Design & Developed BY Patira

صفحه 19 از 48 نخستنخست ... 9171819202129 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 181 تا 190 , از مجموع 472
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    DEFENDER
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX
    بازیکن محبوب
    Best

ArgentinaManUtdManUtd

تشکر ها
    6,673
    تشکر شده 3,034 در 532 پست

manutd ๑۩๑كلوپ هواداران شياطين سرخ فصل2012_2013 ๑۩๑

به نام حق

اینم کلوپ جدید هواداران منچستریونایتد در فصل 2012_2013
    (باتشکر از آقا سعید که اجازه دادن تا من این کلوپ جدید رو افتتاح کنم)
    امیدوارم این فصل همراه با موفقیت های تیم باشه و کلا فصلی موفق چه از نظر جام چه از نظر معرفی بازیکنان جوان و با استعداد به فوتبال دنیا باشه
    و همچنین از تمام دوستانی که در فصل قبل به بخش منچستر سر میزدن ونظراتشون رو میگفتن تشکر میکنم و امیدوارم تو این فصل بتونن تو این بخش فعالیت کنن

Good Bye Berba

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

عضو Derby

پست مورد علاقه
    DEFENDER
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX
    بازیکن محبوب
    Best

ArgentinaManUtdManUtd

تشکر ها
    6,673

فک نکنم نوری شاهین جز خریدهای فرگی باشه چون اون خبر خیلی زود صداش خوابید ولی مثل اینکه قضیه مورا و ونپرسی خیلی جدی هست و مدیران یونایتد بودجه 50میلیون پوندی برای فرگی کنار گذاشتن که میتونه این خریدارو انجام بده البته مثل همیشه احتمال داره این ترانسفرها با شکست روبرو بشه و نتونیم کاری کنیم ولی نباید غصه بخوریم چون با همین تیم هم میتونیم مدعی باشیم و حریفی سرسخت برای رقیبامون
    همینطور که میدونین رافائل تو تیم المپیک برزیل حضور داره و از لوکاس مورا خواسته که بیاد منچستر حتی تیاگو سیلوا هم بهش گفته که برای موفقیت به منچستر بره اینکه رافائل بهش گفته قطعا تاثییر زیادی داره چون روابط هم نقش مهمی در این انتقال داره همین روابط بود که هازارد رو روانه چلسی کرد چون جوکول زیاد از چلسی تعریف کرده بودحالا ما هم باید امیدوار باشیم که رافائل بتونه یه کمکی به هرچه راحتر شدن این انتقال بکنه و روح مارو شاد کنه هرچند برزیلی ها تو لیگ انگلیس زیاد موفق نبودن ولی مورا میتونه زیر دست فرگی به یه فوق ستاره تبدیل بشه و دوباره شاهد حضور یه بازکن فانتزی و دریبل زن باشیم
    دوستان یه بحثی هست که میگن با جذب ونپرسی باعث ایجاد ترافیک بازیکن میشه و شاید بازی ولبک و چیچا رو تحت تاثییر قرار بده ولی من مخالفم چون تیم باید در چند جبهه بجنگه و نیاز به مهرهای کار آمد زیادی داریم شما به لیست تیم هایی که مدعی لیگ قهرمانان هستن یه نگاهی بکنین تیم رئال بنزما رو داره و هیگواین خیلی موقع ها جانشین هست و خیلی کم به کار گرفته میشه ولی حضورش باعث میشه که یه نیمکت قوی داشته باشن یا همین امسال که میخوان مودریچ رو بگیرن مگه هافبک مرکزی کم دارن /الونسو خدیرا دیارا حتی اوزیل وکاکا یا همین بارسلونا بهترین هافبک های دنیا رو داشت و در بهترین حالت خودش بود ولی بازم فابرگاس رو گرفت پس به نظرم خرید ونپرسی خریدی خوب و هوشمندانه هست
    درمورد بازی مورا همینو بدونین که یه دریبل زن به تمام معنا هست ولی یکم در ضربات آخر و پاس دادن مشکل داره که اگه بیاد فرگی درستش میکنه کلیپ هم ازش دارم ولی نمیذارم چون کلیپ هازارد رو گذاشتم رفت چلسی دیگه این یکی تا نیومده ازش کلیپ نمیذارم
    Good Bye Berba

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط ashly : 07-22-2012 در ساعت 18:16

3. 5 کاربر از پست مفید ashly تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ashly نمایش پست ها
    فک نکنم نوری شاهین جز خریدهای فرگی باشه چون اون خبر خیلی زود صداش خوابید ولی مثل اینکه قضیه مورا و ونپرسی خیلی جدی هست و مدیران یونایتد بودجه 50میلیون پوندی برای فرگی کنار گذاشتن که میتونه این خریدارو انجام بده البته مثل همیشه احتمال داره این ترانسفرها با شکست روبرو بشه و نتونیم کاری کنیم ولی نباید غصه بخوریم چون با همین تیم هم میتونیم مدعی باشیم و حریفی سرسخت برای رقیبامون
    همینطور که میدونین رافائل تو تیم المپیک برزیل حضور داره و از لوکاس مورا خواسته که بیاد منچستر حتی تیاگو سیلوا هم بهش گفته که برای موفقیت به منچستر بره اینکه رافائل بهش گفته قطعا تاثییر زیادی داره چون روابط هم نقش مهمی در این انتقال داره همین روابط بود که هازارد رو روانه چلسی کرد چون جوکول زیاد از چلسی تعریف کرده بودحالا ما هم باید امیدوار باشیم که رافائل بتونه یه کمکی به هرچه راحتر شدن این انتقال بکنه و روح مارو شاد کنه هرچند برزیلی ها تو لیگ انگلیس زیاد موفق نبودن ولی مورا میتونه زیر دست فرگی به یه فوق ستاره تبدیل بشه و دوباره شاهد حضور یه بازکن فانتزی و دریبل زن باشیم
    دوستان یه بحثی هست که میگن با جذب ونپرسی باعث ایجاد ترافیک بازیکن میشه و شاید بازی ولبک و چیچا رو تحت تاثییر قرار بده ولی من مخالفم چون تیم باید در چند جبهه بجنگه و نیاز به مهرهای کار آمد زیادی داریم شما به لیست تیم هایی که مدعی لیگ قهرمانان هستن یه نگاهی بکنین تیم رئال بنزما رو داره و هیگواین خیلی موقع ها جانشین هست و خیلی کم به کار گرفته میشه ولی حضورش باعث میشه که یه نیمکت قوی داشته باشن یا همین امسال که میخوان مودریچ رو بگیرن مگه هافبک مرکزی کم دارن /الونسو خدیرا دیارا حتی اوزیل وکاکا یا همین بارسلونا بهترین هافبک های دنیا رو داشت و در بهترین حالت خودش بود ولی بازم فابرگاس رو گرفت پس به نظرم خرید ونپرسی خریدی خوب و هوشمندانه هست
    درمورد بازی مورا همینو بدونین که یه دریبل زن به تمام معنا هست ولی یکم در ضربات آخر و پاس دادن مشکل داره که اگه بیاد فرگی درستش میکنه کلیپ هم ازش دارم ولی نمیذارم چون کلیپ هازارد رو گذاشتم رفت چلسی دیگه این یکی تا نیومده ازش کلیپ نمیذارم
    بنظر من احتمال امدن لوکاس مورا بیشتر هست ، ون پرسی پیشنهاد بالایی داده فکر نکنم که فرگی اونو جذب کنه
    در مورد ترافیک مهاجمان که گفتی : منچستر را با رئال و بارسا مثال زدی این مثال درست نبود آخه تیمهای بارسا و رئال فرق میکنه که ذخیره های بزرگی داره چون این دو تیم بهترین ستاره ها دارن و جای اعتراض نیست ولی در تیم منچستر ستاره های زیادی نیست که بتونیم براشون جانشینهای خوبی بیاریم به عنوان یه مثال: اگه پوگبا در بارسا بود او ذخیره ژاوی ، اینیستا ، فابرگاس بود و هیچ اعتراضی نمیکرد ولی تو منچستر بغیر از اسکولز که هست که بزرگ باشه بخاطر این که او حقش میدونست به تیم دیگری بره

5. 3 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    DEFENDER
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX
    بازیکن محبوب
    Best

ArgentinaManUtdManUtd

تشکر ها
    6,673

نقل قول نوشته اصلی توسط omid2 نمایش پست ها
    بنظر من احتمال امدن لوکاس مورا بیشتر هست ، ون پرسی پیشنهاد بالایی داده فکر نکنم که فرگی اونو جذب کنه
    در مورد ترافیک مهاجمان که گفتی : منچستر را با رئال و بارسا مثال زدی این مثال درست نبود آخه تیمهای بارسا و رئال فرق میکنه که ذخیره های بزرگی داره چون این دو تیم بهترین ستاره ها دارن و جای اعتراض نیست ولی در تیم منچستر ستاره های زیادی نیست که بتونیم براشون جانشینهای خوبی بیاریم به عنوان یه مثال: اگه پوگبا در بارسا بود او ذخیره ژاوی ، اینیستا ، فابرگاس بود و هیچ اعتراضی نمیکرد ولی تو منچستر بغیر از اسکولز که هست که بزرگ باشه بخاطر این که او حقش میدونست به تیم دیگری بره
    در مورد پوگبا گفتی اصلا ربطی نداشت چون تیاگو هم ذخیره ژاوی و اینیستا هست ولی هیچوقت نمیگه که قصد جدایی داره و میخواد حتما بره پوگبا اگه یکم صبور بود حتما بهش میدون میداد فرگی بعدم اگه پوگبا میدونست که ذخیره ژاوی و انیستا هست حتما خیلی زود تر از اینکه از منچستر رفت از بارسا میرفت اگه تو اون تیم حضور داشت بعدم مگه کاکا ذخیره اوزیل هست کی گفته که میخوام برم یا حتی همین تیاگو که گفتم

