Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1418

Hybrid View

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    پپ ، فرگوسن
    بازیکن محبوب
    مسی ، اینستا
    اسم واقعی شما
    شهاب

SpainBarcelonaPersepolis

Andres Iniesta

تشکر ها
    161
    تشکر شده 38 در 28 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط aliexpress نمایش پست ها
    آخ آخ واقعا شرمنده داداش،مثل اینکه چند پست رو جا گذاشته بودم!

ممنون از یادآوری تون

در مورد سوال اولتون باید بگم که آره،اون عددی که تو پرانتز نوشته قدرت بازیکن رو نشون میده

برای تغییر ترکیب هم همونطور که خودتون گفتین باید بازیکنارو تک تک سر جای مورد نظرتون بزارین تا ترکیب درست شه و انتخاب سیستم به صورت مستقیم هم وجود نداره

تیم های اول تا هفتم جدول به لیگ بعد صعود میکنن و بقیه تیم ها تو همون لیگ باقی میمونن تا اینکه به لیگ بالاتر صعود کنند.تیم هایی که اول تا چهارم میشن به لیگ قهرمانان اروپا راه پیدا میکنن اما تیم های پنجم ششم و هفتم به لیگ قهرمانان صعود نمیکنن.

در مورد اینکه گفتی فلان دقیقه آگوئرو بهم گل زد. باید بدونین که بازی گزارش زنده داره و 10 دقیقه ای هم طول میکشه.اگه به موقع به بازی برسین میتونین گزارش بازی رو ببینین و حتی دست به تغییر سیستم،تاکتیک و ... بزنین.حتی اگه

بازی رو هم آنلاین تماشا نکردین شما میتونین به گزارش بازی دسترسی داشته باشین. بخش Fixtures روی نتیجه هر بازی تیمتون که انتخاب کنین وارد قسمت اطلاعات مربوط به بازی میشین.قسمت Comments کل گزارش بازی رو ثبت کرده.

بازم شرمنده ندیده بودم این پست رو.موفق باشی
    دشمنت شرمنده این چ حرفیه اخه من باید ممنون هم باشم ک وقت میذارید و جواب میدید

ک اینطور!!! اخه من بازی هامو خواب بودم :دی البته چنتا اولیشو ک نفهمیدم چی ب چی شد ولی بازی امروز صبح رو خواب بودم و نتونستم انلاین باشم برا همین متاسفانه دقیقه 89 تیمم گل مساوی رو خورده بود و بازی ب تساوی رسید و همچنان دوم موندم تو جدول ب خاطر تفاضل گل کمتر نسبت ب تیم اول ... البته ی بازیکنام وسط بازی مصدوم شده بود از نوع قرمز ک نبودم انلاین بتونم تعویضش کنم ، اگه بودم میبردم بازی رو و نمیذاشتم گل مساوی رو بخورم حیف شد : (

الان دیگه مثلا هیچی نمیگه ک فردا بازی دارید یا امروز و ... و هیچی اون بالا نیست ، یعنی بازی های لیگم تموم شد؟ در این صورت ک هیچی نگفته اون بالای صفحه پس چ جوری میشه فهمید کی لیگ بعدی شروع میشه و یا اینکه بازی بعدیم چ جوریه و ...

راستی دیشب ی بازیکن 18 ساله 4 ستاره چکش زدم ی توکن کم شد و با حدود380k خریدم !!! فک کنم خرید بدی نباشه ، یکی دوتا برنامه هاشونم دانلود کردم چنتا توکن گرفتم ، منی ک الان 3 روزه بازی رو نصب کردم 10 تا توکن دارم فعلا نظر شما چیه؟ اخه دفاع هام دوتاشون 33 سالشونه و زده بود ک اخر فصل بازنشسته میشن منم گفتم ی دفاع بخرم ، الان 330 تا پول بیشتر دیگه ندارم ب نظرتون بازم بازیکن بخرم؟ ب مشکل برنمیخورم؟ پول کم نمیارم؟

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |

نقل قول نوشته اصلی توسط sh 007 نمایش پست ها
    دشمنت شرمنده این چ حرفیه اخه من باید ممنون هم باشم ک وقت میذارید و جواب میدید

ک اینطور!!! اخه من بازی هامو خواب بودم :دی البته چنتا اولیشو ک نفهمیدم چی ب چی شد ولی بازی امروز صبح رو خواب بودم و نتونستم انلاین باشم برا همین متاسفانه دقیقه 89 تیمم گل مساوی رو خورده بود و بازی ب تساوی رسید و همچنان دوم موندم تو جدول ب خاطر تفاضل گل کمتر نسبت ب تیم اول ... البته ی بازیکنام وسط بازی مصدوم شده بود از نوع قرمز ک نبودم انلاین بتونم تعویضش کنم ، اگه بودم میبردم بازی رو و نمیذاشتم گل مساوی رو بخورم حیف شد : (

الان دیگه مثلا هیچی نمیگه ک فردا بازی دارید یا امروز و ... و هیچی اون بالا نیست ، یعنی بازی های لیگم تموم شد؟ در این صورت ک هیچی نگفته اون بالای صفحه پس چ جوری میشه فهمید کی لیگ بعدی شروع میشه و یا اینکه بازی بعدیم چ جوریه و ...

