به نظر شما ایران در جام ملت های آسیا چه مقامی بدست می آورد؟
1-قهرمانی
2-نایب قهرمانی:
3-سومی:
4-هیچکدام![]()
قهرمانی
نایب قهرمانی
سومی
هیچکدام
به نظر شما ایران در جام ملت های آسیا چه مقامی بدست می آورد؟
1-قهرمانی
2-نایب قهرمانی:
3-سومی:
4-هیچکدام![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مسلما بازی های دایی !
تازه دایی اگه چوب لای چرخش نمیذاشتند بازی های دیگه ای هم زیر سر داشت مثل بازی دوستانه با سوئد که جناب تاج به هر دلیلی که خودش میدونه کنسلش کرد !
خوشبختانه نقطه تحریک ایرانیا بازی با دمشون هست !
اگه کسی روی تعصباتشون پا بذاره دیگه رسما فاتحه خودشو خونده !
در مورد بازی با عراق تنها دلیلی که من از برد ایران خوشحال شدم همین قضیه سوت و اینا بود !
من معتقدم اگه تیم ملی نتیجه بگیره این کفاشیان هست که موندنی میشه و همینطور که همه میدونند یم ایران بدترین تاریخ فوتبالشو رو تو دوره همین مدیر گذرونده ! من امیدوارم که ایران نتیجه نگیره تا دست بعضی از 30یا30یون از فوتبال کوتاه بشه !
حرف زیاده واسه گفتن !
در مورد تاکتیک باید بگم که اصلا نباید برای بازی های آسیا بحث تاکتیک رو وسط کشید چون اصلا در حد یه بازی تاکتیکی نیستند ! یادش بخیر زمان ایران برانکو !
کریمی و مجیدی هیچ جا اعلام نکردند که ما از فوتبال خدا حافظی کردیم !
من هم میگم حرفش منطقی نیست !
من دایی رو مربی تاپی نمیدونم ولی معتقدم از قطبی بهتره !
ali
only
karimi
بابا مجيدي مشكل تيم ملي نيست اون با اون سنش نمي تونه هر 4 روز يه بازي خوب بكنه هر چند كه يه تار موش سگ شرف داره به همه مهاجم هاي تيم ملي اما اون به درد تيم ملي نمي خوره
ديگه زمان انتقاد و بحث راجع به دعوت بازيكن ها فايده نداره تيم ملي رو همينجوري كه هست قبول كنيم تا ببينيم چه مي كنند ؟!؟!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته من تاک تیک خاصی توی زمان تیم ملی برانکو ندیدم.بهتر نتیجه گرفتن اون زمان هم به دلیل وجود یه سری ستاره بود مثل : کریمی , دایی , مهدوی کیا و .... وگرنه کار تاک تیکی که از روی تمرینات باشه توی اون تیم هم نبود و من نمی دونم چرا این فضا توی فوتبال ما هست که بعد از اینکه یه نفری می ره چند سال بعد همه به به و چه چه از اون می کنن
ما اون موقع هم کره شمالی رو توی تهران 1 - 0 بردیم ( روی کرنر)
با بحرین توی تهران 0 - 0 کردیم !
به ژاپن و عربستان که باختیم !
با تیم نصفه و نیمه کره جنوبی 4 - 3 به لطف درخشش فردی کریمی بردیم
توی جام جهانی هم که من هر بازی رو بیشتر از 5 بار دیدم و خیلی سعی کردم یه حرکت تیمی در بیارم از اون تیم ولی نتونستم !
نمی دونم اون تیم ملی چه کار فنی می کرد؟
ما توی زمانی نتیجه می گرفتیم که بعد از جام جهانی 2002 بود کره جنوبی , ژاپن , عربستان , استرالیا و حتی کره شمالی شروع کردن به جوون گرایی و بازیکنان جوونشون رو می آوردن ولی برانکو 6 سال به ترکیب تیم ملی حتی یک بازیکن هم اضافه نکرد و وقتی دید همه بازیکنها پیر شدن و دیگه کارایی ندارن فوتبال ملی ما رو به این روز انداخت و رفت که الان به خاطر جوون گرایی نکردن همون آقا الان 5 سال هست که نتونستیم یه فوروارد نوک خوب در حد علی دایی داشته باشیم
علی کریمی موقع مربی گری دایی اعلام خداحافظی کرد
فرهاد مجیدی هم توی مصاحبه مطبوعاتی بعد از یکی از بازیهای استقلال این کار رو کرد
پی نوشت: Afc مسابقات جام ملتها رو هر 4 سال یک بار برگزار می کرد ( 96 , 2000 , 2004 ) اما از دوره قبل یک استثنا قائل شد و مسابقات رو در سال 2007 برگزار کرد و الان 2011 و ...
