بنام خدا
با سلام به دوستان عزیز
دوستان عزیز ، در این تاپیک میتونید حرف های خودمونی خودتون رو درباره ی تیم محبوبتون ، اینتر با بقیه ی دوستان در میان بگذارید.
با تشکر از همکاری شما دوستان عزیز
بنام خدا
با سلام به دوستان عزیز
دوستان عزیز ، در این تاپیک میتونید حرف های خودمونی خودتون رو درباره ی تیم محبوبتون ، اینتر با بقیه ی دوستان در میان بگذارید.
با تشکر از همکاری شما دوستان عزیز
چون اینتری ، چون عجیب غریبی دمت گرم!
از بهترین سایت هوادران اینتر در ایران دیدن کنید
(به زودی در اینتر دات آی ار هیجان زده خواهید شد)
ٌ[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط MohaZalla : 08-31-2011 در ساعت 00:23
به هرصورت این بازی باباخت اینتر تموم شد ولی اینتر باید قدر امتیاز هارو بدونه که ممکنه میلان یا یوونتوس یا رم قهرمان بشه.
HALA MADRID
این هم جدول هفته اول
HALA MADRID
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قانون های نا نوشته تو فوتبال زیاده که یکیشو خودت اشاره کردی گل نزنی گل میخوری...
خودت که میدونی من اینتری هستم علیرضا رو نمیدونستیم که حالا فهمیدیم...
آره این 3 بازی واقعا سخته و باید تمام تلاششو برای پیروزی تو این 3 بازی و اونم رفت و برگشت داشته باشه...
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
من تو ایتالیا طرفداره اینترم تو ایران طرفداره پرسپولیس تو انگلیس منچستریونایتد تو اسپانیا رئال مادرید.واز این که طرفداره اینترم خوشحالم.
HALA MADRID
یووه همیشه جز مدعی ها بوده...[/quote]
درسته ولی امسال یه چیز دیگه شده.
HALA MADRID
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)