Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1418

Hybrid View

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کیروش
    بازیکن محبوب
    آندره/مسی

IranPersepolisBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    19
    تشکر شده 24 در 20 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط aliexpress نمایش پست ها
    آخ آخ واقعا شرمنده داداش،مثل اینکه چند پست رو جا گذاشته بودم!

ممنون از یادآوری تون

در مورد سوال اولتون باید بگم که آره،اون عددی که تو پرانتز نوشته قدرت بازیکن رو نشون میده

برای تغییر ترکیب هم همونطور که خودتون گفتین باید بازیکنارو تک تک سر جای مورد نظرتون بزارین تا ترکیب درست شه و انتخاب سیستم به صورت مستقیم هم وجود نداره

تیم های اول تا هفتم جدول به لیگ بعد صعود میکنن و بقیه تیم ها تو همون لیگ باقی میمونن تا اینکه به لیگ بالاتر صعود کنند.تیم هایی که اول تا چهارم میشن به لیگ قهرمانان اروپا راه پیدا میکنن اما تیم های پنجم ششم و هفتم به لیگ قهرمانان صعود نمیکنن.

در مورد اینکه گفتی فلان دقیقه آگوئرو بهم گل زد. باید بدونین که بازی گزارش زنده داره و 10 دقیقه ای هم طول میکشه.اگه به موقع به بازی برسین میتونین گزارش بازی رو ببینین و حتی دست به تغییر سیستم،تاکتیک و ... بزنین.حتی اگه

بازی رو هم آنلاین تماشا نکردین شما میتونین به گزارش بازی دسترسی داشته باشین. بخش Fixtures روی نتیجه هر بازی تیمتون که انتخاب کنین وارد قسمت اطلاعات مربوط به بازی میشین.قسمت Comments کل گزارش بازی رو ثبت کرده.

بازم شرمنده ندیده بودم این پست رو.موفق باشی

سلام آقا یه سوال دیگه واسه من گزارشگر صحبت نمی کنه شما برنامه ی گوشی رو می گید یا پی سی!؟
    راهنمایی کنید

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط aryan94 نمایش پست ها
    سلام آقا یه سوال دیگه واسه من گزارشگر صحبت نمی کنه شما برنامه ی گوشی رو می گید یا پی سی!؟
    راهنمایی کنید
    سلام

من برنامه گوشی رو عرض کردم.گزارشگر که با شروع بازی گزارش میکنه به صورت زبان انگلیسی.البته صحبت که نمیکنه! فقط به صورت نوشتاری هست.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع