به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...
سلام
به تايپك آرسناليها خوش اومديد
در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...
به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...
سلام
به تايپك آرسناليها خوش اومديد
در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
ویرایش توسط feri71 : 06-14-2011 در ساعت 17:30 دلیل: ویرایش چند نکته ی مهم
محمد جان شما میتونید اینجور بحث ها رو در این تاپیک بنویسید / لینک پایین :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این تاپیک فقط مربوط به اخبار ارسنال میشه
دروازبان جوان توپچی ها معتقد است آرسنال به حضور دوباره آنری نیاز داردآنری 34 ساله قبول کرده تا با قراردادی 2 ماه باری دیگر به آرسنال بپیوندد.
دروازبان آرسنال امیدوار است کارهای اداری این قرارداد هرچه زودتر به پایان رسد و باری دیگر تیری آنری برای آرسنال به زمین بیآید.
ژسنی در مورد آنری گفت : او فوق العاده با کیفیت است و گلزن قهاری است ! بسیار عالی باهوش است و در رختکن آرامش میآورد.
در بیرون زمین به تمام بازیکنان کمک میکند، همانطور که در زمین به آنها کمک میکند.
این بسیار خوب است که آنری را داشته باشیم ، امیدوارم هرچه سریعتر بتواند برای آرسنال بازی کند
.
آرسنال امیدوار است آنری را برای بازی با لیدز در اختیار داشته باشد
Arsenal.ir
مدافع فرانسوی از بازگشت قریب الوقوع آنری شگفت زده است...مرد فرانسوی توپچی ها ، پس از شکست دو بر یک در برابر تاتنهام در ماه اکتبر و شکستن پایش هنوز موفق نشده است به میادین بازگردد. بعد از مصدومیت ، عمل جراحی موفقیت آمیزی روی پای او انجام شد و وی در حال سپری کردن دوران نقاهت می باشد.
سرمربی آرسنال ، ماه گذشته اعلام کرده بود ، سانیا در پایان ژانویه به تیم ملحق خواهد شد. سانیا نیز تایید کرده در حال تلاش برای رسیدن به این هدف می باشد. بازگشت او مصادف گشته با بازگشت بازیکن افسانه ای آرسنال و او نیز مانند دیگر هم تیمی هایش از این اتفاق خوشحال به نظر می رسد. او همچنین از عدم کسب جام توسط آرسنال در دیدار برابر بیرمنگام در اف ای کاپ گذشته ناراحت است. سانیا همچنین اذعان دارد آن شکست شاکله تیم آرسنال را در هم ریخت و افزود در حال حاضر بیش از گذشته مشتاق برای بدست آوردن جام می باشد.
سانیا به اکیپ گفت : " من گفته بودم سه الی چهار ماه دور از میادین خواهم بود واکنون مطابق برنامه پیش می روم. آهسته دویدن را شروع کرده ام و در روزهای آتی کار با توپ را نیز آغاز خواهم نمود. درون پایم پیچ و پلاتین وجود دارد البته من فکر نمی کنم نیازی به برداشتن آنها باشد ، اگر قرار بر این اتفاق باشد ، دو ماه دیگر نیز حاشیه نشین خواهم بود. "
سانیا همچنین در مورد آنری افزود : " حضور او هم در روحیه تیم ما تاثیر گذار خواهد بود و هم در روحیه تیم حریف ، او همیشه به دنبال تکامل است و می داند برای پیروزی چه کاری باید انجام داد ، هرچه بگوید همه گوش خواهند داد ، بازگشت آنری بزرگترین رویداد سال 2012 است! "
او در مورد فینال اف ای کاپ گفت : " وقتی در یک قدمی رسیدن به یک جام ، مثل اف ای کاپ هستید ، ناگهان همه دنیا روی سرتان خراب می شود. از آن تاریخ به بعد ما شروع به افت کردن نمودیم ، ما خیلی نا امید شده بودیم ، طرفدارانمان نیز همینطور ، آنها اعتمادشان را به ما از دست داده بودند. من دوست دارم با آرسنال افتخار کسب کنم و نگرفتن جام برایم ملال آور شده است. "
Arsenal.ir
اینم از انتقال قرضی مانونه ویتو دروازبان توپچی ها به هال سیتی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درود بر شرفت جکی
والکات: نیاز دارم گل های بیشتری به ثمر برسانمروند خوب گلزنی رابین ونپرسی در سال 2011 بی ارتباط با بازیکنانی که برایش موقعیت گل ایجاد کردند نبود و در این بین تئو والکات نقش پر رنگ تری ایفا کرد.
GunnersTrust :
والکات در سال 2011 توانست 35 بازی در لیگ برتر انجام دهد و 8 گل نیز در کلیه رقابت ها به ثمر رساند اما او در سال 2012 به دنبال آمار بهتری است.
" سال 2011 از نظر گلزنی برایم خوب بود و پاس گل های زیادی فراهم کرد که از این بابت بسیار راضی هستم.
در این فصل فکر می کنم نیاز دارم گل های بیشتری به ثمر برسانم، تنها 4 گل زده ام. اما اگر تیم پیروز شود خوشحال می شود و به بازیکن اصلی نوک حمله پاس گل می دهم. من کارم را انجام می دهم و شما برای حرکت رو به جلو باید موثر باشید."
یکی دیگر از اهداف والکات در سال جاری پایان دادن به انتظار چندین ساله آرسنال برای فتح جام است. او اعتقاد دارد حفظ امادگی بازیکنان موضوعی کلیدی برای این مساله است.
" فکر می کنم برای مثال تجربه زیادی در رسیدن به مرحله یه یک چهارم نهایی، فینال جام اتحادیه و یا اینگونه مسائل داریم و اکنون تنها به دنبال چیزهای بیشتر هستیم.
بدون شک می خواهیم فاتح لیگ برتر شویم، می خواهیم فاتح هر رقابتی شویم که در آن شرکت می کنیم. زمان زیادی از آخرین باری که جامی بدست آوردیم می گذرد و من شخصا اکنون می خواهم چیزهای بیشتری بدست اورم.
امیدوارم که همه ما می توانیم اماده بمانیم که بسیار مهم است. در فصول قبل مصدومین زیادی داشتیم که تا حدودی به ما صدمه زد و این مساله هیچ کمکی به تیم نکرد. اما این بخشی از تیم است مهمترین چیز این است که بازیکنان را در طولانی مدت آماده حفظ کنیم."
تئو والکات باور دارد بازگشت جک ویلشیر تقویت بزرگی برای آرسنال خواهد بود
GunnersTrust :
هافبک جوان انگلیسی توپچی ها در این فصل حتی یک بازی برای آرسنال انجام نداده است و همه امیدوارند در ماه پیش رو بار دیگر او را در ترکیب تیم ببینند.
تئو والکات باور دارد نباید برای بازگشت جک ویلشیر بر روی او بیش از اندازه فشار اورد اما وی اذعان می کند که نمی تواند برای حضور دوباره در کنار جک صبر کند.
" جک را در داخل و اطراف رختکن و اتاق پزشکی تیم می بینیم که همانند همیشه خوشحال است.
او با تولد پسرش قدم جدیدی در زندگی برداشت که عالی است. او همچنین بازیکن بسیار مهمی برای ما به شمار میرود. بدون شک او فصل گذشته جایزه بهترین بازیکن جوان لیگ را دریافت کرد که شایسته اش بود. او همچنین برای انگلستان بازی کرد و اکنون تنها نیاز دارد تا به زمین بازی بازگرددد.
شما باید به آرامی او را به ترکیب بازگردانید زیرا برای مدتی طولانی خارج از ترکیب بوده و تنها 20 ساله است. او حرفه ای طولانی پیش روی خود دارد بنابراین نمی خواهیم به او فشار بیاوریم. در مسیری درست از او استفاده خواهیم کرد، از این بابت مطمئنم."
این ترکیب می تواند موفق شودتوماس ورمالن معتقد است اگر آرسنال بتواند ترکیب فعلی خود را حفظ کند در سال های آینده به موفقیت خواهند رسید
توپچی ها در ماه های اخیر صعود خوبی در جدول داشته اند و مدافع بلژیکی آرسنال معتقد است هنوز بهترین عملکردشان را ارائه نکرده اند
ورمالن به آرسنال پلیر گفت: "اگر شما بتونید برای مدت طولانی در قالب یک گروه با هم بمونید اون وقت شما میتونید رشد کنید و بهتر و بهتر بشید چیزی که شما در طول هفته ها و ماه های گذشته دیده اید و اگر این اتفاق برای سال های آینده نیز رخ بده اون وقت فقط سود خواهد داشت"
"امروزه در فوتبال بسیار دشواره که بتونید یک گروه رو برای چند سال کنار هم نگه دارید اما من امیدوارم ما بتونیم این کار رو بکنیم"
ورمالن در ماه اکتبر قرارداد جدیدی با باشگاه امضا کرد و تعهد خود را نشان داد و آن را با بازی های عالی خود اثبات کرد
"من همواره با 100 در وجودم به زمین میرم من نمی تونم پیش بینی کنم که خوب بازی خواهم کرد یا بد ولی همیشه تلاش میکنم با همه وجود بازی کنم سعی میکنم با حداکثر توانم دفاع کنم تا منجر به موفقیت تیم بشه"
Arsenal.ir
توماس راست میگه فقط اگه یه مهاجم 6دونگ بگیریم.
