خب تصاویر خودش گویاستتتتتتتتتتتتت یادش بخیر ........
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب تصاویر خودش گویاستتتتتتتتتتتتت یادش بخیر ........
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
نه ببین سینای عزیز چلسی اون موقع با چلسی الان خیلی فرق کرده این چلسی چند هفته ی هست که داره نتیجه میگره با چلسی زمان هیدینگ خیلی فرق داره
چلسی هر چلسی که بشه بازم میبریمشون
جذب نویسنده و مدیر فعال برای انجمن
طرفداران تیمهای دیگه لطفا خودتون بر علیه خودتون تایپک نزنید . اگه یک طرفدار چلسی تایپک میزد یک چیزی ولی الان اوضاع ارومه نباید همچین تایپکی میزدی و زخم ما طرفداران چلسی رو زنده میکردید !!!!!!! البته من به این ارامش دلخوش نیستم چون بعد 4 شنبه دوباره شروع میشه و به قول معروف ارامش قبل از طوفانه !!!!!
چه فرقی میکنی برا ما
ما با هر تیمی بیافتیم اونو با شایستگی شکست میدیم.
چه چلسی باشه چه بایرمونیخ باشه و چه رئال باشه
که البته به نظر خودم شکست دادان رئال آسونتر از همه بود که متاسفانه با چلسی افتادیم اما همونطور که گفتم همه رو انشاالله میزنیم البته با شایستگی
دوست عزیز دوست داری دوباره حکومت نظامی راه بیوفته ؟ پس لطفا کسی این طوری پست نده تا جنجال نشه . هر وقت بازی با بایرن و رئال رسید اون وقت .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)