راستی دیشب ی بازیکن 18 ساله 4 ستاره چکش زدم ی توکن کم شد و با حدود380k خریدم !!! فک کنم خرید بدی نباشه ، یکی دوتا برنامه هاشونم دانلود کردم چنتا توکن گرفتم ، منی ک الان 3 روزه بازی رو نصب کردم 10 تا توکن دارم فعلا نظر شما چیه؟ اخه دفاع هام دوتاشون 33 سالشونه و زده بود ک اخر فصل بازنشسته میشن منم گفتم ی دفاع بخرم ، الان 330 تا پول بیشتر دیگه ندارم ب نظرتون بازم بازیکن بخرم؟ ب مشکل برنمیخورم؟ پول کم نمیارم؟

آره وقتی اون بالا هیچی نزنه یعنی دیگه کلا بازی هاتون تموم شده.لیگ فکر کنم 3 4 روز دیگه شروع میشه.البته جام حذفی زودتر قرعه کشی میشه و بازیاش شروع میشه.

میدونی خوبی شما چیه؟ شما 3 روزه ثبت نام کردی 10 تا توکن داری! من که اون موقع ها اصلا نمیدونستم توکن چیه! :|الان خوبه دیگه شما ها از تجربه ما و دوستان دیگه استفاده میکنین،تیمتون قوی تر میشه مدیریت تون بهتر میشه حتی نتایج بهتری میگیرید!

شما گفتی چندم شدی؟؟؟

اگه اول تا هفتم شده باشی بهتون جایزه تعلق میگیره که اگه اشتباه نکنم با شروع فصل جدید بهتون میده.مثلا منی که الان هفتم شدم جایزم 60 میلیون هستش! پس اگه اول تا هفتم شدین فکر نکنم مشکل پول پیدا کنین!

دفاع هاتونم پیرن.سعی کن بازیکن جوون و قوی بخری

3. 2 کاربر از پست مفید aliexpress تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    پپ ، فرگوسن
    بازیکن محبوب
    مسی ، اینستا
    اسم واقعی شما
    شهاب

SpainBarcelonaPersepolis

Andres Iniesta

تشکر ها
    161
    تشکر شده 38 در 28 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aliexpress نمایش پست ها
    آره وقتی اون بالا هیچی نزنه یعنی دیگه کلا بازی هاتون تموم شده.لیگ فکر کنم 3 4 روز دیگه شروع میشه.البته جام حذفی زودتر قرعه کشی میشه و بازیاش شروع میشه.

میدونی خوبی شما چیه؟ شما 3 روزه ثبت نام کردی 10 تا توکن داری! من که اون موقع ها اصلا نمیدونستم توکن چیه! :|الان خوبه دیگه شما ها از تجربه ما و دوستان دیگه استفاده میکنین،تیمتون قوی تر میشه مدیریت تون بهتر میشه حتی نتایج بهتری میگیرید!

شما گفتی چندم شدی؟؟؟

اگه اول تا هفتم شده باشی بهتون جایزه تعلق میگیره که اگه اشتباه نکنم با شروع فصل جدید بهتون میده.مثلا منی که الان هفتم شدم جایزم 60 میلیون هستش! پس اگه اول تا هفتم شدین فکر نکنم مشکل پول پیدا کنین!

دفاع هاتونم پیرن.سعی کن بازیکن جوون و قوی بخری

مرسی ک جواب دادی داداش عل
    اره خودمم بهش فکر کردم ک دارم از تجربیات شما و بقیه دوستان استفاده میکنم ، خیلی هم خوشحالم و سپاسگذار از بچه ها مخصوصا شما ک تقریبا تو پستا ترکوندی و کلی تجربه گرفتم ، الان 11 تا توکن دارم دوتا بازیکن هم خریدم :دی
    من نایب قهرمان شدم ی مقدار پولم داد الان سر جمع 1.38 میلیون دارم ک میخوام دوتا بازیکن یکی تو حمله و یکی هم هافبک بگیرم تقریبا شاید پولم برسه ب 200-300 ک از صحبت هاتون متوجه شدم مشکل ساز نیست
    دوتا بازیکن قبلی هم ک گرفتم تو خط دفاع بوده

امروزم حذفی بازی داشتم بردم رفت رو ایشالا برگشت ی نتیجه خوب بگیرم برم بالا

5. کاربر روبرو از پست مفید sh 007 تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    ...
    بازیکن محبوب
    Neymar
    اسم واقعی شما
    ...

IranPersepolisSS_Tehran

تشکر ها
    2
    تشکر شده 6 در 6 پست

خـــــــــــــب

بازی کاپ تموم شد و من با نتیجه 3-0 حریف رو تو بازی رفت و تو زمین خودش شکست دادمحالا باید ببینم بازی برگشت رو چیکار میکنهبازی برگشت فردا ساعت 5 و 44 دقیقه هست و بدبختی یکی از هافبک های خوبم مصدوم شد و داور هیچ کارتی به بازیکن خاطی نداد بدبختی تر ازهمه اینه که جایگزینی براش ندارم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع