Design & Developed BY Patira

صفحه 67 از 100 نخستنخست ... 1757656667686977 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 661 تا 670 , از مجموع 992
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

آرسنال ۞ آخرین اخبار از توپچی های لندن در فصل 2011-2012 ۞

به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...

سلام
    به تايپك آرسناليها خوش اومديد
    در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
    اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...

برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

ویرایش توسط feri71 : 06-14-2011 در ساعت 17:30 دلیل: ویرایش چند نکته ی مهم

2. 8 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    Xabi Alonso - David Beckham
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123
    تشکر شده 14,670 در 2,385 پست

آرسنال بازی با بارسا ، بازی برجسته ی سال 2011 از دید ونگر !

آرسن ونگر از شاخص ترین بازی سال 2011 میگوید جایی که آرسنال موفق به پیروزی برابر بارسا شد ...
    آرسن ونگر شکست دادن بارسا در ورزشگاه امارات را بازی منتخب و برجسته ی سال 2011 از نظر شخصی خود میداند اما اذعان میکند سال 2011 یکی از چالش برانگیزترین سالهای دوران حرفه ای خود بوده است .

ونگر میگوید :

"برای من، بازی مقابل بارسا در اینجا شاید بهترین بازی بوده که در زمین خود انجام داده ایم و بازی برجسته ای بود .

" وقتی به گذشته نگاه کنیم ، میبینیم ساده ترین سال زندگی حرفه ای من نبود ، پایان فصل گذشته حتی سخت تر از ابتدای این فصل بود چرا که به طور کامل عذاب و افسردگی بود و کلا منفی بود .

" این فصل هم لحظات سخت زیادی داشتیم اما ما چیزهای زیادی پیش رو داریم و میتوانیم برای چیزهایی مبارزه کنیم .

" دو ماه آخر فصل گذشته به یکباره موقعیتی بوجود آمد که شما برنده ی جام باشگاههای اروپا نمیشوید ، برنده ی لیگ نمیشوید و برنده ی جام حذفی نمیشوید که بسیار مشکل بود .

Arsenal.ir

4. 7 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123

آرسنال ونگر : آرامش ون پرسی به عملكردش كمك كرد

سرمربی توپچی ها از تاثيرات آرامش ون پرسی در عملكردش مقابل QPR می گويد....
    سرمربی توپچی ها احساس می كند رابين ون پرسی در بازی مقابل ولوز به سختی تلاش كرد تا بتواند ركورد گل زنی آلن شيرر را پشت سر بگذارد اما در بازی مقابل كوئينز پارك رنجرز آرامش بيشتری داشت كه توانست ضمن به ثمر رساندن تنها گل پيروزی بخش تيمش ، ركورد قبلی باشگاه در اين زمينه را كه متعلق به تيری هانری بود را جا به جا كند.

" من قبل از بازی با وی صحبت كردم و او گفت هر چه پيش آيد ، خوش آيد!

" در بازی مقابل ولوز ، بله او به سختی تلاش كرد ركورد شكنی كند اما در بازی با قبلی او فقط تلاش كرد تا فرصتی به دست بياورد اما هيچ موقعيت راحتی برايش وجود نداشت.

" گلی كه او زد بهترين موقعيتش در بازی بود زيرا ديگر موقعيتی كه داشت توپ روی پای راستش بود.

" او در بازی مقابل ولوز دو يا سه فرصت گلزنی داشت اما تماس های اولش با توپ باعث شد كه توپ رو به عقب برود. اما در بازی قبلی او كاملا آرامش داشت."

Arsenal.ir

6. 6 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123

آرسنال ون پرسی : سال فوق العاده ای را سپری كردم

كاپيتان توپچی ها از تاثيرات پشت سر گذاشت فصلی بدون مصدوميت در عملكردش می‌گويد....
    كاپيتان 28 ساله آرسنال در سال 2011 از شر مصدوميت های گذشته خود به دور بود و توانست در اين سال ركورد گلزنی باشگاه را جا به جا كند. او از اينكه اين مساله تا چه اندازه در خلق اين ركورد تاثير گذار بوده است می گويد.