ولی در تیم منچستر ستاره های زیادی نیست که بتونیم براشون جانشینهای خوبی بیاریم
    خب حرف منم اینه که با اومدن ونپرسی یه بازیکن فیکس میگیریم نه یه بازیکن جانشین حتما ونپرسی رو میخواد برای اینکه در ترکیب اصلی باشه نه در حد جانشین
    اگه پوگبا در بارسا بود او ذخیره ژاوی ، اینیستا ، فابرگاس بود و هیچ اعتراضی نمیکرد
    چرا همچین حرفی میزنی خودت میگی که منچستر ستاره نداره با این وجود پوگبا اعتراض میکرد حالا چه دلیلی داره که اگه در بارسا بود اعتراض نکنه
    حقش میدونست به تیم دیگری بره
    حالا به نظرت تو یوونتوس به جای کی بازیش میدن
    حالا هافبک های منچستر رو میگم بعد یوونتوس خودت قضاوت کن
    منچستر:کریک..اسکلز..گیگز..کل رلی..اندرسون
    یووه:پیرلو....ویدال...مارکیزی و....(بقیه رو از طرفدارای یووه بپرس چون همینارو میشناسم)
    حالا با در نظر گرفتن اینکه گیگز و اسکلز توان بازی در تمام بازی ها رو ندارن به خاطر شرایط سنی
    چطور پوگبا میتونه بازی کنه

منچستر را با رئال و بارسا مثال زدی این مثال درست نبود
    من که نگفتم بشیم عین این دوتا بحث ترافیک پیش اومد گفتم این دوتا هم همچین مسائلی درشون هست و مشکلی هم ندارن قصدم فقط مثال بود نه مقایسه یا تشابه کار
    پس با اومدن ونپرسی هیچ مشکلی پیش نمیاد
    Good Bye Berba

ویرایش توسط ashly : 07-22-2012 در ساعت 19:49

7. 3 کاربر از پست مفید ashly تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

مصاحبه فرگي در روز قبل واسه من خيلي جالب بود ، از عدم خريد هازارد گفته بود و اينكه ما به اندازه اي كه بازيكن ارزش داشته باشه واسش خرج ميكنيم و نميتونيم دستمزدهاي غير معقول به بازيكن پيشنهاد بديم !
    من از صحبتهاي فرگي لذت بردم ، در مورد خريد مورا و ونپرسي هم بايد منتظر هر اتفاقي باشيم ! شايد نتونيم هيچ كدوم رو به خدمت بگيريم اون هم به دليل اينكه تيمهاي رقيب پول بيشتري ميدن ! ولي واسه ما مهم نيست و سعي ميكنيم بازيكنهاي ديگه اي رو به خدمت بگيريم و با يه تيم جوون فصل رو شروع كنيم ، به قول فرگي اين قسمتي از تاريخ ما هست ، ما به جوون ها ميدون ميديم ....
    بي صبرانه منتظر آغاز بازيهاي ليگ هستم ...
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

9. 4 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

لوكاس مورا در مصاحبه اي كه انجام داده ضمن اعلام اينكه در مورد پيوستنش به يونايتد هيجان زده هست گفته كه فرگوسن با او قرارداد امضا ميكنه .
    اميدوارم بتونيم سر مبلغ قرارداد و دستمزد لوكاس مورا به توافق برسيم ، هرچي بيشتر صبر كنيم وضعيت بدتر ميشه و قيمت مورا افزايش پيدا ميكنه ! مشتريهاي اين بازيكن هم روز به روز بيشتر ميشن ! پس بهتره وقتو تلف نكنيم ، خوشحالم كه مورا چنين مصاحبه اي كرده و گفته از پيوستن به يونايتد هيجان زده ميشه .
    به اميد اينكه اين انتقال انجام بشه ...

11. 4 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

خبر عجيب اينه كه انتقال ونپرسي به يونايتد تقريبا قطعي شده (من كه اور نميكنم ) ! طبق اين خبر فرگوسن به دوستانش گفته كه ونپرسي به اولدترافورد مي آيد و ....

به نظرم اين خبر واقعيت نداره ولي شايدم يه اتفاقاتي داره ميفته كه ما ازش بي خبريم ...

