[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Zdravím všechny, kdo sem zabloudili! Mám pro vás dneska téma, které se mě osobně dost dotýká. Jasně, řeč bude o diabetu. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]Možná si říkáte – proč zrovna kapsle? Přiznávám, že jsem měl podobný názor. Ale pak jsem začal zkoumat, ptát se, číst zkušenosti… A hele, asi to fakt není jen placebo. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]Proto zakládám tohle vlákno – třeba to někomu pomůže. Nechci nikomu nic vnucovat, spíš sdílet, co jsem zjistil. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]Kapsle proti diabetu – co to jako je?Když se řekne „kapsle na cukrovku“, může to znít jako šarlatánství. Ale v poslední době se na trhu objevují doplňky stravy, které nejsou jen tak nějaký prášek z neznámé laboratoře.Většina těchto látek má za sebou solidní výzkum – ne nějaké „babičky říkaly“.Nejsou to náhrady za inzulin, ale doplněk k léčbě.Moje zkušenostRuku na srdce, kdo by nebyl?Nekoupil jsem první věc, co na mě vyskočila – chvíli jsem hledal.Jasně, nedá se čekat efekt bez úpravy jídelníčku.A co se stalo? Po třech týdnech jsem měl nižší ranní glykemii.Žádné křeče, žádné zažívací potíže.Jo, možná placebo – ale i placebo někdy funguje, ne?Co říkají ostatní?Kamarádka mojí mámy bere podobný přípravek a tvrdí, že se cítí o 100 % líp.Samozřejmě – každý jsme jiný.Já říkám: důležité je, že to pomáhá. A komu jak, to už je na každém.A co na to doktoři?Obecně platí: radši se zeptejte svého doktora, než něco spolknete.Například berberin má výsledky srovnatelné s metforminem – to není málo.Jak to vidím?Neříkám, že kapsle spasí svět.Jestli vás to zaujalo, napište mi – rád si přečtu vaše zkušenosti.Napište svůj názor – třeba tím někomu pomůžete. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] diaf_news.cz [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 505ed1e