بنام خدا
با سلام به دوستان عزیز
دوستان عزیز ، در این تاپیک میتونید حرف های خودمونی خودتون رو درباره ی تیم محبوبتون ، اینتر با بقیه ی دوستان در میان بگذارید.
با تشکر از همکاری شما دوستان عزیز
بنام خدا
با سلام به دوستان عزیز
دوستان عزیز ، در این تاپیک میتونید حرف های خودمونی خودتون رو درباره ی تیم محبوبتون ، اینتر با بقیه ی دوستان در میان بگذارید.
با تشکر از همکاری شما دوستان عزیز
چون اینتری ، چون عجیب غریبی دمت گرم!
از بهترین سایت هوادران اینتر در ایران دیدن کنید
(به زودی در اینتر دات آی ار هیجان زده خواهید شد)
ٌ[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط MohaZalla : 08-31-2011 در ساعت 00:23
من از اول هم با رفتن سامی اتوو مخالف بودم ولی حالا با وجود خرید فورلان یکم نظرم عوض شد...بازیکنانی که جذب شدن به جز فورلان بازی هاشونو ندیدم و نظری دراین باره نمیتونم بدم...
به نظر من مارکو ماتراتزی یکی از بهترین مدافعین ایتالیاست نمیدونم چرا تو اینتر و تو 2 . 3 سال اخیر کمتر بهش بازی میرسید...
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
اتوئو رفته و ديگه كاريش نميشه کرد و با اومدن فورلان يه مقدار زيادى جاش پر ميشه؛حتى فورلان تو بازى اول گلزنى هم كرد و ميشه به زوج ميليتو-فورلان اميدوار بود البته فقط تو بازيهاى داخلى! ولى با توجه به بازيكنانى كه از دست رفت و بازيكنانى كه جذب شدن ميشه عملكرد تيمو تو فصل نقل و انتقالات مثبت دونست مخصوصا اينكه تونستن اشنايدر رو نگه دارن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو بازی اولش گل زد ولی چه فایده بازی رو باختیم اونم از یه تیم درجه 3 البته درجه در اروپا نه در ایتالیا...
امسال بازیکنانی که در خط حمله بازی میکنن تجربه بیشتری نسبت به پارسال دارن پس میتونن موفق تر باشن...
با وجود باخت تو بازی اول نمیشه گفت که عملکرد بدی داشتیم به نظر من متوسط بودیم...
دوستان خدایی اینتر از موقع که مورینیو رفته دیگه اون اینتر نشد این نشون میده که مورینیو واقعا یک مربی بزرگه.فصل قبل امیدوار بودم اینتر قهرمان بشه ولی نشد.امیدوارم این فصل بشه که امسال کارش خیلی سخت تراز فصله قبله.
اتوئو:بارفتنش از اینتر خیلی ناراحت شدم گفتم حالا فورلا میاد.فورلان اشنایدر میلیتو اتوئو یه خط حمله قوی تشکیل می دهند که نشد.ولی هنوز هم یک مثلث خوب داره.
امیدوارم قهرمان شه
HALA MADRID
البته با يه باخت نميشه عيار يه تيم رو سنجيد ولى اينتر مشكلاتى داشت كه گاسپر بايد اونها رو برطرف كنه مخصوصا تو خط دفاعى ولى در كل اينتر تو اين بازى 20-25 دقيقه تحت تاثير بازى حريف قرار داشت و تو بقيه زمانهاى بازى صاحب توپ و ميدون بود و شايد اگه سيستم اشتباه و تعويضهاى بد گاسپر نبود نتيجه ديگه اى رقم ميخورد
مربی اینتر آدم و ممکنه که اشتباه کنه البته اینو هم بگم که تیم باخته و باختن تیم تقشیر مربی...
شاید بشه گفت بازیکنا تو این بازی آماده نبودن...مشکل خط دفاعی چند ساله که گردن اینتر رو گرفته و ول نمیکنه...
حالا این بازی تمام شد امیدوارم در بازی های آینده اینتر بتونه نتیجه بگیره...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)