به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران بایرن مونیخ فصل 2011/12
بحث و گفتگوی فنی هواداران بایرن مونیخ در این تاپیک قرار خواهد گرفت.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران بایرن مونیخ فصل 2011/12
بحث و گفتگوی فنی هواداران بایرن مونیخ در این تاپیک قرار خواهد گرفت.
خب چه عجب یکی از دوستان بحث فنی کرد.راجع به قسمت های قرمز باهات بحث میکنم چون به نکته های خوبی اشاره کردی.قدرت پرسینگ رئال رو کاملا موافقم.شاید اگه این قدرت پرسینگ نبود رئال الان 10 امتیازی تو لالیگا عقب تر از بارسا بود.قدرت عالی تو پرسینگ دارن ولی یک ضعف هم دارن.با پرسینگ شدید فضای زیادی رو پشت سرشون خالی میکنن یعنی اگه یک بازیکن فضا ساز مثل ریبری یا شوانشتایگر رو پرس کنن میتونه فضا سازی کنه و این یعنی ایجاد یک موقعیت گل به وسیله ضد حمله ای که شروعش پرسینگ رئال بوده.البته اگه خیلی سریع توپ رو بگیرن میتونن خیلی خوب ازش استفاده کنن ولی بارها این پرسینگ جلوی بارسا بهشون ضربه زده( من هی میگم بارسا فکر نکنید چون طرفدارش هستم میگم به خاطر این میگم چون قابلیت های رئال رو جلوی تیمای قوی غیر از بارسا ندیدم.)ژابی الونسو نقش بسیار موثری داره اما در عین حال بسیار ثابت هست.یعنی اصلا جاش رو عوض نمیکنه و این بده چون میشه راحت جلوی خلاقیتش رو گرفت البته اگه بایرن نخواد بازیکنای زیادی رو مارک کنه.منظورم اینه که اگه بازیکنای بایرن وقتی توپ تو پای الونسو هست رونالدو یا دیماریا رو مارک کنن اونوقت اون راحت میتونه خلاقیت نشون بده و این یعنی شکست برای همین فکر کنم غیر از اوزیل و رونالدو هیچ کس دیگه ای نباید مارک بشه تا پرس سنگینی روی الونسو خدیرا و کاکا(دیماریا) باشه.بنزما خیلی خوبه به راحتی از فضا های بسته شوت های سرکش میزنه اما نشون داده اگه وینگها رو از کار بندازن عملا هیچ کاری نمیتونه بکنه.توی بازی هایی که رونالدو و دیماریا و اوزیل از بازی خارج هستن عملا بنزما هم از کار میوفته و اینجاست که تغییر جا به داد رئال میرسه یعنی تعویض جای مهاجم با هافبک که میتونه بایک بازی بدون توپ یک تک به تک رو تقدیم یک هافبکی مثل اوزیل یا دیماریا بکنه.با اوزیل کاملا موافقم در شرایطی که نمیتونه کاری بکنه خلاقیت جا به جایی داره برای همین به نظرم به جای پرس باید مارکش کرد.در مورد دفاع مخالفم.رئال تقریبا هر گلی که از سانتر و جناحین خورده از بخش چپش بوده که معمولا مارسلو هست ولی اگه کونترائو باشه شاید وضع فرق کنه و بهتر بتونن از اون طرف دفاع کنن.با مشکل دفاع رئال در عمق هم یکم مخالفم.رئال با بازی های بارسا خودش رو وفق داده یعنی با از بین بردن خلاقیت بازیکنای حریف بازی از عمق رو سخت میکنه برای همین دفاعاشون خوب میتونن جلوی خلاقیت هافبک ها ی حریف رو بگیرن.به نظرم اگه قراره ضربه بخورن از جناحین میخورن
تیتر روزنامه های اس و مارکا با ترجمه :
آ.اس :
اولی هوینس ٰ مدیر بایرن ٰالکلاسیکو را داغ می کند:
"کاری که مورینیو با داوران می کند دیوانگی است "
"دوست دارم مردم اسپانیا خوشبخت باشند و دستمزدهایی نظیر رونالدو و بنزما پرداخته نشود "
"رئال مادرید بیش از خودمان به ما احترام می گذارد "
"یک سوپرباشگاه هستند اما بدهی ها را خودشان نمی پردازند "
"شانس صعود پنجاه – پنجاه است "
رئال مادرید امروز سفر می کند و سه هزار نفر حمایتش می کنند
ماریو گومز :"آلیانس فردا سوزان خواهد بود