اما دلیل این کار چی بود؟
دلیل این کار این بود که تیم ها یک سال بعد از جام جهانی بیان جوون گرایی کنند و خودشون رو برای جام جهانی آماده کنند . کاری که عربستان , کره جنوبی و ژاپن همیشه انجام می دن
اما کشورهایی مثل عراق , امارات که می دونن در حد جام جهانی نیستند می آن و برای جام ملتهای آسیا برنامه ریزی می کنند و می بینیم که عراق می آد توی جام ملتها قهرمان میشه اما به جام جهانی نمیره
اما یک کشور مثل کره جنوبی می آد از جام ملتهای آسیا به عنوان مسابقات آمادگی برای جام جهانی استفاده می کنه
جالبه کره جنوبی آخرین بازی که در جام ملتهای آسیا قهرمان شد سال 1960 بود ( اون هم میزبان بودن )
اما توی 6 دوره اخیر جام جهانی بدون دردسر همواره حاضر بوده. شما فکر می کنین برای تیمی که چهارم جام جهانی میشه قهرمانی در جام ملتهای آسیا کاری داشت؟
اما اونها می دونستند اگه بخوان توی آسیا قهرمان شن باید جام جهانی رو از دست بدن
کاری که امثال برانکو با ما کردن و الان مجری های خیلی از برنامه های تلویزیونی ورزشی معروف ازش حمایت می کنند ( که اون هم واسه یه سری دلایل شخصیه )
کسی هست از این مجری ها بپرسه در طول مربیگری برانکو ایوانکوویچ چند بازیکن جدید به اروپا ترنسفر شد ؟
ضعف امروز تیم ملی ما به نظر من حاصل عدم جوون گرایی توی همون روزهاست . من تعجب می کنم چرا باز دوستان توقع دعوت شدن کریمی و مجیدی رو دارن؟
باید امثال خلعتبری , انصاری فر بازی کنند تا بتونیم 3 سال بعد توی مقدماتی جام جهانی فوروارد داشته باشیم
نکنه 4 سال بعد هم کریمی می خواد بیاد گل بزنه؟
WelCome To Derby
بحث قطبی و دایی رو ول کن !
من الان میگم که نتیجه نگرفتن مقطعی تیم ملی به نفع تیم هست نه به ضررش !
اگه تیم نتیجه نگیره و امثال کفاشیان از فوتبال کنار برن تیم ایران میتونه دوباره قدرت برتر آسیا بشه !
قبول ! ولی یه چیزی که هست اینه که قطبی هرگز قصدش از جوونگرایی برنامه طولانی مدت برای فوتبال ایران نیست !
مطمئنا زمان برانکو بهترین دوران فوتبال رو داشتیم !
ترانسفر کم داشتیم اما نسبتا موفق ! نکونام و شجاعی + آندو !
برای جوونگرایی باید از تیم های پایه شروع کرد نه تیم ملی !
اگه تیم های پایه برنامه ریزی داشته باشند تیم ملی هم جوون خواهد موند هم قدرت خواهد داشت !
جام جهانی هم برای تیم ایران دور از دسترس نبود و لی اشتباهات افراد غیر فوتبالی جلوی صعود ایران رو گرفت !
این درسته که کفاشیان با اومدنش باعث تخریب فوتبال ایران شد اما ایران بد نتیجه بگیره به قیمت اینکه کفاشیان بره؟؟!
حتی اگه ایران بر فرض قهرمانم بشه با دسته گلای قبلی که کفاشیان به اب داده موندگار نمیشه
Was ist mein Anteil am blauen Himmel
Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich
Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens
Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit
ویرایش توسط saiede : 01-14-2011 در ساعت 00:03
Was ist mein Anteil am blauen Himmel
Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich
Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens
Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)