سلام دستت درد نکنه اگه میشه به من کمک کن این MWM selector برای من کار نمی کنه وقتی روش کلیک میکنم هیچی نمیشه. توی سایت modding way هم یه چیزی در مورد این نوشته یود که برای درست کردمش یه فایلی نوت پد به نام player بود حالا نمیدونم چیکارش کنم
سلام دستت درد نکنه اگه میشه به من کمک کن این MWM selector برای من کار نمی کنه وقتی روش کلیک میکنم هیچی نمیشه. توی سایت modding way هم یه چیزی در مورد این نوشته یود که برای درست کردمش یه فایلی نوت پد به نام player بود حالا نمیدونم چیکارش کنم
نه من برای پچ ترانسورمیگم
سلام دوستان من میتونم لیگ ایران یا تیم ملی ایران رو به فیفا13 اضافه کنم.
باتشکر
چگونه در فیفا13نالتی میگیرند
سلام یه برنامه نیست که بشه قدرت بازیکنارو بیشتر کرد؟؟؟ مثلا ronaldo که 92 هست بیشترش کرد و وقتی تو کریرمو هم میری تغییر نکنه . با cm 13 هم میشه ولی وقتی این کارو میکنم تو بازی تغییر نمی کنه
از تو بازی میشه ولی توی کریرمود تغییر نمیکنه
بابا من می خوام سن بازیکنارو کم کنم .خیلی حال میده اگه کسی میدونه بگه . پچ ترانسفر هم یه پچ 1.8.2 نصب کردم MWM selector هم کار کرد خیلی هم پچ خوبیه یه برنامه ی دیگه هم پیدا کردم اسمش هست FHL-Transfer-Manager که برای ترانسفر هست خیلی هم خوبه درست هم کار میکنه ولی در صورتی کار میکنه که مشکل برنامه ی FHL-BH-Editor حل کرده باشی اگه خاصتی بگو بزارم برای دانلود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)