روبن :"با قلب و هیجان بازی می کنم "
مونیخ هیجانی
هاوارد وب همان داوری که خطای خشن روی ژابی در فینال جام جهانی را ندید قضاوت می کند
مارکا :
روبن علیه رئال
در فینال بازی می کنم "
در مورد سفر رئال به مونیخ :"با هم برابر هستیم ٰو در آلمان شکستشان می دهیم "
بایرن برای بازی فردا خودش را گربه سیاه رئال می داند
ماریو گومز :"آلیانس را می سوزانیم "
هاوارد وب ٰداور فینال جام جهانی قضاوت می کند
دی استفانو :"یادم است که با بچه ها با هواپیما به مونیخ سفر کردیم "
خوب داش شهریار من اومدمبا بعضی هاش موافق نبودم.و دلیلشو می گم
خط به خط می خونم و جواب میدم
1- درسته بایرن لیگ رو از دست داده و بازیکنانشون گفتند که تمام نیرو رو می گذاریم روی جام حذفی و لیگ قهرمانان.رئال خیلی وقته چمپیونزلیگو نبرده آخرین جامش با کهکشانی های 1 بوده.ولی به نظرت در این 2 3 سال انگیزه نداشته برای چمپیونزلیگ؟ هرسال که نگیره انگیزش بیشتر میشه و همین باعث پیشرفتش میشه به قول ما طرفدارای رئال تشنه هستیم واسه قهرمانی
2-در مورده خستگی هم بگم که رئال خسته نیست چون اگه قهرمانی رو می خوان با خستگی مقابله می کنه رئال تشنه قهرمانیه و من تا الان که تمام بازی هارو دیدم خستگی در وجود هیچ کدومشون ندیدم.شاید در لیگ مقابل چند تیم مساوی کرده باشه به خاطر مغرور بودنه که من ازش خیلی نفرت دارم.
این که میبینی مورینیو از تاکتیک سرعت استفاده می کنه اینه که معتقد هست با سرعت میشه تیم هایی که 11 نفره دفاع می کنند رو شکست داد
مورینیو معتقده سرعت فوتباله آیندست.این صحبت های خوزست در مورده آینده بخونش جالب و منطقیه
اما اگر عملکرد فني او در زمين فوتبال را مورد بررسي قرار دهيم خواهيم ديد در مواردي تغيير کرده و در مواردي هم ثابت مانده. عاملي که در تمام تيمهاي او -از پورتو گرفته تا رئال- ثابت مانده استفاده از مولفه سرعت است. کساني که تمرينات او را از نزديک ديدهاند ميگويند وي در طراحي تمرينات و در گفتگو با بازيکنانش بر اين عوامل بسيار اصرار ميورزد؛ سرعت فردي، سرعت تيمي، سرعت انتقال، سرعت تصميمگيري، سرعت بازيخواني، سرعت ضربه زدن به توپ، سرعت دفاع، سرعت حمله و... ژوزه فوتبال فردا را فوتبال سرعت ميداند. به همين دليل در زمان يارگيري ابتداي فصل در هنگام انتخاب بازيکن چه در دفاع چه در حمله به سرعت فرد بيش از عوامل ديگر توجه دارد. تيمهاي او همواره ۴-۲-۳-۱ بازي ميکنند. اين ثبات در سيستم سبب شده سيستم مورد نظر ملکه ذهنش شده، به آن کاملا مسلط شود و همه زير و بم آن را بداند. به نوعي هم در تطور، تحول و تکامل اين سيستم نقش داشته. او در اين سيستم برخلاف برخي از تيمهاي ديگر که از اين روش استفاده ميکنند بالهايش از لب خط فاصله دارند و تقريبا در امتداد خط عمودي 18قدم حرکت ميکنند. اين کار، حرکت طولي و زمان رسيدن به دروازه حريف را کوتاهتر ميکند.
3-درسته بازی بعدی رئال با بارساست و بازیه واقعا حساسیه ولی به قول خوزه یکی به یکی اول بایرن بعد بارسا.
اتفاقا گرفتن نتیجه خوب به بازیکنان روحیه زیادی میده واسه الکلاسیکو.
شاید تیم شما بیشتر خسته باشه واسه الکلاسیکو تا رئال چون رئال 1روز بیشتر استراحت می کنه.
4-داداش اگه مثلث رو مهار کنی رئالو 85 درصد مهار کردی رئال به اوزیل رونالدو و بنزما بستست.اگه به گوشت خورده باشه بهش می گن مثلث برمودا.تو اکثر بازی ها دقت کن ببین در 85 درصد گل های این 3 نفر نقش دارن و فوق العاده هماهنگن.
