آینده دار ترین بازیکن آرسنال چه کسی است؟![]()
آینده دار ترین بازیکن آرسنال چه کسی است؟![]()
یه روز خوب میاد ...
به نظر خودم جک ویلشر وبعد از اونم رمزی و ولکات
یه روز خوب میاد ...
به نظر من آرسنال بازيكون آينده دار زياد داره ولي ويلشر استعداد زيادي داره و به نظرم تا چند سال آينده به يكي از بازيكوناي اصلي تيم ملي انگليس تبديل ميشه و تو آرسنال هم كه همين الان جز بهتريناس.اميدوارم آرسنال اين بازيكونو چند سال ديگه نفروشه
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
تمام بازیکنان آرسنال آینده این باشگاه هستن به نظر من اگه ولکات یکم بتونه باهوش بازیکن توپی میشه بعد از اون هم ویلشر و رمزی...
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
wilshere age tajrobasho bishtar kone fogholade ghavi mishe , az hameye bazikonaye donya too zamane khodesh yani 2-3-4 sal dg ghavi tare
bebinin man key migam behetoon
Arsenal 4 Ever is in my heart
Arsenal and NeverMore
اگه ولکات بتونه بازیشو نظم بده
واقعا بازیکن خیلی خوبی میشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویلشر
چون هم بازیش بهتر از همسن های خودشه و مهمتر از همه ونگر خیلی قبولش داره و پشتشه و حمایتش میکنه که این خودش خیلیه
کاپرلو هم قبولش داره تو یه کشور یه بازیکن این دوتا رو داشته باشه تمومه ،تیم ملی هم آینده خیلی خوبی داره وم پیشبینی میشه روزی کاپیتان تیم ملی انگلیس بشه
بازیکن حتی اگر بازیش یک هم باشه بازم نمیتونه بهترین بشه اگر مربیها ی اصل کاری پشتش نباشن: فوتبال امروز حمایت مربی یه چیز دیگه اس که جک ویلشر همه ی امتیاز ها رو داره
البته ولکات هم جای پیشرفت داره ولی معلومه میتونه بهتر از این بازی کنه رمزی هم به شرایط ویلشر نرسیده به نظر من رمزی یه روز از این دوتا هم بهتر بازی میکنه ولی از اونجا به بعدش دست مربیهاشه نه خودش که غیر قابل پیشبینیه!!!
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
ویرایش توسط GOLL : 09-10-2011 در ساعت 09:22
خب مث اینکه بیشتریا با ویلشر موافقن
پس
ویلشر انتخاب شد با 9 رای
یه روز خوب میاد ...
از نظر من هم ویلشر البته خداکنه این دیگه از ارسنال نره
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)