشت میکنم هر وقت اعصابم خورد بود نگاش میکنم و کمی میخندم ، آرژانتین پرستاره ترین تیم دنیاست ، همین فقط . پرتغال هم که همه کارش رونالدو ــه ، ولی باز هم کاری از پیش نمیبره .

سوارز مفت خوری میکنه ؟ تعداد انگشت شماری هستن توی لیگ انگلیس که برای خودشون موقعیت میسازند ، یاد آوری میکنم که سوارز مهاجمی مثل تورس نیست که توپ رو براش آماده کنن تا بلکه بزنه تو گل ، سوارز عقب میاد توپگیری میکنه و ... پیشنهاد میکنم یه بار دیگه بازی فصل گذشته ی لیورپول و منچستر یونایتد رو ببینی .
    هرچی فکر کردم بازیکنی به نام گرارد نداشتیم اگه منظورت جرارده باید بگم که از وقتی سوارز اومده بازیهایی که این دو کنار هم بودن دورقمی هم نشده به علت مصدومیت هایی که برای گرارد ، ببخشید جرارد پیش اومده
    عزیزم شما میدونی SS یعنی چی؟ یعنی Second Striker! و میدونی Striker یعنی چی؟ یعنی مهاجم!

بگذریم، آرژانتین پر ستاره نیست، هنوز جوونه و اگه ستاره باشه توش، در آینده ایشالله! نکته بعدی اینه که من نمیگم سوارز بد بازی میکنه میگم مفت خوره!

نکته بعدی که خیلی هم خنده داره اینه که من خودم خبر های ورزشی ترجمه میکنم و یاد گرفتم اسم هر نفر رو دقیقا به طور اگلیسی بنویسم ولی متفاوت بخونم، مثل Gerard: گرارد که در خوندن، "گ" رو "ج" تلفظ میکنن...

یا مثلا Kahn: کاهن که "ه" خونده نمیشه... گرفتی داداش؟

VIVA La Maisa

:

PEP's BARCA

11. 3 کاربر از پست مفید Pouriaf تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    CAM-RS,RF
    مربی مورد علاقه
    fergosen-fanbasten
    بازیکن محبوب
    ...-The great zidane-messi-kaka
    اسم واقعی شما
    آراز

SpainBarcelonaManUtd

تشکر ها
    2,358
    تشکر شده 2,279 در 448 پست

به نظرم مسي و البته تمام تلاشمو كردم كه تعصب تو نظرم نقشي نداشته باشه،ولي با اينهمه نميشه از 53گل در يك فصل اون هم با كمترين استراحت در 2فصل گذشته نسبت به تمام بازيكنايه دنيا،بعلاوه آمار عالي تو پاس گل و گل ها و پاس گلهايه نجات بخشش،همچنين بهترين بازيكنه ليگ قهرمانانه پارسال با ميانگين امتيازه9.3و 8.8 (اولي از ديد كارشناسا و دومي كربران سايت رسميه يوفا) و خيلي از موارد ديگه،چشم پوشي كرد.

13. 2 کاربر از پست مفید raptor تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Pouriaf نمایش پست ها
    نظر همه متفاوته و تعصب هم خیلی تاثیر داره، این یک!

دو، اصلی ترین عامل بهترین بودن، این نیست که زیاد گل بزنید بلکه اینه که با تیم همگن باشید و تیم خودتون رو درک کنید. بازی سانتوس بارسا، آخرین نمونه از این خصوصیت هست، گل های مسی رو ندیدی؟ توی همش درک یاران خودی نقش اصلی رو داره...

اصلا اونی که شما میگی، گل زدن اصلی ترینه (مثلا!) مسی کم گل میزنه؟! رونالدو راست میگه بیاد توی الکلاسیکو خوب بازی کنه نه با بازی با یه تیم آخر جدول که 3 تا گل میزنه توشون! مسی توی بازی با اتلتیکو مادرید هتریک میکنه، رونالدو هم با یه تیم آخر جدولی! جل الخالق
    حالا نوبت 3 هست! چرا مسی 2009،2010 بهترین انتخاب شد و باید 2011 هم ببره؟ برای اینکه از آغاز فصل 2008-2009 که گواردیولا اومد بشماری 13 تا جام برده!!! این فکر کنم خودش بس باشه برای این سوال

از دیگر کاربران میخوام این بحث دور انداختنی رو تموم کنن! پول رو اونا میخورن، منظورم مسی و رونالدو و ژاوی هست! ما اینجا داریم دعوا میکنیم
    خیلی خوشحالی
    من اگه میگم پارسال چون این عنوانو حقه ژاوی میدونستم
    اگه میگم مسی حقش نیس................ چون تو ارژانتین هیچ کارس بر عکسه ژآوی و کریس
    بعدم اول خوب منظوره طرف رو متوجه شو بعد..................
    حالا تا صبح...........