توی 85 درصد گل های رئال این 3 نفر نقش دارن
5- درسته رئال دفاع شکننده ای داره مخصوصا تو لیگ. بخاطر اینکه خیلی هجومیه در دفاع مشکل داره
مثلا وقتی مارسلو میاد جلو برنمی گرده و راموس مجبور میشه فاصلشو با په په زیاد کنه و دفاع وسط باز میشه و مشکل میبینه بخاطر همین به مشکل بر می خوره از اون بر هم که معمولا آربلوا نفوذ می کنه دیگه میدونی چه فشاری رو 2 مدافع وسط میاد واسه همین در اکثر بازی ها گل می خوره
این مشکل با کوئنترائو و کارواریو حل میشه.که کارواریو ممکنه نرسه
6-شاید دفاع بایرن آموزش دیده باشه ولی باید ببینیم از بهترین خط حمله جهان بر میاد یا نه.در مورد سرعت و ضدحمله انصافا نباید هیچ تیمی رو با رئال مقایسه کرد.رئال به 7ثانیه از دفاع به حمله معروفه اگه شنیده باشی
7- روبن که آره تمارض زیاد می کنه رونالدو هم دست کمی نداره بعضی مواقع تمارض می کنه.
8-حواشی اطراف رئال زیاده ولی در رختکن مشکلاتی نیست و یکم کاسیاس و مورینیو بحث دارن
9-درسته منم قبول دارم رئال ذر خانه امسال آمار خوبی نداشته ولی آمارش در خارج از خانه فوق العاده بوده
10-رسانه ها همیشه به رئال فشار میارن ولی بازیکنان اهمیت نمیدن به قول امضام.
ما متحدیم و تیمی هستیم به نام رئال مادرید
این جمله رو همین جوری در امضام نگذاشتم این امضام به دلیل فشار رسانه ها به رئال و بازیکنان و... گذاشتم چون شاهد هستم که تحمل و مقابله می کنه.
ولی در کل باید ببینیم چی میشه.
فرداشب تیم مورینیو هجومی خواهد بود مثل همون بازی که رئال فصل قبل با میلان انجام داد البته با کمی بهتر چون پیشرفت کرده.
مورینیو می دونه چیکار کنه
من نبودم ولی الان دیگه هستم.
داش مجتبی ما داریم شرایط رو بررسی می کنیم و با توجه به شرایط پیش بینی می کنیم.
بازم می گم فقط پیش بینیه.
مهم نیست
HALA MADRID
HALA MADRID
پرسینگ رئال خوبه ولی نه مقابل بارسا.
رئال هیچ وقت مقابل بارسا اون جوری که باید خودش باشه نبوده.
رئال مقابل بارسا با استرسه.دلیل اینکه میبینی جلو بارسا خوب نیستند اینه که مقابل بارسا روحیه ندارن اعتماد به نفس ندارن استرس دارن عصبی هستن و براشون جا افتاده بباخن.
همین چند دلیل باعث باخت های رئال مقابل بارسا شده البته نظر منه.
پس مطمئن باش روش پرسینگ رئال مقابل بارسا با بایرن تفاوت داره.
در بارسا بازیکنی مثل مسی وجود داره که 2 یا 3 نفر رو برای مهار می خواد (یک جا)
ولی در بایرن چنین بازیکنی وجود نداره که به اندازه مسی خطرناک باشه.
بقیشو حوصله نداشتم بخونم.
این قسمتش جواب داشت
HALA MADRID
آقا بد حور منتظر فردا شبیم خوزه هم که این تیم رو به خوبی میشناسه و تیم بایرن هم که چند هفتس .. اوضاع خوبی نداره و تمام تمرکزش رو چمپیون هست
ویرایش توسط mojtabadj88 : 04-16-2012 در ساعت 22:52
خب فرداشب رئال بايد تو خونه حريف يه بازي سخت رو مقابل بايرن انجام بده !
اول از همه بايد از شخصيت اين دو تيم صحبت كنم .
رئال مادريد تيم بزرگي در تاريخ فوتبال هست و اين بر كسي پوشيده نيست ! ولي چيزي كه كمي از شخصيت و روح تيمي رئال كاسته عدم موفقيت در سالهاي اخير بوده و اينكه از سال 2002 قهرماني تو اروپا نداشتند و حتي بازي هاي خوبي هم نداشتند ! حذف از چندين دوره اين مسابقات با شرايط مختلف و عدم ثبات در نتيجه گيري در اين چند سال باعث شده رئال در بعضي بازي ها نتونه اون كيفيت بالاي خودشو به نمايش بزاره و خيلي زود تحت تاثير بعضي شرايط قرار ميگيره !
بايرن مونيخ تو سالهاي اخير همواره يكي از تيمهاي خوب اروپا بوده ولي هيچ گاه فوق العاده نبوده ! يعني از لحاظ شخصيتي در حد رئال ,بارسا , منچستر ,ميلان و اينجور تيمهاي نبوده ! اين يك واقعيت هست ! شايد سال 2010 يكي از بهترين نمايش هاي اين تيم تو سالهاي اخير در اروپا بود ! ولي ديديم كه واقعا در فينال جلو اينتر حرفي براي گفتن نداشت و بدون هيچ حرف و حديثي تسليم قدرت اينتر شد !
با اين همه بايد بگم از لحاظ تاكتيكي , مهره و هماهنگي رئال مسلما برتر از بايرن هست ولي اين دليل بر آسان بودن كار رئال نخواهد بود ! به نظرم من بازي بسيار نزديكي خواهد بود و به نظرم 55 به 45 شانس با رئال هست ,مخصوصا اينكه بازي رفت در خانه بايرن هست.
بايرن تو خط دفاع شكننده هست و مسلما مقابل سرعت تيمي رئال دچار مشكل خواهند شد ! فوتبال اينقدرا هم ساده نيست كه با پرس يك بازيكن حتما بشه جلو موفقيت اونو گرفت ! پس اينكه بگيم با پرس كريس و ازيل و ...كاري از دست اينا بر نمياد واقعا منطقي به نظر نمياد.
با توجه به اينكه بايرن تو خونه خودش بازي ميكنه هجومي خواهد بود و اين چيزي هست كه رئال ميخواد ! دفاع و ضدحمله و استفاده از سرعت مهاجمينش . پس نفوذهاي پياپي لام و اگه اشتباه نكنم رافينيا فضاي بسيار زيادي رو به رونالدو و ديماريا ميده .
اگر غير از اين باشه و بايرن بخواد با احتياط بازي كنه احتمال اينكه به گل نرسه زيا دهست و اونوقت تو بازي برگشت دچار مشكل خواهد شد !
انتظار ميره بايرن باز بازي كنه و مثل هميشه هجومي و رئال هم ضدحملات بسيار خطرناكش رو به نمايش بزاره. اين چيزيه كه ميشه نسبت به اين بازي گفت چون رئال ميهمانه و بايرن ميزبان.
به هر حال من نميتونم پيش بيني كنم كه چه تيمي به فينال صعود ميكنه و تنها شانس رئال رو اندكي بيشتر ميدونم.
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
در مورده رونالدو یه چند مورد بگم.
رونالدو کمی تغییر کرده شاید اینقدر که رونالدو رو آنالیز می کنم بقیه رو نکنم.
رونالدو بعد اینکه گفت من هنوز احتیاج به پیشرفت دارم و....
به نظرم پیشرفت کرده و بهتر از اول فصل بازی می کنه
مثلا دیگه اون افت ضربه آزادو نداره-بیشتر دفاع رو اذیت می کنه (در حرکات فردی)-خیلی بهتر از تکنیک و سرعتش استفاده می کنه-در شوت ها خیلی بهتر شده.امسال شوت های راهه دورش خیلی خوب بوده. 7 گل راهه دور داشته و...
خیلی از مربی ها معتقدن شوت های رونالدو غیر مهاره.
کلا باید بگم در شرایط عالی به سر می بره و قطعا با آمادگیه کامل بازی می کنه.
رونالدو تحت فشار رو دوس داره چون میدونه باعث پیشرفتش میشه و به خودش میاد.
خوشبختانه شاهد بودیم.
