سلام به همه اعضای دربی
تصمیم گرفتم این نظرسنجی رو بذارم تا هم خودمون و هم مدیران ببینن نظر اعضا درباره بخشهای مختلف چیه و احیانا اگه انتقاد یا پیشنهادی دارن بدن.
لطفا منصفانه قضاوت کنید و اغراق نکنید.![]()
سلام به همه اعضای دربی
تصمیم گرفتم این نظرسنجی رو بذارم تا هم خودمون و هم مدیران ببینن نظر اعضا درباره بخشهای مختلف چیه و احیانا اگه انتقاد یا پیشنهادی دارن بدن.
لطفا منصفانه قضاوت کنید و اغراق نکنید.![]()
THERE IS NO DOUBT ABOUT DAVID VILLA
HE IS UNSTOPABLE
با تشکر از این نظرسنجی خوب
به نظر من دربی یکمی کاربرهای تخصصی و کاربرهای فعال کم داره که باعث میشه پیشرفتش با سرعت کم باشه
همیشه اعتبار یک سایت به کاربراش هست هرچی کاربر حرفه ای تر و فعال تر بهتر میشه
امیدوارم که دربی که فکر کنم یکی از قدیمی ترین فروم های فوتبالی هست بتونه روند صعودیش رو طی کنه![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آدم های زیادی دوست دارن تو همچین انجمن هایی عضو بشن اما این انجمن ها رو نمیشناسن
به نظر من مدیر های دربی باید هر جور شده واسه دربی تبلیغ کنن و به مردمی که به اینترنت دسترسی دارن بفهمونن که یه همچین جاهایی هم تو اینترنت وجود داره
یه روز خوب میاد ...
منم با نظر همه دوستان موافقم
دربی خیلی تو بعضی زمینه ها موفقه مخصوصا تو زمینه های دانلود فوتبالی
اما یکم تو موضوعات قال بحث کاربرا و ..... جای کار داره
به نظرم تبلیغات بیشتریم واسه اشنایش باید بشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دربی بهترین انجمنیه که تا حالا دیدم چه از نظر محتوا چه از نظر اعضا ............ بیخود نیست 90 % اوقاتی که تو اینترنت هستیم رو اینجا میگذرونیم ........ کاربران سایت دربی هم وفادارترین کاربران هستند .......... زنده باد دربی![]()
خوبه![]()
ازنظرمن دربی افتضاح و ناقصه دلایلش هم اینه برای هر لیگ جدول رده بندی نداره قوانینش بیشترشبیه پادگان نظامی تا انجمن فرهنگی ورزشی جدول گلزنان لیگ ایران داخلش نیست اگه هم هست من تاحالا ندیدم پخش زنده مسابقات فوتبال از شبکه 3 داخلش نیست فرکانس پخش ماهواره مسابقات فوتبال از شبکه های خارجی رو به کاربرا نمیده محیطش بیشتر شبیه یه فروشگاه خرید دی وی دیه تا یه انجمن.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)