Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1003

Hybrid View

عضو Derby

GermanyRealMadridSS_Tehran

Zidane

تشکر ها
    27
    تشکر شده 15 در 13 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]

نقل قول نوشته اصلی توسط danielmoodi نمایش پست ها
    همچین گفتی ضعیف من فکر کردم که قدرت تیمت نصف اونم نیست!!!!!!!!!!!!!!!!! عزیز این دو تیم هم سطح حساب میشن! و با هر ترکیبی که میخوایی بازی کن! و همون 352 خودت خوبه. اگرم میخوایی ببینی که واقعا قویتره برو تو ترکیبش و تنها بازیکنهای اصلی خودت و اونو مقایسه کن. اصل بازیکنهای ترکیب اصلیه!
    من امروز از کسی که سطح تیمش 37.5 بود با 4 گل برنده شدم! سطح تیم من 35 بود ولی ترکیب واقعیم 38-39 باید باشه. درضمن قدرت تیم هم مهم نیست عملکرد (آمار) بازیکنها مهمه.

تیم فینالیست دیگه هم مشخص شد! و تیم ضعیفتره 3-1 و در مجموع 5-2 برنده شد! این تیمه با 2 بازیکن 2 ستاره و میانگین قدرت 24.5 از تیمی که میانگین قدرتش 32.5 بود و 2تا بازیکن 6 ستاره داشت تو هم رفت و هم برگشت برد! اونم با 62% مالکیت توپ! تو زمین حریف!
    خدا بمن رحم کنه! من تا حالا تو هیچ جامی غیر لیگ قهرمان نشدم! و فصل پیش با 3 نائب قهرمانی به کارم پایان دادم! امیدوارم که این فینالو ببرم!
    3 5 2 گذاشتم با حمله از گوشها و پاس میکس.
    با اینکه طرف غیر از خودش 3 تا ساپورتر داشت ولی بازی همش دست من بود و موقعیت هام بیشتر بود.
    آخرش هم 2 بر یک بردم و قهرمان شدم

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی و دلپیرو و علی دایی
    اسم واقعی شما
    دانیال

BrazilSS_TehranInter

Ronaldo

تشکر ها
    11
    تشکر شده 93 در 71 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]

نقل قول نوشته اصلی توسط shahram fc نمایش پست ها
    3 5 2 گذاشتم با حمله از گوشها و پاس میکس.
    با اینکه طرف غیر از خودش 3 تا ساپورتر داشت ولی بازی همش دست من بود و موقعیت هام بیشتر بود.
    آخرش هم 2 بر یک بردم و قهرمان شدم
    دمت گرم و ترکیب تیم مقابلت خیلی داغون بود!!! به تو هم پیشنهادد میکنم که ترکیبهای 4 دفاعه رو هم امتحان کنی. خوراک من شکست دادن تیمهای با 3 دفاعه!!!! یعنی اگر با یک یا دو مهاجم و 2تا گوش پشت سرشون بازی کنی حتما میبریشون! ولی باز برعکس خیلی وقتا جلوی تیمهای 3 مهاجمه نمیدونم چطور بازی کنم. کسی سیستمی مخصوص شکست دادن 433 داره؟

3. کاربر روبرو از پست مفید danielmoodi تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)