به نظر شما ایران در جام ملت های آسیا چه مقامی بدست می آورد؟
1-قهرمانی
2-نایب قهرمانی:
3-سومی:
4-هیچکدام![]()
قهرمانی
نایب قهرمانی
سومی
هیچکدام
به نظر شما ایران در جام ملت های آسیا چه مقامی بدست می آورد؟
1-قهرمانی
2-نایب قهرمانی:
3-سومی:
4-هیچکدام![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من کاری ندارم مجیدی پرسپولیسی هست یا استقلالی ! الان بحث تیم ملیه و من میگم قطبی از روی قصد و غرض بازیکن انتخاب میکنه و موفقیت تیم ملی هم اونقدرا براش مهم نیست !
در جواب دعوت نکردن مجیدی گفته که دلش با تیم ملی نیست ! این هم جواب منطقی !
کریمی هم با این بازی که مقابل میلان داشت یه تیمه برا خودش !
اصلا کارنامه دایی با تیم ملی و قطبی با تیم لی رو تا قبل از جام ملتها مقایسه کن :
25 بازی برای هردو مربی :
16 برد ، 3 باخت و 6 تساوی برای دایی
12 برد ، 6 باخت و 7 مساوی برای قطبی !
خب می بینم که شور و تعصب ملی بین هواداران تیم ملی موج می زنه
من توی سایت های خارجی زیاد می رم و می ام و توی هیچ انجمنی مثل انجمن های ایرانی این ضدیت نسبت به تیم ملی رو ندیدم !
قبل و بعد از بازی با تیم ملی عراق توی چند سایت و انجمن عربی رفتم و واقعآ با اون بحث هایی که کرده بودن خیلی علاقه داشتم که این تیم ملی عراق رو 4 - 5 تا بزنیم تا اینا واسه ما اینجوری شاخ و شونه نکشن
البته یه ذره تلویزیون هم مشکل داره و سعی می کنه واسه بوجود نیومدن یه سری اختلافات بین مردم دو کشور مسائل رو سانسور کنه
اما واقعآ رفتار هوادارای تیم های عربی نسبت به تیم ایران تاسف باره !
سوت کشیدن موقع سرود ملی ایران و هو کردن و این جور برخوردهاشون توی هیچ کشوری جز کشورهای عربی دیده نمیشه
توی این تاپیک می خوندم حتی بعضی بچه ها ابراز امیدواری کرده بودن که تیم ملی نتیجه نگیره و نتونستم این جور آرزوها رو هضم کنم
البته این که تیم خوب بازی نمی کنه و تاک تیک خاصی نداره و خیلی بحث های فنی که اگه ببینم بحث ها به اون سمت می ره منم نظرات خودم رو می گم کاملآ وارده ولی ابراز امیدواری برای نتیجه نگرفتن تیم خیلی جالب نیست. البته نظر شخصی منه
این که می گید تیم برنامه نداره تقریبآ درسته ولی من تقریبآ همه بازی ها رو دیدم جز استرالیا هیچ تیمی با تاک تیک بازی نمی کرد و حتی کره جنوبی هم به نظر من تیم خوبی نشون نداده !
در مورد کریمی و مجیدی هم فکر می کنم از تیم ملی خداحافظی کردن و این یه امر طبیعیه که بازیکنان بزرگ از یه سنی که رد می شن بعد از جام جهانی خداحافظی می کنند تا توی مسابقات جام ملتها و ... بازیکنان جوون بیان و نمونه های زیادی توی دنیا هم همین الان وجود داره مثل توتی که هر قدر منتش رو می کشن به تیم ملی بر نمی گرده !
من واسه تیم ملی مون آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم که هم خوب بازی کنه و هم خوب نتیجه بگیره چیزی که همه آرزوش رو دارن ولی خب با این نسل فوتبال خیلی بهتر از این نمیشه بازی کرد![]()
WelCome To Derby
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)