نقل قول نوشته اصلی توسط aliexpress نمایش پست ها
آخ آخ واقعا شرمنده داداش،مثل اینکه چند پست رو جا گذاشته بودم!

ممنون از یادآوری تون

در مورد سوال اولتون باید بگم که آره،اون عددی که تو پرانتز نوشته قدرت بازیکن رو نشون میده

برای تغییر ترکیب هم همونطور که خودتون گفتین باید بازیکنارو تک تک سر جای مورد نظرتون بزارین تا ترکیب درست شه و انتخاب سیستم به صورت مستقیم هم وجود نداره

تیم های اول تا هفتم جدول به لیگ بعد صعود میکنن و بقیه تیم ها تو همون لیگ باقی میمونن تا اینکه به لیگ بالاتر صعود کنند.تیم هایی که اول تا چهارم میشن به لیگ قهرمانان اروپا راه پیدا میکنن اما تیم های پنجم ششم و هفتم به لیگ قهرمانان صعود نمیکنن.

در مورد اینکه گفتی فلان دقیقه آگوئرو بهم گل زد. باید بدونین که بازی گزارش زنده داره و 10 دقیقه ای هم طول میکشه.اگه به موقع به بازی برسین میتونین گزارش بازی رو ببینین و حتی دست به تغییر سیستم،تاکتیک و ... بزنین.حتی اگه

بازی رو هم آنلاین تماشا نکردین شما میتونین به گزارش بازی دسترسی داشته باشین. بخش Fixtures روی نتیجه هر بازی تیمتون که انتخاب کنین وارد قسمت اطلاعات مربوط به بازی میشین.قسمت Comments کل گزارش بازی رو ثبت کرده.

بازم شرمنده ندیده بودم این پست رو.موفق باشی
دشمنت شرمنده این چ حرفیه اخه من باید ممنون هم باشم ک وقت میذارید و جواب میدید

ک اینطور!!! اخه من بازی هامو خواب بودم :دی البته چنتا اولیشو ک نفهمیدم چی ب چی شد ولی بازی امروز صبح رو خواب بودم و نتونستم انلاین باشم برا همین متاسفانه دقیقه 89 تیمم گل مساوی رو خورده بود و بازی ب تساوی رسید و همچنان دوم موندم تو جدول ب خاطر تفاضل گل کمتر نسبت ب تیم اول ... البته ی بازیکنام وسط بازی مصدوم شده بود از نوع قرمز ک نبودم انلاین بتونم تعویضش کنم ، اگه بودم میبردم بازی رو و نمیذاشتم گل مساوی رو بخورم حیف شد : (

الان دیگه مثلا هیچی نمیگه ک فردا بازی دارید یا امروز و ... و هیچی اون بالا نیست ، یعنی بازی های لیگم تموم شد؟ در این صورت ک هیچی نگفته اون بالای صفحه پس چ جوری میشه فهمید کی لیگ بعدی شروع میشه و یا اینکه بازی بعدیم چ جوریه و ...

راستی دیشب ی بازیکن 18 ساله 4 ستاره چکش زدم ی توکن کم شد و با حدود380k خریدم !!! فک کنم خرید بدی نباشه ، یکی دوتا برنامه هاشونم دانلود کردم چنتا توکن گرفتم ، منی ک الان 3 روزه بازی رو نصب کردم 10 تا توکن دارم فعلا نظر شما چیه؟ اخه دفاع هام دوتاشون 33 سالشونه و زده بود ک اخر فصل بازنشسته میشن منم گفتم ی دفاع بخرم ، الان 330 تا پول بیشتر دیگه ندارم ب نظرتون بازم بازیکن بخرم؟ ب مشکل برنمیخورم؟ پول کم نمیارم؟