نوشته اصلی توسط
omid2
بنظر من احتمال امدن لوکاس مورا بیشتر هست ، ون پرسی پیشنهاد بالایی داده فکر نکنم که فرگی اونو جذب کنه
در مورد ترافیک مهاجمان که گفتی : منچستر را با رئال و بارسا مثال زدی این مثال درست نبود آخه تیمهای بارسا و رئال فرق میکنه که ذخیره های بزرگی داره چون این دو تیم بهترین ستاره ها دارن و جای اعتراض نیست ولی در تیم منچستر ستاره های زیادی نیست که بتونیم براشون جانشینهای خوبی بیاریم به عنوان یه مثال: اگه پوگبا در بارسا بود او ذخیره ژاوی ، اینیستا ، فابرگاس بود و هیچ اعتراضی نمیکرد ولی تو منچستر بغیر از اسکولز که هست که بزرگ باشه بخاطر این که او حقش میدونست به تیم دیگری بره
در مورد پوگبا گفتی اصلا ربطی نداشت چون تیاگو هم ذخیره ژاوی و اینیستا هست ولی هیچوقت نمیگه که قصد جدایی داره و میخواد حتما بره پوگبا اگه یکم صبور بود حتما بهش میدون میداد فرگی بعدم اگه پوگبا میدونست که ذخیره ژاوی و انیستا هست حتما خیلی زود تر از اینکه از منچستر رفت از بارسا میرفت اگه تو اون تیم حضور داشت بعدم مگه کاکا ذخیره اوزیل هست کی گفته که میخوام برم یا حتی همین تیاگو که گفتم
ولی در تیم منچستر ستاره های زیادی نیست که بتونیم براشون جانشینهای خوبی بیاریم
خب حرف منم اینه که با اومدن ونپرسی یه بازیکن فیکس میگیریم نه یه بازیکن جانشین حتما ونپرسی رو میخواد برای اینکه در ترکیب اصلی باشه نه در حد جانشین
اگه پوگبا در بارسا بود او ذخیره ژاوی ، اینیستا ، فابرگاس بود و هیچ اعتراضی نمیکرد
چرا همچین حرفی میزنی خودت میگی که منچستر ستاره نداره با این وجود پوگبا اعتراض میکرد حالا چه دلیلی داره که اگه در بارسا بود اعتراض نکنه
حقش میدونست به تیم دیگری بره
حالا به نظرت تو یوونتوس به جای کی بازیش میدن
حالا هافبک های منچستر رو میگم بعد یوونتوس خودت قضاوت کن
منچستر:کریک..اسکلز..گیگز..کل رلی..اندرسون
یووه:پیرلو....ویدال...مارکیزی و....(بقیه رو از طرفدارای یووه بپرس چون همینارو میشناسم)
حالا با در نظر گرفتن اینکه گیگز و اسکلز توان بازی در تمام بازی ها رو ندارن به خاطر شرایط سنی
چطور پوگبا میتونه بازی کنه
منچستر را با رئال و بارسا مثال زدی این مثال درست نبود
من که نگفتم بشیم عین این دوتا بحث ترافیک پیش اومد گفتم این دوتا هم همچین مسائلی درشون هست و مشکلی هم ندارن قصدم فقط مثال بود نه مقایسه یا تشابه کار
پس با اومدن ونپرسی هیچ مشکلی پیش نمیاد