Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1003

Hybrid View

عضو Derby

IranPersepolis

تشکر ها
    0
    تشکر شده 1 در 1 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]

سلام
    تیمم سطح 6 هستش! نیمه نهایی چمپونز با یک تیم قوی تر از خودم برخوردم که رفت رو 2-0 باختم!! چه سیستمی بذارم تا بلکه بتونم برم فینال؟!!!دوستان کمک کنید!!
    حریفم با سیستم 4-1-4 و یک تک مهاجم بازی میکنه و تیم من تو بازی رفت 3-1-3-2-1 بازی می کردم!! نشد عکس رو آپلود کنم!!

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]

نقل قول نوشته اصلی توسط makoran sea نمایش پست ها
    سلام
    تیمم سطح 6 هستش! نیمه نهایی چمپونز با یک تیم قوی تر از خودم برخوردم که رفت رو 2-0 باختم!! چه سیستمی بذارم تا بلکه بتونم برم فینال؟!!!دوستان کمک کنید!!
    حریفم با سیستم 4-1-4 و یک تک مهاجم بازی میکنه و تیم من تو بازی رفت 3-1-3-2-1 بازی می کردم!! نشد عکس رو آپلود کنم!!
    سلام.

من این فصل زیاد به تیمم نرسیدم و یه مقطعی 11 جدول بودم و اختلافم با تیم 7 ام 11 امتیاز بود !تغییر سیستم دادم و 7 بازی پیاپی رو بردم و یکی رو فقط باختم همین دیروز!اختلاف رو رسوندم به 4 امتیاز. خیلی فوق العاده نتیجه داد. سیستمی که استفاده کردم 2-1-3-4 بود. اعتقاد دارم سیستم های 4 هافبکه شامل هافبک راست و چپ و 2 هافبک وسط به طور میانگین و کلی مقابل سیستم های 3 هافبکه ( 3 mc ) کم میارن.البته استثنا همیشه هست. تضمین نمیکنم برات مفید باشه و چون یه سیستم تقریبا تهاجمی هست شاید به کمکتون بیاد

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی و دلپیرو و علی دایی
    اسم واقعی شما
    دانیال

BrazilSS_TehranInter

Ronaldo

تشکر ها
    11
    تشکر شده 93 در 71 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aliexpress نمایش پست ها
    سلام.

من این فصل زیاد به تیمم نرسیدم و یه مقطعی 11 جدول بودم و اختلافم با تیم 7 ام 11 امتیاز بود !تغییر سیستم دادم و 7 بازی پیاپی رو بردم و یکی رو فقط باختم همین دیروز!اختلاف رو رسوندم به 4 امتیاز. خیلی فوق العاده نتیجه داد. سیستمی که استفاده کردم 2-1-3-4 بود. اعتقاد دارم سیستم های 4 هافبکه شامل هافبک راست و چپ و 2 هافبک وسط به طور میانگین و کلی مقابل سیستم های 3 هافبکه ( 3 mc ) کم میارن.البته استثنا همیشه هست. تضمین نمیکنم برات مفید باشه و چون یه سیستم تقریبا تهاجمی هست شاید به کمکتون بیاد
    این حرف تو هم قبول دارم و خوب نتیجه گرفتم با این روشی که تو گفتی و تا حالا منم باهاش نباختم اگرچه خیلی هم باهاش بازی نکردم. و این روش 442 کلاسیک رو قورت میده! وبا این تاکتیک بهترم شاید بشه: حمله از وسط و دفاع تو زمین خودی و منطقه ای، نوع پاس میکس و ضد حمله هم براش خوبه
    اگر اینا روهم بهش ضافه کردی و نتیجه گرفتی اینجا بگو
    (برگرفته از همون نرم افزار) و البته امتحان شده توسط خودم! نیمه اول 1-0 افتادم عقب نیمه هدوم که رفتم عوض کنمش ناگهان گل زنی بچه ها شروع شد! و 4-1 بردیم

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی و دلپیرو و علی دایی
    اسم واقعی شما
    دانیال

BrazilSS_TehranInter

Ronaldo

تشکر ها
    11
    تشکر شده 93 در 71 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط makoran sea نمایش پست ها
    سلام
    بر ساس ترم افزاری که قبلا بهتون معرفی کرده بودم:
    سیستم اول: 3 دفاع واید- 4-3 (یعنی 3 دفاع باز)
    سیستم دوم: 3-5-2 وی استیل -و سیستم حمله روی حمله از 2 جناح با پاس کوتاه
    من تا حالا خوب نتیجه گرفتم با سیستمهای پیشنهادی این نرم افزار! و حتی شده که یک گلم عقب بوفتم ولی تو نیمه دوم بدون دستکاریش برنده بشم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)