به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران بایرن مونیخ فصل 2011/12
بحث و گفتگوی فنی هواداران بایرن مونیخ در این تاپیک قرار خواهد گرفت.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران بایرن مونیخ فصل 2011/12
بحث و گفتگوی فنی هواداران بایرن مونیخ در این تاپیک قرار خواهد گرفت.
بر منکرش لعنت.رئال الان تیم دوم اروپاست مگه من گفتم تیم اسونیه؟ با توجه به مسائل مختلف بایرن راحت تر صعود میکنه ولی انصافا رئال الان بعد از بارسا بهترین ترکیب جهان رو داره.میدونم بخواییم بحث کنیم اخرشم من حرف خودم رو میزنم شما هم حرف خودت رو ولی بذار من دلایلم رو بگم شما هم بگو ببینیم به کجا میرسیم و کی فردا پیروز میشه.
دلالیل من:
1-بایرن لیگ رو از دست داده و از طرفی تو فینال جام حذفی هست ولی وضعیت خوبی در بین المانی ها نداره پس چه راهی برای خودنمایی داره به غیر از لیگ قهرمانان؟ بنابراین به قول ریبری 120 درصد تواناییشون رو روو میکنن.
2-رئال به خاطر اینکه سبک سرعتی رو از اول فصل تا الان داره دنبال میکنه بازیکناش به نسبت خسته هستن اینو میشه تو بازی با ویارئال و مالاگا و والنسیا و حتی اسپورتینگ هم دید.در عوض بازیکن های بایرن با دوسبک کار میکردن یکی سرعتی اون یکی بازی از جناحین و عمق که حتما میدونی با این شرایط کمتر خسته هستن.
3-رئال یک بازی حساس بعد از بازی با بایرن داره برای همین باید یا انرژی بازیکناش رو تقسیم کنه یا بیخیال الکلاسیکو بشه.درصورت تقسیم انرژی ریسک گل خوردن از تیم بایرن رو داره
4-هم رئال هم بایرن قدرتشون به وینگ هاشون هست.از طرفی اوزیل و رونالدو و از طرفی روبن و ریبری.خب خودت هم میتونی تشخیص بدی.رونالدو رو میشه با مارک من تو من مهار کرد.به راحتی مثل بازی با والنسیا و یا حتی الکلاسیکو ها.اوزیل هم که اگه بره وسط دیماریا جاش رو میگیره که قابلیت تهاجمیش به اندازه رونالدو نیست ولی خوب بازیسازی میکنه اما بارها نشون داده میشه متوقفش کرد اما انصافا خوب میتونه فضا سازی بکنه.الان ریبری و روبن رو داریم در طرف مقابل که به نسب ضعیف تر هستن توی کارای تیمی و سرعتی.ریبری که فوق العاده خودخواه هست روبن هم که بگیر نگیر داره اما نکته قوت وینگ ها حضور دو مهاجم اماده کنارشون هست.رئال معمولا از 4 بازیکن خط حمله ای که داره یکیش معمولا روفرم نیست اما بایرن اینطوری نیست.گومز و مولر خیلی عالی میتونن تو فضا حرکت کنن و دفاع های قوی رو در هم میشکنن مخصوصا توی بازی از جناحین.
5-رئال دفاع بسیار شکننده ای داره مخصوصا از جناحین.وقتی بارسا تقریبا در هر الکلاسیکو یک گل از جناحین میزنه این یعنی رئال نمیتونه در مقابل تیمای قوی از جناحین مراقبت کنه و این یعنی یک خبر خوب برای روبن و ریبری چون به راحتی میتونن توپ رو به گومز اماده یا مولر شوت زن برسونن.
6-دفاع بایرن به خوبی اموزش دیده جلوی مهاجمای سرعتی.اینو میشد در بازی با دورتموند دید.دورتموند برای باز کردن دروازه بایرن نیاز داشت سرعتی کار کنه ولی بایرن به خوبی جلوی سرعت اونا رو میگرفت.حضور لام و شوانشتایگر خیلی عالی میتونن توپ ها رو کات کنن و مانع خلاقیت و سرعت گرفتن بازی بشن.
7-رئال به خوبی میتونه با بازی فیزیکی جلوی شوت از راه دور رو بگیره اما روبن استاد تمارض هست و میتونه به راحتی کاشته های خوبی به دست بیاره حتی شاید بتونه یک اخراجی هم به رئال تحمیل کنه.
8-حواشی اطراف رئال خیلی زیاد شده.عدا در اوردن های مورینیو،مساوی های خانگی، درگیری های رختکن(با شایعه بودنشون کاری ندارم)،اعتراض به داور که میتونه تو تصمیم گیریش تاثیر بذاره و ...
9-رئال مثل تیمای معمول اروپا نمیتونه از خانگی بودن بازی هاش استفاده کنه.الکلاسیکو های خانگی و مساوی های خانگی رئال نشان از متفاوت نبودن نتیجه های خانگی میده و این یعنی بایرن اگه تو خونش یک مساوی بگیره دلیل نمیشه نتونه تو برنابئو ببره
10-رسانه ها کلا دارن ضد رئال جوو سازی میکنن یعنی به شدت زیر فشار حتی رسانه های خودی قرار داره.
باز هم دلیل دارم که بایرن میتونه رئال رو به راحتی شکست بده اما مطمئنن رئال هم حریف ساده ای نخواهد بود مخصوصا اونا یک خوش شانسی که اوردن این بود که بازی تو خونه حریفه و حتی اگه یک گل بزنن میتونن به برنابئو امیدوار بشن
همین دیگه معجزه میشه
مثل پرسپولیس که تو لیگ برتر امید خودش رو از دست داده و داره تو لیگ قهرمانان آسیا خوب بازی میکنه
البته این فقط یه پیش بینی بود احتمال داره رئال برد سنگینی کسب کنه
به نظر من بازی رفت یا مساوی میشه یا 2 به 1 به نفع یکی از این دو تیم میشه چون بازی پایا پای هست نمیتونم بگم کدوم میزنه
دوستان هیچکس نیست بحث فنی بکنه؟
شهریار میگم اگه رئال رفت مرحله بعد با این حرفا که زدی روت میشه بیای دربی؟
معلومه که روم میشه.فوتباله هر اتفاقی ممکنه بیوفته.ممکنه بایرن 50 تا تیرک بزنه و رئال تک موقعیت رو گل کنه بره مرحله بعد.این دلیل نمیشه که من نیام دربی.اگه رئال با لیاقت و در اختیار داشتن کامل بازی و موقعیت بتونه ببره من میام و میگم در مورد بایرن اشتباه کردم ولی این چیزی که الان پیداست اینه که بایرن تو بیشتر جنبه ها برتر هست.باور کن اگه بایرن با بارسا هم بازی داشت من الان بازم میگفتم بایرن برتر هست چون بایرن واقعا سبک تکامل یافته سرعتی رو اجرا میکنه فقط مهره های قابل قبولی نداره.باور کن دیماریا و اوزیل اگه تو بایرن بودن الان بایرن مدعی اصلی قهرمانی در تمام جام های ممکن بود.
ویرایش توسط spiderkiller : 04-16-2012 در ساعت 21:30
ببخشید پست رو ویرایش کردم حواسم نبود
داداش خوب پس نیاید بگی بایرن تو روز اوجش باشه رئال رو راحت میبره آخه ممکنه بعضی ها پست ها رو بوکمارک کنندز کل فوتبال قایل پیشبینی نیست هیچ وقت به این راحتی درباره ی یه بازی نظر نده
من دوست دارم تو بحث های فنی شرکت کنم ولی نمیشه چون دوستان نگاه خیلی متعصبانه ای به تیماشون دارن و فضای اینجا طوریه که نمیشه چیزی نوشت هر بحثی شروع بشه فورا ربط داده میشه به رئال و بارسلونا من هر بحثی دیدم همین اتفاق افتاده ......
اگه بخوای بگی فلان دفاع ضعیف کار میکنه دوستاران اون تیم میگن تو مثلا بارسایی هستی یا رئالی اگه بگی فلان تیم قویه میگن با داور بوده یا ما بهش 5 تا زدیم حالا کار ندارن تو چه بخشیه فقط کافیه بگی رئال ..بارسا یا داور فورا فضا تبدیل به کل کل میشه
البته میدونم جای این پست اینجا نیست ولی دیگه تحملم تموم شد و اینجا نوشتم با عذر خواهی از محمد حسین
(میدونم خیلیا بدشون اومده ولی بچه ها بیان یکم واقع بین باشیم وتعصب رو کنار بذاریم تا از نظرات هم دیگر استفاده کنیم)
************************************************** ***********************************************
حالا که این پست رو دادم درباره دو تیم هم صحبت میکنم (هرکجا نظرم اشتباه بود شما اصلاح کنین تا من هم استفاده کنم بلاخره تبادل نظر میکنیم و من خوشحال میشم اشتبا هاتم رو بگین)
اول از رئال شروع میکنم تیم رئال تیمیه با قدرت پرسینگ بالا که هر قادره هر تیمی رو به صورت شدید پرس کنه و توپ رو از دست تیم حریف در بیاره و با توجه به ساختار خط حمله و هافبکش بسیار خوب ضد حمله میزنه ژابی آلونسو با پاس های قطری خوبش باعث میشه تیم رئال خوب تو موقعیت ضد حمله قرار بگیره و باسرعت رونالدو و تمام کنندگی بنزما و هیگواین صاحب گل میشه در خط هافبک رئال نباید نقش کلیدی اوزیل رو فراموش کرد که خیلی خوب با پاس های زمینی علیش موقعیت سازی میکنه که اوزیل یه ضعف داره در بازی هایی مکه خط هافبک تیم حریف پرس شدید در دستور کارشه و هافبک های توپ گیر خوبی داره اوزیل در بازی گم میشه که اینجا کاکا خیلی به کار میاد........
در مورد خط دفاع رئال شاید بهترین جاش سمت چپش باشه به شرط حضور کوئنتراو چون مدافع با کلاسیه
رئال در عمقش دفاعش خوب کار نمیکنه و میتونه از این طریق زیاد اذیت بشه و همچنین توپ های ارسالی که تو چندتا بازی گل هایی خوردن که از عدم هماهنگی راموس و په په بود البته نکته مثبت خط دفاعی رئال سرعت هست چون هر 4 مدافعشون سرعت خوبی دارن
Good Bye Berba
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش شما هر قسمتی از حرف من رو که بخوایی سانسور میکنی؟من گفتم کارشناسا میگن بایرن راحت رئال رو میبره منم تایید میکنم.کلا اگه میخوایی فنی بحث کنی بیا با هم یک بحث خوب راه بندازیم اگه میخوایی اینطوری ادامه بدی بگو منم برم چون بیخودی تایپیک رو شلوغ میکنیم.
خیلی دلم میخواست یکم بحث فنی با دوستان بکنیم.الان که روز های اوج فوتبال در اروپا هست هیچکی بحث فنی نمیکنه فردا که تابستون شد هم که فقط بحث خرید و یورو هست.خب اینکه نمیشه فقط بیاییم دربی بگیم ما میبریم و چند تا اسپم هم تو کمپ بدیم و بریم؟ واقعا باید از محیط انجمن برای بالا بردن علم فوتبالیمون استفاده کنیم.برای بار 1000 میگم دوستان بیایید یکم فنی بحث کنیم و تاکتیک های مختلف رو بررسی کنیم
من هم میگم هیچ وقت تو دنیا از یه بارسایی توقع نداشته باش بگه رئال میبره اگه حریفش شموشک هم باشه هم میگه رئال میبازه
دیگه تیم رقیب هست باید تحمل کرد :)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)