در این بخش پچ ها و ویرایش های pes 2012 قرار میگیرد
در این بخش پچ ها و ویرایش های pes 2012 قرار میگیرد
لعنت به باعث و بانی این بغض
دوستان کسی پچی چیزی نداره برای افزایش صدای تماشاگران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Captain prejudice
سلام دوستان. من یک آماتور کامل هستم در زمینه ی پچ pes. من دیروز پچ pes edit 2,0 رو دانلود کردم. در محل نصب بازی هم نصبش کردم ،PESEdit 2012 Patch 2.1 FIX رو هم نصب کردم ، آخرین ورژن DirectX رو هم دانلود و نصب کردم، ولی اصلا بازیم اجرا نمیشه! قبلا بدون پچ اجرا میشد. حتی فایل rld.dll رو هم گذاشتم توی لیست آنتی ویروسم ، که ویروس تشخیصش نده ، پوشه kitserver رو هم حذف کردم ، حتی pes2012.exe رو هم از محل پوشه ی نصب اجرا کردم ، ولی فقط برای چند لحظه تصویر مانیتورم سیاه میشه که بازی اجرا بشه ، ولی فورا خارج میشه. لطفا کمکم کنید چیکار کنم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Captain prejudice
سلام به بچه ای عزیز دربی همه میتونن پچ ها و افزونه های pes2012را از سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] دانلود کنین
فيس مورينيو.
نحوه قراردادن فيس مورينيو
PES 2012 Jose Mourinho Face by panKIDrockz :
Copy to folder kitserver>>img>>dt0c.img & rename for sample unnamed_754.bin
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
Captain prejudice
نحوه نصب پچ1.3روبگید
kit serverروبایدتوکجا بریزم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)