در اینجا به نمایش گذاشتن اشتباهات داوری و نقد کردن داورها می پردازیم.
در اینجا به نمایش گذاشتن اشتباهات داوری و نقد کردن داورها می پردازیم.
منبع: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نویسنده: سعید ایمنی / FCBarcelona.ir
قصه، قصه کهنه ای است. از آن زمان که سربازان ژنرال فرانکو به زمین مسابقه آمدند و به بازیکنان بارسا اطلاع داده شد که خانواده های آنان در کنترل نیروهای امنیتی هستند، تا رئال مادرید که بازی رفت را بازنده شده بود، 11 گل درون دروازه بارسا جای دهد (این بازی به دلیل شرایط غیر قابل قبول، بعدا از سوی فیفا مردود اعلام شد) تا فصل قبل، زمانی که دو گل الکسیس سانچز در پامپلونا به نادرستی مردود اعلام شد تا بارسا بازنده دیدار حساس برابر اوساسونا باشد، ماجرا به اشکال متفاوت اما ماهیت یکسان، تکرار شده است.
فصل قبل، رئال مادرید با صرف هزینه های هنگفت، سرانجام پس از سه سال موفق به متوقف کردن آبی و اناری ها شد، اما در این میان، شک و شبهه های بسیاری برای بینندگان تلویزیونی مسابقات نسبت به اشتباهات داوری - که غالبا به سود تیم سلطنتی پایتخت بود - وجود داشت. از این رو، تصمیم گرفتیم در فصل جدید رقابتها، اتفاقات مشکوک داوری را هفته به هفته مورد بررسی قرار دهیم.
اولین اتفاق بزرگ هفته اول رقابتها، مطابق انتظار، در دیدار رئال مادرید برابر والنسیا رخ داد. زمانی که سولدادو مهاجم والنسیا، موفق شد دروازه رئال مادرید را بگشاید، اما کمک داور این گل را به دلیل آفساید، مردود اعلام کرد. تصاویر منتشر شده از بازی، صحت این تصمیم را به طور قابل ملاحظه ای مورد سوال قرار می دهد.
دیدن صحنه آهسته این گل، البته از زاویه ای که به طور قطع قابل تشخیص نیست، می تواند شک و شبهه را نسبت به صحت این تصمیم، تقویت نماید. [ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ]
گرچه عکس فوق، صحنه ارسال پاس را نشان نمی دهد و صحنه آهسته مذکور نیز، نما و زاویه خوبی ندارد، اما با کنار هم قرار دادن این دو، می توان نتیجه گرفت که سولدادو پیش از لحظه ارسال پاس، به احتمال زیاد، نسبت به سرجیو راموس فاصله بیشتری تا خط دروازه رئال مادرید داشته، و طبیعتا در موقعیت آفساید نبوده است.
بیایید کمی دقیق تر نگاه کنیم:
صحنه اول: لحظه ارسال پاس
صحنه دوم: استارت سولدادو؛ سرجیو راموس هنوز در تصویر دیده نمی شود.
صحنه سوم: به نظر می رسد تازه در این لحظه، سولدادو و راموس در یک خط قرار دارند.
صحنه چهارم: فرار سولدادو به سمت دروازه؛ با دقت به جهت حرکت و سرعت سولدادو و راموس، می توان حدس زد که سولدادو استارت خود را در موقعیتی جلوتر از راموس آغاز کرده است.
صحنه پنجم: عبور سولدادو از راموس و حرکت برای گلزنی؛
در صورت پذیرفته شدن این گل، والنسیا با نتیجه 2-1 از حریف خود پیش می افتاد و چه بسا می توانست فاتح این دیدار باشد.
به نظر شما این گل واقعا آفساید بود؟!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)