" آن مهترين عامل بود. می توانستم با آرامش بازی كنم و از بازی خود لذت ببرم. می توانستم بازی به بازی قوی و قوی تر شوم و می توانستم احساس كنم كه هر بازی آماده تر می شوم كه اين احساس فوق العاده ای است.

" من در گذشته آسيب ديدگی هایی داشتم اما سال 2011 برايم بدون مصدوميت بود و می توانستم از بازی خود لذت ببرم. با خوشحالی و رضايت بازی می كردم و هركسی می توانست به اين مساله پی ببرد.

" حتی تا چند وقت پيش هم متقاعد نوبدم كه می توانم به عنوان مهاجم هدف بازی كنم بنابراين انتظار به ثمر رساندن گلهای زيادی را نداشتم اما اگر شما آرامش داشته باشيد و از بازی لذت ببريد ، اين مساله به واقعيت تبديل می شود."

ون پرسی با گلی كه در بازی مقابل كوئينز پارك رنجرز به ثمر رساند توانست 35 گل خود در سال 2011 را به ثمر برساند و ركورد قبلی باشگاه را كه با 34 گل متعلق به تيری هانری بود جا به جا كند ، هرچند وی در شكستن ركورد 36 گل آلن شيرر ناكام ماند.

" از نظر من ، تيری بهترين بازيكن تاريخ آرسنال بوده است. او آن ركورد را خلق كرد و بازيكنی باور نكردنيست و من فقط در همين يك مورد توانسته ام از او سبقت بگيرم. من تا كشستن ركورد شيرر نيز فاصله ی كمی داشتم ، شايد سال بعد اين اتفاق بيافتد!

" من يك شخص ورزشی هستم و می خواهم به بزرگترين افتخارات برسم. مساله اصلی برنده شدن بازی هاست اما من می خواهم بزرگترين دستاوردهای ممكن برسم.

" اين چيزی بود كه توانستم كمی بيشتر از تيری به انجام برسانم و فقط شيرر بيش از اين گلزنی كرده است. شما می توانيد به صورت های گوناگون به اين مساله نگاه كنيد.

" سال فوق العاده ای ‌را سپری كرده ام و از اين بابت از هم تيمی هايم تشكر می كنم. من نمی توانستم بدون آنها اينگونه كار كنم. آنها باور نكردنی‌ بوده اند. تئو پاس گل های بسيار زيادی به من داده است. همه بازيكنان فوق العاده كار كرده اند."

Arsenal.ir

8. 6 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123

آرسنال ونپرسی: هانری هنوز هم باورنکردنی است

رابین ونپرسی باور دارد بازگشت تیری هانری برایشان فوق العاده ارزشمند است
    GunnersTrust:

باشگاه آرسنال برای جذب قرضی تیری هانری اقدام کرده است و به نظر میرسد تنها مراحل پایانی این کار باقی مانده.

رابین ونپرسی به شدت هیجان زده است تا بار دیگر هانری را در لباس آرسنال ببیند زیرا باور دارد برترین گلزن تاریخ باشگاه آرسنال همچنان باورنکردنی کار می کند.

" این فوق العاده است. برای او بازگشت به اینجا کار شجاعانه ای محسوب می شود. او چیزی برای اثبات کردن ندارد. او یک مجسمه یادبود در اینجا دارد که تنها دو بازیکن آن را دارند. او تک تک رکوردها را در آرسنال شکسته است، او هر چیر ممکن را در اینجا بدست اورده است.

برخی افراد ممکن است سوال کنند "چرا این کار را می کنی، چون قبلا همه چیز را اثبات کردی؟" اما تنها یک جواب برای ان وجود دارد. به این دلیل که او خیلی زیاد عاشق بازی کردن است و تنها می خواهد بازی کند. من چند هفته قبل از او درخواست کردم که بازگردد.

او باور نکردنی است، حتی در تمرینات. او چندین جلسه تمرین داشت و نمی خواهم فشار زیادی روی او بگذاریم اما او به دنبال بهترین فرم خود است. او خیلی خوب به نظر می رسد. می داند چه زمان اقدام کند، می داند چه زمان یک و دو کند. او همه این چیزها را می داند. من بسیار مشتاق بازگشت او هستم."

ونپرسی همچنین اذعان می کند که حضور تیری هانری تاثیر مثبتی بر روی جوانان تیم می گذارد.

" این برای همه خوب خواهد بود. تمرین و بازی کردن در کنار او لذت عظیمی دارد. من هم هیجان زده ام. ماننده این است که بگویید " اوه آره، تیری برگشته، بیاید از این اتفاق لذت ببریم"

همه جوانان تیم او را زیر نظر دارند. همه این احساس را در میان خود به اشتراک می گذارند. قبل از دیدار با کوئینز پارک رنجرز او را دیدم که با توپ با فرانسیس کوکلن صحبت می کرد، به او نشان میداد که چطور حرکت کند. او کار خود را عالی انجام می دهد."

10. 6 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123

آرسنال آرتتا : رکوردشکنی دست آوردی بزرگ برای رابین

آرتتا پس از رکورد شکنی فان پرسی در روز شنبه ، به ستایش وی پرداخت...
    رابین فان پرسی با به ثمر رساندن 35 گل در یک سال ، رکورد قبلی را که تیری آنری در سال 2004 ثبت کرده بود از آن خود نمود. مرد هلندی آرسنال در آستانه شکستن رکورد آلن شیرر نیز قرار داشت.

آرتتا با لبخند می گوید : " او می توانست بیشتر گل بزند ، واضح است که ثبت کردن رکورد در تاریخ یک باشگاه ، باشگاهی به عظمت آرسنال ، دست آورد کوچکی نیست.

اگر شما چنین بلند پروازی را در ذهن خود می پرورانید باید دائما روی آن متمرکز باشید و به مرور آن در ذهن خود بپردازید ، اما خوشبختانه آن ( رکورد ) بدست آمده است و میتواند کمی از فشار ها بکاهد. او میتواند گلزنی کند ، او فوق العاده است و هیجکس به اندازه ای که رابین به تیم کمک کرده برای ما مثمر ثمر نبوده است. "

وی همچنین درباره آنری افزود : " من همیشه او را تحسین می کردم ، چه زمانی که اینجا بازی می کرد ، چه موقعی که در بارسلونا بود. فوق العاده است که او با این استعداد و کوله باری از تجربه در کنار ما است ، من مطمئنم او برای ما بسیار مفید خواهد بود. او بسیار خوب است ، با همه خونگرم و صمیمی است ، او با همه صحبت می کند و از دیدگاه بسیار بسیار خوبی برخوردار است.

من چیزهای زیادی در مورد او و شخصیت وی شنیده بودم ، این که کسی با پیشینه و آوازه او دوباره به اینجا برگشته آسان نیست و بسیار شجاعانه است. او بار دیگر نام خود را سر زبان ها انداخته است و معتقدم این چیزی جز شجاعت نیست. یقینا او با استعداد و با کیفیت است. من از شرایط بدنی او آگاه نیستم که مثلا 90، 60 یا 30 دقیقه می تواند بازی کند یا چیزهای دیگر ، اما او با تجربه ای که در اختیار دارد می تواند تمام مشکلات را مدیریت نماید. "

Arsenal.ir

12. 5 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

عضو Derby

ItaliaJuventusPeykan

تشکر ها
    0
    تشکر شده 46 در 15 پست

گل آرسنال به فولام
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

14. 6 کاربر از پست مفید enix تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123

آرسنال فولام 2 آرسنال 1

توپچیها در یک بازی عجیب بازی 1-0 برده را در 5 دقیقه ی آخر 2-1 باختند !!
    فولام میزبان تیم آرسنال ...

ترکیب تیم : ژسنی ، مرته ساکر ، کوشیلینی ، کاکئلین ، ژورو ، سانگ ، آرتتا ، رمزی ، ولکات ، جروینهو و کاپیتان ون پرسی ..

بازی کاملا ساکن و بدون موقعیت آغاز شد.8" : آرسنال روی یک کرنر و ارسال رابین ون پرسی و ضربه ی جروینهو به بالای دروازه یخ بازی را آب کرد و اولین موقعیت بازی به وجود آمد ...

