نوشته اصلی توسط
danielmoodi
آقا من کمی برای این بازی تو سایتهای خارجی هم تحقیق کردم و یک بنده کافر خدایی( ازونجایی که همه کافراند جز ما مسلمونها! و مخصوصا که طرف هم انگلیسی زبان قاصب بود!) دیدم که چند نکته مهم برای ترکیب چینی تیم گفته بود که من الان فقط دوتاشو یادمه و براتون میگم:
1- شما قرار نیست همیشه برنده تمام بازیها باشید!
2- بهتره که از یک ترکیب ثابت بیشتر استفاده کنید چون درصورتی که همش ترکیبتون رو عوض کنید باعث کاهش مورتالیتی میشید که نتیجش یا از قدرت تیمتون کم میشه (چون ضعیفتر بازی میکنند!) یا مصرف بیشتر اون پکیج آبیتون میشه
3- سومی هم که الان بیاد آوردم حتما مورتالیتی بازیکناتونو بالا نگه دارید ( کاندیشن پایین سبب افزایش مصدومیت و مورتالیتی پایین سبب کاهش کیفیت بازی بازیکنها (کاهش امتیاز بازیکن ها) می شود).
ئر ضمن من نمیدونم که چرا تیمم جلو تیمهای قوی خوب بازی میکنه و اکثر مواقع میبره! (البته قوی در حد خودم یا کمی از خودم بالاتر!) ولی جلو این تیمهای ضعیف بدجور بگیر نگیر داره و تو این فصل دوتا باخت داشتم که یکیش از تیم اول جئول بوده که قدرتش حدود 30 هست در لول 2! با میانگین سنی 23-24 و همه بازیکنهاشو فکر کنم که از بخش اسکات (ستاره ها) خریده! چون هم خیلی قوی اند و هم تمام بازیکنهای خط حملش یک توانایی دارند!
و باخت دومم هم جلو یک تیم ته جدولی بود که میانگین سنی بازیکنهاش 28-29 بود! و طرف مدتها بود که تیمشو ول کرده و با قدرت 12-13 در حالی که قدرت تیم ممن 22-23هست (البته اگر اشتباه نکنم) و با میانگین سنی 21.1!
البته امروزم جلو یک تیم تو جام حذفی باختم! که بایه رفتو 4-0 برده بودم اما تو برگشت 2-1 باختم!
این بگیر نگیر تیمو بازیکنهام اعصابمو خورد کرده و منو به ترس انداخته! البته بگم که تو این بازی آخری ترکیب جفتمون تو هر دوبازی یکی بود! که باختم!
برای جلوگیری ازین بگیر نگیرها شما چه توصیه ای به من دارید دوستان
ترکیب تیم من هم 4-5-1 هست یا دقیقترش 4-1-3-1-1 هست