همان طورکه میدانید فیفا دردست دارد تا قانون آفساید درفوتبال را حذف کند و برای کمک از فدراسیون راکبی مشورت گرفته. فدراسیونی که با حذف آفساید دراین ورزش این ورزش رو بسیار جذاب وپرگل کرده است.حالا نظر شما چیست آیا با حذف قانون آفساید درفوتبال موافقید؟
من موافقم
من مخالفم
برای من فرقی نمی کند
اگه اجرایی بشه دررسیدن گل ها عدالت برقرارنمیشه
همان طورکه میدانید فیفا دردست دارد تا قانون آفساید درفوتبال را حذف کند و برای کمک از فدراسیون راکبی مشورت گرفته. فدراسیونی که با حذف آفساید دراین ورزش این ورزش رو بسیار جذاب وپرگل کرده است.حالا نظر شما چیست آیا با حذف قانون آفساید درفوتبال موافقید؟
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
نه به شدت مخالفم! اگه فوتبال هم گلهاي زيادي داشته باشه ديگه جذابيتي نداره و ميشه مثل بقيه ورزش ها !
به نظر افسايد بايد باشه
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
نه به نظر من جذابيتش كم ميشه گل هم حدي داره ديگه
نبودن افسايد واسه زمين بزرگ فوتبال باعث ميشه كه گلها مفتي بشه ( مرده خوري گل بزنن)
و گلهاي زيبا كمتر خواهد شد...
مخالف 100%
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به تعظيم مردم اين زمانه اعتمادنكن...تعظيم آنان همانندخم شدن دوسركمان است كه هرچه بهم نزديكترشوند تيرش كشنده تراست.(خشايارشاه)
اگر حذف بشه حق تیم هایی که بیشتر زحمت کشیده اند خورده می شه و از جذابیت بازی ها هم کم خواهد شد .
JT Cappitan Leader , Legend
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نظر من توی هیچ کدوم از گزینه ها نیست.افساید نباید حذف بشه ولی قانون گرفتنش باید عوض بشه همچنین از تکنولوژی باید توی گرفتنش استفاده کرد چه بسا گلای زیادی که افسایدن و گرفته میشن و چه گلایی که افساید نیستن و گرفته نمیشن.قانون باید عوض شه.مثلا بازیکن شوت میزنه میخوره به تیرک بعد توپ برمیگرده میخوره به یک بازیکن که موقع شوت زدن توی افساید بوده اگه توپ با خوردن به اون گل بشه گل مردوده خب این قانون مسخره ای هست.بعدش باید افساید رو جوری بگیرن که کلا بازیکن حریف از مدافع جلوتر باشه تا افساید گرفته بشه نه اینکه حتی اگه سرش هم جلوتر بود و پاس براش اومد افساید بگیرن.اینجوری اتفاقا جذابیتش بیشتر میشه
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
اصلا وابدا اگه افساید برداشته بشه دیگه ادم اگه فوتبال نگاه نکنه خیلی بهتره یکی میسته پیش دروازه یکی هم میزنه زیرش بعدش الکی الکی گل میزنن
! Força Pedro
Força El Guaje[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به هیچ وجه موافق نیستم
Captain prejudice
خیلی بی هیجان میشه اگه افسایدو بردارند ............ اینجوری یه سری بازیکنان باید همش بدوند یه سری باید وایساند مفت خوری کنند
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)