15. 2 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    KKD
    اسم واقعی شما
    S/-\jad
    Liverpool
    تشکر ها
    660
    تشکر شده 1,263 در 387 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Pouriaf نمایش پست ها
    عزیزم شما میدونی SS یعنی چی؟ یعنی Second Striker! و میدونی Striker یعنی چی؟ یعنی مهاجم!

بگذریم، آرژانتین پر ستاره نیست، هنوز جوونه و اگه ستاره باشه توش، در آینده ایشالله! نکته بعدی اینه که من نمیگم سوارز بد بازی میکنه میگم مفت خوره!

نکته بعدی که خیلی هم خنده داره اینه که من خودم خبر های ورزشی ترجمه میکنم و یاد گرفتم اسم هر نفر رو دقیقا به طور اگلیسی بنویسم ولی متفاوت بخونم، مثل Gerard: گرارد که در خوندن، "گ" رو "ج" تلفظ میکنن...

یا مثلا Kahn: کاهن که "ه" خونده نمیشه... گرفتی داداش؟
    مهاجم به یکی مثل تورس میگن یا مثلا داوید ویلا ، به مسی و امثلش میگن مهاجم کاذب ، یه خورده اطلاعاتت رو بالا ببر .

یه نمونه از مقت خوریهای سوارز رو به من بگو . تو که میگی مفت خوره باید یه دلیل قانع کننده هم داشته باشی .

جرارد اصلش ژرارد ـــه ، فکر کنم شما به کاسیاس میگی کاسیلاس آره ؟:

17. 2 کاربر از پست مفید King Kenny تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mortezarm نمایش پست ها

خیلی خوشحالی
    من اگه میگم پارسال چون این عنوانو حقه ژاوی میدونستم
    اگه میگم مسی حقش نیس................ چون تو ارژانتین هیچ کارس بر عکسه ژآوی و کریس
    بعدم اول خوب منظوره طرف رو متوجه شو بعد..................
    حالا تا صبح...........
    داداش مرتضی در حد یک خط به من میگی کریس تو پرتغال چیکار کرد که درحد ژاوی اوردیش بالا
    مهاجم به یکی مثل تورس میگن یا مثلا داوید ویلا ، به مسی و امثلش میگن مهاجم کاذب ، یه خورده اطلاعاتت رو بالا ببر .
    :
    کاملا مخالفم.مسی مهاجم هدف بارساست و ویا مهاجم بال.الوز مهاجم کاذب هست.تورس و ویا(زمانی که تو والنسیا بود) مهاجم هدف هستن .فرق مهاجم ها توی هدف بودنشون هست.وقتی یک مهاجم هدف باشه میشه مسی که باید همه پاس ها توی محوطه به اون برسه.وینگر ها توی بارسا وظیفه بازیسازی رو دارن برای مسی و مسی هم وظیفه بازیسازی رو داره برای اینیستا و سسک.یکم سبک بارسا با بقیه تیما متفاوت هست.یعنی هر دقیقه مهاجم نوک عوض میشه ولی تنها مهاجم کاذب بارسا الوز هست.بقیه توی پست هافبک همه توی بازی غیر از بوسکتس برای حدود دو سه دقیقه مهاجم هدف میشن یعنی سعی میکنن نفوذ کنن از بازیسازی بقیه استفاده کنن و گل بزنن ولی درکل مهاجم اصلی مسی هست.ویا فقط وینگر بازیسازه.اگه به حرفای زلاتان هم گوش کنی میفهمی گفته به خاطر اینکه تو بارسا مسی هدف بود اون موفق نبوده.دوستمون اطلاعاتش توی مسائل فوتبالی بالاست.شما هم زیاد سخت نگیر.همه باهم دوستیم.
    ویرایش توسط spiderkiller : 12-19-2011 در ساعت 21:29

19. کاربر روبرو از پست مفید spiderkiller تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Pouria

تشکر ها
    184
    تشکر شده 891 در 207 پست

بارسلونا

یه نمونه از مقت خوریهای سوارز رو به من بگو . تو که میگی مفت خوره باید یه دلیل قانع کننده هم داشته باشی .

جرارد اصلش ژرارد ـــه ، فکر کنم شما به کاسیاس میگی کاسیلاس آره ؟:
    باشه بابا اطلاعات! در ضمن عزیزم تو منظور منو نمیفهمی! من منظورم از اونجوری که نوشته میشه اینه که مثل اون کشور نوشته بشه هست، میدونم نمیفهمی چون بد توضیح میدم... مثلا توی اسپانیا دو تا L یعنی همون Y نه اینکه L مینویسن، Y میخونن. خب بالاخره شما بزرگ مایی منم نمیخوام زیاد مزاحم اطلاعات شما بشم، لطفا تموم کنید که برای هر دو طرف بد تموم میشه آخر.

ببخشید اگه کسی رو ناراحت کرده باشم

VIVA La Maisa

:

PEP's BARCA

21. کاربر روبرو از پست مفید Pouriaf تشکر کرده است .

صفحه 4 از 11 نخستنخست ... 23456 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)