"""""""""""""""""""""
    اما ميرور خبر داده كه سران يونايتد و سائوپائولو بر سر انتقال 26 مليون پوندي مورا به يونايتد به توافق رسيدن و فقط رضايت خود لوكاس مورا باقي ميونده .

13. 4 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

نقل قول نوشته اصلی توسط ashly نمایش پست ها
    در مورد پوگبا گفتی اصلا ربطی نداشت چون تیاگو هم ذخیره ژاوی و اینیستا هست ولی هیچوقت نمیگه که قصد جدایی داره و میخواد حتما بره پوگبا اگه یکم صبور بود حتما بهش میدون میداد فرگی بعدم اگه پوگبا میدونست که ذخیره ژاوی و انیستا هست حتما خیلی زود تر از اینکه از منچستر رفت از بارسا میرفت اگه تو اون تیم حضور داشت بعدم مگه کاکا ذخیره اوزیل هست کی گفته که میخوام برم یا حتی همین تیاگو که گفتم

خب حرف منم اینه که با اومدن ونپرسی یه بازیکن فیکس میگیریم نه یه بازیکن جانشین حتما ونپرسی رو میخواد برای اینکه در ترکیب اصلی باشه نه در حد جانشین
    چرا همچین حرفی میزنی خودت میگی که منچستر ستاره نداره با این وجود پوگبا اعتراض میکرد حالا چه دلیلی داره که اگه در بارسا بود اعتراض نکنه
    حالا به نظرت تو یوونتوس به جای کی بازیش میدن
    حالا هافبک های منچستر رو میگم بعد یوونتوس خودت قضاوت کن
    منچستر:کریک..اسکلز..گیگز..کل رلی..اندرسون
    یووه:پیرلو....ویدال...مارکیزی و....(بقیه رو از طرفدارای یووه بپرس چون همینارو میشناسم)
    حالا با در نظر گرفتن اینکه گیگز و اسکلز توان بازی در تمام بازی ها رو ندارن به خاطر شرایط سنی
    چطور پوگبا میتونه بازی کنه

من که نگفتم بشیم عین این دوتا بحث ترافیک پیش اومد گفتم این دوتا هم همچین مسائلی درشون هست و مشکلی هم ندارن قصدم فقط مثال بود نه مقایسه یا تشابه کار
    پس با اومدن ونپرسی هیچ مشکلی پیش نمیاد
    خودت میگی تیاگو ذخیره اینیستا و ژاوی هست ولی اعتراض نمیکنه
    منم میگم که از این بازیکنا تو منچستر نیست که پوگبا بدون سر و صدا ذخیره بشینه و او حقش میدونه که بازی کنه

15. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    وین رونی
    اسم واقعی شما
    آرمین
    ManUtdManUtd
    تشکر ها
    568
    تشکر شده 343 در 78 پست

به نظر میرسه به امید خدا،گوش شیطون کر،چشم همه رقبا کور،لوکاس مورا با یه قرارداد40میلیونی(!) و پنج ساله میاد.
    گزارش شده که از سال گذشته تلاش کرده که زبان انگلیسیش رو تقویت کنه.فعلا هم ک تیم دیگه ای از انگلیس نمیخادش
    این هم زوج رویاییمون

17. 5 کاربر از پست مفید gholam تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

نقل قول نوشته اصلی توسط gholam نمایش پست ها
    به نظر میرسه به امید خدا،گوش شیطون کر،چشم همه رقبا کور،لوکاس مورا با یه قرارداد40میلیونی(!) و پنج ساله میاد.
    گزارش شده که از سال گذشته تلاش کرده که زبان انگلیسیش رو تقویت کنه.فعلا هم ک تیم دیگه ای از انگلیس نمیخادش
    از کجا میدونی که لوکاس مورا میخاد بیاد و قرارداد 5 ساله ببنده ، اگه خبری در موردش زدن بزن قسمت خبرها ، مردیم از این بی خبری .
    خدا کنه که بیاد

19. 4 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    وین رونی
    اسم واقعی شما
    آرمین
    ManUtdManUtd
    تشکر ها
    568
    تشکر شده 343 در 78 پست

خوب بچه ها یه خبر بد.رو سایت باشگاه نوشته که مدیربرنامه های لوکاس مورا گفته که مورا نمیخواد تیمش رو ترک کنه(!) . واقعا عجیبه.انگار قسمت نیست این یارو بیاد تیممون.از یه طرف فرگی داره یه جورایی با اطمینان میگه توافقات صورت گرفته.در این جور مواقع فقط باید منتظر موند تاببینیم چی میشه.من که بی صبرانه منتظر فصل جدیدم.همین تیممون هم خوبه.میتونیم امیدوارباشیم
    این هم زوج رویاییمون

21. 3 کاربر از پست مفید gholam تشکر کرده اند .

صفحه 19 از 48 نخستنخست ... 9171819202129 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع