که زجمتشو اقا محمد کشید
خب بریم سراغ این عکس
که زجمتشو اقا محمد کشید
خب بریم سراغ این عکس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همینه دیگه امکانات مال شهر های بزرگ مثل تهرانو همین گرگانِ کنار دست ماست و بقیه ی شهر های غیر از گنبد
LEGENDARY
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
F a r e w e ll ... Tito
بچه ها يه سوال فني دارم اگه كسي ميتونه كمكم كنه
زيرنويس فارسي يه فيلمو دارم ولي وقتي اجراش ميكنم زبونش عجيب قريبه ! يعني هيچ زبوني نيست شبيه خط ميخيشايد واسه شما هم پيش اومده ! چند تا زيرنويس از همين فيلمو امتحان كردم همش همينجوري ميشه ! بايد چيكار كنم ؟!
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
اول برو تو control panel بعد برو تو قسمت Region ond Language بعد که پیج باز شد administrative
بعد برو زبان رو ببین persian هستش یا نه
اگه بود پس اشکال از برنامه ای هست که داری باهش فیلم رو پخش میکنی
یا باید اپدیتش کنی یا نسخه جدید رو دانلود کنی چون زیرنویس با فرمت جدید رو نمیخونه !!
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
البته یه راه دیگه هم داره که سر راسته ...
زیر نویسو با Word باز کن ! از پنجره ای که باز میشه Winows)Arabic) رو انتخاب کن !
بعد کل متن رو کپی بگیر !
تو یه Text اون متن رو Paste کن !
بعد بزن Save ... ارور میده ! Cancel کن ! و Unicode رو انتخاب کن و Save کن !
از اون فایل Text میتونی استفاده کی به عنوان زیر نویس !
پيام نور و غير انتفاعي و كاداني راحت مهندسي مياري
اما:
غير انتفاعي كه اصلا نميشه گفت دانشگاه همون موسسه اس !مدركش خارج ايرن بيشتر قبول دارن تا داخل فقط به اين دليل كه مورد تاييد مستقيمه وزارته علومه ...
پيم نور هم مهندسي هاش رشته هاش زياد و متنوع شده مثلا مكانيك رو شايد پيم نور بياري كه كاملا بستگي به اون دانشگاه و امكاناتش داره وگرنه بدبختي
كارداني :
من خودم كارداني بودم الان كارشناسي ميخونم خيلي محاله اون چيزي كه ميخواهي بياري تو كارشناسي من واسه كنكورش يه تست هم زدم اما چون درسهارو خوب بلد بودم (رشته ام كامپيوتره)و درسها سر كلاس مرور كرده بودم اعتراف ميكنم شانسي قبول شدم!
وگرنه خيلي از دوستهام قبول شدن اما غير انتفاعي :
امسال جناب سازمان سنجش گفت مردود هاي كارداني به كارشناسي ميتونن تو تكميل ظرفيت نام نويسي كنند و قبول شن اما بيشت غير انتفاعي ها اومده بودن كسايي كه مستقيم توو موسسه شون اسم نوشته بودن برا تكميل ظرفيت رو قبول كردن و همه رو مهندس كردن..
داداش شبانه ارزشش خيلي بيشتره تا دانشگاهاي ديگه منم با مهدي موافقم يا سال ديگه كنكور بده تا رتبه ات بهتر بشه و روزانه خوب بياري يا دنبال شبانه باش دانشگاه دولتي امكاناتش بهتره و موقعيتهات بيشتره و آينده شغلي ات هم تضمين تر شده تره بنا به رشته ات !
كارداني اگه دولتي هم بياري بايد از اولش خوب درسهاتت رو ياد بگيري كه همون ساله اوله كنكور رتبه ات خوب شه
البته كاداني مهندسي هم راحت مياري...
بستگي به برنامه ات داره شايد خودش كلا ايراد داره يا تنظيماتش درست نيستبچه ها يه سوال فني دارم اگه كسي ميتونه كمكم كنه
زيرنويس فارسي يه فيلمو دارم ولي وقتي اجراش ميكنم زبونش عجيب قريبه ! يعني هيچ زبوني نيست شبيه خط ميخيشايد واسه شما هم پيش اومده ! چند تا زيرنويس از همين فيلمو امتحان كردم همش همينجوري ميشه ! بايد چيكار كنم ؟!
اما بايد به دست اند كاران اين عرصه بگي يه برنامه سالم بهت معرفي كنن![]()
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
ویرایش توسط GOLL : 08-06-2012 در ساعت 13:34
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)