تو هافبکها هم اگه توماس با تمام علاقه ای که بهش دارم به همراه چند نفر دیگه تو دفاع مثل اسکلاچی بفروشیم و جاش یه مدافع یا چند مدافع و هافبک بگیریم عالی میشه.
مامان سوسیسم رو ورداشته.بده میرم به رئیس میگم بده من.
بسیاری از باشگاه های بزرگ لیگ برتری خواهان این بازیکن بلکبرن هستند...بین تیم های بزرگ لیگ برتر نبردی سخت برای جذب استیون انزونزی ، مدافع جوان بلکبرن راورز ، آغاز شده است. به نطر می رسد او که یکی از با ارزشترین بازیکنان این تیم می باشد ، برای تامین منابع مالی در ژانویه به فروش گذاشته شود. این استعداد 23 ساله که در سال 2009 به بلکبرن پیوست اکنون گزینه مناسبی برای فروش قلمداد می شود.
آرسنال ، چلسی و تاتنهام به سختی در پی جذب این بازیکن فرانسوی می باشند که اولین بار توسط پاریس سنت ژرمن کشف شد. سه باشگاه بزرگ لندنی آماده ارائه پیشنهادات خود که در حدود هفت میلیون پاوند تخمین زده می شود ، برای جذب این بازیکن در ژانویه می باشند.
هرچند انزونزی در پی جلب نظر باشگاه های دیگری مثل لیورپول ، آستون ویلا و نیوکاسل هم می باشد. سعی او بر این است که همچنان در بورس باشد.
Arsenal.ir
بهترین دوست فوتبالی ام ، از زبان آرتتامیکل آرتتا ، هافبک توپچی ها 5 ماه گدشته را صرف پیدا کردن دوستان تازه ای در باشگاه جدیدش نموده ، اما نزدیکترین دوست فوتبالی اش به اسپانیا برگشته است.
هافبک آرسنال در منطقه سن سباستین از توابع ایالت باسک اسپانیا در کنار ژابی آلونسو بزرگ شده است و قبل از اینکه راهشان به سوی بارسلونا و سوسیه داد از هم جدا شود اغلب در کنارهم بودند. آرتتا اذعان دارد آلونسو در جدایی او از رنجرز و پیوستنش به اورتون در سال 2005 و بازی در لیگ جزیره نقش داشته است. با اینکه این دو اسپانیایی بسیار نزدیک به هم زندگی کرده اند ( لیورپول و اورتون ) اما هرگز در زندگی حرفه ای خود در یک تیم بازی نکرده اند. وی همچنین افزود تصمیم گرفته بود برای تیم ملی انگلستان به میدان برود که قوانین فیفا مانع از این اتفاق شد.
او به سایت رسمی باشگاه گفت : " وقتی که جوان بودیم در یک تیم بازی می کردیم و فاصله خانه هایمان تنها 5 دقیقه بود. ما رابطه خوبی با هم داشتیم ، اما من به بارسلونا رفتم و او آنجا ماند. 5 سال بعد ناگهان او به لیورپول پیوست و من به اورتون و ما در همسایگی هم زندگی می کردیم. این دیوانگی بود اما گاهی فوتبال چیزهای عجیبی را برای شما به ارمغان می آورد. شما هرگز نمی دانید چه زمانی می خواهید به آن پایان بدهید.
بدیهی است که من با او صحبت کردم و او گفت : لیورپول شهر فوق العاده ای برای زندگی است ، طرفداران در این شهر اعجاب انگیزند ، یک رقابت بزرگ واقعی بین دو تیم این شهر وجود دارد و این برای من یک تجربه بسیار خوب و سودمند بود. من هیچ شک و تردیدی برای آمدن به اینجا نداشتم و این را تا حدی مدیون او می دانم. "
Arsenal.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)