به نظر شما بهترین بازیکن تاریخ فوتبال جهان تا به حال چه کسی بوده است؟
میشل پلاتینی
دیگو مارادونا
رود گولیت
لوتار ماتیوس
فان باستن
رونالدو برزیلی
زین الدین زیدان
لوییز فیگو
رونالدینیو
کاناوارو
کاکا
کریستیانو رونالدو
مسی
به نظر شما بهترین بازیکن تاریخ فوتبال جهان تا به حال چه کسی بوده است؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
BEST TEAM OF THE WORLD IN THE 2012
REAL MADRID
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من رونالدینیهو بهترینه و مثلش دیگه پیدا نمیشه
تنها مولر میتونه این عنوانو بگیره .........![]()
من زیدانو زدم ولی واقعا از بین رونالدو برزیلی و رونالدینیهو و زیدان و کاناوارو و فیگو انتخاب بهترین فوق العاده سخته...
Don’t count the years, count the memories
فقط کریستیانورونالدوو زیدان
مارادونا فوق العاده بود ، تا دنیا دنیاست مثل مارادونا متولذد نمیشه
این دریبل زیدانی رو هم که به زیدان نسبت دادن مارادونا از سال 1978 اجرا کرده اما نمیدونم چرا میگن زیدانی ؟!!!
بعد مارادونا اگه رونالدینیو خودشو گم نمیکرد واقعاً میتونست بهترین باشه و از مارادونا هم عبور کنه
با این حال
1- مارادونا
2- رونالدینیو
به نظر من زیدان بهترین بازیکن تاریخ فوتبال است
1. زیدان
2. مارادونا
3. پله
4. رونالدو برزیلی
5. الساندرو دل پیرو
I Love You Ale
فقط فقط فقط کریس خوشگلم خدای فوتبال
تا دنيا دنياست كريس رونالدو بهترين بازيكن دنياست
واقعا باعث ناامیدیه.............
مسی تو تیم ملی کشورش هیچ کاری نکرده.اونوقت یکی مثل زیدان که تیم ملیشو تا فینال جام جهانی میاره ...به مسی بیشتر از زیدان رای دادن.
مسی فقط با کمک ژاوی و اینیستا گل میزنه.....![]()
Don’t count the years, count the memories
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)