10" : ضربه ی ناگهانی زامورا در اغوش ژسنی جای گرفت .

20" : گل برای آرسنال :

ارسال چیپ آرون رمزی از بالای سر مدافعان عبور کرد و کوشیلینی با ضربه ی خوب سر گل اول بازی را برای آرسنال به ثمر رساند .22" : به توپ بستن دروازه ی فولام نتیجه ای در بر نداشت :

در عرض 30 ثانیه 3 موقعیت خوب روی دروازه ی فولام خلق شد که یکی پس از دیگری به وسیله ی دروازه بان و تیر دروازه خنثی شد .30" : موقعیت خوب و حرکت انفرادی عالی از روئیز با ضربه ای خطرناک از کنار دروازه به بیرون رفت .

بازی در 15 دقیقه ی پایانی موقعیتی در بر نداشت و نیمه ی اول با همان نتیجه ی 1-0 به سود آرسنال به پایان رسید .

اما نیمه ی دوم : 15 دقیقه ی ابتدایی نیمه ی دوم هم بدون کوچیکترین موقعیتی سپری شد ..

60" : شوت سنگین و راه دور سیدول از بالای دروازه ی ژسنی به بیرون رفت

63" : کارت زرد برای ژورو

64" : موقعیت خطرناک برای فولام با ضربه ی سر سندروس که به اوت رفت

65" : ورود رزیچکی به جای ولکات

74" : ورود بنایون به جای جروینهو

75" : ضربه ی سنگین روئیز و واکنش بسیار عالی از ژسنی

78" : کارت زرد دوم برای ژورو واخراج از بازی

86" : گل مساوی برای فولام :

کرنر ارسالی فولامی ها با خروج اشتباه ژسنی و دفع ناقص او همراه بود سندروس توپ را با سر به دهانه ی دروازه فرستاد و سیدول با ضربه ی سری دیگر توپ وارد دروازه کرد .92" : گل دوم برای فولام

آب سردی بر تن آرسنالیها در دقیقه ی 92 ریخته شد ، بابی زامورا گل پیروزی فولام را در کمال شگفتی به ثمر رساند و فولام بازی را 2-1 پیروز شد .

Arsenal.ir

ویرایش توسط Mohammad : 01-03-2012 در ساعت 16:06

16. 5 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123

آرسنال فرصت داشتیم تا کار را تمام کنیم

مصاحبه رئیس بعد از شکست مقابل فولام

درباره تصمیمات کلیدی...

من 100 در صد مطمئنم که خطای نیمه اول سندروس روی جروینیو پنالتی بود داور تاثیر خیلی مهمی روی بازی داشت ما به تازگی بازی های زیادی انجام دادیم و اگر تصمیمات درست بود باید 11 نفرمان در زمین می ماندند

خیلی مهم است که در زمین تصمیمات درستی گرفته شود بیشتر از این راجع به آن صحبت نمیکنم ما شانس هایی داشتیم که قبل از این تصمیمات کار راتمام کنیم من فکر می کنم بد شانسی بزرگی بود که 10 نفره شدیم و باختیم وقتی بازی امروز رو ببینید که ما 10 نفره تمامش کردیم خواهید دید که پذیرفتن آن سخت است تفاوت بزرگی ایجاد خواهد شد وقتی شما 48 ساعت قبل هم بازی کرده باشید این بسیار دشوار است

درباره از دست دادن یک مدافع دیگر...

فکر می کنم در کوتاه مدت خوب بودیم ما 3 دفاع چپ را از دست دادیم و دو دفاع راست چه میشود کرد ؟ نمی توان 10 تا مدافع کناری خرید تا در مواقع مصدومیت یکی از انها در دسترس باشد

درباره تلاش برای بالا آمدن در جدول...

چیزهای زیادی در گرو بازی امروز بود احتیاج داشتیم همه چیز را درست انجام دهیم تا موفق شویم ما مقصریم چون دو گل در خانه حریف خوردیم احساس میکنم این راه احمقانه ای بود که نتوانستیم از فرصت هایمان استفاده کنیم امروز هیچ یک از تصمیمات داوری به نفع ما بنود هیچ کدام! ما نمی توانیم این را تغییر دهیم و متاسفانه باید با آن زندگی کنیم

درباره گرفته نشدن پنالتی ها به نفعتان...

در بازی قبلی مقابل کویین پارک باید یک پنالی واضح به خاطر خطای هند آشکار انها برای ما گرفته میشد یک پنالتی هم مقابل من سیتی و یکی دیگر هم در ویلا پارک شما نباید از من بپرسید من نمیدانم

Arsenal.ir

18. 6 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123

آرسنال حمله لفظی ونگر به داور

آرسن ونگر ، سرمربی توپچی ها بعد از شکست در برابر فولهام شدیدا داور بازی را مورد انتقاد قرار داد...
    آرسن ونگر معتقد است داور بازی یک پنالتی مسلم را برای تیمش نگرفته و همچنین با اخراج یوهان جورو ، مقدمات شکست تیمش را در 6 دقیقه پایانی بازی فراهم نموده است. گل های سایدول و بابی زامورا آرسنال را از لیست 4 تیم برتر جدول خارج و به مکانی پایینتر از چلسی سوق داد. البته ونگر به شدت معتقد است تیمش در هفته های اخیر قربانی یک سلسله از اشتباهات تاثیر گذار داوران شده است.

ونگر گفت : " تمام تصمیمات مهم بازی ، علیه ما گرفته شد. پنالتی مسلم روی ژروینهو گرفته نشد ، کارت زرد اولی که به جورو نشان داد صحنه ای نبود که اخطار نیاز داشته باشد و کارت دوم هم ناعادلانه بود. آنها سعی کردند داور را مجاب کنند کارت زرد دوم را به جورو نشان بدهد."

ونگر افزود : " هضم این مطلب دشوار است که شما بازی برده را ببازید ، فقط بخاطر اینکه تصمیمات کلیدی بازی بر علیه شما گرفته شده است. آنها تمام تلاش خود را کردند که داور مجاب به اخراج جورو شود ، و او ساده تر از آن چیزی که تصور می کردم این کار را کرد. من این را پیش بینی می کردم ، وقتی کوین فرای به بازی آمد تنها هدفش این بود که موجبات اخراج جورو را فراهم نماید ، درنهایت هم این کار راکرد! تصمیمات اشتباه داور به شدت در نتیجه بازی تاثیر گذار بود و این برای ما غیر قابل هضم است."

ونگر اینطور ادامه داد : " یک هند پنالتی واضح و روشن در مقابل منچستر سیتی و یک پنالتی آشکار در مقابل آستون ویلا برای ما گرفته نشد. شما نباید از من بپرسید که چه شد که آنها را نگرفتند ، من نمی دانم! ما امروز خیلی حمله کردیم و یقینا مستحق برد بودیم و به آن نیاز داشتیم. مقصر اصلی خودمان بودیم ، چون دو گل احمقانه خوردیم. من احساس می کنم این گل ها بچه گانه و از روی بدشانسی است. فرصت بزرگی را از دست دادیم ، و مواجهه با این شکست وهضم آن برای ما بسیار دشوار است ، زیرا عمیقا معتقدم مستحق آن نبودیم. "

Arsenal.ir

20. 6 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    ونگر
    بازیکن محبوب
    جک ویلشر رابین ون ون توماس ورمالن سانگ
    اسم واقعی شما
    محمد جواد

EnglandArsenalPersepolis

تشکر ها
    139
    تشکر شده 113 در 23 پست

اون خطای سندروس 100000% پنالتی بود.بازم حقمون خوردن بازم زدن تو سرمون.

تا کی.یه خدایی هم بالای سرمون هست که به ما نگاه میکنه.

این باخت برام از 100 یرد ارزشمند تر بود چون حداقل به فولام نباختیم به داور باختیم تا ثابت بشه تیم با ثباتی هستیم که همه بهمون حسودی میکنن.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    مامان سوسیسم رو ورداشته.بده میرم به رئیس میگم بده من.

22. 6 کاربر از پست مفید MR.Arsenal تشکر کرده اند .

صفحه 67 از 100 نخستنخست ... 1757656667686977 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)