HALA MADRID
دوستان حقیقتا بحث خیلی باز شد نمیتونم همه رو جواب بدم ولی یک سری نکات رو میگم که خودم تو بازی های رئال دیدم.درسته رئال بیشتر دلش میخواد ضد حمله بزنه چون بایرن هیچوقت تو خونه خودش دفاعی کار نمیکنه ولی با مارکینگ میشه جلوی ضد حملات رو گرفت.وقتی یک درخت داره رشد اگه شما ساقه هاش رو بزنی هیچ کاری نمیکنی.باید ریشه رو بزنی.ریشه رئال در ضد حملات الونسو و اوزیل هستند(در میانه) و رونالدو و بنزما(در جناحین).راه حل بایرن برای جلوگیری از ضد حملات باید حمله با تعداد کم باشه.بایرن باید با حداکثب 4 نفر حمله کنه و بقیه رو تو میانه نگه داره و دو بازیکن رو بذاره برای ریشه رئال یعنی الونسو و اوزیل.درسته یک مارک ساده نمیتونه یک بازیکن رو از کار بندازه ولی وقتی با یک برنامه هماهنگ یک بازیکن رو مارک کنی و گزینه های پاس دهیش رو ببندی مطمئن باش نمیتونه کار خاصی بکنه(کاری که رئال با بارسا در فینال جام حذفی کرد ولی با 9 بازیکن)اما مساله اینجاست که اگه بایرن بخواد فقط با 4 مهاجم جلوی 6 مدافع فیزیکی رئال به ایسته به گل نمیرسه.اینجاست که باید از تاکتیک خود رئال استفاده کرد.رئال تاکتیکش در حملات بازی بدون توپ هست که این سبک رو از بارسا گرفته.در بارسا الوز بدون توپ نفوذ میکنه و یک فضا مناسب برای مسی و اینیستا ایجاد میکنه.اینجا هم دقیقا همینه.مارسلو نفوذ میکنه و به اوزیل و رونالدو فضا میده.بایرن باید از همین سبک استفاده کنه.حرکت بدون توپ لام و مولر میتونه کمر دفاع رئال رو بشکنه.از طرفی برای مقابله با حرکات بدون توپ مارسلو به نظرم باید بایرن خط افساید رو بکشه جلو و این یعنی یک ریسک برای تیمی که خوب این کار رو انجام نمیده.خب من به این نتیجه میرسم:
اگه بایرن از جابه جایی بازیکنهای کناریش و بازی بدون توپ استفاده کنه به احتمال زیاد به گل اول میرسه.اگه اوزیل و الونسو در زمانی که حتی توپ تو پای بایرن هست مارک باشن احتمال خوردن ضد حمله کمتر میشه.اگه خط افساید رو جلو ببندن و در دفاع رونالدو و اوزیل رو مارک کنن میتونن شاید رئال رو شکست بدن اما شکست دادن رئال خیلی به برنامه دقیق تری نیاز داره.در کل به نظر من برنده بازی هافبک دفاعی ها هستند.کسایی که وضیفه دارن تغزیه کننده وینگ های دو تیم رو از کار بندازن
درسته.
ولی ریشه فقط اوزیل ژابی نیست ریشه ها زیادن.که سخته
ژابی-اوزیل-دیماریا-رونالدو-
واقعا کار سختیه بخوای اینا رو متوقف کنی.کار هر تیمی نیست.
داداش حمله با تعداد کم یعنی دفاعی بازی کردن.
بایرن برای تصاحب توپ و فشار از روی سانتر های هوایی روی خواهد آورد چون میدونه دقیقا مشکل رئال چیه.
داداش شهریار نمیشه گفت تاکتیک تغییر بازیکن بدون توپ رو رئال از بارسا یاد گرفته.
رئال همیشه مدافع نفوذی داشته چون تیم هجومی است.
و فرار مدافعان نفوذی به تیم خیلی کمک می کنه.رئال سال هاست داره از این تاکتیک استفاده می کنه.
اگه بایرن بخواد با مولر و لام نفوذ کنه مطمئن باش در ضد حمله راحت گل می خوره و بازی پرگل به سود رئال تمام میشه.
درسته رئال در سایر بازی ها 2 تا مدافع چپ و راستش نفوذ می کنه ولی در بازی های مهم نقش کم رنگی دارن.پس خوزه از تاکتیکی که مقابل سایر تیم ها استفاده می کنه مقابل بایرن استفاده نمی کنه.خوزه میدونه مشکلش در دفاع کجاست پس به آربلوا و شاید مارسلو (کوئنترائو) اجازه نفوذ زیاد رو نمیده.
از همه مهم تر باید بگم خوزه همیشه غافل گیر می کنه مثلا اینتر بایرن سال 2010
کی فکرشو می کرد خوزه با 3 ضرب گل بزنه؟و بایرنو غافل گیر کنه؟هیچکس
شاید باز هم بخواد با یه تاکتیک دیگه غافل گیر کنه بایرنو.
مورینیو بایرنو خوب میشناسه
HALA MADRID
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)