3 5 2 گذاشتم با حمله از گوشها و پاس میکس.همچین گفتی ضعیف من فکر کردم که قدرت تیمت نصف اونم نیست!!!!!!!!!!!!!!!!! عزیز این دو تیم هم سطح حساب میشن! و با هر ترکیبی که میخوایی بازی کن! و همون 352 خودت خوبه. اگرم میخوایی ببینی که واقعا قویتره برو تو ترکیبش و تنها بازیکنهای اصلی خودت و اونو مقایسه کن. اصل بازیکنهای ترکیب اصلیه!
من امروز از کسی که سطح تیمش 37.5 بود با 4 گل برنده شدم! سطح تیم من 35 بود ولی ترکیب واقعیم 38-39 باید باشه. درضمن قدرت تیم هم مهم نیست عملکرد (آمار) بازیکنها مهمه.
تیم فینالیست دیگه هم مشخص شد! و تیم ضعیفتره 3-1 و در مجموع 5-2 برنده شد! این تیمه با 2 بازیکن 2 ستاره و میانگین قدرت 24.5 از تیمی که میانگین قدرتش 32.5 بود و 2تا بازیکن 6 ستاره داشت تو هم رفت و هم برگشت برد! اونم با 62% مالکیت توپ! تو زمین حریف!
خدا بمن رحم کنه! من تا حالا تو هیچ جامی غیر لیگ قهرمان نشدم! و فصل پیش با 3 نائب قهرمانی به کارم پایان دادم! امیدوارم که این فینالو ببرم!
با اینکه طرف غیر از خودش 3 تا ساپورتر داشت ولی بازی همش دست من بود و موقعیت هام بیشتر بود.
آخرش هم 2 بر یک بردم و قهرمان شدم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
درباره ما: انجمن تخصصی فوتبال دربی از تاریخ 26 بهمن ماه سال 1387 به صورت رسمی و پایدار شروع به کار کرده است . گروه تخصصی دربی مفتخر است در طول این مدت با فراهم کردن یک محیط سالم و دوستانه یک تجمع بزرگ در میان علاقمندان به فوتبال ایجاد کرده باشد. امیدواریم در این انجمن لحظات خوشی را بگذرانید..